Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 17:35

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 12 (szombat), 7:22 
Fanficbúvár

Őz írta:
Csak jelzem, hogy nem ettek meg a termeszek, és még mindig lelkesen olvasok mindent, ami Ani :x Csak az interaktívsághoz nincsenek energiáim, sajna.

Szia, Őz! :D

Én nem azt hittem, hogy megettek, hanem, hogy világgá mentél, vagy hogy nem akarsz kommunikálni.

De örülök, hogy néha, ha csak jelzésértékűen is, de jelentkezel. :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 11 (péntek), 21:51 
Zöldfülű

Csak jelzem, hogy nem ettek meg a termeszek, és még mindig lelkesen olvasok mindent, ami Ani :x Csak az interaktívsághoz nincsenek energiáim, sajna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 11 (péntek), 7:01 
Fanficbúvár

Franc!

Megy javítani. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 11 (péntek), 6:56 
Írópalánta

Szia Ani!

Öhm, annnyit kívánok jelezni, hogy a Balítéletben (amit egyébként szintén :x ) a "főgonoszt" hol Sinclar-nek, hol Sincler-nek írod.

:shock: Wood+Flint?
*megy olvasni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 10 (csütörtök), 22:20 
Fanficbúvár

Megszületett a legújabb rém az agyamban.
Oliver Wood/Marcus Flint

Meglátjuk.
Egy novellafüzérrel kezdemm
Érzékenyen, félve,

aztán meglátjuk mit szül a dolog.

Feltöltve első novella:
Silencio - hallgass róla
cimmel.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ani 2008 április 11 (péntek), 7:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:50 
Zöldfülű

Igen az ilyen bosszantó, ha egy történet írója egyszerűen ráun és nem hajlandó frissíteni...
Te viszont rendszeresen frissítesz, ne aggódj!
Ilyen jó fejezetekhez azért idő kell, úgy hogy én türelemmel várok! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:44 
Fanficbúvár

Igen, nem az én érdemem, én fél órát kotlottam rajta, mégsem jöttem rá, hogyan kell.
És nagyon örülök, hogy tetszett az új fejezet. Igyekszem folytatni, és nem húzni senki idegrendszerét. Van olyan kedvenc olvasmányom, ahol 2007 márciusában volt utoljára frissítés. Mondjuk az már bosszantó. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:32 
Zöldfülű

Gratulálok az új blog nevedhez! :-D
Csak azért jöttem, hogy itt is megírjam, hogy nagyon tetszett az új fejezet!
Kíváncsian várom a további fejleményeket!
Pussz neked

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:11 
Billentyűzetgyilkos

Speciel tudok ám :-D Sőt, ezt kapd ki, szeretek is. Ez volt az első, amit megtanultam, és azt mondják, jól is csinálom. :D

Blog átnevezés, sütés, mi az nekem? :lol:

Verset kapok? Óóóh. Egyébként nagyon szívesen, nem volt nagy kunszt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:10 
Fanficbúvár

Lenne!
Tudsz sütni? :D

Na jó, nem poénkodom.
Megyek írok neked verset.
Öö.
De azt nem nyilvánosan. Majd elküldöm pü-be.
Talán a röhögéstől marad az engedékeny kedved!
Köszönöm!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:09 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
Mi? Hol? Mikor?
ÁÁÁ! Mellons. =))
Akkor lehetne csak simán " ani"?
Légyszi, légyszi!
(Na, most mentem az agyadra, mi?)

Egy ani blog rendel :lol: Még valami? :-P
Ma engedékeny kedvemben vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:08 
Fanficbúvár

Hogy kéred a hálát?
Rímbe szedve, vagy csokorba szedve?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:05 
Fanficbúvár

Mi? Hol? Mikor?

ÁÁÁ! Mellons. =))

Akkor lehetne csak simán " ani"?

Légyszi, légyszi!
(Na, most mentem az agyadra, mi?)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 14:04 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
Halkan csöndben elkesergem, hogy nem tudom, hogyan kell megváltoztatni a blogom nevét, így most azt sem írhatom ide, semmilyen körülmények között sem, hogy frissítettem Balítéletet.
De ha majd valaki erre jár, aki tudja, az szóljon! Igen megköszönném. _U_

Parancsolj ani. Használd egészséggel, és gyakran, a rajongóid nagy örömére :D

Passzív blog mostantól átavanzsált Balítélet bloggá. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 13:50 
Fanficbúvár

Halkan csöndben elkesergem, hogy nem tudom, hogyan kell megváltoztatni a blogom nevét, így most azt sem írhatom ide, semmilyen körülmények között sem, hogy frissítettem Balítéletet.
De ha majd valaki erre jár, aki tudja, az szóljon! Igen megköszönném. _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 09 (szerda), 11:02 
Fanficbúvár

Én köszönöm, Larten. Őszintén megvallva, már nem is nagyon nézegettem a blogomat, mert alig hittem, hogy valaki írna bele, erre tessék. :-D
A szokásos, örülök, hogy tetszik helyett, inkább azt írom, hogy ilyenkor egy kicsit mindig büszke leszek, és újult erővel rángatom bele magamat az írásba.
Mindenkire más hatással van a dicséret. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 06 (vasárnap), 19:43 
Fanfic-faló

ani írta:
Stílszerű, és jó is. Maga az ötlet. Mondjak valami furát? Mikor ott tartottam, hogy lertam Hermione teherbe esését, október 31- én éjjel, egyáltalán nem számoltam utána,hogy a kilenc hónap az július 31. Ezekszerint, annakidején Lilyék rosszalkodtak a halloween partin? Azta :shock:

Nem feltétlenül :P ha a gyerek késett :D per hamarabb jött :D Én vagyok az a gonosz Passzív olvasó aki vhogy sosem írt kritikát, így most,h. a végére írtam *illenék* egy terjengős kritikát írnom, de tudom, hogy képtelen vagyok rá XD Megszeretette velem a Snarry sztorikat :), egy élmény volt olvasni, gyönyörű volt a megfogalmazás, a történet kibontakozása, és a jellemek fejlődésének kibontása :)

Köszönöm az élményt :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 25 (kedd), 17:59 
Fanficbúvár

Stílszerű, és jó is. Maga az ötlet. Mondjak valami furát? Mikor ott tartottam, hogy lertam Hermione teherbe esését, október 31- én éjjel, egyáltalán nem számoltam utána,hogy a kilenc hónap az július 31. Ezekszerint, annakidején Lilyék rosszalkodtak a halloween partin? Azta :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 25 (kedd), 16:12 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
Itt csak nem arra gondolsz, hogy Harrynek valahogy köze lehet Hermione gyerekéhez? Te kis hamis!

=)) =)) Ani, ez most jó volt. *még vigyorog egy kicsit* Én arra gondoltam ennél, hogy ez amolyan kis előrejelzés, hogy született egy másik fiú, aki talán évekkel később Harry nyomdokába lép majd hasonló céllal, ugyan abban az időben születve. Stílszerű lenne, hogy ráadásul éppen Hermione gyerekeként.

Idézet:
Mellonsnak üzentem, talán majd rákukkant, ha lesz egy kis ideje.

Igen, megnéztem, válaszoltam is. Ha a képpel volt gond, bizonyára nem a helyes kódot akartad beilleszteni. A legjobb, ha a Photobucketre felteszed, és onnan kimásolod a kódot. Akkor rendben lesz, mi is úgy szoktuk Lillel a Magistrához.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 25 (kedd), 15:40 
Fanficbúvár

Tudom is, hogy hol szúrtam el. Harry utolsó levelébe akartam egy rajzot belecsempészni, egy aranyos kis madárijesztőset, de aztán kivágtam belőle. Na, ügyes vagyok, mi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 25 (kedd), 15:39 
Fanficbúvár

Claret írta:
kérdezhetek valamit? (igen, tudom, már megtetted, hasonló vicces megjegyzések.) Hermione kisfia, aki pont Harry születésnapján jött világra. ez csak merő kis kiegészítés, kozmetika a végére, vagy van valami konkrét jelentése? lehet, hogy csak én vagyok nagyon pesszimista.
nem tudom, miért hiszed, hogy az emberek el fogják felejteni a Passzívot. én legalábbis biztos nem, és biztos vagyok benne, hogy másokban is hagyott épp akkora nyomot.
és most elégedetlenül várok a Balítélet engedélyezésére. nem kéne mindig csalni, ugye. :? :oops:

Itt csak nem arra gondolsz, hogy Harrynek valahogy köze lehet Hermione gyerekéhez? Te kis hamis! Nem, de mint omen ott lebeg az orrom előtt, és a továbbképzelt, de soha le nem írt történetben Harry Ron halála után örökbefogadja, és a saját fiának tekinti.

A Balítélettel az a helyzet, hogy valamit elszúrtam feltöltésnél, már kétszer töröltem, és ezzel az üres nézegelődős áll kritikákat is, hát nem tudom. Mellonsnak üzentem, talán majd rákukkant, ha lesz egy kis ideje.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 25 (kedd), 15:30 
Szárnybontogató

kérdezhetek valamit? (igen, tudom, már megtetted, hasonló vicces megjegyzések.) Hermione kisfia, aki pont Harry születésnapján jött világra. ez csak merő kis kiegészítés, kozmetika a végére, vagy van valami konkrét jelentése? lehet, hogy csak én vagyok nagyon pesszimista.
nem tudom, miért hiszed, hogy az emberek el fogják felejteni a Passzívot. én legalábbis biztos nem, és biztos vagyok benne, hogy másokban is hagyott épp akkora nyomot.
és most elégedetlenül várok a Balítélet engedélyezésére. nem kéne mindig csalni, ugye. :? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 21 (péntek), 14:35 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
Majd alkalomadtán el is mondod ezeket az alternatívákat? :-D

Igen, neked szívesen nekiesem. Csak időt kell majd rá találnom. Hm... ha megjön az ihlet, megpróbálom őket úgy másfél-másfél oldalban leírni. Talán úgy érthető lesz...
Aztán majd szégyellgetem magam, mert tiszta hülyeség lesz megírni a mi lett volna ha három változatát is :#-) :D
Na meg élből félek mit szólsz majd hozzá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 21 (péntek), 14:06 
Fanficbúvár

Majd alkalomadtán el is mondod ezeket az alternatívákat? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 21 (péntek), 12:15 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
Na szia! Ide is eljuttam nagynehezen. Az abban bízom azt jelenti, hogy egyszer majd valaki fogja magát és megírja, hogy mit képzelt oda, ahol én kihagytam dolgokat és önkényesen kész tényeket kezdtem el közölni.

Egen, ez a kész tényes dolog zavart meg szerintem engem is. Viszont nekem már közben is volt megannyi kiegészítő alternatívám, és így a végére is van kapásból legalább három :D Ilyenekben mindig jó voltam. *vállat von*

Idézet:
Köszönöm a gratulációt, és én meg neked, hogy végigkísérted és segítettél ahol csak tudtál. :)

Mindezt nagyon szívesen. Lily is erre tart :) Hogy eszemben legyen mi miért, és mi is történt. Tényleg jó összefoglalni, és akkor az ember látja, merre menjen. Szerettem olvasni, így szerettem rajta elmélkedni.

Idézet:
A sötét foltokat talán nem sikerült kellőképpen megvilágosítanom, mint a vámpír dolgot, arra különösen sokan panaszkodtak, holott azt hittem elintézem egy röpke párbeszéddel

Na látod, ez is fura. Mert nekem ezzel a párbeszéddel valóban tökéletesen érthető volt a vámpír kérdés. Lupin és Harry beszélgetése éppen azt vetítette előre, amit itt Perselus válaszolt.
Ahogy Seamus árulása is olyan dolog, amire számítani lehetett, hiszen bemutattad korábban, hogy gyenge, és nem viseli jól a nyomást. Milyen hisztit levágott, mikor Sanders miatt bajban voltak. Teljesen kiborult. Az már más kérdés, hogy ismét elszúrta, és Harry adott neki még egy esélyt, pedig elvileg a griffendéles bátorság és becsület jele sem mutatkozott Seamusnál.
Összefoglalva tehát, nekem inkább a "nem értem, mért is így van" dolgokkal volt bajom. Amit kész tényekként említettél.
De szerintem, ez a legkisebb dolog, amit fel lehet vetni ellene. Elég, ha megnézed a kritikaszámot.
És hogy mit várok most tőled? Hát a kihívásos sztorit, ami elborultnak ígérkezik :D Igazi ani módra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 20 (csütörtök), 19:08 
Fanficbúvár

Lucy Knight írta:
Huhh. Elolvastam, röpke két nap alatt az egészet. Alapjában véve nem nagyon szeretem a slahst, de ez most megfogott. Ne kérdezd miért! :-P Csak így van, és kész.
Azt hiszem szükséges lesz, hogy mégegyszer elolvassam az egészet, mert vannak benne számomra homályos dolgok (nem vagyok zseniális a talányok megfejtésében). Mindent összevetve nagyon tetszett, amit írtál, és sajnálom, hogy nem olvastam bele már korábban. ;)

Szia!
Én is nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet.
Ami a homályos dolgokat illeti, elképzelhető, hogy bizonyos dolgokat soha nem értesz meg benne, és ez az én hibám, semmi esetre sem a tiéd.
Ha az összképet értetted, akkor megvan minden amiért érdemes volt(vagy nem, bár úgy tünik, te már eldöntötted, hogy igen).
Köszönöm a visszajelzést.
ani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 20 (csütörtök), 19:05 
Fanficbúvár

mellons írta:

Az abban bízom kezdetű mondatodnál kíváncsi vagyok mire is gondoltál pontosan. [/color]

Na szia! Ide is eljuttam nagynehezen. Az abban bízom azt jelenti, hogy egyszer majd valaki fogja magát és megírja, hogy mit képzelt oda, ahol én kihagytam dolgokat és önkényesen kész tényeket kezdtem el közölni.
Persze ez hiú ábránd, mert egy-két hét mulva senki sem fog emlékezni rá, de akkor volt őszinte gondolatom, amikor befejeztem a történet írását, most már én is tudom, hogy merő fantazmagória.
Más.
Köszönöm a gratulációt, és én meg neked, hogy végigkísérted és segítettél ahol csak tudtál. :)
Aa sötét foltokat talán nem sikerült kellőképpen megvilágosítanom, mint a vámpír dolgot, arra különösen sokan panaszkodtak, holott azt hittem elintézem egy röpke párbeszéddel:

- Mit gondolsz a hallhatatlanságról?

- Bele a közepébe? Tudod, mi a szabadság legértékesebb oldala? Hogy nem azért nem teszel meg dolgokat, mert nem áll módodban, hanem mert tudsz mérlegelni és azt is tudod, hogy semmivel sem érne többet annál, mint amid már megvan.

Na, hát igen az.
Meg Seamus második árulása. Ez nehezebb dió. Akármi lehetett. Nem találtam ki. Elég sok idő eltelt a két esemény között.
És még sorolhatnám, most nem is jut eszembe minden, mert már máshol járok.
Mindenesetre mégegyszer, nagyon örülök, hogy olvastad, és remélem a közeljövőben találsz még olyat, ami érdekelhet.

Puszi.[/b]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 15 (szombat), 22:05 
Szárnybontogató

Huhh. Elolvastam, röpke két nap alatt az egészet. Alapjában véve nem nagyon szeretem a slahst, de ez most megfogott. Ne kérdezd miért! :-P Csak így van, és kész.
Azt hiszem szükséges lesz, hogy mégegyszer elolvassam az egészet, mert vannak benne számomra homályos dolgok (nem vagyok zseniális a talányok megfejtésében). Mindent összevetve nagyon tetszett, amit írtál, és sajnálom, hogy nem olvastam bele már korábban. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 14 (péntek), 7:46 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:
Nekem is furcsa lesz. Valahogy üres vagyok.
Az a tipikus " jó nap ez a halálra" érzés. De hát, teljesen egyértelmű.
Aabban bízom, hogy egyszer, valakinek eszébe jut kitölteni az űrt, amit hagytam a történetben. Talán. :-D Meglátjuk.

Az elején tényleg baromi lehangoló érzés, és az ember úgy van vele, hogy erős hiányérzete van. Régóta írt, szívhez nőtt történet. Nemrég fejezetem be én is az egyik ilyenemet, és minden bajom volt, most meg jön a következő, aminek szintén vége :) Hát nem tiszta depi írni??? :lol:

Az abban bízom kezdetű mondatodnál kíváncsi vagyok mire is gondoltál pontosan. Mindenesetre valóban hagytál a fantáziánknak éppen elég befejezési, magában újraírási lehetőséget. Viszont, nem mondom, hogy egészében felfogtam, mi is van. Jó, persze Seamust értettem, és hogy még mindig nem elég erős, Blaise nem mondom, hogy nem lepett meg, a féltékenységi jelenetes Perselus pedig marha aranyos volt :D

De egy biztos, el kell olvasnom még egyszer. Nem tiszta minden, és én azt naggggyon nem szeretem. Ez olyan, hogyha valami nem megy elsőre, bedurcázom, és nem és nem vagyok hajlandó jó ideig hozzányúlni :lol: Szóval, ÉRTENI AKAROM!
Majd szólok, ha sikerrel jártam. A fantáziámat azonban így is alaposan megmozgatta, miként is lehetnének, és mi minden történhet még itt....
Gratulálok az egész történethez ani, igazán jó volt olvasni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 20:52 
Fanficbúvár

Nekem is furcsa lesz. Valahogy üres vagyok.
Az a tipikus " jó nap ez a halálra" érzés. De hát, teljesen egyértelmű.
Nem húzhattam az idők végezetéig. Bár szívesen megtettem volna.
Van egy titkos vágyam, de lehet, hogy sosem teljesül.
Aabban bízom, hogy egyszer, valakinek eszébe jut kitölteni az űrt, amit hagytam a történetben. Talán. :-D Meglátjuk.
Ja, és igen, én is szeretem a szörnyikét. Még mindig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 13:49 
Írópalánta

ani írta:
Hát akkor, itt vagyok. Befejeztem.

:(( :(( :((
Annyira vártam és annyira féltem tőle, de nagyon szép lett. Teljesen oda vagyok. 8-> Meg vissza. 8->
Nézd el nekem, mostanában nem megy az értelmesen írás. :shock:

A lényeg: köszönöm, hogy megírtad és köszönöm, hogy olvashattam. _U_

Olyan furcsa érzés, hogy mostmár nem fogom lesni a Passzívot a frissítések között. :-S

P.S.: akkor is imádom a zöld szemű Szörnyikémet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 12:48 
Fanficbúvár

Hát akkor, itt vagyok. Befejeztem. A magam semilyen módján, de úgy gondolom méltó vég, elég óvatos, és annyi szabadságot hagy magaután, amennyit az olvasó el is várna.
Tényleg sajnálom, hogy vége.
De egyszer rá kellett szánnom magam. Nem igaz?

Szóval, Passzív 50. fejezete, ami eredetileg maximum 40-nek indult. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 22:16 
Zöldfülű

Kicsit homályos, úgy emlékszem, mintha kifejtettem volna valamit egy kritkában, de majd megnézem.
Amúgy, ha nagyon zavar, írhatod privátban is, nem akarok zsarnokoskodni. Majd ha kedved lesz hozzá,akkor várom... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 21:07 
Fanficbúvár

Öm... hogy vettem rá magam erre? Nem emlékszel?
Hajaj. Izgulok, meg minden bajom van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 20:49 
Zöldfülű

Hát nem is tudom... Legyek könyörületes vagy ne? :twisted:

Nah, jól van, oda írod ahova szeretnéd, lényeg, hogy részletes legyen és -ha ez nem túl indiszkrét kérés, akkor- őszinte.
Komolyan mondom, jobban várom a -hogy is hívjam?- írói recenziódat, mint a fejezetet.
Bár...nem tudom, ez nehéz kérdés... :)

Mindenesetre köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 20:01 
Fanficbúvár

Lily? Hogy vannak a gyilkos táblák? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 19:43 
Betűmániákus

*csak visszaolvasott és tovább is áll*

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 19:41 
Fanficbúvár

Vagy ide a blogra. Végül is, az sem rossz ötlet, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 19:40 
Fanficbúvár

Silveren írta:
ani írta:

Izé, nem a legutolsó, bár elvileg itt akartam befejezni. Nem fárasztok senkit epilógussal. Kaptok egy egész fejezetet és aztán vége. 50 Fejezet. Az olyan szép is, kerek is, még házaságban is, hát még regényben.

Drága ani,
javíts ki, ha tévednék, de mintha lenne egy kis "megállapodásunk" ezzel kapcsolatban, ha még emlékszel... :-D :)

Egyébként annyi mindent szeretnék írni, de... a kritikáimban már így is túl sokat jártatom a szám feleslegesen, úgyhogy leállítom magam. :)

Nem felejtettem el. :oops:
Azt hiszem mégsem fejezetként teszem fel, hanem majd, ha írsz kritikát, akkor amolyan válaszként. Szégyenlős vagyok. Jó lesz így?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 19:22 
Zöldfülű

ani írta:

Izé, nem a legutolsó, bár elvileg itt akartam befejezni. Nem fárasztok senkit epilógussal. Kaptok egy egész fejezetet és aztán vége. 50 Fejezet. Az olyan szép is, kerek is, még házaságban is, hát még regényben.

Drága ani,
javíts ki, ha tévednék, de mintha lenne egy kis "megállapodásunk" ezzel kapcsolatban, ha még emlékszel... :-D :)

Egyébként annyi mindent szeretnék írni, de... a kritikáimban már így is túl sokat jártatom a szám feleslegesen, úgyhogy leállítom magam. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 17:51 
Fanficbúvár

Örülök, hogy némi világosítással is szolgálhattam. Azt hiszem a figyelmeztetések közé ki kellett volna írnom, hogy Dumbledore rajongók ne olvassák. Késő bánat. Ezt már megcsináltam. Bizony sokan zokon veszik az öreget. :-(
Azt hiszem tudom magam tartani az eredeti elképzeléshez. Hamarosan befejezem a fejezetet, és akkor slussz -passz(ív). :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 16:44 
Sztorihajhász

ani írta:

Persze, hogy szép kerek. Remélem jó lezárás lesz, bár az eddigiekből kiindulva csak jó lehet :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 10:40 
Billentyűzetgyilkos

Ó, szerencsére nem vagyok olyan reménytelen. Sok esetben megvilágosodtam, és ez a fejezt most úgy jót tett a lelkemnek. :) Valamint annak is örülök, hogy nem nekem kellett javasolnom, hogy ha már idáig eljutottál, legalább még egy fejezetet hozz össze, hogy szép kereken 50 legyen. Az olyan szép.... és addig is ott a tudat, hogy lesz még egy fejezet Passzív, ha már aztán vége. Utána elolvasom elölről az egészet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 20:14 
Betűmániákus

ani írta:
Lilyanjudyth írta:
Ha már így egy bögre tea mellett felengedtem, nekiállok olvasni... és remélem, nem nyelem le a bögrét is...

Beteg vagy?

Nem, nem hiszem hogy okod lenne rá, hogy lenyeld. Nagyon kis rendes, sima, magyarázós fejezet. Tulajdonképpen dögunalom.

Számít az év 365 napjában létező agybaj...? :))

Egyszerűen csak fel kell ébresztenem magamat valamivel, ha még ma tanulni akarok, és ÁF-et írni. Mert ugye majdnem hétre értem haza... *nyög*

Jaaaaah. És most megmondtam a gyilkos tábláimnak, hogy maradjanak nyugton. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 19:57 
Fanficbúvár

herika írta:
ani írta:
Ja, és felteszem a kérdést, érdekel-e valakit egy 49. fejezet?

EZT még kell kérdezni???? :twisted: Igenigenigen.
Ez az utolsó rész lesz?
Mert akkor egyszerre olvasom a kettőt. (még mindig nem olvastam a 48. fejezetet) Megfogadtam, hogy most már kivárom a végét, hogy egyszerre világosodjak meg.

Rájöttem, miért szerettem annyira a Megtörvét, mert már csak akkor olvastam, amikor befejezted. Ha részletekben kellett volna, hát... nem is tudom mi lett volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 19:56 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Ha már így egy bögre tea mellett felengedtem, nekiállok olvasni... és remélem, nem nyelem le a bögrét is...

Beteg vagy?

Nem, nem hiszem hogy okod lenne rá, hogy lenyeld. Nagyon kis rendes, sima, magyarázós fejezet. Tulajdonképpen dögunalom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 19:55 
Könyvmoly

ani írta:

EZT még kell kérdezni???? :twisted: Igenigenigen.
Ez az utolsó rész lesz?
Mert akkor egyszerre olvasom a kettőt. (még mindig nem olvastam a 48. fejezetet) Megfogadtam, hogy most már kivárom a végét, hogy egyszerre világosodjak meg.

Rájöttem, miért szerettem annyira a Megtörvét, mert már csak akkor olvastam, amikor befejezted. Ha részletekben kellett volna, hát... nem is tudom mi lett volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 19:55 
Fanficbúvár

Most úgy állok, hogy a héten befejezem. Elvileg csak néhány szálat kell elvarrnom, az utolsó jelenetet megírtam.

Maradnak a finom kis nyuanszok, amelyek remélem maradnak hitelesek, mindazok ellenrée, hogy komoly változáson és rengeteg mindenen mentünk keresztül, és egy év alatt én is változtam, nem csak maga a történet szereplői.
Na mindegy nem filozofálgatok itten mindenki örömére :roll: .

Szóval, fennvan a 49. fejezet, aztán annyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 19:53 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 10 (hétfő), 16:58 
Billentyűzetgyilkos

ani írta:

Most komolyan olyan gonosz vagy, hogy felteszed ezt a kérdést? Ezek szerint hamarosan várhatjuk?
Az pedig, hogy van, amit a mi fantáziánkra bízol, egyáltalán nem lep meg az előzmények után, amiket elcsepegtettél hozzászólásaink során. Bár azért aggódom, hogy talán épp azok a dolgok lesznek azok, amikhez túl hülye voltam, és nem fogom érteni vagy rájönni továbbra sem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 902 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra