|
Én is beszállok a mentebe:
- 17
- Ipari Szakközépiskola és Gimnázium - informatika 11-es
- Irodalom, Történelem, Rajz, Angol
RÓLAM
Február 20-án – vagyis halak a horoszkópom- (Lásd Eseménynaptár) születtem. Veszprémben tengetem mindennapjaim…
A, mint Álmodozó, Alkalmazkodó
B, mint Bajos
C, mint Csoki evő, Csillámpor, Cinikus
F, mint Fúria, Fénykép
H, mint Határokat csak kicsit átlépő, Hangulatcsüngő, Hableány
I, mint Indulatos, Ironikus
J, mint Jó megfigyelő
K, mint Kedves, Kreatív
L, mint Lelki szemetesláda, Lusta
M, mint Manga/ Merengő olvasó, Magányos, Művészet
N, mint Nyomozó
P, mint Pillangó
S, mint Színészkedő, Szerelem, Szivárvány, Sellő
T, mint Töri imádó, Tündér
U, mint Újságíró
Z, mint Zizzent
Szeretem:
Sétálni a napfényben, esőben, vagy a hóesésben (imádom a nagy hópelyhek szállingózását, majd azt, ahogy elolvadnak a ruhámon, vagy a hajamban) Ágyon ugrálni, Párnacsatázni, Vásárolni, Olvasni, Filmet/ Mesét nézni, Álmodozni, Ugra- bugrálni, Rajzolni, Írni, megálmodni történeteket, Fényképezni, Sportolni, Zenét hallgatni, Egyedül lenni
Nem szeretem:
Takarítani, de tisztaság mániás vagyok (furcsa mi?), Időre/ busz után futni, Sietni (viszont gyorsan sétálok), Felelni a suliban, erősen Lámpalázas vagyok, Bejelentetlen dolgozatokat írni, Fonetikus angolt ( láw meg a kjuti és a társai), a parasztokat
Érdeklődöm mindenfajta tervezés iránt pl.: design, - lakás, -ruhatervezés és építészet.
Ha nagy leszek vagy egy nyomozói székre, vagy pedig egy újságírói székre pályázom, habár a művészet történelemhez kapcsolódó dolgok is izgatnak.
ZENE
„Tolsztojnak igaza volt, a zene a legnagyobb kerítő, a legveszedelmesebb csábító. Az értelem szűkölni kezd, mikor zenét hall. A zene értelemellenes. Nem megérteni akar, mint az értelem, hanem szétáradni, feldúlni, lefegyverezni, elcsábítani, megérinti bennünk a titkosat és fájdalmasat, feltárja azt, amit oly gondosan rejtettünk magunk elől, minden eszközzel fegyelmeztünk - olyan, mint a tavaszi vadvíz, feldúlja az értelem által aggályosan parcellázott, megművelt és megmunkált, szabályozott és fegyelmezett területeket. Ahová a zene kiárad, ott az értelem törvényei nem érvényesek többé. A gyönyörűségben, melyet a zene ad a halálvágy kéjes megsemmisülésének beteg érzései hullámoznak. A zenetámadás. Az ember, aki életét a megismerésre, a fegyelemre és a valóságra tette föl, védekezzen a Zene ellen, fogja be fülét. Zene nélkül sokkal szegényebb az élet. De emberibb, keményebb, szomorúbb és értelmesebb.”
Néhány keedvenc:
30Y | 36 Crazyfists | 30 seconds to Mars | Alanis Morissette | AFI | Avril Lavigne | Alice Nine | Alex Johnson | Aaliyah | Armor for sleep | American HiFi | Avanged Sevenfold | Billy Talent | Boa | Blink 182 | Bullet For My Valentin | Breaking Benjamin | Christina Aguilera | Ciara | Evanescence | Fall Out Boy | Flyleaf | Fankadeli | Gackt | Gwen Stefani | Guns ’n Roses | Him | Hősök | Hatóságilag Tilos | Imogen Heap | Jakolope | Kispál És A Borz | Kelly Clarkson | KoRn | Kate Nash | My Chemical Romance | Marilyn Manson | Miyavi | Nirvana | Natasha Bedingfield | Porcelain and the Trapms | Panic! At The Disco | Paramore | Placebo | Red Hot Chilli Peppers | Simple Plan | Taking Back Sunday | Weezer | Within Temptation
MOZI
Harry Potter filmek -- Narnia krónikái -- Kárhozottak királynője – Underworld -- Karib tenger kalózai -- Szívem érted rap-es -- Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt -- Charlie angyalai -- Bajos csajok -- Dögölj meg John Tucker -- Holiday -- Lökd a ritmust -- Honey -- Utcai tánc -- Egy gésa emlékiratai -- Az ördög Prádát visel -- Randiguru -- Step up -- Híd Terabithia földjére -- Dirty Dancing 2 -- Titkok könyvtára – Csillagpor -- Scooby doo -- Nagydumás kiscsajok – Mindenható – Én, Pán Péter - Csokoládé
KÖNYV
J. K. Rowling - Harry Potter sorozat
Vavyan Fable könyvei; a Halkirálynő sorozat, vagy akár akció könyvei (My fair Lord) vagy fantasy-jai (Álmok tengere)
Darren Shan, ö a vámpírok, és démonok világába repít
Celia Rees kaland regényei: Bübájos Mary ennek folytatása a Farkasszem, Kalózok
Arthur Golden: Egy Gésa emlékiratai
Szabó Magda: Abigél
Jane Austin: Büszkeség és balítélet
Meg Cabot: Egy igazi amerikai lány 1, 2
Jackie French: Hekja
Kai Meyer – A kalóz hercegnő
Thomas Brezina: Katie Cat
Mary Hooper: Édességek kicsiny boltja
Paulo Colhel : Veronika meg akar halni
TV
Tipikus - karikázok, felírom, és mérges vagyok, ha nem látom- típus vagyok. És még így is elviselnek! Nahát, mivé lett ez a világ?…
Amiket karikázok, felírok, és mérges leszek, ha nem látom:
Szex és New York
Jóbarátok
Isteni sugallat
Hősök
Veronica Mars
Kyle, a rejtélyes idegen
Egy kamaszlány naplója
Szellemekkel suttogó
Miért pont Brian?
Sztárok testközelben
Egy kamaszlány naplója
Remélem ez elég kielégítő ^^
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára darkangeleyes 2008 március 13 (csütörtök), 17:31-kor.
|