Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 22:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 20:36 
Szárnybontogató

*Lelkesen jelentkezik* Énis énis! Nem is tudom, hányszor olvastam el eddig a Becsülettelt. Lassan betéve fogom tudni (bár tudnám a tananyagot is hasonlóan...). A Sorsunkra viszont ráférne már egy újraolvasás... És most felcsigáztál, mikor nem is olyan régen mondtad, hogy hamarosan Harryék kijárják az iskolát. És nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz utána...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 19:54 
Fanficbúvár

mellons írta:

Ügyike? :#-) Ez most aranyos volt :) Köszönöm, jól esik. Örülni fogok, bárhogy is szeded össze, hogy mit tapasztaltál. Tényleg sok volt az ott a végén.
Már mindenki csak újraolvasgatja. Annyiszor hallottam (és csöndben nagyon örül neki), szegény tisztára rongyos lesz már a végére :D

a vége naon jó volt, nem volt sok :D méltó befejezés :D sőt, én el tudtam volna még pár oldaon át olvasgatni xD :D *.*
én nyáron 100, h újraolvasom :D *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 19:52 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
hűűűha, ha még számítasz is rám, akkor erőt veszek magamon és igyekszek nem 3 sort írni, olyan nagyon ügyike voltál szárnyalásokkal x") :D mert megérdemlesz egy szép hosszú kritikát az egész becsülettelre :D meg a többire is :D na majd xD a becsülettelt meg sztem én is átfutom, h jól átlássam :)

Ügyike? :#-) Ez most aranyos volt :) Köszönöm, jól esik. Örülni fogok, bárhogy is szeded össze, hogy mit tapasztaltál. Tényleg sok volt az ott a végén.
Már mindenki csak újraolvasgatja. Annyiszor hallottam (és csöndben nagyon örül neki), szegény tisztára rongyos lesz már a végére :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 19:43 
Fanficbúvár

mellons írta:
De meg ám :D Örülök, hogy attól szeretsz >:D< Kíváncsi leszek a véleményedre, mint mondtam. Egyszerűen csak hiányoltam, hogy mit szóltál hozzá, így teljes formában.
Nahát, nahát. Akkor tőled is akkor kapok majd, mint lullától. *kezét dörzsöli* :D

hűűűha, ha még számítasz is rám, akkor erőt veszek magamon és igyekszek nem 3 sort írni, olyan nagyon ügyike voltál szárnyalásokkal x") :D mert megérdemlesz egy szép hosszú kritikát az egész becsülettelre :D meg a többire is :D na majd xD a becsülettelt meg sztem én is átfutom, h jól átlássam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 19:41 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
mellons írta:
Hát remélem is, hogy a sorsunkban jó lesz a gyakorlati vizsga. Minden esetre kétlem, hogy bárki is így képzelte volna el, mint ahogy leírtam. Elég egyedi lett asszem... :D Harryre fura, és izgalmas dolgok várnak...
Na! Na!? Nagyon kíváncsiak vagytok? :))

:-w ezt kérdezni kell? xD :)) @-) @-) @-) @-) @-) @-)

:)) Sajnálom. Elvégre rendes mardekáros lennék! :-P A Griffendél határán, akár Harry. Egyszer az egyik, másszor a másik bújik jobban elő. Most a mardis nyert. De hamarosan úgyis olvashatjátok a fejezetet.
Így is sokkal hamarabb kész lettem vele, mint terveztem. Szóval inkább tessék szépen örülni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 19:37 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
ezt most megérdemeltem :-S :( de én attól még szeretlek, h ilyen fene lusta vok :D

De meg ám :D Örülök, hogy attól szeretsz >:D< Kíváncsi leszek a véleményedre, mint mondtam. Egyszerűen csak hiányoltam, hogy mit szóltál hozzá, így teljes formában.
Nahát, nahát. Akkor tőled is akkor kapok majd, mint lullától. *kezét dörzsöli* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 19:26 
Fanficbúvár

mellons írta:
Hát remélem is, hogy a sorsunkban jó lesz a gyakorlati vizsga. Minden esetre kétlem, hogy bárki is így képzelte volna el, mint ahogy leírtam. Elég egyedi lett asszem... :D Harryre fura, és izgalmas dolgok várnak...

:-w ezt kérdezni kell? xD :)) @-) @-) @-) @-) @-) @-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 19:23 
Fanficbúvár

mellons írta:

Bizony. Csúnya, hűtlen vagy, én pedig elhanyagolt. Olyan vagy, mint lulla. ;) :-P
Azóta sem írtál a Becsülettelre sem. Most úgy fogok meghalni, hogy fogalmam sincs mit szűrtél le a végéből. Hát nem borzasztó?! Na mindegy. De csak hogy tudd, nem szeretlek. >:P :D

ezt most megérdemeltem :-S :( de én attól még szeretlek, h ilyen fene lusta vok :D xD és hidd el, h már 1 csomószor megnyitottam, h na, most akkor dobok egy véleményt/ömlengést, de vagy nem volt annyi nyugodt percem, vagy nem tudtam semmi értelmeset összekaparni szikkadt agyamból x') de a 7végén mindre igyekezek dobni egy baglyot :D ;;) ;) habár ne számíts semmi értelmes elemzésre tőlem x) ;) :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 19:12 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
ÉN? CSÚNYA? MEG HŰTLEN? Erre már muszáj vmit reagálni... :)
Az a gond, hogy igazad van...

Bezony csúnya *bólogat* És naná, hogy igazam van! Különben nem is írtam volna. Ez nem kérdés :D

lulla írta:
Most hétvégén az utolsó 3 vagy 4 fejezetet egyben elolvasom, és arra kapsz egy szép, hosszú és tartalmas kritikát! Te akartad... :D:D

Hurrá, hurrá! =D> Kíváncsi leszek rá. Eddig azt hiszem nimol tartja a hosszúsági rekordot. Rágyúrsz? :D Csak nyugodtan, nem siettetlek, nyilván nem csak nekem van sok-sok dolgom, nektek is ott van az iskola, miegymás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 18:16 
Írópalánta

mellons írta:
Bizony. Csúnya, hűtlen vagy, én pedig elhanyagolt. Olyan vagy, mint lulla. ;) :-P
Azóta sem írtál a Becsülettelre sem. Most úgy fogok meghalni, hogy fogalmam sincs mit szűrtél le a végéből. Hát nem borzasztó?! Na mindegy. De csak hogy tudd, nem szeretlek. >:P :D [/color]

ÉN? CSÚNYA? MEG HŰTLEN? Erre már muszáj vmit reagálni... :)
Az a gond, hogy igazad van... Tényleg nem írtam még! Nem azért, mert nem tetszett, sőt!! Az a gond, hogy nem tudok normális kritikát összehozni, mely eléri azt a szintet, amit meg is érdemel... :oops: :) Most hétvégén az utolsó 3 vagy 4 fejezetet egyben elolvasom, és arra kapsz egy szép, hosszú és tartalmas kritikát! Te akartad... :D:D

Nyugi, azért én az angol házi közepette is mindig ránézek a fórumra, és láttam, hogy most szombaton nem csak én tartogatok neked vmit, hanem te is nekünk!! :D:D Ráadásul extra hosszú... Nagyon jó lesz ez a vizsga, ha enniy mindent kell róla írni...:D:D
Bocsi, hogy eddig nem írtam!! :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 16:24 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
hű, jájj, de el vok maradva :shock: :oops: most jutottam el addig, h elolvassam a magistrát és a sorsunkot ^^" és nagyon jók lettek :D hű, a Sorsunkra nagyon kíváncsi vagyok :D 8-> @-)

Azóta sem írtál a Becsülettelre sem. Most úgy fogok meghalni, hogy fogalmam sincs mit szűrtél le a végéből. Hát nem borzasztó?! Na mindegy. De csak hogy tudd, nem szeretlek. >:P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 16:16 
Billentyűzetgyilkos

banjuli írta:
és az a kész,hosszú,várva-várt Sorsunk fejezet mikor lesz olvasható nekünk is? $? :D

Nos, szerintem ahogy frissíteni szoktam. Hétvégén. Legyen mondjuk akkor... szombat. Elvileg itthon leszek. Az már nem olyan sok idő :) Addig még átjavítom, és jó lesz. Úgy is jóval hosszabb lett, mint szokott :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 15:30 
Fanficbúvár

hű, jájj, de el vok maradva :shock: :oops: most jutottam el addig, h elolvassam a magistrát és a sorsunkot ^^" és nagyon jók lettek :D hű, a Sorsunkra nagyon kíváncsi vagyok :D 8-> @-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 07 (csütörtök), 15:26 
Szárnybontogató

mellons írta:
Akit érdekel, egész hosszú Sorsunk fejezet született. CSak hogy ne legyen minden OFF. :D

és az a kész,hosszú,várva-várt Sorsunk fejezet mikor lesz olvasható nekünk is? $?
:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 22:07 
Szárnybontogató

Az nagyon jó Mellons, öröm füleimnek. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 17:06 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Lilyanjudyth írta:

Mellooooons... remélem, holnap megváááááársz (ez maaaa vaaan!!), és nem akkor lépsz le, mikor én jóval később megjelenek. :(

*kalimpál*

Én meg vissza :D Behívóra jelentkeztem, asszonyom. *vigyázállásba vágja magát* Msn-en.

Így belegondolva, éppen ma jutott eszembe, hogy az utóbbi egy évben talán ez a két nap volt a leghosszabb idő, hogy nem tudtunk egymásról... Hülye iskola! :D Mindketten fáradtak voltunk már este.
De majd ma!

Akit érdekel, egész hosszú Sorsunk fejezet született. CSak hogy ne legyen minden OFF. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 16:43 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:

Mellooooons... remélem, holnap megváááááársz (ez maaaa vaaan!!), és nem akkor lépsz le, mikor én jóval később megjelenek. :(

*kalimpál*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 14:09 
Billentyűzetgyilkos

Mis Piton írta:
Az jó lenne, ha Magistra is lenne valamikor. :wink:

Valóban az lenne. Lilynek most sok dolga volt, de majd rágom a fülét, hogy ne maradjunk úgy el, mint legutóbb.

Meg ugye, ha most meg is ír valamit, az utána hozzám kerül javításra, ami megint nekem munka, így nem tudok majd úgy haladni az írással. Szóval ezeket mindig be kell kalkulálni.
Most is csak moderálni jöttem fel... De ha szépen lassan is, mindenen rajta vagyok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 14:06 
Billentyűzetgyilkos

banjuli írta:
nem baj,ha a Sorsunkat írod,mert lényegében az utóbbi,meg a köv fejezet egybe tartozik... :-Ą
én már legalábbis tűkön ülök... =P~

Nahát, most mondjátok meg, hát nem elkészültem a következő sorsunk fejezettel? :D

Nos, szerettem volna, ha kellően odafigyeltek az elméleti vizsgára, és az azt megelőző fejezetben elhangzottakra, mert fontos lesz. Egyébként is úgy terveztem, hogy nem egy fejezet lesz a két megmérettetés. Így valamilyen szinten egybetartozik, igen... ugyanakkor mégsem. ;;)

Na mindegy. Most már tényleg a Titkokba zárt tudatnak kéne nekiesni.
:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 06 (szerda), 14:02 
Szárnybontogató

Boldogság füleimnek. :) Hétvégen lesz mit olvasnom. :oops: Az jó lenne, ha Magistra is lenne valamikor. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 05 (kedd), 13:05 
Szárnybontogató

nem baj,ha a Sorsunkat írod,mert lényegében az utóbbi,meg a köv fejezet egybe tartozik... :-Ą
én már legalábbis tűkön ülök... =P~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 04 (hétfő), 15:38 
Billentyűzetgyilkos

Mis Piton írta:
Mellons a Magistrára a merengőn hagytam véleményt. :-D A sorsunkra meg a lumoson megtalálod :-D Pá!

Mindkettőre köszönöm. Igyekszem majd válaszolgatni :)

Ma a Sorsunk folytatását írtam, holott a Titkokba zárt tudattal kéne haladni. Szóval majd megregulázom magam :D
A novella is a végén olyan hosszú lesz, hogy két fejezetbe kell szednem. De az biztos, hogy most hétvégén is lesz friss.
Majd Lily fülét is rágni fogom, hogy a Magistrával is gyorsabban haladjunk. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 16:39 
Szárnybontogató

Mellons a Magistrára a merengőn hagytam véleményt. :-D A sorsunkra meg a lumoson megtalálod :-D Pá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 15:16 
Billentyűzetgyilkos

Nos, ahogy ígértük, elkészült a következő Magistra fejezet.

A merin megtalálható itt:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=22020

A lumoson engedélyezésre vár, és hamarosan az oldalunkon is fent lesz. Kinek melyik tetszik, és mikor akad rá. :)

Tőlem frissült a Sorsunk, ahogy pedig én ígértem. (csupa-csupa ígéret :D)
Itt: http://fanfiction.lumos.hu/viewstory.php?sid=240

Valamint feltettem a merire a kihívásos történetet, fejezetekre bontva, mert egyben sok lenne. (most a 2-nál tartok) Akit érdekel, mert még nem látta, vagy szeretné újraolvasni, annak hajrá:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=30501

Bármelyiket is választjátok, vagy esetleg mindegyiket, nagyon jó olvasást hozzájuk! :D
Már ennyi lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 12:21 
Betűmániákus

Te mondd, hova a ménkübe tűntél...? Emitt vagy amott nem? :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 03 (vasárnap), 12:21 
Billentyűzetgyilkos

Ma lesz pár új dolog. Előkészülgetünk, és meglátjátok… :D
Hm… ha egy kicsit összeszedem magam, talán…
Áh, nem. Azért nem árasztalak el titeket a jóval
:twisted: :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 17:55 
Fanficbúvár

mellons írta:

Nem arra. Bár azt is nagyon szeretem, de ugye az Én, Pán Péter az íróról szól, és hogy miként alkotta meg a történetet.
Ami nekem nagy kedvencem, abban egy szőke srác játsza Pétert, és a mi Luciusunk játsza Hoock-ot, meg Mr. Darlingot. :D

A Magistrán már rajta vagyunk. Nemsokára meglesz az a fránya fejezet. (megjegyzem, mire rávettem Lilyt, és nem valami röhögőgörcsbe fulladt a dolog, a sok ökörség miatt, amit ötleteltünk, máris haladtunk... :)) Majd írunk egy paródiát is asszem, mert ha most azt kellett volna, nagyon ment volna. )

hm O.o én erről a filmről sztem lemaradtam O.o x_x majd pótlom xD :D

pont kérdezni akartam, h nem akartok-e 1 paródiát xD ha lesz időtök, írjatok :D ;;) ^^

és hajrá :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 17:45 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
én is szeressem :D olyan rég láttam :( na majd 1x leszedem x)
ésés az én, pán péterre gondolsz? ;;)

Nem arra. Bár azt is nagyon szeretem, de ugye az Én, Pán Péter az íróról szól, és hogy miként alkotta meg a történetet.
Ami nekem nagy kedvencem, abban egy szőke srác játsza Pétert, és a mi Luciusunk játsza Hoock-ot, meg Mr. Darlingot. :D

A Magistrán már rajta vagyunk. Nemsokára meglesz az a fránya fejezet. (megjegyzem, mire rávettem Lilyt, és nem valami röhögőgörcsbe fulladt a dolog, a sok ökörség miatt, amit ötleteltünk, máris haladtunk... :)) Majd írunk egy paródiát is asszem, mert ha most azt kellett volna, nagyon ment volna. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 15:08 
Fanficbúvár

mellons írta:

Lily egyelőre csak próbálkozik, de leginkább nekem kell rágni a fülét, hogy csináljunk már valamit :D
Én is hiszek! (Peter Pan a kedvenc mesém - ühm, meg leginkább az utolsó filmváltozata :) ) Szóval: I do believe in fairys!!!!! :lol:

jééé, én angyalokat írtam O.o :lol: oké, nem voltam szétesett 1 cseppet xD megyek az ásóért xD

akkor csak hajrá, győzködjétek 1mást :D ;)

én is szeressem :D olyan rég láttam :( na majd 1x leszedem x)
ésés az én, pán péterre gondolsz? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 31 (csütörtök), 11:27 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
hajrá-hajrá :D wí, ez jól hangzik :D Lil, te meg csak ne huncutkodj, ne kísértsed mellonst! xD :D ;)

én hiszek a tündérekben! :D :D :D *i-believe-in-angels-ös plakátokat lenget a mellonsosok mellett*

Lily egyelőre csak próbálkozik, de leginkább nekem kell rágni a fülét, hogy csináljunk már valamit :D
Én is hiszek! (Peter Pan a kedvenc mesém - ühm, meg leginkább az utolsó filmváltozata :) ) Szóval: I do believe in fairys!!!!! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 30 (szerda), 17:36 
Szárnybontogató

Végre valami jó hír. :-D Már nagyon várom a hétvégét. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 29 (kedd), 19:46 
Fanficbúvár

hajrá-hajrá :D wí, ez jól hangzik :D Lil, te meg csak ne huncutkodj, ne kísértsed mellonst! xD :D ;)

én hiszek a tündérekben! :D :D :D *i-believe-in-angels-ös plakátokat lenget a mellonsosok mellett*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 29 (kedd), 17:59 
Billentyűzetgyilkos

Ahogy Lilynél is jeleztem, ha már itt lesz drága nővérkém, rágyúrunk egy Magistrára.

Részemről esedékes a Sorsunk, szóval hétvégén az is lesz. Emellett, ha végkép nagyon ügyes leszek, az említett novellával is előállhatok.

Nos, én szeretném, hogy így legyen, de Lily mindig belevisz a rosszba :)) , szóval lehet, hogy mással leszek elfoglalva. ;)
De az első kettőt azért majd összehozom/juk :D

(Óh, és a lecke a mai napra.
Mindenki mondja ki: Hiszek a tündérekben!
ha elég jók vagyunk, sikerül támogatnunk. Túl sokan nem hisznek bennük, és ezzel mindig megölnek egyet :( Hajrá emberek! :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 27 (vasárnap), 15:38 
Szárnybontogató

mellons írta:
(még több ökörséget ma már ne eresszek ki magamból, igaz? Inkább zárjam el kulccsal, meg hét lakattal)

Ha jót tesz a közérzetednek akkor hajrá, csak mások lelki fejlődésére figyelj :lol:

Idézet:
lesz egy megbizatásom neked

Megbizatás? *elszalad MSN-re*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 27 (vasárnap), 14:48 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Hogy is mondják? A türelem rózsát terem, ebben az esetben viszont sztorit.

Rózsa - történet *mérlegre pakolja*
A rózsának jobb az illata, és nem rontja a szemet, a történet (jobb esetben) ellazít, és talán megmozgatja az agyat. (talán. Vagy mindenkiből kinézzem? :D Húúú, most nagyon gonosz voltam)

Hm... ma már nem hozom össze a novellát, de majd lesz egy megbizatásom neked... I-)

(még több ökörséget ma már ne eresszek ki magamból, igaz? Inkább zárjam el kulccsal, meg hét lakattal)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 27 (vasárnap), 14:37 
Szárnybontogató

mellons írta:
Ha nagyon akarom, azt is megmagyarázom neked, hogy valójában a nap 26 órából áll, csak két órát ellopnak az ufók, mert van időnyerőjük.
Hát ez... :))
Idézet:
Ezzel párhuzamban ügyködöm a Sorsunk következő fejezetén, úgy két oldal van még csak meg belőle, pedig legalább... talán nyolcra tervezem.

Nem tudom mikor lesz kész, de lehet, hogy tartom a megszokott rendet, miszerint mindig hétvégén frissítek :D

Hogy is mondják? A türelem rózsát terem, ebben az esetben viszont sztorit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 27 (vasárnap), 14:25 
Billentyűzetgyilkos

Jelenleg az említett novellát gépelem be, most jutottam el odáig. A tegnapi napomról inkább ne is beszéljünk...

Ezzel párhuzamban ügyködöm a Sorsunk következő fejezetén, úgy két oldal van még csak meg belőle, pedig legalább... talán nyolcra tervezem.

Nem tudom mikor lesz kész, de lehet, hogy tartom a megszokott rendet, miszerint mindig hétvégén frissítek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 27 (vasárnap), 14:22 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Hogy csinálod, hogy mindig elhiszem amit mondasz? Mindig sikerül megváltoztatnod a véleményemet. Ez a zsenik egyik képessége? Remélem amikor átveszem a posztot én is rendelkezek majd ezzel. :-D
Amúgy ma éjszaka írtam neked egy elég velős véleményt a szokásos terjedelemben, csak mindazt képzeld el negatívan :-) Na szívroham? :twisted: :lol: :-D :-)

Ez adottság kérlek. Ha nagyon akarom, azt is megmagyarázom neked, hogy valójában a nap 26 órából áll, csak két órát ellopnak az ufók, mert van időnyerőjük. :-)P

És igen, te is képes leszel rá, amint átadtam a helyemet, mert aztán az erő veled lesz :D
Nem volt az olyan negatív, inkább csak észrevételek, és szerintem elkerülhetetlen, hogy ilyenek legyenek. Olyan nincs, hogy minden tetszik valakinek egy történetben, filmben, stb. Ez vele jár. Szóval nem gázoltál a piciny lelkembe, és kibírom a következő rohamot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 25 (péntek), 22:48 
Szárnybontogató

Most, hogy így mondod, tényeg totál lényegtelennek tűnik, de engem mégis érdekelt volna.
Hogy csinálod, hogy mindig elhiszem amit mondasz? Mindig sikerül megváltoztatnod a véleményemet. Ez a zsenik egyik képessége? Remélem amikor átveszem a posztot én is rendelkezek majd ezzel. :-D
Amúgy ma éjszaka írtam neked egy elég velős véleményt a szokásos terjedelemben, csak mindazt képzeld el negatívan :-) Na szívroham? :twisted: :lol: :-D :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 24 (csütörtök), 20:04 
Fanficbúvár

mellons írta:
Jut eszembe, hogy egy kicsit örüljetek. Míg bementem a suliba vizsgázni, meg hazajöttem, megírtam a füzetemben egy novellát. Szóval amint ráveszem magam, hogy begépeljem, és kiegészítsem, kaptok egy kis olvasgatnivalót. :)

:D ez naon jó kis hír :D :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 24 (csütörtök), 19:19 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
de mindenképp szándékozm otthagyni a nyomom :)

Ez dicséretes :D

Jut eszembe, hogy egy kicsit örüljetek. Míg bementem a suliba vizsgázni, meg hazajöttem, megírtam a füzetemben egy novellát. Szóval amint ráveszem magam, hogy begépeljem, és kiegészítsem, kaptok egy kis olvasgatnivalót. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 24 (csütörtök), 18:06 
Fanficbúvár

én is elolvastam *kapálódzik* csak 1szerűen nem jutok el addig, h véleményt írjak ^^" sztem csak holnap, vagy a 7végén tom rendesen végiggondolni... nem mintha tudnék bármilyen mélyenszántó összegzést/véleményt írni xD ;) de mindenképp szándékozm otthagyni a nyomom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 24 (csütörtök), 17:41 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Na, szerintem már itt az ideje nekem is megszólalnom. :D Őszintén szólva már elég régen elolvastam a történetet, csak egyszerűen tartok az utolsó kritika megírásától

Kíváncsian várom majd :D Nem meglepő, ha még emésztgetni kell ezt a folyamot, amivel elárasztottalak titeket. De így előljáróban is örülök a véleményednek. Perselus és Harry kapcsolata bizony nem volt egyszerű, de sikerélmény, ha ilyen szinten vissza tudtam adni. Szóval köszi :-* :)
Örülök, hogy ilyen sokan végigolvastátok, és el tudtatok merülni benne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 24 (csütörtök), 17:34 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Én sem ilyen részletekbe menően gondoltam.

Nos, a házasságra azt hittem, rájötteteket, mert bár nyíltan nem írtam le, de Harry szájába adtam azt a mondatot, miszerint Náluk (Pitonnál és Morganánál) voltak látogatóban. Közös ház, közös élet. :D
És ha csak említés szintjén, akkor igen, egy gyereket is képzeltem nekik, aki lévén, hogy Morgana leszármazott, és elme mágus, és Pitont sem kell félteni erő és ész tekintetében, nem mindennapi kölyöknek képzelem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 24 (csütörtök), 17:25 
Szárnybontogató

Jelentem, nekem feltűnt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 23 (szerda), 21:23 
Betűmániákus

Megkérdezem halkan, senkinek sem tűnt fel az a bizonyos Lil... ?:D =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 23 (szerda), 21:16 
Írópalánta

Na, szerintem már itt az ideje nekem is megszólalnom. :D Őszintén szólva már elég régen elolvastam a történetet, csak egyszerűen tartok az utolsó kritika megírásától (mit kritika, magasztalás... :D ) És ez még most sem múlt el, tehát majd tőlem is meg fogod kapni a dicsőítést amint összeszedtem a szavaimat... :D Most is csak fecsegek jobbra-balra...:D
Amiről itt is szeretnék külön említést tenni, az szerintem is Piton és Harry kapcsolata, amit szerintem tökéletesen végig vittél az egész történeten át, és ezt pl szerintem az Epilógusban még tökéletesen be is mutattad... :D Találtam ám én egy-két mondatot, ami nagyon, de nagyon hasonlított egy számunkra kedves mű mondatához... :D:D :twisted:
Csak gratulálni tudok, és köszönöm(jük), hogy megosztottad velünk ezt a történetet!!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 22 (kedd), 19:23 
Szárnybontogató

mellons írta:
Nagyon furcsa, hogy így hiányoljátok, mert én meg tudatosan hagytam ki. Mármint az én szememben valahogy furcsa lett volna leírnom, hogy Pitonnak gyerekei születtek Morganától, és ott babusgatja őket.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem történt meg... :lol: Hm... nem tudom, még meglátom mit tehetek az ügy érdekében...

Én sem ilyen részletekbe menően gondoltam, csak olyan ironikus lett volna, hogy a Potter porontyok és Piton poronty(ok) együtt mászkálnak :-D Említés szintjén hiányoltam.

Khömm... bár így visszaolvasva tényleg úgy tűnhetett, hogy részletes beszámolót várok az életükről. Pedig nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 22 (kedd), 18:30 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Nálam meg is született az első kérdés... Persze nem kell rosszra gondolni, csak kíváncsi lennék, hogy hogyan alakult Piton élete Morganával?
Lett végül házasság? Piton porontyok? :-D Érdekesség gyanánt. Milyen életet szántál nekik?

Nagyon furcsa, hogy így hiányoljátok, mert én meg tudatosan hagytam ki. Mármint az én szememben valahogy furcsa lett volna leírnom, hogy Pitonnak gyerekei születtek Morganától, és ott babusgatja őket.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem történt meg... :lol: Hm... nem tudom, még meglátom mit tehetek az ügy érdekében...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 január 22 (kedd), 18:22 
Billentyűzetgyilkos

Nagyon köszönöm a véleményeket :D Összesítve majdnem elértem az 1100 kritikát! Huh, azért ez nagyon remek. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra