Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 16:32

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:35 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Kielégítetted kiváncsiságomat!! :D:D:D Tökéletes válasz, ötös!! :D:D Ja, a csillag lemaradt!! :D

Foggggalmam sincs, miről beszéltek. Én ugyan nem árultam el semmit. :^O :D

Nem vagyok egy gyilkolászós fajta, és még így is meghalt egész sok szereplő benne. Viszont!!! Nem vagyok olyan sem, aki rózsaszínben látja az egészet, és a háború nagy csatája csupán a rosszakat veszejti el. Szóval azért készüljetek fel. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mellons 2007 október 20 (szombat), 18:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:31 
Írópalánta

áhh, én sosem kételkedtem, hogy bántaná lelkem Remus elpatkoltatásával...:D Hú, túl sok Dr Houset néztem...:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:29 
Írópalánta

mellons írta:
tally írta:
és naon bízok benne, h sokkal jobban járnak, mint jk-nál.... :( de nem hiszem, h bántanád őket, ugye mellons! :D ugye? :-SS $pray ;;)

Öhm... ez nem számít belső információnak? :)) Na jól van... akkor, most csukja be a szemét, aki nem akarja tudni. Persze nyíltan nem mondok ki semmit :D
Tonks: most szült gyereket, nem csinálunk még egy árva kicsit. (nem játszunk Rowlingot)
Remus: nem tudom mennyire kéne megint megfosztani Harryt attól, aki valamennyire hovatartozást ad a számára, és apja helyett apja lehet, és támasza.
Piton: az utolsó fejezetben nagy szükség van rá. Eleget szenvedett már az életében.

Na? :D

Kielégítetted kiváncsiságomat!! :D:D:D Tökéletes válasz, ötös!! :D:D Ja, a csillag lemaradt!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:28 
Fanficbúvár

mellons írta:
Öhm... ez nem számít belső információnak? :)) Na jól van... akkor, most csukja be a szemét, aki nem akarja tudni. Persze nyíltan nem mondok ki semmit :D
Tonks: most szült gyereket, nem csinálunk még egy árva kicsit. (nem játszunk Rowlingot)
Remus: nem tudom mennyire kéne megint megfosztani Harryt attól, aki valamennyire hovatartozást ad a számára, és apja helyett apja lehet, és támasza.
Piton: az utolsó fejezetben nagy szükség van rá. Eleget szenvedett már az életében.

:D tudtam, h benned bízhatok :D :-* most megnyugodtam, h jól gondoltam :D ;) :) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:27 
Írópalánta

Jó, akkor még érthető vagyok!! :D Jó érzés. Nagyon örülök, hogy így gondolod, mert én is, tehát nyert ügyünk van!! :D:D És hát, igen: érzelemmel teli robotról még nem hallottam. Bár van aki imádja a számítógépét, és lelket adni neki...de...:D Mindegy. Én is szeretem, de azért soulja csak élőlénynek van...:D:D[/img]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:25 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
és naon bízok benne, h sokkal jobban járnak, mint jk-nál.... :( de nem hiszem, h bántanád őket, ugye mellons! :D ugye? :-SS $pray ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:24 
Fanficbúvár

mellons írta:
Értettük a lényeget, ne aggódj. Most kivételesen beszélek tally nevében is, mert amiket eddig írt, nyílvánvalóvá teszi, hogy megérti, miről beszélgetünk :) Valóban fontos nálam a barátság, és azoknál akik olyasmin mennek át napról napra, mint Harryék, főleg az. Egymásra vannak utalva, már tíz éve barátok. Ha máshogy írnám, egyszerűen nem lenne reális. Gondoljatok bele, az rengeteg idő együtt, aggodalomban, egymást védve. Ha egy történetben nagyon sok dolog történik, és inkább az akcióra, ilyesmire koncentrál, akkor sem szabad az ilyesmit kihagyni, csak talán kevesebb mondatban összefoglalni. A szereplők ugyanis nem érzelemmentes robotok. Uff :D

teljesen igazad van, szal nem ismétellek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:23 
Fanficbúvár

lulla írta:
Hát látod az tuti!! :D Ugyanolyanok vagyunk!! :D :))

:D >:D< végülis nem hiába vunk m.m.b.m.f.f-tagok :D ;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:21 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Még a válaszért is lóti-futit kell itt járnom, hogy hol van. =))

Kérlek, ne piramisozzatok! : :|N

bocsi adminnnéni :) ;;) csak ezek a heves érzelmek, mik keblünkben lángolnak, elveszik a józan (khm... :-P ) eszünket... :D ;) :-P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:20 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Akkor nem is csodálom, hogy látom magam előtt a fejezet menetét, ha te pont úgy írod le, hogy előtte azt teszed, amit én közbe...:D:D Belezavarodtam...:D:D Mindegy, a lényeget értitek, ugye?? :D A barátság nálad tényleg nagyon fontos, és mostmár nekem teljesen normális, hogy ilyen rész is van könyvben. :D Sok könyvet olvastam, de nagyon sokban ez nem kap olyan fontos szerept, és már tudom, hogy hiányzik. Kell bele, főleg ha már így megszokom te közbenjárásoddal!! :D :))

Értettük a lényeget, ne aggódj. Most kivételesen beszélek tally nevében is, mert amiket eddig írt, nyílvánvalóvá teszi, hogy megérti, miről beszélgetünk :) Valóban fontos nálam a barátság, és azoknál akik olyasmin mennek át napról napra, mint Harryék, főleg az. Egymásra vannak utalva, már tíz éve barátok. Ha máshogy írnám, egyszerűen nem lenne reális. Gondoljatok bele, az rengeteg idő együtt, aggodalomban, egymást védve. Ha egy történetben nagyon sok dolog történik, és inkább az akcióra, ilyesmire koncentrál, akkor sem szabad az ilyesmit kihagyni, csak talán kevesebb mondatban összefoglalni. A szereplők ugyanis nem érzelemmentes robotok. Uff :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:19 
Írópalánta

tally írta:
lulla írta:
nem ismétlem tallyt, mert totál ezt akartam írni most...:D:D Számból vetted ki a szót, édes!! :D:D :)):)) :P :P

ohhój, előbújtak rejtett legilimentor képességeim? :D vagy csak szimplán 1 rugóra jár az agyunk nekünk itt mán :D :) ;;)

Hát látod az tuti!! :D Ugyanolyanok vagyunk!! :D :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:18 
Betűmániákus

Még a válaszért is lóti-futit kell itt járnom, hogy hol van. =))

Kérlek, ne piramisozzatok! : :|N

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:16 
Fanficbúvár

lulla írta:
nem ismétlem tallyt, mert totál ezt akartam írni most...:D:D Számból vetted ki a szót, édes!! :D:D :)):)) :P :P

ohhój, előbújtak rejtett legilimentor képességeim? :D vagy csak szimplán 1 rugóra jár az agyunk nekünk itt mán :D :) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:16 
Írópalánta

tally írta:
lulla írta:
Ugyanez teljesen igaz rám is!! :D Ha baj van, olyan mintha az én bajom lenne. Ha örülnek, olyan minthas velem történne meg, és örülök velük. :D Hihetetlen. Nekem is ők a legkedvesebb szereplőim, csak Remusékat hagytad ki...:D:D Én is teljes mértékben így képzelem el őket, ezért is fogott meg annyira. A hetesben én a legeslegjobban Remusékat sajnálom meg Pitont. Az nagyon nem kellett volna. :( :( :( De inkább mosolyogjunk az új feji miatt, és hogy itt Remuséknak sokkal jobb sorsa lesz!!! :D:D:D

igen, annak én is naon örülök, h mellonsnál sokkal jobb sorsa van lupinéknak és piton karaktere is meg van fogva :)

Ha Remuséknak bármi baja lesz én...én...ÉN!!! :D:D:D Nyugi, nem lesz bajuk, mert ha igen...:D Előző mondtasban kifejtettem!!! :D:D:D :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:14 
Fanficbúvár

lulla írta:
Ugyanez teljesen igaz rám is!! :D Ha baj van, olyan mintha az én bajom lenne. Ha örülnek, olyan minthas velem történne meg, és örülök velük. :D Hihetetlen. Nekem is ők a legkedvesebb szereplőim, csak Remusékat hagytad ki...:D:D Én is teljes mértékben így képzelem el őket, ezért is fogott meg annyira. A hetesben én a legeslegjobban Remusékat sajnálom meg Pitont. Az nagyon nem kellett volna. :( :( :( De inkább mosolyogjunk az új feji miatt, és hogy itt Remuséknak sokkal jobb sorsa lesz!!! :D:D:D

igen, annak én is naon örülök, h mellonsnál sokkal jobb sorsa van lupinéknak és piton karaktere is meg van fogva :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:13 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Van valamiből új...?

Most pokoli fáradt vagyok vagy tíz hozzászóláson átrágni magam...

Van drága, a Sorsunkból..., de most leginkább Ginnyékről szólt, szóval nem tudom, mennyire fog tetszeni :) A sok romantikus nőszemély mosolygott rajta, még sokáig. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:12 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:11 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Van valamiből új...?

van friss sorsunk :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Írópalánta

Akkor nem is csodálom, hogy látom magam előtt a fejezet menetét, ha te pont úgy írod le, hogy előtte azt teszed, amit én közbe...:D:D Belezavarodtam...:D:D Mindegy, a lényeget értitek, ugye?? :D A barátság nálad tényleg nagyon fontos, és mostmár nekem teljesen normális, hogy ilyen rész is van könyvben. :D Sok könyvet olvastam, de nagyon sokban ez nem kap olyan fontos szerept, és már tudom, hogy hiányzik. Kell bele, főleg ha már így megszokom te közbenjárásoddal!! :D :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Fanficbúvár

mellons írta:
Akkor azt hiszem, küldetés teljesítve. :D Pontosan ezt akartam. Hogy amikor olvassátok, ne csak betűket lássatok, hanem őket magukat, és ott legyetek velük. Én sokszor úgy írok. Lehet, hogy kívülről hülyének néznétek, de azt csinálom, hogy leírok valamit, aztán itt ülve egy időre lehunyom a szemem, és elképzelem mit is szeretnék írni, átveszem több szempontból. Aztán mikor megvan, szem kinyit, és leírom mindezt. Szóval előttem tényleg élnek, és mozognak. :) Azt pedig, hogy a jellemükre hangsúlyt fektetek, pont azért teszem, mert nekem az az eredetiben mindig hiányzott. Furcsán hiányosnak éreztem a trió barátságát, hiszen igazából nem beszélgettek egymással. Ron szégyelt mindent, olyan kisfiú volt, nem voltak igazán őszinték, csak közelebbről ismerték egymást, de nekem nem ilyen a barátság. Nem jövök zavarba, ha valaki, aki fontos megölel, hanem örülök neki. Rowlingnál ez annyira... nem valós. Nem tudom jobban megfogalmazni.

ezt szeretem az írásaidban, annyira bele tudom magamat élni :) teljesen átélem, nagyon mélyen hatnak mindig :)
sztem naon jó technikával írsz, mert így tényleg elképzeled és teljesen hitelesen és valósan írsz le mindent :)
a trióval kapcsolatban pedig nagyon igazad van. jk téll hiányosan írta meg őket, vannak jó részek, ahol lehet érezni néha a szorosabb köteléket, meg ok, értem én, h nem lehet végig csak róluk szó, de mégsem érzem át azt, mint pl a ami az én kapcsolatomat hatja át a barátaimmal. és te megadod ezt :) az írásaidban ők tényleg szoros barátok, akiket nem lehet szétválasztani, szinte testvérek :)
szal csak dicsrni tudom az írásaidat és téged :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:07 
Írópalánta

tally írta:
mellons írta:
Na, most még inkább szeretlek :D Jó, hogy leírom a gondolataimat, és azzal hatni tudok rátok. Igazából Rowlingot is ezért tisztelem. Mert megteremtett egy ilyen csodát. Nem mondom, nekem hiányosak a jellemábrázolásai, és a hetest számomra nagyon elrontotta, de sokakat vett rá, hogy olvassanak, és higgyenek a varázslatban. És ez jó. :)
Ha valamelyest ezt tovább tudom vinni, és nektek ez tetszik, az szintén remek, és jó érzés látni a visszajelzéseket. Ezért is járt igazán az ölelgetés :)

neked hihetetlen komolyak a jellem és lélek ábrázolásad, egyenesek odavagyok értük :) annyira átérzem őket :) sose hagynak hidegen, velük örülök, velük bánkódok, izgulok :)
annyira örülök annak is, h harry és ginny kedvelt témád, mert nekem 2 legkedvesebb szereplőm, és te olyan átéléssel és fantasztikusan írod meg őket, h ihaj :D nekem is ilyenennek jelennek meg mindig, ha el kell őket képzelnem :) megfogtad őket :) de a többieket is. ron, hermione, piton és mindenki, akiről írsz, élő lesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:05 
Betűmániákus

Van valamiből új...?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 18:04 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
neked hihetetlen komolyak a jellem és lélek ábrázolásad, egyenesek odavagyok értük :) annyira átérzem őket :) sose hagynak hidegen, velük örülök, velük bánkódok, izgulok :)
annyira örülök annak is, h harry és ginny kedvelt témád, mert nekem 2 legkedvesebb szereplőm, és te olyan átéléssel és fantasztikusan írod meg őket, h ihaj :D nekem is ilyenennek jelennek meg mindig, ha el kell őket képzelnem :) megfogtad őket :) de a többieket is. ron, hermione, piton és mindenki, akiről írsz, élő lesz :)

Akkor azt hiszem, küldetés teljesítve. :D Pontosan ezt akartam. Hogy amikor olvassátok, ne csak betűket lássatok, hanem őket magukat, és ott legyetek velük. Én sokszor úgy írok. Lehet, hogy kívülről hülyének néznétek, de azt csinálom, hogy leírok valamit, aztán itt ülve egy időre lehunyom a szemem, és elképzelem mit is szeretnék írni, átveszem több szempontból. Aztán mikor megvan, szem kinyit, és leírom mindezt. Szóval előttem tényleg élnek, és mozognak. :) Azt pedig, hogy a jellemükre hangsúlyt fektetek, pont azért teszem, mert nekem az az eredetiben mindig hiányzott. Furcsán hiányosnak éreztem a trió barátságát, hiszen igazából nem beszélgettek egymással. Ron szégyelt mindent, olyan kisfiú volt, nem voltak igazán őszinték, csak közelebbről ismerték egymást, de nekem nem ilyen a barátság. Nem jövök zavarba, ha valaki, aki fontos megölel, hanem örülök neki. Rowlingnál ez annyira... nem valós. Nem tudom jobban megfogalmazni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 17:53 
Fanficbúvár

mellons írta:
Na, most még inkább szeretlek :D Jó, hogy leírom a gondolataimat, és azzal hatni tudok rátok. Igazából Rowlingot is ezért tisztelem. Mert megteremtett egy ilyen csodát. Nem mondom, nekem hiányosak a jellemábrázolásai, és a hetest számomra nagyon elrontotta, de sokakat vett rá, hogy olvassanak, és higgyenek a varázslatban. És ez jó. :)
Ha valamelyest ezt tovább tudom vinni, és nektek ez tetszik, az szintén remek, és jó érzés látni a visszajelzéseket. Ezért is járt igazán az ölelgetés :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 17:48 
Fanficbúvár

lulla írta:
ha-ha!! Dettó ugyan ez nekem is!!! :D:D És a Dr House a nyerő!!! :D:D:D
Még mindig hülye vagyok, ha arra gondolok, mit kaptunk!! Nevetek mint egy hülye! :D:D

lulla, hát tök aranyos vagy :D már átkapcsoltam a vigyorból a szende mosolygásra, erre meg olcasom ezt, és nem vigyorgok megnt, mint a fakutya? eszembe jutott a fic :D :) látod mellons, mekorra hatással vagy az emberekre? :D :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 17:46 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
a Te írásaidnál mindig így van nálam :) vagy mosolygok még 1 darabig, vagy megkönnyebülök, esetenként a hajamat tépem, h jesszus, na vajon mi lesz???? :D de sose hagysz hidegen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 17:41 
Írópalánta

tally írta:
mellons írta:
Azt hiszem, valami ilyesmi lehet az írás lényege nem? Hogy utána egy ideig mosolyogtok magatok elé, vagy kombináltok, hogy mi történhet majd. Haj... :) [/color]

a Te írásaidnál mindig így van nálam :) vagy mosolygok még 1 darabig, vagy megkönnyebülök, esetenként a hajamat tépem, h jesszus, na vajon mi lesz???? :D de sose hagysz hidegen :)

ha-ha!! Dettó ugyan ez nekem is!!! :D:D És a Dr House a nyerő!!! :D:D:D
Még mindig hülye vagyok, ha arra gondolok, mit kaptunk!! Nevetek mint egy hülye! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 17:38 
Fanficbúvár

mellons írta:
Azt hiszem, valami ilyesmi lehet az írás lényege nem? Hogy utána egy ideig mosolyogtok magatok elé, vagy kombináltok, hogy mi történhet majd. Haj... :) [/color]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 17:16 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
elolvastam, imádom :D csúcs, fenomenális :D kielégítetted perverz vágyaimat, megnyugodhatsz :)) :)) :D ;;) lekenyereztél te minden írásoddal, nyugi :D nem kell félni, nem harap a néni :D jelen állapotban csak piszkosul megölelget :D ;) :D

Először is: visszaölelget >:D<
Komolyan, nagyon örülök, hogy téged és lullát is ennyire megfogott. Azt hiszem, valami ilyesmi lehet az írás lényege nem? Hogy utána egy ideig mosolyogtok magatok elé, vagy kombináltok, hogy mi történhet majd. Haj... :)

Azért annak is örülök, hogy a perverz vágyaid is nyogodnak. :D :-P Szóval nekem meg ez esett jól most így mára. Na látjátok, messziről is boldoggá tettük egymást! :)) (oké, ezzel most megint rossz voltam :#-) )

Lulla, örülök, hogy imádtad, és a Dr. House-al is egyetértek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 17:01 
Fanficbúvár

ja, és nem is tom, h ki aláírásában olvastam, de ezt le kell írnom, mert igaz: nem vagyunk perverzek, csak túlfejlett az aszociációs készségünk :D :d :D ;) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 16:59 
Fanficbúvár

lulla írta:
Remélem elég élethű lett, és elképzelhető milyen állapotban is lehetek!!! :D

heh, sztem ugyanolyan állapotban lehetünk :D ;) :-P én most telepofából vigyorgok még :D szerencse, h senki nem lát, azt hinnék, h meggárgyultam :D még jobban :)) :D :-P ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 16:53 
Fanficbúvár

mellons írta:
Höh, ezek a fenyegetések :cry: Hát mer itt az ember megszólalni? Remélem, legalább az új fejezettel lekenyereztelek, és nem lesz bajom. ;;)

elolvastam, imádom :D csúcs, fenomenális :D kielégítetted perverz vágyaimat, megnyugodhatsz :)) :)) :D ;;) lekenyereztél te minden írásoddal, nyugi :D nem kell félni, nem harap a néni :D jelen állapotban csak piszkosul megölelget :D ;) :D béci meg kerüli ezt a topicot, nyugi :D ;) írtam ömlengést a lumosra :D ;) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 16:26 
Írópalánta

ne aggódj, az új fejezetet imádjuk!!! :D:D :)) Személyes véleményem: IMÁDOM!!! VÉGRE!!HUHHHÚÚÚÚÚ!!!! :D :D :D :)) Remélem elég élethű lett, és elképzelhető milyen állapotban is lehetek!!! :D Na jó, abbahagytam a baromkodást, megyek Dr Houseozni!! :D:D :x Imádom!!!! :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 16:22 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
igen mellons, kezdhetsz félni :D :twisted: most rávetem magam a frissre! :D *nyammm* :D

Höh, ezek a fenyegetések :cry: Hát mer itt az ember megszólalni? Remélem, legalább az új fejezettel lekenyereztelek, és nem lesz bajom. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 16:20 
Billentyűzetgyilkos

Gabi írta:
Összeveszni? Mi? Soha :D És különben is, nagyobb az esélye a hármasnak :twisted: De végül is, mindigyik fel fog kerülni előbb vagy utóbb.

Jól van, megnyugtattatok. Ez a helyes felfogás. Előbb-utóbb mindegyiket olvashatjátok majd, én meg reménykedem, és izgulok, hogy azt is szeretitek-e majd. :) De már most micsoda rajongói vannak a hármasnak :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 16:15 
Fanficbúvár

mellons írta:
lulla írta:
Hol van lelkes klubtársam??? :D

mellons írta:
Azt pedig nem tudom, merre kószál drágalátos klub társad, de van egy sejtésem, hogy addig jó nekem :g

ihunn vok má :D csak szövögettem, le vok maradva :D igen mellons, kezdhetsz félni :D :twisted: most rávetem magam a frissre! :D *nyammm* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 15:32 
Billentyűzetgyilkos

Okéééééé. Tádámmm, dobpergés, meg minden ilyesmi :D

Szóval mindenkinek jó olvasást, aki kedveli, és kíváncsi rá. A sorsunk kijátszható...

http://fanfiction.lumos.hu/viewstory.php?sid=240

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 14:13 
Írópalánta

Gabi írta:
Idézet:
Nem azért össze veszni nem fogunk!! :D :)) Már úgy is le lettünk szavazva...:D :D :)) :P

Összeveszni? Mi? Soha :D És különben is, nagyobb az esélye a hármasnak :twisted: De végülis, mindigyik fel fog kerülni előbb vagy utóbb.

Igen, ez az egyetlen szerencsétek!! :D:D:D De én is szeretem a Severitusokat, tehát nincs gond!! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 14:08 
Szárnybontogató

Idézet:
Nem azért össze veszni nem fogunk!! :D :)) Már úgy is le lettünk szavazva...:D :D :)) :P

Összeveszni? Mi? Soha :D És különben is, nagyobb az esélye a hármasnak :twisted: De végülis, mindigyik fel fog kerülni előbb vagy utóbb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 13:56 
Írópalánta

mellons írta:
Gabi írta:
Neeem, szavazzon mindenki a hármasra :twisted:

Na tessék! Vesszetek össze! :)) Hát tegyen az ember itt igazságot. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 13:55 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Korszakalkotó ötlet?? Azok jók!!! :twisted: :P Perverz életet élők???:D:D El nem tudnám képzelni, mire és kikre gondolsz... :P :P De ne légy gonosz!!! :D Legyen hosszú, és nem függövéges, bár az talán még jöhet!! :D:D Szeretem, ha beindul a fantáziám...:D:D:D :P :P Én viszont mindent megszeretnék kapni, ráadásul egyszerre azonnal!! :twisted: :wink: :D Tallyval hirdetjük: Mi Mindig Bízunk a Friss Fejezetekben!!! :D:D:D :P :P Hol van lelkes klubtársam??? :D

Még hogy kiről beszélek?! ;;) Nem is tudom... várj csak... áh, a fene, csak nem akar az eszembe jutni. :^O

És hogy te mindent, most-azonnal-rögtön-máris meg akarsz kapni, ismerjük. :D Azt pedig nem tudom, merre kószál drágalátos klub társad, de van egy sejtésem, hogy addig jó nekem :g

Na, mire legközelebb előkerülök itt, már lesz fejezet. Hogy hosszú-e, függővéges-e... majd meglátod. :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 13:51 
Billentyűzetgyilkos

Gabi írta:

Na tessék! Vesszetek össze! :)) Hát tegyen az ember itt igazságot. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 13:49 
Billentyűzetgyilkos

WaZUpP írta:
Ettől függetlenül valószínű, hogy egy elbűvölően jó történet lesz (ahogy mellons-tól már megszokhattuk), de nem fogom annyira szívesen olvasni mint mondjuk az első kettőt.
Úgyhogy gyorsan jelöljétek még be páran az elsőt!!!
:twisted:

Igen, megmondom őszintén, ahogy már említettem is párszor, csodálkoztam, hogy éppen a hármas lett megszavazva, mert a Severitus valóban, még mindig rétegtörténet. Aki nem igazán kedveli Piton karakterét, vagy annak a gondolatát, hogy köze legyen Harryhez, nyílván nem értékeli úgy.
De mint láthatjuk, a többség ízlése kiterjed erre is. Én csupán annyit tehetek, hogy elképzelésemhez mérten megírom, és remélem, tetszeni fog azoknak is, akik esetleg nem arra szavaztak. A stílusom nem hiszem, hogy változni fog, és ha az eddig tetszett, remélem ezzel sem lesz baj. :)
Aztán ha befejezem a másik történetemet is, úgyis kezdem a hármassal párhuzamosan az elsőt is írni. Pontosabban normálisan haladva publikálni. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 13:41 
Írópalánta

mellons írta:
lulla írta:
Csak kérdezem: Erre a hétvégére is várhatunk frissítést (ugye)????? :D:D:P:P :wink: :twisted: Nincs is erre megfelelő smiley...:D

Eeegen, rajta vagyok. Elvileg a Sorsunkkal kéne haladni. Viszont időközben támadt egy korszakalkotó ötletem, így nem olyan lesz, mint először terveztem. :D Az eleje mondjuk maradt, szóval a sok perverz élvezetet lelő olvasó megnyugodhat. :-P :)) A lényeg, hogy megint gonosz leszek, és ott hagyom abba, ahol nem fogjátok tudni, hogy mi lesz :twisted: ...így viszont azt hiszem nem lesz túl hosszú... :-?
Na de mindent nem lehet megkapni, nemde? O:-)

Korszakalkotó ötlet?? Azok jók!!! :twisted: :P Perverz életet élők???:D:D El nem tudnám képzelni, mire és kikre gondolsz... :P :P De ne légy gonosz!!! :D Legyen hosszú, és nem függövéges, bár az talán még jöhet!! :D:D Szeretem, ha beindul a fantáziám...:D:D:D :P :P Én viszont mindent megszeretnék kapni, ráadásul egyszerre azonnal!! :twisted: :wink: :D Tallyval hirdetjük: Mi Mindig Bízunk a Friss Fejezetekben!!! :D:D:D :P :P Hol van lelkes klubtársam??? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 13:39 
Szárnybontogató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 13:35 
Írópalánta

WaZUpP írta:
Én is az elsőre szavaztam, mégis sajnos eléggé le van maradva a harmadiktól. Csípem Lily Severitus-át, de annyira nem fogott meg...
Bár ki tudja? Először nem jöttek be a slash-ek, de most már szívesen olvasok olyant is. Úgyhogy ne csüggedj Lily! :P
A történeteket szívem szerint olyan sorrendben jelölném meg szavazás szempontjából, ahogy sorba vannakrakva. Első-első, második-második, harmadik-harmadik :D De ha az utolsó lesz megszavazva, akkor azt is el fogom olvasni, csak nekem nem annyira tetszett a leírása. Ettől függetlenül valószínű, hogy egy elbűvölően jó történet lesz (ahogy mellons-tól már megszokhattuk), de nem fogom annyira szívesen olvasni mint mondjuk az első kettőt.

Igen-igen, futás szavazni az elsőre!!!! :D:D :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 13:14 
Zöldfülű

Én is az elsőre szavaztam, mégis sajnos eléggé le van maradva a harmadiktól. Csípem Lily Severitus-át, de annyira nem fogott meg...
Bár ki tudja? Először nem jöttek be a slash-ek, de most már szívesen olvasok olyant is. Úgyhogy ne csüggedj Lily! :P
A történeteket szívem szerint olyan sorrendben jelölném meg szavazás szempontjából, ahogy sorba vannakrakva. Első-első, második-második, harmadik-harmadik :D De ha az utolsó lesz megszavazva, akkor azt is el fogom olvasni, csak nekem nem annyira tetszett a leírása. Ettől függetlenül valószínű, hogy egy elbűvölően jó történet lesz (ahogy mellons-tól már megszokhattuk), de nem fogom annyira szívesen olvasni mint mondjuk az első kettőt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 12:18 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Csak kérdezem: Erre a hétvégére is várhatunk frissítést (ugye)????? :D:D:P:P :wink: :twisted: Nincs is erre megfelelő smiley...:D

Eeegen, rajta vagyok. Elvileg a Sorsunkkal kéne haladni. Viszont időközben támadt egy korszakalkotó ötletem, így nem olyan lesz, mint először terveztem. :D Az eleje mondjuk maradt, szóval a sok perverz élvezetet lelő olvasó megnyugodhat. :-P :)) A lényeg, hogy megint gonosz leszek, és ott hagyom abba, ahol nem fogjátok tudni, hogy mi lesz :twisted: ...így viszont azt hiszem nem lesz túl hosszú... :-?
Na de mindent nem lehet megkapni, nemde? O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 20 (szombat), 12:11 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 17 (szerda), 20:40 
Szárnybontogató

Najó. Látom teljesen le lettem szavazva... De az mentségemre legyen mondva, hogy a Severitus történeteket is igen-igen csípem! Nah, akkor kapok szép kis márvány sírkövet is? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra