Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 19:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 09 (csütörtök), 18:56 
Sztorihajhász

Lelkek fogságában
/A burok fandom/

Légyszí, légyszí kritikát!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49396

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 01 (szerda), 15:14 
Zöldfülű

Azt hiszem, tényleg nagyon függő lettem, de nem baj, nem vagyok egyedül.

Saját-szereplős Twilightos történet, Suttogás címmel. Kritikáááááttttt!!!!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=46739

http://theparadies.blogspot.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 01 (szerda), 14:19 
Zöldfülű

Reklámozgatnám magam :)
Twilight témájú fanficem van, Bella és Jasper a két főszereplő, de nem kell félreérteni, az eredeti párosítások megmaradnak :)
Írjatok kritikát is, nagyon örülnék, negatívnak is :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=48235

Köszi :-)

"Sárgát," mondta Edwardnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 27 (péntek), 21:06 
Fanficbúvár

Ismét csak reklámoznám magam kritikagyűjtés céljából.
Szóval a Süssünk, süssünkre kritikát kéreeek! :-D

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49257[/url]

Küldeném szeretettel Piton professzor és a tízes listák rajongóinak! :lol:

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 24 (kedd), 20:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

Ajánló

Egy szomorú dal fojtja torkomat,
Ám elfojtom magamba a hangokat,
S hallgatom egyre a kocsik zaját,
Várva, hogy dallamom meghallhassák.

Csipkebokorvesszőmben dokumentálom,
Miért is nem cserélem le a párom,
Hogy hogyan lesz a szívem erős,
És hogy lesz a Szerelem egyből kettős.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=41129

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 14 (szombat), 18:04 
Sztorihajhász

Szintén Stephenie Meyer, de a Twilgiht alapján íródott a fic-em, a Second Chance. Lepjetek meg pár kritikával :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=46571

Jöhet jó és rossz egyaránt.

Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 10 (kedd), 19:48 
Sztorihajhász

Stepeheine Meyer- A burok című alkotása után íródott fanfiction.

Itt:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49396

Ha olvastad a könyvet, és tetszett legalább egy kicsit, akkor nézz be, és ÍRJ kritikát.

Jót, rosszat nem számít. Csak írj.

Köszöntem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 04 (szerda), 11:55 
Fanficbúvár

Ismét egy kis önreklám, a regényeimhez kapcsolódó novellákhoz, ezek közül is leginkább a "Barátság vége" című legújabb írásomra kérnék véleményeket.

Nem muszáj agyondicsérni, ha nem tetszik benne valami, azt is nyugodtan megmondhatjátok. :-D

A novellácskák itt találhatók egy csokorba szedve:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=9732

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 március 01 (vasárnap), 0:39 
Fanfic-faló

Hellóbelló! Egy kis reklámozás legújabb regényemnek, amely a Vörös és Szőke nevet viseli:

Leírás: Azt mondják, a vörös és a szőke tökéletesen kiegészítik egymást. Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. A Roxfort falai között pedig azt beszélik, hogy egy mardekáros és egy griffendéles egymásra talált...
Azt mondják, egy Potter és egy Malfoy tökéletesen kiegészítheti egymást. Ti elhiszitek? Ha igen, ha nem, olvassátok el ezt a történetet, amelyben egy vörös és egy szőke még kiegészítheti egymást...

Részletek:

– Hékás! A csomagodat ki fogja felrakni, ha? – kérdezett rá James.

– Jamieke, tudom, hogy nehéz lesz, de végre felfoghatnád, hogy egy tizenegy éves lány vagyok, aki nagy valószínűséggel nem tudja felrakni egyedül a csomagját – vágott vissza Lily.

James vetett rá egy bosszús pillantást, majd morgott valamit a nem létező bajsza alatt, ami úgy hangzott: és boszorkány is…
Albus rögtön felpattant, hősiesen előhúzta pálcáját, rámutatott vele Lily bőröndjére, majd jó hangosan felkiáltott:

– Vingardium Leviosa!

A bőrönd felemelkedett a levegőbe, a fiú pedig felirányította a poggyásztartóra. Hugo ámulva nézett unokatestvérére, Lily megköszönte a segítséget, majd egy Lily számára ismeretlen hang is megszólalt.

– Mi van, Potter, megint hősködünk?

Rose bőszen bólogatott, ezzel is megerősítve Albus álláspontját.

– Lily… Vigyázz vele! Kérlek, te különösen vigyázz vele, és ne hagyd, hogy bajba sodorjon. Emlékszem, engem az első héten elkezdett provokálni, és McGalagony úgy beolvasott nekem…

– Az vicces volt – jegyezte meg James egy hatalmas, utánozhatatlan vigyorral a képén.

- Honnan tudod? Ott se voltál… Várjunk csak! Hé, te utánam jöttél a láthatatlanná tévő köpenyben! Te mocsok!

– Albus fiam, mikor fogod végre megtanulni, hogy a bátyád simán túljár a te kis csöppnyi eszeden? – kérdezte James tettetett lenézéssel, majd összeszorította az ajkait, és elkezdte utánozni McGalagony hangját. – Mr. Potter, nagyot csalódtam magában! Nem ezt vártam volna magától! Mostantól egy héten keresztül segíthet Frics úrnak a gondnoki munkák eredmény előrehaladása érdekében!

A vonatot hangos nevetés töltötte be. Albus először füstölgött, majd ő is elmosolyodott.

– És még Dumbledore is ébren volt… Ki is nevetett! Egy festmény kinevetett…

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verity 2010 június 24 (csütörtök), 2:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 15 (vasárnap), 10:40 
Könyvmoly

Hali!

Én is reklámozom már magam kicsit... :oops: :D

Nem sok írásom van még fent, ami talán jobban érdekelt az egy hosszabb, Draco/Ginny, amire néhány kritika is ráférne... (célzás volt, igen).

Van ezen kívül még három novellám is, ebből kettőn nem HP-s.

Az adatlapom itt van: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=5655

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: I Want Hermi!
HozzászólásElküldve: 2009 február 02 (hétfő), 22:36 
Zöldfülű

Én is Gilderoyoskodok :-D

Történetem egyfajta beteges-humorú, de király. (Nem vagyok a mondatok királya :oops: )

WVV Kategóriájú, és kérnék SOK-SOK kritikát (:

Minden szereplő benne van, mivel várhatólag a BÖLCSEK KÖVE paródiája lenne! 8)
Címe: Henrik Pajter és az öccse teve (elég gáz cím, de ne tévesszen meg)

Íme egy részlet:
Ekkor kinyílt a kupé ajtaja és egy – festett – fekete hajú lány jött be. Egy Slipknot-os póló volt rajta, fekete körmei láttán Henrik sikított egy ultrahangosat, majd olyasmit motyogott szégyenkezve, hogy ha Begónia nénikéje látná ezt. A lány ajakai és szemének környéke feketére volt festve, és – hogy ezt hangsúlyozza – bőrét hófehérre púderezte.
- Csősztok! – köszönt nekik, majd lehuppant Henrik mellé, aki az ablaknak nyomódott és körmével kaparni kezdte azt – csak minél távolabb legyen ettől a „csúnya lánytól”.
Rönk ezzel ellenben csak röhögött.
- Min nevetsz? – kérdezte a lány sértődötten. – A külsőm miatt?
A fiú bólintott.
- Hát képzeld el, hogy nekem van saját stílusom, te kis… - a mondatot nem fejezte be, hanem levette pólóját és felvett egy Tokio Hoteleset, majd térdére borulva zokogni kezdett.
- Jól van, ne sírj, minden rendbe lesz. Mond el, ki bántott? – kérdezte anyáskodva Henrik.
- Ő volt az! – mutatott Rönkre a lány szipogva. – Kicsúfolt!
- Ejnye, ejnye. Ne bántsd… Mi a neved?
- Rönk Vekni.
- Hülye, a csajt kérdeztem.
- Harmónia – mondta két szipogás közben -, Harmónia Danger.
- Rendben Harmónia, minden rendben van.

14-es korhatár, Erotikus tartalom és csúnya beszéd!
Olvassátok és kritikát!

Thanks

:-)Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 26 (hétfő), 19:43 
Írópalánta

Üdv! :wink:

Nos, akkor én is gilderoykodnék egy kicsit. :oops: Egyszer már ajánlottam ezt a történetemet, de azóta sok víz lefolyt már a Tiszán, még több a Dunán, a Nílusról már nem is beszélve... :D

A regény a Vérzivatar I. - Az Utód cím alatt fut, és az alábbi linken található meg:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=25939

A leírás idézése helyett inkább egy kritikát szeretnék nektek megmutatni (természetesen a vélemény írójának beleegyezésével), illetve egy részletet a "mű" - ből.

"Ez az első történet, amit tőled elolvastam és igazság szerint pár napja bukkantam rá valakinek a kedvenc listáján. Az első pár fejezet után már az egész történet magával ragadott. Nagyon tetszik az, ahogyan a fogtad a HP keretet és feltöltötted a saját karaktereiddel, aztán megszórtad egy kis olasz fűszerkeverékkel, díszítés gyanánt meg egy kis szárított Csillagok Háborúja. Még ha nem is sci-fi történet, azért csak-csak megvillantottál benne egy keveset. ;-) Pont az fogott meg benne, hogy mindenből csak egy kicsit teszel bele, pont annyit, amennyi kell oda. (Hmm, asszem rendelek egy pizzát, valahogy megjött az étvágyam :D) Igazán élveztem az olvasást és kíváncsian várom a következő fejezeteket."

És akkor most következzen a részlet:

"
- WC-n voltunk, ha érdekel.
- Mi?
- Nem mi, hanem a nővérke és én. Te nem tudod, mit szabadítottál rám! Szegény folyamatosan őrt állt az ajtó előtt, és óránként ellenőrizte, nem szöktem-e meg. Szerintem még a testi erejét is bevetette volna, hogy itt tartson, ezt pedig nem akartam megkockáztatni.

Maxime végre elmosolyodott, és arca is kezdte visszanyerni egészséges színét, bár a kialvatlanság sötét karikái megmaradtak szemei alatt.
- Jaj, Maxime! – A vámpírvadász közelebb lépett, és gyengéden megcsípte barátja arcát. – Nem kell minden sarok mögött rémeket látnod! Néha…
- …tudom, tudom. Túl komolyan veszem az életet. De annyira tiltakoztál az ellen, hogy veled menjek!

- Igen. – Az ezüst szemek egy pillanatra elfelhősödtek. – Erre később még visszatérünk. Most viszont jelenésem van a Roxfortban, elvégre nem hagyhatom, hogy az ifjú varázslópalánták továbbra is nélkülözzék lehengerlő személyiségemet.
- Már miért nélkülöznék?
- Hát, ennek elég sok oka van, hiszen én vagyok a világ legelbűvölőbb vámpírvadásza – vigyorgott a férfi – de a legfőbb indok ez. – Ezzel egy roxfortos pecséttel ellátott borítékot nyomott elképedt barátja kezébe.
Maxime kivette a pergament, és elolvasta a levelet.

Kedves Mr. Diamante!

Örömmel értesültem sikeres felgyógyulásáról, így szeretném arra kérni, tisztelje meg elbűvölő személyével iskolánkat. A helyettesem, Gary Celvedon mindenben a segítségére lesz, hogy lehengerlő előadásaival megismertethesse kalandjait ifjú varázslótanoncainkkal, betekintést nyújtva a vámpírok világába. Biztosíthatom, hogy a Roxfort falai között semmiben nem szenved majd hiányt.
Remélem, elfogadja a meghívást, és hamarosan személyesen is találkozhatunk.

Tisztelettel

Albus Dumbledore

UI.: Ugye szereti a citromport?

- Ezt komolyan ő írta? – húzta fel szemöldökét a fekete hajú varázsló, miközben összehajtotta a papírlapot.
- Ugyan, dehogy! – legyintett Dracus. – Egész éjszaka azon dolgoztam, hogy egy ilyen öntömjénező szöveget összehozzak magamról. Tudod, mi volt a legnehezebb? – kérdezte komoly hangon. – A címert megrajzolni. A kígyóval még csak-csak boldogultam, de a többi állat…
- Hihetetlen vagy! – mormogta Maxime.
- Tudom. Mindemellett elbűvölő és lehengerlő. Szóval, indulhatunk?
Maxime bólintott, majd Dracusszal a nyomában elindult az épület kijárata felé."

Egy apró figyelmeztetés: a regény egyes fejezetei férfi-férfi kapcsolatot mutatnak be, nemcsak utalás szinten. Azonban itt jegyezném meg, hogy mivel nem ez a cselekmény fő szála, ez ne rettentsen vissza senkit, ugyanis olyanoknak is tetszhet a történet, akik nem kifejezetten slash-rajongók. :wink:

Azok a merengősök, akik ismerik az írásaimat (Kill me or kiss me... ; Ezüst-angyal), és szeretik is őket, ebben a regényben sem fognak csalódni, akik pedig nem... nos előttük itt a lehetőség, hogy megismerjék a Vérzivatart és vele együtt James Astroath kalandjait. :-D

Üdv :wink:

D_D

(És köszönöm, hogy időt szakítottál ennek az igencsak hosszúra sikerült beírásnak az elolvasására. :lol: )

Draconus_Diablo Facebook

Draconus_Diablo Meregő

Draconus_Diablo Wattpad

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 20 (kedd), 18:28 
Szárnybontogató

Nos, akkor most én is megszólalok?
HOGY A BÚBÁNATOS RÉZANGYALÁT ANNAK A 336 EMBERNEK, AKI OLVASTA LILY EVANS LEGÚJABB NAPLÓJÁT ÉS NEM ÍRT KRITIKÁT!!! (Aki ebből a számból mégis írt, arra nem vonatkozik!)

UGYANEZ VONATKOZIK A TWILIGHT-ALKONYAT C. SOROZATOM 303 OLVASÓJÁRA IS, AKIK NEM VOLTAK HAJLANDÓK VENNI A FÁRADTSÁGOT ÉS KRITIKÁT ÍRNI!

Hát senki nem olvassa az olvasóim közül a Merengőről Merengőknek c. drága olvasmányt, azon belül is A kritika alcíműt? (Tisztelet és hála a nagylelkű Thundernek, aki megírta.)

Szóval fajankók, vegyétek végre a fáradtságot, és írjatok kritikát! Akik olvasták, de nem írtak, azok most rögtön tegyék meg! Akik pedig nem olvasták, de nem írnak kritikát, azok meg szedjék össze magukat.
Legalább annyit írjatok, hogy: Klassz! vagy Bocs, de nem tetszik.

Köszike! *-* (u.i.: :D:D:D:D:):):) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 19 (hétfő), 19:14 
Szárnybontogató

Üdve! :)

Na akkor én is idepofátlankodom :)

Főleg Twilight fanficeket írok, akiket érint(het) ez az univerzum, azok talán örömüket lelik néhány novellában, illetve újabban egy kisregényben is, ha minden igaz. Főleg Edward szemszöge, illetve most Jasper is becsatlakozott... :)

Meris adatlapom:
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6528

A kritikáknak pedig nagyon örülök... :)

Forget the prince with the white horse. I want a vampire with a silver Volvo!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 16 (péntek), 22:12 
Fanficbúvár

Hahóóó! Csak megemlíteném, hogy visszatértem :roll:

Szóval frissült "A négy bűbáj"

Tartalom pedig a következő:

Az E. Piton folytatása Harryék hetedik évével. Ajánlott elolvasni hozzá az előzményeket! Az előzmény az ötödik kötet után íródott, tehát sok ellentmondás lesz a hatodik és a hetedik kötet eseményeivel szemben.
Történet: Harry ismét kénytelen azzal szembesülni, hogy a Rend vezetői a feje fölött döntenek a sorsáról. Ráadásul nem is akármilyen dolgot közölnek vele: ha a titokzatos kém jelentése szerint a Roxfort védővarázslatait megtörték a halálfalók, Harrynek Piton fiával együtt menekülnie kell külföldre. Azt sajnos nem mondhatják el, hová... Viszont "kedvenc" tanára fiát sem olyan fából faragták, hogy hagyja magát rángatni.

Várom a kritikákat, jókat is, rosszakat is.

Jah, és rövid novellácskáimra is kérnék néhány véleményt. :roll:

Xwoman csigaháza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 03 (szombat), 21:24 
Írópalánta

Sziasztok!! :)

Jöttem egy kis egónövelésre én is :)

Van egy közös történetünk barátnőmmel, Lilyvel. Két szálon futó Privet Drive és egyben RP sztori, a Placebo-s fiúkákkal :)

Cím: Páros páros (+18 )

Leírás: Két barátnő, egy átlagosnak ígérkező buli és a szerelem, ami aznap éjjel vár rájuk, nem is akárkik személyében. Egy történet arról, hogy milyen az mikor beleszeretsz a kedvenc zenészedbe, aki viszont szeret téged. Egy történet a boldogságról, a szerelemről, az igaz barátságról, a sírásról, a szenvedésről és a sors nagy próbáiról. Egy történet az életről. A főszereplők Lily és Julie, ill. Steve Hewitt és Brian Molko (a Placebo zenészei). A két lány szemszögéből ismerheted meg a közös életüket, amely ugyan sokszor boldog és csodás, máskor viszont tragédiák sorozata kerül az útjukba. Ha szereted a vidám, rózsaszín pillanatokat és a drámai fordulatokat egy kis erotikával megfűszerezve, akkor jó helyen jársz.

És íme a a történet, ha sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, kérlek látogassátok meg és hagyjatok véleményt róla!!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=37710

Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2008 december 29 (hétfő), 20:24 
Fanfic-faló

Sziasztok! Nagyon örülnék, ha én is látnék egy kicsit több kritikát a történetemnél. :)

Címe: Amikor az élet megáll
Leírás: Mit tehet egy lázadó, 15 éves tinédzser, ha egy félresikerült varázslat miatt visszakerül a múltba? A történet főszereplője Connie Bell, akivel egy nyári bohóckodás miatt megtörténik ez az eset. Dumbledore professzor javaslata szerint ott kezdi el ötödik évét, miközben meg kell akadályoznia majd azt, hogy szülei összeházasodjanak, és később újra megszülessen. Új barátokra lel, és mint később kiderül, tudása nagy segítség lesz Harry Potter számára a horcruxkeresésben.

Remélem, kapok néhány véleményt, nagyon örülnék neki!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verity 2010 június 24 (csütörtök), 2:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 21:12 
Fanficbúvár

Nem baj, drága Luciatus, ha ketten írjuk lehet, hogy jobban berögzül. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 20:46 
Szárnybontogató

Ahham! Így már világos, akkor kiegészítem :-D

(nem lepődtem meg, Gale egy félisten :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 20:35 
Fanfic-faló

Késa írta:
De hát az ajánlóba eleve MÁSOK műveit ajánljuk, nem? A saját kritikáért kuncsorgásaimat oda nem másolhatom be.

(amúgy Gale 8-> :-* )

bocs, nem úgy értettem :) hanem a rövid összefoglalását a művednek, vagy valami kategóriát, támpontot (mittudomén, romantikus Drarry, vagy akármi), pár szót a saját művedről :)

(óh bizonyám :x )

szerk.: na, DM megelőzött, lassú vagyok megint :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 20:35 
Fanficbúvár

Azt hiszem, Luc nem az ajánlóra gondolt, hanem a bevezetőre, leírásra, akármire. Amiből megtudunk valamit a történetről.

OFF: Amúgy Gale tényleg... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 20:33 
Szárnybontogató

De hát az ajánlóba eleve MÁSOK műveit ajánljuk, nem? A saját kritikáért kuncsorgásaimat oda nem másolhatom be.

(amúgy Gale 8-> :-* )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 20:08 
Fanfic-faló

egy egyéni megjegyzés ide, nem is off igazából:

szerintem ha betesztek ide egy történetet, legalább másoljátok be az ajánlót, vagy nem tudom, mert így csak egy link van, ami nem kelti fel az érdeklődést. de lehet, hogy ha odaírjátok, mégis mi fán terem a történet, máris érdeklődne valaki...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 19:32 
Szárnybontogató

Sziasztok! Hát, megint itt :oops:

Az a helyzet, hogy írtam egy novellát (már megint) és észre sem akarják venni (már megint), így nem csoda, hogy kritika sem igen érkezett rá, ami azért kellemetlen, mert most nem tudom, hogy csapnivaló, említésre sem méltó vagy... km...jó: :P

Szóval ha valaki éppen jó pontokat akar szerezni a Jézuskánál gyorsba, akkor...

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=45189

Előre is hálás köszönet :wink:

ui.: nem hosszú, Privat Driveos történet, én sokkolónak szántam és elgondolkodtatónak, mert a történet fele igaz, a végét én gondoltam oda.
Ahogy a cím is mutatja: A mások dolga, azt feszegetem, mennyi felelősséggel tartozunk egymás iránt, még ha idegenek is vagyunk...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Késa 2008 december 14 (vasárnap), 20:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 14 (vasárnap), 16:13 
Zöldfülű

A dream came true /in Liverpool FC/
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=38309
További műveim:
Imagine:
http://imagine.extra.hu/fiction/viewuser.php?uid=264
Amatőr művészek:
http://www.amatormuveszek.hu/modules.ph ... d=gabiiica

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 08 (hétfő), 14:26 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Egy kósza bárányfelhőn üldögélek, és vidáman lóbálom a lábam. :)
Sziasztok!

Mivel eddig nem néztem be ide, fogalmam sem volt mi az a Gilderoy sarok. Pedig ha előbb ide tévedek :idea:, no de most már nem számít. :)
Szóval, ha elolvastátok az írásomat, annak nagyon fogok örülni, de kérlek, írjatok kritikát, mert akkor sokkal gyorsabban megy az írás! :D

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=5731

Üdv: Amelie

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 december 07 (vasárnap), 11:41 
Sztorihajhász

Nnnaa, gondoltam, írok ide, hogy kicsit növeljem az egómat. :-D
Igazából elég sok mindent képes vagyok megírni! Csak néhány: Ha szereted a snarryket, a drarryket, vagy más a slash párost, a humoros, vagy a depis fickeket, és még miegyébmást, akkor itt a helyed:

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=5160

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kathy 2008 december 31 (szerda), 0:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 november 22 (szombat), 17:31 
Sztorihajhász

Sziasztok!

Én is ide kényszerültem. Vagyis... nem is kényszerültem, csak úgy szeretnék több kritikát. Mekkora mocsok vagyok.

:arrow:
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=3263

Tehát, kattoljon mindenki erre a linkre, olvasson tőlem és írjon kritikák.
Köszönöm mindenkinek. Puszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 17 (péntek), 20:18 
Ó-nagy-admin "backstage"

Sziasztok!

Nem gondoltam, hogy egyszer ide kényszerülök, de az utóbbi időben a kritikaírogatók eléggé hanyagolnak (köszönet a kivételnek!),
és fogalmam sincs mi az, amin és ahogyan még javíthatok a történeteimen.
Szívesen venném, ha megdobnátok egy-két hasznosítható ötlettel, negatív-pozitív-építő-kritika-véleménnyel.
Főleg a nullakritikásokra várnám, ha van kedvetek és hangulatotok. :)

Üdvözlettel és köszönettel: Lilyana
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=1344

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 14 (kedd), 14:42 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Noshát, mivel a cím tökéletesen megfelel annak a dolognak, amit én elérni szeretnék, és minthogy nem találtam alkalmasabb helyet, ide biggyeszteném be ezt a kis hozzászólást, noha én nem a saját történetemet szeretném reklámozni...

Szóval. Kedves minden errejáró!
Az Imagine (http://imagine.extra.hu/fiction/) oldalán egy új verseny indul. A verseny lényege dióhéjban az lenne, hogy a jelentkező játékosok adott történetekre írnának tartalmas (!) véleményeket. Ezek lehetnek dicséretek, tartalmazhatnak személyes véleményt, kitérhetnek a stilisztikai hibákra, vagy éppen pozitívumokra, bármire, ami csak lehetséges egy történettel kapcsolatban, ÉS (!) elvárjuk azt is, hogy a versenyzők a negatív gondolataikat is közöljék, persze kultúrált formában.
A versenyre várunk jelentkezőket, akik ringbe szállnának az Év Kritikálója címért (ezt most találtam ki, díjazáson még nem gondolkodtunk), és olyanokat is, akik vállalnák, hogy a történeteik szerepeljenek a versenyben a véleményezett művek között. Itt előfeltétel, hogy az Imagine-en (link fentebb) szerepeljen a történet, viszont a feltöltést megteheted közvetlenül a jelentkezés előtt is.

Bővebben, látsd az Imagine Fórumán, a Kritikakommandó című témában (http://imagine.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=15&t=37) a legalsó bejegyzésben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 07 (kedd), 12:44 
Zöldfülű

Sziasztok! :-D

Csúnya dolog az önreklám, de hát mit tehet az ember lánya...? :roll:
Egyelőre még csak Privet Drive-os írásaim vannak fent, azok is inkább a Warcraft történetek világához kapcsolódnak.
Ha van egy kis szabadidőtök, vagy érdekel ez a téma, akkor arra kérlek benneteket, hogy olvasgassatok, kritikáktól pedig ne kíméljetek, csak abból lehet tanulni :wink: KÖSZÖNÖM!

A Meris adatlapom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kritika
HozzászólásElküldve: 2008 október 06 (hétfő), 18:39 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Egy kósza bárányfelhőn üldögélek, és vidáman lóbálom a lábam. :)
..

A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára Amelie Piton 2008 december 08 (hétfő), 14:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kritikaírás
HozzászólásElküldve: 2008 október 02 (csütörtök), 16:15 
Sztorihajhász

Hello Mindenki!

Nos, én is élek a lehetőséggel... Először is, nem haragudnék, ha többen olvasná(to)k a Skoe c. Privet Drive-os történetemet, és még többen kritizálnátok $pray ! Ígérem, nem harapom le senki fejét! És mindegyikre válaszolok, szinte azonnal!

A másik: Almoa néven társultam Lisy Warrennel (tudjátok, az Egy esküvő és egyéb balszerencsétlenségek c. fic fordítója), együtt írjuk a Végzetes Döntés c. művet, és NAGYON JÓLESNE még néhány kritika! $pray

Egy kis ízelítő belőle: a főszereplő Lisy Warren (minő meglepetés :) ) és Sirius Black, aki mégsem hal meg a minisztériumban... Egymásba szeretnek, stb, stb... Szóval Kedves Társszerzőm szerint ez romantikus történet, de én gondoskodtam arról, hogy legyen szerepük a figyelmeztetéseknek... Nos, még annyit, hogy E/1-ben íródik, de a szereplők "változnak"; vagyis van olyan fejezet, amiben a főhősnő gondolatait olvashatjuk, és van, amiben Siriusét. És igen, én volnék Sirius ;;)

Egyelőre ennyi, remélem, fellendül a kritikaírók kedve :)

U.I.: Lisy jóvoltából belekeveredett a Charmed is... Persze Sirius-Lisy központú marad a történet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 október 02 (csütörtök), 15:04 
Zöldfülű

Én is írogatok, és épp ideje lenne egy kis reklámnak neki... a mostanában folyamatosan frissülő regényem címe: Pokoli játékok. 18-as korhatár, itt megtekinthető: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=41217 És bár látom, hogy olvasgatják néhányan, kritikát is kérek szépen rá ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 24 (szerda), 14:49 
Zöldfülű

Akkor már reklámozom magamat én is XD
Tehát. Most kezdtem el egy új történetet: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=41817
Meda Blackről szól. Nem sok ilyen ficcel találkoztm eddig, hát gondoltam ,írok egyet :-D Nem szokványosan "rendes" lány benne Meda, hanem tipikusan Black, jó nagy egóval :-D
Rámférne a bátorítás, úgyhogy örülnék néhány kririkának :P [/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 23 (kedd), 14:14 
Zöldfülű

Ha már itt vagyok, reklámozok én is egy kicsit xD
"Félelmetes arcán halott fényt ölt a hajnali fény. Szemei vörössen izzanak, s vérkönnyek folynak végig sápadt bőrén. Szemfogai hegyesek, élesek, körmei akár a karom, s szíve helyén valami egészen más... valami sötét dobog."
Új regényemet, ami A sötétség gyermeke címet viseli,
( http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=41226 )azoknak ajánlanám, akik szeretik az olyan Draco-Hermione loveficeket, amiben nem esnek rögtön egymásnak. Remélem, tetszeni fog nektek, és ha elolvastátok, légyszí, írjatok véleményt róla, hogy tudjam, mi az, ami javításra szorul, és mi az, ami úgy jó, ahogy van. Előre is köszi, puszia nektek! Scooper, alias Miss A.C. Malfoy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 29 (péntek), 20:04 
Zöldfülű

Sziasztok! Én is azért vagyok itt, amiért mindenki más!
>>>>>>>>>Ez itt a reklám helye XDDD<<<<<<<<<
Ma töltöttem fel első hosszabb történetemet, Elveszett érzékek címmel, szeretném ha véleményeznétek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 28 (csütörtök), 15:57 
Zöldfülű

Én is szívesen élnék a lehetőséggel, hogy reklámozzam magam - jajj, ez olyan hülyén hangzik... na mindegy. :oops:

Aki szereti a James/Lily fanficeket, annak ajánlom Szerelemben és háboróban c. írásomat. (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=36871)

DE, ha mégsincs ínyetekre az ilyesmi, vagy éppen egy jót nevetni van kedvetek, a "Miért élte túl Harry Potter a halálos átkot?" c. ficemet ajánlanám. (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=40181)

Egy-két kritikának rendkívül örülnék. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 27 (szerda), 12:23 
Zöldfülű

Remélem itt szerzek még pár olvasót, akiknek tetszeni fog új művem, nagyon szeretek írni, és azt megosztani másokkal :x

Íme legújabb regénynek készülő művem a Fehér Szirmok

Nagyon érdekesnek szánom, egy lány, Siriusék életében, akit a sors egy igen nagy tehetséggel áldott meg. Nem szokványos Tekergősbéli történet. Itt Voldemort is szerepet kap. Remélem rákukkantotok :-h

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=40641

Puszee

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 21 (csütörtök), 20:25 
Zöldfülű

Én is csatlakozom, remélem hatásos lesz.

Egy szem készülő regényemet szeretném ajánlani. A Privet Drive topicban leledzik, mivel elég messze esett Harry Potter fájától. A címe Álmok Fellegvára.
A történet saját , általam kitalált világban játszódik.
Megpróbálhatnám leírni, miről szól pontosan, (meg is próbáltam), de rá kellett jönnöm, hogy egyszerűbb elolvasni a regényt. Annyit megsúgok, hogy angyal-démon sztori, de szerintem egyáltalán nem hasonlít az eddigiekhez. Az első fejezetné találhattok egy kis ismertetőt, bár mondhatnám apró semmiségnek is... Remélem, páran veszik a bátorságot, és elolvassák :-)

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=34866

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 12 (kedd), 17:39 
Szárnybontogató

Nah, ha már mindenki ezt csinálja, miért én maradjak ki?

Tehát:

<b>Mutato nomine de te fabula narratur:</b> TD/HG. A cím latin szállóige, jelentése: Kicserélt névvel ugyan, de rólad szól a mese (Horatius). Hermione és Ginny egy szerencsétlen bájital-baleset miatt a múltban ragad, méghozzá 1943-ban, ahol Hermione figyelmét felkelti egy jóképű fiatalember... U.i: OOC

Aztán, ami nem hp-s, hanem narnia, mivel ilyen nagyon kevés magyar van:

<b>Tengerrel az égbolt:</b>Úgy tartják, hogy akit igazán szeretünk, azt el kell engednünk. De mi van, ha a sors mégis nekünk szánta, és útjaink újra keresztezik egymást!? Ezúttal a Narnia-fandomban próbálkozom. Moviefic, tehát ott folytatódik, ahol a film (2.) abbamaradt. Dióhéjban ennyi lenne: Susan és Caspian elválnak egymástól abban a hitben, hogy soha többé nem látják egymást. De a sors, és nem mellékesen egy már halottnak hitt személy közbe szól...

Ha valakit érdekelne (remélem), mindkettő fennvan a merin.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 06 (szerda), 22:11 
Zöldfülű

Luciatus írta:
offff Raistlin, ha már erre jársz, ajánlhatnál honlapot is a népnek :-P

Mit szósz ahhoz, ha neked ajánlom, hogy olvasd tovább a Boborlányt, ha már a http://dolak.gportal.hu lelkes látogatója vagy? :D[/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 06 (szerda), 21:59 
Fanfic-faló

offff Raistlin, ha már erre jársz, ajánlhatnál honlapot is a népnek :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 06 (szerda), 21:38 
Zöldfülű

gyermekeim. írtam egy vagon verset.
a durva mindenségit, nem olyan hosszúak, valaki olvassa már őket el XD
alázzatok porig, de megöl ez a "Vádló hallgatás" :p

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Felhős ég is mutat derüt
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 05 (kedd), 6:12 
Zöldfülű

Héjj, hahó:)

Remélem senki nem haragszik meg, ha a figyelmébe ajánlom egy régi regényem, szinte felismerhetetlenségig felújított fejezeteit.
A címe: Felhős ég is mutat derüt. A címben nem véletlen rüvid az "ü", ez ugyanis egy verssor.
Naszóval. Ez a történet Dr/H, de nemámaza sablonos ( gondolok itt a következőkre: már a vonaton elalélnak, hogy a másik mennyire jól néz ki, aztán különszobát kapnak, valamint együtt kell járőrözniük, és persze a Draco is tök kedves, és bocsánatot kér Hermionetól, aki persze egyből a nyakába ugrik és már rohannak is az ágyba, hogy minnél előbb legyen gyerek...)
Persze van akinek ez jön be, de ne térjünk el a lényegtől. A többi történetemet még véletlenül se olvassátok, elég kiábrándító, de idővel vagy javítom, vagy törlöm őket, csak egyszerre egy dologgal akarok foglalkozni.
Tehát, ha már rászántad magad, hogy elolvasod, ha még kritikát is küldesz, olyan boldog leszek, hogy felkapom az aranyhal-jelemzemet, és teljesítem 3 kívánságodat ( kockázatok, mellékhatások esetén orvost ajánlanék)
Hát igazából, már azt is köszi, hogy ezt a sok hülyeséget itt elolvasod. Tudod, korán van még, és nem volt alkalmam aludni este, merthát ugye olvastam meg írogattam:)
Na csók

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 13 (péntek), 22:59 
Zöldfülű

Nah, eljött az én időm :D

A fic 1956-ban kezdődik, bár a világleírást ez nem befolyásolja döntően, inkább a szereplők miatt fontos. Igazából AU (alternatív befejezés/sztori): Tom Denemet felvették SVK-tanárnak, Dumbledore nem lett igazgató, Dippet mágiaügyi miniszter, McGalagony könyvtárosnő, Lumpsluck pedig a Roxfort feje. Szerepel továbbá a hetedikes Lucius Malfoy, a nyolcadikos Rodolphus Lestrange, a harmadikos Perselus Piton, és a hetedikes Bellatrix Black is.

Alaptörténet
1956 politikai viszályokkal terhes esztendő: Dumbledore százalék-elve bejuttatja a tehetségtelen mágusokat is a Roxfortba, mugliszületésűek lepik el az osztályokat - már nem tehetség szerint veszik fel a tanulókat. Persze, megalakul az ellenpárt is: Tom Denem és néhány közeli ismerőse kiharcolja a roxfortos évek meghosszabbítását: az eddigi hét helyett tizenegy évet töltenek a diákok az iskola falai között, és sokkal több vizsgájuk lesz. Eközben - természetesen - Denem professzor gondoskodik róla, hogy aki nem elég tehetséges (mindegy, hogy sárvérű, vagy a leghíresebb aranyvérű ág sarja), ez elbúcsúzzon az iskolától. Erről a viszályról persze nem sokat tud a roxfortos diáksereg.

Így van ezzel Irish Alessianth is, egy hetedéves mardekáros, aki egy szörnyű (de ismerős) tragédia után Lucius Malfoyjal együtt Denem professzor szobájában köt ki.

A történetben nagy szerepet kap az a bizonyos Peverell-gyűrű, amellyel anno Denem nagyapja olyan nagyra volt, Dumbledore pedig nem éppen pozitív szereplő... Megtudjuk, hogyan született az első dementor, ki volt Salvador szerelme, miért egy szemétláda Macnair, és - talán - azt is, hogy kicsoda igazából Tom Denem...

Mikor Irish kihallgat egy "magánbeszéletést", majd a könyvtárban elkapja Lumpsluck jobbkeze, Raszputyin, az események felgyorsulnak. A lány már nem tudja magát kivonni az események hatásköréből - de vannak, akik enm is akarják ezt...

Röviden? Szerelem, árulás, hűség, hazugság, vér.

The Charming Evil. Annyit tesz: "A Csábító Gonosz".
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=23402[/b]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára <serrena> 2009 augusztus 03 (hétfő), 14:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 24 (szombat), 22:27 
Szárnybontogató

Gondolom, hallottatok róla, hogy egy díjátadón a férfi házigazda lekapta Danielt. Ha nem, itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=6nDnPw0fzZU&feature=related Nos, Lily és Mellons oldalán mi arról beszéltünk, mennyivel jobb lenne, ha az a fickó Alan Rickman lett volna.(Snarry 4ever! :wink: ) Hát íme, én megírtam, szerintem ez hogy is volt. Nem valami nagy dolog. Egy kis szösszenet... Figyelem: SLASH! Ha taszít a férfi-férfi viszony, ne olvasd el!
Ha nem: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=34168

A hozzászólásokkal nagy örömet okoznátok! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 19 (hétfő), 11:41 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nagyon szeretnék kritikát kapni a történeteimre.
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=699
Légyszi!*széles mosoly*

Köszi! :wink:
Nóri

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 május 12 (hétfő), 17:35 
Fanficbúvár

Önreklám,önreklámXD

Rövidke, vicces írásomat ajánlanám!
Kicsi Dumbledore,kicsit Voldemort, kicsi Piton, plusz a magam hülyesége:D
Írjatok kritikát!:D
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=26248

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 április 06 (vasárnap), 16:46 
Fanficbúvár

Kritikát kérek szépen, ha megszántok:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=33316

Supernatural(Odaát)/Devil May Cry fic, de bnőm is értette, aki pedig egyiket se ismeri úgy igazán, szóval sztem bárki elolvashatja... főszerepben Dean, Sam, Dante és Vergil...

képek, h el tudjátok őket képzelni

Dean:
http://images.funadvice.com/photo/image ... kles49.jpg

Sam:
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/u ... 052851.jpg

Dante:
http://i80.photobucket.com/albums/j175/ ... _3_Art.jpg

Vergil:
http://img201.imageshack.us/img201/5852 ... se3zb2.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra