Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 17:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 11:47 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
De az mit takar egészen pontosan, hogy nem akarsz esküvős egymásbaborulós véget? $?

Sosem terveztem, hogy Nagy, Elfogult Happy enddel zárok. Nem igazán illene a történethez, és hozzám sem nagyon. Nem csöpögni akarok, hanem reálisan leírni az érzéseiket. A felszabadulást, Harry megkönnyebbülését, az új élet kezdetét.

De leginkább a későbbi életükre vonatkozóan, ha lesz, akkor csak az Eplógusban lesz leírva. Ott is életképekben, nem úgy, hogy na most akkor bazi nagy varázsló dupla lagzi Ronnak és Harrynek. :) Részletenként bemutatva, ki hova jutott, mit csinál, hogyan történtek egyes dolgok.

Az eredeti vég pedig a csata lezárása, az első impressziók. Ki, mihez kezd a megváltozott helyzettel. Nem olyan egyszerű ám mindent elfelejteni ami a múltban történt, csak mert Voldemort halott, nem kezdődik egyik pillanatról a másikra egy Szép Új Világ. Személy szerint mindig úgy gondoltam, hogy lehetetlen, hogy Harry azok után, amin átment, hirtelen boldog lesz, és úgy él tovább, hogy lezár mindent.
Ahhoz idő kell. Megérteni, mért úgy esett, ahogy, mit veszített, mit nyert. Kiskora óta küzdenie kellett mindenért. Már alapjában az életéért. Ő pedig azt másnak adja. Nem. Az ő helyzete messze nem egyszerű, ahogy sosem volt az. Nem hiszem, hogy ismerni fogja a felhőtlen boldogságot. Ahhoz túl sokat vesztett, és látott.

Én így gondolom. Persze meg lehet vétózni, és lehetnek különböző vélemények. Nálam erre készüljetek fel. Szeretem átgondolni a dolgokat, és bizony erre jutottam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 28 (vasárnap), 20:18 
Írópalánta

Mondjuk, a keddnek én is nagyon örülnék...:D Miután szerdán utazom, s kb péntek estéig ott is leszek... ;;) Tehát én is örülnék ha lenne keddig, de mindez persze csakis tőled függ...:D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 28 (vasárnap), 13:24 
Szárnybontogató

De az mit takar egészen pontosan, hogy nem akarsz esküvős egymásbaborulós véget? $?

Nem tudnád, mondjuk keddre időziteni az uj fejezetet? :D Jó kis szülinapi ajándék lenne... :D Nah, csak vicceltem!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 17:34 
Fanficbúvár

mellons írta:
Na ezen kész, behaltam!!! :)) Annyira aranyos!!! :-*
*vérbeli mellonsos szupi* Még aláírásnak is jó :))
Remélem is, hogy olyan lesz! :D ;)

:#-) :D ;;) rakd be aláírásnak :D ;) biztos az lesz! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:58 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
biztos vérbeli mellonsos szupi lesz :) ;) ;;)

Na ezen kész, behaltam!!! :)) Annyira aranyos!!! :-*
*vérbeli mellonsos szupi* Még aláírásnak is jó :))
Remélem is, hogy olyan lesz! :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:55 
Fanficbúvár

mellons írta:
Nem ömlengek tovább, mennyire is imádlak titeket, szóval.... :D

Lulla, igen, igazad van, egy történet befejezése, lezárása mindig is más kategórai, és talán valóban nehezebb. Úgy abbahagyni, hogy minden meglegyen, és ne csak vágásnak tűnjön. Ezt egyébként még nem ist tudom, hogy fogom csinálni. :-/

Mert ugye azt említettem, hogy nem egy esküvős, egymásra borulós véget akarok....

biztos megoldod a végét, h ne legyen elvágott és elvarratlan :D ;) neked menni fog :) ;;)
épp azért is lesz jó, mert nem fogsz olyan nyálat csinni, mint jk :D ;) biztos vérbeli mellonsos szupi lesz :) ;) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:48 
Billentyűzetgyilkos

Nem ömlengek tovább, mennyire is imádlak titeket, szóval.... :D

Lulla, igen, igazad van, egy történet befejezése, lezárása mindig is más kategórai, és talán valóban nehezebb. Úgy abbahagyni, hogy minden meglegyen, és ne csak vágásnak tűnjön. Ezt egyébként még nem ist tudom, hogy fogom csinálni. :-/

Mert ugye azt említettem, hogy nem egy esküvős, egymásra borulós véget akarok....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:42 
Fanficbúvár

lulla írta:
mellons írta:
Ilyenkor úgy szeretném, ha itt lennétek, és meg lehetne titeket alaposan ölelgetni >:D< :-* *érzelem kitörés vége* :D
És lulla, hát nem tudom, egy nagy csata és miegymás mennyire lesz a legszebb. :D

:D Az ölelés jöhet, és megy is >:D< Nem maga a csata meg a többi, hanem eleve a tény, hogy egy imádnivaló sztori végéhez érkeztünk! :D Maga a lezárás...:) Az az egyik legjobb pillanat bármelyik sztoriba...:D:D:D És különben szerintem a te verziód lesz s legeslegjobb...:D:D Én bízom benne, sőt tudom hogy így lesz!! :D

>:D< ismételten csak csatlakozni tok a fentebb elhangzottakhoz :D biztos naon jó lezárást találsz ki, eddig is mindig felülmúltad minden elképzelésemet a sztori(jai)dban :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:36 
Írópalánta

mellons írta:
Ilyenkor úgy szeretném, ha itt lennétek, és meg lehetne titeket alaposan ölelgetni >:D< :-* *érzelem kitörés vége* :D
És lulla, hát nem tudom, egy nagy csata és miegymás mennyire lesz a legszebb. :D

:D Az ölelés jöhet, és megy is >:D< Nem maga a csata meg a többi, hanem eleve a tény, hogy egy imádnivaló sztori végéhez érkeztünk! :D Maga a lezárás...:) Az az egyik legjobb pillanat bármelyik sztoriba...:D:D:D És különben szerintem a te verziód lesz s legeslegjobb...:D:D Én bízom benne, sőt tudom hogy így lesz!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:29 
Billentyűzetgyilkos

Nem azon igzulok, hogy nem tudom majd rendesen megírni, mert remélem az ha eddig is ment, most is fog. Én inkább attól félek, hogy fokozott várakozás van az utolsó fejezet miatt, és biztosan sokaknak megvan a saját elképzelésük mindenről.
De remélem, az én verzióm is jó lesz. :) És nem, nem kell tovább nyugtatgatnotok, az eddigieket is köszönöm. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:22 
Fanficbúvár

lulla írta:
A helyedben én sem aggódnék. Kezeld úgy, mint egy szokványos fejezetet, csak mondjuk egy kicsit mozgalmasabb, mint a többi...:D:D Hisz mindig is tökéleteseket olvashattunk, most sem lesz baj! Sőt, főleg most nem lesz baj, mert tudod, hogy itt a vég, és a vég minden történetnek a legszebb része. ;;) Nem kell aggódni! Nyert ügyed van már így is!! :):) :wink:

teljesen 1etértek a lulla által írtakkal :D ;;) biztos, h naon összeszedett és profi lesz :) nyugi, biztosan állíthatom, h imádni fogjuk :D ;;) :) mint eddig is :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:15 
Írópalánta

A helyedben én sem aggódnék. Kezeld úgy, mint egy szokványos fejezetet, csak mondjuk egy kicsit mozgalmasabb, mint a többi...:D:D Hisz mindig is tökéleteseket olvashattunk, most sem lesz baj! Sőt, főleg most nem lesz baj, mert tudod, hogy itt a vég, és a vég minden történetnek a legszebb része. ;;) Nem kell aggódni! Nyert ügyed van már így is!! :):) :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 16:09 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
nyugi, biztos jó lesz :) éne izgulj :) tuti, h el leszünk alélva :D ;;)

Hajh :-< én igyekszem. :) És tudom, hogy bele kéne húzni, mint utolsó fejezet. De láttad, hogy mi lesz benne, ugye? Szóval összeszedegetem rendesen. :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 15:51 
Fanficbúvár

nyugi, biztos jó lesz :) én nem állítok egetverő mércét, nem vok úgy, h tejóégennekütnie kell, mert úgyis tom, h jó lesz :) ne izgulj :) tuti, h el leszünk alélva :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 15:41 
Billentyűzetgyilkos

Nikitata írta:
Nem baj kibírjuk! 8) még egy ideig :wink: De ahogy tally is mondta legyen tökély... és még tökéletes stb :lol:

Nem bírom ezt a nyomást. :-SS Az ilyen elvárások után koppan egy istentelen nagyot az ember. Inkább csak szépen úgy zsongjatok, mint a többi fejezet esetében. Akkor nem jártok túl rosszul, ha elrontom, és én sem izgulok annyira. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 27 (szombat), 14:07 
Zöldfülű

Nem baj kibírjuk! 8) még egy ideig :wink: De ahogy tally is mondta legyen tökély... és még tökéletes stb :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 26 (péntek), 18:24 
Fanficbúvár

:D sztem 1edül vok vele, de én kimondottan örülök, h nem lesz vasárnap rész, mivel nem leszek itthon és sztem gépközelbe se kerülök a 7 közepéig, szal nem fogok annyira lemaradni remélhetőleg :D ;;) és inkább téll később legyen, ha akkor érzed, h tökély :) mi kivárjuk :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 26 (péntek), 17:16 
Billentyűzetgyilkos

Hajaj, egészen bűntudatom lett. Úgy öt percig. :D

Nem, komolyan sajnálom, úgy látom, mindenkit csak elszomorítottam, de nem úgy jöttek össze a dolgok. Ha nagyon akarnék, biztosan el tudnék készülni vasárnapra, de az nem olyan lenne, amilyet szeretnék. Ez az utolsó fejezet, szóval... azt hiszem, ennyivel tartozom.

Ezért is írtam le, hogy mi minden várható majd benne. :) Remélem már az bemutatja, hogy megírni sem olyan egyszerű. :wink:

Viszont, amint felrakom ezt a fejezetet, már tudjátok, hogy jön utána a következő történet, aminek ráadásul kész vagyok az elejével. Ez azt jelenti, hogy nem kell rá sokat várni.

Közben haladnom kéne a Boszorkány szombati kihívással is, mert aztán csak azt veszem észre, hogy lejárt a határidő. Az pedig nem lenne jó a csapat többi tagjának. Ezért is foglalkozom most csak ezzel a négy történettel. Mert ugye itt van még a Sorsunk is...

Bezony, türelmesnek kell lennetek, mert egyelőre ekkora a kapacitásom. :D Ekkora várakozás mellett meg aztán csak én kezdek el félni. /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 26 (péntek), 16:42 
Írópalánta

Először is meg kell mondjam, nagyon szomorú lettem, mikor olvastam a gyászos hírt...:D De úgy gondolom, hogy inkább várjunk, és így még a tökéletesnél is jobb lesz, de hogy ezt hogy is csinálod, még nem tudod...:)) Viszont örülök annak, hogy kaptunk egy kis ízelítőt... :D:D:D Ezen még morfondírozni kell...:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 26 (péntek), 15:06 
Szárnybontogató

Hajjajjjajj... Pedig már jól beterveztem, hogy valami jó is fog történni velem a héten... Olyan borzalmas volt ez a hét, hogy a következő fejezet maga lett volna a menyország. Úgyértem olvasni... És most meg lettem fosztva ettől! :((

De inkább legyen tökéletes (mint mindig) és ne legyen összecsapott... Én várni fogom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 26 (péntek), 12:21 
Billentyűzetgyilkos

Már most azt kell, hogy mondjam, csekély esélyt látok rá, hogy még ezen a hétvégén sikerüljön elkészülnöm, bármennyire is terveztem. De inkább legyen később, és aránylag összeszedett, mint elsietett, és hiányos. A legnagyobb része megvan ugyan, de még össze kell kötnöm őket, és nem árt, ha ti is megértitek majd az összefüggéseket. :)

Lesz benne még egy jóslat – Dumbledore utolsó titkai, Piton hadművelet, Harry majdnem átesik a túloldalra, összefogás – minisztériumi hadviseléssel, Pettigrew tartozása, az ikrek tervei, halálfaló átállás, Morgana, nagy csata, és sajnos veszteségek…. Nem hinném, hogy unatkozni fogtok. ;)

Hm... asszem, egyelőre ennyi. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 25 (csütörtök), 19:30 
Fanficbúvár

mellons írta:
tally írta:
és azzal haladgat drága mesterünk :D ^^

Okés, ezzel talán végleg kibékítettél. >:D< :D Tetszik a megnevezés.... hatttttttttározotttan. :g

:D örülök :D aztén légy hozzá hű :D :D de tom, h az leszel :D nem hiába érdemelted ki :D ;) :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 25 (csütörtök), 15:21 
Írópalánta

mellons írta:
Okés, ezzel talán végleg kibékítettél. >:D< :D Tetszik a megnevezés.... hatttttttttározotttan. :g

Hozzá ne szokj!! :D:D Nem lesz mindennapi neved...:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 25 (csütörtök), 9:53 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
és azzal haladgat drága mesterünk :D ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 25 (csütörtök), 9:51 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
De ez az utolsó ugye valami hiper-szuper, extra hosszú fejezet lesz? :-?
Elvesztettem a fonalat... A titokba zárt tudat, az az a bizonyos, ami majd a Becsülettel után lesz aktuális? $?

Extra hosszú? Na igen, ezen még gondolkodom. Ha túlságosan megnyúlik, talán ketté kéne szedni... :-? Bár ott még nem tartok, nem tudom, mennyi lesz a végén.

És igen, ahogy tally is jelezte, a Titkokba zárt tudat az új történet - Severitus címe, ahogy korábban írtam, és az idézet is onnan van, míg a rövid részlet a Becsülettel utolsójából. Már ha láttad a korábbiakat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 19:52 
Fanficbúvár

Lucy Knight írta:
Elvesztettem a fonalat... A titkokba zárt tudat, az az a bizonyos, ami majd a Becsülettel után lesz aktuális? $?

jaja :D azt várjuk :D és azzal haladgat drága mesterünk :D ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 19:31 
Szárnybontogató

De ez az utolsó ugye valami hiper-szuper, extra hosszú fejezet lesz? :-?
Elvesztettem a fonalat... A titokba zárt tudat, az az a bizonyos, ami majd a Becsülettel után lesz aktuális? $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 18:06 
Fanficbúvár

:D legalább az uccsó fejezet címét tudjuk már XD :D de mint mondták az okosak: aki a kicsit nem becsüli.... :D szal én ennek is örülök :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:59 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
óó, ne félts Te minket, mi figyelünk :D

Maradjunk annyiban, hogy mindketten megéritek a pénzeteket. :D Na, holnap akartok részletet a Titkokba zárt tudatból is? Ha igen, nagy kár, mert úgy sem kaptok :))

Viszont a Becsülettel utolsó fejezetének a címét elárulom: Végcél.

De gondolom, ez nem meglepő :D

Akarjátok a talán megszülető epilógusét is? Kár... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:56 
Fanficbúvár

lulla írta:
Ezzel ne talán arra utaltál, hogy mi itt csak bábuk vagyunk??? :D Nem figyelnénk mi?? De hogy még engem is megcsalsz...hallatlan... =)) :D :D

nem, de h utaltam arra, halucinálsz.... :D csak megjegyeztem, h bármennyire is úgy tűnik, h nem figyelek, én igenis figyelek :D de gondolom más is :D de csak a saját nevemben beszéltem :D beszéljek a tiedben is? ;;) akkor kijavítom magam: mi igenis figyelünk :D :D
de h csllak, ugyan, kérlek :D ;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:51 
Írópalánta

tally írta:
óó, ne félts Te minket, mi figyelünk :D én legalábbis tuti :D*

Ezzel ne talán arra utaltál, hogy mi itt csak bábuk vagyunk??? :D Nem figyelnénk mi?? De hogy még engem is megcsalsz...hallatlan... =)) :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:49 
Írópalánta

mellons írta:
Helyes. Egyelőre úgy sincs szerepe. És te még mindig jobban jártál lullánál. Neki minden egyes esetben, mikor akarnátok, hogy gyorsabban legyen friss, főként, ha meg is van már írva, el kell szenvednie a nép haragját :D

Hát igen. Ilyen sors vár reám...:D Hű, ma nagyon folyik belőlem a szöveg...:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:32 
Fanficbúvár

mellons írta:
Rád csak az epilógus dolog igaz. Tehát addig is jobban teszitek, ha a többi elejtett információra figyeltek. Annál is inkább, mert az utóbbi órában legalább három, ha nem több érdekes dologra bukkanhatattok volna, ha figyeltek. Szeleburdi rajongók vagytok ti ;;) :)) [/color]

óó, ne félts Te minket, mi figyelünk :D én legalábbis tuti :D csak hát igen, szeleburdiságom elfedi a megfigyelő képességemet XD :D :D de ne félj: figyel(l)ek :D XD ;) :D

*ííí, túl sok fölös energiám van XD*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:24 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
ja, ok, értem a felállást XD

Helyes. Egyelőre úgy sincs szerepe. És te még mindig jobban jártál lullánál. Neki minden egyes esetben, mikor akarnátok, hogy gyorsabban legyen friss, főként, ha meg is van már írva, el kell szenvednie a nép haragját :D

Rád csak az epilógus dolog igaz. Tehát addig is jobban teszitek, ha a többi elejtett információra figyeltek. Annál is inkább, mert az utóbbi órában legalább három, ha nem több érdekes dologra bukkanhatattok volna, ha figyeltek. Szeleburdi rajongók vagytok ti ;;) :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:19 
Fanficbúvár

lulla írta:
Könyörgni majd mi fogunk...ha akarsz beszálhatsz, de most elviheted TE a balhét. :D "Pártodat fogom. Ha akarod viszek neked fagyit meg legyezőt..." :)) Rémlik?? =))

ja, ok, értem a felállást XD hmm, mintha már hallottam volna... XD :D :-P azért kiállhatnál mellettem XD ;;) :-P azé fagyi nem kell, nem meek én tűzre XD én nem :twisted: :-P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:16 
Írópalánta

tally írta:
ok, akkor az én posztom kikönyörögni az epilógust? :D ;;) vagy csak szimplán vigyem el a balhét? :)) :twisted: :D

Könyörgni majd mi fogunk...ha akarsz beszálhatsz, de most elviheted TE a balhét. :D "Pártodat fogom. Ha akarod viszek neked fagyit meg legyezőt..." :)) Rémlik?? =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:15 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
Én meghalni már nem halhattam meg, lévén Lily végzett velem, de azért az én szellemtestemben is megállt a vérkeringés egy pillanatra.
Rendben, hogy dolgozgattál rajta, de... mikorra dolgozgatod meg teljesen? 8-> :D

Ohoho! Valóban :D Te nemrég elhunytál amiért Ginnyt favorizáltad az új sztoriban Lily jelenlétében. Pedig még lehet, hogy a végén neked lesz igazad, éppen ezen elmélkedtem tegnap. Mivel a Severitusnak megvagyok az első fejezetével, ráadásul hosszabb lett, mint vártam... hamarabb eljön a nő kérdés ;) :))

Hogy mikorra dolgozgatom meg teljesen? Nos, ez ugye az epilógus volt, ami még függő. Magát az utolsó fejezetet pedig talán most hétvégére. Jó lenne, de azért nem teszem tűzbe a kezem. I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:14 
Fanficbúvár

mellons írta:
Bár a Griffendéles felem azért örül, hogy megmenekültél ilyen fiatalon ettől a csúnya halálnemtől. :D Látjátok, tallyra vigyázni kell. Végül is, a frissítési sebességre már megvolt a bűnbakom, ugye lulla személyében, most találtam még egyet az epilógusra. Senki többet? :)) [/color]

kell neki az a mardis én, h legyen mit elnyomnia a griffisnek :D ;) :-P
ok, akkor az én posztom kikönyörögni az epilógust? :D ;;) vagy csak szimplán vigyem el a balhét? :)) :twisted: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:12 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Kérjük, legyen szíves mardis énjét jó mélyre raktározni! :))

Neeeeeeeeeeeem. :-)P Nagyon jó szolgálatot tesz. Fele Mardekár marad.

Bár a Griffendéles felem azért örül, hogy megmenekültél ilyen fiatalon ettől a csúnya halálnemtől. :D Látjátok, tallyra vigyázni kell. Végül is, a frissítési sebességre már megvolt a bűnbakom, ugye lulla személyében, most találtam még egyet az epilógusra. Senki többet? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:11 
Írópalánta

Lucy Knight írta:
Én meghalni már nem halhattam meg, lévén Lily végzett velem, de azért az én szellemtestemben is megállt a vérkeringés egy pillanatra.

Te is már csonka testben álsz, vagy nem hjogy csonk, de már nem is létezik?? :D Hajaj, veled mit tettek, mesélj gyermekem... :)) *elnyúl pszichológusi székében* :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:05 
Szárnybontogató

Rendben, hogy dolgozgattál rajta, de... mikorra dolgozgatod meg teljesen? 8-> :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 17:01 
Írópalánta

mellons írta:
Nem is tudom. Már egészen elvetted a kedvemet az egésztől... :roll:
Pedig már annyi ötletem volt...
Megvan a címe is...
Meg egy csomó gondolat és életkép, amit gyorsan leírtam...
De ezek után... hát :-? :-<
Most neki kéne állnom bizonyítani? Ugyan.

Jaj, hogy én hogy szeretem ezt. :)) Egészen kivirul a mardis énem. =))

Khm, khm. :D Na, tehát először is szívátültetésen mentem keresztül...:)) Csak azért írok most ide...:D Szükséges lépés volt, mert a szívem, szóval a tik-takot egy kis ideig abbahagyta. Pontosabban pont addig, míg ezt a hozzászólásodat olvastam, kedves mellons alias lulla szívinfarktusának okozója. :D:D Még jó, hogy azért a remény bennem élt, és csak az utolsó két mondatot miatt egyeztem bele a transzplantációba avagy átültetésbe...hűűű, túl sok Dr House??:))
Kérjük, legyen szíves mardis énjét jó mélyre raktározni! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 16:58 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
jesszuuum, az 1. sornál majd infarktust kaptam :)) sebaj, rajtam kivirágoztathatod a mardis éned :D ;) :-P

Akkor jó! Éppen ezt a hatást akartam elérni :)) Ííííígy majd egész biztosan óvatos leszel. Hihi, megijedtél mi, hogy kimaradsz az epilógusból (ami persze még mindig könnyen előfordulhat)?!

Mindenesetre az utolsó fejezettel ma haladgattam. A címe egyszerű, és célszerű :D Na jó, meg legyen nagyszerű is, és akkor már összeszedtem három olyan szót is, aminek a vége rű- re végződik :))

Egen, látszik, hogy ma fáradt vagyok :-)P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 16:46 
Fanficbúvár

mellons írta:
Megvan a címe is...

jesszuuum, az 1. sornál majd infarktust kaptam :)) sebaj, rajtam kivirágoztathatod a mardis éned :D ;) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 16:40 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
de én nem úúúúgy gondoltam, h ő is olyat írna XD épp az a lényeg, h azért esedezek epilógusért, mert az is tuti, h jó lenne :D :D ;;) mert jót írna :D ;;)

Megvan a címe is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 16:36 
Írópalánta

tally írta:
:D :D :D hát nem :D ;) ;;) :D

Azonos club, kedvenc sztorik, szerzők...:D Ki is csodálkozna ezen??:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 16:14 
Fanficbúvár

lulla írta:
:D:D Hát, szerintem aki már benne van ebben a fórum dologban, senki! :D Ami mondjuk nem is véletlen... :roll: :D:D

:D :D :D hát nem :D ;) ;;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 16:11 
Írópalánta

tally írta:
akkor ok :D :D és mán ki lepődik meg, h 1et értünk? :.D ;) :D ;;)

:D:D Hát, szerintem aki már benne van ebben a fórum dologban, senki! :D Ami mondjuk nem is véletlen... :roll: :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 16:05 
Fanficbúvár

lulla írta:
Én tudom, és elhiheted teljes mértékben egyet értünk!!! :D:D

akkor ok :D :D és mán ki lepődik meg, h 1et értünk? :.D ;) :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 24 (szerda), 16:00 
Írópalánta

tally írta:
de én nem úúúúgy gondoltam, h ő is olyat írna XD épp az a lényeg, h azért esedezek epilógusért, mert az is tuti, h jó lenne :D :D ;;) mert jót írna :D ;;)
nyah :D

Én tudom, és elhiheted teljes mértékben egyet értünk!!! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra