Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:52

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 22:15 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Még nem láttam a nyerőket, mert most nem megy valamiért a Meri. Az Idő-járás nekem is tetszett, csak nem vagyok egy slash kedvelő. Nekem a Piton/Hermis storyk közül a tied jön be meg a Folyó :) De van pár kedvenc ficem, csak hát lusta vagyok :D

Én ma művelődtem, és 2 folytatásost is elolvastam. Bármelyiket ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe. Jan Collie: Az éremnek mindig két oldala van, és Niahm Saone: A hiúság oltárán. Mindkettő nagyszerű (konkurenciák :wink: ), így az esélytelenek teljes nyugalmával várom a szavazás végeredményét :D

Slashból én Magiccat: Wanna chat? című írását jelöltem, nekem nagyon bejött amikor olvastam. Piton és Harry véletlenül összeakad egy meleg csetszobában :-) Kül. én sem szoktam slasht olvasni, csak nagy ritkán teszek kivételt (ezért nem olvastam el az Idő-járás folytatását - nekiálltam, de aztán elég hamar az akcióé lett a főszerep, mindez angolul...)

A Folyó is nagyszerű, isteni beszólások és humor van benne, azt is szeretem :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 13:29 
Fanficbúvár

Folyó! Igen!!! :-D Az is nagyon jó!

Egyébként az előző fordulóban én sem szavaztam, mert nem tudtam eldönteni, hogy melyik kategóriába melyik kedvencem fér bele :?

Egyébként érdekes, hogy mik kerültek be... :shock:
Mondjuk a PÁF-on nem csodálkoztam, csak azon, hogy a humoros történetek között NEM szerepelt :roll: pedig ott is megállná a helyét :-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 13:24 
Fanficbúvár

Még nem láttam a nyerőket, mert most nem megy valamiért a Meri. Az Idő-járás nekem is tetszett, csak nem vagyok egy slash kedvelő. Nekem a Piton/Hermis storyk közül a tied jön be meg a Folyó :) De van pár kedvenc ficem, csak hát lusta vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 8:42 
Fanficbúvár

Dracy írta:
...

Jaj, én egy csomót gondolkodtam, mikre szavazzam. Végül előszedtem a kedvenceimet (az Esély is ott van :wink: ), és egy csomó jelölés onnan ment (azért nem csak onnan). Nem szavaztam minden kategóriában, mert pl. Privet Drive-s sztorikat szinte egyáltalán nem olvasok. Csak a vers kategóriával tettem furcsa kivételt - összesen egyet olvastam az oldalon, de szavaztam is rá, mert nagyon tetszett :-) )
Nagy részük nem került be, vagy teljesen más kategóriában, mint jelöltem (pl. oiduft-Teaidőjéről fogalmam sem volt, hogy fordítás). A legtöbb ficet nem is olvastam, amire most szavazni lehet, úgyhogy először olvasok aztán szavazok... Pl. a legjobb romantikus történet (nk, vagy 12) részből egyet olvastam régebben, de most már azt sem.

(De kül. jól látom, hogy alig van Pitonos sztori? (vagy csak nem ismerem) Ott van Emily az extrém részben, a PÁF, az Idő-járás (imádom)... nem túl sok.)

Ha majd írok még, szerintem továbbra is maradok a Piton/Hermione párosításnál, max. nem biztos, hogy sok humor lesz benne (de "sajnos" én néha akkor is humorosat írok, beszélek, mikor nem is akarok :lol: )
HP6 utáni lehet hogy még a háború előtt játszódik majd, de az is lehet, hogy évekkel később *még bizonytalan*

A novellákat pedig ötletszerűen írom, azokban tényleg bárki előfordulhat. Most azon gondolkodom, írt már valaki Crakról és Mostróról novit? *gonoszul vigyorog*

Kül. én is úgy vagyok vele, hogy amíg fut a folytatásos, addig nem jut annyi energia a többi gondolatra, de azért nem panaszkodom, így is sikerült összedobnom 1-2 novellát. Pedig régebben, mikor még csak olvastam, el sem tudtam képzelni, hogyan juthat ennyi hülyeség az írók eszébe :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 7:46 
Fanficbúvár

Java-ból írtam.

Gratulálok, hogy bekerültél. Én nem szavaztam, valahogy a lustaság és az elfoglaltság nagy szerepet játszott ebben. De majd a következő körben mindenképpen bepótolom és erősítem a PÁF táborát. Már, ha lehet szavazni :D

Én is szeretnék majd írni egy HP6 utáni valamicskét, csak még az Esélyt akarom befejezni, mert úgy érzem, soha nem érek a végére. Bár, kicsit jól esik húzni-vonni, mert annyira jól esik írni... Néha magamon nevetek, ahogy elképzelem egyes szituációkban Piton arcát :D

Mifélét fogsz majd írni, ha meg lehet kérdezni? Mármint melyik szereplőre fogsz koncentrálni? Gondolom az egyik Piton, de ki lesz a másik? :D (A HP6 utánira gondolok)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 0:39 
Különben megnéztem, hogy a szavazás második fordulójába lépett.

Meglepődtem, hogy ott találtam a Piton Álomnő Főzetét az egyik kategóriában...
<:-P

El vagyok képedve... meg vagyok hatódva... nem találok szavakat... :-)P

Bár azt fenntartom, hogy a PÁF inkább humoros, mint romantikus (szerintem). Szerintetek?

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI RÁM, AZAZ A PÁF-RA SZAVAZOTT! :x $rose Ez nagy önbizalomerősítő volt, köszönöm! (Úgyis itt a tavaszi depresszió ideje...) És gratulálok a többi jelöltnek, főleg például Niamh Saone-nak/nek!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 0:30 
Fanficbúvár

Yatze: velem is mindig ezt csinálja. Belépek a fórumba, aztán kidob (ma éjjel 2 hozzászólást írok, de már négyszer jelentkeztem be) De a kék színről Téged könnyű felismerni :-)

Rövideket mindenképpen szeretnék még írni, van néhány ötletem, de ezekből nem biztos, hogy lesz valami. Ha már ott a fejedben a gondolat hónapok óta, és még nem tudtad megírni, az azért rossz jel, nem? Pedig van egy tök jó Voldis történet-ötletem, de sajnos a kivitelezés még az én fantáziámat is meghaladja. :?

Kül. 2 rövid már van a tarsolyomban, de azok tényleg nagyon rövidek, úgyhogy lehet, hogy ha felrakom őket, akkor is csak ide... (ráadás bónusz a fórumlátogatóknak :wink: ) Az egyik H.P és Dumbli sztori, de mérgesen írtam, így elég "érdekes" lett, a másik egy nagyon rövid Pitonos.
Ha majd új folytatásosnak állok neki, az már HP6 utáni lesz, és talán kevésbé AU, de ki tudja...
Különben azt sem zárom ki, hogy folytassam a PÁF-ot, majd egyszer. Ki tudja mikor jut eszembe valami remek ötlet :twisted:

Dracy: a köv. rész folyamatban, de még sehol sem állok vele, így csak szombatot merek mondani, mint valószínű időpont...
Te miből írtál? *nosztalgiahangulat fogta el*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 30 (csütörtök), 20:54 
Fanficbúvár

Anonymous írta:
A hugom reakciója az új fejezet olvasása után csak ennyi volt: EZ KÉÉÉÉSZ!!! :-D
Megint én voltam, de fogalmam sincs, hogyan. Mikor megnyitottam ezt a topikot, még be voltam jelentkezve... $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 30 (csütörtök), 20:51 
A hugom reakciója az új fejezet olvasása után csak ennyi volt: EZ KÉÉÉÉSZ!!! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 30 (csütörtök), 19:15 
Fanficbúvár

Kiéhezett olvasók várják a PÁF következő fejezetét :shock: ilyen szemekkel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 29 (szerda), 14:31 
Fanficbúvár

Jee, megkönnyebbültünk, hogy megmaradsz :D Nem csak egészségesen, de épp elmével is. Én is túl vagyok ma egy zh-n. Ráfoghatjuk, hogy nem lett rossz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 29 (szerda), 10:06 
Fanficbúvár

Szia!

Örülök, hogy maradandó károsodás nélkül túlélted a ZH-t! :-D
Géphiba miatt már-már elvonási tüneteim voltak, de szerencsére megoldódott a dolog, és első dolgom volt a PÁF új fejezetének (majd az egésznek) az elolvasása! Egyből elmúlt a remegés =P~ Véleményem továbbra is az, hogy folytathatnád még egy kicsit az említettet, de ha nem, hát nem :cry: Nyárig legalább rövidekre számíthatunk?

Egyébként szerintem érettségin még a téged utáló tanár is képes rendesen viselkedni. Legalábbis én ezt tapasztaltam anno...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 29 (szerda), 8:57 
Fanficbúvár

mena írta:
Ismerős az érzés, így érettségi előtt :cry: :cry: :cry: :shock: . Tök jóóó, és az tetszett legjobban, h Friccs a PÁFot olvasta épp :-D :-D :-D

Ne aggódj nagyon az érettségi miatt, olyankor a tanárok extra rendesek :-) (kivéve ha van olyan, aki utál téged, mert az szívat (saját tapasztalat :evil: ))
Persze könnyű így, évek távlatából :wink:

A zh-t különben túléltem, köszönök minden biztatást, de csoda nem történt, nem nyílt meg a föld, és a tanárokat nem ragadta magával az ördög >:) $pray
Igaz, maradandó agykárosodást sem szenvedtem, meg lehet nyugodni... :lol: 8-} :^O %:>

Lehet, hogy ez a tantárgy még megihlet 1-2 novellára...

ÉS KÖSZÖNÖM A BÍZTATÁSOKAT! Puszi érte mindenkinek! :x _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 15:52 
Tollforgató

Sok sikert a ZH-dhoz drága! =)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 15:39 
Fanficbúvár

Szorítunk, sok sikert :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 27 (hétfő), 7:22 
Fanficbúvár

A Piton Álomnő Főzete (csak zsyraf kedvéért írtam ki :lol: ) következő részét elküldtem, majd valamikor fel is kerül. Ez most nem olyan hosszú...

És örülök, hogy tetszett a "drámám", holnap este szorítsatok! *zh-zik, most már tényleg*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 26 (vasárnap), 17:26 
Írópalánta

mi ez a sok pád? miért kell rövidíteni?
paff.
:((

tetszik!! *lávol* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 19:24 
Tollforgató

Szia!

Én is nagyon várom már a <b>PÁF</b> új részét! =) Nagyon - nagyon - nagyon. Szerintem ez egy eszméletlen írás, nagyon jó ötleteid vannak ám! =)

Szeretettel,
Lex :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 18:11 
Fanficbúvár

Nagyon jó az új drámád, híven tükrözi a benned dúló zh-feszültséget :D De azért ne legyen maradandó a károsodás, mert én is utánad őrülök, ha nem lesz PÁF folyti :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 13:36 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 11:35 
Fanficbúvár

PÁF még nincs kész, hétfőn jövök. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 25 (szombat), 11:26 
Fanficbúvár

DRÁMA

Hermione Granger 18 éves boszorkány RAVASZ vizsgára készülés közben tragikus hirtelenséggel megháborodott. Hajnalban találtak rá, Roxfort tetőjén rohangálva. Befogása nem sikerült. Kezében a VarázsKözgaz Felsőfokon – Csak Erős Idegzetűeknek! egy rongyos példányát szorongatja. Szakértők szerint e könyv olvasása közben nem tartotta be az előírt biztonsági óvintézkedéseket, ez okozta a mentális károsodást.

Rita Vitrol természetesen utánajárt az esetnek.

- Éppen az egyik sarokasztalnál olvasgattam, mikor a kis hölgy kimászott az ablakon – nyilatkozta Argus F., az iskola gondnoka. – Gondoltam arra, hogy veszélyes, amit csinál, de pont egy érdekes résznél tartottam a Piton Álomnő Főzete című regényben, így elfelejtettem a segítségére sietni.

Rita fáradságos munkával rekonstruálta az esetet, csak a Reggeli Próféta olvasóinak. Eszerint H.G. véreres szemekkel a tankönyvet bújta.

„A Z varázslói halmaz az n-dimenziós embertér nem üres zárt részhalmaza” – olvasta, de ezt túl könnyűnek találta, így lapozott néhány száz oldalt.

„Szerkezetükben azonos, csak szintjükben különböző varázsrendszereket egyetlen varázsvektorral képviseltetjük úgy, hogy egy alkalmasan megválasztott varázsigekosárral képzett skaláris szorzatuk értékét egy előre meghatározott Po pozitív (varázs)szinten rögzítjük. A normalizált, legalább félig hatásos varázsigék halmaza így a ………………….. halmazzal azonos. A varázsszint megkötésére kiválasztott varázsigekosarat varázsmércekosárnak nevezzük.”

A tétel közepén egy csokifolt akadályozta meg a szöveg kiolvasását. Hermione hiába igyekezett, teljes agykapacitása kevés volt a tétel önálló kiegészítéséhez. Ekkor őrült meg. Azóta e sorok mugli írójával együtt ugrál gyanútlan emberek háztetőin, és együtt közgazdasági tételeket motyognak. Akik találkoznak velük, ne próbálkozzanak etetésükkel vagy megszelídítésükkel! Ha a könyvüket veszélyben érzik, harapnak is. Legyenek nagyon óvatosak! Vizsga után állapotuk talán visszatér a rendes kerékvágásba, de nem kizárt a tartós agykárosodás sem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lillia_hun 2006 március 31 (péntek), 22:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 23 (csütörtök), 14:48 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 23 (csütörtök), 14:03 
Írópalánta

:lol: hihi ez nekünk jóóóóóó

ja és elolvastam és örvenedezk ^^

*örvendezik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 23 (csütörtök), 13:29 
Fanficbúvár

:(( ~x( 8-} A zh-mat elhalasztották!!! X-( <:-P

Nincs mit tenni, mennem kell PÁF-ot írni. (ha a lakótársaim nyugton hagynak) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 18 (szombat), 17:53 
Fanficbúvár

Ünnepélyesen jelentem, az új rész fenn (örök hála annak az adminnak, aki ilyen gyorsan felengedte :-D )

Extra hosszú, de jól osszátok be, mert jövő héten nem lesz PÁF, csak nekem egy brutál zh :-t :( ~x(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 17 (péntek), 23:16 
Fanficbúvár

Hát, már írtam elég sok mindent, de nem garantálom, hogy holnapra meglesz. Már most olyan hosszú kb. a rész, mint az előző, de még egy csomó dolgot le akartam írni. Az a baj, hogy az eleje meg a vége kész, a közepe meg nem, így kettévágni sem tudom :-)

Holnap este előtt szerintem ne próbálkozz, de lehet, hogy csak vasárnap... :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 17 (péntek), 22:46 
Fanficbúvár

Bocs, én voltam, csak megint "kidobott" a fórum. Pedig tényleg bejelentkeztem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 17 (péntek), 22:45 
Fenyegetéseket kéretik komolyan venni :-D

Kb. mikor érdemes új részért benézni a merire?
(nem mintha enélkül nem tenném naponta többször is :oops: )
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 17 (péntek), 15:57 
Fanficbúvár

Yatze írta:
...

Én is olvastam és szerettem a Változásokat :-)
A Bolond... pedig olvasásra vár, de én először angolul próbálkozom meg vele, hogy gyakoroljak.

Sokszor olvasok kritikákat, mert sokszor az alapján döntök, hogy elolvassam-e az adott ficet (attól meg nem félek, hogy így előre lelőnek valami poént, mert én a könyvekben is mindig előreolvasok) :wink:

Üdvözlöm a hugodat a ficolvasók táborában! Megtiszteltetve érzem magam, hogy én idéztem elő ezt a változást 8)

Nekem is van néhány HP rajongó barátom, de egyik sem olvas ficeket, max. én mesélek el nekik egy-kettőt, ha valami nagyon humorosat olvastam (vagy annyira szörnyűt :twisted: ). Néha mondják is, hogy írjak én is, mert biztos jó lenne... O:-) *zugíró, és az is szeretne maradni*

Most már megyek írni, nehogy rosszul járjak *kapott egy két fenyegetést folytatás ügyben* :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 17 (péntek), 14:16 
Fanficbúvár

Majd' elfelejtettem: tegnap este az eddig ficktagadó hugom két óra alatt elolvasta a kinyomtatott PÁF-ot, majd beállt - na nem a Halálfalók -, hanem az egyre türelmetlenebb rajongóid soraiba :-D _U_ _U_ _U_ Köszönöm!!! Mostantól talán nem fog teljesen hülyének nézni, ha a gép előtt ülve hangosan röhögök...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 17 (péntek), 14:11 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
*tervei vannak*
Nagyon helyes :-D :-D :-D

Lillia_hun írta:
A ficem hogy tetszett? Képzeld, még Enahma is írt rá kritikát *nagyon büszke*

:-D 8) <:-P
Ha nincs frissítés, kritikaolvasással szoktam szórakozni. Próbáld ki! Ajánlom az Enahma írásaira beküldötteket :wink: Nekem gyébként ő volt a második, akit olvastam. Jinjang Változása előzte meg, de azóta is rendszeresen nyaggatom, most épp a Bolond fordításáért, mert eszkiesz hihetetlenül jól adja vissza a sztori hangulatát _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 16 (csütörtök), 23:00 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Megyek olvasni! :-D
Remélem, az ötleteid legkésőbb szombatig beérnek :wink:

Azóta összedobtam összesen 3 oldalt, de még messze vagyok attól, amit el akarok érni *tervei vannak*

A ficem hogy tetszett? Képzeld, még Enahma is írt rá kritikát *nagyon büszke*

:-D 8) <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 16 (csütörtök), 21:50 
Fanficbúvár

Megyek olvasni! :-D
Remélem, az ötleteid legkésőbb szombatig beérnek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 16 (csütörtök), 16:56 
Új írásom a Merengőn Ha egy halálfaló kedves... címmel. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe, aki szereti a groteszk egyperceseket. A WVV részlegben találjátok :arrow:

PÁF: jelentem, eddig kemény fél oldalt írtam :cry: , de azért még nincs minden veszve, van néhány ötletem :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 12 (vasárnap), 11:35 
Zöldfülű

:-)P Nagyon szívesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 12 (vasárnap), 11:02 
Fanficbúvár

Köszi szépen Niamh!

Hát igen, néha a legegyszerűbb megoldások nem jutnak eszembe :)

Azóta ezzel a módszerrel megtaláltam az elveszett kritikát is. :wink:

És külön köszönet a szép hossszú kritikádért a történetemnél :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 12 (vasárnap), 9:50 
Zöldfülű

Lillia_hun írta:
Annyi problémám van csak, hogy újabban "elmásznak" a kritikáim, így előfordulhat, hogy valamelyikre véletlenül nem válaszolok. Az érintettektől elnézést! Ma este is (lehet, hogy a késői időpontnak köszönhetően) egy kritikát egyszerűen nem találok (háromszor futottam át a kritikákon, de biztos majd kiszúrja a szemem :roll: )

Ilyenkor én a böngésző Szerkesztés: Keresés ezen az oldalon menüjébe beírom a kritikaíró nevét, és így könnyen, gyorsan megtalálom. Nekem bevált - használd te is! :wink::lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 12 (vasárnap), 0:47 
Fanficbúvár

Köszönöm mindenkinek, aki eddig kritikát írt nekem! Nagyon jólesik tudni, kik olvassák a történeteimet, és hogyan tetszik/nem tetszik nekik. :-*

Annyi problémám van csak, hogy újabban "elmásznak" a kritikáim, így előfordulhat, hogy valamelyikre véletlenül nem válaszolok. Az érintettektől elnézést! Ma este is (lehet, hogy a késői időpontnak köszönhetően) egy kritikát egyszerűen nem találok (háromszor futottam át a kritikákon, de biztos majd kiszúrja a szemem :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 11 (szombat), 23:19 
Fanficbúvár

Olvasva, sőt, nyomtatva is!!! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 11 (szombat), 15:58 
Fanficbúvár

Új fejezet fenn! :arrow: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 10 (péntek), 17:39 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Igyekszem :-D Sikerült némi haladékot kikönyörögnöm, addig viszek nekik egy kis Emily-t, vagy vmi mást :wink:
Miért nem akarod feltenni az új írásodat???

Azóta mégis felraktam, látom már meg is találtad :-D (Köszi a kritikát!)

Tudod én úgy szeretek írni, hogy néha újra elolvasom, és ha később is tetszett, amit írtam, akkor rakom fel. De mivel a PÁF következő részével még nem vagyok kész, gondoltam kárpótlásul felrakom ezt.

PÁF-ból írtam már valamennyit, de még van mit dolgoznom rajta - talán holnapra kész lesz. :wink:

(Addig tényleg olvassatok Emilyt :wink: )

Figyelem emberek! Új írásom az oldalon! Címe: A virág
Korhatár nélküli kis szösszenet kedvenc PP/HG párosunkkal. Semmi különös, csak egy mese, ami egy hosszú és unalmas buszozás alkalmával jutott eszembe. Kritikának ennél a történetnél is örülnék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 10 (péntek), 13:33 
Fanficbúvár

Igyekszem :-D Sikerült némi haladékot kikönyörögnöm, addig viszek nekik egy kis Emily-t, vagy vmi mást :wink:
Miért nem akarod feltenni az új írásodat???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 07 (kedd), 18:24 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Nem rossz :-D A nyomtatott verziót olvasó barátaim kérdeztetik, kb. meddig kell várniuk a köv. részre. Én már nem merlek ilyesmivel zaklatni, de beígértek egy cruciót, ha nem is próbálkozom 8)

Szia! Köszi :lol:
Új rész? Talán péntek. Addig nem kerülök annyi időre géphez, hogy bepötyöghessem. Papíron már nekiálltam, de új fejezet helyett eddig inkább egy új egyrészes kis történetet írtam a héten (amit valszeg fel sem rakok :? )

Vigyázz magadra! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 07 (kedd), 13:03 
Fanficbúvár

Nem rossz :-D A nyomtatott verziót olvasó barátaim kérdeztetik, kb. meddig kell várniuk a köv. részre. Én már nem merlek ilyesmivel zaklatni, de beígértek egy cruciót, ha nem is próbálkozom 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 04 (szombat), 12:21 
Fanficbúvár

Az új rész fenn, előre bocs, de azt hiszem, alulmúltam magam egy kicsit...
Éjjel háromig írtam, mert mára ígértem *sajnáltatja magát* :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 03 (péntek), 14:54 
Írópalánta

türelmetlenül kastélyjuk!!! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 03 (péntek), 14:31 
Fanficbúvár

Türelmesen várjuk!!! Na jó, ez csak vicc volt :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 03 (péntek), 10:24 
Fanficbúvár

:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 03 (péntek), 10:23 
Írópalánta

*palota*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra