Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 21:54

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 07 (szerda), 16:22 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
:D Ebben nincsenek kétségeim...;;)

Azt hiszem, nekem is egyre kevésbé. :#-):D
Belelendültem. (ezt a szót, ha kimondjuk, olyan furi nem? Belelelele... :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 07 (szerda), 16:19 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
jók lettek a képek :D ;) szépen vágtad őket össze :)
kinek a rajzait használtad fel? mert naon sok ismerős, és szeretem őket, csak az alkotójuk nevére nem emlékszem *srg* ;;) :)

Oh, nem igazán vágtam őket. Azt nem szeretem. Inkább körbefestegetek, maszatolok, mellé színezek, és persze olyan hátteret választok, ami minderre alkalmas. :)
Ezért szeretem a GIMP-et. Ezzel tök jól el lehet játszani, és olyan, mintha te magad is rajzolnád a dolgot. Persze elvesz egy kis időt, de istenem.:D

Az alkotók száma pedig húúúú rengeteg, és mindenhonnan származnak a rajzok. Mindig leszedem azt, ami tetszik. Ezek talán csak az egyezred részei mindazoknak, amik megvannak. Van a DeviantArtról, az Untitledről, és még sorolhatnám. ;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 19:12 
Írópalánta

tally írta:
biztos vok benne, h ez a verzió is fog nekünk tetszeni :D ;) :)

:D Ebben nincsenek kétségeim...;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 19:11 
Írópalánta

Igen, a képek tök jók!! :D Ügyi vagy! Nekem biztos látszanának a vágások... :)) Nem vagyok túl jó grafikában...:D:D Maradok a wordnél...;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 18:59 
Fanficbúvár

biztos vok benne, h ez a verzió is fog nekünk tetszeni :D ;) :)

jók lettek a képek :D ;) szépen vágtad őket össze :)
kinek a rajzait használtad fel? mert naon sok ismerős, és szeretem őket, csak az alkotójuk nevére nem emlékszem *srg* ;;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 06 (kedd), 18:35 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
akkor végülis nincs akkora baj :) a becsülettel meg lehet, h még jobb lesz, mert még 1x átgondolod :D ;)

Nekem általában az első gondolat szokott jó lenni, ami akkor jön, mikor először leírom. Biztos, hogy nem lesz ugyan olyan jó - mármint ami nekem megfelelt -, mint első körben. De megteszek érte mindent. :)

Más: Nem tudom, esetleg érdekel-e titeket, de eljátszottam pár kedvenc fanartommal, és csináltam két hátteret. Meg még lesz legalább ugyan ennyi, asszem :D Csak valami új alapot kéne kiválasztanom.

Na szóval, mivel úgy gondolom, az írással kapcsolatos hírek mellé belefér ez is, ha már egyszer az én blogom ;;) , ezért berakom a linket, és nézzétek meg, ha érdekel titeket. Igazából csak úgy semmittevésként szoktam előszedni, de a tv-t bámulás mellé jó elfoglaltság.

Az első (világosabb, erdős): http://i229.photobucket.com/albums/ee38/mellonsarts/Fanarthttr-erdsgyu.jpg

Második (sötétebb, zsúfoltabb):http://i229.photobucket.com/albums/ee38/mellonsarts/Fanarthttr-sttebbszsz.jpg

Remélem, azért tetszeni fog nektek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 05 (hétfő), 15:23 
Fanficbúvár

mellons írta:
Hatalmas ölelés jár ám mindenkinek a reakciókért. >:D<
Jól esik, hogy ilyen kedvesen fogadtátok, különösen a tiéd tally, ezzel a nem a fejezetet, hanem téged sajnállak dologgal :-*
Hát igen, kicsit pánikoltam is, de most már igyekszem a jó oldalát nézni.

A Titkokba zárt tudat fejezete meglesz, mert fent van Lily gépén, a Becsülettelt pedig tegnap elkezdtem írni, és örömmel jelenthetem, hogy már öt oldal megvan belőle. :) Ha sikerül így haladnom, talán hétvégénél előbb is meglehetek vele. Szerencsére még sok részlet megvan a fejemben az előző, már megírt felállásból. Talán nem lesz annyira elfuseráltan más. :)

naná, h így fogadtuk más h nem lehet :) nem kezdünk el vinnyogni, mert nem mi vunk a károsultak :roll: írás nem vész el, csak átalakul ;)
végülis igen, lehet jó oldala is :) pl sok szabad hely van a gépen XD (najó, ez nem kárpótolja az eltünt doksikat, de azért próbáljuk meg jól felfogni XD ;) :) )

akkor végülis nincs akkora baj :) a becsülettel meg lehet, h még jobb lesz, mert még 1x átgondolod :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 05 (hétfő), 10:20 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
jaj, mellons >:D< >:D< >:D< én nem a fejezeteket sajnálom, hanem téged :( én kívárom, h újraírj mindent, nem kell kapkodni, mi megvárjuk ;) gyaaaa, az ilyen barmokat úgy megagyalnám :evil:

Hatalmas ölelés jár ám mindenkinek a reakciókért. >:D<
Jól esik, hogy ilyen kedvesen fogadtátok, különösen a tiéd tally, ezzel a nem a fejezetet, hanem téged sajnállak dologgal :-*
Hát igen, kicsit pánikoltam is, de most már igyekszem a jó oldalát nézni.

A Titkokba zárt tudat fejezete meglesz, mert fent van Lily gépén, a Becsülettelt pedig tegnap elkezdtem írni, és örömmel jelenthetem, hogy már öt oldal megvan belőle. :) Ha sikerül így haladnom, talán hétvégénél előbb is meglehetek vele. Szerencsére még sok részlet megvan a fejemben az előző, már megírt felállásból. Talán nem lesz annyira elfuseráltan más. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 19:40 
Fanficbúvár

jaj, mellons >:D< >:D< >:D< én nem a fejezeteket sajnálom, hanem téged :( én kívárom, h újraírj mindent, nem kell kapkodni, mi megvárjuk ;) gyaaaa, az ilyen barmokat úgy megagyalnám :evil: az ő gépükre kéne rakni 1 kis pofás vírust, megnézném, ők h reagálnának :evil: :twisted:
mert am laptopon volt?
nekünk a gépen szerencsére több merevlemezünk van, szal ha a c elszáll, az adatok megmaradnak :roll: jáj, de utálom az olyan embereket, akik mások baján derülnek :evil:

am biztos jó fejezetet írsz megint, mi így is szeretni fogjuk :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 17:54 
Szárnybontogató

Bahhh... Hát ez télleg durva. Ilyen velem is volt már... mondjuk nekem nem szállt el minden de... Hahh, de ne szomorkodj. Az új fejezet max jobb lesz, mint volt! És ha más nem, azzal vigasztalódj, hogy van egy csomó fejezetéhes olvasód/rajongód, akik türelmesen (vagy nem) várják, hogy újraalkosd, amit a technikal elcseszett neked... :) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 14:30 
Billentyűzetgyilkos

Shylet írta:
mondjuk az a sok munka :-(

Én is azt fájlalom a legjobban, mert a többi dolog mondjuk rá, hogy pótolható. Jó sok idő kérdése, de azért....
Amit viszont írtam, már nem lesz olyan jó, mint szerettem volna, pedig fontos lett volna. :-S
Mindenesetre, hogy egy kicsit kifújjam magam, már nekiestem, hogy haladjak vele. Eddig még talán hasonlít is az eredeti elképzelésre... :)

Nikitata, a kínzásban nagyon benne vagyok. :twisted: Komolyan fel nem tudom fogni, hogy mi a jó nekik ebben. Röhög a markában, hogy hehe, de jó, ma talán 50 embernek tettem tönkre a ki tudja mióta végzett munkáját?!

lulla írta:
Nem tehetsz semmit, nyugodj meg, bár ezt már elég későn írom, azóta tuti már rendben vagy idegileg, max még sír a lelked. Ha nem is így van, nyugi, nem tehetsz semmit, hogy visszaszerezd, majd nyugiban visszapörgeted memóriád, hogyan is csináltad az első változatot. :D

Most már csak szomorú vagyok, a dühöngés lezárult, bár elég durva volt :D Most pont azon vagyok, hogy visszajátszam mi is történt, elücsörgök, és gondolkodom... remélem elfogadható lesz majd a második verzió is. Ajh, tényleg én sajnálom a legjobban. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 14:21 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
De az SB is elszállt nem...? :((

Még itt vagyok egy darabig, átküldhetem. Ha nem jelensz meg, megy mélben. :)

Mire felügyeskedtem magam, már nem voltál :| Most még semmi sem megy túl egyszerűen. ;;)

Igen, kijavítottam a fejezeted is, hát most kezdhetem elölről. Akkor majd nézem az emailom. Tegnap, mikor beszéltem E-vel, mondtam neki, mi a helyzet. Sajna most már hiába dühöngenék, pedig erősen lenne miért. :((

Azt sajnálom a legjobban, hogy ez a második változat már nem lesz az igazi a Becsülettelből. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 14:09 
Írópalánta

Nem is tudom leírni, mit éreztem, mikor olvastam...:(:( :cry: :cry: Hát még te akkor...Jaj, inkább elhessegetem. Nagyon-nagyon szomorú vagyok, de főleg azt remélem rendbe jött a géped... Csak mert az enyém egyszer egy formattól kiütődött, nem tudom hogy is csinálta... Pedig elvileg jól csináltam, meg segítség is volt... Na mindegy. Nem tehetsz semmit, nyugodj meg, bár ezt már elég későn írom, azóta tuti már rendben vagy idegileg, max még sír a lelked. Ha nem is így van, nyugi, nem tehetsz semmit, hogy visszaszerezd, majd nyugiban visszapörgeted memóriád, hogyan is csináltad az első változatot. :D:D Rendben lesz, én nem aggódom, és még csak türelmetlen sem vagyok, hizs ami történt, megtörtént!! :D:D Légy erős!! >:D< :x :-* ;;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lulla 2007 november 04 (vasárnap), 14:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:46 
Betűmániákus

De az SB is elszállt nem...? :((

Még itt vagyok darabig, átküldhetem. Ha nem jelensz meg, megy mélben. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:33 
Zöldfülű

Kibírjuk! Ki fogjuk bírni! :lol: Türelmesek leszünk, mint mindig :-D

Aki meg felrakta az oldalra a vírust azt megkeressük és jó megkínozzuk! :twisted: :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 13:11 
Tollforgató

Na kidühöngtem magam ~x( Hogy lehet vki ennyire ******** h vírust csináljon?????????? ahhhh.... szegény mellons :-( azé ne keseredj el! türelmesek leszünk! :wink: mondjuk az a sok munka :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 04 (vasárnap), 12:23 
Billentyűzetgyilkos

Találjátok ki, mi történt! Áh, úgy se fog menni. *legyint, és baromi morcos*
Úgy higgyétek el - bár még én magam sem nagyon akarom. ~x( Az egyik oldalon, ahova eddig jártam, valamelyik szemét ****** - *******-******* állat ****** - ***** feltett egy frankó kis vírust, ami totálisan elintézte tegnap késő délután a gépem. Újra kellett formáznom az egészet, így minden adatom oda. :((

Természetesen ezzel megvárta, mire kész lettem az új fejezettel, ami ezzel a semmivé lett és elnyelte a Matrix.
Az egészet írhatom újra. Mondanom sem kell, hogy minden más írásommal is ugyan így jártam. Mostanra talán már a gép rendben van, és szerencsémre a Severitus már meglévő fejezete Lilynél fellelhető, így nem kell azt is újra megírnom, ami egyébként sem lenne már ugyan olyan. :|

Utoljára két hónapja írtam ki mindent DVD-re a gépről, ami utána volt, az már csak történelem. A fordításaim... mindegy, nem is sorolom, mert csak visszajön a tegnapi enyhe idegrohamom, amivel azokat a hülye ***** ******* *** idiótákat átkoztam, akik azzal játszanak, hogy vírusokat csinálnak.

Nem vagyok ám ideges, áh, nem. Most már csak teljes letargiában vagyok. =((

Mindenki, aki erre jár, igyekszem jövő hétre mutatni valami újat. A francba, pedig olyan jó kis megírt fejezet volt a Becsülettel is. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 13:29 
Fanficbúvár

mellons írta:
Helyes. Jó politkus leszel még egyszer. Vagyis... ilyen szörnyűséget azért nem kívánok neked :D Elvégre azt szokták mondani, hogy a játék szabályok nélkül már nem is játék, hanem politika ;;)

Egyébként szerintem is igazán korrekt, és érdemes elfogadni. Meg hát, van más választásotok? :))
[/color]

XD ezt se mondták még nekem XD

én szívesen elfogadom az ajánlatot :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 13:28 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
Én a becsülettel folytatását akarooooom!!! :(( :(( :(( Na jó, az azért pozitívumnak számít, hogy olyan hosszú lenne, hogy ketté kéne szedni... Szóval, ha úgy vesszük, akkor mág van három fejezet? Illetve kettő plusz az epilógus? :lol:

Nincs siránkozás. Csak elfogadás :D

Három? :shock: Jah, igen, a talán epilógus is van még.
Nos, az eredeti egy fejezetnek mindenképpen nagyon hosszú lenne. Ketté kell szedni, nincs mese. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 13:26 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
:D nekem ez az ajánlat is korrekt :D ;;)

Helyes. Jó politkus leszel még egyszer. Vagyis... ilyen szörnyűséget azért nem kívánok neked :D Elvégre azt szokták mondani, hogy a játék szabályok nélkül már nem is játék, hanem politika ;;)

Egyébként szerintem is igazán korrekt, és érdemes elfogadni. Meg hát, van más választásotok? :))

lulla írta:
Ezért mellons odáig lesz (meg vissza):D Vagy netán tévednék?

Repesek. Szinte. Akár. Tehetném. De nem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 13:22 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Na! Tehát olyan hosszú, hogy muszáj kettészedni?? :shock: DE JÓ!! ;;)

Bezony olyan. Féltem is, hogy így lesz, mivel még sok dolog van benne. Írtam is előzőleg az egyik hozzászólásomban. :D

lulla írta:
Különben próbáld azt, hogy a Titkokba zárt tudatot bezárod, csak a Becsülettelt hagyod nyitva, és erőt veszel magadon, és nem nyitod meg még egyszer

Nem meeeegy. :-)P Erőt venni ugyan talán tudnék magamon, de az nem lenne az igazi. De rajta vagyok, hogy az legyen meg holnapra. Viszont az ajánlatom még fennáll. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 12:51 
Írópalánta

Lucy Knight írta:
Én a becsülettel folytatását akarooooom!!!

Ezért mellons odáig lesz (meg vissza) :D:D ;;) Vagy netán tévednék? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 12:45 
Szárnybontogató

Én a becsülettel folytatását akarooooom!!! :(( :(( :(( Na jó, az azért pozitívumnak számít, hogy olyan hosszú lenne, hogy ketté kéne szedni... Szóval, ha úgy vesszük, akkor mág van három fejezet? Illetve kettő plusz az epilógus? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 12:25 
Fanficbúvár

mellons írta:
Tehát... hm... esetleg lehet egy olyan ajánlatom, hogy ha holnapra sem leszek meg az első felével - a terjedelmét tekintve ugyanis mindenképpen ketté lesz szedve, ez már biztos -, akkor kárpótlásul megkapjátok a Titkokba zárt tudat első fejezetét.

Jövő hétre pedig valahogy erőszakot veszek magamon, hogy abban a kis időben, míg tehetem, tényleg azt csináljam, amit kéne :D [/color]

:D nekem ez az ajánlat is korrekt :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 12:20 
Írópalánta

mellons írta:
Tehát... hm... esetleg lehet egy olyan ajánlatom, hogy ha holnapra sem leszek meg az első felével - a terjedelmét tekintve ugyanis mindenképpen ketté lesz szedve, ez már biztos -, akkor kárpótlásul megkapjátok a Titkokba zárt tudat első fejezetét.
Jövő hétre pedig valahogy erőszakot veszek magamon, hogy abban a kis időben, míg tehetem, tényleg azt csináljam, amit kéne :D [/color]

Na! Tehát olyan hosszú, hogy muszáj kettészedni?? :shock: DE JÓ!! ;;) Az ajánlat nekem tudod nagyon tetszik, mondjuk szerintem nem is gondoltad volna, hogy ne tetszene...:):)
Na, mégsem mondtam egy kimondhatatlan dolgot...:D Különben próbáld azt, hogy a Titkokba zárt tudatot bezárod, csak a Becsülettelt hagyod nyitva, és erőt veszel magadon, és nem nyitod meg még egyszer vagy netán egy új dokumentumot, mert megint azt írnád...:D:D Lehet, hogy hatásos, fogalmam sincs...:D:D Ösztönzésnek lehet, hogy beválik...:D:D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 12:13 
Írópalánta

tally írta:
üdv lulla :) inkább örüljél, h meg lettél várva a frissel :D ;)

:D Jobban vettem volna egy meglepi fejezetet... ;;) De így is tök jó!! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 12:07 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
...úgy vettem észre nem igazán szeretnéd te befejezni ezt a Becsülettelt... :D:D Mit szólsz ahhoz, hogy írsz mondjuk egy plusz fejezetet, még nem végét, és így nem kell lezárni, de mi is kapunk frisst, és így elégedettek leszünk...:D Hogy tetszik?
El tudom képzelni, inkább ne is válaszolj...:D:D

Nahát, lulla, most az egyszer mondtál valamit. :-P

Ugyanis itt ülök, megnyitva a Becsülettel utolsónak szánt fejezete, és a Titkokba zárt tudat, és rájöttem, hogy már megint csak inkább az utóbbihoz van kedvem írni. ;;)

Így most azon gondolkodom, hogy láthatóan a Becsülettel fejezete nagyon-nagyon hosszú lenne egynek. Ketté kéne vennem, viszont teljesen kész nincsen az első fele sem. :-<

Jövő hétre pedig valahogy erőszakot veszek magamon, hogy abban a kis időben, míg tehetem, tényleg azt csináljam, amit kéne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 12:02 
Fanficbúvár

üdv lulla :) inkább örüljél, h meg lettél várva a frissel :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 11:45 
Írópalánta

Na, megjöttem. Kicsit késve, de befutottam. Viszont...ahogy itt olvasom vissza, mi történt míg nem voltam, úgy vettem észre nem igazán szeretnéd te befejezni ezt a Becsülettelt... :D:D Mit szólsz ahhoz, hogy írsz mondjuk egy plusz fejezetet, még nem végét, és így nem kell lezárni, de mi is kapunk frisst, és így elégedettek leszünk...:D Hogy tetszik?
El tudom képzelni, inkább ne is válaszolj...:D:D Pedig azt hittem első dolgom lesz rohanni a lumosra, kedvencek kezelése, BHGY és olvasok és csak olvasok...:D Nem jött be...Na nem baj...:D:D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 01 (csütörtök), 14:18 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
A két történetemből, egyszerre csak eggyel tudok foglalkozni, így felváltva írom...

Nahát, írótárs? :D Még el sem jutottam odáig, hogy megnézzem, az itteni hozzászólók közül ki tevékenykedik még hasonlóan. Mondjuk nem is olvasok túl sok embertől, az tény. ;;)

Lucy Knight írta:
Ráadásul az én történeteim hogy úgy mondjam nem ilyen magas röptűek...

Magas röptű? *pislog* Huha, ezt sem használtam még a történeteim meghatározására. Hát... ez az én szemléletmódom, és gondolatmenetem, bár lehet, hogy olykor túl magasröptű. :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 01 (csütörtök), 14:10 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
nem hiszem, h győzné mellons, mert a sorsunk-at is írja még, plusz fősuli, szal sztem örüljünk, h ennyi van :D ;;) :)

Tallyt csak megölelgeti >:D< :D
Bizony örüljetek, még így is büszke vagyok magamra, hogy tartom a tempót. B-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 01 (csütörtök), 14:07 
Billentyűzetgyilkos

Shylet írta:
Nem lehetne hogy párhuzamosan írd a kettőt? Mármint az 1-t meg a 3-at? Szerintem sok mindenki örülne :) Addig is FOREVER 3 !!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos nem lehetne, bármennyire is örülnének neki sokan. Egyszerre csak két nagyobb lélegzetű írással akarok haladni, és így is örülök, hogy a sok egyéb mellett (fordítás, bétázás, több rövidebb történet írása, boszorkányszombati kihívás, vizsgák, háztartás, mert néha nem árt itthon is segíteni és főzni) van rá időm aránylag jó frissítési tempót tartva. ;;)

Ezért is szavaztattam meg, logikusan. Viszont úgy látom, neked egy szavad sem lehet, ha egyébként is a hármast favorizálod :D Akár úgy is veheted, hogy nyertél, aztán amint vége a Sorsunknak is, belefogok az elsőbe, és akkor az megy majd párhuzamosan a harmadikkal - Titkokba zárt tudat -, ugyanis ezek közül megint csak hosszabb lesz mindkettő.
Elég egyszerre ennyivel haladni. I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 01 (csütörtök), 13:47 
Szárnybontogató

Hát én teljesen megértem, hogy nem akar egyszerre többel foglalkozni. Én a gimi mellett is képtelen vagyok egyszerre kettőt vinni. A két történetemből, egyszerre csak eggyel tudok foglalkozni, így felváltva írom... Ha egyszer belejövök az egyikbe, a másik hirtelen elfelejtődik... Ráadásul az én történeteim hogy úgy mondjam nem ilyen magas röptűek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 21:58 
Fanficbúvár

nem hiszem, h győzné mellons, mert a sorsunk-at is írja még, plusz fősuli, szal sztem örüljünk, h ennyi van :D ;;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 20:28 
Tollforgató

Nem lehetne hogy párhuzamosan írd a kettőt? Mármint az 1-t meg a 3-at? Szerintem sok mindenki örülne :) Addig is FOREVER 3 !!!!!!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 18:10 
Szárnybontogató

szerintem meg mindegy mit írsz, scak írjál. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 13:10 
Billentyűzetgyilkos

Oh, egyáltalán nem húzzuk le az elsőt. :D A pánik tárgyát az adta (legalábbis nagyrészt a részemről), hogy erősen úgy tűnt, a harmadik nyeri, bármennyire is meglepett ez az eredmény.
Tehát elkezdtem írni, mert éppen ahhoz volt hangulatom, és ugye el is készültem az első, és csaknem a második fejezettel is.

Erre nézem, hogy ajaj, még lehet, hogy beéri az első, és akkor csinálhatom azt is :D Én mindhármat szeretem, nem véletlenül ezt a három ötletet osztottam meg veletek, mivel emellett rengeteg másik is szóba jöhetett volna még.
De amint mondtam, mások is megijedhettek, hogy beéri a harmadikat, mert gyorsan szavaztak :))

Nem is lenne baj, ha már ezt kéne írni, de a fránya Becsülettellel valahogy nem haladok. Folyton mást írok, vagy képet csinálok... a lényeg, hogy nem azt, amit kéne :#-)
Nem tudom, lehet, hogy ez amolyan védekező reakció, mert ugye be kéne fejezni.... talán az egyik részem nem szeretné annyira :-)P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 12:41 
Szárnybontogató

Nah, azért ne tessék annyira lehúzni az elsőt. Nem annyira rossz az. (bár az igazat megvallva már nem emlékszem, hogy mi lesz benne :P) Nekem az igazat megvallva az összes tetszett. Szóval felőlem akármelyik kerül fel, én el fogom olvasni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 11:18 
Fanficbúvár

pár napig nem vok, és visszaolvasás közben meg kerülget a frász, h majdnem beérte az 1. a 3.-at XD :-P szal most totál lelki nyugalommal szemlélem a szavazást :D most mán meg lehet nyugodni :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 10:10 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
:D Na nem baj, nem tévedtem olyan nagyot...:D

Mondom, hogy nem, mert végül is, most tartjuk agyuval közösen. Mert ugye Mariann nap áprilisban van, de a Marianna november. Külön van ám, hiába az az egy betű. :D Nem tudom már, mikor alakult így ki, de megspóroljuk a két alkalmat, és letudjuk egyben.

lulla írta:
Ja, és nem hiszem, hogy aggódnod kell a sztorik miatt...big grin A harmadik egy csöppet megint lehagyta az elsőt...smilingsmiling

Igen, igen, láttam. Néztem is egy nagyot, hogy ezt miként is csináltuk :D
Kezdem magam biztonságban érezni. A hármas rajongók viszont úgy tűnik megijedtek, és belehúztak. Talán motiváló, hogy megvan az első fejezet. :)) Ki tudja. :D

Ma a Becsülettellel akarok haladni, de egyelőre elkalandozgatok minden felé. Most éppen a kedvenc fanatrjaimból csinálgattam hátteret. Tudom, rossz vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 9:31 
Írópalánta

Ja, és nem hiszem, hogy aggódnod kellesz a sztorik miatt...:D A harmadik egy csöppet megint lehagyta az elsőt...:):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 9:29 
Írópalánta

mellons írta:
Bár igazság szerint nekem áprilisban van ám, viszont mivel anyu neve egy betűvel eltér, a végén az a-val, neki most van novemberben. Így együtt szoktuk tartani, szóval így mégis jó a köszöntés. :-*
Én meg egyébként jól el is felejtkeztem róla. :#-)
Fogjuk arra, hogy most ÍÍÍÍÍÍROOOK!!! :D

:D Na nem baj, nem tévedtem olyan nagyot...:D :oops: Még jó, hogy van a családban "a" betűs is...:D:D
Egy ilyet elfelejteni pedig...:D :!: Mondjuk, meg kell hagyni, tetszik a kifogás...:D
Akkor még ráérek kivárni az áprilist...Hol van az még...! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 31 (szerda), 8:35 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
előre kívánnék neked mellons BOLDOG NÉVNAPOT, mert nem leszek itthon (net közelbe) a nagy napon...:) :x >:D<

Oh, meghatódott >:D< :)

Bár igazság szerint nekem áprilisban van ám, viszont mivel anyu neve egy betűvel eltér, a végén az a-val, neki most van novemberben. Így együtt szoktuk tartani, szóval így mégis jó a köszöntés. :-*

Én meg egyébként jól el is felejtkeztem róla. :#-)

Fogjuk arra, hogy most ÍÍÍÍÍÍROOOK!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 30 (kedd), 22:18 
Írópalánta

előre kívánnék neked mellons BOLDOG NÉVNAPOT, mert nem leszek itthon (net közelbe) a nagy napon...:) :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 17:06 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
Rendben van, hogy nem szokványos Happy end... Bár megjegyzem nekem semmi bajom nincs az ilyenekkel :D Happy End Forever! :D
De azért remélem nem lesz olyan nagy vérfürdő...

Jó a boldog vég olyan szempontból, hogy ne haljon meg mindenki, és ne legyen hú de nagy dráma, és stb. de ne is legyen irreális. Szerintem.

És dehogyis készülök vérfürdővel. :shock: Korábban írtam is, hogy nem vagyok az a gyilkolászós fajta. De nyílván nem csak a halálfalók fognak halni, még ha az is a jelszó alapjában véve, hogy: vesszen a férgese. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 17:02 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
1. De örülök, hogy igy látod...:):)... Akár még 10 év múlva is ezen az időszakon fog gondolkodni... Főleg neki lesz ugyan olyan nehéz mint könnyű a váltás..

2. Az, hogy nem lesz keddig, hát egy igazán szmorú hir... Ki gondolta volna, hogy máris várom a hétvégét..????:D:D

3. Mit csinálsz, ha netán az első beéri, sőt akár lehagyja a harmadikat?? :D:D

1. Így látom, és aki egy kicsit logikusan gondolkodik, és nem lóg bilibe a keze a felhőtlen, hirtelen boldogságot favorizálva, szerintem ugyan így van vele :) Harry helyzete egyszerűen nem mindennapi, és az ellensége halálával nem fog hirtelen minden megváltozni.

2. Na ugyan ki? :D Javíthatatlan vagy. Senki sem csodálkozik, drága.

3. Nos, talán gyorsan lezárom a szavazást :)) Akkor már mindegy lesz. Azt hittem, ez már lefutott menet, ezért is ástam bele magam a harmadikba. Ugye már cím, első fejezet, meg minden megvan. Ha minden kötél szakad, és mégis váltás lesz, nem tehetem meg, ha már egyszer meg van szavazva, hogy nem azzal haladok, ami nyert. Szóval... most még izgulhatok? :D Bizony, izgulok, különben kezdhetem előlről. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 14:12 
Szárnybontogató

Rendben van, hogy nem szokványos Happy end... Bár megjegyzem nekem semmi bajom nincs az ilyenekkel :D Happy End Forever! :D
De azért remélem nem lesz olyan nagy vérfürdő...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 12:55 
Írópalánta

:D:D De örülök, hogy igy látod...:):):) Nem másolom be az egészet, ha nem baj...:D Kicsit hosszú... Teljes mértékben egyet értek veled, Harrynek nem fog menni, hogy hurrá vége, hol is tartottam 22 éve?? :D Nem, időre lesz szüksége. Akár még 10 év múlva is ezen az időszakon fog gondolkodni... Főleg neki lesz ugyan olyan nehéz mint könnyű a váltás.. Megszokta, hogy vhonnan mindig veszély van, s hirtelen megszokni, hogy most már nincs ez a feszültség... Nehéz lesz. Örülök, hogy te is igy vagy vele, mert oy tuti, hogy még jobban fogom imádni, mint valaha is gondolni mertem volna...:)):))

Az, hogy nem lesz keddig, hát egy igazán szmorú hir...:( De nem baj, mert legalább nem akkor lesz, mikor nem is leszek gép közelbe...:D Ki gondolta volna, hogy máris várom a hétvégét..????:D:D

Igen, én is észrevettem, hogy nagyon közel van a két sztori egymáshoz...:D:D Mit csinálsz, ha netán az első beéri, sőt akár lehagyja a harmadikat?? :D:D Mondjuk szerintem mostmár akkor is ha lehagyná, folytasd a harmadikat, hisz már tök sok megvan belőle...:D Én legalábbis igy gondolom, pedig az elsőre szavaztam...:D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 11:54 
Billentyűzetgyilkos

Huha, nem tudom, hogy csináltátok, de most nézem, hogy a választhatók közül az első történet csaknem beérte a harmadikat. :shock:
Hajaj... :D Még a végén vigyáznom kell. Behalok, ha most még abból is meg kéne írnom hirtelen az első fejezetet. #-o
Segítség!!!! :D

(Nem. Ez nem befolyásolás senkire nézve :)) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 29 (hétfő), 11:50 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Mondjuk, a keddnek én is nagyon örülnék...:D Miután szerdán utazom, s kb péntek estéig ott is leszek... ;;) Tehát én is örülnék ha lenne keddig, de mindez persze csakis tőled függ...:D :D :D

Nem lesz keddre, ez egészen biztos. Igaz, hogy most szünet van, de mi is utazunk, ráadásul most annyi dolog van a nyakamon. Csalódott is vagyok, mert már én magam is le szerettem volna zárni. De nem úgy jött össze ;;)
Megint csak azt tudom mondani, hogy hétvégére, mint ahogy akkor szoktam frissíteni. Tehát nem maradsz le róla. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra