Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 18:03

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 15:52 
Fanficbúvár

lulla írta:
:D:D Hát ez jó...:)) Tally, így megsérteni az írót!! :)) Látom azért már törekedsz bocsánatáért...:))

de én nem úúúúgy gondoltam, h ő is olyat írna XD épp az a lényeg, h azért esedezek epilógusért, mert az is tuti, h jó lenne :D :D ;;) mert jót írna :D ;;)
nyah :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 15:50 
Írópalánta

:D:D Hát ez jó...:)) Tally, így megsérteni az írót!! :)) Látom azért már törekedsz bocsánatáért...:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 15:18 
Fanficbúvár

mellons írta:
Tally, vedd tudomásul, hogy megsértődtem azon az utaláson, miszerint olyat kívánnék írni, mint JK. ;;) Nálam az életkép nem csöpögős, ősellenségről elnevezett gyerek. [/color]

áh, ne tedd, bocsánatodért esedezem _U_ _U_ _U_ nem úgy gondoltam ám :D épp azért kéne a Te epilógusod, mert 100, h sokkal jobb lenne, mint jk-é :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 15:14 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Ne mond, hogy csodálod!! :D:D Plusz fejezet!! :D Ki mondana ellent??? :D:D

Áh, én már nem csodálkozom semmin. I-) Mindenesetre felkészültem, ha látni akarjátok majd. Cím, sok ötlet, és elképzelés, miként is tengetik életüket, miután becsuktam a könyvet a 45. fejezet végén :D

Tally, vedd tudomásul, hogy megsértődtem azon az utaláson, miszerint olyat kívánnék írni, mint JK. ;;) Nálam az életkép nem csöpögős, ősellenségről elnevezett gyerek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 15:04 
Írópalánta

mellons írta:
Milyen készpénznek veszitek azt a szerencsétlen epilógust :)

Ne mond, hogy csodálod!! :D:D Plusz fejezet!! :D Ki mondana ellent??? :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 15:02 
Fanficbúvár

mellons írta:
Milyen készpénznek veszitek azt a szerencsétlen epilógust :) [/color]

naná :D mert kíváncsi lennék piszkosul, h h alakul később az életük ;;) csak 1 pici betekintés kéne :D nem olyan, mint amit jk művelt :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 14:58 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
nyugi mellons, biztos jó lesz ;) :) le fogod zárni a szálakat tuti :) de erre is jó az epilógus :D :D ;) hajrá! :)

Jó-jó, tudom, pánikolok :(( De... olyan furcsa.

44 fejezet. Most mindent átfutok. Néha már azt sem tudom, egyáltalán ki él még, és kit ne támasszak fel lehetőleg. :D Hm.. a halálfalók esetén pl nem igazán vagyok képben. :-?

Milyen készpénznek veszitek azt a szerencsétlen epilógust :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 14:35 
Fanficbúvár

nyugi mellons, biztos jó lesz ;) :) le fogod zárni a szálakat tuti :) de erre is jó az epilógus :D :D ;) hajrá! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 14:05 
Billentyűzetgyilkos

Okés, látom jó hatással volt rátok a kis részlet. :D
Rajta vagyok, hogy most hétvégén legyen új. Nem tudom, mennyire valósul majd meg, mert a héten már nem sok időm lesz írni, de viszem magammal a füzetkémet, és így hátha születik útközben is valami :D

Még így is összeteszem majd a kezem, ha biztosan minden szálat lezárok, és nem felejtek ki valamit. Ha esetleg valaki észrevenne ilyesféle hibát, az majd jelezze. :-SS Utolsó fejezet. Te jó ég. Na mindegy... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 18:20 
Fanficbúvár

juj, de jó, de jó :D :D :D ez most jó volt :D tyű, de várom már teljest :D ;;) hajrá :D ;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 14:21 
Írópalánta

:D:D Miközben olvastam átjárt az izgalom, mely mindig egy fejezetnél fog meg!!! :D Már most dícsérném, hogy hihetetlen, de ez még "csak" részlet volt...:) :) :) Érzem, hihetetlen lesz!! S lám, csak elő került a lap...:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 13:51 
Billentyűzetgyilkos

Már azt hittem, egy órás néma gyászt kell hirdetnem, mert elveszejtettem három oldalt, ami már előre megírva pihent a Becsülettelből, de szerencsére meglett. :D
Ennek örömére, és kérésre, beteszek egy aprócska részletet. Csámcsogjatok rajta, mert nem tudom, maga a fejezet mikor lesz kész.

Tehát, aki nem szeretné, ne olvassa el előre! ;) És ne számítsatok túl nagy dologra. Még így is lelövök egy fontos részletet

Nos:

Ekkor egy sötét alak lépett előrébb az emberek közül, haladtában pajzsot vonva maga köré. Láthatóan volt már rajta pár seb, ide mégis csak nemrég érkezhetett. Harry oldalán lépett előre, s többen döbbenten meredtek rá, mikor kivehették az arcát. Piton volt az. Tekintetét a zöld szemű férfire szegezte, és bólintott.

Harry elmosolyodott, és köszönetképpen biccentett egyet. A bájitalmester erre a rendtagok közé sétált, pálcáját erősen markolta a kezében.
- No lám, Perselus – nézett rá Voldemort összeszűkült szemmel. – Hát az az ostoba vénember mégiscsak hatott rád.

A férfi nem válaszolt, csupán keskeny ajkain egy apró, kárörvendő mosoly tűnt fel.
A Sötét Nagyúr szeme gyanakvóan megvillant.
- Nagini – mondta, miközben mintha csak valahova a távolba figyelne, koncentrálni kezdett. Aztán elsötétült az arca, és tekintetében sötét árnyak gyülekeztek, ahogy figyelme visszatért áruló halálfalójára, és jelenlegi legfőbb ellenfelére

- Bizony, Tom – lépett előrébb Harry. – Akár most már rendesen el is kezdhetjük. Mostanra kiegyenlítődött a küzdelem. Nincs több életed.
Voldemort vicsorogva meresztette rá vöröslő szemeit. A férfi eddig nem menekült, vagy futamodott meg előle, ahogy korábban vélte gúnyosan, hanem az időt húzta, hogy Pitonnak lehetőséget adjon elintézni a kígyóját. Jó előre kiterveltek mindent, és most először érezte, hogy ezúttal nem ő irányít.

- De kettőnk közül te fogsz meghalni, Potter! – mérhetetlen haraggal lendítette pálcáját.
Harry furcsán nyugodtnak érezte magát, ahogy ott állt, és nézte, miként válik semmivé a felé küldött átok a megidézett pajzsán. Mint a víz hullámai, lassan elcsitult a villanás okozta hatása a kék derengésen, és ismét átláthatatlanná vált.
Kezdetét vette a Kiválasztott, és a Sötét Nagyúr közötti küzdelem. Ezúttal azonban, mindkét fél részéről teljes, mindent eldöntő erővel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 11:40 
Fanficbúvár

én a becsülettel végére és az újra is kíváncsi vok, szal minden jöhet :D :)) :D ;;) bármi :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 10:52 
Írópalánta

mellons írta:
Egyébként a bezsongás jelen helyzetben tényleg jó dolog. Sok-sok ötlet Remélem ti is elégedettek lesztek. $pray

Nem tudom, ha szeretnétek, illeszthetek be, de most a Becsülettelt kéne várnotok ám! :|N :)) [/color]

Na ugye?? :D:D Tudtam én...mondjuk bezsongani sosem baj vagy bűn...TÖK JÓ!! :D:D Én már csak tudom...:)) Nyugi, szerintem nem kell aggódni...:D Elégedettek leszünk! No para.
Én őszinté jelen esetben a Becsülettelt várom, mert tudom, hogy utána az újat kapjuk...:)) Mindkettőre kiváncsi vagyok...hajaj...mi lesz ebből...:D:D
De a Becsülettelt tényleg nagyon várom, kiváncsi vagyok egy remekműt hogy szokás lezárni...:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 10:41 
Billentyűzetgyilkos

Nikitata írta:
De a véleményünk igen fontos *bólogat*, és fontos hogy minél előbb véleményezzük a történetet :D :D :D :D :D :D

Persze, hogy nagyon fontos. :) Bár én mindig azt mondom, hogy elsősorban azért írok, mert szeretem, tehát saját szórakoztatásra megy. Mostanában viszont ugye csak nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy már nektek is írom :D Szeretek veletek elkommunikálgatni a történetekről.

Viszont meg kell mondjam, nagyon ritka, hogy az ötleteietek által változtassak. Hibát javítani persze más, de eddig nagyon is jó volt, amit alapból, saját ízlésem szerint írtam.
Ezért is szeretem, és találok ki minél több sztorit. És ezért is adtam meg most is a lehetőséget, hogy választhassatok a három közül melyiket olvasnátok szívesebben. ;)

Egyébként a bezsongás jelen helyzetben tényleg jó dolog. Sok-sok ötlet Remélem ti is elégedettek lesztek. $pray

Nem tudom, ha szeretnétek, illeszthetek be, de most a Becsülettelt kéne várnotok ám! :|N :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 10:28 
Írópalánta

mellons írta:
Na jól van, tovább nem lelkesedem, de ezt még beírom. Most egy kicsit, talán... be vagyok zsongva :D
Így, hogy megvagyok ezzel a fejezettel, el kell "mondanom", hogy igazán jónak érzem, mármint olyan értelemben, hogy pontosan ilyet akartam.

A bezsongás az csak jó dolog, örülj neki :D:D Na, akkor most előjön komolyabbik felem(mert olyanom is van :D): Nagyon örülök, hogy te magad nagyon meg vagy vele elégedve, hisz a legfontosabb a szerző hozzáállása saját művéhez!! :D S ha ennyire jó lett szerinted, akkor sztem mi is így fogunk vélekedni!! :D:D És ez felettébb jó!!! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 10:24 
Zöldfülű

mellons írta:

Így, hogy megvagyok ezzel a fejezettel, el kell "mondanom", hogy igazán jónak érzem, mármint olyan értelemben, hogy pontosan ilyet akartam. Az már más kérdés, kinek hogy fog tetszeni.

Sztem nekük is tetszeni fog. :roll: Nem? :-D De a véleményünk igen fontos *bólogat*, és fontos hogy minél előbb véleményezzük a történetet :D :D :D :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 10:23 
Írópalánta

mellons írta:
Pedig már be akartam illeszteni egy kis ízelítőt az első fejezetből. Vagy a Becsülettelből? :-? Áh *legyint* nem az én stílusom.
Lulla a türelmetlensége miatt az etalon, aki miatt óvatos vagyok, de ennyi. Bűnbak téma lezárva. :-P

Beakartál illeszteni, de vmi meghátráltatott?? :D Ez rossz... :D:D Én főként türelmetlen vagyok, de egy nagyon fontosat mégis kifelejtettél: kiváncsiság!! :D Az éltető elemem!! Ja, és az első dolog, ha vkinek mondani kell rólam vmit... :)) Köszönöm, hogy megvédesz engem!! 8-> ;;) :x =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 10:07 
Billentyűzetgyilkos

Na jól van, tovább nem lelkesedem, de ezt még beírom. Most egy kicsit, talán... be vagyok zsongva :D
Így, hogy megvagyok ezzel a fejezettel, el kell "mondanom", hogy igazán jónak érzem, mármint olyan értelemben, hogy pontosan ilyet akartam. Az már más kérdés, kinek hogy fog tetszeni. Persze az eleje még igazán más környezet, hiszen Harry alias "mostani neve" :-P , emlékek nélkül egy kedves lánnyal él. Na persze vannak utalások rendesen :D Remélem nem fogtok unatkozni *én csak vigyorogva tapsikolok*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 9:37 
Billentyűzetgyilkos

Ti aztán még bűnbaknak sem vagytok jók. :roll:

Pedig már be akartam illeszteni egy kis ízelítőt az első fejezetből. Vagy a Becsülettelből? :-? Áh *legyint* nem az én stílusom.

Ha sikerül úgy haladnom, mint eddig, lehet, hogy hetente lesz friss. De persze ez még a maaajd kategória. Addig is, én jól elvagyok.
Ti pedig ne égjetek se a pokol se az én tüzemen. Lulla a türelmetlensége miatt az etalon, aki miatt óvatos vagyok, de ennyi. Bűnbak téma lezárva. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 23 (kedd), 9:18 
Írópalánta

tally írta:
akkor ropogósra fogsz sülni a pokol, vagyis nem, mellons tüzén :D :D ;;) sebaj, majd viszek neked fagyit meg legyezőt :D ;)

:D:D =)) Azután, hogy ezt elolvastam kb így voltam, de ezt nézd el nekem...:D:D A legyezőt meg a fagyit nagyon megköszönöm!! :D Megenyhíted kínomat!!! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 22:16 
Fanficbúvár

lulla írta:
:D:D Na, így már mindjárt jobb!! :D Áh, feloldozásra várhatok, de igazából nem is kérek! :D Nem érdemlem meg!! :))

akkor ropogósra fogsz sülni a pokol, vagyis nem, mellons tüzén :D :D ;;) sebaj, majd viszek neked fagyit meg legyezőt :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 22:09 
Írópalánta

tally írta:
jóvnjóvan, osztozok fájdalmadban, így már jó? de akkor is te vagy a bűnbak, míg mellons fel nem oldoz :D :D :-P ;)

:D:D Na, így már mindjárt jobb!! :D Áh, feloldozásra várhatok, de igazából nem is kérek! :D Nem érdemlem meg!! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 22:06 
Fanficbúvár

lulla írta:
:D:D Az tény, hogy őrültek vagyunk...:)) De legalább fel is vállajuk!! :D És az a minimum, hogy összetartunk! :D Na, az, hogy én lettem a bűnbak, egy dolog. :D De osztozhatnál fájdalmamban!!! :)):)) =)) Nem könyörgök, mert igaza van...:D Tehát...Értelmetlen, hisz ő is tudja. Ha eddig nem tudta, mostmár igen, és legalább nem tesz rossz döntést...:D:D

felvállaljuk, de még h :)) :D
jóvnjóvan, osztozok fájdalmadban, így már jó? de akkor is te vagy a bűnbak, míg mellons fel nem oldoz :D :D :-P ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 21:36 
Írópalánta

tally írta:
az őrültek összetartanak =) :D ;;)
bocsika drága, de mivel mellons mester téged kiáltott ki bűnbaknak... nem tehetek mást :D önostorozni nem fogok =)) :D :D ;) :-P a mesternek könyörögj, h vegye le a vétót :D ;)

:D:D Az tény, hogy őrültek vagyunk...:)) De legalább fel is vállajuk!! :D És az a minimum, hogy összetartunk! :D Na, az, hogy én lettem a bűnbak, egy dolog. :D De osztozhatnál fájdalmamban!!! :)):)) =)) Nem könyörgök, mert igaza van...:D Tehát...Értelmetlen, hisz ő is tudja. Ha eddig nem tudta, mostmár igen, és legalább nem tesz rossz döntést...:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 21:03 
Fanficbúvár

lulla írta:
Tallykám drága, az én pártomon áll, s ez így van rendjén!! :D Mondjuk, hogy nálam reklamálna... :? Az nem jó...:D:D

igen, lulla pártján vok, de mint már említve vagyon, nem meglepő :D az őrültek összetartanak =) :D ;;)
bocsika drága, de mivel mellons mester téged kiáltott ki bűnbaknak... nem tehetek mást :D önostorozni nem fogok =)) :D :D ;) :-P a mesternek könyörögj, h vegye le a vétót :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 19:21 
Írópalánta

mellons írta:
He-he, lenne eszed visszadni a labdát mi? Sajnálom, már hivatalosan is ki vagy kiáltva bűnbaknak. :-P
Oké, majd fejezetek után én is visszatartom magam attól, hogy túlzottan piruljak, meg jól essen, és egyéb nyalánkságok. Már így is agyonölelgettelek titeket. :g De a frissítések szünetében... :|N :))
És tudod, annyira azért nem ért meglepetésként, hogy tally veled ért egyet. :D

Igazából a főcél tényleg a labda visszapasszolása volt...:)) Hát istenem, bátran kiállok a nagy világ elé!! :D:D Az ölelésből meg sosem elég!! :D Tallykám drága, az én pártomon áll, s ez így van rendjén!! :D Mondjuk, hogy nálam reklamálna... :? Az nem jó...:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 19:06 
Betűmániákus

Az msn teljesen meghalt, aki fent volt az is skype-on keres, most számoltam... 28 üzit küldtem el, most már meguntam.

Szal keress skype-on, vagy máshol, csak ne ott! :((

OFF ende.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 19:02 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Nem is emlékszem, kinél... :-S Azt hiszem m-mel kezdődik a neve... :D

He-he, lenne eszed visszadni a labdát mi? Sajnálom, már hivatalosan is ki vagy kiáltva bűnbaknak. :-P
Oké, majd fejezetek után én is visszatartom magam attól, hogy túlzottan piruljak, meg jól essen, és egyéb nyalánkságok. Már így is agyonölelgettelek titeket. :g De a frissítések szünetében... :|N :))
És tudod, annyira azért nem ért meglepetésként, hogy tally veled ért egyet. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 18:44 
Írópalánta

tally írta:
naná, h lulla pártján állok :D de azért majd neki reklamálok, ha lassú a friss véletlen :twisted: :D *visszatuszkolja mardis énjét*

:D Örülök, hogy mellettem állsz, bár az, hogy nekem reklamálsz majd, az nem tetszik!! :D Végülis reklamálhatsz, de attól még a fejezet nem fog gyorsabban jönni...:)) Azt másnál kell...:D Nem is emlékszem, kinél... :-S :twisted: Azt hiszem m-mel kezdődik a neve... :D:D :twisted:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lulla 2007 október 22 (hétfő), 19:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 18:42 
Írópalánta

mellons írta:
Oh, a csodálos dolog. Ne csodálj, csak olvass, és az, hogy szereted, bőven elég, azért írom. [/color] :-*

:D Majd megpróbálom magam kontrolálni, de nem ígérek semmit. Az új fejezet utáni napokban ne is reménykedj ebben, mert akkor ez eszembe se fog jutni, mire kértél...:)) Fejezetek között talán...:D De ne fogadj rá egy centet se...:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 18:31 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Ha úgy vesszük, ezt vehetném elismerésnek!! :D:D :)) Ennyire lelkes lennék?? :-O Nicsak...:D 8->

Nem, szívem :D Ez inkább azt jelenti, hogy nagyon is hajlamos vagy hozzászokni a jóhoz, ezért óvatos vagyok frissítés ügyileg. Ha egy héten mondjuk volt Becsülettel és Sorsunk is, akkor máris kaptam az olyanokat, hogy hű, akkor máris lesz új? Nem, nem, ilyet nem játszunk.
Szépen. Be. Kell. Osztani. :))

A lelkesedésedet már letárgyaltuk. Én inkább csak szépen jelentgetem, hogy megvagyok az első fejezettel... aztán már jön a második. Meg elő kéne szedni a Becsülettelt is. A sorsunkból ugye most volt új, tehát azzal még ráérek. :D Eeegen. Határozottan haladgatok.

Oh, a csodálós dolog. Ne csodálj, csak olvass, és az, hogy szereted, bőven elég, azért írom.
:-*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mellons 2007 október 22 (hétfő), 19:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 18:31 
Fanficbúvár

lulla írta:
Ugyan, nem hiszem, hogy tally nem az én pártomon állna...:D:D :)) A felelősség meg igen...nos, ártatlan vagyok!! :D:D Egyetlen dolog, mellyel gyanusítani lehet, hogy veszettül csodálód lettem!! :)):)) _U_ _U_ _U_ :)):))

naná, h lulla pártján állok :D de azért majd neki reklamálok, ha lassú a friss véletlen :twisted: :D *visszatuszkolja mardis énjét*
tally is veszettül nagy csodáló *ugrál* *előkapja a transzparenseket* :D _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 18:26 
Írópalánta

mellons írta:
Pontosan ebből indultam ki :D Belőled, ha úgy tetszik.

Ha úgy vesszük, ezt vehetném elismerésnek!! :D:D :)) Ennyire lelkes lennék?? :-O Nicsak...:D 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 18:21 
Írópalánta

mellons írta:
lulla írta:
Mondjuk én simán hozzászoknék...:)) :))

Pontosan ebből indultam ki :D Belőled, ha úgy tetszik. Szóval most egy kicsit céltáblát csináltam belőled, a többiek reklamációval lesznek szívesek téged felkeresni :)) (felelősség remekül áthárítva, uff)

Ugyan, nem hiszem, hogy tally nem az én pártomon állna...:D:D :)) A felelősség meg igen...nos, ártatlan vagyok!! :D:D Egyetlen dolog, mellyel gyanusítani lehet, hogy veszettül csodálód lettem!! :)):)) _U_ _U_ _U_ :)):))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 18:17 
Betűmániákus

Oké, meguntam. Húsz üzenetet elküldtem, és egyiket sem kapod meg... :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 18:03 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Mondjuk én simán hozzászoknék...:)) :))

Pontosan ebből indultam ki :D Belőled, ha úgy tetszik. Szóval most egy kicsit céltáblát csináltam belőled, a többiek reklamációval lesznek szívesek téged felkeresni :)) (felelősség remekül áthárítva, uff)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 17:58 
Írópalánta

mellons írta:
Nem kaptok ám meg mindent egyszerre. :|N

Hát igen, nehogy már elkényeztess bennünket...:D:D Mondjuk én simán hozzászoknék...:)) :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 17:51 
Billentyűzetgyilkos

Gabi írta:
Hm, ez tök jó :P ...és ezért (remélhetőleg) gyakran lesz frissítés, és nekünk is, mert nem kell rá sokat várnunk

Nos, azért jó előre nem mernék ilyesmibe bocsátkozni. Hogy gyorsan jönnek majd, és ilyesmi... :D Szerintem alapból is egész jó frissítési tempót tartok.
De természetesen semmi sincs kizárva. Most nagyon jól haladok vele, de ha meg is leszek több fejezettel, az biztos, hogy beosztom :-P :D Nem kaptok ám meg mindent egyszerre. :|N

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 17:05 
Szárnybontogató

Hm, ez tök jó :P Neked is, mert gyorsan jönnek az ötletek, és ezért (remélhetőleg) gyakran lesz frissítés, és nekünk is, mert nem kell rá sokat várnunk >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 16:43 
Írópalánta

mellons írta:
Hűű azt hiszem, ez a sztori merőben más stílusú lesz. Nagyon fura, mert csak úgy... alakul magától.
Először azt hittem, meg leszek illetődve, mert ez más műfaj. De nem. Sőt... hirtelen annyi új gondolatom van. :) Bár igaz, hogy az elején még nem az kap teret, hogy miként alakul a kapcsolata Pitonnal az apjával :D , de...

Lulla, lehet, hogy valóban neked lesz igazad, és ez különleges lesz. Ha a számotokra nem is, nekem mindenképpen. :) Úgy néz ki, hogy hamarosan már a 2. fejezetet kezdem. :#-)

:D:D Ennyire beletrafáltam? Új stílus, és csak jön magától?? :D:D Isteni fuvallat volt a tippem sztem...:D:D Tehát Piton nem nevelő, hanem apa...:D Hát ez még nekem is új lesz...:D:D
Nagyon gyors vagy, az tény...:D:D Látszik, hogy csak jön magától...:) Én mindig is tudtam, hogy különleges lesz, bár melyik nem az?? (hű, egy kis déja vue fogott el...mintha már írtam volna ezt a kérdést... ;;))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 15:05 
Billentyűzetgyilkos

Hűű azt hiszem, ez a sztori merőben más stílusú lesz. Nagyon fura, mert csak úgy... alakul magától.
Először azt hittem, meg leszek illetődve, mert ez más műfaj. De nem. Sőt... hirtelen annyi új gondolatom van. :) Bár igaz, hogy az elején még nem az kap teret, hogy miként alakul a kapcsolata Pitonnal az apjával :D , de...

Lulla, lehet, hogy valóban neked lesz igazad, és ez különleges lesz. Ha a számotokra nem is, nekem mindenképpen. :) Úgy néz ki, hogy hamarosan már a 2. fejezetet kezdem. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 13:43 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Reszketek. :))

Tudod, te engem egyáltalán nem veszel komolyan. Öreg hiba.
Sok-sok dologból kimarad az ember :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 13:31 
Betűmániákus

mellons írta:
Hm... és ha bekeményítenék? :-P :-?

Reszketek. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 13:28 
Írópalánta

mellons írta:
Hm... :-? Vagy nem is úgy. Ezen még gondolkodom.

Pedig nekem nagyon tetszett az ötlet!!! :D:D:D:D :)) Minő véletlen!! :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lulla 2007 október 22 (hétfő), 13:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 13:24 
Billentyűzetgyilkos

Hm... :-? Vagy nem is úgy. Ezen még gondolkodom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 13:23 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Szőnyeg alá nem is kerülne, max fiók aljára, nem?? :)) :)) Jól van, nem húzlak. Igen, arról értesültem, hogy a végének egy részével már rég meg vagy, ami szintén boldogít!! :D:D

A szőnyeg alá egy kifejezés >:P De a lényeg tényleg az, hogy reményeim szerint nem maradok el annyira, ha most nem azt írom, hanem inkább a Tikokba zárt tudatot. Hm.. most így használatban még ízlelgetem a címet :D

Tényleg, vajon jó lenne, ha mondjuk megszavazzátok az Epilógust, és arra egy napra már lenne ebből is az első fejezet? (most csak "hangosan" gondolkodom nem ér letámadni)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 13:12 
Írópalánta

mellons írta:
Lulla, dehogy megy a szőnyeg alá a Becsülettel. Sok megvan abból is, mert ugye a vége eleve "elrendeltetett" :)) Tudod, előre meg volt már belőle egész sok. CSak most ehhez a Severitushoz van ingerenciám :)
OFF: örülök, hogy végül összejött a House. Ezek szerint sikerült megküzdened vele. :D [/color]

Szőnyeg alá nem is kerülne, max fiók aljára, nem?? :)) :)) Jól van, nem húzlak. Igen, arról értesültem, hogy a végének egy részével már rég meg vagy, ami szintén boldogít!! :D:D "Elrendeltetett"...Hm, ez tetszik!! :D:D Jó kifejezés... :)) pont ide illő...:D

:D A Housenak én is nagyon örülök, csak megvilágosodtam, hogyan is müködik ez!! :D:D Igen, fighttóltunk egyet, de én kerültem ki győztesen!! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 12:59 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Én már meg sem próbálok visszolvasni... :))

Mégis milyen hozzállás ez!? :D Be sem érdemes nézned ide >:P
Jah, tudom. Még csak azt sem mondhatom, hogy így sok dologról lemaradsz, mert te tudod ezeket. Ráadásul pont első kézből. Hm... és ha bekeményítenék? :-P :-?

Lulla, dehogy megy a szőnyeg alá a Becsülettel. Sok megvan abból is, mert ugye a vége eleve "elrendeltetett" :)) Tudod, előre meg volt már belőle egész sok. CSak most ehhez a Severitushoz van ingerenciám :)
OFF: örülök, hogy végül összejött a House. Ezek szerint sikerült megküzdened vele. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 22 (hétfő), 12:57 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:
Én már meg sem próbálok visszolvasni... :))

Csak nem lemaradtál egy párról?? :D:D Szegény, szegény Lily!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra