Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 14:35

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 20:59 
Ó-nagy-admin "backstage"

Belldandy írta:

ó, végre, végre! *.* te vagy az egyetlen olyan magyar ismerősöm, aki nézi *.* annyira örülök, hogy tetszik, mintha én rajzoltam volna (már több oldalon is próbáltam reklámozni, de eddig senkit se tudtam rávenni)
na majd most együttes erővel hátha új fanokat tudunk toborozni :D

és amúgy igen, Liónak teljesen igaza van XD valami hihetetlen idióta szereplők vannak (és RENGETEG bishi, ami talán annak is köszönhető, hogy a mangaka nő (!))
Gokkun :x Hibari :x Dino :x Squalo :x Bel :x ajj, mindenkit imádok belőle C: tényleg, nincs is olyan, akit ne szeretnék, még Lambót is bírom XD
szóval aki jót akar magának, kukkantson bele, megéri! C:

tally, ez egyáltalán nem romantikus *.* illetve a főhősnek van egy reménytelen szerelme, de eddig még csak barátok. és szerintem a kapcsolatuk még jó ideig nem fog túllépni ezen a státuszon :D
ezen kívül meg csak a fincsi potenciális yaoi-párosok vannak :lol:

ajj, de jó, Lio, hogy ezt megemlítetted, végre büntetlenül eláraszthattam az anime-topikot fangirl nyálzással DX

Igen szeressük a bishiket... És ebben a sorozatban tényleg nagy a választék (Abszolút kedvenc Dino XD, főleg mikor nagymenő akar lenni mégis elbénázik mindent mert nincs a közelben egy embere sem XD)

Mondjuk a sorozta nagy hátránya a gyenge kezdés. A 15-20. rész körül kezd igazán beindulni a dolog, addig csak random hülyülésről szól, és ez sokaknak kevés. Sok embernek elmegy tőle a kedve, mire oda jutna hogy tényleg érdekessé válik.

Lambo-t én utálom, legyen felnőtt avagy gyerek XDD Kiráz tőle a hideg és az agyamra megy. A másik pedig a gyerek I-pin. Ilyet fejet mégis HONNAN vett a magaka????

22. rész után kezdtem maszív függője lenni, ami nálam azt jelenti hogy együltőhelyemben akár 20 részt is megnézek egy nap alatt.

Most tartok az 55. résznél
:-D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 20:52 
Ó-nagy-admin "backstage"

Belldandy írta:
Lena Lia írta:
Bárcsak tidnék angolul. xD Na joh, pár mondatot azért tudok. :D What's your name? xD Where are you from? xD Jéé tök vicc, én is 13 vok. xD Lehet, hogy kezdődik?*aggódó arc*

lehet C: azóta meg... nálam már lassan öt éve masszívan tart a rajongás, szóval készülj fel a legrosszabbra. :))

amúgy magyar feliratot is le lehet tölteni a részekhez valahonnan, de én még sose próbáltam :P

Nekem anno az RTL2 nevű német adóval kezdődött, plusz régen a magyar rtl klubon id volt rengeteg anime (Sandibell, Sailor Moon, stb.).

Kevesen tudják de a régi idők nagy meséi is mind animék, mint pl. a Nils Horgerson, a Mumin, a Maja a méhecske. Csak ezek legtöbbször propaganda miatt francia rajzfilmként lettek eladva (ha emlékszik valaki az akkori műsorújságokra a Sailor Moon is francia rajzfilmként volt benne).

Amúgy ha egyszer megfertőződöl nem menekülsz. Én már több mint 12 éve függő vagyok XD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 20:13 
Tollforgató

:) Juj most lebuktál! Kiszámoltam a nagy matek tudásommal, hogy 18 vagy! Már megnézheted a karikás filmeket. De jo neked.(Nem mintha én nem nézném meg. xD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 20:10 
Sztorihajhász

Lena Lia írta:
Bárcsak tidnék angolul. xD Na joh, pár mondatot azért tudok. :D What's your name? xD Where are you from? xD Jéé tök vicc, én is 13 vok. xD Lehet, hogy kezdődik?*aggódó arc*

lehet C: azóta meg... nálam már lassan öt éve masszívan tart a rajongás, szóval készülj fel a legrosszabbra. :))

amúgy magyar feliratot is le lehet tölteni a részekhez valahonnan, de én még sose próbáltam :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 20:02 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 19:59 
Sztorihajhász

igen, elvileg fenn kell lenniük a részeknek youtube-n. csak ugye nem magyarul, hanem japán szinkronnal/angol felirattal (vagy néha angol szinkronnal, de az csak ritkán jó, én speciel az eredetit támogatom)

de ha ott nincs, akkor csak írd be google-be, hogy "Inuyasha episode 1" és biztos kidob ötezer helyet, ahol meg lehet nézni.

(nálam egyébként ott kezdődött az anime-őrület, hogy egyszer, úgy tizenhárom évesen, egy unalmas nyári napon eszembe jutott, hogy vajon van -e valami az interneten a sailor moonról XDDD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 19:55 
Tollforgató

Belldandy írta:
:| nálunk sincs semmilyen.
én kezdő és igénytelen módon youtube-n meg veoh-n nézem a részeket, de az igazán profik letöltik a torrentet meg ilyesmi. csak nekem ehhez nincs türelmem :lol: (meg az is hozzájárul a dologhoz, hogy Jacko iszonyú lassú :-/ )

régen én is néztem a totally spiest, és még úgy élveztem is XD akkora picsák D:

De a youtube-on fennt vannak teljes részek az ilyenekből? Még sosem kerestem rá. xD Majd most! :D Am az RTL-en szokott lenni hétvégenként ilyesmi, Inuyasha vagy nemtom h kell írni.:D Meg pár még ilyen, de sztem azok nem olyan komolyak.(Nem is tudod, milyen az a komoly anime!) Am nekem sincs a torrtenthez kedvem, elég volt nekem a limewire-t kezelni megtanulni. :D
Micimackó legyen veletek!(épp az volt a kérdés a széfben) xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 19:43 
Sztorihajhász

:| nálunk sincs semmilyen.
én kezdő és igénytelen módon youtube-n meg veoh-n nézem a részeket, de az igazán profik letöltik a torrentet meg ilyesmi. csak nekem ehhez nincs türelmem :lol: (meg az is hozzájárul a dologhoz, hogy Jacko iszonyú lassú :-/ )

régen én is néztem a totally spiest, és még úgy élveztem is XD akkora picsák D:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 19:38 
Tollforgató

Nekünk sajna nics olyan adónk, amiben lenne ilyen anime. :( Köszönjük júpíszí, családi csomag, alap nemtommikkel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 19:36 
Tollforgató

tally írta:
Lionela írta:
Nincs, mivel romantikus XDDD

Én jelenleg Kateikyoushi Hitman Reborn-t néek gőzerővel :D igaz nem befejezett de ez engem nem szokott akadályozni.

Hihetetleb jó. Már az alapötlet is beteg, és fetrengeni lehet rajta, a 25 rész körül meg plusz izgalomként bejön a shounen-fight vonal is.

Rég röhögtem ennyit, és emiatt elnézem még azt is hogy egyes szereplőket milyen nyomira rajzolt :lol: :lol: :lol:

xDD
engem hugom nyaggatot, h szedjem le a cerest és... hmm, van 1 elég odavágós pasi benne xDD és ha túl nyálas, nem nézem xD de ma véletlenül totally spices-t néztem O.o >.<' rájöttem, h akkor már inkább nyálas animék, szebbek is xDDD

Jaj miéé? xD A Totally spices jóóó! xD Az osztályban én vok Clover vagy ki a *****. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 19:34 
Sztorihajhász

Lionela írta:

Én jelenleg Kateikyoushi Hitman Reborn-t néek gőzerővel :D igaz nem befejezett de ez engem nem szokott akadályozni.

Hihetetleb jó. Már az alapötlet is beteg, és fetrengeni lehet rajta, a 25 rész körül meg plusz izgalomként bejön a shounen-fight vonal is.

Rég röhögtem ennyit, és emiatt elnézem még azt is hogy egyes szereplőket milyen nyomira rajzolt :lol: :lol: :lol:

ó, végre, végre! *.* te vagy az egyetlen olyan magyar ismerősöm, aki nézi *.* annyira örülök, hogy tetszik, mintha én rajzoltam volna (már több oldalon is próbáltam reklámozni, de eddig senkit se tudtam rávenni)
na majd most együttes erővel hátha új fanokat tudunk toborozni :D

és amúgy igen, Liónak teljesen igaza van XD valami hihetetlen idióta szereplők vannak (és RENGETEG bishi, ami talán annak is köszönhető, hogy a mangaka nő (!))
Gokkun :x Hibari :x Dino :x Squalo :x Bel :x ajj, mindenkit imádok belőle C: tényleg, nincs is olyan, akit ne szeretnék, még Lambót is bírom XD
szóval aki jót akar magának, kukkantson bele, megéri! C:

tally, ez egyáltalán nem romantikus *.* illetve a főhősnek van egy reménytelen szerelme, de eddig még csak barátok. és szerintem a kapcsolatuk még jó ideig nem fog túllépni ezen a státuszon :D
ezen kívül meg csak a fincsi potenciális yaoi-párosok vannak :lol:

ajj, de jó, Lio, hogy ezt megemlítetted, végre büntetlenül eláraszthattam az anime-topikot fangirl nyálzással DX

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Belldandy 2008 március 07 (péntek), 19:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 15:52 
Fanficbúvár

Lionela írta:

xDD
engem hugom nyaggatot, h szedjem le a cerest és... hmm, van 1 elég odavágós pasi benne xDD és ha túl nyálas, nem nézem xD de ma véletlenül totally spices-t néztem O.o >.<' rájöttem, h akkor már inkább nyálas animék, szebbek is xDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 15:49 
Ó-nagy-admin "backstage"

tally írta:
ayashi no ceresről van vkinek véleménye, tapasztalata? :) ;;)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 15:39 
Fanficbúvár

ayashi no ceresről van vkinek véleménye, tapasztalata? :) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 07 (péntek), 0:11 
Zöldfülű

Mi ez a nagy csend?!!!! :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 20:04 
Tollforgató

Phoebe Halliwell írta:
darkangeleyes írta:

Na ezzel meg már ÉN szemezek egy ideje :D

Huh szerintem ez nagyon jó, én csak ajánlani tom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 18:40 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Lanna írta:
Gondolom páran ismeritek az animenewsnetwork-ot. És ugye ha van olyan manga, amit ismersz, de nincs fent, beküldheted, de nem kerül fel egyből, hanem előbb ellenőrzik. Én már vagy 5öt beküldtem kb 2 hónapja, és semmi visszajelzés. Nem került fel, és nem is kaptam üzenetet, hogy már fenn van vagy van vele valami gond. Türelmetlen vagyok vagy elrontottam vmit? XD Mert például számomra érthetetlen, hogy a Midnight Operáról van fent egy rakás review meg cikk, de az ismertetője nincs fent. :roll: Valakinek nincs tippje, hogy miért?

Kivételesen fogalmam sincs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom milyen rendszer szerint dolgoznak, de mondjuk én már hibás ismertetőt is találtam ott. Emiatt ha info kell anikább az anidb-re megyek vagy a baka-update-re.

Amúgy elkezdtem újranézni a Wolfs Rain-t. Nagyon megváltoztam 3 év alatt, mert először csak a végén bőgtem, most meg még csak a 10. résznél járok, de 100-as zsepit majdnem elfújtam :-D :roll:

Szegény farkaskák! :(( :(( :((

én mág csak 3 részt láttam, és már depressziós vagyok :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 16:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Lanna írta:
Gondolom páran ismeritek az animenewsnetwork-ot. És ugye ha van olyan manga, amit ismersz, de nincs fent, beküldheted, de nem kerül fel egyből, hanem előbb ellenőrzik. Én már vagy 5öt beküldtem kb 2 hónapja, és semmi visszajelzés. Nem került fel, és nem is kaptam üzenetet, hogy már fenn van vagy van vele valami gond. Türelmetlen vagyok vagy elrontottam vmit? XD Mert például számomra érthetetlen, hogy a Midnight Operáról van fent egy rakás review meg cikk, de az ismertetője nincs fent. :roll: Valakinek nincs tippje, hogy miért?

Kivételesen fogalmam sincs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tudom milyen rendszer szerint dolgoznak, de mondjuk én már hibás ismertetőt is találtam ott. Emiatt ha info kell anikább az anidb-re megyek vagy a baka-update-re.

Amúgy elkezdtem újranézni a Wolfs Rain-t. Nagyon megváltoztam 3 év alatt, mert először csak a végén bőgtem, most meg még csak a 10. résznél járok, de 100-as zsepit majdnem elfújtam :-D :roll:

Szegény farkaskák! :(( :(( :((

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 16:48 
Írópalánta

"A Tekergők menekülni próbáltak de nem sikerült mert a ruhájuk beleakadt egy szögbe és lefejtődött és csak pucéran rohantak ki. Mikor végre hazaértek a klubhelyiségbe ekkor becsapták az ajtót. És akkor vették észre, hogy a lányszobába vannak!"
(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 17:33 
Fanficbúvár

darkangeleyes írta:

Na ezzel meg már ÉN szemezek egy ideje :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 17:31 
Fanficbúvár

Lionela írta:
zsofiy írta:
elfent már láttam, és igen, enyhén odaütött ^^ újranemnézem mert sztem meghalódok xD most hogy így eszembe jut a vége... :-S *szomi*

dééém amit mondtál másodiknak az micsoda? :-S mmint milyen téma?

Én csak olyat tudok, aminek a végén bőgsz, de ott aztán redesen.

Ilyen pl. a Wolf Rain.

Vagy bizonyos szintig a Chrono Crusade. De inkább Wolfs Rain, az utolsó pár része nagyon üt, de már más részeiben is vannak dolgok ami egy érzékenyebb embert megrígat.

Én még a Wolf's Rain elején járok, de már sírtam :) szóval az is mehet :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:46 
Fanficbúvár

Lio Dae Phoebe köszi a zajánlást :) Wolf's Rainnel már szemezek egy ideje, úgyh... egyelőre nem tudom xd

eh, ezzel töltöm az időmt verselemzés helyett :-S :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:43 
Tollforgató

Hát itt a manga ismertető:
http://www.manga.hu/index.php?id=761&content=ismerteto

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:41 
Ó-nagy-admin "backstage"

zsofiy írta:
elfent már láttam, és igen, enyhén odaütött ^^ újranemnézem mert sztem meghalódok xD most hogy így eszembe jut a vége... :-S *szomi*

Én csak olyat tudok, aminek a végén bőgsz, de ott aztán redesen.

Ilyen pl. a Wolf Rain.

Vagy bizonyos szintig a Chrono Crusade. De inkább Wolfs Rain, az utolsó pár része nagyon üt, de már más részeiben is vannak dolgok ami egy érzékenyebb embert megrígat.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:38 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:35 
Fanficbúvár

darkangeleyes írta:
zsofiy írta:
unatkozom... valaki nem tudna sírós animét ajánlani, esetleg nemtúl hosszút? téma az felőlem bármi lehet, csak bőgős-meghatós-bármilyen legyen xD

Elfen Lied. Vagy ha nem ilyenre gondoltál akkor Boku wa Imouto ni Koi wo Suru - Secret Sweethearts. Szerintem mindegyik ütős a maga formájában. De pl a DN Angel vége is eléggé szomorú. (bocs ha már láttad őket)

Viszont én az Elfen Liedet amikor láttam, utána napokig sírásra görbült a szám, mikor eszembe jutott.

Számból vetted ki a szót :D Elfent akartam énis mondani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:32 
Tollforgató

zsofiy írta:
unatkozom... valaki nem tudna sírós animét ajánlani, esetleg nemtúl hosszút? téma az felőlem bármi lehet, csak bőgős-meghatós-bármilyen legyen xD

Elfen Lied. Vagy ha nem ilyenre gondoltál akkor Boku wa Imouto ni Koi wo Suru - Secret Sweethearts. Szerintem mindegyik ütős a maga formájában. De pl a DN Angel vége is eléggé szomorú. (bocs ha már láttad őket)

Viszont én az Elfen Liedet amikor láttam, utána napokig sírásra görbült a szám, mikor eszembe jutott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:25 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:23 
Tollforgató

Lionela írta:

Nyah ez ssztem tök jó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 23 (szombat), 16:18 
Fanficbúvár

Jaajistenem, megnéztem tegnapéjjel a Papa to kiss in the Dark-ot... istenem deszéééép..... Yaoi, yaoi, nahátna... meg vérfertőzés, sőt, még a pedofíliát is rá lehet fogni... és mindemellett gyönyörű...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 21 (csütörtök), 22:33 
Szárnybontogató

vahh undorítóan finnyás vagyok, türelmem sincs, inkább manga. élvezetesebb nyálat verni a képekre, ráadásul a favjaimból szinte nincs is anime. felfoghatatlan számomra, hogy a ludwig kakumeit hogy hagyhatták ki. </3
btw ha már kaori yuki, akkor talán jobb is, az angel sanctuary valami óborzalom volt, ráadásul a teljes sztori.. egyhatoda..? [pedig azért megbámulnám astarothot és lucifert mozgósban. : d]
amúgy mióta adják a fma-t, azt nézem, feltéve ha éppen itthon vagyok. a szinkron gyilkos, már azért megéri. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 21 (csütörtök), 21:55 
Fanficbúvár

köcönöm szépen :)
én már csak ilyen ízlésficamos vok úgy néz ki, mert nekem tetszett a DMC :D (tegyük hozzá, h a játékot nem ismertem korábban, szal :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 21 (csütörtök), 14:31 
Ó-nagy-admin "backstage"

Na akkor Devil may cry zenekereséshez.

Külön a számmal nem tudok szolgálni, az egész OST tudom adni.

2 lehetőség van.

Ad1: http://isohunt.com/download/32117781/de ... ST+DMC+OST

Letöltöd erről a torrentről.

Ad2:
Bizonyos számok fenn vannak youtube-n, letöltöd flv formátumban majd hangfelvevő progival mp3-t csinálsz belőle.

http://video.aol.com/video-detail/devil ... 3064051258

Itt megnyomod a kis youtube képernyő sarkában a menüt és faladja a többi számot is.

Harmadik lehetőség ez esetben nincs. Mivel az animét egész szépen elszúrták a várakozásokkal ellentétben így az OST iránt se érdeklődnek annyian hogy könnyen beszerezhető legyen átlagos forrásból.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:44 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:

ejjj de rossz vagy :D ki sem nézné belőled az ember :D

Ez még hamvas ifjúkoromban volt... Valamikor az őskorban :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:42 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Szerintem nekem volt a legtöbbet fejfájásom/hányigerem a suliba... :)) :)) :)) :)) A végére olyan profi lettem, hogy már a tünetek is előjöttek rajtam, ha úgy akartam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hiába a szükség nagy úr. Bementem az első 4-5 órára aztán eljátszottam, hogy haldoklom, mire hazaküldött az osztályfőnök. Ez nem számított hiányzásnak nem kellet igazolni, nem került a naplóba, hisz benn voltam a suliba csak 1-2 óráról hiányzom, azt is azért mert az osztályfőnök hazaküldött, nem én akartam XDDDD

Így kell sok szünetet csinálni következmény nélkül :lol:

xD tiszta profi voltál :D

nálunk mindig minden hiányzást bevésnek >.< szal soha nem lehet következmények nélkül rosszul lenni x')

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:38 
Fanficbúvár

Lionela írta:
tally írta:

cseles =)) =)) =))
akkor ez nem újkeletű őrület nálad :D :) x)

Szerintem nekem volt a legtöbbet fejfájásom/hányigerem a suliba... :)) :)) :)) :)) A végére olyan profi lettem, hogy már a tünetek is előjöttek rajtam, ha úgy akartam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hiába a szükség nagy úr. Bementem az első 4-5 órára aztán eljátszottam, hogy haldoklom, mire hazaküldött az osztályfőnök. Ez nem számított hiányzásnak nem kellet igazolni, nem került a naplóba, hisz benn voltam a suliba csak 1-2 óráról hiányzom, azt is azért mert az osztályfőnök hazaküldött, nem én akartam XDDDD

ejjj de rossz vagy :D ki sem nézné belőled az ember :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:37 
Ó-nagy-admin "backstage"

tally írta:

cseles =)) =)) =))

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:32 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Aktív függő kb. 6 éve vagyok, azóta van netünk.

Viszont előtte is szerettem nagyon őket (csak akkoriban nem tudtam nagy mennyiségben hozzájutni). Az RTL2-n rengeteg anime ment/megy, csakúgy mint a vox-on és az mtv-n. Mindig néztem őket, sőt volt olyan hogy egy-egy kedvenc részem miatt betegnek tettem magam a suliba csakhogy hazmehessek megnézni az aktuális kora délutáni rész =)) =)) =)) =))

cseles =)) =)) =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

tally írta:
:shock: tudtam, h sokat láttál már.... de aúcs xD ez rengeteg xDD hány éve is vagy függője? :) 8? :-? mintha 1x említetted volna... :)

Aktív függő kb. 6 éve vagyok, azóta van netünk.

Viszont előtte is szerettem nagyon őket (csak akkoriban nem tudtam nagy mennyiségben hozzájutni). Az RTL2-n rengeteg anime ment/megy, csakúgy mint a vox-on és az mtv-n. Mindig néztem őket, sőt volt olyan hogy egy-egy kedvenc részem miatt betegnek tettem magam a suliba csakhogy hazmehessek megnézni az aktuális kora délutáni rész =)) =)) =)) =))

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:20 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Mivel én sorozatonként legalább 1 helyes bishit igényelek, így valószínű, hogy nem nézem meg :D :D :D . (ahogy a Blood+-t se akármilyen jó a sztorija)

tally: most már kezded kapizsgálni, miért vagyok biztos az animékkel-mangákkal kapcsolatos tudásomban XD Van mire alapoznom. Pedig a mangák számát még se említettem az kb. 3-szor ennyi, de lehet több... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: *menthetlenül függő 8) *

hm... há azért nem állítanám, h nincsenek a blood+-ban bishik xD :-P nem tom, h mekkora-milyen igényeid vannak, de van 1-2 figura, akitől kissé lefolyunk a széken x')

:shock: tudtam, h sokat láttál már.... de aúcs xD ez rengeteg xDD hány éve is vagy függője? :) 8? :-? mintha 1x említetted volna... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:15 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Phoebe Halliwell írta:
És melegen ajánlom neked a Monster-t, ha elgondolkoztató történetre vágsz :) 74 rész, néhol kicsit lassúnak tűnhet, de megéri végignézni...

Mivel én sorozatonként legalább 1 helyes bishit igényelek, így valószínű, hogy nem nézem meg :D :D :D . (ahogy a Blood+-t se akármilyen jó a sztorija)

tally: most már kezded kapizsgálni, miért vagyok biztos az animékkel-mangákkal kapcsolatos tudásomban XD Van mire alapoznom. Pedig a mangák számát még se említettem az kb. 3-szor ennyi, de lehet több... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: *menthetlenül függő 8) *

Jó bishi? :D Nemtom, nekem az első animés "szerelmem" onna származik :D
http://www.aoianime.hu/?anime=304
A legfelső Dr. Tenma sem utsó, hát még az a szőke istenség, Johan 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:12 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
És melegen ajánlom neked a Monster-t, ha elgondolkoztató történetre vágsz :) 74 rész, néhol kicsit lassúnak tűnhet, de megéri végignézni...

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:08 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Phoebe Halliwell írta:
Ja, és Lionela, anime-OST-os kérdésem nekem is lenne:D
A Devil May Cry 9.részéből kéne nekem az a szám, ami akkor megy, amikor nagyban pókereznek. Mielőtt a Lucky Amanda is vesztene (Dante meg meglepő módon ezúttal ugyi nem). Rem.(Ryuk... höhö, nemvok fanatikus, á dehoyg XD) tudsz segíteni...

Illetve nem tudod Gantz OST-to hol lehet beszerezni? Egyszerűen nem találom sehol :(

A DMC cuccost majd holnap megnézem most nincs kedvem keresgélni melyik számról is van szó.

Gantz OST-t nem csoda hogy nem találsz, mivel nem létezik. Egyedül az OP-t és ED-t lehet leszedni. Külön OST-je nincs.

Köszönöm szépen előre is, hálám örökké üldözni fog (csak vigyázz, utól ne érjen...)
Amúgy sejtettem, h ez lesz a válasz :( De ez igazságtalanság :( Ritka jó OST-je van, és erre... áhh... (megjegyzem, a Brand new day-t tudtam még leszedni, amit a küldetések előtt ad le mindig, de az meg kinek kellett vna -.- )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:07 
Fanficbúvár

:shock: :shock: :shock: lio...... hódolatom _U_ _U_ _U_ xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:05 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
A Devil May Cry 9.részéből kéne nekem az a szám, ami akkor megy, amikor nagyban pókereznek. Mielőtt a Lucky Amanda is vesztene (Dante meg meglepő módon ezúttal ugyi nem). Rem.(Ryuk... höhö, nemvok fanatikus, á dehoyg XD) tudsz segíteni...

Illetve nem tudod Gantz OST-to hol lehet beszerezni? Egyszerűen nem találom sehol :(

A DMC cuccost majd holnap megnézem most nincs kedvem keresgélni melyik számról is van szó.

Gantz OST-t nem csoda hogy nem találsz, mivel nem létezik. Egyedül az OP-t és ED-t lehet leszedni. Külön OST-je nincs.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:01 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 21:00 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én is megadjam? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ok... Megpróbálom idesűríteni.

Angel Sanctuary OVA (3)
Ai no Kusabi OVA (2) *
Air Gear
A vadon hercegnője Movie (Mononoke Hime)
A vándorló palota Movie
Beyblade
Black Cat
Black Lagoon
Blue Submarine No. 6
Candidate for Goddess
Card Captor Sakura + Movie 1-2.
Chihiro Szellemországban Movie (Spirited Away)
Chrno Crusade
Close The Last Door OVA (1) *
Code Geass Hangyaku no Lelouch
Cowboy Bebop + Movie
Darker than Black
Death Note
Detective Conan + Movie 1-10
Devil May Cry
Digimon 1-2. + Movie
Digimon Tamers
Digimon Frontier
Digimon Savers
D.N.Angel
Demonbane
Doremi
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
Earth Girl Arjuna
Elfen Lied + Special
Enzai OVA (2) *
Erementar Gerad
Escaflowne
Eureka seven
Fate Stay Night
Final Fantasy: Advent Children
Final Fantasy: Last Order
Flame of Recca
Fruits Basket
Fullmetal Alchemist + Movie + OVA (3)
Full Metal Panic
Gate Keepers
Generator Gawl
Gensou Maden Saiyuki + Saiyuki RELOAD
GetBackers
Giniro no Olynssis
Gundam Wing + Movie
Gundam X
Gravion
Gravion Zwei
Gravitation + OVA (2) *
Great Teacher Onizuka
Groove Adventure Rave
Hakkenden Movie
Harukanaru Toki no Naka de + OVA (2)
Haru wo Daiteita OVA (2) *
Heroic Age
Innocent Venus
InuYasha + Movie 1-4
Interstella5555
Jyu oh Sei
Juuni Kokki / The Twelve Kingdoms
Kaleido Star
Kamikaze Kaitou Jeanne
Kaze no Stigma
Kiba
Kickers
King of Bandit Jing
Kyou Kara Maou!
Lesson XX OVA *
Loveless + extrák *
Mai Hime
Majutsushi Orphen (Sorcerer Stabber Orphen) + Orphen Reverenge
Marchen Awakens Romance (MAR)
Mila
Mirage of Blaze + OVA (3) *
Mobile Suit Gundam SEED / Kidou Senshi Gundam SEED
Mobile Suit Gundam Seed Destiny
Monster Rancher
Naruto
Naruto Movie 1-3.
Neon Genesis Evangelion + The End of Evangelion Movie
Night Head Genesis
Noir
Okane Ga Nai *
Onmyou Taisenki
Ouran Koukou Host Club
Pokemon + valamelyik Movie
Prince of Tennis + Movie + OVA (6)
Psychic Academy
RahXephon
Ranma ½ + OVA (12)
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan
Sailor Moon
Saint Beast OVA (6)
Saiyuki Reload Gunlock
Scrapped Princess
Sensitive Pornograph OVA (2) *
Seto no Hanayome
Shakugan no Shana
Shaman king
Shin-Chan
Shingetsutan Tsukihime
Sola
Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor
Sousei no Aquarion
Spiral
Sukina Mono wa Suki Dakara Shoga Nai (Sukisyo) + OVA *
Tactics
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou
Tokyo Mew Mew
Trigun
Tsubasa Chronicle
Tsubasa Chronicle Second Season
Wedding Peach
Weiß Kreuz + OVA (2)
Weiß Kreuz Gluhen
Wild Arms
Winter Cicada OVA (3) *
Wolf's Rain
X + Movie
xxxHOLIC + Movie
Yami no Matsuei *
Yu-Gi-Oh + Movie 1-2.
Yu Yu Hakusho + Movie 1-2
Zero no Tsukaima
Zero No Tsukaima II
Zombie-loan

AMit jelenleg nézek pedig:

Naruto Shippuuden
Bleach
D.Gray-man
Kekkaishi
Gintama
Shining Tears X Wind
Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi (History`s Strongest Disciple Kenichi)
Genshiken
Gundam 00
Kurau Phantom Memory
Rizelmine
Ghost Hunt
Samurai Deeper Kyo
Eien no Aseria The Spirit of Eternity Sword
Shounen Onmyouji
Kemono Soukikou Dancougar Nova
Night Wizard
Dragonaut: The Resonance

A *-al megjelölt sztorik kizárólag 18-éven fölülieknek ajánlott :lol:

Hm... Azt hiszem ennyit láttam, de lehet kihagytam egy-kettőt. Egy idő után elveszti az ember a fonalat XDDDD

Kép

MyAnimelist

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionela 2008 február 20 (szerda), 21:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 20 (szerda), 20:49 
Fanficbúvár

Akkor én így, én is megadom az általam látott animéket (abban a sorrendben, ahogy láttam őket)

Monster
Loveless
Death Note
Darker Than BLACK
Elfen Lied
Gantz
Hellsing
Code Geass
Devil May Cry
ill most kezdtem el a Wolf's Rain-t

Nekem most spec a Nr. 1 helyen a DN áll, holtversenyben a CG-vel és a Monsterrel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 16:28 
Írópalánta

Lionela írta:
Meg Budapestet animében látni se egy utolsó élmény :lol: :lol: :lol: :lol:

Jah, azért is néztem meg, mert láttam a conon vetített, azóta már elhíresült Budapest AMVt :D és télleg nagyon élethűen és részletesen ábrázolták bpt ^^

"A Tekergők menekülni próbáltak de nem sikerült mert a ruhájuk beleakadt egy szögbe és lefejtődött és csak pucéran rohantak ki. Mikor végre hazaértek a klubhelyiségbe ekkor becsapták az ajtót. És akkor vették észre, hogy a lányszobába vannak!"
(Abmira)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 17 (vasárnap), 15:06 
Zöldfülű

Lionela írta:
Meg Budapestet animében látni se egy utolsó élmény :lol: :lol: :lol: :lol:

Asszem ez lesz a következő a sorban.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra