Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 21:52

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 22:10 
Fanficbúvár

Yatze írta:
A kettévágást még meggondolhatnád :-D Inkább szüneteltetjük a szekálást egy kicsit...

Már majdnem kész a 2. rész, holnap reggel/délelőtt felrakom valamikor. Ment volna hamarabb is, de sütött a nap, csiripeltek a madarak, én meg kirándultam (locsolási útvonalakat óvatosan kikerülve :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 22:07 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Én is írtam neked pár sort válaszként Lillia :) Jó mazsolázgatást. Úgy gondoltam, holnap ráérek, írok egy hosszabb és értelmesebb vázlatot és írok egy első fejezetet: ahogy én képzelem :)

Megnéztem :-) Holnap én is megkísérlek írni egy időrendi táblázat-szerűséget, de az első részt rád bízom :-) De előre figyelmeztetlek, engem nem olyan könnyű sírásra bírni általában :twisted: (Aztán persze majd kritizálok is :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 20:10 
Fanficbúvár

A kettévágást még meggondolhatnád :-D Inkább szüneteltetjük a szekálást egy kicsit...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 19:20 
Fanficbúvár

Én is írtam neked pár sort válaszként Lillia :) Jó mazsolázgatást. Úgy gondoltam, holnap ráérek, írok egy hosszabb és értelmesebb vázlatot és írok egy első fejezetet: ahogy én képzelem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 13:57 
Tollforgató

Cirdan írta:
Lexy írta:
Cirdan írta:
(remélem nem baj, hogy javítottam Lexy :) )

Dehogy baj! =) Köszönöm.
semmiség, ez a feladatom :)

Akkoris köszönöm! =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 12:04 
Fanficbúvár

Lexy írta:
Cirdan írta:

Dehogy baj! =) Köszönöm.
semmiség, ez a feladatom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 12:00 
Tollforgató

Cirdan írta:

Dehogy baj! =) Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 11:53 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 17 (hétfő), 11:51 
Tollforgató

Lillia_hun írta:
A pötyögéssel haladok, csak hosszabb a 2. rész, mint gondoltam, meg elfogott a szokásos érzés (Vajon nem rossz úgy, ahogy van?)... holnap igyekszem befejezni, de ha nem, kettévágom a részt, és felteszem az első felét.

Drága! Nehogy kettévágd! Inkább türelmesen várunk... Minnél hosszabb az olvasni való amit Te írsz, mi annál boldogabbak vagyunk. =)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 16 (vasárnap), 22:42 
Fanficbúvár

Yatze:

Köszönöm szépen, kedves vagy :-)
Érdeklődhetek, hogy milyen fórumról írtál? Valamilyen HP fanfices fórum, vagy egyéb, ahová aktívan írogatsz? *kíváncsi*
Pü-t holnap írok, mert írtam Dracynak egy olyan nagyon hosszút, hogy felér egy novellával :-), és elfáradtam... :D
A pötyögéssel haladok, csak hosszabb a 2. rész, mint gondoltam, meg elfogott a szokásos érzés (Vajon nem rossz úgy, ahogy van?)... holnap igyekszem befejezni, de ha nem, kettévágom a részt, és felteszem az első felét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 16 (vasárnap), 17:10 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
:-)P _U_ <:-P :D

Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott a Merengős szavazáson!
Nagyon szívesen!!!

Lillia_hun írta:
Nézegettem a Top10-es listákat, és megdöbbenve vettem észre, hogy jelenleg a Piton álomnő főzete írásom a Top10 kedvenc történetben a hetedik!!! Tudom, tudom, hogy ez csak időleges állapot, bizonyára 1-1 szavazaton múlik, ki van fenn a listán, de nagyon büszke és hálás vagyok... :-D
Sőt, a legtöbb kritikát kapott történetek örökranglistájában is hatodik a PÁF, amit már tényleg csak a sok-sok kedves, aranyos olvasómnak köszönhetek! :oops: :-D

:-*
Szerintem nem véletlen egyik sem :wink:
Ja, a fórumunkon olvasásra ajánlottam a Piton egy napját. Kicsit kiakadtak tőle, pedig én is írtam egy figyelmeztetést, de azért általában tetszett mindenkinek...
:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 16 (vasárnap), 16:59 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Nem az Idő-járásra gondolsz? Az kicsit másképp volt, mert ott mindketten kicsik lettek ;)
Nem, itt a merin olvastam egy PP/HP slash sztorit, ahol Harry valami sárkánybarlangban belekerült egy időörvénybe, visszakerült a múltba, összejött Pitonnal, aztán visszakerült a saját idejébe, de Piton azóta is bánkódik utána... Talán Napló volt a címe, de nem emlékszem. Vagy a Menedéken olvastam??? :shock:

Dracy írta:
Nekem is tetszik eddig a story, nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, úgyhogy csak egy kérésem van továbbra is: pötyögj :D
Csatlakozom az előttem szólóhoz :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 15 (szombat), 23:15 
Fanficbúvár

Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek, sok locsolóval, piros tojással meg mindennel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 15 (szombat), 23:14 
Fanficbúvár

:-)P _U_ <:-P :D

Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott a Merengős szavazáson!

Nézegettem a Top10-es listákat, és megdöbbenve vettem észre, hogy jelenleg a Piton álomnő főzete írásom a Top10 kedvenc történetben a hetedik!!! Tudom, tudom, hogy ez csak időleges állapot, bizonyára 1-1 szavazaton múlik, ki van fenn a listán, de nagyon büszke és hálás vagyok... :-D
Sőt, a legtöbb kritikát kapott történetek örökranglistájában is hatodik a PÁF, amit már tényleg csak a sok-sok kedves, aranyos olvasómnak köszönhetek! :oops: :-D

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 22:14 
Fanficbúvár

Szia mindenkinek! :-D

Igen, nem véletlenül írtam, hogy sablonsztori Lillia_hun stílusban megírva, amikor az új (azaz régi) ficemről írtam... sok "időben visszatérünk" sztori van, bár én csak 1-2-t olvastam. :-) (1-1 Dr/Hr és HP/Tom Denem rémlik)

Nem tudom miért, vonzódom az ilyen sablonokhoz... régebben terveztem olyan fic írását is, ami angol nyelven szintén menő (volt?), de még egyetlen jót sem olvastam: amikor a mágiaügyi minisztérium rendeletben kötelezi a félvér boszorkányokat egy aranyvérű varázslóval való házasságra, mert kevés a kis varázsló :-D Ezekben a sztorikban persze Piton siet Hr segítségére a Rend érdekében (mivel ezek HP6 előtt íródtak, nem lehetett tudni, hogy maga Piton is félvér :-) ). Csak az nem tetszik bennük, hogy kb. az első fejezet második részében már halálosan szerelmesek lesznek egymásba, csak mert elcsattant egy csók az esküvőn, vagy mert élesben is megtartották a nászéjszakát :? De kétlem, hogy megírom valaha ezt a történetet a saját szám íze szerint...

A második részből kül. még nem pötyögtem semmit, mert alig van egy kis szabadidőm (két fontos zh-ra tanulás, egy kb 10 oldalas esszé /sajnos nem HP témában/, egy kötprogi megírása, angolozás, esszéhez könyvolvasás a kitűzött cél a tavaszi szünetre :roll: Ja, meg húsvét :wink: ). De örülök, ha eddig tetszik... Nagyon sok izgalomra azért ne számítsatok, annyira nem hosszú írás :-)

Azt csak nektek súgom meg, hogy elkezdtem egy PÁF novellát, de egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle valami, mert még én sem tudom, hogy miről fog szólni. :D :-P Mindez annak ellenére, hogy kb. fél oldalt már írtam belőle :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 19:34 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Olvastam!!! :-D Tetszik, bár az alapsztori valahonnan ismerős. Bár az SS/HP párosítás volt :wink: De már tudom, min mosolygott a professzor :-D :-D :-D

Nem az Idő-járásra gondolsz? Az kicsit másképp volt, mert ott mindketten kicsik lettek ;)

Nekem is tetszik eddig a story, nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, úgyhogy csak egy kérésem van továbbra is: pötyögj :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 14 (péntek), 18:49 
Fanficbúvár

Olvastam!!! :-D Tetszik, bár az alapsztori valahonnan ismerős. Bár az SS/HP párosítás volt :wink: De már tudom, min mosolygott a professzor :-D :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 9:05 
Fanficbúvár

Árgus szemekkel lessük :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 8:52 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Hogy állsz a pötyögéssel Lillia? 8->

Elküldtem nemrég az első részt, talán felkerül valamikor. :-)
Cím: Kitérő a múltba (mit szenvedtem, mire kitaláltam!)

*mérges* Az elöbb írtam zsyrafnak egy hosszú üzenetet, erre a végén eltűnt az egész! :cry: Most meg nem érek rá újraírni, majd este otthon. :-) Szép napot mindenkinek! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 13 (csütörtök), 8:33 
Fanficbúvár

Hogy állsz a pötyögéssel Lillia? 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 12 (szerda), 18:08 
Írópalánta

ja és most kezdtem az utolsót ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 12 (szerda), 18:07 
Írópalánta

júj de nagyon tetszett az utolsóelőtti :)

már csak az utolsó maradt hátra...

meg közben lekritizáltam egy regényt és elfelejtettem bejelentkezni.. na erről ennyit. :D

néhányan olyan hatalmas hülyeségeket írnak le nagy művészetükben... nem pozitívan :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 12 (szerda), 17:49 
Yatze írta:
Mikortól érdemes ötpercenként jönni a merengőre??? *mert addig marad a fél órás időköz :-D *

Legkorábban csütörtökön :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 12 (szerda), 16:33 
Fanficbúvár

Mikortól érdemes ötpercenként jönni a merengőre??? *mert addig marad a fél órás időköz :-D *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 11 (kedd), 12:53 
Fanficbúvár

Bocsi mindenkitől, most csak egy pillanatra tudok net elé ugrani, holnap reggel jövök, írok pü-t, válaszolok a kritikákra stb. :-)

Addig meg nekiálltam a bepötyögésnek, de azért semmi extrára ne számítsatok :wink:

Szép napot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 10 (hétfő), 21:40 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 17:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 10 (hétfő), 19:44 
Fanficbúvár

*Vár, vár, de nincs pü-je. Elmegy inkább olvasni a bölcsek kövét*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 10 (hétfő), 14:46 
Fanficbúvár

Mindenképpen pötyögj!!! $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 10 (hétfő), 12:45 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Hétvégén gondolkodtam egy kicsit, a sztori eleje Rowling miatt eléggé adott (utalgat a végén), de még csak füzetbe írogattam, előbb bepötyögöm, aztán megy a pü.

Közben megtaláltam egy háromrészes régebbi írásomat PP/HG párosítással. Érdekel valakit? 8-> Mert akkor lassan bepötyögöm. (Költői kérdés: miért megy jobban az írás füzetbe? Kétszer annyi meló...))
Nem nagy szám, úgy értem nem hal meg benne Voldi, nem menti meg senki a világot stb., csak egy történet. Ráadásul a sablont már sokan sokféleképpen megírták: HG visszaugrik az időben 20 évet, de nem a tekergőkkel fut össze, hanem Pitonnal :wink:

Érdekelne, hogy mit találtál ki. Én úgy gondoltam, hogy elolvasom a könyveket újra és kijegyzetelem belőlük, ami még használható valamire. Aztán nekiállok gonolkozni. Ez nálam max egy hetet vesz igénybe.

Az írásodra igényt tartunk :) Pötyögd be :)

Én is mindig füzetbe írok, azt mindenhova magammal tudom vinni. Másrészt ott áthúzgálhatom a mondataimat, belejavíthatok, hogy a végén ki se tudom olvasni. :D De én is füzetpárti vagyok, pedig elég gyorsan tudok gépelni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 10 (hétfő), 9:04 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Az írás nem megy, csak az ösztönzés? =)) Azért igyekszem elszórakoztatni az olvasóimat még egy darabig. De lassan végzek vele. Már kész a 19. fejezetem is. Úgyhogy a 25-ig már nincs sok. De nektek még lesz mit olvasni. Addig meg elkezdjük megírni a HP6 spoileres írást Lilliával, ugye?

Lillia, van már valami ötleted? Én igazság szerint még nem is gondolkoztam, de ráállok a témára. Ha van valami ötleted, írj pü-t.

Hétvégén gondolkodtam egy kicsit, a sztori eleje Rowling miatt eléggé adott (utalgat a végén), de még csak füzetbe írogattam, előbb bepötyögöm, aztán megy a pü.

Közben megtaláltam egy háromrészes régebbi írásomat PP/HG párosítással. Érdekel valakit? 8-> Mert akkor lassan bepötyögöm. (Költői kérdés: miért megy jobban az írás füzetbe? Kétszer annyi meló...))
Nem nagy szám, úgy értem nem hal meg benne Voldi, nem menti meg senki a világot stb., csak egy történet. Ráadásul a sablont már sokan sokféleképpen megírták: HG visszaugrik az időben 20 évet, de nem a tekergőkkel fut össze, hanem Pitonnal :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 10 (hétfő), 8:42 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Lillia_hun írta:
Muszáj lesz neked is írásra adnod a fejedet :wink:
Kösz a bizalmat! De inkább maradnék az olvasásnál, szóval írásra fel, lányok! :-D $pray $pray $pray $pray $pray =P~

Az írás nem megy, csak az ösztönzés? =)) Azért igyekszem elszórakoztatni az olvasóimat még egy darabig. De lassan végzek vele. Már kész a 19. fejezetem is. Úgyhogy a 25-ig már nincs sok. De nektek még lesz mit olvasni. Addig meg elkezdjük megírni a HP6 spoileres írást Lilliával, ugye?

Lillia, van már valami ötleted? Én igazság szerint még nem is gondolkoztam, de ráállok a témára. Ha van valami ötleted, írj pü-t.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 09 (vasárnap), 21:05 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Kösz a bizalmat! De inkább maradnék az olvasásnál, szóval írásra fel, lányok! :-D $pray $pray $pray $pray $pray =P~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 08 (szombat), 23:33 
Fanficbúvár

Új novellám a Weasley Varázsvicc Vállalat kategóriában!

Címe:Mondd, te kit választanál?

Választási paródia HP módra...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 08 (szombat), 23:25 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Dracy írta:
Már csak néhány fejezet van hátra.
Ne ijesztgess! Vége a PÁF-nak, véget ér az Esély is, akkor mit fogok olvasni :?: :shock: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 08 (szombat), 18:22 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Ne ijesztgess! Vége a PÁF-nak, véget ér az Esély is, akkor mit fogok olvasni :?: :shock: :-D

Úgy értem, meg van írva 18 fejezet, ehhez képest van hátra néhány. Még úgy hat-hét.. talán több. Ahogy a helyzet hozza. De szeretnék megállni a 25 plusz epilógusnál. De ne félj, lesz folytatása :D Már olyan jól kitaláltam, hogy kikívánkozik belőlem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 08 (szombat), 17:47 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Már csak néhány fejezet van hátra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 08 (szombat), 10:15 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Ezt Yatzénak írtam, válaszolt is rá, csak PÜ-ben. Rólad tudom, amit a profilodon olvastam, de a Nyíregyháza új :wink: (lakik ott egy barátnőm)

MSN-t majd telepítek (W2000-el nyomulok, azt - gondolom - szereti), csak utána kell járnom a dolgoknak, mert én még életemben nem cseteltem :-) Interneten max. e-maileztem vagy fórumoztam, esetleg játék közben ment chat-ablak... Égő mi egy programozótól :D Az ismeretségi köröm ezt még sohasem tette szükségessé.

Addig esetleg Veled is mehetne PÜ-ben a tervezgetés :-)

Én most még meg akarom írni az Esélyt, legalábbis befejezni, utána tervezgethetünk. Már csak néhány fejezet van hátra. Az msn-be segítek, ha kell. Nem tudom, hogy fut-e a legújabb verzió 2000-en. Utána nézek, pün értekezünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 07 (péntek), 22:41 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Lillia_hun... írta:
Akkor szavadon foglak: mit lehet tudni Rólad? Jól sejtem, hogy elmúltál már 18? Stb...

Ezt most rám értetted?

Ezt Yatzénak írtam, válaszolt is rá, csak PÜ-ben. Rólad tudom, amit a profilodon olvastam, de a Nyíregyháza új :wink: (lakik ott egy barátnőm)

MSN-t majd telepítek (W2000-el nyomulok, azt - gondolom - szereti), csak utána kell járnom a dolgoknak, mert én még életemben nem cseteltem :-) Interneten max. e-maileztem vagy fórumoztam, esetleg játék közben ment chat-ablak... Égő mi egy programozótól :D Az ismeretségi köröm ezt még sohasem tette szükségessé.

Addig esetleg Veled is mehetne PÜ-ben a tervezgetés :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 07 (péntek), 16:25 
Fanficbúvár

Lillia_hun... írta:
Akkor szavadon foglak: mit lehet tudni Rólad? Jól sejtem, hogy elmúltál már 18? Stb...

Ezt most rám értetted?

Milyen rendszered van otthon, hogy nincs msn-ened? :twisted: valamiféle irc kliensed van? Keríthetünk egy servert, hogy beszélgessünk, mert pl emilben nem a legtutibb az ilyesmi :) De tényleg megoldjuk valahogy.

Nyíregyen tanulok. Fősulira járok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 07 (péntek), 12:56 
Fanficbúvár

A szóismétlések nekem is főleg akkor tűnnek fel, mikor Wordben kicsit átszerkesztem. Értsd: kigyomlálom a soremeléseket, így kevesebb papír fogy :-D De a folytatást remélem, komolyan gondolod $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 22:49 
Yatze írta:
Dracy írta:
Én nem vagyok iwiwen, de bármit elmondok magamról, amire kíváncsi vagy :)
Dettó. Már ha érdekel valakit :wink:

A kritikákról: hát igen, lelkesen válaszolgatok/válaszolgattam, de közben egy hosszú levelet is írtam *levelezik egy lakótársával, akivel csak hétvégeken nem találkoznak, mégis több oldalas leveleket írnak egymásnak, amelyek felérnek 1-1 novellával, a humorosabb fajtából*

Nem is végzek az összes kritikával ma, holnap délelőtt majd befejezem. :-) De a tiédet már olvastam, és tényleg nem erősségem a szóismétlés kiszűrése, pedig többet kigyomláltam, mielőtt elküldtem az új részt... *büszke a változatos szókincsére, de úgy látszik, az elég passzív* :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 22:36 
Fanficbúvár

Úgy tűnik, az egy óra nem volt elég a válaszolgatásra :-D Gratulálok! Az utolsó fejezethez, és a kritikamennyiséghez is _U_ Bár Vivien megint túlbuzgó volt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 22:35 
Fanficbúvár

Dracy írta:
Dettó. Már ha érdekel valakit :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 21:23 
Fanficbúvár

Dracy írta:
...

MSN-em meg nekem nincs :cry: de azért csak összehozunk valahogy egy történetet. Azért olyan hosszút nem vállalok, mint az AYLNO :wink:
Kül. szerintem is HP6 utáni legyen, és a változatosság kedvéért megpróbálhatjuk összehozni a mi kis párosunkat is (PP/HG) párhuzamosan a nagy kibéküléssel. :D *elképzeli, hogy Piton örökbe fogadja Harryt és feleségül veszi Hermit, mire Hermi Harry mostohája lesz* :twisted: *csak viccel*

OFF: Debrecenben tanulsz? *találgat*

ON: Köszönöm szépen a kritikádat, meg mindenki másét :-D

Különben örömmel írhatom, hogy az utolsó fejezetre tényleg nagyon sokan írnak kritikát! Ráadásul sok-sok hosszút is, ami miatt most hiperszuper kedvem van! 8-> :D Még az sem szegi kedvem, hogy valószínűleg minimum egy óra, mire mindre válaszolok! *optimista*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 15:32 
Fanficbúvár

Lillia_hun írta:
Amint időm engedi, elkezdem a képzelgéses szakaszt. Azaz hogy ki tudnék-e találni jeleneteket egy ilyen történethez (nálam ez megy, eszembe jut egy helyzet vagy egy mondat, és ez "írja meg" szinte helyettem a történeteket...) HP6-ra építsünk? Csak mert az az igazi kibékítős kihívás :wink:

Apropó lányok, nem vagytok fenn iwiw-en?

Felvehetnénk egymás msn-re, ha van neked olyanod és ott megbeszéljük. A HP6-ra gondoltam, úgy az igazi. Meg azért ki kellene taláni, hogy mit akarunk és utána képzelegni. Amúgy én is így szoktam megírni a történéseket és a fejezeteket. Pl valaki valaki fejéhez vág valamit és kész a fejezet :D

Lillia_hun... írta:
Fenn van az utolsó fejezet a Piton Álomnő Főzetéből

Kritikáltuk :) Csak a legjobbakat mondhatom. Amilyen nagyszerű volt az írás maga, olyan szupi volt a befejezés is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 14:40 
Az előző is én voltam.

Fenn van az utolsó fejezet a Piton Álomnő Főzetéből

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 14:14 
Dracy írta:
Crack és Monstro már utána volt. Ez amúgy is egy Hermi/Piton fic volt, ami nemrég került fel... nem akarok rá csúnyát mondani, de csak megerősített a hitemben: nem mindenki ért az íráshoz, aki próbálkozik. Nem azt mondom, hogy én értek, mert én is csak azt írom, ami jön magától és leginkább a saját szórakoztatásomra csinálom, nem máséra. De persze örülök, hogy másoknak is tetszik, de én fontosnak tartom, hogy elsősorban az én tetszésemet elnyerje az írásom. Ez elég nyakatekert gondolat volt, de biztosan értitek, mire gondolok. Vajon mindenki így van ezzel? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyes emberek csak összedobnak valamit és felrakják, mert úgy gondolják, hogy biztos van, aki vevő az elcsépelt dolgokra is.

Azt hiszem, éppen most olvastam el azt a fic-et, ami ennyire felzaklatott... Én paródiának fogtam fel (pedig aligha az), és jókat nevettem. De igen, kül. ha kicsit valósághűbben írta volna meg, meg szebben, szerintem a tartalma miatt még népszerű írás is lett volna (mert a 18-as karikát nagyon szeretik az olvasók, hiába elcsépelt a sztori). De kritikát végül nem írtam, pedig ilyenkor a jó szándék vezérel, és igyekszem jó tanácsot adni, de... most nem tudtam volna mit írni. Az írónak sok dologról olyan eltorzult gondolatai vannak, amit majd csak az élet tud helyrebillenteni(remélhetőleg megteszi)...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 13:47 
Fanficbúvár

Yatze írta:
Dracy írta:
Akkor a nyelvvizsga és a diplomamunka közé befér egy kis Harry/Piton. Nem tudom, először csak kitaláljuk a történet vázát, utána megírnánk valahogy közösen. Akár 1-1 fejezetessével. Majd meglátjuk, de szívesen kipróbálnék egy ilyet, úgyis írni akartam egy Harry/Pitonos storyt. Én sem írtam még senkivel, de valahol el kell kezdeni, nem?
De, de! :-D Egy leendő olvasót már kipipálhattok! De ha ez kell, toborzok még :wink:

Amint időm engedi, elkezdem a képzelgéses szakaszt. Azaz hogy ki tudnék-e találni jeleneteket egy ilyen történethez (nálam ez megy, eszembe jut egy helyzet vagy egy mondat, és ez "írja meg" szinte helyettem a történeteket...) HP6-ra építsünk? Csak mert az az igazi kibékítős kihívás :wink:

Apropó lányok, nem vagytok fenn iwiw-en?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 13:18 
Fanficbúvár

Az új, és egyben utolsó részt elküldtem, talán nemsokára felkerül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 április 06 (csütörtök), 13:17 
Lillia_hun írta:
:D :)) Köszönöm a bizalmat!
Kiérdemelted :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 666 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra