Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 18:41

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 05 (szombat), 20:16 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 19:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 05 (szombat), 20:11 
Ó-nagy-admin "backstage"

Mena írta:
És ki hogy áll a DN-nel? Már ha itt nem vagyok túl OFF a témával *bír anime*. 8) És Light vagy L (erüüüüüüü) a kedvenc? :D Vagy hol olvassak vissza, ahol erről volt szó? *lelőtte magát*

Nagyon nem örülnél neki, mert leginkább a gsz-ben társalogtak erről és jó sokat kellene emiatt átnyálaznod.

Amúgy ahogy elnézem L aratja a legnagyobb sikert. a 25. rész ellenére.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 05 (szombat), 20:08 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 19:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 18:59 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Remek anime. Ha megnézed benne van az ajánlómban...

Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai! =)) =)) =)) :-P

UI: Nemrég kezdték vetíteni a Shakugan no Shana 2-t. Alig várom hogy befejeződjön, addig nem merek belenézni, mert be fogok dilizni a többi rész várásába :lol:

egen, ott láttam, mindet megnéztem és jó sokat kiírtam xD csak ez eléggé megfogott, szal megkérdeztem így pluszban is :D sztem a dn után nekiállok ennek is xD :D ;;)
egen, vigyázni kell a még befejezetlen dolgokkal xD :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 18:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

tally írta:
hm, lio, a Shakugan no Shana-ról mi a véleményed? :D ;;)

Remek anime. Ha megnézed benne van az ajánlómban...

Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai!Urusai! =)) =)) =)) :-P

UI: Nemrég kezdték vetíteni a Shakugan no Shana 2-t. Alig várom hogy befejeződjön, addig nem merek belenézni, mert be fogok dilizni a többi rész várásába :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 18:37 
Fanficbúvár

hm, lio, a Shakugan no Shana-ról mi a véleményed? :D ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 16:06 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Lio szerinted ebben a Kyou Kara Maou!-ban lesz valaha komolyabb csatározás és hasonók, vagy egész végig inkább ezt a poén részét viszi végig? Már 10 részt néztem belőle, de úgy igazán a sztori nem mozdult előre... és most eszméltem rá, hogy ez valójában 75 rész :shock: az jó sok. Bevallom kicsit másra számítottam, mondjuk hogy az ország élére áll a főhős és ezek után némi akció is megcsillan az animében, de eddig nem nagyon tűnik valószínűnek :( Jó azért mondjuk nem rossz, a poénok benne nagyon ott vannak :D csak mást gondoltam :-P De kétségkívül, ha mint vígjáték tekint rá az ember, annak valóban elég jó :)

Igen lesz benne akció is, de pont mivel 75 rész, ezért ki kell várni :-D :-D :-D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 04 (péntek), 15:37 
Szárnybontogató

Lio szerinted ebben a Kyou Kara Maou!-ban lesz valaha komolyabb csatározás és hasonók, vagy egész végig inkább ezt a poén részét viszi végig? Már 10 részt néztem belőle, de úgy igazán a sztori nem mozdult előre... és most eszméltem rá, hogy ez valójában 75 rész :shock: az jó sok. Bevallom kicsit másra számítottam, mondjuk hogy az ország élére áll a főhős és ezek után némi akció is megcsillan az animében, de eddig nem nagyon tűnik valószínűnek :( Jó azért mondjuk nem rossz, a poénok benne nagyon ott vannak :D csak mást gondoltam :-P De kétségkívül, ha mint vígjáték tekint rá az ember, annak valóban elég jó :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 20:22 
Szárnybontogató

Valószínüleg ezért van sokkal több shounen anime mint romantikus :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 18:51 
Szárnybontogató

Niky írta:
Akkor erről ennyit. A romantikus dolgokkal én is hadilábon állok :D

Meg én is. Főleg azóta mióta a koliban nyálas amcsi filmek tucatjait nézették meg velem a szobatársaim :roll: Az úgy betett...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 14:02 
Zöldfülű

Niky írta:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nem szeretem mikor zárlatos lesz a tv/monitor egy animétól.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 13:42 
Ó-nagy-admin "backstage"

Niky írta:
A romantikus dolgokkal én is hadilábon állok :D

Mint mondtam én elszántan rühellem őket. (az admintársaim is elmondhatják hogy amíg lehet kerülöm a Madam Pudifoot-os modiznivalókat mint a pestist :lol: ). Max. akkor vagyok hajlandó megnézni őket, ha a romantika mellett izgalmas sztorijuk is van (pl. DNAngel, Seto no Hanayome, Shakugan no Shana, Ouran, stb...).

Én egyértelműen fiú-anime párti vagyok. Magyarul azok az animék amiket általában fiúknak szántak nekem mind bejönnek. Tudom. Rosszul vagyok összerakva... :P

Amúgy van egy remek módszer megnézendő anime választására.

Először is megnézed az kiszemelt anime leírását, hogy milyen stílsú, miről szól. Aztán pár képet róla a neten. Majd a youtubon egy-két amv-t hogy láss "részleteket" belőle. Én ezekután szoktam csak nekikezdeni letölteni valamit.

Bár mostanság, hogy a nekem ajánlott cuccok 95%-t már láttam, kicsit felborítom a sorrendet, és ha láttok egy szép animeképet, egyből nekiállok felkutatni, hogy az milyen animéből van :) Csak miután a tudom a címét azután lehet infókat szerezni róla.

Kép

MyAnimelist

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionela 2008 január 03 (csütörtök), 14:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 13:27 
Zöldfülű

Lionela írta:
Niky írta:
Onegai Twins-ről mit mondasz? :)

Romantikusakat ne kérdezzetek, mert mint ahogy ficekbe úgy animékbe is messze kerülöm a romantikus cuccokat.

Amúgy állítólag jó. Plusz helyes benne a srác... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 03 (csütörtök), 13:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Niky írta:

Romantikusakat ne kérdezzetek, mert mint ahogy ficekbe úgy animékbe is messze kerülöm a romantikus cuccokat.

Amúgy állítólag jó. Plusz helyes benne a srác... :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 21:48 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 21:01 
Ó-nagy-admin "backstage"

Niky írta:

Tényleg lehet benne valami, ha te nem bírtad végignézni :D

Mondom hogy lehet bennem van a hiba ugyanis tényleg hatalmas rajongótábora van az animének és meg kell hagyni egy vizuális orgia a szemnek :lol: :lol: :lol:

Lehet tovább kellett volna néznem nem tudom, de mivel én igényelem hogy történjen valami így elégé feladtam az 5. rész után.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 20:59 
Zöldfülű

Lionela írta:
Niky írta:
Lio ;;) nem tudod miből van a kutya ;;)?

Ha emlékeim nem csalnak. Ő az Air című animéből Potato.

Az anime arról híres hogy marha gyönyörű rajzolása van, és hogy Lio képtelen volt végignézni... =)) =)) =)) =)) =))

Köszönöm szépen :-*

Tényleg lehet benne valami, ha te nem bírtad végignézni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 20:54 
Könyvmoly

ezazz akkor eltaláltam :D
engem is érdekelt anno, mert tényleg nagyon szép rajzolása van, de addig még nem jutottam el, hogy egy részt is megnézzek belőle xD egyenlőre meg itt van nekem a dn :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 20:50 
Ó-nagy-admin "backstage"

Niky írta:

Ha emlékeim nem csalnak. Ő az Air című animéből Potato.

Az anime arról híres hogy marha gyönyörű rajzolása van, és hogy Lio képtelen volt végignézni... =)) =)) =)) =)) =))

Sokan rajongnak érte és imádják, szóval biztos velem van a gond, de enyhénszólva fusztrált a dolog hogy eljutottam már az 5. részig, de még mindig full üres volt a város ahol játszódik, és hogy még mindig nem történt SEMMI.... $fal $fal $fal $fal $fal

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 20:17 
Zöldfülű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 18:25 
Szárnybontogató

Hah megvilágosodás :D eddig ezt nem tudtam, és simán egybevontam a kettőt :-P pedig valóban némileg mást takarnak :) Köszi Lio!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 18:22 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:

Mellék kérdés a shounen így magába akkor nem ugyan az mint a shounen ai ááá már ezekbe a mindenféle nevekbe kezdek belekavarodni! ~x(

Nem. Nem ugyanaz.

A shounen magába azt jelenti "fiú". MAgyarul fiúknak szóló animék tartoznak ebbe a műfajba. Mint pl. a shounen fight animék, amik ugyebár ilyen harcolós akciós animék (pl. Dragon ball)

A shounen-ai azt jelenti "fiú-szerelem". Ergó fiúk szerelme található benne :-D

Amúgy rendesen be lehet kavarodni. Szerény tudásom szerint több mint 50 műfajt különböztetnek meg a japánok animéknél.

Párat már én is mondtam, de rengeteg van és sokszor hasonló kifejezés teljesen mást takar. Plusz nagyon kicsik néhány műfaj között az árnyalatnyi különbségek.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 18:04 
Szárnybontogató

Megnéztem az első részt :D jó hát igen a végén valóban kiderült miért shounen-ai remélem azért nem viszik tulzásba... Egész viccesen kezdődött :) tetszik :D mégnézek még 2 részt, és ha teljesen rendben találom a dolgok arányait akkor már végignézem :)

Mellék kérdés a shounen így magába akkor nem ugyan az mint a shounen ai ááá már ezekbe a mindenféle nevekbe kezdek belekavarodni! ~x(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 17:38 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Hmm hát ha így látod akkor lehet megpróbálom a Kyou Kara Maou-t a sztorija annak tetszik a legjobban :D Főleg azokat szeretem, amikor valaki totál átlagos (pl iskolába jár) majd hírtelen megváltozik minden, még jobb ha nem kerül el valahova, hanem folytatja eddigi életét, csak titokban egy másikat él --> D.N.Angel (mondjuk az nem csak emiatt tetszett). :D Azokból elég jó helyzetkomikumok sülnek ki + van benne rendes élet, és valami más (varázslat meg hasonlók)

Hát ez nem nagyon hasonlít a DNAngelre. Az magic boy, shounen műfajú, ez meg fantasy, plusz inkább az egész egy hatalmas paródia, mondjuk a szttorija szerintem egész ötletes. Vannak benne meglepetések dögivel főleg a vége felé.

Amúgy rögtön az első részből kiderül miért van megejelölve a shounen-ai műfaj... =)) =))

Az egészben a leghihetetlenebb szereplő a főszereplő anyja. A démonvilág és a Föld között különböző folyadékok a kapcsolatok. Egyszer a srác harmadmagával visszatérve megjelenik a saját háza fürdőkádjában, az utazás módja miatt tök pucéran. Anyja lazán belibben a fürdőszobába és így szól:
Yuu-chan hazajöttél?!... Oh láttom barátokat is hoztál magaddal játszani... =)) =)) =)) =)) =)) Mindezt olyan fejjel mintha full természetes lenne hogy a fia 3 pucér hapsival álldogál a fürdőkádban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A nő valami hihetelen :D :D :D :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 17:13 
Szárnybontogató

Hmm hát ha így látod akkor lehet megpróbálom a Kyou Kara Maou-t a sztorija annak tetszik a legjobban :D Főleg azokat szeretem, amikor valaki totál átlagos (pl iskolába jár) majd hírtelen megváltozik minden, még jobb ha nem kerül el valahova, hanem folytatja eddigi életét, csak titokban egy másikat él --> D.N.Angel (mondjuk az nem csak emiatt tetszett). :D Azokból elég jó helyzetkomikumok sülnek ki + van benne rendes élet, és valami más (varázslat meg hasonlók)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 16:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
és végül a Kyou Kara Maou! (ezzel 1 baj van shounen-ai... és attól félek eléggé az... lehet, hogy nekem túlzottan is)

Nézd meg nyugodtan, ha csak ez a gond. Az animében ugyanis tényleg van egy nagyon pici shounen-ai, de mind szimplán a poént szolgálja.
Még csókot se látsz, max egymás nyakában lógást, azt is szimpla poénforrásként =)) =)) =)) =))
Részletezném én a dolgot hogy miért nem vészes, de azzal lelőném a sorozat egyik alpkövét, ill. az egyik legnagyobb poénját :P

Szóval nem kell halálosan komolyan venni azt a shounen-ai műfaji megjelölést.

A többi is jó választás.

A Gundam wing rajzolása tényleg másabb hisz 2000 előtti anime, viszont nem vészes, és szép részletes. A sztori meg tényleg zseniális, bár időnként tényleg belekavarodik az emeber a politikai vonalába, és azt se tudja most ki melyik oldalon áll végül is. Ne meg a sorozatban ott van Duo :x :x :x :-P

Ha bejön a Gundamos-mechás anime dolog, akkor ajánlom neked majd a Gundam Seed-et /http://www.aoianime.hu/?anime=248/is (utána meg a Seed Destinyt). Az már szép "újkori" anime. Igaz nem annyira részletes sztorijú mint a wing, viszont nagyobb hansúly van a pszichológián és az érzelmeken. Szóval a Seed az emeberközpontú, a Wing pedig eseményközpontú.

A Wolf's Rainhez meg csak annyi kiegészítésem van, hogy készíts magad mellé egy szép nagy adag zsepit. Szükséged lesz rá.
Illetve lehet nem fogod érteni a végét. Nekem így 2 év távlatából se teljesen tiszta, hogy mi van :#-) :-/

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 16:07 
Szárnybontogató

Hmm hát ezek közöl aminek a sztorija úgy megtetszett az a: Wolf's Rain (ez a leg esélyesebb) :D , a Gundam Wing (a rajzok, hát régiek... de a sztori jónak tűnik), Shakugan no Shana (ez egész érdekes, és még a rajzok is jók :) ), és végül a Kyou Kara Maou! (ezzel 1 baj van shounen-ai... és attól félek eléggé az... lehet, hogy nekem túlzottan is)
Amit már láttam. Inuyasha, Trigun, Full Metal Panic

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 12:23 
Ó-nagy-admin "backstage"

ChOFee írta:
Bocsi, hogy ien későn írok ehhez, de hol lehet megtalálni azt a bizonyos 3 részes specialt? Érdekelne... nagy SK fan vagyok XD
Valaki aki tudja pls dobjon meg egy püvel! De ha nem értek rá nem baj csak utálom h ien kevés része volt Shaman kingnek... Njó nem volt kevés de nincs vége a mangához meg nincs kedvem... shounen anime rajongó vagyok, de a shounen manga nálam kifujt annyiban h a Narutoét olvasom... XD
És köszi...

Annyira nem érdemes megnézni. Mind a 3 OVA szimplán a sorozat bizonyos elemeinek az összefoglalója. Ha úgy teszik összevágás a 64 részből.

Amúgy ha érdekel a youtube-on megtalálhatóak.

A részek címei:
OVA 1: Yumi no Katachi
OVA 2: Yujo no Katachi
OVA 3: Ai no Katachi

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 12:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hoffi írta:
Befjeztem a D.N.Angel-t nagyon jó volt :D csak kár, hogy vége. :( Az eddigi kedvenc animém! :) Az, hogy befejeztem egyet jelent, újat kell elkezdeni :-P már kutatok is valami jó után.

Neked is ajánlom melegszívvel ezeket :D

Ezenkívül amiket még ajánlok, mert szupik:

- Chrno Crusade (http://www.aoianime.hu/?anime=163)
- Vision of Escaflowne (http://www.aoianime.hu/?anime=227)
- Fate Stay Night (http://www.aoianime.hu/?anime=346)
- Fruits Basket (http://www.aoianime.hu/?anime=20)
- Full Metal Panic (http://www.aoianime.hu/?anime=222)
- Gundam Wing (http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.67)
- Great Teacher Onizuka (http://www.aoianime.hu/?anime=152)
- InuYasha (http://www.aoianime.hu/?anime=136)
- Kyou Kara Maou! (http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.304)
- Mai Hime (http://www.aoianime.hu/?anime=151)
- Ouran Koukou Host Club (http://www.aoianime.hu/?anime=381)
- Scrapped Princess (http://www.aoianime.hu/?anime=94)
- Seto no Hanayome (http://www.aoianime.hu/?anime=616)
- Shakugan no Shana (http://www.aoianime.hu/?anime=306)
- Trigun (http://www.aoianime.hu/?anime=89)
- Wolf's Rain (http://www.aoianime.hu/?anime=199)

Ezek mind különböző stílusúak, valamelyik csak megtetszik :D

Kép

MyAnimelist

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionela 2008 január 02 (szerda), 12:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 11:56 
Szárnybontogató

Befjeztem a D.N.Angel-t nagyon jó volt :D csak kár, hogy vége. :( Az eddigi kedvenc animém! :) Az, hogy befejeztem egyet jelent, újat kell elkezdeni :-P már kutatok is valami jó után.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 10:08 
Zöldfülű

Lionela írta:
Egyértelmű leszek: NEM létezik Shaman king 2. A sorozatnak NINCS folytatása. Van egy 3 részes special hozzá aztán kifújt. Nem létezik második rész, úgyhogy nagyon ne várd hogy nézni fogod :lol: :lol: :lol:

Bocsi, hogy ien későn írok ehhez, de hol lehet megtalálni azt a bizonyos 3 részes specialt? Érdekelne... nagy SK fan vagyok XD
Valaki aki tudja pls dobjon meg egy püvel! De ha nem értek rá nem baj csak utálom h ien kevés része volt Shaman kingnek... Njó nem volt kevés de nincs vége a mangához meg nincs kedvem... shounen anime rajongó vagyok, de a shounen manga nálam kifujt annyiban h a Narutoét olvasom... XD
És köszi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 02 (szerda), 8:07 
Fanficbúvár

végignéztem (igen, egy éjszaka alatt xD) a Haibane Renmei-t <3<3 a grafikától és a zenétől függetlenül imádom (L) meg egy csomószor magamra ismertem (a görcsös kapálózásban, szenvedésben, lelki sz*rságokban ugye xD) úgyhogy :x tetszett :)

ezt most úgy be kellett írni xD meg kezdek japánnyelv-függő lenni, és egy csomót tanultam angolul meg japánul életem öt animéje alatt xD

nemtom ki függesztett be először de luv :x

KYOUYA: és belekezdtem az FMA-ba ^^ (bár valszeg abba is hagyom, tizenkét órája mást sem csinálok mint itt kucorgok és animét bámulok.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsofiy 2008 január 02 (szerda), 10:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 30 (vasárnap), 0:33 
Szárnybontogató

Ez én is láttam :D (pont ugyan itt :P ) egész jó :) mondjuk a rajzok nem épp a legszebbek, a sztori is elég gyenge, de valami mégis megfogja az embert. :D Na jó nem egy Naruto vagy egy D.N.Angel de azért nem rossz :) ha van rá időd, szerintem nézd meg...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 22:48 
Zöldfülű

Pedig, ha megnéznéd szerintem tetszene. Egyszerre sci-fi és fantasy.
A történet a jövőben játszódik, az emberek elkezdtek utazgatni a világűrben, de egyszecsak összeakadtak egy ellenséges fajjal a Crogokkal. Háború tör ki a két faj közt, de egyszer csak a Crogok visszaonulnak.A történet egy lányról szól akinek az anyja (Maya) egy csillagfutam versenyző volt, de egy balesetben meghallt. Ezután a lányt az apja egy bentlakásos intézetbe adja. A lány a 15. szülinapján megszökik az intézetből, h meglátogassa apját mivel ő nem jött el hozzá egyszer se. Az apja időközben a legnagyobb versenyistálló menedzsere lett, világhírű. Amikor találkoznak az apa (Don Vei) nem ismeri fel lányát (Eva Vei alias Molly) és ekkor a lány elhallgatja kilétét.
Egyszer csak a Földszövetség elnöke felkeresi Don Veit és egy megbízatást ad neki! Meg kell nyernie Oban Nagy Futamát!

Asszem ennyit előrejáróban. Akit érdekel még a történet írjon nekem egy pü-t és elküldöm neki a linket. Ott megtalálható a teljes történet és egy csomó infó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 22:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eqinox írta:
Oban csillagfutam a címe! Oban Star racers.
Pü-bne küldök egy linket, itt nem reklámoznék, mert megint kapok a fejemre!

Aham ezt nem ismerem. De ahogy elnézem nem véletlen. :-D Ez sajna nem az én stílusom.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 22:14 
Zöldfülű

Oban csillagfutam a címe! Oban Star racers.
Pü-bne küldök egy linket, itt nem reklámoznék, mert megint kapok a fejemre!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 21:21 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eqinox írta:
Ugye úgy értetted, hogy a Sámán király meg az Oban van meg neked dvd-n?
Mert mindkettőt körözöm! :oops:

Úgy értem letöltöttem a Sámánkirályt és kiírtam DVD-re mind a 64 részét. :-D :-D :-D

Azzal az Obannal még nem találkoztam. (vagy szimplán én más címen ismerem)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 21:18 
Zöldfülű

Lionela írta:
Mindkét sorozat szupi és meg is van nekem DVD-n, de nem a jetixen nézve jó hanem eredetiben.

A narutóról nem tudom milyen a jetixen de a Sámán királyról biztosan tudom, hogy úgy meg lett nyírbálva mint a szalámi, sok rész egyszerűen hiányzik is. Ezért érdemesebb mindent eredetiben nézni. És akkor még a szinkronhangokról nem is ejtettem szót... $fal $fal $fal

Én sajna csak a jetixes verziót ismerem a Sámán királyból, A Naruto viszont valami borzalmas, agyon van vágva és retusálva, a szinkronokról nem is beszélve. Az a hang amit adtak neki valami idegölő! Főleg ha valaki egymás utánban 3 részt néz mint én a Jetixen.

Ugye úgy értetted, hogy a Sámán király meg az Oban van meg neked dvd-n?
Mert mindkettőt körözöm! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 16:02 
Sztorihajhász

NEM gportalos anime oldalon olvastam.. :roll: ennyire azért nem vagyok elvetemült :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 14:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Belldandy írta:
a Sámán király nagyon jó, bár tényleg érdemes inkább az eredetit nézni C:

amúgy állítólag a jetix februárban kezdi majd vetíteni a 2. szériát :D

Azt nehezen... :-P

Mibe fogadjunk, hogy ezt a hülyeséget valami gportalos oldalon olvastad?

A gportalos animeoldalakon olvasott dolgok felét eleve vedd a hülyeségnek, a maradék félnek pedig 2/3-a túlzás $ear $ear $ear

Olyan pletykákat lehet olvasni, hogy csak jaj :shock:

Egyértelmű leszek: NEM létezik Shaman king 2. A sorozatnak NINCS folytatása. Van egy 3 részes special hozzá aztán kifújt. Nem létezik második rész, úgyhogy nagyon ne várd hogy nézni fogod :lol: :lol: :lol:

Maximum manga formájában todhatod meg a további eseményeket, mert az valamivel továbbmegy mitn az anime, de annak is függővége van.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 13:31 
Sztorihajhász

a Sámán király nagyon jó, bár tényleg érdemes inkább az eredetit nézni C:

amúgy állítólag a jetix februárban kezdi majd vetíteni a 2. szériát :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 12:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

Eqinox írta:
Üdv mindenkinek!
Nem tudom ki ismeri és mia véleménye róla, de egy időben néztem még a Sámán királyt is, most meg a Narutot nézem a Jetixen.

Mindkét sorozat szupi és meg is van nekem DVD-n, de nem a jetixen nézve jó hanem eredetiben.

A narutóról nem tudom milyen a jetixen de a Sámán királyról biztosan tudom, hogy úgy meg lett nyírbálva mint a szalámi, sok rész egyszerűen hiányzik is. Ezért érdemesebb mindent eredetiben nézni. És akkor még a szinkronhangokról nem is ejtettem szót... $fal $fal $fal

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 29 (szombat), 0:20 
Zöldfülű

Üdv mindenkinek!
Nem tudom ki ismeri és mia véleménye róla, de egy időben néztem még a Sámán királyt is, most meg a Narutot nézem a Jetixen. Bocs a reklám miatt!
Ja4 És az Obant ismeri valaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 28 (péntek), 21:24 
Fanficbúvár

oké, nem szóltam, rájöttem, h mit cseszerintetem el *srg* ó, ennyi ésszel és 1 ping-pong labdával csörgőt lehetne csinálni... -.- x")

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 28 (péntek), 20:48 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Nem kell regisztrálni... Csak simán tölthetsz :P

ok, akkor nekem naon nem akar összejönni vmi *srg* ha a download computerre kattintok, akkor kijön, h kéri jelszavamat és a nevemet... vagy naon nem jó helyre kattingatok? x"D *srg*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 28 (péntek), 20:08 
Ó-nagy-admin "backstage"

tally írta:
hm, lehet, h én vok a hihetetlen béna, de felregisztráltam, mégsem akar belépni... viszont nem kaptam emilt se... :-? :roll: még próbálkozok szakadatlan, hátha sikerál xD

am naon köszi liooooo :D :-*

Nem kell regisztrálni... Csak simán tölthetsz :P

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 28 (péntek), 20:04 
Fanficbúvár

hm, lehet, h én vok a hihetetlen béna, de felregisztráltam, mégsem akar belépni... viszont nem kaptam emilt se... :-? :roll: még próbálkozok szakadatlan, hátha sikerál xD

am naon köszi liooooo :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 28 (péntek), 18:28 
Szárnybontogató

Áhh...*nyál*
Ezeket én is le fogom tölteni :D
Imádlak Lio :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 28 (péntek), 12:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

Közbe láttom hogy többen is keresik elvakultan a Death Note zenéit.

Tessék az összes OST album:

OST 1:
http://downloads.khinsider.com/game-sou ... soundtrack

OST 2:
http://downloads.khinsider.com/game-sou ... ndtrack-ii

Deat Note the world:
http://downloads.khinsider.com/game-sou ... -the-world

OST 3 első része:
http://downloads.khinsider.com/game-sou ... te-ost-iii

OST 3 második része:
http://downloads.khinsider.com/game-sou ... ii-part-2-

A bejövő lapon a "Download to Computer" szövegre kell kattintani.

Amúgy is érdemes megjegyezni a címet. A legtöbb anime OST-je beszerezhető itt.

Kép

MyAnimelist

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionela 2007 december 28 (péntek), 18:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 december 27 (csütörtök), 19:31 
Szárnybontogató

Van shojo-ai nah arról abszolult nem is tudtam :D mondjuk (ahogy a férfi nemet ismerem :D ) szerintem a yurik vannak túlsujban :) (megjegyzem ez a műfaj sem a kedvencem éppen).

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra