Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 06 (csütörtök), 0:20

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 19 (szerda), 17:35 
Billentyűzetgyilkos

Jelentek egy kis helyzetet. :lol:

Mint korábban említettem, most életcélom, hogy befejezzem a Sorsunkat, (jó, nem gúnyolódom) tehát hétvége környékén szeretném frissíteni.
Aztán.
Mivel péntekből... öhm, nem is tudom, úgy öt napig itt lesz Lily, mással annyira szerintem nem fogok haladni, de mindenképpen írunk Magistrát. Így közös történet frissítés is várható :)
Ezen felül ebben az időszakban alighanem csak a kihívásos sztorit írom majd, de azt a felkészülési határidő lejárta előtt úgy sem láthatjátok. :D
A Sorsunk vége után pedig természetesen jön a Titkokba zárt tudat.
Igen, azt hiszem, egyelőre ennyi I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 19 (szerda), 17:35 
Zöldfülű

Szia Mellons!
Érdeklődhetek, hogy mikor lesz a Csapdából és a Csupán a múlttől függ-nek frissítése? Mindkettő nagyon tetszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 15:50 
Szárnybontogató

Szia Mellons! Nagyon jó volt az új feji a Sorsunkból! :D Részletesebb véleményemet a Lumoson megtalálod. ;) Kíváncsian várom a folytatást! 8-> :x Puszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 15:16 
Billentyűzetgyilkos

Nos, akkor tessék. Elkészültem, átnéztem.

A sorsunk... következő - Tűzpróba, Piton módra fejezete itt megtalálható:

http://fanfiction.lumos.hu/viewstory.php?sid=240

Mindenkinek jó olvasást és szórakozást hozzá! Remélem meglesz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 16 (vasárnap), 8:18 
Billentyűzetgyilkos

Ahoj mindenki! (szépen, kalózosan)

Gondolkodtam - néha kell - és úgy döntöttem, ha már csak két fejezet van a Sorsunkból, akkor azt be kéne fejezni, és így csak a TZT maradna, és azzal haladnék folyamatosan. Mert ugye megint itt van a második kihívás is, amin részt veszek.

Tehát ma Sorsunk friss lesz, amint befejezem a hátra lévő kb. három oldalt. Aztán annak az utolsója, az még nem tudom, mikor, és utána már csak TZT, amivel tudok majd szépen haladni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 18:02 
Szárnybontogató

Már nem ismerem mondani, de annó én még ígértem neked egy naaagy összefoglaló kritikát. Na annak megkaptad az első részét, és egyszer megérkezik a második is, de ahhoz hogy ez megtörténjen nem ártana tovább olvasni sem.

mellons írta:
A Sorsunkra pedig emlékszem, mondtad, hogy majd csak a végén olvasod el, mivel így is sok fejezetet kihagytál már.

Én meg nem emlékszem XD De most, hogy így mondod, tényleg erről volt szó :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 17:53 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Gondoltam én is felnézek már erre, nagyon el lettél hanyagolva hallod... bár a táskámban mindig ott figyel a Becsülettel kinyomtatott példányának soron következő 50 oldala, amikor ülök a vonaton akkor olvasom, ha épp nem a tanulni valót nézem át reggelente.

Tényleg csúnya rossz vagy, és gonosz. :-P Különben pedig jól esik, hogy cipeled magaddal az aranyat érő oldalakat :D Különös, milyen sokan jelzik ugyan ezt vissza, vagy hogy ismét elolvasták. Nem értem, hogy nem unjátok :D Bezzeg én még nem jutottam el odáig, hogy újraolvassam. Mindig csak nektek írok, és írok, és.... ;;)

A Sorsunkra pedig emlékszem, mondtad, hogy majd csak a végén olvasod el, mivel így is sok fejezetet kihagytál már. Nos, még két fejezet van hátra, szóval felkészülhetsz I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 17:37 
Szárnybontogató

Gondoltam én is felnézek már erre, nagyon el lettél hanyagolva hallod... bár a táskámban mindig ott figyel a Becsülettel kinyomtatott példányának soron következő 50 oldala, amikor ülök a vonaton akkor olvasom, ha épp nem a tanulni valót nézem át reggelente.
Legalább azt megnézegetem, hogy miből van friss fejezet... :)
Jah és én is teljesen elfelejettem, hogy létezik egy Remus a Sorsunkban (hoppá fejlődök, nem Igazábólt írtam, a sztori végére csak megjegyzem).
Mást nem is tudnék hozzátenni, mert kábé nem olvastam el az uccsó 3 fejezetet XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 16:58 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Hú, nagyon tetszett... :D Annyira megörültem, hogy volt benne Remusról szó... :P :D Fura volt, mert először csak néztem, mondom Remus meg mit keres itt... Aztán ugrott be, hogy hoppszi, ő az SVK tanár...

Igen, Remus ebben a történetben valahogy nagyon mellőzött lett. És szegény még csak nem is szánt szándékkal. Azt hiszem, bevallhatom szörnyű hibaként, mert szerintem elsiklottam a jelenléte felett, aztán én is kb. úgy kapcsoltam, mint ti, hogy hoppá, mikor rájöttem, hogy igen, ő biza itt tanít. :#-)
Pedig emlékszem, mikor anno írni kezdtem a történetet, nem hiába "hívtam vissza" ismét SVK tanárnak. Aztán annyira elmentek az események a horcrux keresés felé, ahol mindenképpen Piton lett volna Harry segítője, meg ugye a szerelmi szál, hogy valahogy Remus elfelejtődött. De most már lesz még említés róla, és remélem, azért annyira nem is hiányzott a történetből, nélküle is élvezhető volt. (lulla, erre ne te válaszolj, mert tudom, hogy neked ő az egyik nagy kedvenced :D Vagy, megerősíthetsz abban, hogy azért így sem volt rossz :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 16:53 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
kritikát majd írok :D (1x biztos x') *srg*)
de igyekezek majd :D ;) ;;) (hm... sztem ezt túl sokat mondom manapság... :#-) )

Ezt bizony jó látod. Szóval mindenki jobban jár, ha inkább nem is mondod, aztán ha majd tényleg eljutsz odáig, már meglepetés lesz, én meg őszülő fejű nénike :lol:
Azért örülök, hogy itt jelezted, hogy tetszett :D

Kis Off: Jesszum Tally szivem, már hanyadik hozzászólásnál tartasz? Pedig Lio mostanában bővítette a kiírásokat. De mégis mi más lehetnél a menthetetlenül fanatikuson kívül? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 09 (vasárnap), 21:23 
Fanficbúvár

wú, elolvastam :D
és nekem nem volt bajom ezzel az érzelmesebb töltettel, meg kellett 1x ezt is beszélniük... :)

kritikát majd írok :D (1x biztos x') *srg*)
de igyekezek majd :D ;) ;;) (hm... sztem ezt túl sokat mondom manapság... :#-) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 09 (vasárnap), 18:39 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
Nem tudom, nekem annyira nem jött be ez az érzelgős rész...
....Párbaaaaaj? Az vicces lesz! Már várom!

Igen, én is így éreztem. Azért is írtam ki az elejére, hogy talán túlzásba vittem, de mindenképpen akartam még egy Ginny-Harry központú megnyílvánulást, mert az utolsó két fejezetben csupán kevés ilyen lesz.

És igen, ha nem is annyira vicces, de érdekes lesz a következő fejezet ;)

Mis Piton: Folytatás talán két hét múlva, mert most a TZT lesz soron elvileg. De még lehet, hogy jobban benne leszek a sorsunkban, és akkor jövő héten mégis az lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 09 (vasárnap), 17:26 
Szárnybontogató

Remusnál én s néztem egy kicsit... Mi is van? Aztán leesett, hogy ja igen. Ő nem marahtat ki a dologból persze.
Nem tudom, nekem annyira nem jött be ez az érzelgős rész... (áhh jószerivel ide írok véleményt de lusta vagyok most visszabatyogni a lumosra...) Kicsit sok volt már nekem a csöpi. meg ezeket a dolgokat igazából már elmondták egyszer kétszer, sokszor. Azt egy kicsit túlzásnak tartom, hogy ha Harry és Ginny egy kicsit is komolyabban beszélget, abból rögtön szerelmi vallomás, vagy még inkább házassági fogadalom, vagy mi lesz. De egyébként nekem bejött!
Párbaaaaaj? Az vicces lesz! Már várom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 09 (vasárnap), 17:01 
Írópalánta

Hú, nagyon tetszett... :D Annyira megörültem, hogy volt benne Remusról szó... :P :D Fura volt, mert először csak néztem, mondom Remus meg mit keres itt... Aztán ugrott be, hogy hoppszi, ő az SVK tanár... :oops: :D Lumoson bővebben írtam, csak Remus lemaradt, így gondoltam, akkor max azt ide írom be...
:-* nagyon jó volt!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 09 (vasárnap), 16:44 
Szárnybontogató

Szia Mellons! A lumoson hagytam véleményt. :D Nagyon tetszett ez az új feji. ;) Amúgy mikorra várható ebből a folytatást? Kis kiváncsi. 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 09 (vasárnap), 16:09 
Billentyűzetgyilkos

Nézzétek el, de annyira még nem volt időm átrágni magam rajta, lehetnek bentmaradó hibák. Mindenesetre, ahogy ígértem.

Sorsunk következő fejezete itt:

http://fanfiction.lumos.hu/viewstory.php?sid=240

Mindenkinek jó olvasást hozzá. :) És még egyszer mondom, hogy lelkileg készüljetek a végére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 06 (csütörtök), 12:39 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
Szegény Magistra... Annyira el van hanyagolva... Biztosan fél, egyedül kell lennie hosszú-hosszú heteken (jobb esetben :D) keresztül... Nem lennék a helyében...

Van benne valami... csak ül az a pár elkészült sor az üres, fehér wordben. És akkor vár... és vár... és még mindig vár... Valahogy akárhogy is szeretjük azt a sztorit is, mindig ő lesz az utolsó, akihez nyúlunk a sok másikhoz, és teendőkhöz képest.
De behozzuk, mert Lily megint jön hozzánk, nemsokára, és megpróbálunk majd legalább két fejezetet megírni. Így egy felkerülhet, aztán a következő rá mondjuk két hétre, és így nem lesz olyan nagy szünet. :)

Nekem most a Sorsunkat kell írnom, mert azt hiányolják nagyon az olvasók. Szóval hétvégén azt szeretném frissíteni, aztán értelemszerűen TZT. És még itt van az a szerencsétlen novella is, amit említettem még régebben.... rendbe kéne tenni őt is. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 06 (csütörtök), 12:30 
Billentyűzetgyilkos

Nos, elvileg az oldalunk most már rendben van. Némi utánajárás, bürokráciai csoda a rosszabbik fajtából, és utalgatás meg faxolás és lááám!
Fű de utálom ezt.
Na mindenesetre mostantól reméljük szépen látogatható lesz megint a lilyand mellons. net. :) És aki majd arra jár, az ARF is.

Ezt bemásolom Lilyhez is, hátha valaki csak nála jár. Öhm, ezt csak úgy magamban mondtam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 04 (kedd), 15:53 
Szárnybontogató

Szegény Magistra... Annyira el van hanyagolva... Biztosan fél, egyedül kell lennie hosszú-hosszú heteken (jobb esetben :D) keresztül... Nem lennék a helyében...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 04 (kedd), 12:38 
Billentyűzetgyilkos

Always írta:
Csak nagyon óvatosan érdeklődnék hogy mikor lesz kb Magistra?Mert most olvastam el és nagyon odav vagyok érte,szuper lett!! :oops:

Nos, először is, köszönjük a dicséretet. :)
Másodszor: Igen, ez az az írás, amire valahogy sosincs annyi időnk, mint kéne vagy szeretnénk. Megint csak itt az új WS kihívás, plusz a többi történetünk. Sajnos ezt már annyiszor elmondtam, és tényleg szégyeljük magunkat, de...
Mindig csak annyit tudunk ígérni, hogy amint úgy alakul a helyzet, nekiállunk. Összeülünk Lilyvel, és megpróbáljuk megoldani. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 03 (hétfő), 18:15 
Zöldfülű

Csak nagyon óvatosan érdeklődnék hogy mikor lesz kb Magistra?Mert most olvastam el és nagyon odav vagyok érte,szuper lett!! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 02 (vasárnap), 14:44 
Billentyűzetgyilkos

lulla írta:
Reméltem, hogy nem lesz ilyen hamar vége... Mostanság ilyen kedved van?? :D:D Becsülettel először, Sorsunk másodszor... :D A két régebbi. ;;)

Mi az, hogy ilyen kedvem van? :-P A Becsülettel így is hosszabb lett a tervezettnél. A Sorsunkról meg ne is beszéljünk ilyen téren, mert az meg valóságos önéletet élt.
Éppen itt volt a Becsülettel lezárásának ideje, hiszen szépen el lett odáig cipelve a cselekmény és levezetések. A Sorsunknál pedig előre szóltam, hogy az a hetedik évüket dolgozza fel. Sajnálom, de nem járhatnak az idők végezetéig iskolába :D
És hogy a két régebbi? Nos, ez éppen ezért logikus, hiszen ezt írom a leghosszabb ideje. Most értek el odáig, hogy végük legyen. (mint a botnak :)) ) Aztán miután mindenki meghalt, és kicsik is vén papák lesznek, már úgy is mindegy nekik. :-)P

Ma igyekeztem ám írni, de nem tudom, leszek-e olyan ügyes, hogy be is fejezzem délutánig. Mármint estig.... ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 02 (vasárnap), 14:36 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
Áááááá! Tudtam, hogy vége lesz, de hogy ilyen hamar... :( Légyszi, legyen folytatááááás! :(( :((:((

A folytatás majd még kiderül, miként és hogyan lesz, ha lesz. De biztos lesz azért egy kis szünet a befejezés, és a második kezdése között.

Én mondtam, hogy készüljetek fel lelkiekben :D Hamarosan The End.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 01 (szombat), 20:58 
Írópalánta

mellons írta:
De ha lesz is, akkor a Sorsunk jön, vélhetően az utolsó előtti, előtti fejezettel :D Már pontba szedtem, minek is kell még benne lennie...

Reméltem, hogy nem lesz ilyen hamar vége... Mostanság ilyen kedved van?? :D:D Becsülettel először, Sorsunk másodszor... :D A két régebbi. ;;)
Én nagyon örülnék, ha folytatnád a Sorsunkat. De ezt természetesen csakis te döntheted el. Ha tényleg folytatod, rám számíthatsz. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 01 (szombat), 18:21 
Szárnybontogató

Áááááá! Tudtam, hogy vége lesz, de hogy ilyen hamar... :( Légyszi, legyen folytatááááás! :(( :((:((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 01 (szombat), 15:30 
Billentyűzetgyilkos

Ma biztos nem lesz semmi friss, holnap már talán.
Buli volt nálunk itt aprajafalván, szóval még a rendrakás ment, és nem is sokat aludtam.

De ha lesz is, akkor a Sorsunk jön, vélhetően az utolsó előtti, előtti fejezettel :D Már pontba szedtem, minek is kell még benne lennie...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 27 (szerda), 16:10 
Billentyűzetgyilkos

Oh, egyébként Piton megformálásával kapcsolatban, (hogy bővítsem az előzőeket):

Éppen ma kaptam meg Lilytől, miszerint "Néha elgondolkozok azon, ha Piton nő lenne, vajon olyan lenne-e mint te :D"
Nem, ez bizony nem feltétlen dicséret :))

Szóval, most megyek, hátha találkozom még Pitonnal, és vehetek tőle további leckéket :lol: (bár egyesek szerint már így is túlságosan hajazok rá *vigyorogva vállat von* )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 27 (szerda), 16:02 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
Nyah, akkor én is jelentkeznék.

Nos, Piton és Harry kapcsolatára az eddigi történetekben is nagy hangsúlyt fektettem, kétlem (vagy legalábbis remélem nem), hogy azzal problémám lesz, de azt hiszem Harry helyzetéből adódóan ez most valóban érdekesen alakul majd. Mindenesetre köszönöm a bizalmat, titkokban és csavarokban nem lesz hiány, néha nagyot néztek majd, főként, ha jön a legnagyobb rejtély megfejtése, amit az ügyesek már közben is kapizsgálhatnak majd. :lol:

Harry kire hajt? Úgy érted Hermione vagy Ginny? Mert ha erre, akkor szerintem ezt nagyon egyszerű volt kitalálni. Vagy csak én gondolom így? Csak figyeld meg Ginny és Hermione viselkedését. Teszem azt, hogy Hermione nem próbált közelebb kerülni hozzá (viszontlátó csók), míg a többiek Ginny reakciója miatt aggódtak. Bár a második fejezetben is egyértelmű volt a felállás. I-)

Nos… egyébként sem ez lesz a legfontosabb, ugyanakkor az emberi kapcsolatok szerepe számottevő lesz. Nem feltétlen csak a pozitív dolgokra értem.
Dumbledore meglepetései is ütősek szoktak lenni. Nemdebár? :-Ą :lol:

Na igen, talán a per pillanat kifejezés célszerűbb lett volna. A másiknál nem stimmel a ragozás. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 27 (szerda), 14:57 
Szárnybontogató

Nyah, akkor én is jelentkeznék. Egyetértek Tallyval, szerintem is mindenkit meg lehet fogni a TZT-vel, aki valaha is olvasott bármit tőled. Kíávcsi vagyok, mit fogsz kihozni belőle, mert legjobb tudomásom szerint Severitust még nem alkottál, az inkább Lily asztala. Szóval csak valami érdekes jöhet ki belőle, ha valami újba kezdesz :D Bár azt továbbra sem tudom igazán eldönteni, hogy Harry per momentán kire hajt, de... majd kiderül...
Per momentán... Ez olyan jó kifejezés :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 27 (szerda), 9:11 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
nem lehet még 1 olyat írni, mint a becsülettel.... de ez másmilyen és lehet annyira jó :D ;)
szerintem mindenkit megfogtál a tzt-vel :D egyedi és fordulatos és persze no.1. mellons :D ;)

Hát remélem is, hogy másmilyenként is lehet annyira jó :D Különben hiába töröm magam :lol: Köszönöm a véleményed, örülök, hogy nem csak nimol lelkesedik annyira érte. Igyekszem majd, hogy hasonlóan fordulatos maradjon, és annyi biztos, hogy lesz még min meglepődnötök. *dörzsölgeti a kezét*
Mint ahogy sokan már most elgondolkodtak Voldemort mondanivalóján. Megjegyzem, nagyon okos módon... már csak egy kicsit egyeztetni kell az első fejezet elején lévő fontos idézettel :)
Szóval remélem, nem rajtam fog múlni. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 26 (kedd), 20:23 
Fanficbúvár

és wú, de 1forma szmájlikat használtm az előző hsz-omban O.o xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 26 (kedd), 20:22 
Fanficbúvár

mellons írta:

Ennek örülök. Mikor ugye indult a szavazás, meglepődtem, hogy éppen ezt a rétegtörténetet választottátok. Szóval kicsit aggódtam is, hogy milyen lesz a fogadtatása mondjuk a többiek számára, és még mindig ott volt a lehetősége annak, hogy jól el fogom szúrni.
Meg ugye a nagy kedvenc mindig a Becsülettel volt, és még egy olyat úgy sem sikerülne írni.
De aztán egyre több embertől érkezett olyan vélemény, hogy hasonlóan, vagy még inkább, jobban tetszik neki a TZT, így szépen megnyugodtam :)

én már akkor tudtam, h zseniálisan meg fogod írni :D :) és jó úton haladsz hozzá, ez tény :D ;) nem lehet még 1 olyat írni, mint a becsülettel.... de ez másmilyen és lehet annyira jó :D ;)
szerintem mindenkit megfogtál a tzt-vel :D egyedi és fordulatos és persze no.1. mellons :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 26 (kedd), 16:03 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Asszem én a Sorsunkat már csak akkor olvasom el amikor te már befejezted. Annak nincs értelme, hogy behozom a lemaradásom aztán 1 hónap múlva megint itt tartok... Szóval várok.

És közben igyekszem sugározni :-D

A Sorsunk? Hát nem is tudom, hány fejezete lesz még. Úgy háromból jó lenne lezárni. Nem tudom hány fejezettel vagy lemaradva, de végül is, érthető ha most már inkább kivárod... Akkor úgy, ahogy van, egyben végig olvashatod.
Jobb esetben is, ha mondjuk egyik héten sikerülne a TZT-t, másikon pedig a Sorsunkat frissíteni, az bizony tényleg több, mint egy hónap. De fura így belegondolni.
Bár, a Becsülettelt is, nem is tudom, meddig írtam. Sokáig.
Ugyanakkor, ha ráhajtanék a Sorsunkra... Hm...

Oh, és helyes, a sugározás sosem jön rosszul :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 26 (kedd), 15:54 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
egyre jobban a rabja leszek ennek a sztorinak @-) *.* :D

Ennek örülök. Mikor ugye indult a szavazás, meglepődtem, hogy éppen ezt a rétegtörténetet választottátok. Szóval kicsit aggódtam is, hogy milyen lesz a fogadtatása mondjuk a többiek számára, és még mindig ott volt a lehetősége annak, hogy jól el fogom szúrni.
Meg ugye a nagy kedvenc mindig a Becsülettel volt, és még egy olyat úgy sem sikerülne írni.
De aztán egyre több embertől érkezett olyan vélemény, hogy hasonlóan, vagy még inkább, jobban tetszik neki a TZT, így szépen megnyugodtam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 25 (hétfő), 21:55 
Szárnybontogató

Asszem én a Sorsunkat már csak akkor olvasom el amikor te már befejezted. Annak nincs értelme, hogy behozom a lemaradásom aztán 1 hónap múlva megint itt tartok... Szóval várok.

És közben igyekszem sugározni :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 25 (hétfő), 20:46 
Fanficbúvár

mellons írta:

Erre bizony :lol: Hülyültem is Lillyvel, hogy milyen jól bírtad benne, egész sokáig rajtad volt hátul szépen megkötve. Bizonyára már hozzászoktál :D :-P

Én türelmes vagyok, majd ha rászánod magad, elolvasod a fejezetet. Elvégre csak akkor szórakoztat, ha érdekel is :)

illett hozzám, kényelmes is volt :D xDD

jelentem, h már aznap elolvastam a fejezetet :D véleményt is igyekszek majd írni.... hamarosan x') és hidd el, h nagyon is érdekelt, nem nyugodtam addig, míg nem találtam annyi szabad időt, h elolvassam iziben :D xD
és egyre jobban a rabja leszek ennek a sztorinak @-) *.* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 25 (hétfő), 16:50 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Lehet, hogy távolról sugárzok rád, és szuggerállak, hogy szeresd és hogy minél gyorsabban írd XD

Az lehet :D Akkor küldhetnéd megint a hipnotikus energiákat, hogy kezdjem a következő fejezetet... :)
Habár hivatalosan talán inkább a Sorsunkat kéne írni. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 25 (hétfő), 15:48 
Szárnybontogató

mellons írta:
Az biztos! A többiek nem látják még a rossz sorsukat :D

Csak fő a pozitív hozzáállás, és kösz a bizalmat :))

Idézet:
Fura, de megint egyetértek veled, mert valahogy a TZT most nekem is a szívem csücske lett :)

Lehet, hogy távolról sugárzok rád, és szuggerállak, hogy szeresd és hogy minél gyorsabban írd XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 19:11 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Na ha én feltörök rettegjen mindenki :))

Az biztos! A többiek nem látják még a rossz sorsukat :D

nimol írta:
A végeredmény mindenkinek megfelelt. Rájöttél, hogy szeretsz írni meg hogy te mit szólsz ha más teszi azt amit te akartál. Szerencsére minden mesébe illően alakult :-D
Így már olvashattam is a TZT harmadik fejezetét.

Igen, mesébe, elvégre ez a varázsvilág! Bár megingások mindenhol vannak. :) De minekután visszataláltam a helyes útra, a vészvillogók elhallgattak.
Fura, de megint egyetértek veled, mert valahogy a TZT most nekem is a szívem csücske lett :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 18:48 
Szárnybontogató

Na ha én feltörök rettegjen mindenki :))

Élvezem persze, ha már írok egy oldalt akkor elvárom, hogy válaszoljanak is lehetőleg ne két szóban, és te persze azt is megmondod, hogy mennyire tapogatózok jó helyen.

A végeredmény mindenkinek megfelelt. Rájöttél, hogy szeretsz írni meg hogy te mit szólsz ha más teszi azt amit te akartál. Szerencsére minden mesébe illően alakult :-D
Így már olvashattam is a TZT harmadik fejezetét. Minden szép és minden jó, mondom tiszta mese. Holnap ráadásul sztrájk, lehet aludni XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 18:33 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Szerintem mind a ketten értjük a másikat és elfogadjuk az érveit.

Én is így gondolom. :) Óh, és köszönöm az "értelmes" jelzőt, zsenitanonc. Máris a babérjaimra törsz :D
Élvezed a válaszokat? Nah, azok aztán vannak nálam :lol:

Ez tetszett, hogy naivan azt látod magad előtt, hogy ülünk az asztalnál, és sorozatgyártunk. Jót vigyorogtam rajta. Pedig azt aztán látnod kéne, ha írok... :)) Hát még ha itt van Lily. Kérdezd csak meg tőle. :lol:

Kicsit komolyabbra fordítva pedig, a végén nálam is azért dőlt a "na akkor folytassuk" felé a mérleg, mikor azon tanakodtam, hogy most hosszabb szünet áll be nálam, hogy ott voltak függőben a sztorik. Sokan olvastátok, vártátok, és írni mindig is szerettem... Ezért jutottam odáig, mint anyud mondta, ha már itt van, befejezem, aztán majd kiderül. Ennyivel ugyanis tartozom, magamból kiindulva utálom, ha olvasok valamit, és tetszik, majd az illető író otthagyja, aztán pát int.
Hm... igen, nagyjából ennyit akartam. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 17:48 
Szárnybontogató

Szerintem mind a ketten értjük a másikat és elfogadjuk az érveit. Pontosan ezért nem szoktam rád járni, hogy hol tartasz, mert nem ezért vettelek fel MSN-re és nem is ezért írok kritikát. MSN-en jó végre értelmes emberrel beszélgetni, a kritika meg nem is tudom nekem mire jó (talán élvezem a válaszokatXD), mert úgy emlékszem, egyszer volt olyan hogy csak azért írtam neked, mert megkérdeztem mikor frissítesz. Amúgy ha írtam egy oldalt csak azt hagytam ki belőle, hogy tetszett a fejezet és várom a következőt. :lol:

szerk: És úgy hiszem jogom sincs követelőzni, mert magadnak csinálod, akkor írsz amikor szeretnél és tényleg van egy saját életed ami neked sem abból áll, hogy egész nap körmölsz, bár bevallom őszíntén naív módon folyton ezt látom magam előtt :P
Bár tudod anya nekem erre azt válaszolta, hogy akkor nem kellett volna feltenni egy történetet egy nyilvános oldalra, mert akkor már tartozol valamiféle elkötelezettséggel az olvasók felé. És persze mondhatod, hogy a barátnőd vett rá, hogy tedd fel, de valld be, hogy téged is izgatott mások véleménye (mindenki magából indul ki :-D ) és itt kezdődik minden.
Az olvasókban így alakult ki az, hogy tiszteletben kell tartani mások életét is, meg hogy nem írásból áll az egész nap. Én úgy érzem ezt megtettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 17:32 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Az volt a baj az első fejezettel szívem, hogy kb. 3 hónapot vártunk a folytatásra... Elakadsz? Igen, mégis milyen krízisről volt itt szó nem is annyira régen? Abbahagyom

Jó, de az nem ért! (mint az oviban) Az első fejezetet annó azért raktam fel, mert nem voltam kész a Becsülettellel. Írtam is a végére, hogy ez most amolyan előfejezet. Nem ér mindig mindent rám fogni.

Az abbahagyás akkor nagyon komoly volt, és sokáig ültem is felette. Szeretek írni, de akkor valahogy már olyannak éreztem, hogy valami miatt - nem csak az olvasókra és írásra értve - folyton a nyakamra járnak, hogy csináld ezt, csináld azt, és ha már nem vagy elég gyors, akkor már nem is jó. Most is, ha nézed, a kritikák 98 %-ban az van, hogy jó, siesss. Ez... nem erről szól, és tudom, ez azt is jeleni, hogy szeretik, de olykor... áh, mindegy.

Most kettőt írok folyamatosan, igen. Félbehagytam vagy négyet, két fordítást is vinni kéne, amit szintén szeretek. Meg ha tartani akarom a hetenkénti frissítést, nem lenne időm pl. nekem olvasni, vagy bármi mást csinálni. A Titkokba zárt tudatnál azért jó, mert valamiért nagyon könnyen megy, szeretem írni. Így legtösször leülök, és egyben megírom az egészet, vagy két napra bontva felesben. De ez sem aranyszabály ám. Mikor hogy jön össze. Ráadásul ha be is fejezem a Sorsunkat, már most nagyon úgy vettem észre, hogy szeretnék a folytatást is. Akkor jöhet megint az is a TZT mellé. Azért is mondtam, hogy abban még nem is vagyok biztos, hogy lesz-e egyáltalán.

A krikákat pedig már megbeszéltük, hogy most keveset is olvasol, és inkább odafigyelsz a tanulnivalóidra. Nyilván az a fontosabb, és így is jó, hogy kikapcsolódásként néha tudok neked adni egy-egy fejezetet. Azért írtam, hogy csak nyugodtan, érlelgesd őket :)
Hm... remélem nem hagytam ki semmit. Ha igen szólj.

Óh, még annyit, hogy igen, Lily át akarta venni a TZT-t. De gondolom csak azt, mert csak az érdekelte olyan szinten. Vagy nem tudom. Meg azt sem, hogy az ő keze alatt mi lett volna belőle... lehet, hogy jobban jártatok volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 17:26 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
... mi van velem? XD

Úgy volt, hogyha mellons abbahagyja az írást, akkor a Sorsunkat átpasszolja neked nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 17:19 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
... mi van velem? XD

Veled? Mindig te rontasz meg engem! :-P (ezt már megkaptad ugye :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 17:14 
Betűmániákus

... mi van velem? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 17:13 
Szárnybontogató

mellons írta:
ElakadoK? Ettől félni kell?
Mi volt a baj az első fejezettel? *oké, most nagyon nem ért semmit :?*

Az volt a baj az első fejezettel szívem, hogy kb. 3 hónapot vártunk a folytatásra... Elakadsz? Igen, mégis milyen krízisről volt itt szó nem is annyira régen? Abbahagyom, Lilynek passzolom miegymás. Örülök, hogy már el is felejtetted, mert ez legalább azt jelenti, hogy nem tervezed befejezni az írást. :D

Idézet:
Egy, máshél hetenként talán akkor tudnék, ha mást nem írnék. De ez ugye sosem áll fenn... most döntsétek el, hogy ez sajnos-e vagy jó.

Mit is írsz még? Sorsunk.... Aztán jöttek kisebb nagyobb novellák, de mást nem igazán írsz, meg persze az Olimpia, vagy annak már vége van? Vagy mikor lesz vége? XD Szóval tulajdonképpen két történetet viszel, és abból a Sorsunknak nemsoká vége ha jól vettem le a lényeget. De nem szólok bele, neked is van saját életed.

Idézet:
A kritikákkal pedig általánosságban, minden téren le vagy maradva, úgyhogy csak érleld őket. :)

Hát jah, de magyarázkodni nem kezdek el nagyon, csak annyit mondok, hogy a kritika írásra szánt időt, inkább a tanulásnak szentelem. Inkább az van most előtérben. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nimol 2008 február 24 (vasárnap), 17:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 16:18 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Jaja, igencsak érdeklődött a folytatás iránt, mellesleg most még csak azért nem olvassa a TZT-t mert fél attól, hogy elakadsz valahol és akkor meg minek kezdte el? Így is örülök, hogy az első fejezetbe nem kezdett bele, különben foghatta volna a fejét rendesen.

ElakadoK? Ettől félni kell? :->
Mi volt a baj az első fejezettel? *oké, most nagyon nem ért semmit :? *
Egy, máshél hetenként talán akkor tudnék, ha mást nem írnék. De ez ugye sosem áll fenn... most döntsétek el, hogy ez sajnos-e vagy jó.

Anyegin. Az oroszokat úgy, ahogy volt, nem szerettem, bár még mindig értelmesebb volt, mint a franciák remekművei, akik beszívva írtak össze mindent. A kritikákkal pedig általánosságban, minden téren le vagy maradva, úgyhogy csak érleld őket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 14:02 
Szárnybontogató

Idézet:
Anyudnak pedig köszönöm szépen :) Mindig bírtam, hogy az egész család várta a frissítést. Emlékszem egyszer meg is voltam szídva, hogy miért nincs még új fejezet belőle :D

Jaja, igencsak érdeklődött a folytatás iránt, mellesleg most még csak azért nem olvassa a TZT-t mert fél attól, hogy elakadsz valahol és akkor meg minek kezdte el? Így is örülök, hogy az első fejezetbe nem kezdett bele, különben foghatta volna a fejét rendesen. Meg most azt mondtad, hogy többet várunk... Szerintem ha tudnál frissíteni egy, másfél hetenként az tök jó.
Kritikát meg addig nem tudok írni, míg az Anyegint el nem olvasom. Meg mást se nagyon olvasok addig. Most fogom előkotorni, keddre ki kéne már olvasni... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 február 24 (vasárnap), 12:08 
Billentyűzetgyilkos

tally írta:
erre gondolsz? :D xDD
igen, a zubbony teljesen testhezálló nekem xD

Erre bizony :lol: Hülyültem is Lillyvel, hogy milyen jól bírtad benne, egész sokáig rajtad volt hátul szépen megkötve. Bizonyára már hozzászoktál :D :-P

Én türelmes vagyok, majd ha rászánod magad, elolvasod a fejezetet. Elvégre csak akkor szórakoztat, ha érdekel is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra