|
| Sztorihajhász |
 |
Csatlakozott: 2006 január 19 (csütörtök), 21:53 Hozzászólások: 1929 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Jéé, egy Kisera  *jól megölelgeti* jól hallom, hogy jössz a táborba? meg Snowycat is? jaj, de jó  tökre örülök  hogy vettek rá titeket?  na mindegy a lényeg a szerencsés végkimenetel
Spanyolországban nagyon jó volt, pont most számoltam be róla az ultra-trendy (de utálom ezt a szót XD) blogomban  (majd a táborba viszem a fotókat is kivéve amiken szarul nézek ki (tehát az összeset XD) mert azokat törölni fogom XD)
Hiör it iz:
Visszatértem! XD Mindenki nagy örömére, ugyebár. Mindjárt felteszem a spanyolországi fotókat is (persze azok kivételével, amiken előnytelen beállításban vagyok, vagy fürdőruhában (milyen ijesztő gondolat) :p) Csimbivel amúgy minden rendben, nem lehet terhes és remélem a szüzességét is megtartotta. Mikor vasárnap érte mentünk, Cs. egyáltalán nem törődött vele, és Csimbi se izgatta magát nagyon (bár egyszer, mikor elhaladt Cs. mellett, lökött rajta egy nagyot XD szóval szerintem nem valószínű, hogy Cs. megerőszakolta Csimbit, aminek kifejezetten örülök). B. néniék macskájának, Sissynek egy hete kiscicái születtek! Két kislány és egy kisfiú. Nagyon aranyosak, mondjuk a szemük még nem nyílt ki teljesen. Viszont elférnek a tenyeremben! B. néni kérdezte, hogy nem akarok -e elvinni egyet közülük, és nekem nem is lett volna kifogásom a dolog ellen, anyunak viszont annál több, úgyhogy könnyes búcsút kellett vennem a cicáktól. Csimbi amúgy eléggé megváltozott, amíg odavolt, többek között nőtt és hízott, már lehet úgy másfél kiló. És épp hogy hazaértünk, elkezdett tüzelni! O.o Még jó hogy nem B. néniéknél. Nem vagyok biztos benne, hogy Cs. minden őt ért megaláztatás ellenére nem használta volna ki a lehetőséget. Viszont, a B. néniéknél töltött idő egyik előnye, hogy rászoktatták Csimbit a kint-pisilésre, így akárhányszor leviszem a templomkertbe, mindig pisil. Legalább háromszor. XD Spanyolhonban nagyon jó volt, bár nem szeretem a spanyolokat (arrogánsak, durvák). Barcelonában a Ramblas egyik mellékutcácskájában laktunk, egy sokemeletes, vékony épületben, a harmadik emeleten, amihez csigalépcső vezetett (nem volt lift). Minden éjjel kiálltuk a kínok kínját, amikor felmentünk az esti séta után. (hát amikor még elmentünk, és a bőröndöket kellett levinni)... a szomszédunk egy mosolygós, hosszú hajú, egyetemista srác volt, aki kicsit hasonlított az én N.-emre . Pont ő is akkor ment a Casa Battlóba, amikor mi. Anyuval már bementünk, csak Mami maradt kint, akinek nem volt kedve bejönni, mikor meglátta a mosolygóst közeledni a Gaudí-ház felé. Mivel a jegypénztárnál nem volt senki, a fiú tett egy próbát, és vigyorogva bejutott. Mami állítása szerint úgy két perc múlva kivezették a biztonságiak. Akkor is mosolygott. Szerintem lehetett valami stikkje, de amikor ezen sejtésemet megosztottam anyuval, azt mondta, hogy rosszindulatú vagyok. Pedig nemis. A Casa Battló után a La Sagrada Familia és a Güell park következett, ahol leettem magam fagyival XD. A fényképek többet mondanak minden szónál. (mármint a helyekkel, nem a fagyival kapcsolatban). Egy spéci kis turistabusszal jártuk keresztül-kasul a várost, ami úgy kb. 5 percenként közlekedett és megállt az összes fontos helyen. Ráadásul emeletes, nyitott fedelűek voltak ezek a buszok, jól fújt a szél a tetején. Van kép is . Ráadásul, ha a nap elején megvetted a jegyet (18 euró asszem) akkor egész nap mehettél vele. Nagyon király volt . Este mindig a Ramblason sétálgattunk, és mindig meg kellett állni a nyulak miatt. Én ugyanis mindig megsimogattam őket, bár nagymamám egyszer megjegyezte, hogy "Miért szereted őket, buták, mint a picsa." XD A Barcelonában töltött három nap után lementünk Salou-ba, ami egy meglepően nagy üdülőváros kb. három órányi útra (eddig tartott a busszal) Barcelonától. Gyönyörű egy hely, a tenger kristálytiszta és zöldeskék, a part pedig puha homokos. Sajnos elég sok az idegesítő hülye kölyök akiket utálok és sokszor erős késztetést éreztem arra, hogy agyoncsapjam őket. Az egyik például egyszer fejbebaszott egy gumirákkal. Viszont jófej volt a kislány, aki mögöttünk ült a repülőn. A gyerek az apjával volt, és mellettük egy számukra ideges pasas ült. Apuka rögtön összehaverkodott a férfival, és mikor az megkérdezte, hogy papa mivel foglalkozik, az elkezdte magyarázni, hogy valami termékmenedzser egy húsipari cégnél. A kislány meg erre megszólalt: hentes. XD Igyekeztem elfojtani a kitörni kívánó röhögésemet, nem tudom, mennyire sikerült. XD Na mindegy, abbafejezem a dumálást, úgyse érdeklek senkit XD A képek úgyis többet mesélnek. Van vagy 170. Bár még ez semmi ahhoz képest amit Gabi bácsi, anya barátja művelt: míg mi 170-valamennyi képet készítettünk 17 nap alatt, addig ő 3 nap alatt 1000 fotót hozott össze Belgiumban. Mondjuk ő csak úgy spontán le szokta fényképezni a saját szemét, aztán beteszi msn-be képnek XD Anyu ezt hülyeségnek nyilvánította, viszont amikor nem látott a balkonon megpróbáltam lefényképezni a saját szemem, de nem sikerült. XD Viszont azt mindenkinek el kell ismernie, hogy az én fotóim igenis nagyon Mélyek. Száz közül is felismerhetőek szerintem. Én csak Rejtett Pillanatképeknek nevezem őket, amik - ahogy nevük is tükrözi - a valóságot mutatják, mikor észrevétlenül kaptam le útitársaimat. Ezeket a fotókat RP jelzéssel illettem XD majd látjátok XD Good night, sweethearts XD
a csimbis résszel nem kell törődni, az a kutyámról szól, akit megőrzésre adtunk XD
_________________ britannia, rule the waves
|
|