Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 07 (péntek), 17:22

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011 ... 1041  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:44 
Sztorihajhász

Ananke írta:
Én oda járok. :)

És matek felvételin (bár nyolcadikban) olyan munka/idő arányos feladatot kellett volna egyenlettel megoldani, de mindig is utáltam és nem tudtam az egyenleteket, szóval inkább megcsináltam kikövetkeztetéssel. XD És megadták a max pontot. Meg vicces volt h a magyaros felvételiztető tanár, aki most az osztályfőnököm... Óóó Belle elloptad a sztorim. XD Szal vele meg tök jól elbeszélgettem és kb onnan kezdve imád, mikor megkért felvételin, hogy soroljam fel a könyveket amiket az utóbbi fél évben olvastam, én meg elkezdtem sorolni... Úgy a tizenötödiknél leállított. :D Azóta nem tudok nála nem dicséretes ötös lenni. XD

húha, és erre mondtad, hogy mennyire kemény... na, akkor majd továbbítom a csajosnak, hogy kapja össze magát :)) bár okos lány ő, szerintem menni fog neki :3 meg neked is tuti menni fog az érettségi.. ha már ennyire hajtanak titeket, annak biztos meglesz a gyümölcse :D

úgy néz ki, matek-mentalitást XD tekintve ellentétesek vagyunk. XD én azokat szeretem, amiket lehet mechanikusan csinálni (képlet behelyettesítés, egyenletek stb.), és nem kell sokat gondolkodni XD (főleg, hogy stresszhelyzetben nem nagyon megy :roll: ) az ilyen geometriás-kikövetkeztetős feladatokat én nagyon nem szeretem. :))

ó, de jó neked, hogy ilyen jó kapcsolatod van az irodalomtanároddal... *.*
engem az enyém kifejezetten utál, már kilencedikben, első órán lesilányozta az ízlésemet... :)) a fogalmazásaimat értékeli, de amúgy a látásomat is utálja... annyira, hogy még felelni se hív ki soha :D
a múltkor a következő párbeszéd zajlott köztem és padtársam között:

ő: te megtanultad a [holemlékszemmármelyik vers]et?
én: igen, de én tuti nem felelek... engem sose hív ki :roll:
ő: biztos mert fél tőled.

:))

általánosban volt jófej magyartanárom, mindig elolvasta az összes béna regényemet, még hatodikban a Danielle Steel stílusában íródott szemetet is. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:43 
Tollforgató

Ananke írta:
darkangeleyes írta:
Hát én sem fogok pasit fogni a főzőtudományommal X)

Hát azt én se. :D

Hal a tortán? 8)

részemről a rántottasütés a maximum xD ja nem, egyszer sináltam vmi porból szószos tésztát xD fejlődök :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:42 
Tollforgató

A csirkemell meg a rizs jó. :D De én az ananászt nem szeretem. Pedig próbáltam már megszeretni. De...egyszerűen nem ízlik. Meg mindig az jut róla eszembe, amikor bnőmnél voltam 1hétig nyáron, és az anyuja nagy főzős meg minden, és csinált ilyet. Jöttek más vendégek is, és amikor ebédeltünk én majd elhánytam magam az ananásztól, de megettem, nem akartam illetlen lenni. xD
Jaj...érzem a szagát... :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:33 
Fanfic-faló

darkangeleyes írta:

Hát azt én se. :D

Hal a tortán? 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:32 
Fanfic-faló

Belldandy írta:
a nagyobbik hugim most felvételizik hatosztályosba, a Kossuthba Debrecenben <3
minden rendben ment, csak a matek szóbelin egy alapműveletet rontott el... :))
hiába, az én vérem :D

Én oda járok. :)

És matek felvételin (bár nyolcadikban) olyan munka/idő arányos feladatot kellett volna egyenlettel megoldani, de mindig is utáltam és nem tudtam az egyenleteket, szóval inkább megcsináltam kikövetkeztetéssel. XD És megadták a max pontot. Meg vicces volt h a magyaros felvételiztető tanár, aki most az osztályfőnököm... Óóó Belle elloptad a sztorim. XD Szal vele meg tök jól elbeszélgettem és kb onnan kezdve imád, mikor megkért felvételin, hogy soroljam fel a könyveket amiket az utóbbi fél évben olvastam, én meg elkezdtem sorolni... Úgy a tizenötödiknél leállított. :D Azóta nem tudok nála nem dicséretes ötös lenni. XD

Lena: Főztem, jaja 8) ananászos csirkemellet rizzsel:D tudok még néhány kaját, a kedvenceimet hamar megtanultam, de azért nem vagyok nagyon ász főzősemberke... ööö szakács. :lol: *titta fájadt*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:29 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:27 
Tollforgató

Főztél? Mit? Én csak rántottát meg palacsintát tudok csinálni. xD Jah meg zacskóskajákat<3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:24 
Tollforgató

darkangeleyes írta:
Lena Lia írta:
Nekem is kell szóbeli. :S Be kell magolni egy csomó szöveget. :) Lesz olyan tétel, hogy London. Én azt szeretném húznii.:D Vagy mondjuk bármi mást, csak ne a máj szkúlt...

Nem muszáj magolnod, elég ha tájékozott vagy a témában:)

A magolás sosem jó, hiszen kitudja h mikor mit felejt az ember, és akkor ott fog vacilálni h melyik szó maradt ki :?

Áá azért nem annyira magolok. xD Nem is szeretem a magot. :D Jah meg meg sincsenek normálisan csinálva a témák.

Ananke: Öh hát igen... matek... a mi tanárunk csak simán köcsög. 2 hétig hiányoztam. És ez nem tűnt fel neki, mert megíratja velem is! Tegnap másfél órára mentem le matektanárhoz, ő valamit elmagyarázott de... :S(De kár, hogy nincs ilyen smile, szeretem ezt a jelet. xD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:22 
Sztorihajhász

én az angol felvételin az utazást húztam, és tök jól elbeszélgettünk a felvételiztető tanárommal, és maximum pontot kaptam tőle a szóbelin <3
azóta ő az osztályfőnököm ésés tök jól elvagyunk együtt, imádjuk egymást meg minden. XD szóval ettől a részétől a felvételinek szerintem fölösleges félni, persze ez azért tanárfüggő is :roll:

amúgy szerintem ne magold be a szöveget, úgyis egy perc után (ha nem hamarabb) félbe fognak szakítani, belekérdeznek másba, ilyesmi.

a nagyobbik hugim most felvételizik hatosztályosba, a Kossuthba Debrecenben <3
minden rendben ment, csak a matek szóbelin egy alapműveletet rontott el... :))
hiába, az én vérem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:17 
Fanfic-faló

Ööö visszatértem. :D Képzeljétek, főztem, egyedül! :D Már többedjére, és megint elrontottam, de valahogy mindig annyira jó kaja lesz belőle. XD

Na de visszatérve Draconus, hétvégén összeszedem, jó? ocsi, most fáradt vagyok hozzá...

Tally: embertan nagyon jóóó, de nekem a kedvenc az idegrendszer, és a genetika, meg a sejtbiosz. Ezért megyek ideggyógyásznak. XD Vagyis próbálkozok, de lehet mindenkinek jobb lenne nem vennének fel az orvosira és mennék szakmunkásnak. :lol:

Nekem amúgy azzal van műzlim, hogy a sulim nagyon presztizses durván jó suli, és négy éve nyúznak bennünket elég rendesen (nekem meg nem tűnik fel, mert ennek az általánosába jártamXD), és elvileg nem kell semmi gondnak lennie az érettségivel. Na majd meglátjuk, szerintem az én évfolyamom lehúzza a jó átlagot...

Amúgy a matek nálam is nagyon kritikus pont, a matektanárom szerintem hülyének nézXD.

Jah és még a felvételihez: én is szóbeliztem angolból, egyik suliban (a mostaniban) 10/8 pont, másikban 50/12... Mert a nő pösze volt, nem nyitotta ki redesen a száját és semmit nem hallottam abból, amit mondott. :D
Barátnőmnek meg másik helyen azt mondták, hogy csak elbeszélgetés, erre bement és tételt húzattak vele. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 19:15 
Tollforgató

Lena Lia írta:
Nekem is kell szóbeli. :S Be kell magolni egy csomó szöveget. :) Lesz olyan tétel, hogy London. Én azt szeretném húznii.:D Vagy mondjuk bármi mást, csak ne a máj szkúlt...

Nem muszáj magolnod, elég ha tájékozott vagy a témában:)

A magolás sosem jó, hiszen kitudja h mikor mit felejt az ember, és akkor ott fog vacilálni h melyik szó maradt ki :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 18:56 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 18:53 
Fanficbúvár

Oh felvételi... régi szép idők... :))

Nekem még angolból szóbeliznem is kellett XD Nagggyon féltem... De tök kedvesen elbeszélgettek velem... ^^

Mondjuk az necces volt, amikor elémtoltak egy angol szöveget, és na mondd szépen mot olvastál... Én elkezdeném magyarul (ugyanis előkészítőn így gyakoroltuk) erre a tanár... "In english please!" Aszittem kiugrom inkább az ablakon XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 18:48 
Tollforgató

Szevjasztok!
Juj hepii^^ Ma egy éves a kutyusoom. :x
Jaj, ha már tanulásról van szó... Áj nekem is nemsokára jön az irodalom meg az angol vizsga. Én nem parázok ezektől, mert mindkettőt szeretem.^^ De remélem, verseknél nem Ady verset húzok. Azt nem szeretem. Meg holnap töri tz-t kell írnom. :S Meg matek wáááá! Meg 1,5 év múlva felvételi. Ne mááá ovis akarok még lenni...:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 18:10 
Sztorihajhász

még én is nagy, komoly, hónapokig tartó magolást tervezek az érettségire, de persze magamat ismerve tudom, hogy ugyanaz lesz, mint tavaly a kisérettségin: az utolsó két héten fogok csak igazán ráfeküdni a tanulásra... :))

én tapasztalat szintjén csak kisérettségiről tudok beszélni, de számomra az nem volt nehéz. C: töriből például olyan tételt húztam, amit szeretek is (athéni demokrácia, és nekem az ókor a kedvencem :x)

...az igazat megvallva az egyetlen, amitől félek, az a matek. :-S nem mintha olyan tragikus lennék belőle, de ha ideges vagyok, folyton elszámolom a legegyszerűbb feladatokat is.
namármost, én mindig ideges vagyok XD

(nem tudom, már hol írtátok, nincs türelmem visszakeresni, de én láttam a terabithiát. hát, fura volt, nem pont ilyenre számítottam a beharangozás alapján... nekem inkább család drámának tűnt, mintsem fantasynak ... de azért szép volt, megható :'C)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 18:00 
Tollforgató

Nálunk is ilyen a matek tanár... elsőben oké... de már tavaly is meg idén is ha elkezd minket fegyelmezni, mnidenki prüszköl a nevetéstől. Amennyit gúnyoltuk a háta mögött? kész az a nő! Szavajárásai:

Csendbe lész XD Gyere a helyedre XD BE fogom írni az egyest XD gügye gyerekek.... ezek csak a legalapabbak vannak nagyon durván nevetős kikészítősek neki...

Olyan volt, vettünk egy friss anyagot, letörölte a tábláról, aztán miért is ne, az egyik legnehezebb feladatot kiválasztotta egy IQ-figthernek és el kezdett ordítani h miért nem tudja megcsinálni XD kész a nő..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:52 
Fanficbúvár

:))

nálunk csak az van, h azt mondja of, h meg lehet bukni, ez 1 szabad ország... nem kell mindenkinek érettségi, kellenek szakmunkások is... x')

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:49 
Tollforgató

darkangeleyes írta:
Én is most vagyok harmadikos és már most rettegek tőle XD

hát elhiszem xD de matektanárom eleve szefós és minden órán 10 perces kiselőadást tart, hogy "EZT tudni KELL, meeee a ROHADÁS érettségin MEGBÚÚÚÚKSZ és akkor mehetsz VÉÉÉCÉÉÉt pucolni!!!" kb ien hangnemben xD és amiket kiemeltem azt azért, mert ezeket szinte ordítja és közben dülleszti a szemét és pucsít xD khm... érdekes látvány :D nagyon ösztönző:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:45 
Fanficbúvár

hű, én is szeretem abioszt és a genetikát :D *.* de alapból az egész embertan nagyon jó *.* ^^

nekem mázlim van valamennyire azzal, h 5 éves a sulim, így 4. és 5.-re van szétszedve az érettségi... szal 2 évem is húzós lesz majd :D xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:41 
Tollforgató

Én is most vagyok harmadikos és már most rettegek tőle XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:39 
Tollforgató

ááá már innen is az érettségi folyik ? xD most vok harmadikos, de már egész évben ezzel rágták a fülünket wááá xD nem baj, azéért meséjetek :D legalább lélekben is felkészült leszek majd haha

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:31 
Írópalánta

Ananke írta:
Hú, köszönöm, rám is fér majd. Ma estem kétségbe, mert leesett, hogy másfél hónap múlva évzárás, ballagás és érettségi... :shock:

Hú, van még néhány ilyen oldal, ha gondolod majd szétnézek a linkjeim közt! :)

Merifüggő, hát én is, de hullámokban. :D

Okés, jöhetnek a linkek :D *érdeklődő*

Én nem tudom, hogy hullámokban-e, de ez most egy elég tartóshullám :D *jót röhög a saját idióta pojénján, ami baromi fárasztó*

Látom, megy az érettségi sztorizgatás XD Hjaj de régen volt az *elmereng a múltban*

Irodalomból Babitsot húztam, amiben az volt a vicc, hogy írásbelin is azt írtam :D Hát, ha az embernek mákja van, akkor mákja van :-D
Törin meg nem tudtam számolni (attól, hogy vki szereti a matekot ez még nem elemi követelmény :D) és sikerült mellényúlnom. Ugyanis megvolt, hogy ki mit húz. XDDD Kedves tanárunk szerette volna, ha mindenki ötöst kap. :wink: Ami persze nem sikerült, de ez mellékes. Még az volt a szerencse, hogy én voltam az uccsó előtti, így nem borult nagyon a dolog. :) (a kihúzott tételt meg tudtam)
Ami gáz volt az a nyelvtan, mert nem is tudtam, hogy vannak nyelvtantételek :D
(a másik kettő az a német volt - amiből volt nyelvvizsgám - meg a fizika, de az meg nem nehéz)
Ja és egyedül töriből tanultam, abból is összvissz három napot. Tovább nem vitt rá a lélek :D :D

És az egyetemen tényleg vannak lényegesen nehezebb vizsgák, de persze ilyenkor ez tűnik nehéznek, úgyhogy mindenki aggodalmát megértem, aki érettségi előtt áll, és mindenkinek ezerrel drukkolok ám. :wink:

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:26 
Fanfic-faló

Barátnőméknél az anyukája és a nagyija is magyaron Adyt húzta, náluk már családi hagyomány úgymond. :D

Itt meg a vicces topikban volt az, ami szerintem jó módszer lehet, hogy gyerek csak a tizenhármas tételt tanulta meg, bemegy, kihúz egyet de egyből vissza is dobja, mire a tanár: nana, mit húzott? 13-ast... akkor azt tessék elmondani!

Kár, hogy bioszból pl nincsenek is tételek emelt szinten. Egyszerűen mindent tudni kell.

Cryss, amúgy az egyetlen gond, hogy pl töriből még a negyedikes alap anyaggal is le vagyunk maradva, nemhogy az ismétlést csináljuk! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:24 
Tollforgató

Lena Lia írta:
Sophie, nagyon jó az avid! :D xD
Ismeritek a híd Terebithia földéret? Vagy Terabithia? Nem tom. :D

Én ismerem˘˘

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:14 
Fanficbúvár

Liona írta:
Ez nagyon jó :))
És sikerült neki? Vagy azt nem tod?

Asszem 2 kapott :D
Mintha pót tétel lett volna végülis..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:13 
Szárnybontogató

crystine004 írta:
Szóval mázlitok volt :D

Aham :) Kivéve törin, ott a legrosszabb tételt húztam: Kun Béla =)) (mondjuk maxpontos lett, nade akkor is XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:12 
Fanficbúvár

Ez nagyon jó :))
És sikerült neki? Vagy azt nem tod?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:11 
Fanficbúvár

Szóval mázlitok volt :D

Álítólag volt valaki, aki úgy minet be, hogy CSAK 1 töri tételt tanult meg, de azt nagyon, István királyt
Erre kihúzta a II. Világháborút...

- "Hááát... a II. Világháború hosszú volt, sok ember meghalt, olyan szomorú téma... Beszéljünk inkább István királyról"

Hát nemtom megtörtént-e de dumának nem rosz XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:06 
Fanficbúvár

Én úgy mentem be köztesvizsgára tavaly, h irodalom tételek közül 10, nyelvtan közül meg egyik tételem se volt kidolgozva XD Irodalomból kihúztam azt, amit tudtam, nyelvtanból meg a legegyszerűbb tételt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:04 
Szárnybontogató

crystine004 írta:
:D
Nővérem egy nappal az éretségi előtt jött rá, hogy ideje lenne elolvasni az Ember tragédiáját :))

Én úgy mentem be irodalomra, hogy egy kötelezőt se olvastam el =)) (na jó egyet-pont azt húztam :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:03 
Fanficbúvár

Sophie Dulcis írta:
Én is így voltam vele XD Egyszerűen nem vitt rá a lélek *srg*
Az lett a vége, hogy emelt töri előtt egy órával tanultam meg azt a tételt amit végül kihúztam =))

:D
Nővérem egy nappal az éretségi előtt jött rá, hogy ideje lenne elolvasni az Ember tragédiáját :))

Aztán irodalmon Ady-t húzta, mire egyszerűen közölte a vizsgáztatókkal, hogy ő ezt nem tudja =)) Az ofője majd szét robbant... Végül csak összehozott róla valami ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:01 
Szárnybontogató

Ananke írta:

Óóó, hát én... nem tudom, inkább az hogy másfél hónap van hátra és kb sehol nem tartok a tanulással. XD

Én is így voltam vele XD Egyszerűen nem vitt rá a lélek *srg*
Az lett a vége, hogy emelt töri előtt egy órával tanultam meg azt a tételt amit végül kihúztam =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 17:01 
Fanficbúvár

Ananke írta:
Óóó, hát én... nem tudom, inkább az hogy másfél hónap van hátra és kb sehol nem tartok a tanulással. XD

Ó, te simán okos vagy, és behozod :D

Én inkább azon parázom, hogy "Elmenyjek-e nyelvvizsgázni, Áprilisban a többiekkel, a merő szerencsére hajazva, vagy inkább várjam meg (ha az 100 év is) mire kellően sok tudásom van hozzá"

Az igazgató bácsink... ;;) /hogy a rák enné a belét/ ;;) Kikötötte, hogy a tizedikes A, és E, osztálynak KÖTELEZŐEN nyelvvizsgát kell tennie...
Hát tudja... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:57 
Fanfic-faló

Sophie Dulcis írta:
crystine004 írta:
De öreg vagy te is :D
Nekem még jópár év a ballagás, de már most félek XD Én alapból alkalmatlan vagyok az éretségire :))

Most jövök az idegesítő dumámmal de: higgyétek el nem kell félni az érettségitől. Nem nagy dolog XD Ennél már csak nehezebb vizsgáid lesznek.

Idézet:
Jólvan, nem vagy öreg! Tiszta fess és fiatal vagy

Na azért 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:55 
Fanficbúvár

Jólvan, nem vagy öreg! Tiszta fess és fiatal vagy :)

Én nem parázok rajta... csak hát... éééérdekes lesz XD

Előre látom, hogy majd 1 tételt nem tanulok meg, és majd azt húzom... :)) De ha olyanom van, kidumálom magam XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:52 
Szárnybontogató

crystine004 írta:
Nekem még jópár év a ballagás, de már most félek XD Én alapból alkalmatlan vagyok az éretségire :))

Most jövök az idegesítő dumámmal de: higgyétek el nem kell félni az érettségitől. Nem nagy dolog XD Ennél már csak nehezebb vizsgáid lesznek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:50 
Fanfic-faló

crystine004 írta:
Ananke írta:

Hú, köszönöm, rám is fér majd. Ma estem kétségbe, mert leesett, hogy másfél hónap múlva évzárás, ballagás és érettségi... :shock:

Öreeeeg? XD Kössz, ezt megkaptam.

Hát nem tudom, én... néha már ott tartok, hogy mindegy, csak érettségizzek le valahogy, ha nem vesznek fel sehova majd elmegyek sminkesnek, ahhoz van érzékem. :D Vagy főállású Avon tanácsadónő leszek. XD

Amúgy szerintem még ugyan felesleges ezen paráznod. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:47 
Fanficbúvár

Ananke írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:39 
Fanfic-faló

Draconus_Diablo írta:

A ME-n már nézegettem :) de a NatGeo-ra még nem gondoltam. Köszi a tippet :wink:
Én asszem elsősorban merifüggő vagyok XD imádok fanficeket olvasni :D
És drukkolok majd az érettségihez :wink:

Hú, van még néhány ilyen oldal, ha gondolod majd szétnézek a linkjeim közt! :)

Merifüggő, hát én is, de hullámokban. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:25 
Írópalánta

SilverTiger írta:
Na akkor ezt meg is beszéltük :))
Viszont én most megyek. :-*

Oksa! Készüljél!!! :D Ötletekkel elsősorban XD
Pápá, sztem én is megyek :-* vagyis majd még benézek. :)

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:22 
Zöldfülű

Draconus_Diablo írta:
SilverTiger írta:
*sírvaröhög* :)) =))
Szerintem jó ötlet... Írunk egyet közösen? :P

LOOOOOOL =)) De csak a szőkeség szerepét vállalom XD

Na akkor ezt meg is beszéltük :))
Viszont én most megyek. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:20 
Írópalánta

Ananke írta:
Hát, én bioszból fogok emelt érettségizni az idén, szóval kezdek minden témát elég jól vágni... :D De a genetika az nagyon jó, annyira érdekes és izgalmas és minden hogy húúú. Amúgy ha érdekel ezzel kapcsolatban nagyon klassz cikkek vannak pl a National Geographic honlapján, vagy a Mindentudás Egyetemén is érdekes előadások. :)

Na és internet... Én is függő vagyok, bár mostanában sokkal inkább a fórumos emberkék kötnek a gép elé, semmint önmagában az internet vonzóereje. :)

A ME-n már nézegettem :) de a NatGeo-ra még nem gondoltam. Köszi a tippet :wink:
Én asszem elsősorban merifüggő vagyok XD imádok fanficeket olvasni :D
És drukkolok majd az érettségihez :wink:

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:15 
Írópalánta

SilverTiger írta:

LOOOOOOL =)) De csak a szőkeség szerepét vállalom XD

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:15 
Fanfic-faló

Draconus_Diablo írta:
Ananke írta:
Juujjj de jó rádöbbenni a hasonlóságokra. :D...

Draconus, én nagy bioszos vagyok, és a genetika és molekuláris biosz a kedvencem belőle, ilyesminek is készülök, szóóóóval... ^^

Ó, és az internet dolog nálunk is nagy téma.......

:D Tök jó, én még csak most kezdtem el komolyabban érdeklődni iránta. :)
És az internet pfffff én is mindig megkapom (párom morog mindig grrr), hogy állandóan a gép előtt ülök... de olyan érdekes dolgokat lehet találni a neten. :D *függő*

Hát, én bioszból fogok emelt érettségizni az idén, szóval kezdek minden témát elég jól vágni... :D De a genetika az nagyon jó, annyira érdekes és izgalmas és minden hogy húúú. Amúgy ha érdekel ezzel kapcsolatban nagyon klassz cikkek vannak pl a National Geographic honlapján, vagy a Mindentudás Egyetemén is érdekes előadások. :)

Na és internet... Én is függő vagyok, bár mostanában sokkal inkább a fórumos emberkék kötnek a gép elé, semmint önmagában az internet vonzóereje. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:12 
Írópalánta

Ananke írta:
Juujjj de jó rádöbbenni a hasonlóságokra. :D...

Draconus, én nagy bioszos vagyok, és a genetika és molekuláris biosz a kedvencem belőle, ilyesminek is készülök, szóóóóval... ^^

Ó, és az internet dolog nálunk is nagy téma.......

:D Tök jó, én még csak most kezdtem el komolyabban érdeklődni iránta. :)
És az internet pfffff én is mindig megkapom (párom morog mindig grrr), hogy állandóan a gép előtt ülök... de olyan érdekes dolgokat lehet találni a neten. :D *függő*

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:09 
Zöldfülű

Draconus_Diablo írta:
Mail ment :D *kíváncsi, hogy tetszik az agyszülemény* XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 16:02 
Fanfic-faló

Juujjj de jó rádöbbenni a hasonlóságokra. :D

Szóóóval darkangeleyes tényleg nagyon hasonlítunk,

ééés tally, én is imádok nyári esőben táncolni. Főleg viharban, nyáron ha vihar van bepörgök, és volt már rá példa hogy éjjel volt oylan igazi húdenagyondörgős-villámos vihar én meg hálópólóban kimentem táncikálni az esőbe. :D De a másik nagy kedvenc a hóvihar, az olyan... megnyugtató és meghitt. XD

Ó, és az internet dolog nálunk is nagy téma. Általában az jön elő, hogy mégis miért ülök még a gépnél éjfélkor is, és , hogy miért nem vagyok képes azonnal felállni a gép, msn elől, ha azt mondják, hogy menj lefeküdni. XD Mintha nem lenne bunkóság az msnről csak úgy kilépni. :roll:
De mindegy, egyetem, saját lakás, saját gép, saját ellátás. XD Csak előbb érettségizzek le valahogy. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 15:27 
Billentyűzetgyilkos

ashazy írta:
És nincs meg neked véletlenül? Már nagyon régóta szeretném beszerezni. :roll:

sajna nincs :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 14:28 
Írópalánta

SilverTiger írta:
=)) Épp az előbb írtam, drágám, ne aggódj. :-*

Mail ment :D *kíváncsi, hogy tetszik az agyszülemény* XDD

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 13 (csütörtök), 14:14 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
ashazy írta:
- Kedvenc filmed? A Robin Hood paródia - A fuszeklik fejedelme. Aglarnis szavaival: "olyan gagyi, hogy már jó". Mindig képes vagyok röhögni rajta.

azt én is imádom! :x

És nincs meg neked véletlenül? Már nagyon régóta szeretném beszerezni. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011 ... 1041  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra