Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:12

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 13 (vasárnap), 1:07 
Zöldfülű

sziasztok!
ha valaki akarja, bétázok neki!
viszonylag jól helyesírok, és legalább 3szor ellenőrzök mindent, tehát igyekszem jó munkát kiadni a kezemből.
csak azt szeretném kérni, hogy ne legyen egyszerre 12000 szó a fejezetben. ha érdekel valakit, írjon ide! köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: arisa_a_j_abukara kérésére
HozzászólásElküldve: 2008 január 12 (szombat), 20:27 
Zöldfülű

arisa_a_j_abukara!

Szívesen vállalom a bétázást, egyrész, nálam jó a microsoft world, egész helyesen írok és szeretek segíteni emberkéknek, plusz olvasni is szívesen olvasgatok.
Az msn címem: bus.bius@gmail.com :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 12 (szombat), 0:53 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: mellette örökön örökké, mégha a távolság szét is szakít <3
Sziasztok!:D
a novellám (Forbidden Love) 1. fejezetéhez keresnék bétát XD
A gszben azt mondták, hogy lesz jelentkező remélem így van^^
Mellesleg 18-as yaoi lesz de még nincs korhatárhoz kötve^^
Mit mondjak még?:D a nevemből ítélve gondolom rájötettek vagy lehet következtetni, hogy fiú vagyok XD ja és a yaoi ugyanaz mint a Slash csak jobban szeretem japánul hívni XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítség!
HozzászólásElküldve: 2008 január 11 (péntek), 22:51 
Zöldfülű

:-D segítség!Van egy kis gondom,az azhogy béna word-öm van mee régi a gépem stb..stb. és béna a helyesírásom szóval a merengőn emiatt nemfogadták el az írásom!Hogyha valaki segítene azt megköszönném!(ja a történetem slahs és 18-as és ebből már gondolni,hogy ágy jelenet is van benne).Ha valaki segítene azt naon megköszönném!:-D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arisa_a_j_abukara 2008 január 13 (vasárnap), 18:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 18:00 
Zöldfülű

Kedves Blacky!

Van néhány történetem, amin nem ártana, ha néhol egy-egy hibát kijavítanál. :wink:

MSN címem: SzeRegicca@hotmail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítség . Neked
HozzászólásElküldve: 2008 január 10 (csütörtök), 17:05 
Zöldfülű

Történet bétázását vállalom!
Kisebb gyakorlatom már van, jó a helyesírásom, és szeretek olvasni. :-D
A téma bármilyen lehet, nem muszály kötődnie a Harry Potterhez, bármit kijavítok.
Nekem a legjobb az, ha Microsoft World-be írtad, és ha van MSN címed, ahol bármit elküldhetsz!

Ha van történeted ide írj először nekem, MSN címmel ellátva. Köszönöm.

Blacky (as. Viki/Huncut)

We used to love one another
Give to each other
Lie under covers so,
Are you friend or foe
Love one another
Live for each other
So, are you friend or foe
Cause I used to know

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 06 (vasárnap), 16:56 
Zöldfülű

Hello

Nekem is szükségem lenne egy bétára. "Egy sötét mágus története" 3. részéhez. Worben írodott, 12-es betütípus, és 31 oldal. Nem regény, de egy novellánál hosszabb. Kisregény. Sötét mágiáról szól, gyilkosság és kínzás is van benne, kis mértékben. SLASH csak nagyon ritkán. 12-es korhatár. Azt hiszem midnen jellemzőt leírtam.

Köszi előre is. mgabo@vivamail.hu

Szerkesztve: 21.21: Már nem aktuális...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 05 (szombat), 22:03 
Zöldfülű

sziasztok!
nekem van egy Privet Drive témában írodott rövid novellám.. egyszer megpróbáltam feltenni, de sajnos az egybe és különírással problémáim vannak... :oops: ha valaki esetleg szívesen segítene, akkor írjon a kincs69@citromail.hu e-mail címre. előre is nagyon köszönöm

kin_cso. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta kerestetik! ;-)
HozzászólásElküldve: 2008 január 05 (szombat), 21:02 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Néha, mikor reggel felébredek, ezt én is szeretném tudni...
Sziasztok! Egy bétát keresek. Annyi lenne a feladata, hogy átnézze az írásaimat, hogy azok érthetően vannak-e megfogalmazva. Nem lenne sok dolga, mert ritkán van új fejezet a történetemben. Ha van vállalkozó, akkor küldjön nekem e-mailt: hat.hat.hat.@freemail.hu

Előre is köszi! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 05 (szombat), 13:27 
Zöldfülű

Niky írta:
Ha a párbeszédekkel nem vagy tisztában, akkor először olvasd el ezt: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=10809&i=1
utána javítsd ki, vagy írd ez szerint, s utána keress bétát ;)

igen, ezen már túl vagyok:) de még így is lenne mit javítani rajta... nem csak a párbeszédekkel kapcs, hanem úgy alapból a szövegen... egy norm. és igényes fic-et szeretnék kiadni a kezeim közül, és szerintem előbb vagy utóbb elkerülhetetlen ehhez egy béta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 18:37 
Zöldfülű

Ha a párbeszédekkel nem vagy tisztában, akkor először olvasd el ezt: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=10809&i=1
utána javítsd ki, vagy írd ez szerint, s utána keress bétát ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 14:21 
Zöldfülű

hali! szükségem lenne egy emberkére aki átolvassa a történetemet, és kijavítgatja a hibákat. a párbeszédekkel nem vagyok tisztában, hogy hova kell pont, vagy nem pont:) a történet: hermione&draco a roxfortban játszódik, 6.-osok... és nincs benne semmi spoiler, mert igazából a "külvilágot" nem érinti... aki vállalkozna rá, vegyen fel msn-re: egypicikepocok@msn.com
előre is köszi:)
timi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétázunk és védünk
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 11:47 
Zöldfülű

Tehát akkor... mi nem bétát szeretnénk magunknak, hanem bétázni másoknak, remélhetőleg nagy megelégedésére az illetőknek ($pray), viszont ugyebár ha már hárman vagyunk, akkor nem mindenki ugyanolyat szeret bétázni... válogatósak vagyunk, de végülis bármilyen sztori jön is, valamelyikünk biztosan vállalja.

Jove a bátor, aki merészen dolgozik Tekergőkkel és Harry Potterrel, olyannyira vakmerően, hogy még SLASH-t is vállal ebben a témában! Egyébként mindenevő.

Alvena a kedvenc kritikaírónk, aki HP romantikával foglalkozik, egészen pontosan: bármilyen HP-s romantikával! Nem semmi! Bár a SLASH-t inkább másra bízza, hacsak nem a romantikára van az is kiélezve. Sötétebb színezetű sztorikhoz nem vállal szakértői, csak személyes kritikát.

Én :wink: Serrena kevésbé bátor és vakmerő, ámde még alkotó béta. Méghozzá Voldemortos (vagy Tom Riddle-s/Denemes) sztorikat firkálgat, és ilyen kategóriában bétázgat (kivétel, amikor tökéletesen elborul az agya, és kiábrándul sötét főhőséből, kb. évente egyszer két napig). Igazából Bellával és Luciusszal is, vagy a Sötét oldal bármelyik hívével szeret dolgozni, ám akihez legjobban ért, az egyértelműen a HP főgonosza. Bármely életkorában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: mi más mint Béta :)
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 11:11 
Zöldfülű

jjamison írta:
Sziasztok.
Szeretnék megkérni egy bátor és elszánt jelentkezőt, hogy nézze át az írásomat :)
Egyátalán merjem e nagy nyilvánoság elé kitenni agyam szüleményét vagy inkább eg y mozdulattal menjen a kukába ....
Köszönettel:

Virág

Tádáááám, bátor és elszánt jelentkező (Jove) jelentkeziiik! Szóval szívesen átnézném, javítanám az írásodat/írásaidat (gondolom az utóbbi), max. 2-3 napon belül válaszolnék is (kivétel ha ránkszakad a ház, nyaralunk, vagy nincs net :-D). Az e-mail címem (igazából hármunké, de mindegy) jo.al.se@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétáááznééék
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 11:04 
Zöldfülű

~Serrena~
Hello!
Én szívesen bétáznék, bár mondjuk a HP romantika nem a műfajom, de ugyebár mindent ki kell próbálni, és olvastam már nagyon jó sztorikat is... szóval remélem, nem foglalt még az állás :-D

Regicca írta:
Sziasztok!

Egy hozzáértő bétát keresek, nem csak helyesírási hibákra ügyelve.
Történeteim főleg a HP világához kapcsolódnak, részben Harry Potter generációja, részben pedig Tekergő-féle. :-D
Amit egy bétától elvár(nák), hogy legyen jó helyesírásból, :P , sajnos inkább a vesszőkkel van gondom. A szóismétléseket is vegye észre, és szóljon, ha ellaposodna a történet szála...
És a történetről is szeretnék kritikát kapni, ha kell legyen az könyörtelen, de őszinte. Íg yfőleg az írjon, aki szereti a HPs romantikus storykat...
Ha szívesen vállakoznál, akkor dobj meg egy maillel: regicca@freemail.hu
(Amúgy magam is béta vagyok, csak a saját hibáimat néha elég nehezen veszem észre!) Szóval, ha valakinek bétára van szüksége, nyugodtan írjon...
Regicca

Ui: Egyébként nem vagyok kezdő. Már elég sok írásom van fent több helyen is... Csak most jutotam el idáig... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Tud valaki segíteni?
HozzászólásElküldve: 2008 január 01 (kedd), 12:54 
Zöldfülű

Sziasztok!

Először is BÚÉK!..^ ^..
Szeretnék egy kis segítséget kérni..Tudna valaki segíteni a bétázásban???
Mert hiába szeretném felrakni a ficum,bárhogy javítom a helyesírást..stb-t nekem nem akarják elfogadni :_(
Most is írtam egy AKAME slash-t,amit megpróbálok felrakni,de ha jól sejtem nem fogják megengedni...Mind1..Szóval csak annyit szeretnék kérni,ha valaki tudna segíteni..lebétázni a ficukat...akkor azt megköszönném :)
Yumi_21 a nevem Merengőn..ott elértek..^ ^..
ARIGATOU!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 31 (hétfő), 23:22 
Zöldfülű

Hello! Hát bétát keresek...
A mű: Privet Drive story, vámpíros. (Merengőn Szireisz néven, Kiss my eyes and lay me to sleep címen megtalálható az első 13fejezet) a későbbi fejezetekhez keresnék bétát, aki kijavítaná főként a vessző, és helyesírási hiábaimat, meg mondatszerkezetben is vannak érthetetlennek azért... meg néha elírások is akadnak. Szóval van baj elég.
Szeretném, ha a béta őszinte lenne és gyors. Megmondhatja nekem akár keményen is a kritikáját. Lehet kötekedni fogok. Meg duzzogni. De mindenképp felfogom majd, és javítani próbálok majd a hibáimon. Előre közlöm, nem vagyok egyszerű eset. Viszont nagyon örülnék neki, ha sikerülne egy bétát találnom.

E-mail címem: szireiszsilver@hotmail.com - ide írhattok bátor jelentkezők...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 31 (hétfő), 15:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy hozzáértő bétát keresek, nem csak helyesírási hibákra ügyelve.
Történeteim főleg a HP világához kapcsolódnak, részben Harry Potter generációja, részben pedig Tekergő-féle. :-D
Amit egy bétától elvár(nák), hogy legyen jó helyesírásból, :P , sajnos inkább a vesszőkkel van gondom. A szóismétléseket is vegye észre, és szóljon, ha ellaposodna a történet szála...
És a történetről is szeretnék kritikát kapni, ha kell legyen az könyörtelen, de őszinte. Íg yfőleg az írjon, aki szereti a HPs romantikus storykat...
Ha szívesen vállakoznál, akkor dobj meg egy maillel: regicca@freemail.hu
(Amúgy magam is béta vagyok, csak a saját hibáimat néha elég nehezen veszem észre!) Szóval, ha valakinek bétára van szüksége, nyugodtan írjon...
Regicca

Ui: Egyébként nem vagyok kezdő. Már elég sok írásom van fent több helyen is... Csak most jutotam el idáig... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 30 (vasárnap), 21:41 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Nellothrin írta:
Sziasztok Nellothrin vagyok! :-h

Türelmes, erős idegzetű bétát keresnék történetemhez.
Az erős idegek a helyesírásomhoz kellenek (ami az első két fejezetben még türhető, mivel már vagy hússzor átolvastam hibákat keresve). A történet Voldemort lányáról szól majd, első két fejezet kész, bétázható. Egy fejezet kb. 5 oldal. Még nem tudom hány fejezetes lesz. A születéséről, életéről, cselekedeteiről fog szólni. Próbáltam fordulatosan, és érdekesen írni, de majd meglátom, hogy sikerült. Szex, nagyon durva erőszak nem várható.

Vigyázat: abszolút kezdő író veszély.

Leendő bétámat hálám üldözni fogja. _U_ _U_ _U_

Szia!

Ha gondolod elvállalom szívesen! :-) Írj nekem mailt az elinor18@freemail.hu-ra, ha érdekellek. ;) ;;) (A zöldfülű titulus ne ijesszen el, már többször is bézáztam, és bétázom jelen pillanatban is. :-) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 30 (vasárnap), 17:11 
Zöldfülű

Sziasztok Nellothrin vagyok! :-h

Türelmes, erős idegzetű bétát keresnék történetemhez.
Az erős idegek a helyesírásomhoz kellenek (ami az első két fejezetben még türhető, mivel már vagy hússzor átolvastam hibákat keresve). A történet Voldemort lányáról szól majd, első két fejezet kész, bétázható. Egy fejezet kb. 5 oldal. Még nem tudom hány fejezetes lesz. A születéséről, életéről, cselekedeteiről fog szólni. Próbáltam fordulatosan, és érdekesen írni, de majd meglátom, hogy sikerült. Szex, nagyon durva erőszak nem várható.

Vigyázat: abszolút kezdő író veszély.

Leendő bétámat hálám üldözni fogja. _U_ _U_ _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Eleklt!
HozzászólásElküldve: 2007 december 30 (vasárnap), 12:28 
Tollforgató

Hello!

Már nem kell bétus, kettő is van. Köszönöm azoknak, akik jelentkeztek volna!
Pussz mindenkinek...=)

Lena Lia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Bétát!
HozzászólásElküldve: 2007 december 30 (vasárnap), 0:37 
Fanficbúvár

Lena Lia írta:
Sziasztok!

Keresek egy állandó, erőskezű bétát! Nem sértődök meg, ha elmondja a véleméynét, sőt örülök neki. Jelenleg egy történetet írok, ami elég hosszú lesz, de van egy csomó "történet magom". =) Ja, és fontos lenne, hogy max. 3 vagy 4 nap alatt visszaküldje. E-mailban vagy msn-en történhetne a "csere". Erre a címre, vagy pedig ide, a fórumra írj választ!
rami2@freemail.hu

Üdv: Lena Lia
:-D

Stipistop, ha gondolod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát!
HozzászólásElküldve: 2007 december 23 (vasárnap), 13:23 
Tollforgató

Sziasztok!

Keresek egy állandó, erőskezű bétát! Nem sértődök meg, ha elmondja a véleméynét, sőt örülök neki. Jelenleg egy történetet írok, ami elég hosszú lesz, de van egy csomó "történet magom". =) Ja, és fontos lenne, hogy max. 3 vagy 4 nap alatt visszaküldje. E-mailban vagy msn-en történhetne a "csere". Erre a címre, vagy pedig ide, a fórumra írj választ!
rami2@freemail.hu

Üdv: Lena Lia
:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: mi más mint Béta :)
HozzászólásElküldve: 2007 december 20 (csütörtök), 17:54 
Zöldfülű

Sziasztok.
Szeretnék megkérni egy bátor és elszánt jelentkezőt, hogy nézze át az írásomat :)
Egyátalán merjem e nagy nyilvánoság elé kitenni agyam szüleményét vagy inkább eg y mozdulattal menjen a kukába ....
Köszönettel:

Virág

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta kérés
HozzászólásElküldve: 2007 december 19 (szerda), 0:14 
Zöldfülű

sziasztok!
Szeretnék megkérni valakit egy regény bétázására. hosszabb írás, és még nincs begépelve, de leginkább vessző, meg ilyesmik, amitt nézni kéne. A regény témája nem Harry Potteres, egy vándorcirkusz, és egy olasz város bírósága közti jó nagy balhéról szól.
e-mailom: ideamanosapit@gmail.com
Előre köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 18 (kedd), 17:41 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nincs nagy tapasztalatom, de szívesen bétáznék valakinek. Jó a helyesírásom és a logikai hibákat is észreveszem. Bármilyen történet jöhet.
email: sztellu@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 19:52 
Írópalánta

BÉTÁT keresünk egyszeri javításra, 2 novelláról van szó, csak és kizárólag helyesírás ellenőrzésre van szükség. A történeteket 5-10 nap múlva küldenénk, de a határidő miatt maximum 1-2 nap alatt el kell, hogy készüljenek! Ha lehet, hozzáértőt szeretnénk megkérni, mert wordünk nekünk is van! :)
ÜDv, Sayolle, Moondragon
Sayolle : msn :sepagy@hotmail.com
e-mail: sepagy@pofa.be
Moondragon : Moondragon707@gmail.com

Tárgytalan!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Moondragon 2008 szeptember 18 (csütörtök), 11:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek!
HozzászólásElküldve: 2007 december 16 (vasárnap), 19:50 
Zöldfülű

Több történetem van, de bétázásban gyenge vagyok, ezért keresek valakit, aki elvállalja. Ha valakit érdekel írjon a corinamew@citromail.hu a-mail címre, és vegyen fel MSnre (ha van neki!) saringerviki@freemail.hu !
Köszönöm előre is a segítséget! :P :-D :-D :-D :-D KÖSZÖNÖM!

Ui.: A történeteim szereplői általában James Potter korában élők!(pl.: Sirius Black, Lily Evans, Lucius Malfoy...stb.) És szeretem az olyan sztorikat, ahol Sirius Black egy saját karival jön össze. Kedvenc íróim közé tartozik Mazsi, Jan Collie, Kirke, SzJ, és még sokan mások :!: [size=9][/size]

We used to love one another
Give to each other
Lie under covers so,
Are you friend or foe
Love one another
Live for each other
So, are you friend or foe
Cause I used to know

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2007 december 15 (szombat), 21:08 
Zöldfülű

Halihó! Bétát keresek egy tekergős ff-hez. Helyesírási hibák javítása jó lenne, meg egy kis segítség, ha netalántán ellaposodna a történet. Lényegében Sirius - saját szereplős story, úgy készüljetek.
Ha valaki szivesen vállalná írjon ide: sunny_tdg@freemail.hu
Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 13 (csütörtök), 22:28 
Zöldfülű

Üdv. Kezdő író vagyok aki bétát keres egy egyperces történetemhez(Bellatrix főszereplésével a végső harc...), főként elírási és nyelvtani hibák javítására, -de ha stilisztikai hibára hívnák fel a figyelmem vk annak külön örülnék XD-
ha valaki elválallná írjon a barred.owl@citromail.hu -ra előre is köszönöm:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 12 (szerda), 22:34 
Zöldfülű

sibi-90 írta:
Sziasztok!

Bétát keresek SSHG történetek javításához!

Több történetről lenne szó. Korhatár nélkülitől egészen a 18-asig van a palettán.

Viszonylag sürgős lenne.

Aki elvállalná, a zora_timotity@freemail.hu címre küldhet e-mailt, vagy írhat privát üzit is.

Előre is köszi.

sibi

Vállalva!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 12 (szerda), 21:45 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek SSHG történetek javításához!

Több történetről lenne szó. Korhatár nélkülitől egészen a 18-asig van a palettán.

Viszonylag sürgős lenne.

Aki elvállalná, a zora_timotity@freemail.hu címre küldhet e-mailt, vagy írhat privát üzit is.

Előre is köszi.

sibi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 08 (szombat), 17:08 
Zöldfülű

Bétázást továbbra is vállalok, szinte bármily témában. Kikötés: ne a tekergőkről szóljon. Még egy avagy kettő írást vállalnék, mert nem akarok hanyag munkát végezni. Írni az akelagirl@citromail.hu e-mail címre tudtok, ugyanis az átmeneti képzavart sikerült kiküszöbölni. Annie :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 06 (csütörtök), 21:19 
Zöldfülű

Üdvözlettem,

Egy fejezetes firkálmányomhoz keresnék egy bétát. Elméletileg már lett javítva, de mint felhívták rá a figyelmemet így is jócskán marad benne hiba. Maga a történet Dumbledore életének egy gyerek kori pillanatát mutatja be. Amennyiben lenne rá vállalkozó szellemű egyén akkor kérném keressen meg vagy itt privát üzenet formájában vagy pedig az Athinsahs@freemail.hu mail címen, hogy megbeszélhessük a hogyan legyen tovább… Előre is köszönöm…

Már nem aktuális...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 02 (vasárnap), 10:20 
Zöldfülű

Természetesen töröltem. Az utolsó simítást Neked kell elvégezned - az idézetből is töröld, és akkor végleg eltüntettük a linket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 02 (vasárnap), 10:04 
Fanficbúvár

Hatszumomo írta:
Bétázást vállalok!
ÉRVÉNYES

Bétázást vállalok magyarul. Bizonyos okokból kifolyólag van néhány kikötésem;

-20 oldalnál nem tudok többet vállalni. Ha érdemesnek találtok rá, nyugodtan küldjetek regényt is akár, körülbelül 20 oldalt tudok belőle átnézni, talán többet is, ez függ attól, milyen a regény! :)
Nem vállalok ezen kívül:
-Verses műveket - ezekhez nem értek különösképpen,
-Slasht,
-Szex-központú műveket.

Néhány paraméterem:
18 éves vagyok, lány. A mellméretem szerintem nem szükséges, a többit azért írtam ki, mert hátha vannak olyanok, akik teszem azt nem akarnak fiatalabb bétát, vagy pont hogy azért nem akarnak, mert túl fiatal vagyok.

Ez lenne az első bétázásom. Íme néhány bemutató kritikusi munkámból:
http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=24448&a= (itt a 2. hozzászólásomat nézzétek)
http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=5124&a=
http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=22084&a=
http://fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=23091&a=

Ezek a Merengőn lévő néhány kritikám linkjei - Reszisz név alatt futok.

(Az adminisztráció engedélyezte ezeknek a linkeknek a beszúrását - ha a becses Írói ezen műveknek nem értenek egyet azzal, hogy ezek a linkek itt legyenek, írjanak, és azonnal törlöm.)

Max. 2 hét alatt szerintem meglennék a munkával. Csak az írjon, aki nem sértődik meg, ha kritika éri. Nagyon szívesen foglalkozom Privet Drive művekkel, de akár HP-s fanficekkel is. Nem tudom garantálni, hogy minden vesszőhibát észreveszek, de építő jellegű kritikák írnék és rámutatnék a komolyabb hibákra!

reszisz@velvet.hu

Üdvözlettel; Hatszumomo - Reszisz,,, ,,, ,,,

Na hello! Én igazából nem örülök neki, hogy betetted a munkám ócsárlását. Szóval... Akár ki is szedhetnéd! Eniko28

u.i.: Én úgy érzem, hogy amit nekem leírtál, az nekem szól, és nem másnak. Én örültem neki, és ha írnál még, nem rettennék vissza tőle, de mondom, én úgy érzem, az nekem szól, és nem a te reklámkampányod része!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eniko28 2007 december 02 (vasárnap), 14:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 30 (péntek), 18:31 
Zöldfülű

Hello! Jenna vagyok amatőr író és bétázásra keresek valakit! A történetem a Tekergők éveiről szól. Főleg stilisztikai hibák kiszűrésére szeretnék valakit! Amennyiben tudsz segíteni kérlek írj a kövi e-mail címre:
jenna27@freemail.hu
Előre is köszi! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 29 (csütörtök), 10:41 
Zöldfülű

Hello bétát keresnék. Főleg vessző és gépelési hibák javítására. Meg persze, hogy kritizáljon rendesen...
Címe: George Weasley naplója
Leírás: Abban a bizonyos 5. évben járunk, amikor Umbridge az SVK tanár. George Weasley 7-ed éves, nem látja értelmét annak, hogy visszatérjen az iskolába. Ám amikor meglát a peronon egy eddig ismeretlne lányt, visszajön a kedve.
Ha valaki elvállalná azt nagyon megköszöném: torokriszti@citromail.hu
Kriszti

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 21:25 
Zöldfülű

Én elvállalom, ha megfelelek az elvárásaidnak :-D Elérsz itt a fórumon, vagy a takacniky@vipmail.hu-n. :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 28 (szerda), 17:09 
Szárnybontogató

Hali Keresenék egy Bétát a Kitrörölni című regényemhez: Íme a leírása:
Mit kell tenni azzal, aki nem méltó arra, hogy Black legyen, de aki valamilyen szerencsétlen oknál fogva még is ebbe a családba született. KI KELL TÖRÖLNI! 1933-at írunk ez az az év, amikor Cedrella Black végre betölti a tizenhetet, és ez az az év, amikor megismerkedik valakivel, aki teljesen megváltoztatja életét. Az alaptörténetet a JKR által kreált Black családfáról szedtem, és a köré építettem a cselekményt.
és itt van a történet első fejezete: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=27781

HA érdekel a dolog, akkor légyszíves jellez a nory-001@freemail.hu emailcímen, vagy vegyél fel msn-re: jellyjackass_1@hotmail.com, vagy írj egy prű-t, vagy jelezz vissza a topicban. Azthiszem az összes elérhetési módott felvettetm. Aki ír annak előre is köszi:D

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keres
HozzászólásElküldve: 2007 november 24 (szombat), 16:10 
Zöldfülű

Üdv!
Bétát keresek általában Piton prof központú írásaimhoz! Ha esetleg van aki jelentkezne,az kérem írjon az erzsizsoka@t-online.hu címre! Előre is köszöni: Békésvámpír

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 18 (vasárnap), 21:09 
Zöldfülű

Bétázást vállalok!
jelenleg ÉRVÉNYTELEN - most van néhány becses kliensem, Nekik szeretném szentelni figyelmemet.

Bétázást vállalok magyarul. Bizonyos okokból kifolyólag van néhány kikötésem;

-15 oldalnál nem tudok többet vállalni. Ha érdemesnek találtok rá, nyugodtan küldjetek regényt is akár, körülbelül 15 oldalt tudok belőle átnézni, talán többet is, ez függ attól, milyen a regény! :)
Nem vállalok ezen kívül:
-Verses műveket - ezekhez nem értek különösképpen,
-Slasht,
-Szex-központú műveket.

Néhány paraméterem:
18 éves vagyok, lány. A mellméretem szerintem nem szükséges, a többit azért írtam ki, mert hátha vannak olyanok, akik teszem azt nem akarnak fiatalabb bétát, vagy pont hogy azért nem akarnak, mert túl fiatal vagyok.

Max. 2 hét alatt szerintem meglennék a munkával. Csak az írjon, aki nem sértődik meg, ha kritika éri. Nagyon szívesen foglalkozom Privet Drive művekkel, de akár HP-s fanficekkel is. Nem tudom garantálni, hogy minden vesszőhibát észreveszek, de építő jellegű kritikák írnék és rámutatnék a komolyabb hibákra!

reszisz@velvet.hu

Üdvözlettel; Hatszumomo - Reszisz,,, ,,, ,,,

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Hatszumomo 2008 január 04 (péntek), 21:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 18 (vasárnap), 8:29 
Zöldfülű

Felügyelőt keresek, aki bétázná sivár fantáziám aszott kis szüleményét HP kategóriában.
"Mivel hetente kb. kétszer jutok a saját gépemhez, sokszor úgysem zargatnálak" jeligére várom az önfeláldozó szuicid egyént.
firuse@gmail.com :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 16 (péntek), 20:02 
Zöldfülű

Sziasztok!
Akinek esetleg van ideje, az tudna nekem segíteni? Elkezdtem egy történetet, de sajnos vannak benne hibák...(pl:vessző) ebben kérném valakinek a segítségét. :roll: Itt tudtok elérni engem: bardon12@freemail.hu Előre is köszi annak aki majd jelentkezik! (nem HP-vel kapcsolatos a sztori)

Már találtam vkit, szval már nem kell a segítség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 16 (péntek), 19:40 
Zöldfülű

E-mail címem crazydorchy@vipmail.hu! Kérem, aki kitudná javítani a helyesírási hibáimat az írjon. :? :shock:
Különben egy Tekergős sztori...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: béta kéne...
HozzászólásElküldve: 2007 november 16 (péntek), 14:35 
Zöldfülű

CapsLock írta:
Sziasztok!

Történetemhez (Sirius/saját szereplő) keresek bétát (a legjobb, ha erős idegrendszerű emberkék vállalják a szerepet :-D ). A helyesírásom nem épp a legfényesebb és a történetírás terén még eléggé kezdő vagyok, szóval tartalmilag is kéne egy kis segítség. :roll:
Itt is írhattok, de az e-mail címemre is: capslock4ever@freemail.hu .

Előre is köszönöm!
Sziasztok!

Már találtam is egy bétát hurrikany személyében :). Köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta kéne...
HozzászólásElküldve: 2007 november 15 (csütörtök), 18:00 
Zöldfülű

Sziasztok!

Történetemhez (Sirius/saját szereplő) keresek bétát (a legjobb, ha erős idegrendszerű emberkék vállalják a szerepet :-D ). A helyesírásom nem épp a legfényesebb és a történetírás terén még eléggé kezdő vagyok, szóval tartalmilag is kéne egy kis segítség. :roll:
Itt is írhattok, de az e-mail címemre is: capslock4ever@freemail.hu .

Előre is köszönöm!
Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 14 (szerda), 10:35 
Zöldfülű

Talán nem a legmegfelelõbb helyre írom a kérdésemet, de még ezt a részleget találtam a legalkalmasabbnak. A kérdés: bétázni szeretnék, és ehhez megadnám a fanfic-Merengõ oldalról az eddigi kritikáim linkjeit (ha nem is valamennyit, de néhány jobb kritika linkjét igen) - így a bétát keresõk talán könnyebben el tudják dönteni, hogy kíváncsiak-e a kritikámra, illetve akarnak- bétának. A probléma csak az, hogyha ide felteszem a kritikák linkjeit, azzal esetleg kompromitálom az adott írokat. A kérdés végsõ soron az, hogy feltehetek-e kritika linkeket, vagy ehhez engedélyt kell kérnem a szerzõtõl, esetleg valaki mástól...?

Remélem kérdésemmel nem ismétlek másokat - elõre köszönöm a választ!
Üdv: Reszisz,,, ,,, ,,,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 09 (péntek), 15:29 
Zöldfülű

Eniko28 írta:
Eniko28 írta:
Hello! Keresek egy elvont fantáziavilágú embert történetátbogarászásra. A sztori a Voldemort Bosszúja-Egy Világháború Előhangja címre hallgat. Van benne minden, és mindenki, szó szerint. Igazából most először fordul elő, hogy a fejezetemet visszadobják, 18ból eddig 1 ilyen. Szóval kit érdekelne egy HP7 spoileres alternatív HP8? Az megtalálhat a fencikoci@gmail.com e-mailcímen.

--------------------

Hali! A sztori elkelt! _U_ neked hurrikány!

köszönöm:) igyekszem megfelelni az eévárásaidnask!!!

ui:. mmég továbbra is áll az ajánlatom bárki számára:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 november 07 (szerda), 11:09 
Fanficbúvár

Eniko28 írta:
Hello! Keresek egy elvont fantáziavilágú embert történetátbogarászásra. A sztori a Voldemort Bosszúja-Egy Világháború Előhangja címre hallgat. Van benne minden, és mindenki, szó szerint. Igazából most először fordul elő, hogy a fejezetemet visszadobják, 18ból eddig 1 ilyen. Szóval kit érdekelne egy HP7 spoileres alternatív HP8? Az megtalálhat a fencikoci@gmail.com e-mailcímen.

Hali! A sztori elkelt! _U_ neked hurrikány!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra