Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 17:30

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 13:13 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Lillia_hun írta:
Köszi! Addig majd kitalálok egy sztorit, Piton az árvizi hajós címmel. Én leszek Mary Sue :D
A te prezentálásodban még ez is jöhet :-D

:D :)) Köszönöm a bizalmat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 20:01 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Akkor a nyelvvizsga és a diplomamunka közé befér egy kis Harry/Piton. Nem tudom, először csak kitaláljuk a történet vázát, utána megírnánk valahogy közösen. Akár 1-1 fejezetessével. Majd meglátjuk, de szívesen kipróbálnék egy ilyet, úgyis írni akartam egy Harry/Pitonos storyt. Én sem írtam még senkivel, de valahol el kell kezdeni, nem?
De, de! :-D Egy leendő olvasót már kipipálhattok! De ha ez kell, toborzok még :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 19:22 
Fanficbúvár

A fő kedvenceim Lillián kívül: Enahma, AYLNO, Jinjang, ...
Összefoglalva: minden olyan, ahol Piton emberként viselkedik. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy pont az üdvöskével szemben, csak legyen ember. Újabban pl a SS/HG fickek is bejönnek, pedig korábban ezt nem tudtam volna elképzelni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 19:17 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Köszi! Addig majd kitalálok egy sztorit, Piton az árvizi hajós címmel. Én leszek Mary Sue :D
A te prezentálásodban még ez is jöhet :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 15:10 
Fanficbúvár

Akkor a nyelvvizsga és a diplomamunka közé befér egy kis Harry/Piton. Nem tudom, először csak kitaláljuk a történet vázát, utána megírnánk valahogy közösen. Akár 1-1 fejezetessével. Majd meglátjuk, de szívesen kipróbálnék egy ilyet, úgyis írni akartam egy Harry/Pitonos storyt. Én sem írtam még senkivel, de valahol el kell kezdeni, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 14:36 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Tényleg, nincs kedved velem írni egy Harry- Piton kibékítős, Hp7-es storyt? Mert az AYLNO-ból következtettem, hogy te is szereted az ilyesmit.

Egyébként mikor fogsz nyelvvizsgázni és a szakdolgozatodat miből írod és meddig kell megírnod?

Sohasem írtam még senkivel sem közös sztorit, de szívesen kipróbálnám :-) És hogyan gondolod? Együtt kitalálunk valami sztorit, és együtt írjuk, vagy felváltva 1 fejezetet te, egy fejezetet én?

Bár ötödéves vagyok, diplomamunkát csak a köv. tanévben írok, ezt az évet a nyelvvizsgára szántam, meg az ötödéves tárgyakra. ( na és ficírásra :wink: ) Így köv. tanévben nem is lesz semmi órám (ha meg nem bukom), csak diplomamunkát írok, ami még fogalmam sincs, mi lesz, mostanában kéne választanom témát :roll: (Választhatok pl. űrhajószimulátor elkészítését :?: ) Nyelvvizsgázni nyáron szeretnék. De nagyon nincs nyelvérzékem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 14:28 
Fanficbúvár

Tényleg, nincs kedved velem írni egy Harry- Piton kibékítős, Hp7-es storyt? Mert az AYLNO-ból következtettem, hogy te is szereted az ilyesmit.

Egyébként mikor fogsz nyelvvizsgázni és a szakdolgozatodat miből írod és meddig kell megírnod?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 14:19 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Az utazáshoz sok sikert, a ficet meg nagyon várjuk. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 14:13 
Fanficbúvár

Az utazáshoz sok sikert, a ficet meg nagyon várjuk. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 14:09 
Fanficbúvár

Yatze írta:

A befejezés: írd meg, ahogy gondolod, aztán majd kritizálunk :-D
Egy kis csata, egy kis poén, aztán - remélem - Piton álma valóra válik $pray
Kb mikor rakod fel? Mert tegnap óta félóránként rámcsörögnek, hogy mikor viszem az utolsót
:wink:

Új rész holnap délután, ha reggel sikeresen haza tudok utazni a megáradt Dunán át :-SS $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 14:05 
Fanficbúvár

Ne félj Lillia, senki nem fogja mondani, hogy rossz a befejezésed, már csak azért sem, mert egy ilyen ficet nem lehet rosszul befejezni, szerintem. Leginkább csak akkor, ha a végén tényleg Voldi/Harry slash-t csinálsz belőle és kinyíratod Hermit és Pitont ;) Ne aggódj, szerintem jól meg tudod csinálni, csak happy end legyen :) Mert azt szeressük :D

Yatze: milyen típusú ficeket szeretsz? Talán tudok ajánlani néhányat, bár nem vagyok túl járatos bennük, de sohasem lehet tudni ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 12:46 
Fanficbúvár

Severus írásai elérhetők itt is: http://gportal.hu/gindex.php?pg=6036858&PHPSESSID=ced6d8026ef63158b8ef666d3dc56182
de a sztorik minőségét erősen rontja a gyatra gépelés :cry: Valahol megvan az angol oldal címe is, ahonnan fordít... Ha kell, előkeresem!
Szívesen veszek minden fickajánlatot, akár priviben, akár a yatze@citromail.hu címen, mert én lassan már tényleg kifogyok :cry:

A befejezés: írd meg, ahogy gondolod, aztán majd kritizálunk :-D
Egy kis csata, egy kis poén, aztán - remélem - Piton álma valóra válik $pray
Kb mikor rakod fel? Mert tegnap óta félóránként rámcsörögnek, hogy mikor viszem az utolsót
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 8:38 
Fanficbúvár

Hogy a PÁF-ról is írjak: éjjel megírtam az utolsó részt, de még nem rakom fel, mert nem vagyok benne biztos, hogy jó. Ti milyen típusú befejezést szerettek? Nem mintha megváltoztatnám, amit kigondoltam, de azért érdekelne. Attól félek, sokan türelmes olvasóim voltak 19 részen át, aztán a 20. után odaírják: ennyi volt a befejezés? De szar!

Nem zárom ki, hogy sohasem folytatom a történetet, de egyenlőre semmi sincs a fejemben, hogy hogyan folytathatnám (legalábbis megközelítőleg olyan színvonalon, ahogy az eddigieket írtam) Esetleg még azt tartom elképzelhetőnek, hogy rövid novellákat írok későbbi életükről, az izgalmasabb eseményekről. :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 05 (szerda), 8:30 
Fanficbúvár

Yatze: Az ffnetben én azt nem szeretem, hogy nem lehet válaszolni a kritikákra. Kül. az írótól függ, hogy tudsz-e anonymusként kritikát írni, vagy csak a regisztráltak. Alapállapotban nem lehet, én is csak akkor állítottam át, amikor e-mailban írt nekem valaki, hogy írna kritikát, de nem tud :-)

Én tavaly nyár óta olvasok ficeket, az Invito topikban keresgéltem másodszorra (Enahma, Jinjang. AYLNO :-) ) a kezdeti bénaságok után. Meg az ffneten. Azóta végignéztem pár angol nyelvű oldalt is, de egynek sem tudom a címét :roll: Az AYLNO-t nyár végéig olvastam angolul, de az azóta felkerült részeket majd most nyáron olvasom el... Enahma fordítására én sem tudtam várni, így angolul fejeztem be. Ezért van, hogy az angol szókincsem meglepő és mulatságos, a nyelvvizsgától mégis messze vagyok. :wink:

Most alig olvasok folytatásosakat, szinte mind benn van a kedvenceim között, amit olvasok.
Nyáron a kedvenc Hermione/Piton ficem a Fire & Rose volt angolul, amit most Severus fordít az oldalon. Humoros és izgalmas :-) Linket nem tudok hozzá, de talán rá lehet keresni. Ha jól emlékszem, Anne és Abby írta, de volt valami bonyolultabb nevük is. Van egy rövidebb folytatása is, az már szappanoperásabb, de az sem rossz. (Címe, meglepő módon Fire & Rose II.) /Ha valakinek kell, word dokumentumban le van mentve nekem, szívesen elküldöm e-mail címre/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 04 (kedd), 20:45 
Fanficbúvár

A Változásokat én is olvastam. Hát, bőgtem rajta cseppet. Én ilyen hülye és érzelgős vagyok :) Múltkor elkezdtem előről olvasni, de mostanában valahogy az újraolvasások nem mennek. Mindig félbehagyom, mert valami érdekesebbet látok meg ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 04 (kedd), 13:21 
Fanficbúvár

Fickek terén még én is zöldfülü vagyok. Az "eredeti" HP könyveket kb 3 éve olvasom, de a továbbírásokat csak novemberben kezdtem. Az első nálam Jinjang Változások c. írása volt, aztán Enahma összes, de már nála kezdtem angolul, mert a Lehulló kötelek végét nem bírtam kivárni :-D
AYLNO egyébként már a 69. fejezetnél tart magyarul, angolul meg asszem a 95. nél. Pár napja volt frissítés :wink: Most megyek a 70. részt olvasni angolul, mert tudnom kell, mi lesz Dracoval :P

Lillia, neked általam üzeni mindenki, aki nyomtatva olvas téged, hogy "Könyörgöm, gondolja meg magát, mert ez a sztori (PÁF) nagyon jó!!!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 03 (hétfő), 11:15 
Fanficbúvár

Nos, én talán két éve olvastam el az első HP könyvet. Tavaly nyáron bukkantam rá az első ficre, az AYLNO-ra, amit el is olvastam angolul, de azóta sem fejeztem be, mert nagyon kijöttem a gyakorlatból. Minden esetre nagy hatással volt rám, de mégsem kutattam további ficek után. Egyszer, egy nagyon unatkozós délutánomon megnéztem az Index - Invito topicját és megtaláltam a merengőt és Enahma honlapját. Ez történt úgy december vége felé. Azóta nincs megállás. Megírtam egy fél ficet, amit félbehagytam. Utána elkezdtem az Esélyt és rájötem, mit rontottam el az előző ficemben, úgyhogy már ezért megérte megírni.

Crack és Monstro már utána volt. Ez amúgy is egy Hermi/Piton fic volt, ami nemrég került fel... nem akarok rá csúnyát mondani, de csak megerősített a hitemben: nem mindenki ért az íráshoz, aki próbálkozik. Nem azt mondom, hogy én értek, mert én is csak azt írom, ami jön magától és leginkább a saját szórakoztatásomra csinálom, nem máséra. De persze örülök, hogy másoknak is tetszik, de én fontosnak tartom, hogy elsősorban az én tetszésemet elnyerje az írásom. Ez elég nyakatekert gondolat volt, de biztosan értitek, mire gondolok. Vajon mindenki így van ezzel? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyes emberek csak összedobnak valamit és felrakják, mert úgy gondolják, hogy biztos van, aki vevő az elcsépelt dolgokra is.

Én igenis állíthatom, hogy megdolgozom a ficemmel, ami persze nem teher, de sajnálom, hogy nem mindenki figyel oda bizonyos dolgokra. Pl arra, hogy legalább egyszer visszaolvassa, hogy mit írt le.

Most biztos mindenki forgatja a szemét, hogy mit filozofálgatok itt :) Szal bocsi, csak ez kikívánkozott belőlem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 03 (hétfő), 10:37 
Fanficbúvár

FFnetre előbb eljutottam mint ide... De ott képtelen vagyok kritikát írni. Nem azért, mert nem akarok :oops:
Amúgy miket szoktatok olvasni? PÁF-on kívül :-D Csak mert megint kezdek kifogyni az ötletekből :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 03 (hétfő), 9:22 
Fanficbúvár

Dracy: Amikor ficeket kezdtem olvasni, én is mindenevő voltam, de pont az egyik első olvasmányélményem olyan szörnyű volt (Mary Sue összejött H.P.-rel, aztán terhes lett tőle kb. 14 évesen, aztán erre azonnal rá is jött, mert "furcsán" érezte magát szex közben, de aztán pár évvel kitolták a szülést, megölték Voldit, végül hősi halált halt) Szóval ezután válogatós lettem. :twisted:
Szerintem a rémálmodba a Crak és Mostros ötletem kavart be :twisted:

Yatze: Pótoltad, persze, hogy pótoltad! Ffneten is olvastál? De jó! Ott a PÁF-fal még csak a 15. résznél tartok a feltöltéssel, de különösebben nem sürget senki :-) Az utóbbi két írásomat fel sem raktam oda, mert mindig az agyamra megy, ha feltöltéskor kiszed karaktereket a szövegből a rendszer. A 15. résznél is kb. 5X-re sikerült beírnom a lábjegyzetet Emily említésével) Merengőn sokkal-sokkal többen olvasnak, és a korosztály is más. Feagiltól kaptam többször kritikát ott, és nem volt rest vagy egy oldalt írni az első részek után, amiben egy csomó hibámra felhívta a figyelmet :-) Itt kevesen vannak, akik nem csak dícsérnek, de szerencsére a nagyobb bakikat mindig észreveszi valaki :-)

Mena: igen, igyekszem a válaszokkal, bár ez a történet elejefelé még nem volt így. Annyi kritikát kaptam hirtelen (sokkal gyakrabban frissítettem), hogy nem tudtam mit kezdeni vele :-)
Én sem szeretem, ha nem válaszolnak a kritikákra. Azt nem bánom, ha pont az enyém kimarad, de néhányra, akik mondjuk kérdeznek valami érdekeset, nem lenne nehéz válaszolni senkinek, ha nem is azonnal, 1-2 héten belül. Volt olyan kritikám, amire kb. 1 hónappal később válaszoltak, de örültem neki, mert jól beszélgettünk :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 02 (vasárnap), 22:29 
Fanficbúvár

Mena! Nagyon szívesen!
Dracy! Az avatarom innen van http://gportal.hu/portal/tiltottrengeteg/ :-D Jó szórakozást!

Visszatérve a kritikákra, őszintén bevallom, hogy Lillia engem az első fejezet első mondatával fogott meg: "Perselus Piton alapjában véve vidám ember volt." Előtte asszem az Egy furcsa vakációt olvastam, de mivel frissítés csak szökőévente van, nekiálltam keresgélni, felfedezni a Merengőt, mint kis újonc. Addigra már az FFneten olvastam a Piton egy napját, és gondoltam, próba-cseresznye. Eddigi legjobb döntésem volt :-D :-D :-D :-)V _U_ Ja, a kritikákról akartam írni. Úgy emlékszem, első olvasásra nem sokat küldtem, mert annyira lebilincselt, de azóta, remélem pótoltam
:oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 02 (vasárnap), 12:24 
Fanficbúvár

Általában én is írok mindenhova ktirikát. Pl tegnap is írtam egyet valahova, de nagyon nem tetszett a töri, mert nem az én ízlésemnek való. Éjszaka meg azt álmodtam, hogy Te írtad Lillia azt a novellát :shock: . Úgy örültem, hogy felébredtem :D

Én szoktam olyat csinálni, hogy belenézek az előző fejezetbe, hogy vágjam, hol hagytam abba legutóbb és elolvasom, kritikát írok és lehet, hogy még vissza is lépek. Szal ez eleve kettőnek számolja a rendszer a legutolsó fejezethez és 1- nek az utolsó előttihez.

Egyébként, aki a közepén kezdi el olvasni, vessen magára. Aki a kategóriát sem hajlandó elolvasni, az még inkább. De Lillia, ne magadból indulj ki, mert nem mindenki olyan válogatós az olvasás terén, mint mi ;) Én háromszor is megnézem, mit olvasok el, milyen kategória és milyen figyelmeztétések vannak benne. Túl sok rossz ficet olvastam ahhoz, hogy ne figyeljek az ilyesmire.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 02 (vasárnap), 12:02 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 02 (vasárnap), 10:40 
Dracy írta:
Azon gondolkoztam, hogyha megnézik a történet első néhány fejezetét és otthagyják, mert nem tetszik, azt megértem. De, ha elolvassák végig (nálam 68-an legalábbis megnézték, ha el nem is olvasták), akkor miért nem lehet odaírni valamit, hogy: jó, szar, minek írsz, vagy egy smiley-t. Esküszöm a történet végére odaírom, hogy "Ha idáig eljutottál, illik legalább egy kritikát írni ;) ". Csak a miheztartás végett :D Legfeljebb, majd kinevetnek és bezárják az ablakot, mintha mi se történt volna :D

Én majd megkérek mindenkit az utolsó fejezet végén, hogy ha végigolvasták, mondjanak egy végső értékelést, hogy lássam, ténylegesen hányan olvasták el a történetet. Talán bejön :wink:

Néha én is végigolvasok olyan történetet, ami valójában nem is tetszik, de kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Ilyenkor nem mindig írok kritikát. DE, ha folytatásost olvasok, azért veszem a fáradságot, hogy min. 1 részhez kritikát írjak, mert szerintem ez így normális. Főleg most, hogy személyesen tapasztalom, milyen nagy örömöt tud okozni egyetlen kritika! És szeretem, ha válaszolnak is a kritikámra, feltéve, ha olyat írok, amire lehet válaszolni :wink: (Néha én is ismétlő gépnek érzem magam, amikor a 30-dik kritikára írom, hogy Köszi!...., de nagyon élvezem :-) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 02 (vasárnap), 10:31 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Lehet, hogy az elfogultság mondtaja velem, de szerintem aki az első részt végigolvasta, az rendszeresen visszatér. Na jó, ha Piton-gyűlölő, akkor nem...
Amúgy ne sajnáld azokat, akiket "átversz" az ilyen részekkel, mint a legutóbbi. Nem érdemlik meg :twisted:

Pont az a furcsa, hogy szerintem sokan nem is az elején kezdték az olvasást, hanem beleklikkeltek egy részbe, aztán az utánna levőket már elolvasták. Legalábbis a 7. fejezettől kezdve sokkal magasabb a klikkelések száma, mint előtte. (Az elsővel a különbség csak kb. 30, de a többivel több, mint 100 :?: )

Azon is meglepődök, amikor egy új olvasó belekezd a történetbe, és a 14. fejezetnél megszíd, miért Pitonnal jött össze Hermione, és miért nem Dracoval. :?: Lehet, hogy úgy állnak neki sokan az olvasásnak, hogy meg sem nézik a kategóriát?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 02 (vasárnap), 7:08 
Fanficbúvár

Yatze, honnan van az avatarod? Te rajzoltad? Ugye az Piton? Csak mert nagyon jól néz ki ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 02 (vasárnap), 7:06 
Fanficbúvár

A Fejezetnövelő Főzet egy igen hasznos dolog, bár nem hiszem, hogy pont a merifórumon kellene megtárgyalni ennek a hozzávalóit.

Nálam is sokan kattingatnak az első fejezetre, ehhez képest a mindig aktuális, legfrissebb fejezetre a legkevesebben.
Az elsőre 336-an kattintottak és 21 kritikát kaptam rá, az ugye 6%-os kritikázás. Az utolsót 68-an nézték meg, és hat kritikával az 8%-os. Általában a kettő között szokott ingadozni.

Azon gondolkoztam, hogyha megnézik a történet első néhány fejezetét és otthagyják, mert nem tetszik, azt megértem. De, ha elolvassák végig (nálam 68-an legalábbis megnézték, ha el nem is olvasták), akkor miért nem lehet odaírni valamit, hogy: jó, szar, minek írsz, vagy egy smiley-t. Esküszöm a történet végére odaírom, hogy "Ha idáig eljutottál, illik legalább egy kritikát írni ;) ". Csak a miheztartás végett :D Legfeljebb, majd kinevetnek és bezárják az ablakot, mintha mi se történt volna :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 02 (vasárnap), 0:03 
Fanficbúvár

Lehet, hogy az elfogultság mondtaja velem, de szerintem aki az első részt végigolvasta, az rendszeresen visszatér. Na jó, ha Piton-gyűlölő, akkor nem...
Amúgy ne sajnáld azokat, akiket "átversz" az ilyen részekkel, mint a legutóbbi. Nem érdemlik meg :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 23:52 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Lillia_hun írta:
Egész meglepődtem a rengeteg kritikán. Még csak 107-en olvasták el az új részt, de máris 19 kritikám van rá! 8)
És ez jónak számít :?: :shock: Tényleg, mik az arányok?
Mondjuk korábban én se voltam az az irogatós fajta, mert inkább folytattam az olvasást, de azért abba senki nem hal bele, hogy küld egy "jó volt, tetszett"-et. Befogtam, mert Aspennél is most pótolom :oops:

Nehéz megállapítani, hányan olvasták el ténylegesen a történetet/fejezetet, mert a rendszer csak a rákattintásokat számlálja.

Én (szakmai ártalom) szívesen statisztikázom, így ált. napra kész vagyok az arányokat figyelve :-)

A legjobb arányom a Piton egy napjánál van, ezt több, mint 400-an olvasták el/klikkeltek rá, erre kaptam 54 kritikát.

A PÁF-nál összességében a kritikák száma/ráklikkelések száma arány 6% alatt van egy kicsivel, a legnépszerűbb fejezetre (na vajon melyik az? Súgok: Piton ágyában a címe :wink: ) eddig több mint 500-an kattintottak, erre jött 42 kritika.
Persze van olyan fejezet, ami még a 400 klikkelést sem érte el, ezek furcsa módon a 2-3-4-es fejezetek, na meg az éppen aktuális legutolsó rész. A százalékot főleg az első fejezetek viszik le, azóta jobbak az arányok. Nem tudom, ténylegesen hányan olvasták el eddig a történetet, de azt megnéztem, hogy eddig kb. 110 különböző nevű olvasótól kaptam minimum egy kritikát, így ennyien minimum egy részt elolvastak.

A statisztikát majd a töri befejezése után rendesen megcsinálom, és azt is kíváncsian figyelem, lesz-e valaki, aki a szavazás miatt olvassa el a történetemet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 23:31 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Egész meglepődtem a rengeteg kritikán. Még csak 107-en olvasták el az új részt, de máris 19 kritikám van rá! 8)
És ez jónak számít :?: :shock: Tényleg, mik az arányok?
Mondjuk korábban én se voltam az az irogatós fajta, mert inkább folytattam az olvasást, de azért abba senki nem hal bele, hogy küld egy "jó volt, tetszett"-et. Befogtam, mert Aspennél is most pótolom :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 23:27 
Fanficbúvár

Mi ez a Fejezetnövelő Főzet??? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 23:24 
Fanficbúvár

mena írta:
bocs az offért, Lillia...
Yatze: a Felnőtt fájdalmakat meg lehet találni vhol magyarul? ha igen, meg tudnád mndani, hol? és nem magyarul? :D kérlek :) $pray
Még csak az elejét, de itt megtalálod magyarul: http://avednay.uw.hu/
Angolul: http://inkstain.inkquill.com/isf/archive/25/growingpains.html

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 22:21 
Fanficbúvár

Én is a Fejezetnővelő Főzetet használom ;) Hasznos kis dolog :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 22:08 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 16:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 22:06 
Fanficbúvár

Hr/Crak és Mostro - most írhatnám, hogy április elsejei tréfa volt, de nem :twisted:

Ha megírom, folytatásos lesz, de nem olyan hosszú, csak néhány rész (az első nagyjából kész). És persze AU, morbid, hülyeség stb. Sajnos mindig ilyenek jutnak eszembe, valószínűleg nem vagyok teljesen normális :wink: %:> >:) $sick

PÁF olvasás előtt kérdezze ki orvosa vagy gyógyszerésze véleményét! Ne egyen, ne igyon, zsepi legyen kéznél! :wink:

Köszi a kedves szavakat mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 22:00 
Fanficbúvár

Ezzel az előre megnézem a sztorit dologgal csak az a baj, hogy pont pár hete volt az a "magamnak írok kritikát" botrány, és ekkor valakinek törölték a kritikáit azért, mert sokan azzal a módszerrel nézték meg a még fel nem engedett részt, ami a kritikaíráson keresztül vezet (ezt jól körülírtam), és az adminok meg azt hitték, önkritikák, mert a fele teljesen értelmetlen volt. Ennél egy fokkal jobb a másik módszer, amit nálam használtak (úgy látom), azaz először olvastak, és csak utánna kritizáltak. Remélem nem lesz baj belőle :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 21:51 
Fanficbúvár

Nos, Yatze, aki tud, az tud :D És persze kihasználja, hogy el tudja olvasni hamarabb a fejezetet :) Hiszen, ha el tudnád hamarabb olvasni, te megvárnád, hogy elfogadják?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 21:48 
mena írta:
bocs az offért, Lillia...
Yatze: a Felnőtt fájdalmakat meg lehet találni vhol magyarul? ha igen, meg tudnád mndani, hol? és nem magyarul? :D kérlek :) $pray

http://avednay.uw.hu/

Ezen az oldalon van fenn folyamatosan a frissítés magyarul. (éppen most fordítják)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 21:05 
Fanficbúvár

-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 19:25 
Fanficbúvár

Mikor az előbb feljöttem a fórumra, még nem volt fenn az új fejezet. Mire visszanéztem, már csak a 11. kritikaíród lettem :-D Gratulálok!!! Ehhez is, meg az új fejezethez is! Én csak vizet ittam közben, de így is majd megfulladtam :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 19:11 
Fanficbúvár

Hermione/Crack&Monstro :shock: :shock: :shock: :roll:
Érdekesen hangzik, de jöhet :-D

Egyébként most nem kötözködni akarok, de az Idő-járás NEM slash. Csak előkészíti a terepet a Felnőtt fájdalmaknak, ami viszont már kőkeményen az, bár akció csak a végefelé van benne, az elején még itt is az érzelmeké a főszerep :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 17:30 
Fanficbúvár

-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 17:21 
Fanficbúvár

Áh, Voldi lett április bolondja. Még most is fáj a torkom, mert félrenyeltem a csokit, amit ettem, miközben olvastam. Hát igen, minek kacag az, aki eszik :oops:

Nem tudom, figyelted-e, hogy még fent sincs a fejezet, de már 5-en reflektáltak rá. Ilyenek a hűséges olvasók :D

Jöhet Hermi/Crack - Monsto, bár nem hiszem, hogy H odáig süllyedne :D Novella vagy folytatásos?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 16:54 
Fanficbúvár

Lexy írta:
Lillia_hun írta:
Én annak nagyon örülök, hogy legalább 1-1 ember jelölte a Piton egy napját, és Ha egy halálfaló kedves...-t is :D

Én is jelöltem mind a kettőt, szerintem nagyon elmés írások! =) Apropó. Mikorre várható a </b>PÁF</b> következő fejezete?

Puszi, Lexy =)

Köszönöm szépen! :) :-* :-)P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 16:51 
Fanficbúvár

Az új részt elküldtem, talán előbb utóbb felkerül. Nem lett olyan hosszú, inkább átvezető jellegű.

Délelőtt PÁF írás helyett egy új történeten dolgoztam, remélem meg tudom írni, mert bődületes baromságnak ígérkezik. Hogy tetszene nektek egy Hermione/Crak és Mostro-s sztori? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 16:47 
Fanficbúvár

Niamh S.: Pont azon gondolkodtam, amikor elolvastam a kritikámra írt válaszod, hogy ugyanazt írtad, amit én itt :-) És nem véletlenül dícsértelek! Nem tettem volna, ha nem tetszik, amit csinálsz :-)

Dracy: Kül. nem, nem vagyok szerény, tényleg nem érzem esélyesnek magam ilyen konkurencia mellett.

Meg aztán olyan történet is van a listában, ami már csak a korhatár miatt is extra népszerű... Úgy vettem észre, az emberek szeretik a "perverzebb" sztorikat, ahol erőszak, szex bőven van, én meg ilyet nem akarok írni... Persze nem azt mondom, hogy az ilyen sztorik nem jól vannak megírva, dehogy, csak furcsa a romantikus szekcióban olyan sztorit látni, amiben Draco részenként min. egyszer megerőszakolja Hermionét. A történet végén pedig majd ezek után boldogan élnek, míg meg nem halnak? Kül. én is kíváncsi vagyok, mit tud kihozni a végére az író...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 13:36 
Fanficbúvár

Csak szerény a drágám. Minden esélye megvan a győzelemre :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 12:53 
Zöldfülű

Lillia_hun írta:
Bár azt fenntartom, hogy a PÁF inkább humoros, mint romantikus (szerintem). Szerintetek?
Szia! Szerintem a PÁF az elején még komédia, aztán fokozatosan átmegy romantikus történetbe. Bár a legutóbbi fejezetben erőteljesen visszatért a humor... :lol:

Lillia_hun írta:
Jaj, én egy csomót gondolkodtam, mikre szavazzam. Végül előszedtem a kedvenceimet (az Esély is ott van :wink:), és egy csomó jelölés onnan ment (azért nem csak onnan). Nem szavaztam minden kategóriában, mert pl. Privet Drive-s sztorikat szinte egyáltalán nem olvasok. Csak a vers kategóriával tettem furcsa kivételt - összesen egyet olvastam az oldalon, de szavaztam is rá, mert nagyon tetszett :-))
Nagy részük nem került be, vagy teljesen más kategóriában, mint jelöltem (pl. oiduft-Teaidőjéről fogalmam sem volt, hogy fordítás).
Nekem egész sok kedvencem továbbjutott (jan collie regényei és naplószerűsége, Emily AU-s alkotása, Mazsi Jade-es naplója, a te írásod :), enahmától A gardrób, az Idő-járás).

Lillia_hun írta:
És gratulálok a többi jelöltnek, főleg például Niamh Saone-nak/nek!
Lillia_hun írta:
Én ma művelődtem, és 2 folytatásost is elolvastam. Bármelyiket ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe. Jan Collie: Az éremnek mindig két oldala van, és Niahm Saone: A hiúság oltárán. Mindkettő nagyszerű (konkurenciák :wink:), így az esélytelenek teljes nyugalmával várom a szavazás végeredményét :D
Már a kritikádnak köszönhetően is a felhők közé röppentem, ettől viszont már az űrben haldoklom oxigén hiányában... :#-) Nagyon szépen köszönöm, és szeretnék itt is drakulálni neked, hogy továbbjutottál! :)=D> Látom, nem te vagy az egyetlen, aki nem számít győzelemre... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 7:57 
Írópalánta

halálra röhögtem magam, mikor harry kijelentette, hogy csak ő, a nagy harry potter mentheti meg hermet :))

meg lucius... jajj... :)

tetssssszik.. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 01 (szombat), 6:28 
Tollforgató

Lillia_hun írta:
Én annak nagyon örülök, hogy legalább 1-1 ember jelölte a Piton egy napját, és Ha egy halálfaló kedves...-t is :D

Én is jelöltem mind a kettőt, szerintem nagyon elmés írások! =) Apropó. Mikorre várható a </b>PÁF</b> következő fejezete?

Puszi, Lexy =)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 március 31 (péntek), 22:26 
Fanficbúvár

Yatze írta:

Egyébként az előző fordulóban én sem szavaztam, mert nem tudtam eldönteni, hogy melyik kategóriába melyik kedvencem fér bele :?

Egyébként érdekes, hogy mik kerültek be... :shock:
Mondjuk a PÁF-on nem csodálkoztam, csak azon, hogy a humoros történetek között NEM szerepelt :roll: pedig ott is megállná a helyét :-)V

Én a Lily és James sztorik tömkelegét nem szeretem, mostanában nagyon népszerűek, engem pedig teljesen hidegen hagynak. Biztos, ha olvasnék egy nagyon jót, megváltozna a véleményem, de nem adok esélyt magamnak...
A humoros kategóriából összesen egyet olvastam, ott valószínűleg nem fogok szavazni (bár lehet, hogy gyorsan elolvasom a jelölteket)

A kategóriák tényleg nem voltak egyértelműek... gondolom azok, akik a PÁF-ra szavaztak, azért jelölték a romantikusok között, mert abban a kategóriában van a Merengőn. Én is több olyan történetre szavaztam, ami most teljesen más kategóriában jutott tovább :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra