Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:33

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: még mindiiig
HozzászólásElküldve: 2008 június 23 (hétfő), 12:22 
Zöldfülű

Csocsi! :-)

Itt a nyár, úgyhogy eldöntöttem, elhalmozom magam mindenféle jóval. Bétázkodni akarok, ezért jelentkezz nálam, ha efféle kívánságod van. >:D< O:-)
Amiért én kellek neked:
- precíz vagyok
- ha kell, gyors is
- nincs probléma a helyesírásommal (eddig legalábbis még nem panaszkodtak :) )
- van már tapasztalatom ilyen téren, kb. 1 éve művelem a dolgot
- semmitől nem riadok vissza; lehet a történet/novella/akármi felőlem +18, slash, HP, Privet Drive, kezdő próbálkozása, még manga vagy anime is... és amit csak el tudsz képzelni :P
- németül is tudok, szóval ilyen téren is tudok esetleg segíteni
- végtelen türelmem van
- ha valami szerintem nem kóser a történetben, azt megmondom, aztán vagy megfogadod vagy nem.
- teljes mértékben te irányítod a kapcsolatot, szóval ha kell valami, én megpróbálom teljesíteni... persze csak egészséges kereteken belül :D
- ha szükség van rá, véleményezek is

Tehát. Kell ennél több? :) Jelentkezni itt lehet: barbie333@freemail.hu (mail) vagy barbee_333@hotmail.com (msn). Pü-t is elfogadok. :)

Többet már képtelen vagyok vállalni, de köszönöm a rengeteg felkérést. :-) Nézzetek csak kicsit feljebb, mennyi jelentkező van még ilyen munkára. (Na, ez jó egós volt.) :-D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Barbee 2008 július 23 (szerda), 21:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 22 (vasárnap), 20:58 
Zöldfülű

Sziasztok! Bétát keresek egy Draco/Hermionés regényemhez amit már elkezdtem és 2 fejezet fenn is van merengőn,de rájöttem,hogy nem ártana egy kis segítség egy kezdőnek.A helyesírásommal nincs nagy baj,de tanácsok és egyéb segítség jó lenne.
Az e-mail címem:szaboreni92@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 22 (vasárnap), 19:54 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresnék egy sztorimhoz. "Egy sötét mágus története" 4-ik, egyben befejező részéhez. 68 oldal lett. Worben íródott, 12-es betütípus. Nem regény, de egy novellánál hosszabb. Kisregény. Sötét mágiáról szól, gyilkosság és kínzás is van benne, kis mértékben. SLASH csak nagyon ritkán. Egy két párbeszédben. 12-es korhatár. Azt hiszem miden jellemzőt leírtam.

Az előző 3 rész http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=3347

Aki vállalná írjon az: mgabo@vivamail.hu -ra

Köszi.

Már nem aktuális!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gboy 2008 június 27 (péntek), 17:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta kerestetik
HozzászólásElküldve: 2008 június 22 (vasárnap), 12:20 
Zöldfülű

Sziasztok!

Inkább nem írnék senkinek e-mailt, mert ki tudja, ki telt meg, és ki nem :-D

Szóval szükségem lenne egy viszonylag gyors bétára - első, mondjuk 2 fejezethez, a többi ráérne még. A történet HP-s, a HP7 után játszódik a Roxfortban, saját szereplőkkel, némi spoiler is van benne. Semmi erőszak, slash, a korhatár 12es.

Nem az én művem, de engedéllyel az én nevem alatt fog felkerülni Merire, és nincs időm mindet átnézni, így szükségem lenne vkire. Eddig összesen 17-18 fejezet van, és nem extra hosszúak, főleg a párbeszédekbe kéne belejavítgatni.

Előre is köszönöm a jelentkezést! Ha vki válallná, az vegyen fel lécci MSN-re a petra_fejes1@hotmail.com címen, vagy írjon ugyanide e-mailt.

Előre is köszi!!!

Micike :lol:

Ui.: Később esetleg az én megkezdett ficeimet is át kéne nézegetni, de az még ráér.

Állás betöltve, köszönetözön Barbeenak! :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára micike 2008 június 26 (csütörtök), 20:57-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béééta
HozzászólásElküldve: 2008 június 21 (szombat), 12:51 
Zöldfülű

Nos, nos:) Sziasztok!
Kellene egy béta, lehetőleg nagyon gyors legyen (türelem nem fő erényem).
És hogy mihez is kellene? Egy Draco/Hermione storyhoz, amiben szerintem lesz majd 18as, stbstb (aki olvasott már tőlem vlmit is, az tudhatja, hogy igen-igen, sok mindent ki kell állnia a szereplőknek).
És...hogy ez még ne legyen elég, szegény bétának még egy másik firkálmányt is átkéne néznie, helyesírással meg minden, sőt..még véleményt is mondania kell róla:) - Ez nem HP, még csak nem is vámpíros, szóval fantasy-filozofia-kalandregény..:)
Meg hát ott van, a SiriusB/Sajátsz fanfic is, amit ugyancsak őrülnék, ha meg-meg nézegetne:)

szireisz@hotmail.com - vegyetek fel msnre, úgy az egyszerűbb:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 20 (péntek), 19:32 
Zöldfülű

Halihó!
Én is szívesen vállalok bétázást, lehetőleg HP sztori legyen, jöhet 18as karikával is és lehet slash is. A helyesírásom abszolút rendben van, legalábbis eddig még senki nem panaszkodott :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Narcissa 2010 április 30 (péntek), 11:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 20 (péntek), 10:09 
Zöldfülű

Na helloka mindenkinek,
Én már régebben jeleztem, hogy vállalok bétázást és most a nyárra többen beleférnének.Tapasztalt lektor/ béta vagyok lassan 2 éve csinálom.Nem írok ide sok mindent ha csak ideiglenes vagy csak gyors béta kell azt is vállalom. Minden téma jöhet nem vagyok finnyás *inkább ínyenc XD*. Várok e-mailes jelentkezőket. Email: bibibrigi@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 16 (hétfő), 20:48 
Zöldfülű

Hello!

Szívesen vállalok bétázást. Lehet slash is, és 18as is.
Elérni a sz.nikol.93@gmail.com e-mail címen, vagy ugyanezen az msnen tudtok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: nemköllbéta?
HozzászólásElküldve: 2008 június 11 (szerda), 13:43 
Zöldfülű

Barbee írta:
Nohát, HelloBello! :-)
Akinek esetleg szüksége lenne egy olyan bétára, akinek a helyesírása egész elfogadható, nem riad vissza semmilyen történettől (+18, slash is jöhet :wink: ), türelme végtelen, és néha még a véleményét is elmondja, vagy ha esetleg szerinte valami épp nem kóser a történetben, akkor itt lehet jelentkezni ---> barbee_333@hotmail.com (msn) vagy barbie333@freemail.hu (mail)

Nos, valaki? :-D :-)

Megteltem, köszönöm mindenkinek. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 07 (szombat), 5:41 
Zöldfülű

Üdv!

Még mindig szívesen vállalok el bétázást, ha valakinek van ilyen irányú szüksége. :)
Két kérésem van mindössze:
1.: ne legyen slash,
2.: legyen magyar a billentyűzet, mert ugyan kijavítok ékezethibákat a legnagyobb lelki békével, de ha egy egész novellán kell ékezeteket javítani, akkor legfeljebb 1-2 hét alatt végzek. :)
És itt érsz el:
eldon@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: nemköllbéta?
HozzászólásElküldve: 2008 június 06 (péntek), 20:06 
Zöldfülű

Nohát, HelloBello! :-)
Akinek esetleg szüksége lenne egy olyan bétára, akinek a helyesírása egész elfogadható, nem riad vissza semmilyen történettől (+18, slash is jöhet :wink: ), türelme végtelen, és néha még a véleményét is elmondja, vagy ha esetleg szerinte valami épp nem kóser a történetben, akkor itt lehet jelentkezni ---> barbee_333@hotmail.com (msn) vagy barbie333@freemail.hu (mail)

Nos, valaki? :-D :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: -
HozzászólásElküldve: 2008 június 05 (csütörtök), 21:44 
Zöldfülű

Sziasztok!
Ha vkit érdekel én szívesen vállalok bétázást!
Bármilyen témát elvállalok, akár a 18-asakat is! (slash is jöhet minden mennyiségben! :P)
duncy@freemail.hu
Dia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 30 (péntek), 12:55 
Zöldfülű

hello mondenki!
én szeretnék egy bétát. :-) őszintén szólva eléggé szükségem lenne rá. az email címem ser22@freemail.hu. Előre is köszönöm! Puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: itt egy béta :)
HozzászólásElküldve: 2008 május 28 (szerda), 8:05 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétázást vállalok!
Általában rövid határidővel dolgozom, bármilyen témában (18-as sem akadály :-D ).
(mumci@freestart.hu)

mumci :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Bétát keresek!
HozzászólásElküldve: 2008 május 27 (kedd), 16:53 
Zöldfülű

Milyenek is? :)
De nem baj, szívesen elvállalnám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek!
HozzászólásElküldve: 2008 május 26 (hétfő), 17:18 
Zöldfülű

Hy!
Bétázót keresek három ficre!
Elérhetőségem:
needforfodor@citromail.hu
mrk98@windowslive.com
Yo:Mrk

atom-filmek.lapunk.hu - ... amikor a filmesek beszívtak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Keres.
HozzászólásElküldve: 2008 május 20 (kedd), 18:32 
Szárnybontogató

Halihó!

Szükségem lenne egy legalább részidős, gyors bétára. :-D

Amit ki kell bírnia :

°AU minden mennyiségben
°Slash
°'oh my
fuckin' god! ' - stílusú poénok
°össze-visszatekervényelt logika 8)

Nem kell hatalmas munkákra gondolni, ugyanis nem vagyok kezdő, viszont sajnos nem ritkán pötyögök mellé. :-)

Ha valakinek nem fér bele a teljes idős bétázás, csak néhanapján, az se baj, ugyanis az egyik író társam néha-néha átnézegeti a dolgaimat, a nagyobb munkáimra viszont nincs ideje, szóval az ilyesmikre mindenképpen kellene, hogy időt szakítson a leendő bétám...
:-) :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: BÉTÁÁÁÁÁÁT!!!!!!!
HozzászólásElküldve: 2008 május 20 (kedd), 15:35 
Zöldfülű

Helló,
bétát keresnék egy béna regényemhez.
a moony@freemail.hu-n érsz el. :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 18 (vasárnap), 14:20 
Zöldfülű

Hello! Szívesen bétáznék. A műfaj és korosztály nem számít, viszonylag gyorsan kész vagyok, maximum 2-4 nap. Ha kell véleménnyel is szolgálhatok, és bármiben szívesen segítek:) Ha érdekel az ajánlat írj e-mailt (jess14@freemail.hu) vagy vegyél fel msn-re(zsani.gunzi@citromail.hu) Remélem lesz jelentkező :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 11 (vasárnap), 20:10 
Zöldfülű

Bétázást vállalok! A helyesírásom elég jó; korosztály, téma nem számít (bár a slasht nem igazán kedvelem.) Csak a HP világában játszódó történetek jöhetnek szóba. Lumosos és Merengős írók egyaránt megkereshetnek. E-mail, és MSN-címem megtalálható a profilomban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 11 (vasárnap), 12:51 
Zöldfülű

Zorkylen írta:
Helló mindenki!

Ha bétára van szükséged, de még nem találtál, ne is keress tovább! Megvan a megfelelő jelölt! (igen, igen, magamra gondolok... :lol: ) Műfaj, téma, korosztály nem akadály! (bár a 18-ashoz nem igazán tudok hozzászólni)
Kijavítok minden elgépelést, helyesírást ellenőrzök, ha kell magyarosítom a mondataidat! :wink:
Ha igény van rá, elmondom, hogy - szerintem - melyik mondatot, részt kéne átfogalmazni, de a cselekménybe nem fogok beleszólni.
A véleményemet pár szóban elmondom, tehát ilyen szempontból ne várj tőlem kisregényeket... 8)
A gyorsaságom: nos, hát... 2, max 3 nap alatt végzek. Azért ez elég jó, nem? :-D
Asszem ennyi... remélem akad jelentkező!

Jah, igen, hogy az elérhetőségem is kéne... :shock:
A zorkylen@citromail.hu címen megtalálsz!

Oké, beteltem, többet már nem tudok vállalni! Nagyon szépen köszönöm a jelentkezőknek a bizalmat! (Ha legközelebb gyorsabb vagy, te sem csúszol le egy ilyen jó kis bétáról :-D (nem vagyok öntelt, áh, dehogy :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 10 (szombat), 19:07 
Zöldfülű

Anetten írta:
Sziasztok!

Bétát keresnék a készülő művemhez. Drarry lesz egyszer, ha elkészül, talán 18+, de ez még nem biztos, ha lesz is, akkor csak később. Az 1. fejezet már majdnem kész van. Igazából még azt sem tudom, hogy milyen hosszú lesz, majd a helyzet adja. :-) A helyesírásommal úgy tudom, hogy nincs túl sok gond, de időnként elég magyartalanul fogalmazok. :oops: Főleg ezeket kellne kijavítani.

Ha valaki véletlenül elvállalná ezt a munkát, akkor írjon az anetten@freemail.hu címre.

Köszi! :-)

Már találtam bétát, nem aktuális. Köszönöm! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 07 (szerda), 13:38 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresnék a készülő művemhez. Drarry lesz egyszer, ha elkészül, talán 18+, de ez még nem biztos, ha lesz is, akkor csak később. Az 1. fejezet már majdnem kész van. Igazából még azt sem tudom, hogy milyen hosszú lesz, majd a helyzet adja. :-) A helyesírásommal úgy tudom, hogy nincs túl sok gond, de időnként elég magyartalanul fogalmazok. :oops: Főleg ezeket kellne kijavítani.

Ha valaki véletlenül elvállalná ezt a munkát, akkor írjon az anetten@freemail.hu címre.

Köszi! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 01 (csütörtök), 17:17 
Zöldfülű

Sziasztok! Gyakorlott bétát keresnék a "Piton mestersége" c. Snarry (18+) történetemhez. A helyesírással nincsen különösebb gondom, de sajna az angol idézőjeleket szoktam meg a magyar gondolatjelek helyett, úgyhogy gyakran helytelenül írom a párbeszédes részeket. Meg persze ott vannak az elütések :)
Írj a snapeshot@freemail.hu-ra.
Üdv, SnapeShot

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 29 (kedd), 20:25 
Zöldfülű

Amanda írta:
Én egy szőrösszívű bétát keresek, aki az apróbb hibákat is észreveszi, és van ideje arra, hogy esetleg heti 2-3x megnézze az újabb fejezeteket. Örülnék, ha rövid véleményt is kapnék, de persze csak ha nem megyek az illető idegeire:D
Készülő fantasy regényemhez szeretnék bétázó segítséget kérni, csak hogy tudjátok, mire vállalkoztok...

ELérhetőségek: annax.jean@citromail.hu avagy cassie-anna@hotmail.com

Már nem aktuális..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 28 (hétfő), 16:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

Dahen írta:
........

OFF:

Isten hozott az adminok világában... :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyönyörűen leírtad az adminlét "szépséges" oldalát XDDD

Na jó, húzok innen, és nem offolom tele a témát.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 28 (hétfő), 14:21 
Zöldfülű

Szóval...Rengeteget javítok még mindíg. De kérek mindenkit hogy ne jelentkezzenek. Több emberrel nem bírnék. Meg aztán legyen önkritikátok. Nem tartom magam nagy írónak meg hasonlók, csak annyit tudok, hogy nem tőmondatokban fogalmazok. Nincsenek szóismétléseim. Ha már odáig fajultak a dolgok, hogy valaki bétát/ lektort keres akkor legyen olyan jó és értelmes dolgot adon ki a kezéből.
Igaz mindenki szíve joga hogy írásra adja e a fejét, de gondolkodjon el rajta, hogy érdemes e. Rengeteg olyan dolgot kaptam tőletek, amin elborzadtam és nem a tartalma miatt, meg aztán elvárjátok, hogy őszinte legyek és tövétől a fárkáig elemezzem ki amit írtatok. Nos ez nem mindíg megy, mivel nem esik jól az embernek ha a saját lektora leszánalmasozza a történetet.
Ha írni akartok akkor kötelező lenne betartani az aranyszabályt, ha írsz akkor olvass is. Mert ha nem akkor nem képzed a szókincsed. Az olvasás alatt nem a Merengőn vagy hasonló oldalakra felrakott dolgokat értem, persze azoknak is megvannak a maguk szépsége. Helyette valamivel komolyabb dolgokat is kéne olvasnotok, ne adj Isten tanulni valamit az iskolában irodalom órán. elhiheted nem árt.
Mindenképp gondolkodj el ezen, mielött bétát keresel, vagy írásra adnád a fejed. Mert ugye szegény béta sincs kőből, és neki is fárasztó tud lenni a te hülyeséged javítása.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 27 (vasárnap), 21:56 
Zöldfülű

Ha valakinek szüksége van egy magyar-töri szakos bétára csak szóljon. Bármi jöhet, nem riadok vissza semmitől :-D Az agmo@freemail.hu címen tudtok elérni.

remények és csodák.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 25 (péntek), 15:01 
Zöldfülű

Helló mindenki!

Ha bétára van szükséged, de még nem találtál, ne is keress tovább! Megvan a megfelelő jelölt! (igen, igen, magamra gondolok... :lol: ) Műfaj, téma, korosztály nem akadály! (bár a 18-ashoz nem igazán tudok hozzászólni)
Kijavítok minden elgépelést, helyesírást ellenőrzök, ha kell magyarosítom a mondataidat! :wink:
Ha igény van rá, elmondom, hogy - szerintem - melyik részt mondatot, részt kéne átfogalmazni, de a cselekménybe nem fogok beleszólni.
A véleményemet pár szóban elmondom, tehát ilyen szempontból ne várj tőlem kisregényeket... 8)
A gyorsaságom: nos, hát... 2, max 3 nap alatt végzek. Azért ez elég jó, nem? :-D
Asszem ennyi... remélem akad jelentkező!

Jah, igen, hogy az elérhetőségem is kéne... :shock:
A zorkylen@citromail.hu címen megtalálsz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 24 (csütörtök), 20:35 
Zöldfülű

Én egy szőrösszívű bétát keresek, aki az apróbb hibákat is észreveszi, és van ideje arra, hogy esetleg heti 2-3x megnézze az újabb fejezeteket. Örülnék, ha rövid véleményt is kapnék, de persze csak ha nem megyek az illető idegeire:D
Készülő fantasy regényemhez szeretnék bétázó segítséget kérni, csak hogy tudjátok, mire vállalkoztok...

ELérhetőségek: annax.jean@citromail.hu avagy cassie-anna@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta
HozzászólásElküldve: 2008 április 23 (szerda), 20:35 
Zöldfülű

Sziasztok!

Még mindig vállalok bétázást, ám mivel elég sok felkérést kaptam (ezúton is köszi) már csak kis kapacitásom maradt, amit Drarry vagy Privet Drive slashekre szeretnék korlátozni! Ha valaki ilyen storyhoz keres bétát, írjon bátran! :D

mail: bpkitty@freemail.hu
msn: midnight-miracle@hotmail.com

Várom az üziket!
Puszi!
Prue

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 23 (szerda), 16:45 
Zöldfülű

Sziasztok!
Én is szívesen vállalok bétázást, ha kell valakinek. :-) Címem: proserpona@freemail.hu Bármilyen kategória jöhet, nem vagyok egy ijedős típus. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: béta
HozzászólásElküldve: 2008 április 23 (szerda), 16:33 
Zöldfülű

dark_blood_angel írta:
Akkor most én is beállnék azok sorába, akik bétát keresnek! Egy Privet drive-os történethez kellene valaki aki az elgépelési hibákat javítja. Ha érdekel valakit szóljon és elküldöm neki az első fejezetet, aztán utána is dönthet.Köszi előre is! ( e-mail: ramcsi02@citromail.hu )

Már nem aktuális =)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 20 (vasárnap), 17:41 
Zöldfülű

Üdv mindenkinek!

Szívesen vállalom történetek hibajavítását, ha valakinek ilyen irányú segedelemre van szüksége.

Üdv: RowDragon

eldon@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta
HozzászólásElküldve: 2008 április 19 (szombat), 16:47 
Zöldfülű

Akkor most én is beállnék azok sorába, akik bétát keresnek! Egy Privet drive-os történethez kellene valaki aki az elgépelési hibákat javítja. Ha érdekel valakit szóljon és elküldöm neki az első fejezetet, aztán utána is dönthet.Köszi előre is! ( e-mail: ramcsi02@citromail.hu )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: valaki?
HozzászólásElküldve: 2008 április 14 (hétfő), 18:46 
Zöldfülű

Idézet:
Hát nincs senki kerek e világon, aki segítene szegény Barbee-nak? :cry: :roll:

A problémám azt hiszem, megoldódott, köszi mindenkinek. :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 április 14 (hétfő), 17:35 
Zöldfülű

Barbee írta:

Szívesen elvállalnám a sztorid bétázását, ha még mindig nem találtál bétát :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 14 (hétfő), 16:25 
Zöldfülű

Sziasztok!
Jelentkezem bétának, akinek szüksége van, és még nincs neki, az írjon!
Főleg HP-s történeteket szeretnék bétázni, ezen belül is Perselus P./Hermione Gr. , de más párosítást is vállalnék HP-n belül.
Az e-mail címem: joan_ss@citromail.hu , de privát üzenetet is írhatsz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 április 14 (hétfő), 14:04 
Zöldfülű

Barbee írta:
Hello!
Igaz, hogy egy kicsivel lentebb ott ajánlom magam, mint béta, de én is örülnék egynek, mivel nem lenne rossz, ha valaki utánam is átnézné a fejezeteimet. Leginkább csak elgépelési szinten gondoltam, mert különben szerintem nincsenek velem nagyobb problémák (legalábbis merem remélni :-/ ) Valamint örülnék annak is, ha akkor is tudna nekem segíteni, ha esetleg elakadok az írásban.
Ja igen, és tekergős történetről lenne szó, szóval ha esetleg valakinek eszébe jutna vállalkozni a hősies feladatra, azért ne legyen teljes mértékben herótja tőlük. :) :D
Akit érdekelne, az bárhol, bármikor kereshet, megtalál, viszont a pü vagy msn lenne a legjobb. :-D
Köszönöm.:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Idegen nyelvi problémák
HozzászólásElküldve: 2008 április 12 (szombat), 19:19 
Könyvmoly

Sziasztok!

Nos igen, nekem is egy bétára lenne szükségem...
De van egy kis "extra" (:

A történetem Privet drive-os (lesz/lenne), és olyan béta kéne, aki megfelelően nyomja mind az angolt, mind a franciát, ugyanis a történetben erőteljesen feltűnnek cserediákok :D

Semmi slash, semmi erotika, trágár szavak esetleg, korhatár max. 12.

Ha valaki vállalná hogy segít, nagyon megköszönném!
MSN: ashlee013@hotmail.com

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Keres
HozzászólásElküldve: 2008 április 07 (hétfő), 13:12 
Zöldfülű

Syastok!

Bétát keresnék az írásomhoz, ami Harry Potteres és SLASH, bővebben dráma, romantikus, helyenként sötét. (ha érdekel a párosítás, vess egy pillantást az aláírásomra :wink: ) Főleg az elírások miatt, plusz van néhány hiba, amit egyszerűen nem tudok kiküszöbölni, ezért lenne jó... :? Az jelentkezzen, akit nem zavar, hogy az írásom 18-as, tehát erotikus tartalom van benne (de NEM erőszak és nem is incest :oops: ). Nagyon hálás lennék, ha valaki el tudná vállalni, hogy bétáskodik! Nyugodtan írjon e-mailt, akár azonnal, a címem: manami@minimail.hu
Nem mondhatom, hogy túl nagy tapasztalatom van, de lelkes vagyok és örömmel venném a kritikát 8) Előre is köszönöm!

---------------

Örömmel jelentem, hogy probléma megoldva, hála Titoknak;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 05 (szombat), 10:47 
Fanficbúvár

én is szívesen vállalok bétázást, legyen bármilyen, Privet Drive-os, horror, romantikus, slash, akármi (egyedül a vérfertőzős sztoriktól kíméljetek)

msn-címem: phoebe.miller@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 01 (kedd), 18:10 
Zöldfülű

Sziasztok Én szívesen bétáznék!
Email címem: mio_16@citromail.hu( itt az emailnél egy ilyen vonal van _ az email cím után! )
Előtte írj nekem egy emailt, és utánna küld a szöveget amit javítsak, egy vagy max. 2 nap allatt kijavítom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 01 (kedd), 14:45 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nos, én sem írok újdonságot: Egy bétára lenne szükségem. 8)
Szóval, több Harry Potteres fanfictionnal büszkélkedhetek (Romantikus, eredeti párosítás!), ám szeretném ezeket újra bétáztani, és az új fejezeteket is átnézetni. Nincs velem sok probléma, csak elgépelések vannak. Meg nem ártana, ha valaki netán véleményt is mondana, de nem szükségszerű.
Emellett olyan kérésem lenne, hogy aki jelentkezik, az gyorsan csinálja a bétázást. Sajnos újfent vizsgákra készülök, és elég ritkán vagyok a gép közelében.
SÜRGŐS!!!! :-D :-D :-D Lécci jelentkezzen vki... :P

mail címem: regicca@freemail.hu
MSN: szeregicca@hotmail.com

http://gportal.hu/portal/sorean - Tárd fel titkaid! Magyarország egyik legjobb interjúoldla kedvenc fanfiction írókkal! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 01 (kedd), 14:02 
Zöldfülű

Hali!

Szívesen vállalnám Perselus Pitonról szóló töténetek bétázását, bármilyen műfaj jöhet (kivéve SLASH), de leginkább regényeket vállalnék, 18-as korhatár nem akadály.

Jeletkezni lehet az alábbi e-mail címen:
niki93201@freemail.hu

ill. itt a fórumon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 01 (kedd), 8:51 
Zöldfülű

Sziasztok!

Gondolom nem meglepő dologt írok ide:
keresnék egy Bétát....aki volt egy ideje eltünt és ennyi.

Egy kb 50 oldalas írást kellene átnézned...nem HP univerzum.. nem is fordítás.. nem is horror nem is 18 karikás...
csak egy szösszenet..

Inkább vessző hiba van benne és pár nyakatekert mondat :)
írj ha vállalod: ami én naggyon szeretnék

royce626@gmail.com

köszi minden segítségért

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 30 (vasárnap), 21:13 
Zöldfülű

Halihó (:

Bármily meglepő is bben a topikban, de tadamm: Elfogulatlan bétát keresek készülő novellámhoz (valószínűleg kisregény lesz, mire elkészül, nem hiszem, hogy röviden megúszom :D). NEM fanfiction, majdnem saját kútfőből merítettem (a majdnemet majd elmagyarázom az esetleges jelentkezőnek), slash, és dráma. Olyasvalakit keresek, aki nálam tapasztaltabb és ért valamicskét az irodalomhoz (mondjuk úgy, hogy nagyon szereti ^^). [A zöldfülű státus senkit ne tévesszen meg, van némi rutinom... tényleg csak némi, de van :D]
Még annyit, hogy nagyjából május közepére készülne el az írás.

Bátor érdeklődőknek az elérhetőség:
email: mohacsibori@gmail.com
msn: lux_lucis_caelestis@hotmail.com

Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kínál!!!
HozzászólásElküldve: 2008 március 30 (vasárnap), 15:05 
Zöldfülű

Szoval azt hiszem sziívesen várom a tehetséges irok műveit szívesen bétázok,segitek már régóta benne vagyok ebben a világban.Történetem nincs ugyan mert inkábbolvasni szeretek de persze van egy pár kidolgozatlan ötlet a fejembe.HA segitség kell Irj vagy végy fel msn-en.
Msn:bibibrigi@freemail.hu az e-mailem ugyan ez.
Ja ha felveszel ird bele hogy bétázni hogy tudjam
Pusszy Brigi :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: valaki?
HozzászólásElküldve: 2008 március 30 (vasárnap), 13:25 
Zöldfülű

Hello!
Igaz, hogy egy kicsivel lentebb ott ajánlom magam, mint béta, de én is örülnék egynek, mivel nem lenne rossz, ha valaki utánam is átnézné a fejezeteimet. Leginkább csak elgépelési szinten gondoltam, mert különben szerintem nincsenek velem nagyobb problémák (legalábbis merem remélni :-/ ) Valamint örülnék annak is, ha akkor is tudna nekem segíteni, ha esetleg elakadok az írásban.
Ja igen, és tekergős történetről lenne szó, szóval ha esetleg valakinek eszébe jutna vállalkozni a hősies feladatra, azért ne legyen teljes mértékben herótja tőlük. :) :D
Akit érdekelne, az bárhol, bármikor kereshet, megtalál, viszont a pü vagy msn lenne a legjobb. :-D
Köszönöm.:D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barbee 2008 április 01 (kedd), 12:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 március 29 (szombat), 11:03 
Zöldfülű

Helló!

Nos, a kérésem talán rendhagyó, de szükségem lenne valakire, aki átnézi az angol fordításaimat. Nem HP-s történetekről van szó, hanem más témájú saját művekről, melyeket magyarul írtam. (csak később próbálkoztam fordítássukkal)
Lassan tíz éve tanulok angolt, tehát elméletben tudnom kellene...
Valószínűleg csak néhány bekezdést tudnék egyszerre küldeni, a gyorsaságom - legalábbis ebben az esetben - egy félvak csigáéhoz hasonlít...
Ezeket nem akarom felrakni sehova, sokkal inkább tanulni szeretnék belőlük.
Ígérem szorgalmas kisdiák leszek és megfogadok minden tanácsot!
Elértek a zorkylen@citromail.hu címen.
Remélem akad valaki, akinek elég türelme van hozzám!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra