Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 18:43

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 30 (péntek), 10:12 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
www.limewire.com

ezt ajánlom mindenkinek

innen leszeded a programot, marha egyszerű, könnyebb mint folyton a neten keresgélni és szinte mindent megtalálsz vele, még a kevésbé ismert animék zenéjét is ^^
én tegnap szedtem le a Nausicaä zenéit :D :D

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 30 (péntek), 8:09 
Szárnybontogató

Ohm, Lionela, ha mar ilyen nagylelku es segitokesz vagy, kerdezhetek enis egyet? (Igazabol barkitol, aki tud nekem segiteni...)

Nem tudsz veletlenul helyet, ahol le lehet tolteni Bleach opneingeket meg endingeket? *bociszemek*

Kép
=((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 29 (csütörtök), 22:14 
Szárnybontogató

jó jó, de gondolom azokat nem igazán tudják, amik ilyen fura formátumuak, úgyértem amikhez a codec-ek is kellettek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 29 (csütörtök), 21:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Huh, ha már így benne vagyok a kérdezgetésben :D lenne még egy (utolsó ígérem) kérdésem: Ismersz olyan programot ami mindenféle idióta formátumot átalakít rendessé (avi vagy hasonló)?
Bocsi a kicsit sok zaklatásért :oops:

Bármilyen Video konventer program :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 29 (csütörtök), 21:25 
Szárnybontogató

Huh, ha már így benne vagyok a kérdezgetésben :D lenne még egy (utolsó ígérem) kérdésem: Ismersz olyan programot ami mindenféle idióta formátumot átalakít rendessé (avi vagy hasonló)?
Bocsi a kicsit sok zaklatásért :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 29 (csütörtök), 15:21 
Szárnybontogató

Üps a poén csak most esett le. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 29 (csütörtök), 15:21 
Szárnybontogató

Jó én is tudtam :P Csak kíváncsivoltam ráismertek e... én azt hittem már más a címerük, szerintem ez csak a Szovjet... :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 29 (csütörtök), 14:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Különben ennek a codec-es oldalnak elég izgi háttere meg hasonlója van :P Csak most vettem észre :P (tippeljük meg milyen címer van a tetején :D nem hinném hogy kínai)

Milyen töritanárotok van netek?

Na vajon a sarló és a kalapács tetején vörös csillaggal milyen címer lehet?

Természetesen orosz.

Ez a kodek-pack nevének rövidítéséből adódó poén miatt van ---> CCCP

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 21:30 
Szárnybontogató

Különben ennek a codec-es oldalnak elég izgi háttere meg hasonlója van :P Csak most vettem észre :P (tippeljük meg milyen címer van a tetején :D nem hinném hogy kínai) Mondjuk mindegy mert maga a program az tényleg nagyon ott van (megmenttte az én és gépem testi/hardweri épségét egyaránt)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 19:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Hát ami azt illeti lenne még egy kérdésem :P Mi a Blue gender nyitózenéjének a címe? (Most, hogy fut teljesen rákattantam :D )

cím: Tokihanate
előadó: Houko Kuwashima

Itt letöltheted:

http://downloads.khinsider.com/game-sou ... anate-.mp3

(Klikk a "download to Computer"-re)

Endiget is kéred? :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 18:46 
Szárnybontogató

Hát ami azt illeti lenne még egy kérdésem :P Mi a Blue gender nyitózenéjének a címe? (Most, hogy fut teljesen rákattantam :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 17:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Működik!!! Kösziiii Már teljesen kétségbe estem... :D de teljesen jól fut :D Mégegyszer köszi! :-D

Én megmondtam :P

Ha bármi van kérdezz nyugodtan anime ügyben majdhogynem verhetetlen vagyok :D :D :D :D B-) B-)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 17:34 
Szárnybontogató

Működik!!! Kösziiii Már teljesen kétségbe estem... :D de teljesen jól fut :D Mégegyszer köszi! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 15:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Valaki szánjon meg, és küldjön egy linket amivel divx503 formátumú filmeket le tudok jjátszani (leszedtem a nagy divx programot a hivatalos lapról, és az nem tudta :( pedig kb 4 napja töltöm le a blue gender-t, és végre leért, erre nem fut $fal ) Szóval segítség!!!!!!!!!

Megszánlak.

*Lio anime-guru üzemmódba vált*

Na akkor nézzük lépésenként.

1., Szedj le a gépedről minden szar kodek-packot amit felraktál nagy próbálkozásodban.
2., http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp ---> nyisd meg ezt a linket, fel fog adni egy letöltési lehetőséget. Fogadd el, töltsd le.
3., telepítsd a letöltött cuccot
4., Ha minden igaz már magában a kodek-packban benne van egy lejátszó: Media Player Classic néven. Ezentúl ezt használd filmnézéshez.

A MPC lejátszó ezzel a kodek-csomaggal együtt abszolút bombabiztos anime-lejátszó. Nincs olyan formátum amit animénél használnak és ez ne tudna megnyiti (avi, mkv, ogm, wmw, mpg, divx... bármi jöhet, sőt még a youtube-ról letöltött flv fomátumot is viszi)

Egyetlen kiegészítőt lehet még esetleg leszedni hozzá:

http://www.free-codecs.com/Real_Alterna ... wnload.htm

Ezzel a kodekkel .rm-et ill. .rmbv -t tudsz lejátszani szintén a Media Player Classickal.

Innentől kezde nincs szükséged más lejátszóprogramra. Mindent meg tudsz nézni ezzel.

Ez az animések verhetetlen kombinációja. :D

Nyugodtan add tovább a táncsot ;)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 15:02 
Szárnybontogató

Valaki szánjon meg, és küldjön egy linket amivel divx503 formátumú filmeket le tudok jjátszani (leszedtem a nagy divx programot a hivatalos lapról, és az nem tudta :( pedig kb 4 napja töltöm le a blue gender-t, és végre leért, erre nem fut $fal ) Szóval segítség!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 25 (vasárnap), 12:57 
Írópalánta

Lionela írta:
Az én problémám ott kezdődik a fillerekkel, hogy mikor én elkezdtem nézni a Narutot akkor a sorozat még csak a 133. résznél tartott, azaz pont telibekaptam a "fillerszezont". Most képzeld el hogy 2 éven!!!! keresztül minden héten pénteken letöltesz egy részt abban a reményben hogy végre nem filler, és aztán megint azt kapsz. $fal $fal $fal $fal $fal $fal

A fillerek meg ugye funkciójukat tekintve csak töltelékek. Mivel adva van a manga történése, és mivel azt majd egyszer újra követnie kell a sorozatnak, így a történések kénytelenek egyhelyben állni. Azaz új infomációkat/jellemeket/eseményeket nem tehetnek bele, mert ada van hogy később ki hogy viselkedik és mit csinál.

2 éván át nézni a semmit (még ha az néha vicces semmi is) azért elég idegőrlő tud lenni.

Egyetlen filler hagyot bennem mély nyomot: amikor Ino és Naruto egy Inora hasonlító hercegnő szerelmi életét kell hogy elboronálják.
Akárki találta ki azt a részt nagyon beteg volt, és őszintén gratulálok neki.

Amúgy a manga is kezd lassan az agyamra menni 10 hete csak Jiraya van benne. Oké hogy jó az öreg, de kezd egyhangú lenni őt nézni.... XDDDD

Ok, ha 2 évig vártam volna, sztem én is utálnám XD és az inos-hercegnős részt én is bírtam, főleg azt a részét, mikor ino már kezd kiborulni és naruto ott győzködi, h meg tudja csinálni XD
A mangában meg már kezdődhetne a Sasuke-Itachi harc :roll:

"A Tekergők menekülni próbáltak de nem sikerült mert a ruhájuk beleakadt egy szögbe és lefejtődött és csak pucéran rohantak ki. Mikor végre hazaértek a klubhelyiségbe ekkor becsapták az ajtót. És akkor vették észre, hogy a lányszobába vannak!"
(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 24 (szombat), 22:22 
Szárnybontogató

Jaj, magyar szinkronrol szolvan...
Elkezdtem ujra a Sailor Moont, mert emlekszem, hgoy emnnyire imadtam kisebb koromban, mikor meg azt se tudtam, hogy mit jelent az, hogy "anime". Kivancsisagbol beleneztem a magyar szinkronosba is... Hat, nagyjabol ket percet birtamXDXD Valami hihetetlen... Van valakinek barmi otlete is, hogy hogyan lett a tiarabol frizbi? (eppen azt a reszt kaptam el, de emlekszem meg nehany mas dologra is:D:D)
Jajaj... nem megy ez a szinkronizalosdi nekunk...

Kép
=((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 24 (szombat), 21:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lanna írta:
Lio: Sztem a Naruto fillerek azért ennyire nem rosszak. Pl. én az utolsó hosszabb részt, mikor egy öreg hapsi fel akarja robbantani a falut, nagyon bírtam :D meg azt is amelyikben Shino nevet XD De az igaz, hogy a nyomába se érnek a mangás részeknek. És az is hogy a japán szinkronnál nincs jobb ^^

Az én problémám ott kezdődik a fillerekkel, hogy mikor én elkezdtem nézni a Narutot akkor a sorozat még csak a 133. résznél tartott, azaz pont telibekaptam a "fillerszezont". Most képzeld el hogy 2 éven!!!! keresztül minden héten pénteken letöltesz egy részt abban a reményben hogy végre nem filler, és aztán megint azt kapsz. $fal $fal $fal $fal $fal $fal

A fillerek meg ugye funkciójukat tekintve csak töltelékek. Mivel adva van a manga történése, és mivel azt majd egyszer újra követnie kell a sorozatnak, így a történések kénytelenek egyhelyben állni. Azaz új infomációkat/jellemeket/eseményeket nem tehetnek bele, mert ada van hogy később ki hogy viselkedik és mit csinál.

2 éván át nézni a semmit (még ha az néha vicces semmi is) azért elég idegőrlő tud lenni.

Egyetlen filler hagyot bennem mély nyomot: amikor Ino és Naruto egy Inora hasonlító hercegnő szerelmi életét kell hogy elboronálják.
Akárki találta ki azt a részt nagyon beteg volt, és őszintén gratulálok neki.

Amúgy a manga is kezd lassan az agyamra menni 10 hete csak Jiraya van benne. Oké hogy jó az öreg, de kezd egyhangú lenni őt nézni.... XDDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 24 (szombat), 21:28 
Írópalánta

Cir: Shino eddig is duzzogós volt, csak nem ennyire (asszem a fillerek elején volt pl egy jelenet, mikor először beszélt kibával és eléggé be volt sértődve, mert őt nem vitték el a sasuke mentő akcióra XD)
és Naruto a mangában is még csak genin, de asszem az animében is volt már az a rész, mikor Shikamaru mondja neki, hogy most, hogy visszajött, részt kéne vennie a chunnin vizsgán, nem?

Lio: Sztem a Naruto fillerek azért ennyire nem rosszak. Pl. én az utolsó hosszabb részt, mikor egy öreg hapsi fel akarja robbantani a falut, nagyon bírtam :D meg azt is amelyikben Shino nevet XD De az igaz, hogy a nyomába se érnek a mangás részeknek. És az is hogy a japán szinkronnál nincs jobb ^^

Gaby: Azta, ennyit kibírtál magyar szinkronnal? XD Én már 5 perctől is a falat kaparom... szörnyűek a hangok és a fordítások... talán egy részt bírtam végignézni... a chunnin vizsgás gaara-lee harc eleje volt... gaara kb 3szor szólalt meg és mind3szor szószerint ugyanazt mondta ("Ez minden?" :lol:) meg ilyen érdekes nyögéseket adott ki iszonyú mély hangon... ok, hogy mély a hangja, de ez azért már túlzás >.<

Hoffi: Blood+ az nagyon király ^^ Én imádtam, csak az nem tetszett benne, hogy egyre depisebb lesz... és a vége sem teljesen happy >.< A harc jelenetek viszont nagyon királyak, csak kissé véresek néha ^^" Mást szerintem nem nagyon tudok mondani spoilerek nélkül ^^" Jah, meg azt hallottam, hogy csináltak hozzá magyar szinkront... Ugye nem igaz? Inkább nem is akarom hallani >.<

"A Tekergők menekülni próbáltak de nem sikerült mert a ruhájuk beleakadt egy szögbe és lefejtődött és csak pucéran rohantak ki. Mikor végre hazaértek a klubhelyiségbe ekkor becsapták az ajtót. És akkor vették észre, hogy a lányszobába vannak!"
(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 22 (csütörtök), 11:13 
Szárnybontogató

Igen, kiporbaltam mar, es tenyleg jobban szeretem altalaban a japant. Amugyis nezek mar ket vagy harom masikat mellette, felirattal, es ez meg csak rosszabb lesz:) Bar Naruto angol hangja tunderi, es nagyon szeretem, Sakuraetol neha falra tudok maszni. Aranyosan nezne ki, ha minden nap pontban tizkor leulnek a gep ele, es megneznek egy Naruto-reszt... Koszonom a tanacsot!^.^

Kép
=((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 21 (szerda), 18:15 
Szárnybontogató

Elkezdtem nézni egy új anime-t BLOOD+ (mármint az animaxon új) tud valaki mondani róla néhány szót, érdemes, nemérdemes... ilyesmi. Már 2 rész lement, de azért mondjuk nem dobtam tőle eddig hátast, jó mondjuk nem is rossz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 21 (szerda), 13:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Amúgy a filler részek azok a 136-tól 220-ig tartanak.

Ezek szerény véleményem szerint egy kalap szamócát se érnek, de mindenki maga dönti el szeretné e nézni 100 részen keresztül, hogy a sztori áll egyhelyben.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 21 (szerda), 13:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Tana írta:
Szoval Narutobol most enis a 45 resznel tartokX'D De legalabb feliratot olvasni nem kell, mert angol szinkronos...:)

Uff... Most mondjam, hogy a legrosszabbat sikerült kifognod?

Az angol szikronok (főleg az amerikaiak) messze földön híresek arról milyen rosszak, és minden animefan hihetetlenül utálja.

Ajánlom, hogy inkább töltsd le és nézd japánul, angol felirattal. Az eredeti szinkron felülmúlhatatlan és biztos vagyok benne, hogy utánozhatatlan élmény.

Próbáld ki. A japán seiyuuk lekörözhetetlenek.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 21 (szerda), 2:42 
Szárnybontogató

Gaby, a Chuunin harmadik forduloja nagyjabol a 37. resz korul kezdodik. Szoval tenyleg nagyon sok van meg hatra...
Egyebkent enis hasonlo cipoben jarok, mint te. Ugyanis a tvben hetfotol csutortokig minden este leadnak egy reszt, es megfogadtam, hogy csakazert sem rohanok elore, pedig rendszerint amint vege, szaladnek a gep ele, nezni tovabb. De eddig mindig kibirtam, es napi 4-5 Bleach resszel vigasztalodom... ennyire van idom:D Szoval Narutobol most enis a 45 resznel tartokX'D De legalabb feliratot olvasni nem kell, mert angol szinkronos...:)

Kép
=((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 20 (kedd), 21:03 
Fanficbúvár

á igen tudom, dehát valahol csak el kell kezdeni.
szóval tudom h nemtúl nagy szám de mégis kb hanyadik részek? :D
és ha tudsz segíteni a rostálásban is, azt örömmel veszem ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 20 (kedd), 20:52 
Ó-nagy-admin "backstage"

Gaby írta:
hm, nos nem vagyok túl nagy naruto fan, de valahogy mégis leragadok a jetixnél amikor megy és kíváncsi vagyok msot kb hányadik résznél tart az anime a tvben, hogy a további részeket letölthessem. űha netán nem nézné senki segítek: most történések szerint ott van h a...ö.. nemtudom miylen vizsgának a 3. fordulója, amikoris túl sokan maradtak és kell egy ilyen szűrés és a 20 emberke emg megküzd egymással párokban.
remélem valaki tud segíteni. köszi ^^

Ufff... Akkor nagyon le vagy maradva.
Feltéve ha szeretnél 100 résznyi tömény fillert is "végigélvezni" a normál manga-történéseken kívül. :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 20 (kedd), 19:40 
Fanficbúvár

hm, nos nem vagyok túl nagy naruto fan, de valahogy mégis leragadok a jetixnél amikor megy és kíváncsi vagyok msot kb hányadik résznél tart az anime a tvben, hogy a további részeket letölthessem. űha netán nem nézné senki segítek: most történések szerint ott van h a...ö.. nemtudom miylen vizsgának a 3. fordulója, amikoris túl sokan maradtak és kell egy ilyen szűrés és a 20 emberke emg megküzd egymással párokban.
remélem valaki tud segíteni. köszi ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 09 (péntek), 20:27 
Fanficbúvár

Lionela írta:
UI: Amúgy a shippuuden 33 marha jó volt. Már mangába is imádtam, de így mozgóképben még jobb volt. Helyenként fetrengtem a röhögéstől.
Kiba nagyon kúl lett, Hinata meg szimpán megszépült. Jól áll neki a hosszú haj.

*most tölti* remélem tanulnak is sok jó képességet * még 20 perc a letöltés végeztéig :-/ *

* most nézi * ááá szegény Kakashi =))

* végzett* nem semmi egy rész volt, az a fura hogy Akamaru még mindíg nem tud beszélni... Shino kicsit átment Shikamaru-ba amikor az eget nézegette, meg ez az új duzzogos stile is érdekes
Hinata télleg szebb így magasabban-hosszú hajjal, Chouji a legjobb, elkezdett hasonlítani az apjára, nagyon tuti a felszerelése

Amúgy azt lehet tudni hogy Naruto késöbb kap valami jobb rangot? vagy örökké genin marad? *még nem olvasta a mangát*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 09 (péntek), 19:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
:-O Azta, akkor tényleg nem vacakolnak vele sokat :-O Gondolom elég sokan nézik... Én a veoh-n szoktam, de csak szétdarabolva vannak fenn a részek, és kifejezetten csigalassan jönnek le rossz felbontásban (mármint nem töltöm le csak nézem, de lassab a letöltése, mint ahogy nézem-->sokszor meg kell állni :( ) Ismertek még hasonló oldalakat amik jobbak?

Te tényleg nem akarod a google-t használni mi? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Hála a google-nak meg az animeletöltő honlapok linktárainak kb 20-30 kedvenc letötlőhelyem van, attól függ mit keresek, milyen újat, és milyen minőségben. Ám mivel kemény munka van a dologban őrzöm ezeket a linkeket mint Cerberus XD (én is megtaláltam őket más is képes rá).

De megszánlak a Narutóval. A kulcsszó Dattebayo.

Ez az a csapat ami 6 óra alatt subbol. Megsúgom honlapjuk is van, ahonnan leszedheted a torrentet, sőt direkt downloadjuk is van. Még egy sőt: nem tudom szereted-e de ők subbolják a Bleach-et is.

http://www.dattebayo.com/ (minő meglepetés :) )

http://db.teknews.net/ --> Ez a direkt download helyük.

Még egy ajánlat:

http://www.baka-updates.com/ --> Ez információs honlap a subcsapatokról PERCREKÉSZ információkkal. Itt rákereshetsz animékre és kiadja melyik csapatok subbolják őket, ill. hol tartanak. Ezenfelül megadja a subcsapat weblap illetve mirc elérhetőségét. Innentől kezdve pofonegyszerű megkeresni és letölteni a cuccokat.

Ugyanezen honlapnak manga rész is van (http://www.mangaupdates.com/) szintén ugyanilyen infókkal.

Alapszabály hogy ha animézni-mangázni akarsz az első egy információs honlapon való szétnézés, majd miután megvan a kiindulópont jöhet a csapathonlap, vagy ha az nem segít akkor ott van korunk hatalmas víványa a GOOGLE. :wink: (Ha jól keresel és használod a részletes keresést különböző pluszkulcsszavakkal akkor olyasmit is megtalálhatsz amit egyébként 10 ezer honlap átnyálazásával csak, vagy sehogy)

Ezenfelül sürgősen tanulj meg torrentezni ill. mircezni ha még nem tudsz mert bizony sokminden innen tölthető le.

UI: Amúgy a shippuuden 33 marha jó volt. Már mangába is imádtam, de így mozgóképben még jobb volt. Helyenként fetrengtem a röhögéstől.
Kiba nagyon kúl lett, Hinata meg szimpán megszépült. Jól áll neki a hosszú haj.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 09 (péntek), 18:20 
Szárnybontogató

:-O Azta, akkor tényleg nem vacakolnak vele sokat :-O Gondolom elég sokan nézik... Én a veoh-n szoktam, de csak szétdarabolva vannak fenn a részek, és kifejezetten csigalassan jönnek le rossz felbontásban (mármint nem töltöm le csak nézem, de lassab a letöltése, mint ahogy nézem-->sokszor meg kell állni :( ) Ismertek még hasonló oldalakat amik jobbak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 09 (péntek), 17:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:

nem is tudtam, hogy enyire új a shippuden... :D

A Shippuuden jelenleg is futó sorozat japánban. Azaz hetente egy rész leadnak minden csütörtökön 7 órakor.

Az más tészta hogy mi annyira el vagyunk kényeztettve angol subcsapatokkal, hogy 5-6 órával az után hogy a japán tv leadja a vadi új részt, már a suberek megszerzik a raw-ot, lefordítják, feliratot készítenek hozzájuk, és elkezdik terjeszteni a neten.

Ugyanez vonatkozik a Bleachre, D.Gray-manre, Gintamára
Code Geass Hangyaku no Lelouchra (csakhogy a legismertebbeket megemlítsem), meg még legalább 50 új animére.

Valmint ugyanez elmondható a mangákról is. Pl. a Naruto, Bleach és Inuyasha mangák scanlatorai olyan gyorsan dolgoznak, hogy egy nappal azután hogy a japán újságárusnál megjelenik az újabb mangarész te már olvashatos is angolul a neten.

Hát igen a modern technika... Avagy a net gyönyörű és élvezetes csodái :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 09 (péntek), 16:46 
Szárnybontogató

Lionela írta:
Cirdan írta:
fúú naruto shippuuden 32. részen mekkorát néztem... a 33.at meg mikor letöltöttem ustemról valami 10 éveseknek készült cuma jött be... érdekes volt pedig abban végre feltünne az új szereplő meg a Hinatás csapat is bemutatkozna végre a shippuudenben

Ha megnézed a raw még nem jött ki csak 1 órája. Ennyi idő alatt nincs az a csapat ami sub-ot csinál hozzá :lol: :lol: :lol:

Legkorábban hajnalra lesz kint a 33. rész.

nem is tudtam, hogy enyire új a shippuden... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 09 (péntek), 14:17 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cirdan írta:
Lionela írta:
Ha megnézed a raw még nem jött ki csak 1 órája. Ennyi idő alatt nincs az a csapat ami sub-ot csinál hozzá :lol: :lol: :lol:

okézsoké, mondjuk kicsit le is voltam maradva, usteam vacakolt mostanában, szal a 32. részt is csak késve láttam, tegnap este

szerinted egyébként az első shippuuden elején mi értelme volt annak az "elözetesnek"?

Az hogy jól megkavarja azokat akik nem olvasták a mangát... XDDD

Szerintem 10 peren át csak lestek ki a fejükből, hogy mi van.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 08 (csütörtök), 21:42 
Fanficbúvár

Lionela írta:

okézsoké, mondjuk kicsit le is voltam maradva, usteam vacakolt mostanában, szal a 32. részt is csak késve láttam, tegnap este

szerinted egyébként az első shippuuden elején mi értelme volt annak az "elözetesnek"?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 08 (csütörtök), 20:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cirdan írta:
fúú naruto shippuuden 32. részen mekkorát néztem... a 33.at meg mikor letöltöttem ustemról valami 10 éveseknek készült cuma jött be... érdekes volt pedig abban végre feltünne az új szereplő meg a Hinatás csapat is bemutatkozna végre a shippuudenben

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 08 (csütörtök), 20:12 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 08 (csütörtök), 17:10 
Szárnybontogató

:P Csak lusta voltam :D (Elvégre sokkal könnyeb, ha csak ráklikkelek egy itt beírt címre ;) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 08 (csütörtök), 14:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Valaki tud nekem segíteni? Honna lehet naruto shippuden részeket leszedni (ill az is jó, ha az oldalon meg lehet nézni)? Én eddig veohTV-t használtam, de azon nincs rajta csak az 5. részig :(

Na ha már Narutot nem találsz, akkor nagy a gond :lol:

Egyszerű a megoldás. Úgy hívjuk GOOGLE :P

Beírod hogy naruto shippuuden direct download és csupán húszezer helyet ad fel.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 08 (csütörtök), 11:30 
Szárnybontogató

Valaki tud nekem segíteni? Honna lehet naruto shippuden részeket leszedni (ill az is jó, ha az oldalon meg lehet nézni)? Én eddig veohTV-t használtam, de azon nincs rajta csak az 5. részig :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 03 (szombat), 23:51 
Szárnybontogató

Mik vannak... Anime topic :) De jó hogy ilyet találtam, habár nem vagyok igazán nagy animes, de azért megnézek 1-2-őt :D
Csak nehezen tudom eldönteni mit, nem igazán tudom mik a jók... (egyáltalán, hogy mik vannak :P ) De látom, ez a problémám hamarosan megoldódik. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 05 (péntek), 21:44 
Ó-nagy-admin "on stage"

Azért köszönöm. Így legalább rákényszerülök, hogy felfrissítsem - és fejlesszem - az angoltudásomat. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 05 (péntek), 21:13 
Ó-nagy-admin "backstage"

Assa írta:
Tudna valaki segíteni? Magyar feliratot keresek a Spirálhoz, de Animeaddictson csak az első három részhez tartozót találtam. Milyen oldalakon érdemes próbálkoznom? :)

Sehol. Tudtommal nincs hozzá magyar felirat és egy subcsapat se tervezi, hogy csinálna hozzá.
Mivel ment az A+-on ezért elég kényes dolog lenne, ugyanis így magyarországon már licenszelve van. Ezt senki se vállalja be.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 október 05 (péntek), 20:58 
Ó-nagy-admin "on stage"

Tudna valaki segíteni? Magyar feliratot keresek a Spirálhoz, de Animeaddictson csak az első három részhez tartozót találtam. Milyen oldalakon érdemes próbálkoznom? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 18 (kedd), 21:25 
Sztorihajhász

Tengen Toppa Gurren-Lagann :x
Viral :x XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 03 (hétfő), 18:03 
Könyvmoly

Nincs mit :) Nálam a Kannazuki a best of... a Chobits is aranyos, de nekem az olyan egyszer nézhető :) Mindenesetre a főszereplő Chii tündérvirágszál :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 szeptember 03 (hétfő), 17:46 
Könyvmoly

Regi, még egyszer örök hálám... *.* Végignéztem az AnC-t... és pont ugyanannál a résznél kezdtem el bőgni... XD Tiszta hülye vagyok... de akkor is... ez valami hihetetlen.
és meg fogom nézni még jó párszor, csak előbb, ha túl vagyok rajta, megnézem a Kannazukit, meg a Chobitsot :D

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 29 (szerda), 17:46 
Szárnybontogató

Lanna írta:
Voldi: Akatsukis póló? Az milyen? ^^" Akatsuki mintás? Majd mutatsz róla képet? *.*

Összevágtam fanartokból egy képet Photoshopban meg feliratoztam és rátettem a gyűrűjeleket, az Akatsuki felhőt meg a szervezet nevét kanjiban, és A/4-es méretben rányomattam egy fekete pólóra :D http://s125.photobucket.com/albums/p54/Nekoryuu-san/?action=view&current=Akatsuki.png ez a kép van rajta. Abban a rendben vannak a tagok, ahogy az azonosító gyűrű van az ujjukon, csak Orochimaru helyére betettem Tobit, mert nem bírom azt a pedofil fonnyadt szilvát... és már nem is tag...

Lanna írta:
am vki, aki már tovább látta, mint én (11) nem tudja, h mikor lesz a folytatása annak a résznek mikor taliznak sasukével?

Szerintem sokára... nagyon lassan haladnak, a Sasoris harcot is már mióta húzzák... ha be kéne saccolnom, akkor úgy a negyvenedik rész környékén kerül elő a jelenet újra szerintem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 29 (szerda), 11:01 
Írópalánta

úú, én most shipput nézek és nagyon király ^^ simán jobb a 130 előtti részeknél is :D sasuke már nem is hiányzik belőle, saukra meg nagyon coolos lett XD

am vki, aki már tovább látta, mint én (11) nem tudja, h mikor lesz a folytatása annak a résznek mikor taliznak sasukével?

(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 27 (hétfő), 14:52 
Könyvmoly

Lanna írta:
Lanna írta:
...ja és ha ezt elolvastad, légyszi töröld ki a hszemből a linket ^^

köhööm :lol:

akkor nem is kezdem el magyarázni XD
opsz nem figyeltem... télleg fáradok már... kitöröltem a linket, és köszi... azért majd még használom, legfeljebb nem AnC kapcsán :D és ezermillió köszi mindkettőtöknek ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 augusztus 27 (hétfő), 14:43 
Írópalánta

Lanna írta:
...ja és ha ezt elolvastad, légyszi töröld ki a hszemből a linket ^^

köhööm :lol:

akkor nem is kezdem el magyarázni XD

(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra