Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 07 (péntek), 18:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 1041  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 14:12 
Zöldfülű

Draconus_Diablo írta:
Üdv!
...
Öhm, és SilverTiger, írtál azóta mailt nekem? Mert még mindig nem kaptam semmit... :(( (kommunikációs nehézségeink vannak, MZ/X, jelentkezz, jelentkezz!!!)

=)) Épp az előbb írtam, drágám, ne aggódj. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 11:48 
Billentyűzetgyilkos

ashazy írta:
- Kedvenc filmed? A Robin Hood paródia - A fuszeklik fejedelme. Aglarnis szavaival: "olyan gagyi, hogy már jó". Mindig képes vagyok röhögni rajta.

azt én is imádom! :x meg az Oscart :x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 10:00 
Írópalánta

Ha esetleg valaki kíváncsi rá(m):

- Hány éves vagy? 23, nemsokára 24 :shock:
- Milyen suliba jársz? SZTE-GTK levelező, másoddiploma
- Kedvenc tantárgyad? Matek rulez és a pénzügy, ja és az angol, régen
- Kedvenc előadód? Örök fav a HIM, Evanescence, de újabban nagyon szeressem a Franz Ferdinandot. A többi kedvenc abszolút hangulatfüggő.
- Kedvenc színed? Lila, fekete, bordó, narancssárga. Így leírva elég kaotikusnak tűnik.
- Kedvenc állatod? Macska förevör (5 is van belőle) és a tevék. De úgy általában az összes állatot szeretem, kivéve az élősködőket (szúnyog, kullancs, bolha...)
- Kedvenc filmed? A Robin Hood paródia - A fuszeklik fejedelme. Aglarnis szavaival: "olyan gagyi, hogy már jó". Mindig képes vagyok röhögni rajta.
- K. könyved? Hű, sokminden fajtát olvastam, nem is tudok konkrét kedvencet megjelölni. Legújabb kedvencem Merlétől a Malevil, de nem nagyon ajánlanám gyengébb lelkületűeknek. :|N S. King, Asimov, HP ofkorz, Huxley, Gogol... Viszont még egy Jókai könyvet sem sikerült elolvasni. És persze a ficek.
- Miket szeretsz? Olvasni, minden mennyiségben, este, pizsamában az ágyban ücsörögve; segíteni másokat; állatozni; lúúúústálkodni; ábrándozni; enni - bár ez nem látszik; a csendet és a zajt, a napsütést és az esőt; a családomat; a páromat; a barátaimat; az ismeretleneket; a munkámat - persze azt sem mindig. :-Ą A sorrend nem rangsor!
- Mi volt a jeled oviban? Masni - mindig egyre jobban cicomáztam. :D

Hmm... :-? Van még kérdés?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 9:24 
Írópalánta

Üdv!

Khm, khm *torokköszörülés* Akkor én is válaszolnék az ismerkedős kérdésekre :wink: mert ismerkedni jó :-)

- 24 (néhány hónap és 25 :? )
- SZTE-TTK fizika-földrajz
- a kettő közül inkább a földrajz, amúgy szeretem a matekot (nem ér megkövezni :D ) és a biológiát is - azon belül mostanában különösen érdeklődök a genetika iránt
- Rhapsody, Luca Turilli, Hammerfall, Freedom Call, Nightwish, System of a Down, Linkin Park, Nickelback, Static-X, Evanescence... a teljesség igénye nélkül, igazából bármit szívesen meghallgatok ezekben a stílusokban. (+ Rózsaszín Pitbull és IHM, ja meg a Mycream - ha valaki ismeri :-D )
- ezüst, citromsárga (fanatikus citromsárga-rajongó vagyok :D), fekete, bordó, zöld
- macska, illetve minden macskaféle, pók, kígyó (viszont rettegek a madaraktól... így télen szinte halálfélelmem van, mikor a varjak behúzódnak a városba, különös kegyetlenséggel rémisztgetve érzékeny lelkecskémet :? :cry: )
- öhm... kedvenc film? *gondolkozik, aztán egy "Ez nekem úgysem szokott menni!" felkiáltással feladja* úgy kifejezetten nincs kedvenc filmem, amit viszont ki nem állhatok az a bugyuta lövöldözős akciófilmek és a romantikus vígjátékok (na jó, abban a kategóriában azért van egy-kettő, amit végig tudtam nézni :-) ); sorozat-fan vagyok pl. Heroes, Blood Ties :-) , 4400, Jericho (a Lostot nem nézem, majd egyben az egészet), SG, SG-Atlantis, Róma... stb (és baromi ideges tudok lenni, ha egy sorozatot nem zárnak le rendesen, pl. mint tették a Surface és a Threshold esetében - ezért még egyszer lakolni fognak :evil: ). A tv-t próbálom messzire elkerülni, rühellem a reklámokat, híradót már hónapok óta nem nézek... asszem ennyi. Oh, eszembe jutott vmi :idea: : a Csillagpor nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek! :!: :wink:
- mindenevő vagyok, imádok olvasni, elsősorban fantasyt és sci-fit, de bármi jöhet; oh és persze a HP fanficek (azon belül is slash :-D , de hajlandó vagyok bármit elolvasni, amiben látok némi fantáziát :wink: )
- írni, olvasni, rajzolni, barátokkal lenni és új embereket megismerni egyaránt; a macskámat (aki egy igazi ördögfióka - mit fióka, az ördög maga :twisted: - és a fantáziadús Cica névvel bír :D ), a napsütést, a mediterrán országokat, a távol-keleti kultúrát, a csillagokat, és milliónyi apróbb-nagyobb dolgot, ami magához az élethez tartozik. Szeretek vidámkodni és másokat is felvidítani, nem jellemző rám a depresszió, sőt viselkedésem néha kimeríti az infantilis idiotizmus fogalmát. :D
- létra - ami baromi vicces, mert magasságom alulról súrolja a 160 cm-t :D (öcsémnek meg kocka XDD, na asse jobb, kis kockafejű informatikus XD - sorry minden infóstól XDD)

Öhm, és SilverTiger, írtál azóta mailt nekem? Mert még mindig nem kaptam semmit... :(( (kommunikációs nehézségeink vannak, MZ/X, jelentkezz, jelentkezz!!!)

Üdv :wink:

D_D

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:47 
Szárnybontogató

Szijja!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:41 
Fanficbúvár

szia, szép álmokat :) :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:39 
Tollforgató

Nah én lépek alukálni, mert már elültem a popóm, pisilni kell, álmos vagyok és fáj a fülem.
Úgyhogy pááss mindenkinek!^^
Jó éééjt szép álmokat. :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:34 
Tollforgató

eh, nálam az a baj, hogy az a fránya telefon mindig lemerül... mindig elfelejtem feltölteni. :S Görögországba? Nem semmi...:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:32 
Fanficbúvár

Lena Lia írta:
*ikszdé*Az enyém azon szokta mostanában felkapni a vizet, ha suli után nem rögtön haza megyek. Szóval ha elmegyek még a kis boltba cukorért(L) akkor már levan szedve a fejem. Merthogy én folyton csavargom. Nem is tudja, mikor voltam már otthon utoljára hétvégén.(Öhm, ez kissé túlzás..xD) Istenem!...Mi lesz akkor, ha majd járhatok bulizni...?xD

x) szerencsére nálunk nincs ilyen... elengednek, a telefonom mindig nálam van, meg tudják, h el lehet engedni... tavaly pl 1 barátnőmmel kimentünk görögországba busszal... és a csaj nálam fiiatalabb is 1 évvel... :) szal elengednek ált mindenhova ^^ és nem is élek ezzel vissza... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:31 
Tollforgató

ego 4ever.

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:31 
Szárnybontogató

Lena Lia írta:
Sophie, nagyon jó az avid! :D xD

Köszi. Újra előtört egoista énem, hát kitettem XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:29 
Tollforgató

*ikszdé*Az enyém azon szokta mostanában felkapni a vizet, ha suli után nem rögtön haza megyek. Szóval ha elmegyek még a kis boltba cukorért(L) akkor már levan szedve a fejem. Merthogy én folyton csavargom. Nem is tudja, mikor voltam már otthon utoljára hétvégén.(Öhm, ez kissé túlzás..xD) Istenem!...Mi lesz akkor, ha majd járhatok bulizni...?xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:25 
Fanficbúvár

Lena Lia írta:
Az enyém semmi zsinórhoz nem mer nyúlni, be van fenyítve, hogy akkor elromlik a gép, ha a NAGY GOMBon kapcsolja ki. Na jó, nem én fenyítettem be, hanem apum. xD Én nem merem.*bujdos*

ó, én már annyira kihúztama agyufát, h azt mondja anyum, h nem érdekli, h ha ezzel tönkre vágja a gépet, úgysem csináltatná meg és akkor így hátha betartom az időkorlátot x") :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:25 
Tollforgató

tally írta:
Lena Lia írta:
Ismeritek a híd Terebithia földéret? Vagy Terabithia? Nem tom. :D

ööö... ez 1 film, ugye?
(egen, nem ismeri, mint kiderült x"D)

Igen, van benne egy csaj, aki úgy néz ki, mint Evanna Lynch és Keira Knightly(hogy kell írni?)gyereke. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:23 
Tollforgató

Az enyém semmi zsinórhoz nem mer nyúlni, be van fenyítve, hogy akkor elromlik a gép, ha a NAGY GOMBon kapcsolja ki. Na jó, nem én fenyítettem be, hanem apum. xD Én nem merem.*bujdos*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:20 
Fanficbúvár

Lena Lia írta:

ööö... ez 1 film, ugye?
(egen, nem ismeri, mint kiderült x"D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:19 
Fanficbúvár

Sophie Dulcis írta:
Beszédes :) de az enyém is (mondjuk nem annyira-de majd nyáron amikor tudod mit csinálunk XD)

xD :D naná :D majd te is csörtetsz felfele :D ;) ben(ne) vagyok :D xDD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tally 2008 március 12 (szerda), 22:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:19 
Fanficbúvár

Lena Lia írta:
Höhö, az enyém nem tudja, hogy kell kihúzni a netet. :twisted: Jéé észre sem vettem, hogy írópalánta lettem! Kérem a gratulációkat! :D Gyorsan és biztosan haladok fölfelé a szamárlétrán...

ó, nekem sem a netet húzza ki... hanem az elosztót :D xD *srg*

hűha... kezdhetek félni? :-S a végén leigáznak :( :(( XD de nem fogom magam hagyni ám :D >:) XDD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tally 2008 március 12 (szerda), 22:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:18 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:14 
Szárnybontogató

tally írta:

i need internet :D *.* i need merengő and gsz xDD de a rangom is mutatja xDD :D

Beszédes :) de az enyém is (mondjuk nem annyira-de majd nyáron amikor tudod mit csinálunk XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:14 
Tollforgató

Höhö, az enyém nem tudja, hogy kell kihúzni a netet. :twisted: Jéé észre sem vettem, hogy írópalánta lettem! Kérem a gratulációkat! :D Gyorsan és biztosan haladok fölfelé a szamárlétrán...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:11 
Fanficbúvár

Lena Lia írta:
:)
Hát igen, nálam is így van. "Nem lenne már ideje aludni?...Holnap korán kelsz... Vidd le a kuytád!...Készítsd be a kávét!" Mindent elkövetnek, hogy ne sokat legyek a gép előtt. xD De i need gép. :D
Nálunk nincs sok turi, inkább csak kínai. :( Pedig tessóm meg én, amikor még voltak turik, nagy turisták voltunk. :D

i need internet :D *.* i need merengő and gsz xDD de a rangom is mutatja xDD :D
nálunk már drasztikus módszer van: ha fél 11ig nem kapcsolom ki a gépet, anyum 1 laza csuklómozdulattal kihúzza... *srg* x') :roll: de pénteken, szombaton és nyáron nincs határ szabva :D vagy ha mégis... akkor már alszik :D >:) :-Ą XD

hú, nekünk nekünk egész sok turink van :) :D habár néhány megszűnt... de nyíltak újak x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:07 
Tollforgató

DH nem rákos! De hepi. :) Jáj megkéne néznem egy dvd-t... de semmi kedvem... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:05 
Tollforgató

tally írta:
am ha már szóba került... manapság már a kínais ruhák sem olyan bóvlik, meg meg kell válogatni, h az ember melyikbe jár, sok különbség van.... pl nekem 1 ismerősöm anno kínais nike kabátokat árult piacon (XD) és a plázában lévő eredeti nikes bolt megvett tőle 1 vagont és 3szoros árom árulta aztán, eredeti címszó alatt...

hát igen, amúgy vicces, mert egyik bnőm is piacon vett egy tök jó pulcsit, amit aztán plázában egy "nagy márkás" boltba látott viszont háromszorosáért xD szal... no comment

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:04 
Tollforgató

:)
Hát igen, nálam is így van. "Nem lenne már ideje aludni?...Holnap korán kelsz... Vidd le a kuytád!...Készítsd be a kávét!" Mindent elkövetnek, hogy ne sokat legyek a gép előtt. xD De i need gép. :D
Nálunk nincs sok turi, inkább csak kínai. :( Pedig tessóm meg én, amikor még voltak turik, nagy turisták voltunk. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lena Lia 2008 március 12 (szerda), 22:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:04 
Szárnybontogató

tally írta:
én sztem holnap mek turiba :D ma sem pénzt nem vittem magammal, sem barátnőmnek nem volt kedve fejest ugrani a bálákba xD

Huh zegen annyi jó tui van XD Csak időm, meg pénzem nincs *srg*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 22:02 
Fanficbúvár

Lena Lia írta:
tally te a félszívben vagy az avidon? :)

neem, ő luc :) én az ő szívén vok xD :D :x csak mostanában nem jött fel... :(

na, laptopnak én is örülnék x"D de mostanában kétlem, h arra gyűjtenék, met ha össze is jönne, nem engednék, h vegyek xD így is sok időt töltök a gép előtt... :roll: habár ez csak őket zavarja :D xD

én sztem holnap mek turiba :D ma sem pénzt nem vittem magammal, sem barátnőmnek nem volt kedve fejest ugrani a bálákba xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:56 
Tollforgató

tally te a félszívben vagy az avidon? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:55 
Tollforgató

Één montam a turizmust.^^:D Am igazad van.
Vannak fontosabb dolgok, mint a ruhák, én pl. most laptopra gyűjtök. Kiszámoltam hogy karácsonyra 50.000. összegyűjtök. :D Anyumék nem hajlandók beleadni, mivelhogy itt a nagygép. De ez közös és nem akkor jövök amikor akarok! :( Na mind1. Én most vásárlási lázban égek. Mindig meglátok vmi jót, de sosem van nálam pénz, h megvehessem. :S xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:46 
Fanficbúvár

am ha már szóba került... manapság már a kínais ruhák sem olyan bóvlik, meg meg kell válogatni, h az ember melyikbe jár, sok különbség van.... pl nekem 1 ismerősöm anno kínais nike kabátokat árult piacon (XD) és a plázában lévő eredeti nikes bolt megvett tőle 1 vagont és 3szoros árom árulta aztán, eredeti címszó alatt... meg a márkás holmikat is sokszor kínában varratják... inkább az anyagtól függneka dolgok...
de én a turira esküszöm xD fillérekért olyan egyedi holmikat lehet vadászni, h csak na :) az osztályomban szorgosan hódolunk a turizmusnak xD (vki már írta ezt így, meg is lepődtem, h nem csak errefelé nevezik így a rocsózást :D xD) de mondjuk van, aki nem venné fel más holmiját... de én meg nem mindig szándékozok vagyonokat elkölteni ruhára, vannak fontosabb dolgok, amikre szívesebben költök... :) ízlések sé pofonok ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:46 
Tollforgató

Jéé tényleg az csak feleslegesen lógó bőr. Milyen csodák vannak ebben az emberi testben...*ilyen öö beleélős mutálós hang*:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:43 
Fanficbúvár

nem, a lenti nem... tapogasd csak meg XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:41 
Tollforgató

Hát valami olyasmibe. :D De a lenti is porc nem?(Alsóban nem figyeltem emberismereten. xD)
Mondjuk nem olyan magasra csináltattam. Tudod, nem a tetejére, hanem a sima fölé egy centivel fölé. xD Ez a duma... ma nagyon ki vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:39 
Fanficbúvár

még nem tom XD ezek csak tervek...

de a föntit a porcba lövik, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:37 
Tollforgató

xD Hát föntre. :D Nem tom am, hogy a lenti jobban fáj-e, nincs viszonyítási alapom. Az lentit születés után csinálták. xD Neked milyen lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:36 
Fanficbúvár

na jó, akkor már én sem maradok ki a buliból :D x)

- 17 leszek májusban
- békéscsabai művészeti osztályos tanuló vagyok, textilműves szakon ^^
- hm, kedvenc tantárgy... néprajz/művészet, biosz, művészettörténet, rajz, angol, irodalom, töri ^^ na meg a textil, természetesen x)
- hmm, zene.... érdekesnek mondható a palettám, a rock, a musical és a komolyzene örök fav :D ^^ na és a magyar alter :D de amik a leggyakrabban szólnak a fejemben/lejátszómon: kispálék, 30Y, emilrulez! (ezzel jelenleg ismerkedek komolyabban xD), placebo, nightwish, diablo swing orchestra, evanescence, wolfgang parker, muse, system of a down, serj tankian, my chemical romance, mindless self indulgence, braking benjamin, arctic monkeys, mozart, vivaldi, musicalek zenéje dögivel... és igen, a adisney zenék nekem is örök kedvencek ^^
- kék, lila, narancssárga az örök klasszikusok :) de sok más szín is...
- hm, tv-t, na azt nem nézek... de jóbarátok, heroes, ha már sorozat.... filmek pedig: amelie csodálatos élete, disney mesék, magyar népmesék ( :D ), szaffi, a 23-as szám, a parfüm, minden johnny deep film (ő űberelhetetlen *.*), meg sok más film... sokat szeretek...
- hm, hát hp az alap, de oscar wilde, celia rees, brontéék, gárdonyitól az ida regénye... meg inkább nem sorolom fel a könyvespolcom xD
- csoki, kakaó, mindennemű édesség xD olvasni, rajzolni, néprajz, idegen kultúrák, zenét hallgatni, a barátaimmal lenni, hülyülni/beszélgetni velük, vagy csak 1más szemébe nézve feküdni... a bárányfelhők nézése egyedül/többen, kiállni és táncolni a nyári esőben, fényképezni, érdekes/vicces tárgyak, érdekes emberek, kisgyerekek, a családom, az élet szebbik oldala...
- bölcsibe nem jártam, ovibana aszőló volt e jelem :) és mindig 1 millió bogyót rajzoltam rá kezdetekben xD

hm... lehet, h kissé bő lére eesztettem.. :-? x')

gaspard: és azt kihagytam, h én is macskás vagyok :D *.* meg persze a lovak.... *.* :D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tally 2008 március 14 (péntek), 13:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:35 
Fanficbúvár

nem a négyzetmilliméterre voltam kíváncsi :)) hanem h föntre vagy lentre :D a fönti gondolom jobban fáj :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:34 
Tollforgató

Bal fül, másik lyuk fülé. De nem neked kell megmondani, hogy melyik négyzetmiliméterre hanem a csináló sztem megcsinálja cukisosan. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:32 
Fanficbúvár

és te hova rakattál?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:32 
Tollforgató

Jah, és jó ez a cím. Bár a régi sem volt rossz... Offoljatok széét!! xD xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:30 
Tollforgató

Hát nem fájt... csak egy pillanatig. Csak egy csatt és kész. Jah, meg ugye mozgatni kell és az fáj inkább. Nekem még csak öt napos a kis drága. :) Meg 2 hétig nem szabad kivenni, és nem tudok a bal fej oldalamon aludni, mert szúr. :D
Úgyhogy hajrá hozzá, túlélhető! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:27 
Fanficbúvár

fájt am a lövetés? én is szeretnék majd...

megváltoztattam a téma címét, a másik nem volt már aktuális XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 21:25 
Tollforgató

Heeelp! Apám megszorította az újjonnan kilövetett fülemet és most itt haldoklok a gép előtt... Közben meg nézem House-t. Szegény beteg pasi nem százas...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 20:38 
Tollforgató

Liona írta:
Köhömmmm, Lena, a re erősen kopirájtolt báj mí :twisted: *reLina* :twisted:

XD

Bocsii nem tudtam. :) Minálunk a mösönön rámragasztották. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 19:55 
áh, húzok a tömeggel :)

. 18 éves és 222 napos
. emelt angolos tagozatos, idén érettségizős
. a történelem a favorit, de dobogón áll még a matek és az angol is
. imádom a Disney-zenéket, a musicaleket (a zenék közül szinte mindet és minden nyelven), a tuctucon kívül minden stílusból vannak kedvenceim (metáltól a legnyálasabbakig)
. sötétkék, piros-bordó, a kettő keveréke - tehát sötétlila -, fekete, fehér, narancssárga, a késődélutáni vihar utáni naplemente színei
. vakond, medúza, de a kutyusokat sokkal kellemesebb simogatni, meg okosabbak is :)
. Dogma, Gyalog Galopp, Jóbarátok... meg a Disney rajzfilmek többsége. tévét amúgy nem nézek, csak néha Dr. House-t :)
. Jane Austin, Dickens, Vavyan Fable, Rejtő Jenő, Agatha Christi, Oscar Wilde-dal épp ismerkedünk, szeretem Edgar Allan Poe-t... bírom az oroszokat is, pl. Gogolt, meg mostanában mindenféle történelmi témájú könyvet (készülés az érettségire rlz)
. kérdésekre válaszolni (akármilyenekre, még a "cikikre" is; nem véletlen, hogy most sem bírtam megállni...); az Embereket; a napsütést; friss, zöld fűben ücsörögni és heverészni (a Gödörnél :D); a játszótéren lesni a kisgyerekeket meg játszani Velük; fiú-lány barátságot; zenét hallgatni; ugrálni; énekelni; az éjszakai járaton hangoskodni és vidámkodni... természetesen mindezt barátokkal ésvagy ismeretlenekkel... na meg kihagyhatatlan a kelés utáni és a fekvés előtti kakaó :)
. lufi, ami azért volt jó, mert mindig én dönthettem el, hogy milyen színűt legyen, meg az alakja is tök mindegy volt gyakorlatilag :D a bölcsisre nem emlékszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 19:32 
Szárnybontogató

Én isss XD

-19
-BGF-PSZFK
-Makroökonómia, meg a pénzügyes tárgyak általában (na és a matek *srg*)
-Nincs kedvencem, minden jöhet XD
-fekete, fehér, lila, rózsaszín :D
-macska
-Susanna Clark: Hollókirály
-Zenét hallgatni, filmezni, beszélgetni a barátnőimmel, fórumozni (géesz :x)
-alma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 17:18 
Tollforgató

hohohoo hát benéztem ide darkangeleyes ajánlására :D visszaolvagattam adolgokat, és ha már mindenki ilyen szép kerek önéletrajzot írt, én is beszállok :D

- név: sári (simán sári xD semmi sárika meg kicsi pöttyem xD)
- lakhely:szeged
- kor: 17 lesz a hó végén :D *dejóó*
- érdeklődés: ezt nem tudja leírni, mer az több oldal lenne xD de azért próba cseresznye *muhaha*
-HP, ezen kívül...
-megrögzött könyvfalóóó ( a műfaj nem fontos, lényeg, hogy jó legyen xD),
-krimi (CSI,de csak a las vegasi),
-sci-fi (Star Trek: Voyager, TNG, DS9),
-elvont dolgok,
-zeneee minden mennyiségben :D
- imád (fogalmazást) írni (mily meglepő xD)
- imád parodizálni
- imád nevetni :D
- tv és sorozatfüggő xD (nem annyira)
- fanfic függő (nagyon) :)
- idióta ( hajajj) :D
- lusta (no comment) xD
- nem szeret magáról beszélni, mert még nem skerült megismernie önmagát xD de, ha kérdezik szívesen válaszol :D:P

Azt hiszem ennyi xD

Amúgy kínai cuccok... karira vettem mgamnak tök jó kínai farmert, és mki azt kérdezte, hogy hol vettem xD persze megdöbbentek főleg a kis plázafan oszttársaim, amikor azt válaszoltam, hogy kínai :P hehe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 12 (szerda), 7:08 
Tollforgató

Ananke írta:
Na ha ilyen ismerkedős est van beszállok én is...

Mintha csa magamból olvasnék egy részt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 23:09 
Fanfic-faló

Zolko02 (Béla) írta:
halo halo
itt anettka beszél

*valójáűban csak ey fáradt Béla*

XD

lol.

mi ez, valami járvány? vagy szimplán a tavaszi fáradtság?

már el is felejtettem, milyen, ha kialszom magam. és május közepéig nem is esélyes.

Ja amúgy a héten nem tudok menni msnre, esetleg pénteken, vagy nemXD, de ha gondolod írhatsz püt. Vagy írok én ha lesz energiám. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 11 (kedd), 22:48 
Szárnybontogató

halo halo
itt anettka beszél

*valójáűban csak ey fáradt Béla*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012 ... 1041  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra