Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 23:22

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 18 (hétfő), 19:06 
Billentyűzetgyilkos

Mis Piton írta:
Szia Mellons! Nagyon tetszett a Charlie/Harry slash fordításod! :D

Szia! Tudom, jó későn reagálok, a kritikára válaszoltam már, és köszönöm. Lesz még, lesz fordítás. Annak meg örülök, hogy jól fogadtátok az újdonságot. :)

ofwine írta:
Annyira könnyen írod le az érzelmeket amik a fiúkban végbemegy, amire nagyon kevesen képesek. Csodálatosan fejezed ki magad.

Nagyon szépen köszönöm. :#-) Jól esik, ha így gondolod, és még inkább, ha mások is ezt látják, és valóban sikerült elérni. Mindig igyekszem a legvalószerűbben leírni, úgy, ahogy az adott karakter, vagy én magam is reagálnék. Minden írásban feltűnnek az érzelmek, motivációk, elengedhetetlen. Ezért aztán aki nem boldogul ezzel leírás ügyileg, nem képes visszaadni megfelelően azt, amit szeretne. Még ha ő maga érzi is.

Mostanában egy kicsit leálltam mindennel. Két hétig vendégem volt, csak fél óráim voltak a gép előtt, akkor meg nem ártott moderálni, felnézni az oldalunkra és a WS-re, ahol ugye szintén admin vagyok, stb. Előtte ugye a balesetem vett el egy hetet, szóval majd most kezdek visszarázódni.
Minden történetből van már kész valamennyi, de nyilván nem megy majd egyszerre haladni mindennel....
Addig is köszönöm a visszajelzéseket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 07 (csütörtök), 18:00 
Szárnybontogató

Szia Mellons! Nagyon tetszett a Charlie/Harry slash fordításod! :D A véleményemet a Merengőn megtalálod. ;) Remélem hamarosan fogok még tőled hasonló fordítást olvasni. 8-> Puszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 23 (szerda), 23:36 
Zöldfülű

mellons írta:
Kitartó vagy, hallod-e! :D

Szia Mellons! Igen azt hiszem elég kitartó vagyok :oops:

Megtaláltam az új fejezetet, és teljesen oda vagyok tőle. :-D Annyira könnyen írod le az érzelmeket amik a fiúkban végbemegy, amire nagyon kevesen képesek. Csodálatosan fejezed ki magad. Annyira szeretem ezt a művedet, és látom nem csak én vagyok így ezzel. Remélem hamarosan megint olvashatok tőled. Köszi >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 23 (szerda), 17:43 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Azt hiszem, most már fogom tudni folytatni a kritikaírást is :-D

Oh, nem hiszek én már neked. ;;) :-P

Viszont az élményeidnek örülök. Kíváncsi lennék, mik voltak azok a motívumok, amikre ennyire ráéreztél. Úgy tűnik, öregszem, és már kiszámítható vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 23 (szerda), 17:42 
Billentyűzetgyilkos

ofwine írta:
Olvastam az új KGY. És imádom. Tökéletesen ki tudok kapcsolódni az olvasása közben. Elszórakoztat. Meg egyébként is szeretem ahogy a dolgokat megfogalmazod. Olyan gördülékeny az egész. Csak gratulálni, és megköszönni tudom. >:D<

Oh, igazán köszönöm. Jó érzés, és annyira fura, mert egy semmi kis sztorinak szántam, ami bár izgalmas, és érzéki, de igazából nem egy nagy történetet ölel fel, csak remek volt írni. :) De úgy tűnik, szeretitek, aminek nagyon örülök. :D

Idézet:
És most kezdtem el a TZT-t is. Ugyan be vallom amit már a hsz. -ben is írtam, hogy utálom Ginnyt.

Igen, láttam a kritikáidat, örültem neki. O:-) Ahogy annak is, hogy természetes karakteri idegenkedésed ellenére is élvezhető a számodra, és tetszik. Válaszoltam is a Ginnyvel kapcsolatos ellenérzéseidre. Valóban úgy van, hogy nekem is komoly gondjaim vannak a karakterével az eredeti könyvekben, de sokszor megőrzöm ezt a párost, mert a nagykönyvben így van írva. :) Lilytől is hallgatom eleget, hogy utálja Ginnyt. :lol: Ezért változtatom meg, és szerencsére úgy tűnik, jól is megy ez a dolog, mert már többek állították, hogy az én Ginnymet el tudják viselni. :D

Idézet:
A Csabdábólt is nagyon várom ám :x

Kitartó vagy, hallod-e! :D Akárhol jársz, ezt mindig megemlíted, igazán aranyos. Még reggel olvastam el ezt a hozzászólást, és rájöttem, hogy már olyan régóta mondom, hogy rendben, megírom, és látom, hogy tényleg várod, Drachiss is említette, ezért aztán nekiálltam.
A várttal ellentétben nem okozott nehézséget visszarázódnom, ezért aztán már meg is találhatod a Merengőn az új fejezetet. Jó olvasást. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 23 (szerda), 17:33 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
Jessz, jessz, jessz! :D Elolvastam... jó volt. Nem tudok mást mondani, asszem, tartalékolok pár fejezetig, és akkor kitalálok valami bővebb, értelmesebb kritikát! :)

Rendben, várni fogom. Addig is örülök, hogy jelezted, hogy olvasod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 22 (kedd), 20:52 
Szárnybontogató

Képzeld végre elolvastam a TZT új fejezetét! :-D
És azt kell mondanom, hogy nem egy nem két dologra sikerült ráéreznem! Most nem azért de...agyam elszáll! Tudod amiről azt mondtam, hogy biztos nem is úgy van, meg hogy bekavartam valamit! Hát most kiderült, hogy nem!
Bocs, ezt muszáj volt itt és most elmondanom, mert nem vagy fenn MSN-en és ezt most kell kiadnom magamból. :lol: Kicsit belelkesültem. XD
Azt hiszem, most már fogom tudni folytatni a kritikaírást is :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 22 (kedd), 20:29 
Zöldfülű

Szia Mellons!

Olvastam az új KGY. És imádom. Tökéletesen ki tudok kapcsolódni az olvasása közben. Elszórakoztat. Meg egyébként is szeretem ahogy a dolgokat megfogalmazod. Olyan gördülékeny az egész. Csak gratulálni, és megköszönni tudom. >:D<

És most kezdtem el a TZT-t is. Most csak 4 fejit olvastam, hogy maradjon valami holnapra is. Jó ötleteid vannak, izgalmas az egész történet. Ugyan be vallom amit már a hsz. -ben is írtam, hogy utálom Ginnyt. Ezért sok történetet amit szivesen olvasnék nem teszem, sőt volt már olyan is amit abbahagytam miután minden második mondatban Ginny így, Ginny úgy. De a TZT-ben még őt is elviselem. És ez nagy szó. *lehet, hogy Ginny az oka, hogy inkább csak slash-t olvasok :-? * A lényeg, hogy megfogott a TZT, így biztos van még egy lelkes "kritika" íród.

Köszi a csodás műveket.
Ilhetben gazdag napokat kívánok.

A Csabdábólt is nagyon várom ám :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 20 (vasárnap), 20:48 
Szárnybontogató

Jessz, jessz, jessz! :D Elolvastam... jó volt. Nem tudok mást mondani, asszem, tartalékolok pár fejezetig, és akkor kitalálok valami bővebb, értelmesebb kritikát! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 20 (vasárnap), 19:01 
Szárnybontogató

Szia Mellons! Nagyon jó volt az új feji Titokba zárt tudatból. _U_ :D Bővebb véleményemet megtalálhatod a Merengőn. ;) Izgatottan várom a folytatást! :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 20 (vasárnap), 17:57 
Billentyűzetgyilkos

Nos, a merire felkerült egy új Drarry, valamint a Titkokba zárt tudatból a szokott három helyre az új, 6. fejezet - A Landon titok címen.

Meri: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=27912

Lumos: http://fanfiction.lumos.hu/viewstory.php?sid=3327

Lily and mellons net: http://lilyandmellons.eira-gwyn.com/index2.php?page=titokba

Aki erre jár, és itt veszi észre, annak jó olvasást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 09 (szerda), 15:21 
Billentyűzetgyilkos

Rendben, ha esetleg valaki szeretné újraolvasni, vagy a WS-ről teljesen lemaradt, elkezdtem feltenni a merire a kihívásra írt snarrymet.
Itt megtaláljátok Társ(as) vadászat címen: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=37996

A fordításom is lezárult, már az utolsó fejezet került fel lilyandmellons fanfictionra.
Itt olvashatjátok, ha eddig nem találkoztatok volna vele: http://lilyandmellons.eira-gwyn.com/index2.php?page=udvarlas

A héten egyébként, ahogy azt korábban is említettem, a Titkokba zárt tudattal igyekszem haladni. Utána pedig az Érzelmi célok lesz soros. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 16:03 
Szárnybontogató

Én a maratoni hosszúságot abszolúte pozitív értelemben gondoltam. Kérdezz csak meg bárki erre járót. :)
Neked lett volna talán könnyebb, ha a fejezetek rövidebbek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 15:35 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Este akkor tényleg nekiülök, ha már így belelendültem :-)

Helyes, helyes *tapsol, nevet* :-D
Idézet:
Mi lenne, ha minden nap, elolvasnál legalább egy fejezetet? Főleg, hogy a történet elején még nem olyan maratoni hosszúságúak a fejezetek.

Hát de ez a baj, egyben kéne elolvasni. Na, majd valamelyik éjjel. És mi az, hogy maratoni hosszúságúak?? Nem szeretlek. :cry: Az ember még azt hinné, hogy jót tesz nekik... Chö.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 15:18 
Szárnybontogató

Eszedbe sem jutott? Akkor jó is hogy vagyok! :P Nehogy már mások is lemaradjanak. :)

mellons írta:
Nah, akkor vedd úgy, hogy a TZT-re várom a kritikát.

Este akkor tényleg nekiülök, ha már így belelendültem :-)

Idézet:
Nekem még mindig nem sikerült egyben elolvasnom a Becsülettelt, most már tényleg sírok. Mindenkitől csak azt hallom, hogy már hányszor olvasta, én meg változatlanul ott tartok, hogy megírtam, befejeztem, és még mindig nem olvastam el! Cöh.

Mi lenne, ha minden nap, elolvasnál legalább egy fejezetet? Szerintem az már haladás lenne ehhez képest. Na? :wink: Nem lesz ez olyan nehéz. Főleg, hogy a történet elején még nem olyan maratoni hosszúságúak a fejezetek. Majd te is belejössz az időszakításba :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 14:59 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Remélem nem bánod Mariann, hogy bemásoltam utólagos engedélyeddel. O:-)

Csinálod nekem a reklámot, drága? :lol: Egyébként természetesen nem bánom. Nem árultam el benne nagy titkokat, azokat megtartottam magamnak. I-) Tényleg, furi, nekem eszembe sem jutott belinkelni.

Nah, akkor vedd úgy, hogy a TZT-re várom a kritikát. :) Nekem még mindig nem sikerült egyben elolvasnom a Becsülettelt, most már tényleg sírok. Mindenkitől csak azt hallom, hogy már hányszor olvasta, én meg változatlanul ott tartok, hogy megírtam, befejeztem, és még mindig nem olvastam el! Cöh.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 14:27 
Szárnybontogató

Most kicsit más téma.

A napokban jöttem rá, hogy készült egy interjú Mellonssal. Nem tudom, ez csak nekem volt új? Mindenesetre én bemásolnám ide a linket, hogy az is elolvashassa aki eddig nem tudott róla, mint pl. én, elvégre azért lett csinálva az interjú, hogy aki akarja az olvassa el. :-D

Akit tehát érdekel katt ide

Remélem nem bánod Mariann, hogy bemásoltam utólagos engedélyeddel. O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 14:17 
Szárnybontogató

Na igen, biztos örülnél neki, ha végre a TZT-hez is írnék. Még majd gyúrok rá a mai napon. Tényleg nem értem miért nem oda írtam először :lol:

A Becsülettelt én is sajnálom, hogy pont a végére nem írtam, de hát ez van. Hiába olvastam újra, olyan hosszú a sztori, hogy a végére elfelejtem mit akartam kiemelni. :)

Idézet:
Remélem, akik elolvasták, azok is beleéreznek egy kicsit.

:-D Most már én is remélem, hogy nem hiába koptattam a billentyűzetet :P :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 12:57 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Ahhoz, hogy ezt a TZT-nél megcsinálhassuk, nem ártana elkezdenem véleményt írni, elvégre már az 5. fejezetnél jár a történet. :)

Hát kezdd el! :-P Én aztán nem tiltom. :D

Idézet:
... mit bohóckodtam és hogy mégis hol kapcsolódtam be, milyen érzésekkel viszonyultam bizonyos fejezetekhez. És még azért is csináltam ezt, mert tudtam, hogy Andi mennyire szereti a kritikáimat.

Nem nevezném bohóckodásnak. Nagyon hasznosak voltak, jó érzés volt olvasni, mennyit értettél meg belőle. És igen, Andi és éppen ezért szerette őket. Nincs azzal semmi baj, hogy megemlítetted. :)

Idézet:
ezért is nem tudtam a Becsülettel végéhez sem írni... Nem tudtam megfogalmazni azt, hogy nekem milyen volt befejezés.

Na, ezt viszont sajnáltam. Nagyon érdekelt volna, mit szűrtél le a végéből. Abból, ahogy alakult, ami utána volt, és igen, éppen azt, hogy te, aki végigkövetted, szinte az egész családdal :D, miként éreztél azzal kapcsolatban, hogy kész, vége, és hogy ilyen. Eltalált-e, rossz-e, odaillő-e, stb.

Idézet:
Igen, olvastam a válaszod. Úgy éreztem, hogy szeretted elmagyarázni, hogy mit miért írtál, szerintem többet is sikerült írnod mint nekem.

Az embernek jó érzés hosszú és értelmes kritikára válaszolni :lol: Ráadásul most elmélkedős hangulatban vagyok, és ha egyszer már beindítottad...
Szerintem mindegyik karakterrel van ember, aki azonosul. Ron sem maga a gonosz, csak más. Felelőtlen, szereti ha kitűnhet, tud önző és értetlen lenni... de kinek nincs ilyan korszaka? Csak aztán ne ragadjunk le, ne legyünk túlságosan ilyenek. Egyensúly.
És pirulhatsz is. Remélem, akik elolvasták, azok is beleéreznek egy kicsit. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 12:06 
Szárnybontogató

Ahhoz, hogy ezt a TZT-nél megcsinálhassuk, nem ártana elkezdenem véleményt írni, elvégre már az 5. fejezetnél jár a történet. :)

Idézet:
Egyébként egy egész művet összefoglaló kritika szerintem nem egyenlő azzal, hogy mindent még egyszer elsütsz. (mardekáros énem visszahúzódik)

Ez így van, de tudod tényleg nem tudtam már mit hozzátenni, elvenni és így legalább visszanéztem mit bohóckodtam és hogy mégis hol kapcsolódtam be, milyen érzésekkel viszonyultam bizonyos fejezetekhez. És még azért is csináltam ezt, mert tudtam, hogy Andi mennyire szereti a kritikáimat. Jó ez tán kicsit beképzelten hangzik, de nem én mondtam, hanem ő. :oops:

Talán ezért is nem tudtam a Becsülettel végéhez sem írni, oda sem tudtam volna mit reagálni még pluszban, hogy még többet adjak. Nem tudtam megfogalmazni azt, hogy nekem milyen volt befejezés. :-(

Idézet:
Válaszoltam a lumoson, de ha nem bánod, bemásolnám ide, amit írtál, és a rá adott válaszomat is, több okból. Azt hiszem, aki olvassa a történetet, talán kíváncsi lehetne a válaszra, annál is inkább, mert nagyban segíthet az érthetőségen. Igen, egyszerűnek tituláltam, de az érzelmi indíttatást mindehol érteni kell. Ez adja meg a vázát. Másrészt, komolyan ráéreztél ismét sok dologra, és szeretem, hogy látszik, mennyire elgondolkodsz a történeteken, nem csak végigfutod, és holnap már nem is emlékszel rá.

Igen, olvastam a válaszod. Úgy éreztem, hogy szeretted elmagyarázni, hogy mit miért írtál, szerintem többet is sikerült írnod mint nekem. Na jó a lényeg persze nem az, hogy ki írt többet. Tetszett, ahogy elmagyaráztad, mi történhetett Ronnal. Az a furcsa, hogy néha én is ezt művelem. Igaz nem olyan művészi szinten mint Ron, de van amikor csak azt látom meg amit akarok. Ez kicsit fejbe kólintott, de hasznos volt rájönni.

A másik ami még hasznos volt az az, hogy te is elmondtad a tartalommal kapcsolatos észrevételeket. És igazából az a mérvadó, hiszen a te fejedből pattant ki az ötlet és tényleg világosabb lett az egész még nekem is aki pedig végig is gondoltam legalább egy kicsit.

Jah, és végül a véleménnyel kapcsolatban. Tudod, neked már mondtam, hogyha egyszer kritikát írok, akkor az kritika is legyen. Legyen benne valami "anyag".
Mindenesetre pirulok rendesen, hogy ide is betetted, holott látható a véleményeknél :o O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 11:43 
Billentyűzetgyilkos

És a válasz rá. Szerintem érdemes elolvasnia annak, aki egy kicsit is érdeklődik a történet iránt, mert Imola remek abban, hogy rávezesse az embereket a valódi kérdésekre.

Amit említettél, az egyre táguló látótérről. Tudatos volt, és pont azért, mert ilyesmivel még nem próbálkoztam… bááár, a TZT-ben sem mondanám, hogy nagy rálátásotok lenne a miértekre, helyszínekre, történelemre. De igen, ott ez a lényeg: a titkok. Itt viszont, a mind nagyobb fejlődés, ismeretek gyűjtése, egyre nagyobb rálátás, és ezzel talán a megértés. A kedvenc részed a párbeszédből pedig, na de Imola! :P:D Egyébiránt igaz, az a mondat sokat elmond Ronról. Egy olyan ember, akinek a pénz és hatalom vonzó, és nem akar semmi mást, mint hogy akár beszéddel, akár másra használva a szájukat örömet szerezzenek neki, majd menjenek, amerre látnak. Hogy a barátai kijózaníthatták volna? Ezt én azt hiszem, egy kicsit másként látom. Változni mindig akarni kell, és csak olyan emberek lehetnek ránk hatással, akikre odafigyelünk. Ha viszont sokat utazol, igazán nem szánsz rájuk időt, nem érdekel, hogy ők mit éreznek, nem te változol, csak ők fáradnak bele. Szépen, lassan, lemondanak rólad. És ahogy Ron is, észre sem veszi, ő a sértett, aki onnantól nem is foglalkozik vele. Nézd meg mit csinált Hermionéval. Igazából nem azért volt kiakadva, mert a nő elment, hanem azért, mert Harryvel ment el! Nem mindegy.
Aztán a történet további részén a furcsa volt a feltételezés dolognál gondolom Voldemort helyzetére értetted. Ezt a már embereit, hatalmát vesztett, kissé már mások által is lenézett szerepet mindig tartogattam a számára. Mert könyörgöm, ő egyetlen ember, és bár óriási hatalma van, de egymagunkban gyengék maradunk, főként, ha valaki nála is erősebb és társai összefognak ellene. Azt hiszem, itt már megízlelheti majd ő is, milyen félni.
Nagyon tetszett, ahogy a tartalom mondatait végigvetted. Az elsőre szerintem pontosan ráéreztél, nem is nehéz elvéteni, és akár lehet olyan is, akinél Ron részéről is nagyon meglepő a szűklátókörűség. A boldogságot mindenki máshogy találja meg… ez mindig is egyéni volt. Ki tudja, talán Ron így boldog, megvan mindene, nincs kötelezettség senki felé, a maga ura. Harry vágyja a szerelmet, a családot, ahogy Hermione is, de ő magával a tudással is boldog. Perselus pedig, aki tökéletesen elégedett egymagában is, talán éppen csak a halálban nyerhet nyugalmat. Megszenvedett eddigi élete során, mi van, ha pihenni akar?
Majd a nem mindenki számára végződik rózsaszín álomként. Ez talán a legtágabb. Ron talán csak álmodik, hogy aztán felébredve lássa, hogy egyedül van. Remusnak összetörtek az álmai, mikor az a nő, akitől gyereke született, és megadta számára a békét, meghalt. Nyerhet elég örömet a fiából, de merhet még álmodni? Harry számára pedig az álom pusztán akkor kezdődhet, ha sikerrel végez Voldemorttal. Míg Perselust már most is láthattátok álmodni. Arról, hogy megfizethet a Sötét Nagyúrnak, hogy ő lehet az, aki megöli, mert ő volt az a személy, aki végképp tönkretette az életét. Nem rózsaszín álom, ó, dehogy az. De egy olyan sötét, és veszélyes figurának, mint ő, ez éppen egy vágyálom, illik a személyiségéhez.
Harry szakítása… két értelmes, felnőtt embert akartam, akik közül valójában mindketten mindig is tisztában voltak vele, hogy csakis ez lehet a vége. Hogy Marion kezdett beleszeretni Harrybe, és mégis így elengedi? Szomorú, de mit tehetne mást? Belátta, hogy Harry sosem szerette volna. Kapaszkodni pedig nem érdemes egy rohanó kocsiba, ha senki nem nyitja neked ki az egyik ajtaját, hogy beszállhass.

Még egyszer köszönöm :-* (oh, és a lumoson van teljes egészében a kettő, de ide nem mindent másoltam, csak kiragadtam)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 11:39 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Nálad is gondolkoztam ezen a Becsülettelnél, na de milyen dolog kétszer ugyanazt elsütni?

Majd bepótolod mondjuk a TZT-nél. :) Egyébként egy egész művet összefoglaló kritika szerintem nem egyenlő azzal, hogy mindent még egyszer elsütsz. (mardekáros énem visszahúzódik)

Válaszoltam a lumoson, de ha nem bánod, bemásolnám ide, amit írtál, és a rá adott válaszomat is, több okból. Azt hiszem, aki olvassa a történetet, talán kíváncsi lehetne a válaszra, annál is inkább, mert nagyban segíthet az érthetőségen. Igen, egyszerűnek tituláltam, de az érzelmi indíttatást mindehol érteni kell. Ez adja meg a vázát. Másrészt, komolyan ráéreztél ismét sok dologra, és szeretem, hogy látszik, mennyire elgondolkodsz a történeteken, nem csak végigfutod, és holnap már nem is emlékszel rá.

Tehát: Nimol véleménye.
Talán a közepébe vágva annyit, hogy fejezetenként, egyre tágult a látóterünk. Először csak Harrynél és Ronnál voltunk. Nekem kicsit furcsa volt így, nem is tudom miért. Talán megszoktam tőled, hogy mindig messzebbre látunk, mint ahol éppen vagyunk, de hát ez még nagyon a történet eleje volt, ahol még nem igazán tudtam, hogy mire számítsak.
Második fejezetben több Ginny van, és kijutunk az Abszol útra is, ahol ugye megtörténik a csetepaté. Nekem ott bizony lett egy kedvenc mondatom is, kövezzetek meg érte, de ez lett az: „Van pénzük, hatalmuk, és szájuk, amivel kielégíthetnek” Valahogy ez a mondat fogott meg abból a párbeszédből a legjobban, pedig elég sok gondolat volt még fellelhető.
Ezt a Ronos dolgot tényleg nem is említeném különösebben. El lehet róla képzelni, hogy ezt megteszi, de talán a barátai korábban is kijózaníthatták volna. Elvégre a barátai! Mindegy, Rowling néni is meghülyítette Ront a Halál ereklyéiben (tudom, nem kedveled azt a könyvet) jópár oldal erejéig.
Na valahol ott akadtunk el, hogy jött Piton. Általa megint kicsit többet tudtunk meg a történet állásáról. Eleinte furcsa volt a feltételezés, hogy ilyen is megtörténhet, de ha az ember belegondol… Sok-sok idő kellett, hogy ez megvalósuljon. Nem is tudom olvastam-e már hasonlót, rémlik valami. Annyi a különbség, hogy itt jobban ki van dolgozva a dolog miértje. Hogy hogyan is fajulhattak idáig a dolgok. Érdekes, ezt a Becsülettelnél is el lehetett volna ezt játszani, csak akkor mondjuk totál nem úgy nézne ki a történet, hogy most. Szóval jól van az úgy és kész.
Pitonra visszatérve: „Nem akar mást csak csendesen meghalni”? Minek?
Közben még mielőtt elkezdenék kombinálni, elolvastam a történet tartalmát. Most, hogy már csak egy fejezet hiányzik, rávetíthetjük bizonyos személyekre azt, amit írtál. (Mondjuk először teljesen más akartam kihozni ebből az egészből, de mindegy.)
Pédául:

Indulatok, egyesek részéről szűklátókörűség, néha olyantól is, akitől nem is várnánk.” Ez Ronra illene első olvasásra, de tőle akár el is várhatjuk. Egyéntől függ. Az indulatok része kereken ráillik Hermione és az Ő balhézására, otthon és az Abszol úton.

A boldogságot mindenki máshogy találhatja meg, akár a magány nyugodtságával, akár a rég vágyott kapcsolattal.” A mondat harmadik fele egyértelműen Ginnyre és Harryre utal, a második fele pedig talán Pitonra. Ő az aki annyira szeret egyedül lenni. De akár Hermione is lehetne. Egy ilyen kapcsolat után tényleg a nyugalom lehet a legjobb, mivel nem hiányoznak a bonyolult érzelmi szálak.

Nem mindenki számára végződik rózsaszín álomként” Azt hiszem ezen nem is kell mit magyarázni. Tényleg egész kevés szereplőt vonultatsz fel így elég nehéz elrontani, hogy kire gondolsz majd ezalatt, de tényleg kellene még ez utolsó fejezet ehhez.

De azért még a végére hozzátenném azt, amivel ugye elkezdtem a kritikát: Hogy egyre többet tudtunk meg minden fejezettel. Például itt van a Lupinos keresztapa szál, na meg Harry és barátnője szakítása… Hát tényleg nem egy mindennapi dolog, ha valaki nevetve szakít valakivel XD.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 11:34 
Szárnybontogató

mellons írta:

Szerk: Egyébként itt a fórumon te voltál az 1100. ott meg a 20. mindegyikből szép kereken jöttél ki. :lol:
Hüh, anyám, ez tényleg hosszú lett! Nekigyűrkőzöm. :D

Pedig nem is volt szándékos :-D Úgy látszik csak olyankor jönnek össze ilyenek, ha nem figyelünk.
A vélemény meg... nem gondoltam volna, hogy sikerül majd ennyit írnom. De wordben még hosszabbnak tűnik amúgy :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 11:30 
Szárnybontogató

Igazából nem is olyan régen, talán másfél két hete írtam tündibogyónak egy három és féloldalas kritikát a Cselszövések tengerében-re. Mondjuk azokat régi kritikákból tákoltam össze, kissé nosztalgikus élmény lett belőle.

Nálad is gondolkoztam ezen a Becsülettelnél, na de milyen dolog kétszer ugyanazt elsütni? Másrészt nem is lett volna az igazi, mert az első kritika amit a 2. vagy 3. fejezetre írtam az elveszett a meri halála miatt és a többi isamit később írtam ide :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 11:01 
Billentyűzetgyilkos

Bizony, rájöttem, hogy még vannak ott kritikák. I-) Kijöttél a formából? (hm, mondjuuuuk... nem is tudnám megmondani, utoljára mikor szántad rá ilyesmire az időt) Nah, majd mindjárt meglátom. :D

Szerk: Egyébként itt a fórumon te voltál az 1100. ott meg a 20. mindegyikből szép kereken jöttél ki. :lol:
Hüh, anyám, ez tényleg hosszú lett! Nekigyűrkőzöm. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 10:26 
Szárnybontogató

Én elküldtem a kritikát. Nem tudom mire számítottál, de most meglátod. Kijöttem a formámból. :-)

Szerk: Látom közben rámelegítettél a többi megválaszolatlan kritika...öhm, megválaszolásával :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 10:03 
Szárnybontogató

mellons írta:

Én meg inkább azon lepődtem meg, hogy az Érzelmi célokba lendültél bele.

...ha tudsz fél oldalt írni az Érzelmi célokról, ami még csak nem is olyan bonyolult hangvételű, az igazán remek. :)

Furcsa de valahogy fel sem merült bennem, hogy a másra írjak.
Majd meglátod, hogy én még így is próbálkoztam a kombinálással, ha mégcsak "nem is bonyolult hangvételű". Pont itt tartok :lol:
De akkor lehet hogy többet képzelek mögé mint kellene? Hmm, majd kiderül, ha elolvasod. Már nemsokára befejezem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 9:57 
Billentyűzetgyilkos

Én meg inkább azon lepődtem meg, hogy az Érzelmi célokba lendültél bele. Nem, egyáltalán nem bánom, de utolsó értesüléseim szerint a Titkokba zárt tudat fészkelte be magát kedvencedként. Arra is kíváncsi lettem volna, mire tippelsz, mik jöttek le belőle, hogyan látod.
De ez nem felhívás, mielőtt meg lenne gyanúsítva szegény mardekáros énem. :D Ami jön, annak kell örülni. És ha tudsz fél oldalt írni az Érzelmi célokról, ami még csak nem is olyan bonyolult hangvételű, az igazán remek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 9:50 
Szárnybontogató

Háát, már ideje volt reagálni valamit. Eddig összehoztam féloldalt, majd meglátom mennyi lesz a vége, ahhoz képest, először abban a féloldalban is bizonytalan voltam... :)

Már épp akartam volna mondani, hogy túl sokra ne számíts, amikor látom, hogy féloldal... Hmm. Legalább lesz annyi, a többiben tényleg nem vagyok biztos, hogy mit alkotok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 9:32 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
:-D Háh, akkor már most a szívedhez kaphatsz, mert ha hiszed ha nem kritikát írok az Érzelmi célokra.

Oha! *látványosan a szívéhez kap* Ez aztán gyors volt. Lelkiismeret, mi, drága? :D
Kíváncsian várom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 9:27 
Szárnybontogató

:-D Háh, akkor már most a szívedhez kaphatsz, mert ha hiszed ha nem kritikát írok az Érzelmi célokra.
Még nem tudom mi lesz belőle... XD Csak azt tudom, hogy a lumosra fog menni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 9:25 
Billentyűzetgyilkos

Lucy Knight írta:
*Óvatosan besunnyog* A TZT folytatása mikorra várható?

Miért kell óvatosan sunnyogni? :->

Egyébként már több érdeklődőnek elmondtam (őket sem ettem meg), hogy mivel legutoljára Érzelmi célok friss volt, most bizony már elég rendesen a TZT van soron. Szóval a héten azzal ügyködöm. Remélem, hétvégére elkészülök vele. :) Egyelőre csak a felében vagyok biztos, hogy mit fogok beleírni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 08 (kedd), 9:21 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
De ha netán egyszercsak meglátnál engem a kritizálóid között tessék nagyon meglepődni jó? Szeretem, ha ilyen hatást váltok ki az emberekből :P

Oké, a szívemhez kapok majd, mondván, hogy: Nahát, vannak még csodák!
:-P
Aztán elolvasom, és büszke leszek rád, meg megamra, zsenitanonc. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 19:25 
Szárnybontogató

*Óvatosan besunnyog* A TZT folytatása mikorra várható? $? ;;) *visszasunnyog az árnyak közé*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 18:03 
Szárnybontogató

Hát igen... így visszagondolva tényleg régen volt már ilyen. És tudod inkább már nem is ígérgetek, mert az ígérteimből úgy tűnik nem lesz semmi.
De ha netán egyszercsak meglátnál engem a kritizálóid között tessék nagyon meglepődni jó? Szeretem, ha ilyen hatást váltok ki az emberekből :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 15:27 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
ésésés talán még kritikát is írok képzeld :P :)

Hazudóóóós. :-P Hol van már az a szép világ, mikor összefoglaltál mindent, én meg csak mosolyogtam, milyen jól ráéreztél.
De annak örülök, hogy ettől függetlenül olvasol. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 04 (péntek), 22:36 
Szárnybontogató

Mellesleg olvaslak ám én téged rendszeresen :) Na jó ez így nem helyes, mert nem téged olvaslak, hanem a történeteid :-)
Szóval csak biztosítanálak, hogy igen, vagyok, élek... ésésés talán még kritikát is írok képzeld :P :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 29 (vasárnap), 17:43 
Billentyűzetgyilkos

Sikerült frissítenem az Érzelmi célok című történetet. 3. fejezete a szokott helyeken:
A merengőn: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=36100
A Lily and mellons neten: http://lilyandmellons.net/index2.php?page=erzelmi
Valamint a lumoson: http://fanfiction.lumos.hu/viewstory.php?sid=4594

Az érdeklődőknek jó szórakozást hozzá! smiling

Ezen felül a Lily and mellons neten immár a 10. fejezetnél tart a Snarry fordítás, ha esetleg valaki még nem hallott róla, és szeretne belenézni.
Kellemes olvasást.

Link hozzá: http://lilyandmellons.net/index2.php?page=udvarlas

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 22 (vasárnap), 12:02 
Billentyűzetgyilkos

Maws írta:
Még arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy vajon mi történhetett Perselus és az ő erastese között, mert, hogy megsínylette a kapcsolatot, az biztos, különben nem akarná ennyire megvédeni Harryt...
Harry pedig a körülményekhez képest elég jól fogadta a vele történteket, sőt mintha annyira nem is zavarná a dolog, legalábbis annyira nem idegenkedik az ötlettől, mint Ron... :-D

Igen, szegény Perselusnak ez sem ment zökkenőmentesen és fájdalom nélkül. Sőt! Ki fog derülni, mi történt vele, ahogy az is, ki volt az erastese, és szerintem ugyan úgy ledöbbentek majd tőle, mint én tettem, mikor olvastam angolul. Ugyanakkor, ez is egy logikus magyarázat sok dologra, ami Perselusszal kapcsolatos...

Harry pedig, aki kevésbé háborodott fel, mint Ron... nos, ennek is megvan ám a logikus oka, jobban mondva, a természetének a beállítottsága. :D
Egébiránt nagyon örülök, hogy elszórakoztat a történet, érdemes volt fordítani. Szeretem, mikor annyira kíváncsian és teljesen besózva írnak a többiek is kritikát, én meg röhögök a markomba. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 22 (vasárnap), 10:30 
Zöldfülű

mellons írta:
Azóta már a 4. fejezetet is feltettem, így gondolom már láthattad, miként is oldotta meg Harry "megmentését" Perselus. :D

Igen, igen már olvastam az új fejezeteket! Ezek is nagyon tetszenek, ám! A karakterek is nagyon jók... Dumbledore manipulál, Seamus számító, Worme, mint, ahogy a neve is mutatja, egy féreg... de legalább jókat lehet nevetni rajtuk! :lol:
Még arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy vajon mi történhetett Perselus és az ő erastese között, mert, hogy megsínylette a kapcsolatot, az biztos, különben nem akarná ennyire megvédeni Harryt...
Harry pedig a körülményekhez képest elég jól fogadta a vele történteket, sőt mintha annyira nem is zavarná a dolog, legalábbis annyira nem idegenkedik az ötlettől, mint Ron... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 20 (péntek), 15:15 
Billentyűzetgyilkos

Maws írta:
Épp most olvastam el az első két fejezetet! Nagyon tetszik! Bár az eredetid nem olvastam, de szerintem jól sikerült a fordításod! Gratulálok hozzá!
Kíváncsi vagyok a folytatásra, mert "a barátaimnak csak Max"-ből nem nézek ki semmi jót... na meg az is furdalja az oldalam, hogy hogyan veszi rá magát Perselus, hogy kimentse Harry-t ebből a helyzetből, és persze, hogy milyen módszerrel... :lol:

Szia! Örülök, hogy belekezdtél a fordítás olvasásába, annak meg még inkább, hogy tetszett is. :) Szóval nagyon köszönöm a gratulációt.
Azóta már a 4. fejezetet is feltettem, így gondolom már láthattad, miként is oldotta meg Harry "megmentését" Perselus. :D De ugye, a történet tipikus példája a hogyan essünk saját csapdánkba klisének. Bár ettől mindkét fél boldog lesz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 20 (péntek), 15:10 
Billentyűzetgyilkos

Cirdan írta:
*szokásos lemaradás a reagálással*

rám is hatással volt az a rész a Gyuból, csak én nem hozzáraktam a baráthoz egy betüt, hanem a végén lecseréltem egyet, és így létrehoztam Mellov nevezetü karakteremet egy rpg-s internetes játékban (World of Warcraft) és nemrég találtam egy olyan klánt (amolyan csapatban dolgozó játékosok gyülekezete) akiknek az a neve hogy Mellons ^^

Igen, tudom, mik a klánok, hallom öcsémtől eleget. :) A Warcrafttal pedig szoktam vele játszani, amikor hősökkel megyünk. :D
Na mindegy, ezek szerint nem pusztán nekem tetszett a név hangzása, és eredete. Jó lehet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 17 (kedd), 22:49 
Zöldfülű

mellons írta:

Jöttem linkelni, felkerült a Lily and mellons netre az új fordításom első fejezete. Ez még rövidebb bevezető, de szépen fogok fele haladni. :)
http://lilyandmellons.net/index2.php?page=udvarlas
Mindenkinek kellemes időtöltést hozzá! :)

Épp most olvastam el az első két fejezetet! Nagyon tetszik! Bár az eredetid nem olvastam, de szerintem jól sikerült a fordításod! Gratulálok hozzá!
Kíváncsi vagyok a folytatásra, mert "a barátaimnak csak Max"-ből nem nézek ki semmi jót... na meg az is furdalja az oldalam, hogy hogyan veszi rá magát Perselus, hogy kimentse Harry-t ebből a helyzetből, és persze, hogy milyen módszerrel... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 16 (hétfő), 14:21 
Fanficbúvár

mellons írta:
Nahát, ezt már hányan kérdezték. :D Kíváncsi vagyok, mi olyan fura ebben a névben. ;;)

Nos: A Gyűrűk Urából van. Mória bányájának bejáratán áll a szöveg, hogy "Mondd jó barát, és lépj be!" Ami tündéül ugye a mellon. Ekkor fogtam magam, tettem hozzá egy angol többest, és megszületett a mellons. Első körben ugyanis szimplán e-mail címnek készült. Mivel jól hangzott, megszerettem, hát maradt.

(az egyik velem készült interjúból másoltam a választ, mert már sokszor le kellett írnom. :) )

*szokásos lemaradás a reagálással*

rám is hatással volt az a rész a Gyuból, csak én nem hozzáraktam a baráthoz egy betüt, hanem a végén lecseréltem egyet, és így létrehoztam Mellov nevezetü karakteremet egy rpg-s internetes játékban (World of Warcraft) és nemrég találtam egy olyan klánt (amolyan csapatban dolgozó játékosok gyülekezete) akiknek az a neve hogy Mellons ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 15 (vasárnap), 16:04 
Billentyűzetgyilkos

Jöttem linkelni, felkerült a Lily and mellons netre az új fordításom első fejezete. Ez még rövidebb bevezető, de szépen fogok fele haladni. :)

http://lilyandmellons.net/index2.php?page=udvarlas

Mindenkinek kellemes időtöltést hozzá! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 12 (csütörtök), 16:20 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:
Ha kell segítség, szólj nyugodtan. :) Mellesleg közben SB is elküldte word formátumban.

Köszönöm, egyelőre megoldottam, ha megakadtam, sikerrel tovább jutottam. De egyáltalán nem kizárt, hogy összeakadok majd valami olyasmivel, amikor élnék az általad felkínált lehetőséggel. :)
Néha vannak olyan fura mondatok. Az biztos, hogyha nem sikerül kisilabizálnom az egyiket, nem fogok bénázni, hanem kérdezek.

Akkor tényleg megvolt Milának is :) Köszönöm, hogy megkérdezted. De úgy tűnik, most már rendben van mind a két helyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 12 (csütörtök), 16:12 
Billentyűzetgyilkos

Elfelejtettem linkelni.

Az Érzelmi célok 2. fejezete a szokott helyeken:

A merengőn: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=36100

A Lily and mellons neten: http://lilyandmellons.net/index2.php?page=erzelmi

Valamint a lumoson: http://fanfiction.lumos.hu/viewstory.php?sid=4594

Az érdeklődőknek jó szórakozást hozzá! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mellons 2008 június 29 (vasárnap), 17:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 12 (csütörtök), 11:51 
Könyvmoly

mellons írta:

Szóval igen, nekiálltam ám rendesen, a héten ugyanis nagyon szeretném befejezni. Mint az előző hozzászólásban is írtam, 7 és fél fejezet van meg eddig, de egy kicsit lassulni fogok, mivel a vége felé hosszabbak a fejezetek. Meg néhány dolgot nehezebb felfognom, hogy isten igazából jól adjam vissza... :#-) De ha minden jól megy, talán hétvégén már elkészülök, és fel tudom tenni az első fejezetet. De jobb szeretném úgy, ha már teljesen kész vagyok vele, már csak azért is, mert jóóóóval kevesebb a nyomás. :)

Ha kell segítség, szólj nyugodtan. :) Mellesleg közben SB is elküldte word formátumban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 11 (szerda), 15:25 
Billentyűzetgyilkos

nimol írta:
Nahát, jelentem alássan, sikerült befejezni az Igazábólt... teljesen! Már éppen ideje volt :-D

Nagy igazságokat mondtál, drága fiam. – Na jó, lányom. Ez olyan Dumbledore-os, muszáj volt. :lol:
Először is, örülök, hogy eljutottál a végére. Aztán pedig, igen, sokan mondták már, hogy a Becsülettel simán elmehetne a folytatásának. Nem terveztem világra szóló összeveszéseket, sokkal inkább akciót. Voltak remekbeszedett ötleteim. De ez még nagyon a jövője zenéje, ha bármilyen módon lenne is, mert most inkább fordítok, TZT-zek, itt van az új kisregény, a slashek, kezdve ugye az olimpiával, ami eleve sok időt elvett a többitől. Amit nem bánok, mert jó volt, de folyton csak még többet bevállalni… nem, nem.
I-)
Azzal is egyet tudok érteni, hogy a TZT mellett feltűnő másik két ötletet is igazán jó lenne megírni. Szerettem őket. :)
Nem voltál nyers, bőven értettem, hogy mit szerettél volna közölni, és majd várom msn-en (ha végre oda is felkerülök a bütykölése után) a véleményeket. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 június 11 (szerda), 15:16 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:
Nincs mit, nagyon szívesen máskor is. Főleg, ha ez azt is jelenti, hogy nekiállsz, és le is fordítod. Javasolhatom a következőt is fordításra??
Nagyon szívesen olvasnám magyarul a Harry's Last Hope-ját, ami, ha jól tudom, neked is nagy kedvenced :wink:

Mellesleg, mikor is lehet olvasni? :roll: :P

Először is ne haragudj, hogy tegnap csak úgy eltűntem, de még az alatt a fél óra alatt is vagy négyszer vágott ki az msn. :|| Szóval itt is köszönöm a segítséget, és hallelujah! Ma már rendben van az eredeti oldala is a történetnek. :D Mindenesetre most már lementettem én is.

Szóval igen, nekiálltam ám rendesen, a héten ugyanis nagyon szeretném befejezni. Mint az előző hozzászólásban is írtam, 7 és fél fejezet van meg eddig, de egy kicsit lassulni fogok, mivel a vége felé hosszabbak a fejezetek. Meg néhány dolgot nehezebb felfognom, hogy isten igazából jól adjam vissza... :#-) De ha minden jól megy, talán hétvégén már elkészülök, és fel tudom tenni az első fejezetet. De jobb szeretném úgy, ha már teljesen kész vagyok vele, már csak azért is, mert jóóóóval kevesebb a nyomás. :)

Harry's Last Hope. Nos, az az én fejszémben egy hatalmas fa lenne. :D Tényleg szerettem, és valóban jó lenne magyarul is a magunkénak tudnunk, de nem vagyok benne biztos, hogy be merném vállalni... talán csak jó nagy frissítési szünetekkel. Ja, egyébként meglepődtem, hogy a folytatásban csak úgy visszahozták Siriust....

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra