Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 11:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 28 (péntek), 18:31 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek, aki hajlandó lenne átnézni a kezem alól kikerült írásokat és fordítana magyarról angolra. Mivel érettségi időszak van, az eddig kész műveket küldeném el, nyártól azonban kicsit több lenne a "munka". Ha valaki segítene, írjon a barbara900504@gmail.com címre, vagy vegyen fel msnre (barbie_hun_ita@hotmail.com).

Előre is köszönöm! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 23 (vasárnap), 9:53 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szívesen vállalok bétázást, bármilyen kategóriában, egyetlen kivétel a femslash... Slash is jöhet, dramatikus, romantikus, horroros, bármilyen sztorik, HP vagy nem, vers, novella, regény, napló, teljesen mindegy!
Helyesírást, fogalmazást, bármit ellenőrzök, sőt, még a hibákra is felhívom a figyelmet, persze diszkréten! ^^ Nem kell rám heteket várni, elég sok a szabadidőm, legalább kezdek magammal valamit! ^^

Ha valakinek szüksége lenne rám, írhat a midnight-miracle@hotmail.com (msn) vagy a bpkitty@freemail.hu (mail), esetleg a midnight-miracle@index.hu (mail) címre!

Várom a megkereséseket!
Üdv!
Kenzie Prudence

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Már nem kell béta...
HozzászólásElküldve: 2008 március 22 (szombat), 22:04 
Halihó!

Mivel senki nem jelentkezett bétámnak, ezért magam álltam neki a párbeszédírásom átjavításának. Szóval, ha valaki ezután szeretne jönni, szívesen fogadom, bár nem lesz, mit javítania... :(

Üdv: Dézi Hanna

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 22 (szombat), 18:28 
Zöldfülű

Szívesen vállalkoznék bétáskodásra. Akármilyen sztori jöhet, kivéve a DM/HG történeteket, lehet saját univerzumban játszódó alkotás, vagy hp-s sztori is. Regény, novella, vagy akár még vers is jöhet.
Nem riadok el a 18+-os írásoktól, slashtől meg femslashtől sem.

Ide a fórumra nem nagyon szoktam felnézni, inkább e-mailben vagyok elérhető. (szóval ha ide válaszolsz, nem nagyon fog feltűnni)
e-mail és msn: esztella191@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 15 (szombat), 16:15 
Zöldfülű

Sziasztok!
Ide is sikerült eltalálni...
Hihííí, nekem is bétázó emberkére lenne szükségem, csakhát nem HP, és nem magyar kategóriában T.T
Angolul, és yaoi-t kéne bétázni. Semmi 18+ *olyat nem tud XD*, de az angolom még erős fejlesztésre szorul, és elég ciki lenne feltölteni bétázatlanul a töriket XD
Ha valaki tud segíteni, az légyszilégyszilégyszi szóljon itt, vagy dobjon emailt: flo_90@citromail.hu-ra
előre is köszönömmm!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 15 (szombat), 12:39 
Zöldfülű

hali
Én is bétát keresnék. A történetem már eljutott a 10. fejezetig. Eredetileg volt bétám, csak már több, mint egy hete nem hallottam róla semmit, és szeretném felrakni az új fejezetet. Bétázás nélkül pedig nem nagyon akarom. Nem csak ideiglenes munkára keresek ilyen emberkét:) Ha esetleg vállalkozna rá valaki, akkor fontos lenne, hogy a stilisztikai vagy a fogalmazási hibákat is kijavítsa, ne csak a helyesírásiakat. Azt sem bánnám, ha építő kritikával is illetne a történet alakulását illetően, mert nem szeretném, hogy ellaposodjon, vagy túlságosan is szokványossá váljon.
A történetről: DM/HG, Roxfort 6. év, a könyv történéseit figyelmen kívül hagyom, vagy legalábbis nem az a lényeg, szokásos romantikus, egy kis kétségbeeséssel, vívódással, kegyetlenséggel, sorozatos kiborulásokkal, és végül is van benne egy kis szerelmi háromszög is:) mindezek ellenére törekszem a könyvben megismert karakterek személyiségét nem elhagyni.. vagyis remélem, hogy sikerül nem nagyon megváltoztatnom őket:)
Merin megtaláljátok Egy életre szól címen az előző 9 fejezetet, de ha kell át is tudom küldeni őket MSN-en. a címem: egypicikepocok@msn.com, vagy az email címem: timite@freemail.hu de akár ide a fórumra is írhattok.
köszi:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 14 (péntek), 13:04 
Zöldfülű

Hellóka! :-h

Bétát keresnék egy viszonylag elég drámai történethez, ami várhatóan elég lassan fog haladni. Korábbi feltett sztorimnál szóltak, hogy kérjek béta segítséget. Szóval csak helyesírás ellenőrzésről lenne szó. Akit esetleg érdekelne azt kérem,hogy küldjön privi üzit. ^^

A sztoriban nincs slash, sem semmi ilyesmi. Egyébként Privet Drive-os a történet, szóval nem HP fic.

Előre is köszönöm! ^^ :) _U_

Köszönet Barbeenak, aki elvállalta! ^^ :D Köszike. ^^

szal már nem aktuális.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xtea 2008 április 04 (péntek), 12:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta kerestetik
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 15:04 
Halihó mindenkinek!

Egy olyan bétára lenne szükségem - nem muszáj jó helyesírónak lennie (én magam és a Word nagyszerűen dolgozunk együtt) -, aki a "drága" párbeszédírásaimat javítaná ki.

Már tanulgatom az alapokat, és az újabb fejezeteknél alkalmazom is, viszont ezeken kívül 10 regény vár az átjavításra...

Egy történetem fenn van a Merengőn, Dézi Hanna név alatt, Zsóka és a többiek. Főleg olyan személy jelentkezését várom, aki már olvasta, de olyan is jöhet, aki még nem. A legfontosabb, hogy tudja a helyes párbeszédírást.

Nekem ugyanis nincs kedvem mindet újra elolvasni, és időm sem (érettségi). Viszont minél jobb munkát szeretnék kiadni a kezem közül.

Zsókáról: egy 18 éves magyar lány, aki a világ összes nyelvét beszéli (élő-holt-növény-állat). Hamar belecsöppen egy számára idegen világba, pontosabban Mysterious Valley-be, ahol csupa különleges ember él (jósok, lebegtetők, falon átmenők, tűzgyújtók, alakváltók, boszik, halhatatlanok, gyógyítók, stb.).

Ha valaki kedvet kapott hozzá, szívesen várom a jelentkezését privát üzenetben, vagy akár msn-en is (hajdujulcsi@citromail.hu), ugyanez az e-mail címem is... :-D

Üdv addig is mindenkinek!

Dézi Hanna

U.i.: Kritizálhat is, és még a történetbe is beleszólhat, mert minden észrevételt szívesen fogadok. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 04 (kedd), 20:51 
Zöldfülű

Sziasztok!!
Szükségem lenne egy bétára aki tudna hozzám alkalmazkodni:
- Ha valami nem tetszik neki, akkor azt elmondja, és nem hallgatja el előlem :)
- Bírja a slash-t :)
- Nem kell rá heteket várni :)
Csak ennyi lenne. Nagyon megköszönném, ha valaki elvállalná.
És természetesen azzal aki elvállalja, szeretnék beszélgetni is. Nem csak elküldöm a történetet és visszakapom. :)
Elég fontos lenne, ugyhogy plíííííííz emberek!

- - - - - - - -

Közben már mególdodott a problémám :-D :-) :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 02 (vasárnap), 0:38 
Zöldfülű

Legend Killer írta:
De majd Barbee-t felveszem msnre :).

Csak tessék-tessék. :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: hello
HozzászólásElküldve: 2008 március 01 (szombat), 20:26 
Zöldfülű

BÉTÁZÁST VÁLLALOK, SŐT FORDÍTOK IS ANGOLRÓL MAGYARRA ÉS FORDÍTVA....
HA GONDOLOG ÍRJ AZ MSNEMRE
DAHEN@FREEMAIL.HU
BUY

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 01 (szombat), 15:23 
Szárnybontogató

Hy all!

Köllene nékem is egy béta... ha nem nagy kérés.
Nem biztos, hogy mindig igénybe venném a szolgálatait, de... nos... utóbbi időben szembesültem pár hibával, ami alapján úgy ítéltem meg magam, hogy bétára szorulok :D.

És ezzel a tisztelt admin kört se fárasztanám le :D.

De majd Barbee-t felveszem msnre :).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta eladó
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 9:50 
Zöldfülű

Nohát, HelloBello! :-)
Akinek esetleg szüksége lenne egy olyan bétára, akinek a helyesírása egész elfogadható, nem riad vissza semmilyen történettől (+18, slash is jöhet :wink:), türelme végtelen, és néha még a véleményét is elmondja, vagy ha esetleg szerinte valami épp nem kóser a történetben, akkor itt lehet jelentkezni ---> barbee_333@hotmail.com (msn) vagy barbie333@freemail.hu (mail)

Nos, valaki? :-D :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barbee 2008 március 02 (vasárnap), 0:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 9:30 
Zöldfülű

Sziasztok

Még új vagyok és szeretnék egy regényt feltenni és szükségem lenne egy bétára. Sajnos én nem tudom ez hogy működik mert eddig nem alkalmaztam.

Nagyon hálás leszek ha segítetek nekem bétázni.

Előre is köszönöm.

Email címem: azare@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 0:03 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szívesen vállalok bétáznivalót.
theia@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 19 (kedd), 14:39 
Zöldfülű

Igen, én is keresnék bétát a történetemhez, Lily E. naplója-hoz.. :)
email: slytherinaa@vipmail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 18 (hétfő), 17:01 
Zöldfülű

Deziry írta:
BÉTA KERESTETIK!

Egy komoly, becsületes munkát végző, szőrősszívű és nem vajszívű bétát keresnék, akitől kritikát is elvárhatok. Fantasy regényemhez kellene, amely egy eredeti világról szól, eredeti lényekről. Eddig 98 311 karakter a terjedelme szóközzel, ennek kétszeresét, háromszorosát tervezem. Heti egyet szoktam írni, esetleg kéthetente egyet, viszont jó lenne, ha be tudna hozni.

Jelentkezést várom. Msn címem: deziry@citromail.hu

Vállalom ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 16 (szombat), 11:18 
Zöldfülű

Sziasztok! Nagyon szívesen vállalok bétázást, már több munkám is van, és szívesen vállalok még.
Ha szeretnéd, akkor itt elérhetsz:
E-mail: gabri_elle@vipmail.hu
MSN: gabycagirl@gmail.com
Remélem, hogy megkerestek páran :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 10 (vasárnap), 12:23 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nem meglepő módon, én is bétát keresek. :-D
Eddigi bétám ugyanis újonnan jött admin teendői miatt, már nem tudja vállalni a történetemet. A helyesírásom pocsék, és néha logikai hibákat is vétek, de egy első ficnél ennyi talán belefér. Nem jelentek túl sok munkát, max havi 1-2 fejezetet. Aki vállalja, az elérhet a miert-is-ne@freemail.hu oldalon, a fanfiction.lumos.hu oldalon (Tom) vagy a Merengőn (Tom Denem néven) előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 09 (szombat), 22:00 
Zöldfülű

BÉTA KERESTETIK!

Egy komoly, becsületes munkát végző, szőrősszívű és nem vajszívű bétát keresnék, akitől kritikát is elvárhatok. Fantasy regényemhez kellene, amely egy eredeti világról szól, eredeti lényekről. Eddig 98 311 karakter a terjedelme szóközzel, ennek kétszeresét, háromszorosát tervezem. Heti egyet szoktam írni, esetleg kéthetente egyet, viszont jó lenne, ha be tudna hozni.

Jelentkezést várom. Msn címem: deziry@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 23:52 
Betűmániákus

Myone írta:
... Nem nagyon tudok még róla mit mondani, ha sűrűbben fogok írni az tvagy Severitus, vagy SS/HG lesz, bár az utóbbi ritkábban, mert Lilyanjudyth óta másképp látom kicsit Perselust egy ilyen párosítású regényhez :) (mosanában a Piton mint apa jön be nekem :D )...

Ejha. :oops:

És még csodálkozok, hogy sokat csukolok mostanában. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 08 (péntek), 22:26 
Zöldfülű

Sziasztok! Legelső írásaimat szeretném bétáztatni , mert ahogy én helyesírással megírtam így nem volt jó... Remélem valaki khöm... sürgősen tud segíteni :oops: Csak 2 versfélét kéne megnézni és abból az egyik elég rövid...
Aki tudna segíteni léccy jelentkezzen : h.luna2@citromail.hu vagy winter13@vipmail.hu címen! Előre is köszönöm!

[persze fel is vehetsz msn-re: h.luna2@citromail.hu vagy ghotangel@hotmail.com [mindegyik üzemel..]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 14:21 
Zöldfülű

Viara írta:
Sziasztok!

Gyakorlott bétát kersek. Szeretném, ha helytelenírásomon kívül az olyan hibákat is javítaná, minth hogy hova kell szóköz meg ilyenek. Az IEPP kicsit az ilyesmit szigorúbban veszi, mint a Meri - oda is fel szeretném tölteni a munkáimat, ezért keresek bétát.
A történeteim általában HP ficec HG/PP párosításúak, de akad egy-két másik történet is. Főleg humoros storykat (időnként nagyon blőd) írok, de akad más is. (Példa: Második esély, Varázs Villa, Az utolsó levél, stb) Időnként van 18+ tartalom, olyan jelentkezzen, akit ez nem zavar.
Megkérek mindenkit csak olyanok jelentkezzenek, akikre nem kell napokat várni, hogy javítsák az írásaimat. Minden levélre válaszolok. Remélem sikerül olyan bétát találnom, akivel jól megleszünk - az elismerés a bétának természetesen minden fejezetnél jár. Előre is köszi:)

Hahó :) nagyon szívesen segítenék, ha még aktuális a felhívásod. itt pü-ben elérsz bármikor! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 05 (kedd), 22:08 
Zöldfülű

sziasztok! LÉGYSZI VALAKI ADJON MUNKÁT!!!!! szívesen bétáznék, de eddig csak egy valakinek bétázok, szal bírnám még! léccilécci!!!!!!!!!!!! köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 05 (kedd), 13:43 
Zöldfülű

Hello!

Keresek egy bétát, a most íródó, Játék az idővel című sztorimhoz.
Igaz, az első fejezet nem lett eléggé fényes...
Ha mágis érdekel, jelezz az e-mail címemen: rose.a.black@gmail.com , vagy msn-en: bus.bius@gmail.com, eseteg itt, a forumon :)

Ui.: Merengőn ugyanezen a néven vagyok fent.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 04 (hétfő), 22:10 
Zöldfülű

Sac! Én pont keresek egy bétát! Esetleg el tudnád e vállani? Igazából jó helyesíró vagyok magam is, de egy baleset miatt mostanában kicsit szarul és gyengén ütöm a billentyűket, és sajna nem mindig veszem észre a hibáimat. :oops:
Írok már egy jó ideje, de Harry Potter ficbe csak most mertem belekezdeni, mivel elért valami isteni sugallat :) Nem nagyon tudok még róla mit mondani, ha sűrűbben fogok írni az tvagy Severitus, vagy SS/HG lesz, bár az utóbbi ritkábban, mert Lilyanjudyth óta másképp látom kicsit Perselust egy ilyen párosítású regényhez :) (mosanában a Piton mint apa jön be nekem :D )
Ha vállalnád légyszi írj privit, vagy vegyél fel msnre: hermyone@walla.com
vagy email: webmiss.ahathaway@gmail.com

Előre is köszi ha válaszolsz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 04 (hétfő), 12:45 
Zöldfülű

Vállalnék bétázást bármilyen témában, de lehetőleg a slashtől kíméljetek! Jó a helyesírásom (Helyesírási-verseny oklevelet tudok scannelni), magyartalanságot, ismétléseket pillanatok alatt észreveszem és megmondom, ami nem tetszik. Nem vagyok jégszívű, de aki kenyérre kenhető, egonövelő bétát keres, az nálam rossz helyen jár!
Ha még mindig itt vagy és nem költöztél az Északi Sarkra, írj bátran a mail-emre: sharonsmoke@gmail.com
vegyél fel msn-re: sajtkrem@hotmail.com
vagy dobálj privát üzikkel folyamatosan! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Béta kerestetik
HozzászólásElküldve: 2008 február 04 (hétfő), 12:33 
Zöldfülű

szoszke írta:
Hello!
Egy Bétát keresek, két rövid történetem ellenőrzésére. Aki elvállalná, írjon a szoszke@vipmail.hu címre. Előre is köszi!

Szia! Ha még nem írt senki, szívesen vállalom!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 18:42 
Hello Mindenki!

Bár önmagam is bétáskodom, mégis keresek valakit. A saját írásaimról lenne szó, és hibák nincsenek bennük, csupán azt a fránya párbeszédeket nem tudom felfogni épp ésszel, így azokkal van gondom. Nekem valahogy nem fűlik hozzá a fogam, hogy belekezdjek annyi írásba. És a sajátjaimat még néha olvasni sincs kedvem, mert tudom, hogy mi lesz benne.

Ha valaki úgy érzi, hogy szeretne történetenként olyan három-négyszáz oldalt átnézni, nagyon szívesen várom a jelentkezését. (Csak két történetem fut a Merengőn, az összesen négy és fél könyvnyi terjedelem.)

Amit ajánlani tudok: jó társaság, elvileg jó irományok...

A Merengőn Dezi Hanna néven vagyok fent, szóval beleleshetsz a sztorijaimba.

A jelentkezéseket privát üziben, vagy e-mailben (dezihanna@citromail.hu), vagy MSN-en (hajdujulcsi@citromail.hu) várom.

Remélem, akad egy (esetleg több is - történetenként más is jöhet) bátor egyén.

Előre is köszönet:

Üdv Hannuska

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 02 (szombat), 11:16 
Zöldfülű

Sziasztok!

Gyakorlott bétát kersek. Szeretném, ha helytelenírásomon kívül az olyan hibákat is javítaná, minth hogy hova kell szóköz meg ilyenek. Az IEPP kicsit az ilyesmit szigorúbban veszi, mint a Meri - oda is fel szeretném tölteni a munkáimat, ezért keresek bétát.
A történeteim általában HP ficec HG/PP párosításúak, de akad egy-két másik történet is. Főleg humoros storykat (időnként nagyon blőd) írok, de akad más is. (Példa: Második esély, Varázs Villa, Az utolsó levél, stb) Időnként van 18+ tartalom, olyan jelentkezzen, akit ez nem zavar.
Megkérek mindenkit csak olyanok jelentkezzenek, akikre nem kell napokat várni, hogy javítsák az írásaimat. Minden levélre válaszolok. Remélem sikerül olyan bétát találnom, akivel jól megleszünk - az elismerés a bétának természetesen minden fejezetnél jár. Előre is köszi:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 01 (péntek), 18:49 
Szívesen vállalkoznék beta feladatra, bár még sosem próbáltam. Harry Potter témában bármi jöhet, azon kívül kapós vagyok más témákra is, kivéve az ilyen animés, vagy mangás dolgokat. (Elnézést az azokat kedvelőktől.)

Ami mellettem szól: észreveszem a legapróbb helyesírási hibát; imádok olvasni; kritizálni főleg; szeretnék javítani pár történeten; nemcsak a helyesírási, de szerkesztési és történeti hibákat is észreveszem.
Ami ellenem szól: érettségi előtt állok; saját könyveimet írosgatom...

De ha mindezek ellenére is engem választasz, nemcsak egy betára, hanem egy aranyos barátra is találsz, aki nem fél megmondani a véleményét.

E-mail címem (erre jelentkezz!): dezihanna@citromail.hu
vagy fel is vehetsz MSN-re: hajdujulcsi@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: béta, mi más :)
HozzászólásElküldve: 2008 január 30 (szerda), 17:56 
Zöldfülű

baghyra írta:
Sziasztok!

Nos, az a harci helyzet, hogy tudom, hogy kevés vagyok egy fordulatos, izgalmas történethez, ezért nem ilyennel kísérletezem. Mással próbálkozom. Remélem nem elvetélt ötlet...
Keresnék valaki olyas személyt, aki mondjuk jól ismeri Jack London, Kipling és a többi nagy világát, ért a kutyákhoz. Ugyanis nagyképűen azt állítom, hogy én értek, de sosem lehessen tudni. Márpedig, ha PP-t az ember lánya örök barátságra akarja lobbantani egy farkassal, ahhoz fel kell kötni a gatyát. (Na, nem olyan abszurd ám ez, mint elsőre hangzik, de azért némi segítség jól jönne! :P )
So, eme képtelen történethez keresnék valakit, aki bétáz és s*ggbe rúg, ha a helyzet megkívánja.

Szia!
Én szívesen elvállalom, tetszik az ötlet, én is éppen most agyalok egy farkasos sztorin :) A feltételek: konyítok valamicskét a kutyákhoz, ismerem a fent felsoroltakat, és igencsak fenékbebillentős hírében állok :) Ha nem félsz egy kegyetlen és szókimondó bétától, írj ide: blueeyes02@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta, mi más :)
HozzászólásElküldve: 2008 január 30 (szerda), 0:57 
Írópalánta

Sziasztok!

Nos, az a harci helyzet, hogy tudom, hogy kevés vagyok egy fordulatos, izgalmas történethez, ezért nem ilyennel kísérletezem. Mással próbálkozom. Remélem nem elvetélt ötlet...
Keresnék valaki olyas személyt, aki mondjuk jól ismeri Jack London, Kipling és a többi nagy világát, ért a kutyákhoz. Ugyanis nagyképűen azt állítom, hogy én értek, de sosem lehessen tudni. Márpedig, ha PP-t az ember lánya örök barátságra akarja lobbantani egy farkassal, ahhoz fel kell kötni a gatyát. (Na, nem olyan abszurd ám ez, mint elsőre hangzik, de azért némi segítség jól jönne! :P )
So, eme képtelen történethez keresnék valakit, aki bétáz és s*ggbe rúg, ha a helyzet megkívánja.

*** A probléma megoldásra került! ***

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baghyra 2008 február 01 (péntek), 10:28-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 január 29 (kedd), 21:29 
Zöldfülű

Hello!
Egy Bétát keresek, két rövid történetem ellenőrzésére. Aki elvállalná, írjon a szoszke@vipmail.hu címre. Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 27 (vasárnap), 12:42 
Zöldfülű

Dimitry írta:
Na csókolom! Olyan Bétát keresek, aki a történetekben nem válogatós, viszont a bétázásnál igen szőrösszívű, és még a legkisebb hibákat is észrevesz. Jó lenne, hogy ha könnyen elérhető lenne, és nem csak havonta egyszer-kétszer bukkanna fel... Na persze nem azt kérem, hogy éjjel nappal azt várja, hogy mikor írok, csak ha esetleg akarom, akkor ne kelljen heteket arra várnom, hogy mikor bukkan fel, mert azt nem szeressük... Az se baj, ha edzett vagy és nem riadsz meg az égbekiáltóan súlyos helyesírási hibáimtól, amiket még a Word sem javít:D Illetve aki könyörtelenül tud, véleményt alkotni a műről, de az se zavarja, ha néha olyat kel bétázni ami nincs éppen ínyére. Mivel fontosnak tartom béta-szerző kapcsolatot, ezért gyakran vinném őt. vacsorázni a vidámparkba cirkuszba, rock koncertre, de ha Enrique Iglesias fan vagy, vagy esetleg V-tech rajongó azt is megoldom :roll: :lol: Egyszóval Jól Jönne egy béta:D Előre is köszi:D
Ha érdekel a meló, itt pályázhatod meg: jellyjackass_1@fhotmail com (MSN), vagy küldje egy privát üzenetet a fórumon. Jelige: „ Bétát harmonikus kapcsolatra”
(Nem kell, hgy a fenti feltételek összesének megfeleljen)

LOL, Laura, ismerősöknek nem bétáznék amúgy sem :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta
HozzászólásElküldve: 2008 január 24 (csütörtök), 14:11 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szívesen vállalnék bétázást mindenféle történethez, legyen az HP vagy civil sztori, regény vagy novella, de akár vers is (bár azzal még nem próbálkoztam...). A mindennapok során is valami hasonló a feladatom, hiszen újságot írok. Egyszóval: nincs gond a helyesírásommal, stilisztikai segítséget is adok, ha van rá igény és konyítok valamicskét a szerkesztéshez is. A fanficek világába alig egy esztendeje csöppentem bele, és nagyon szívesen hozzátennék, ha egyelőre csak annyival is, hogy átolvasom mások történeteit.

üdv:
gita

>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 23 (szerda), 18:56 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szívesen vállalom hosszabb-rövidebb írások bétázását, legyen az HP-fic vagy PD-sztori, bármi jöhet (kivétel a Draco-Hermione párosítás)!
Jó a helyesírásom, a szóismétléseket méterekről kiszúrom, és kegyetlenül kritizálom a történet menetét is, akár kéri az illető, akár nem :)
Általában elérhető vagyok, úgyhogy ha valakit nem rettent el egy gonosz és szigorú béta, akkor írjon a blueeyes02@citromail.hu címre! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 22 (kedd), 20:11 
Szárnybontogató

Köszönöm azoknak akik jelentkeztek, :D ergo többen ne jelentkezzenek, mert azthiszem meg van(nak) a befutók. Most ez olyan mintha, ez valami kiváltság lenne, de hggyétek el én vagyok hálás:D

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 22 (kedd), 6:47 
Zöldfülű

Sziasztok!

Kezdő író vagyok és szükségem lenne egy bétára. Jelenleg "futó" történetem Bellatrixról szól(itt vagyon).
Olyan bétát szeretnék, aki bátran szembesít a hibáimmal(ami biztosan akad majd :-D ), és jól együtt lehet vele dolgozni(mer' velem nem feltétlenül egyszerű) és türelmes, meg hasonlók :wink:
Ha valaki van olyan jó, hogy megszán engem és jelentkezik erre a roppant nemes feladatra(XD), dobjon meg egy PÜ-vel vagy egy e-maillel(howl_7@velvet.hu).

További szép napot :wink:

már megoldódott ;;)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Howl 2008 február 05 (kedd), 9:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 21 (hétfő), 19:36 
Szárnybontogató

Na csókolom! Olyan Bétát keresek, aki a történetekben nem válogatós, viszont a bétázásnál igen szőrösszívű, és még a legkisebb hibákat is észrevesz. Jó lenne, hogy ha könnyen elérhető lenne, és nem csak havonta egyszer-kétszer bukkanna fel... Na persze nem azt kérem, hogy éjjel nappal azt várja, hogy mikor írok, csak ha esetleg akarom, akkor ne kelljen heteket arra várnom, hogy mikor bukkan fel, mert azt nem szeressük... Az se baj, ha edzett vagy és nem riadsz meg az égbekiáltóan súlyos helyesírási hibáimtól, amiket még a Word sem javít:D Illetve aki könyörtelenül tud, véleményt alkotni a műről, de az se zavarja, ha néha olyat kel bétázni ami nincs éppen ínyére. Mivel fontosnak tartom béta-szerző kapcsolatot, ezért gyakran vinném őt. vacsorázni a vidámparkba cirkuszba, rock koncertre, de ha Enrique Iglesias fan vagy, vagy esetleg V-tech rajongó azt is megoldom :roll: :lol: Egyszóval Jól Jönne egy béta:D Előre is köszi:D
Ha érdekel a meló, itt pályázhatod meg: jellyjackass_1@fhotmail com (MSN), vagy küldje egy privát üzenetet a fórumon. Jelige: „ Bétát harmonikus kapcsolatra”
(Nem kell, hgy a fenti feltételek összesének megfeleljen)

EKLE $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 20 (vasárnap), 13:31 
Zöldfülű

Barbee írta:
Hali!

Szívesen vállalom akár hosszabb történet, akár egyetlen novella bétázását, melynek műfaja szinte teljesen mindegy számomra. Nem riadok vissza se a slashtől, és a +18-as írásoktól sem, bár ott egyetlen segítséget helyesírásban nyújthatok. Bétáztam már párszor, ennek ellenére kezdő vagyok még a témában. A helyesírom viszont egész jó, és azt hiszem, a szerkesztésben is segíthetek. Valamint türelmem végtelen.

Nos, nem tudom, hova fényezzem még magam (:oops: :-D), mindenesetre a suli mellett szívesen segítek a rászorulóknak. :-)

Szia!

Szeretnék segítséget kérni, ha még mindig úgy gondolod. :wink: Egyenlőre verseim vannak, de majd lesznek remélhetőleg hosszabb művek is, nem feltétlen HP-s remélem nem gond.
Köszi :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 19 (szombat), 9:14 
Zöldfülű

kin_cso írta:
sziasztok!
nekem van egy Privet Drive témában írodott rövid novellám.. egyszer megpróbáltam feltenni, de sajnos az egybe és különírással problémáim vannak... :oops: ha valaki esetleg szívesen segítene, akkor írjon a kincs69@citromail.hu e-mail címre. előre is nagyon köszönöm

kin_cso. :roll:

már van bétám, és köszönöm mindenkinek a jelentkezést. már aki jelentkezett. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: BÉTÁZÁS!KÖSZI?DE MÁÁ NEM KELL!LEGALÁBBIS AZ ÚJ TÖRTÉNETEMIG!
HozzászólásElküldve: 2008 január 18 (péntek), 22:14 
Zöldfülű

Gyerekek!Köszi a sok ajánlatot,de aszobatársam máá megcsinálta a bétázást,de ne búsúljatok írok még! :twisted: :-D :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 18 (péntek), 17:17 
Zöldfülű

Nah, hát én ugyanígy vagyok, mint te, Barbee :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 18 (péntek), 13:50 
Zöldfülű

Hali!

Szívesen vállalom akár hosszabb történet, akár egyetlen novella bétázását, melynek műfaja szinte teljesen mindegy számomra. Nem riadok vissza se a slashtől, és a +18-as írásoktól sem, bár ott egyetlen segítséget helyesírásban nyújthatok. Bétáztam már párszor, ennek ellenére kezdő vagyok még a témában. A helyesírom viszont egész jó, és azt hiszem, a szerkesztésben is segíthetek. Valamint türelmem végtelen.

Nos, nem tudom, hova fényezzem még magam (:oops: :-D), mindenesetre a suli mellett szívesen segítek a rászorulóknak. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 17 (csütörtök), 15:26 
Zöldfülű

Bétázást vállalok! Jó a helyesírásom, jómagam is írok (csak nem HP fanfictiont) és volt már gyakorlatom bétázás terén. Akinek kell segítség, az vegyen fel bátran msnen: cassie-anna@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Segítség!
HozzászólásElküldve: 2008 január 16 (szerda), 21:07 
Zöldfülű

arisa_a_j_abukara írta:
:-D segítség!Van egy kis gondom,az azhogy béna word-öm van mee régi a gépem stb..stb. és béna a helyesírásom szóval a merengőn emiatt nemfogadták el az írásom!Hogyha valaki segítene azt megköszönném!(ja a történetem slahs és 18-as és ebből már gondolni,hogy ágy jelenet is van benne).Ha valaki segítene azt naon megköszönném!:-D

Szia!
Ha gondolod, és még nem vállalta el senki, én szívesen segítenék. :) A helyesírásom egész jó, és nem zavar a 18-as korhatás sem. Beleegyező üzidet msn-en és e-mailben is elfogadom. :D (barbee_333@hotmail.com / barbie333@freemail.hu)

Üdv.: Barbee

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 14 (hétfő), 15:59 
Zöldfülű

Hello!
Jó a helyesírásom, és szeretem a hp-s fanfictionokat... ebből jött, hogy szívesen vállalok bétázást! :) Jöhet bármilyen témájú fic. A merengőn is meg lehet találni, de az e-mailem: vargak57@citromail.hu
Klarissa

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 13 (vasárnap), 19:10 
Szárnybontogató

bence0307 írta:
Sziasztok!:D
a novellám (Forbidden Love) 1. fejezetéhez keresnék bétát XD
A gszben azt mondták, hogy lesz jelentkező remélem így van^^
Mellesleg 18-as yaoi lesz de még nincs korhatárhoz kötve^^
Mit mondjak még?:D a nevemből ítélve gondolom rájötettek vagy lehet következtetni, hogy fiú vagyok XD ja és a yaoi ugyanaz mint a Slash csak jobban szeretem japánul hívni XD

Attól függ, mi a párosítás. [Ha PD-s akkor biztos nem én vagyok az embered.]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Megköszönném!Rosey!
HozzászólásElküldve: 2008 január 13 (vasárnap), 18:56 
Zöldfülű

:-D Köszi,ha segítesz!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra