Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 13:25

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 13 (szombat), 17:38 
Szárnybontogató

ani, ment neked végül is egy kritika, szokás szerint béna módon az első fejezethez. :?

Ananke írta:
Apropó, tudom, hogy nem ide tartozik, de: Claret drága, nem akarsz ficblogot nyitni?

Nem, mert hát minek? ;;) Két embernek, maximum háromnak? Néha bosszant, hogy minden századik olvasó sem ír kritikát, de általában nem zavartatom magam, továbbra is kínozlak titeket... Ha érdekel valami, nyugodtan dobj egy pü-t.
Ananke írta:
Bár először nem jöttek a szavak, csak folytak a könnyeim mint a záporeső.

Meg tudom érteni :) ... én most a sírásig nem jutottam el, de az is könnyen össze szokott jönni, ha egyedül vagyok, a Passzívon is sikerült már. (Szánalmas vagyok néha. Meg érzékeny.) De most nem hagytak rendesen békén közben. :evil:
ani írta:
Én már a tiédet várom, vagy egy napja. Mármint az értekezés hetedik fejezetét.

De drágák vagytok ti ketten... ha érdekel, vagy egy fertályórája lett kész, csak még érlelődik egy picit. Nem tudom...
ani írta:
Multkor én is valami ilyesmit néztem amikor írtam. Igaz azok emlősök voltak. =))

Igen, tudom. Emlékszem, még csodálkoztam is, mert persze én is azt néztem akkor, csak nem írtam, mert nem sok megbeszélnivalót találtam rajta. :lol: Nem igaz, hogy fél percre ülök le tévézni, és rögtön ilyenekbe botlok... :roll:
ani írta:
Tudom, hogy nem volt egyszerű, meg azt is, hogy okosabban, szebben is lelehetett volna írni.

Csak ne bántsd szegény fejezetet. Jó volt az, ahogy volt.

Claret kollektív válaszát láthatták.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 12 (péntek), 18:28 
Szárnybontogató

szerintem elég egyértelmű, ha valaki alaposan elolvassa. (semmivel sem zavarosabb mint egy eleltszíntű töri feladat amire 3 napot kapsz és még el sem olvastad.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 12 (péntek), 18:12 
Fanficbúvár

liahella írta:
nagyon jó lett a fejezet, csak kár hogy alig fogtam fel belőle valamit, bár igaz már félig aludtam a fáradságtól 4-kor keletem, mint ma, de most elolvasstam újból és végre el is jutott az agyamig, 22 óraba került , hogy magértsem, ez nálam rekord(negatív rekord). de most lagalább értem.

várom a folytatást. :-D

Tényleg érted, vagy csak a kedvemért mondod?
Tudom, hogy nem volt egyszerű, meg azt is, hogy okosabban, szebben is lelehetett volna írni. :?
Dehát, most ennyire futotta, és amikor megírtam, nekem érthetőnek tünt. Aztán meg, az az igazság, hogy ahány ember, annyiféleképpen lehet a dolgokat értelmezni. Remélem, azért nem hatott negatívan rád.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 12 (péntek), 16:44 
Szárnybontogató

nagyon jó lett a fejezet, csak kár hogy alig fogtam fel belőle valamit, bár igaz már félig aludtam a fáradságtól 4-kor keletem, mint ma, de most elolvasstam újból és végre el is jutott az agyamig, 22 óraba került , hogy magértsem, ez nálam rekord(negatív rekord). de most lagalább értem.

várom a folytatást. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 12 (péntek), 8:21 
Fanficbúvár

herika írta:
Claret írta:
Nekem a Passzív-olvasás már szabályos szertartás, olyankor senki nem zavarhat, mindenkit eltírhítok (elég elviselhetetlen tudok lenni.

Ez ismerős. Hazaértem a melóból, láttam, hogy van ÚJ Passzív. Gyorsan elpakoltam a bevásárolt kaját, közöltem a családdal, most negyedóra csendet, nyugalmat kérek - értsd: KI A SZOBÁBÓL! - hogy teljes nyugalomban, és élvezettel végigcsámcsoghassam az új részt. Amikor már végre elolvastam, és leszálltam a fellegekből, persze mehetett tovább az élet. Múltkor valaki megkérdezte tőlem, mit használok arra, hogy a stresszt ne vigyem haza a melóhelyről. Én csak mosolyogtam. Egyszerű - közöltem -, én olvasok. És nem is akármit! Köszi, Ani, remek stresszlevezető vagy :) _U_

Na, akkor olyankor nem lennék a közeledbe! Mármint, amikor nyugalomra vágysz, meg stresszoldásra.
Egyébként az olvasás tényleg jó rá. Valaki iszik, valaki sportol, én általában vezetni szoktam, vagy zenét hallgatni. No meg olvasni, szintén. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 12 (péntek), 8:17 
Fanficbúvár

Claret írta:
Nekem a Passzív-olvasás már szabályos szertartás, olyankor senki nem zavarhat, mindenkit eltírhítok (elég elviselhetetlen tudok lenni... :? ), még a függönyöket is behúzom. Nem tudok úgy elmerülni benne, ha közben megy a NGC-n a polipok párzása (mint ma, mikor olvasni próbáltam valamit. :shock: ) És ez jelzi, mennyire mély az egész.
Szép lenne, ha a kritikaírásból is ilyen szép szertarás-szokást fejlesztenék ki, ugye? Csak előbb bekuporodok egy kicsit a sarokba. Kicsi vagyok én... tudom, mégis sokkol. :) Azért gondoltam, legalább jelzem, hogy élek, olvasok, sunnyogok kritikaírás nélkül.

Tudod, hogy én vacak kritikaíró vagyok.
Úgyhogy ne aggódj, értelek. :-)
Polipok párzása? Na az érdekes lehet.
Multkor én is valami ilyesmit néztem amikor írtam. Igaz azok emlősök voltak. =))
Az, azért némileg közelebb áll a szakterülethez.
És kösz a visszajelzést. Én már a tiédet várom, vagy egy napja. Mármint az értekezés hetedik fejezetét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 12 (péntek), 8:10 
Fanficbúvár

Őz írta:
Ez már úgy... hiányzott. :) Édes, hogy Harry még mindig magázza :) *Őz sóhajtozik* A mélyebb értelmek tekintetében még néhányszor újra kell olvasnom, asszem; mert nem vagyok épp felfogóképességem teljében; de - nagyon-nagyon SZÉP az egész fejezet, és nagyon-nagyon jólesett. A végén a Stephen King idézet meg különösen szíventalált. Nem is tudtam, hogy King bácsinak ilyen bölcsességei is vannak. *sóhaj*

(a magam részéről feladtam, hogy munka közben ficeket olvassak. Mindig van néhány randa cinikus anti-Potter kolléga a környéken, aki beledumál, és úgy SEMMIT nem lehet normálisan olvasni, ha bekezdésenként háromszor félbeszakítják az embert. Francba. :( )

King bácsi nagy mágus. Csinálja az agyament, elmebeteg szociopatát, aztán látod,látod? :lol:
Jaj, az antipotter kollégákat meg ne is említsd!
Komolyan, ezek összebeszélnek!
Bár, miért ne tennék? Mi is összebeszélünk. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 12 (péntek), 6:48 
Könyvmoly

Claret írta:
Nekem a Passzív-olvasás már szabályos szertartás, olyankor senki nem zavarhat, mindenkit eltírhítok (elég elviselhetetlen tudok lenni.

Ez ismerős. Hazaértem a melóból, láttam, hogy van ÚJ Passzív. Gyorsan elpakoltam a bevásárolt kaját, közöltem a családdal, most negyedóra csendet, nyugalmat kérek - értsd: KI A SZOBÁBÓL! - hogy teljes nyugalomban, és élvezettel végigcsámcsoghassam az új részt. Amikor már végre elolvastam, és leszálltam a fellegekből, persze mehetett tovább az élet. Múltkor valaki megkérdezte tőlem, mit használok arra, hogy a stresszt ne vigyem haza a melóhelyről. Én csak mosolyogtam. Egyszerű - közöltem -, én olvasok. És nem is akármit! Köszi, Ani, remek stresszlevezető vagy :) _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 22:31 
Fanfic-faló

Hmm hmm. Én írtam kritikát. Bár először nem jöttek a szavak, csak folytak a könnyeim mint a záporeső. :) De aztán meg nagyon beindultak a szavak is...

És én is nyugalomban szeretek olvasni, és ha van türelmem ki is várom, hogy nyugalom legyen. Mint most a Passzívot vagy Claret Értekezés... -ét. :) Ilyenkor sokkal jobban hatnak a sztorik.

Apropó, tudom, hogy nem ide tartozik, de: Claret drága, nem akarsz ficblogot nyitni? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 21:00 
Szárnybontogató

Nekem a Passzív-olvasás már szabályos szertartás, olyankor senki nem zavarhat, mindenkit eltírhítok (elég elviselhetetlen tudok lenni... :? ), még a függönyöket is behúzom. Nem tudok úgy elmerülni benne, ha közben megy a NGC-n a polipok párzása (mint ma, mikor olvasni próbáltam valamit. :shock: ) És ez jelzi, mennyire mély az egész.
Szép lenne, ha a kritikaírásból is ilyen szép szertarás-szokást fejlesztenék ki, ugye? Csak előbb bekuporodok egy kicsit a sarokba. Kicsi vagyok én... tudom, mégis sokkol. :) Azért gondoltam, legalább jelzem, hogy élek, olvasok, sunnyogok kritikaírás nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 19:11 
Zöldfülű

Ez már úgy... hiányzott. :) Édes, hogy Harry még mindig magázza :) *Őz sóhajtozik* A mélyebb értelmek tekintetében még néhányszor újra kell olvasnom, asszem; mert nem vagyok épp felfogóképességem teljében; de - nagyon-nagyon SZÉP az egész fejezet, és nagyon-nagyon jólesett. A végén a Stephen King idézet meg különösen szíventalált. Nem is tudtam, hogy King bácsinak ilyen bölcsességei is vannak. *sóhaj*

(a magam részéről feladtam, hogy munka közben ficeket olvassak. Mindig van néhány randa cinikus anti-Potter kolléga a környéken, aki beledumál, és úgy SEMMIT nem lehet normálisan olvasni, ha bekezdésenként háromszor félbeszakítják az embert. Francba. :( )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:48 
Fanficbúvár

=)) =)) =))
Nem, Lily! Én is szoktam. Főleg amikor a legszaftosabb résznél fel kell kapnom a telefont az irodába.
Ne tudd meg... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:39 
Betűmániákus

...nyeeeeem iiis! :((

Minden percét ki szoktam élvezni. Huhh. Ez a szó ide nem kéne, ugye? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:32 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
*ma Lily sem ír kritikát*

*túl döbbent*

*elvonul újraolvasni*

Én meg írtam neked. Igaz, csak ide a fórumra.
Jajj, és akartam mondani, hogy ne száguldozzatok át rajta.
Miért nem lehet szépen nyugodtan olvasni? :-(
Amikor gyorsan olvasom nekem semmi nem jön át belőle.
Gondolom másnak sem. :cry:
Fuj.

Megyek aludni.

Nem, még javítanom kell. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:30 
Fanficbúvár

Yasmine írta:
Sajnálom ani. Mindig megpóbálok kritikát írni, de egyszerüen nem jönnek a szavak.

Egy csodálatosan megírt, gyönyörű történet. Gratulálok! :x :x :x

Köszönöm. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:27 
Betűmániákus

*ma Lily sem ír kritikát*

*túl döbbent*

*elvonul újraolvasni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:23 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Sajnálom ani. Mindig megpóbálok kritikát írni, de egyszerüen nem jönnek a szavak.

Egy csodálatosan megírt, gyönyörű történet. Gratulálok! :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:17 
Fanficbúvár

Kösz. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:10 
Betűmániákus

Felengedtem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 18:00 
Fanficbúvár

Feltöltöttem. :P

Szóval, hibákról majd később.
Ha lesz miből javítanom.

Addig is puszi mindenkinek.
Passzív: 25. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 14:35 
Fanficbúvár

No. Az Avinát megkérdeztem, azt ígérte, átcsoportosítja a napját, és este megcsinálja. Maximum 10 órakkor tudom feltenni. De ha tényleg ennyire fontos lenne, akkor várok este nyolcik, hátha az LL gyorsabb lesz, és megcsinálja, ha ő sem, akkor fölteszem nyolckor magamtól, aztán az íráshibákat elnézitek nekem 10-ig.
Igy jó lesz? :P

Basszuskulcs. (Ennél hülyébb mondatot még életemben nem írtam).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:56 
Betűmániákus

liahella írta:
akkor most mikor várjuk?

Holnap után kiskedden, borjú nyúzó pénteken. :))

Jah, ha abban az esetben, ha ani rendelkezik a jövőbelátás képességével, akkor nem szóltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:54 
Szárnybontogató

akkor most mikor várjuk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:28 
Fanficbúvár

Igen, valami egészen másra számítottam. A teára nem. Tudom, undok disznópofa vagyok. Nem írtam egy sort sem, de kérlek nézd el nekem. Bele vagyok gabalyodva a... a tudod, mindenbe. Nem merek ilyenkor egy sort sem olvasni mástól. Nem szabad nekem. Ha meg mégis megteszem, kullogok vissza, és halogatok. Rossz a természetem :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:25 
Betűmániákus

Mamiiiiiiiiiiiii :((

Ilyenkor mikor hazazuhantam, már volt mit olvasni... nyaff. Most meg még nem. :(

OFF: Ani, sokkolódtál a Szérumon, hogy nem jeleztél vissza semmit...?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:22 
Szárnybontogató

Én például a holnap reggeltől félek, de bnagyon. holnap kezdek dolgozni.és nem tudok még semmit, szó szerint semmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:18 
Billentyűzetgyilkos

Na akkor mindenki fél valamitől, ki jobban, ki kevésbé. Bár engem most már megnyugtattál, mert ezek szerint csak az írás megfogalmazása miatt vagy stresszben, márpedig azzal nem szokott baj lenni, szóval... :) Vááárom. 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:17 
Szárnybontogató

sikerült már írnod olyat ami nem tetszett nekünk? én nem émlékszem rá. ráadásuk amilyen jó a történet, én nem félnék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:15 
Fanficbúvár

liahella írta:
szerintem, az a lényeg, hogy az olvasoknak tetszik. Bár jobb ha neked is tetszik, de nem lehet mindent, nem igaz?
:wink:

Az a baj, hogy én az előbbitől félek... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:13 
Szárnybontogató

szerintem, az a lényeg, hogy az olvasoknak tetszik. Bár jobb ha neked is tetszik, de nem lehet mindent, nem igaz?
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:13 
Szárnybontogató

liahella írta:
azt megköszöném.Tudod nagyon várom a folytatást, és azt hiszem nem birnék koncentrálni holnap a munka közben. pegig elég fontos lenne. :-D

Hah, ezek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki bambulós-unott jóllakottóvodás pillanataiban rögtön ficekkel kezdi szórakoztatni magát. 8)

Hmmm... én nem félek. (Egyelőre.) Viszont naná, hogy még kíváncsibb lettem. Játszol velünk. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:11 
Fanficbúvár

mellons írta:

Az bizony könnyen lehet, mert engem is megijesztettél már megint egy kicsit ezzel a: Remélem nem tartjátok majd gusztustalannak - dologgal. ;;) Haj... kíváncsi vagyok mi lesz ezek után.

Mi lenne?
Hiányos anatómiai ismereteimre hagyatkozva leírtam valamit négy oldalban, amit erősen cenzúrázni kell, ráadásul egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ölyan lett, amilyennek szerettem volna. $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:07 
Szárnybontogató

egyetértek az előttem szóló :roll: val.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:05 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
De előre szólok, ettől nem fogsz tudni jobban koncentrálni.
Már mint a fejezettől.

Az bizony könnyen lehet, mert engem is megijesztettél már megint egy kicsit ezzel a: Remélem nem tartjátok majd gusztustalannak - dologgal. ;;) Haj... kíváncsi vagyok mi lesz ezek után.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:04 
Szárnybontogató

az lehet, de nem fog egész nap azon járni az agyam, hogy mi van a frissítésben.
KÖSZI egyébként. _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 13:00 
Fanficbúvár

liahella írta:
azt megköszöném.Tudod nagyon várom a folytatást, és azt hiszem nem birnék koncentrálni holnap a munka közben. pegig elég fontos lenne. :-D

Jó. Megkérdezem.
De előre szólok, ettől nem fogsz tudni jobban koncentrálni.
Már mint a fejezettől.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 12:49 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 12:43 
Fanficbúvár

Elküldtem bétázni. Innen kezdve nem tőlem függ. Szerintem nyugodtan feküdj le aludni, ha nem látod este kilencig fenn. Holnap ugyanolyan jó lesz, ha ma nem jön össze. :P
De ha akarod, felhívom telefonon, és megkérdezem tőle, mikor tudja kihjavítani. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 12:19 
Szárnybontogató

akkor mikora várjuk a fejezetet?
nekem úgyanis reggel 5-re dolgoznom kell menni és nem tudok egész este itt várni. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 11:38 
Könyvmoly

ani írta:
Heló! Jesszus. Most fejeztem be. Most még egy kicsit akadozik a lélegzetem, meg az ujjam a billentyűkön. :-D
Remélem nem tartjátok majd gusztustalannak.
Ha mégis, akkor meg megérdemlem.
Igyekeztem szépen megírni. :oops:

Felcsigáztál. Tűkön ülve várom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 11:06 
Fanficbúvár

Heló! Jesszus. Most fejeztem be. Most még egy kicsit akadozik a lélegzetem, meg az ujjam a billentyűkön. :-D
Remélem nem tartjátok majd gusztustalannak.
Ha mégis, akkor meg megérdemlem.
Igyekeztem szépen megírni. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 11 (csütörtök), 11:00 
Szárnybontogató

ma akkor várhatunk új fejezetet? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 10 (szerda), 6:36 
Fanficbúvár

Szia Őz!

Ide is küldheted, bár most nem tom mi van.

Inkább küld mailban. Az a biztos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 09 (kedd), 21:52 
Zöldfülű

Morzsa jóóóó :-D Viszont-haikut is köszönöm, kedvenceim egyike. *Őz görcsösen keresztbecsavart ujjakkal szurkol Pitonnak és Potternek, akik MEGÉRDEMLIK - nem, nem a lorealt*
A privit is megkaptam, mindhárom példányban :lol: , majd jelezd légyszi (itt, mondjuk), melyik csatornán tudok válaszolni (egyszercsak).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 09 (kedd), 21:33 
Betűmániákus

Csak úgy zárójelben közlöm, hogy a szimpla mélcím beírása egy robotokkal látogatott oldalon merő öngyilkosság - kéretik észben tartani. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 09 (kedd), 21:30 
Szárnybontogató

ani írta:
Inkább egymást. Tényleg nem megy át.Küld el a meilemre

marianc - kukac - freemail pont hu

Egy az egyben bemásoltam, nem tudom, így mennyi értelme lesz. (Amúgy sem sok volt.) Na mindegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 09 (kedd), 21:26 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Hanem várjuk türelmesen, hogy ani haladjon az írással. És mit szoktam ilyenkor mondani? :D

NYAMM! :))

(de pihentagyú vagyok ma)

Csak ma? Már kezdtem örülni, hogy hozzám hasonló hülye (háromhás: halmozottan hátrányos helyzetű) vagy te is. És hasonlóan tudsz nyáladzani. :-D De akkor visszafogom magam. :-D
Valami nagy baj lehet velem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 09 (kedd), 21:25 
Fanficbúvár

Inkább egymást. Tényleg nem megy át.Küld el a meilemre

marianc-kukac-freemail pont hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 09 (kedd), 21:24 
Szárnybontogató

ani írta:
Nem jön át semmi. Valami gáz van. Már többen is jelezték. Talán törülnm kellene. Megpróbálom.

Oké. O_o Szólj, ha van fejlemény, most megint itt ijesztgetem a fórumot egy darabig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 09 (kedd), 21:23 
Szárnybontogató

ani írta:
Hát mi nem vagyunk normálisak. :?:

Hülye vagyok? Oké, elismerem. :roll: Ha rámjön, még inkább. Képzeljétek el, élőben hogy tudnálak titeket boldogítani. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra