Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 10:25

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 13 (szombat), 12:46 
Zöldfülű

Hello Mindenki! :)

Akamés (esetleg egyéb japános) SLASH-hez keresek bétát. Olyanok jelentkezését várom, akik tényleg őszintén megmondják a véleményüket, ismerik LEGALÁBB a KAT-TUN-t (még jobb, ha pl. a GazettE-et és a NewS-t is), és szigorúan felhívják a figyelmemet a tárgyi tévedéseimre és a stilisztikai hibáimra. :-D Lehetőség szerint az e-mail címemre várom a "jelentkezéseket". (szandy0426@freemail.hu) Köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 szeptember 10 (szerda), 19:46 
Zöldfülű

Hello!
Készülőben lévő történetemhez keresek bétát, aki elmondaná a véleményét. Private Drive-os írás lesz, alapvetően romantikus történet, meg a vége egy kicsit szomorú, illetve vannak benne humoros részek, az egész max 12-es karikával. Olyan bétát szeretnék, aki viszonylag gyorsan dolgozik, bár nem fogom megterhelni :-)
Aki segítene, írjon! Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétakunyera
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 30 (szombat), 16:41 
Zöldfülű

Helló!
Van egy törim (még készül) amihez szeretnék egy szókimondó bétát igényelni. Draco-Hermione a storym, cinikus, de mégis komoly, és tizennyolcas, mert van benne kínzás, meg pár pikáns rész, de nem egy elolvadokderomantikus-fajta. Ja, és tök kezdő vagyok ebben a béta-dologban... :roll: Az emailem: borycsilla@citromail.hu
Légyszi írj, ha van türelmed, és esküszöm megpróbálok nem szerencsétlenkedni!
Előre is köszi! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 29 (péntek), 23:33 
Zöldfülű

Hali! Egy bétát keresek a romantikus, szövevényes néhol vidám, néhol borús regényemhez.(nem slash!!!) A történetemben a tekergőknek is kijut majd szerepből, viszont nem ők adják meg a történet főirányvonalát, hanem a saját szereplők. Szeretném, ha a vállalkozó béta őszinte, segítőkész és a hülye gondolataimra is nyitott lenne. Ha normálisan megvitathatnánk a hibáimat és nem csak elküldeném a történetet, ő meg véleményezve vissza. Előre is köszönöm. Az email címem: yesmeer@indamail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 28 (csütörtök), 21:08 
Zöldfülű

Emmacska! Slash!!!!!!!!! Lecsaphatok rád ? :twisted: :twisted:
Ha keresel még bétát, zaklass bátran msn-en! dorczi.jml@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek!
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 27 (szerda), 16:01 
Zöldfülű

Mint mindenki más én is bétát keresek! Ron/ Hermione történetről lenne szó. Melyben 18- as rész is lesz. Kezdő iró vagyok, úgyhogy aki segitene nekem azt kérem jelentkezzen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 23 (szombat), 21:01 
Zöldfülű

sziasztok
Egy Draco Harry slash-hoz keresek bétát egyelőre Word-ben van 2 oldal csak azt kellene átnézni mert nem a legjobb a vesszőérzékem és helyesírási hibáim is vannak. Igazából tervezem a folytatatást úgyhogy jó lenne valaki olyan aki hosszabb időre el tudná vállalni.
Nem frissíteném sűrűn hetente egyszer (akkor is hétvégén). Mivel koleszos vagyok és ott nincs időm internetezni.
Várom a minél előbbi segítséget. Előre is köszönöm.
E-mail címem szasza585@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 20 (szerda), 16:50 
Zöldfülű

Sziasztok!
Angolul tudó bétát keresek egy készülő slash fordításomhoz.A történet tartalmaz 18as részeket is úgyhogy akit ez riaszt az ne jelentkezzen.:-)
Olyan emberre lenne szükségem aki tud segíteni ha valahol elakadok a fordításban, mert bár elég jó az angolom azért messze sem tökéletes.Ezenfelül tud tanácsot adni, hogy a magyar nyelvű szöveg is szép és értelmes legyen, helyesírási hibáktól mentes.
Ha valakit érdekel a dolog kérem írjon minél előbb.

Caroleee

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 19 (kedd), 14:03 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétázást vállalok, tizennyolcas sztorik is jöhetnek, kivéve Slasht.
A Privet Drive témák is nagyon érdekelnek, tényleg bármit vállalok, bár ha csupa csöpögés akció nélkül, akkor nem hiszem, hogy én vagyok az embered.
Az írásaimat Merengőn AmJane név alatt találjátok, ha esetleg "referencia" kell, bár a saját sztorijaim azok, amiket nem tudnék magamnak átbétázni.
Viszonylag gyorsan, egy-két napon belül javítanék! A véleményemet mindenről őszintén megmondom, és észreveszem az apróbb hibákat is...

Msn: cassie-anna@hotmail.com
Mail: menhely@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 18 (hétfő), 18:13 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szívesen bétázok bárkinek bármilyen történetet, egyedül a slash-től zárkózom el. Leginkább a tekergős ficeket kedvelem, a romantikus és humoros sztorikat. Mások írásaiban általában azonnal kiszúrom a hibákat, a sajátomba néha nagyon bele tudok keveredniXD. Suli időben lassabb lennék, csak hétvégén tudnék segíteni, viszont most szünetben gyors lennék:) E-mail címem: lothwin@freemail.hu, msn: lothwin@hotmail.com

Írjál nekem bátran, ha kell egy kis segítség;)
Lothwin

Már nem aktuális.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 18 (hétfő), 13:31 
Zöldfülű

Üdv mindenkinek!
Én egy bétát keresek,aki átnézi a történeteim és kijavítja a hibáim.A történeteim(2 van eddig,ami még nem jutott el arra a szintre,hogy feltegyék)privet driveosok.Az egyik romantikus/humor,a másik pedig dráma,mindkettő 18-as korhatárral.Nagyon megköszönném ha valaki segítene!Puszi:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek. ^^,
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 18 (hétfő), 11:08 
Könyvmoly

Sziasztok.
Én is, -mint ugye itt mindenki- xD Bétát keresek.
Aki átolvassa történetem, és szól, hogy mit, hol rontottam el.
A történeteim általában Perselus Piton/saját szereplő , de lehetséges Sirius Black/ saját szereplő, esetleg Lucius Malfoy / saját szereplő.
Egyenlőre még csak Pitonos van, az lenne a legfontosabb...
Előre is köszi!
CzUpP

e-mail: milasnape@citromail.hu
msn: majd e-mailen keresztül...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Milasnape 2008 augusztus 18 (hétfő), 14:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 17 (vasárnap), 21:46 
Zöldfülű

Sziasztok!
Béta kerestetik :)
aki
- átnézi PPHG és Piton/saját szereplős írásaimat.
- véleményt mond és egyebek
:)
msn: lina-kisasszony@freemail.hu vagy e-mail: hana-rods@freemail.hu
előre is köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 16 (szombat), 9:15 
Zöldfülű

Bettina Aiedail írta:
Sziasztok! Egy 14 éves lány vagyok aki imád írni . Csak az a baj ,hogy hibásan ,most találtam rá az oldalra fel is töltöttem az irományom de nem fogadják el . Nagyon elszomorodtam és ezuton kérnék segítséget.
:roll: :cry: :cry: Lécci valaki jelentkezzen vagy írjon üzenetet az e-mailomra: bettina.aiedail@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 16 (szombat), 8:03 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én még mindig Bétát keresnék, hosszabb távra, aki átolvasná a történeteimet. Slash és egyébb témákban egyaránt írok. (Persze Slash terén, a magam részéről kerülöm a P18-as szorikat)
Persze a jelentkező bétajelöltnek nem csak a helyesírást kellene ellenőriznie hanem egyben a szóhasználatot is.
A lényeg, hogy ne félj kimondani, hogy mi nem tetszett a sztorikban... Én nem vagyok sértődös és elfogadom a tanácsokat is.

Várom minden Bétának jelentkező emberke e-mail-jét a:
brooklynh@freemail.hu vagy seraphiel21@gmail.com e-mail címre.
Előre is köszi annak aki jelentkezik

Jó lenne ha inkább olyan lenne aki otthon van nem csak a HP témában hanem az anime/mangában is, mert ebben is írok.

See ya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ..
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 15 (péntek), 19:32 
Zöldfülű

Mint már annyian előttem leírták, nekem is vannak gondjaim a helyesírással. Nagyon örülnék és hálás lennék, ha akadna valaki aki bétázna nekem.
e-mai címem: mrsweasley@vipmail.hu
Erre írjatok. Köszi szépen előre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 15 (péntek), 17:19 
Zöldfülű

Sziasztok! Egy 14 éves lány vagyok aki imád írni . Csak az a baj ,hogy hibásan ,most találtam rá az oldalra fel is töltöttem az irományom de nem fogadják el . Nagyon elszomorodtam és ezuton kérnék segítséget.
:roll: :cry: :cry: Lécci valaki jelentkezzen vagy írjon üzenetet az e-mailomra: bettina.aiedail@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 14 (csütörtök), 18:47 
Zöldfülű

Sziasztok! Juj, én is bétát keresnék... mint általában mindneki. :D Nagyon sok történetem van, de álatlában nem szoktam őket feltölteni, így nem kell megijedni, nem fogom elhalmozni töménytelen, silány minőségű ficekkel. :lol: De e miatt nem tudom garantálni, hogy csak saját fandomú, vagy Harry Potteres, illetve hogy nem slash és nincs benne 18-as korhatárú rész. Van egy saját fandomú történetem, amit most szeretnék feltölteni, csak nem engedték fel, nyelvtani hibáim miatt. Erre szeretnék, most egy bétát, és egyenlőre nem hosszú távra. Romantikus mű lenne, diákokról, végzősökről szól, világmegváltó gondolatok nélkül. Ha valaki elválalja, akkor azt angyon szépen köszönöm. :P

szerk.: A körülmények kicsit változtak, próbálkoztam és sikeresen vettem az akadályt, így az első fejezet fel lett töltve. A címe: A boldogság a cél
Ettől függetlenül szeretném, ha valaki bétázná nekem ezt a történetemet. Köszi
emailem: roseline@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 14 (csütörtök), 17:13 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nos nem véletlenül keveredtem ebbe a topicba, ugyanis.. (hatásszünet) Igen, bétát keresek.
A történeteim általában nem Harry Potteresek, gyakran szerepjáték stílusúak. (Mivel azok) Illetve megüthetik a 18-as karikát.
Olyan bétát keresnék, aki viszonylag türelmes és jobban ért pl. a vesszők kirakásához, mint én. Az se lenne hátrány, ha nem csupán egy-egy részt tudna megnézni, hanem többször is számíthatnék a segítségére.

Remélem akad majd jelentkező.
E-mail: parys@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 09 (szombat), 22:08 
Zöldfülű

royce626 írta:
Sziasztok
kii mást mint egy Bétát keresnék...
aki:
- átnézi a nem HP fandomban tartozó írásaimat /2db kb. 30-40 oldalnyi írás és ennyi. egyik sem üti a 18 + karikát /
- kiválogatja ,hogy oda nem tettem, oda meg minek tettem vesszőt
- átnézni, hogy kötő vagy gondolta jel kellene-e.
- stb stb.

mert ebben az ügyben én már azt sem tudom, hogy hányas bilin ülök.

ja és nem utolsó sorban tényleg elvégzi azt amire vállalkozik.

cserébe üldözöm az örök hálámmal :) és még krizálhat is... persze csak szolidan

mindenkinek köszönet :)

Ha még aktuális a kérdés, én szívesen elvállalom (főleg a saját fandom miatt). Az remélem nem gond, hogy én a tartalmi részt is nagyon alaposan átnézem, nem csak a nyelvtani hibákat, és egyebeket. Erősen hajlamos vagyok az általam észrevett hibák mindegyikének részletezésére (volt már, hogy a kritikám hosszabb volt a kritizálandó műnél, de komolyan) :roll: , és ha azt kívánja a helyzet, van, hogy olyat mondok, hogy ezt írd át teljesen. Ha úgy érzed, el tudod viselni a hülye fejemet egy bétázás erejéig, én szívesen segítek, de ha nem szeretnéd az sem gond, csak jelezd, hogy ne számítsak rá. :) Msn-en a mindaleth@hotmail.com-on vagyok elérhető, illetve e-mailen a claudettenoir@freemail.hu-n.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: S.O.S.
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 08 (péntek), 18:45 
Zöldfülű

Yvainne írta:
Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok, gondban a magyar nevekkel (angolul és szlovákul nem minden pont olyan, mint magyarul). El-elütök valamit... helyesírás, brrr.. Nagyon szépen kérek egy jó lelkű, gondos, becsületes, szorgalmas, türelmes személyt, könyörüljön meg rajtam. Nem lesz túl gyakori a fejezet, de dolog biztosan akad vele. Kritika jöhet! Elviselem :-)

Szija! Nagyon szívesen vállalom, persze ha azóta még nem csapot le rád valaki. :-D Milyen témájú történeteket írsz? mert erről nem esett szó... Jólelkűnek még nem mondtak, de segítőkész vagyok, csak annyira gondos másokéval, mint a sajátommal, vagyis ezerszer átnézek mindent és néha egy-egy csípősebb megjegyzéssel vagy tanáccsal egészítem ki a helyesírási javításokat. Szorgalmas nem nagyon vagyok, de rá tudom venni magam, hogy amit megígértem, azt határidővel teljesítsem.
Remélem a kezeim közé adod magad, és megkaparinthtom a történeted:D
Üdv: Maggie

Egyet szeress,
De őt forrón és hűn.
*♥*♥*♥*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: S.O.S.
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 06 (szerda), 22:52 
Zöldfülű

Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok, gondban a magyar nevekkel (angolul és szlovákul nem minden pont olyan, mint magyarul). El-elütök valamit... helyesírás, brrr.. Nagyon szépen kérek egy jó lelkű, gondos, becsületes, szorgalmas, türelmes személyt, könyörüljön meg rajtam. Nem lesz túl gyakori a fejezet, de dolog biztosan akad vele. Kritika jöhet! Elviselem :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 05 (kedd), 14:03 
Zöldfülű

Sziasztok
kii mást mint egy Bétát keresnék...
aki:
- átnézi a nem HP fandomban tartozó írásaimat /2db kb. 30-40 oldalnyi írás és ennyi. egyik sem üti a 18 + karikát /
- kiválogatja ,hogy oda nem tettem, oda meg minek tettem vesszőt
- átnézni, hogy kötő vagy gondolta jel kellene-e.
- stb stb.

mert ebben az ügyben én már azt sem tudom, hogy hányas bilin ülök.

ja és nem utolsó sorban tényleg elvégzi azt amire vállalkozik.

cserébe üldözöm az örök hálámmal :) és még krizálhat is... persze csak szolidan

mindenkinek köszönet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 05 (kedd), 9:51 
Fanficbúvár

Ehhez a történetemhez keresnék bétát. A helyesírásommal nincs gond, néha elgépelek szavakat, meg szokásom egybe írni az olyan szavakat, mint pl. hanyatt vágódott, hozzá vágott stb.
A leendő bétám feladata elsősorban az lenne, hogy kiszűrje a magyartalan mondataimat (mivel németes vagyok, így évközben nem sokat foglalkozom a magyar nyelvvel), valamint szóljon, hogy ha valamelyik jelenet nincs rendesen kifejtve.
Egy kikötés: a béta legyen több, mint 16, mert elég durva a történet :roll:

Ha van valaki, akit esetleg érdekelne, megtalál a fórumon PÜben :)
Msn: szendi89@hotmail.com
E-mail: delalex@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Bétát keresek!
HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 05 (kedd), 9:16 
Zöldfülű

draco girl írta:
Sziasztok!

Slash tartalmú írásokhoz keresek bétát!

légyszi, légyszi, én szeretném xD *nyújtózkodik*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 augusztus 04 (hétfő), 21:58 
Zöldfülű

Bétát keresnék egy apró novellához, amit csak átkéne nézni, mert a helyesírásom nem valami jó, itt-ott lehet, hogy a mondataim sem teljesen helyesek. Ez volt az első ilyen, amit életemben írtam, szóval "elég" kezdő vagyok... Szerelmes történet alapjáraton, szomorú véggel.
Ha valaki szeretne jelentkezni, várom az e-mail-t a :
solyomnora@vipmail.hu címre
Előre is köszönöm

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2008 július 30 (szerda), 20:03 
Könyvmoly

Sziasztok!

Slash tartalmú írásokhoz keresek bétát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta
HozzászólásElküldve: 2008 július 29 (kedd), 13:17 
Zöldfülű

Köszönöm mindenkinek, aki visszajelzett, a "problémám" meg lett oldva:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétázást vállalok
HozzászólásElküldve: 2008 július 28 (hétfő), 17:47 
Zöldfülű

Bétázást vállalok! ^^

20 éves egyetemista lány vagyok, a tanítói szakos, így később a szakmámban is ezt kell majd hasznosítanom. Ezen felül 5-6 éve írogatok és még több ideje olvasok szinte már mániákusan , így van elképzelésem a jó írásokról. Ezen felül viszont igyekszem majd meghagyni egy történet eredetiségét. Kritikákkal viszont valószínűleg kemény leszek (bár magamat ismerve... Jobb szeretem a békességet és szeretek mások lelkébe gázolni).
Célom, hogy a csiszolatlan gyémántokból csodás ékkövet varázsoljak mindenki elkápráztatására! ^^ Keressetek nyugodtan.

Üdv: Tapmacs

"Minden megtudható egy emberről, a jelene, múltja, jövője, tán a legfontosabb titkai is - csak az nem, hogy mitől lát benne csodát egy másik. Hol rejlik benne a reménynek az a megtestesülése, amitől egy léleknek egyszer csak érdemes lesz élni."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 27 (vasárnap), 22:10 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek a Draco/Hermionés sztorimhoz, mert sajnos az eddigi bétám már nem tudja vállani a feladatot. :-( Már 6 fejezetet megírtam a 7. készülőben van. Cím: A sötétségből a fénybe
Aki szívesen elvállalná, írhat mailt a szaboreni92@freemail.hu címre, vagy msnen is elér a reni9206@vipmail.hu,de privát üzenet is megfelel.:-)
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 26 (szombat), 20:37 
Zöldfülű

Hali!!

keresek egy olyan bétát aki fölvan készülve minden borzalomra mint pl.:hihetetlenül rossz helyesírás szüreális mondat felépítés meg ehez hasonlók. :oops: elérhetőségeim:minimica1101@vipmail.hu vagy msn:marianngeneral@hotmail.hu előre is köszönöm annak aki jelenkezik rá.

pusz:Susie :-D :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 26 (szombat), 8:00 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én még mindig Bétát keresnék, hosszabb távra, aki átolvasná a történeteimet. Slash és egyébb témákban egyaránt írok. (Persze Slash terén, a magam részéről kerülöm a P18-as szorikat)
Persze a jelentkező bétajelöltnek nem csak a helyesírást kellene ellenőriznie hanem egyben a szóhasználatot is.
A lényeg, hogy ne félj kimondani, hogy mi nem tetszett a sztorikban... Én nem vagyok sértődös és elfogadom a tanácsokat is.

Előre is köszi annak aki jelentkezik!

Ui.: Sürgős lenne!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta
HozzászólásElküldve: 2008 július 24 (csütörtök), 12:50 
Zöldfülű

Hellóka!
Nagy szükségem lenne valakire, aki átnézi a regényemet, és nem riad vissza a borzasztó fogalmazásomon/ helyesírásomon, stb.
e-mail címem: jankobia@freemail.hu
msn: jankobia@freemail.hu
Előrre is köszönöm!
Bia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bétát keres/ kínál :)
HozzászólásElküldve: 2008 július 24 (csütörtök), 11:47 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
Sziasztok.
Szükségem lenne egy olyan bétára, aki elég jól tud angolul, mert az én nyelvtudásom bizony hagy némi kívánnivalót maga után.
Továbbá és is felajánlom, h szivesen leszek béta ha valakinek szüksége van egy mindenbe beleakadó kritikusra :D
Ha szeretnétek, itt értek el: lorddracul10@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 24 (csütörtök), 8:21 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék a történeteimhez. Az egyik egy Rómeó & Júlia rekonstrukció varázsvilágban. :o A másik egy humoros történet Harry rokoni szálairól. :lol: Ezeket kéne a nagylelkű vállalkozóinak eltűrnie, és véleményeznie.
Lehetőleg a leendő bétám legyen tapasztalt író!!! Tehát már sok mindent megélt, jó és rossz kritikákat egyaránt begyűjtő.
Előre is köszönöm!
A jelentkező írjon az eupheria@citromail.hu e-mail címre.

Akit érdekel, a történeteimet Merlin név alatt el lehet olvasni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :-)
HozzászólásElküldve: 2008 július 23 (szerda), 18:12 
Sztorihajhász

Halihó! ^^

Szívesen vállalok bétázást!
Keress fel ha kell:
- Egy gyors, őszinte és megbízható béta. A helyesírásom elég jó. És a véleményem is megmondom.
Mindenféle dolog jöhet. Lehet SLASH, +18, és minden egyéb.
Társalgó típus vagyok, szóval nem az van hogy átküldöd én vissza, és letudva a beszélgetés. :-)

Itt tudsz elérni:
MSN: clara.kaulitz@hotmail.de

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 22 (kedd), 22:32 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szívesen bétázok (Slash, 18, PD, akármi jöhet), ha cserébe bétáz valaki engem. :)
ellemalac@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 22 (kedd), 14:10 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ha valakinek szüksége lenne egy bétára, én mostanában ráérek, és egész jól tudok javítani mindent, kivéve a saját termékeimet, szóval nyugodtan írjatok : clytia@citromail.hu ill. msn: dodoskaw92@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 21 (hétfő), 7:03 
Írópalánta

Szia, aki olvassa ezeket a sorokat! Elkezdtem írni egy történetet, aminek már az első fejezete felkerült, és szükségem lenne egy bétára, aki segít, hogy amit írók még jobb legyen, illetve megmondja a véleményét őszintén. Az MSN címem almalma@freemail.hu. Remélem elválalód. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 16 (szerda), 18:11 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nekem is szükségem lenne egy bétára, aki átnézi az írásom, és segít nekem. Erre írjon: nikcicitrom@citromail.hu (e-mail és MSN címem egyben)

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítsetek lécci.
HozzászólásElküldve: 2008 július 16 (szerda), 17:58 
Zöldfülű

Sziasztok. Nagyon nagy szükségem lenne egy bétára, aki átnézné az írásaimat. Különösen ajánlott azoknak, akik szeretik a fantasykat, és a fanfictionokat. Lécci, írjatok, nagy szükségem van rátok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 16 (szerda), 15:27 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ui.: Sürgős lenne!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 16 (szerda), 14:52 
Zöldfülű

Bétát keresek slash torténeteimhez. Foleg ékezetpotlásra lenne szukségem, mert kulfoldon élek ahol nincsenek speciális magyar ékezetek.
Olyat keresek, aki nagykorú - a téma miatt - , és aki a fogalmazásomba is bele tudna javítani, szoismétlés, stb.

quietcool@citromail.hu

Koszonom.
quiet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: keresenék!
HozzászólásElküldve: 2008 július 16 (szerda), 13:16 
Zöldfülű

Bétát keresnék, az egyelőre 1 szem regényemhez, ami 6 fejezettel rendelkezik, meg egy készülő félben lévővel. A címe: 8. évem a Roxfortban.
Nem csak a helyesírási szempontok lennének fontosak, jó lenne ha a nyelvhelyességet, és a tartalmat is bírálná, lehetőleg visszamenőleg ^^ :roll: . Sok panasz egyelőre nem volt rám, de "ha lúd, legyen kövér" :lol: Draco/Hermione sztori szeretne lenni a történet, ha nagy lesz... és remélhetőleg elég kalandosra fog sikerülni, ha a múzsák is úgy akarják. :-)
A kritikát állom.

e-mail: sissy91@vipmail.hu
MSN: nikuc@hotmail.com

Szeretettel várok minden jelentkezőt! :-D

* Megoldva :-) *

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jeanne 2008 július 24 (csütörtök), 12:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta keresése
HozzászólásElküldve: 2008 július 12 (szombat), 10:15 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is Bétát keresnék, hosszabb távra, aki átolvasná a történeteimet. Slash és egyébb témákban egyaránt írok. (Persze Slash terén, a magam részéről kerülöm a P18-as szorikat)

brooklynh@freemail.hu vagy seraphiel21@gmail.hu e-mail címre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta keresés
HozzászólásElküldve: 2008 július 11 (péntek), 11:43 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is Bétát keresnék, hosszabb távra, aki átolvasná a történeteimet. Slash és egyébb témákban egyaránt írok. (Persze Slash terén, a magam részéről kerülöm a P18-as szorikat)

brooklynh@freemail.hu vagy seraphiel21@gmail.hu e-mail címre.
Előre is köszi annak aki jelentkezik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 07 (hétfő), 7:46 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Tündérország = Kárpát-medence (valahol középtájon, Szeged térségében)
Jó reggelt mindenkinek!

Új író vagyok a Merengőn, egyesek a Lumosról ismerhetnek. Bétázást vállalok. Helyesírásomra nincs panasz, helyesírási verseny megyei fordulójára kijutottam, eléggé gyors is vagyok. Slasht és 18-ast nem vállalok (nem vagyok még 18 ). :wink:

Akit érdekel, ide írhat: rekabora@gmail.com

(MSN-em sajnos nincs.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 július 06 (vasárnap), 17:51 
Írópalánta

Sziasztok!

Öhm, igazából bétát keresni jöttem most ide... :-D Főként a Privet Drive-os sztorimhoz kéne, a Beérkezett levelekhez, de örülnék, ha a jelentkező béta elvállalná a fanfictionjaim lektorálását is. :) Ami nálam elég sokrétű: Sirius/saját szereplő, L/J és bármi, amire kedvet fogok kapni később... (de főleg romantikusra számítson, minden mennyiségben) És a következők a fontosak nekem: ne csak helyesírási, hanem tartalmi, fogalmazási szempontból is nézze a történetet. Merje megmondani, h ez most rossz lett stb... És legyen gyors. :D Najó, közepesen gyors...

Aki elvállalná, az ide írjon: ezsuzs[kukac]gmail[pont]com

Előre is köszönöm! :)
Sissy

Megoldva.:)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sissy 2008 december 27 (szombat), 11:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bétát keresek ^^
HozzászólásElküldve: 2008 június 27 (péntek), 10:49 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nos hát...keresek egy bétát, mert én béna vagyok javításban, nem értek hozzá. Egyenlőre csak egy fejezet van kész, meg is próbáltam feltenni próba-szerencse alapon. Hát visszadobták, de számítottam rá. :D Nos, nem is ez a lényeg. Hanem, hogy tudjak írni egy külsőleg,belsőleg szórakoztató sztorit, mert már kikívánkozik belőlem, és ehhez kéne egy hozzáértő segítsége ^^ :oops: :-)

A történet Private Drive kategóriás, egyenlőre hosszúságot nem gondoltam végig, romantika, átlagos, humor jellemzős. A főszereplő egy gimnazista csaj, és hát barátok, szerelmek, szülők. Vagyis a kamaszok világa :D

Kérnék, egy nagyon-nagyon türelmes bétát, aki közepesen gyorsan dolgozik (ha van ilyen XD), és ellát tanácsokkal, javaslatokkal, hogy jobbá, élvezhetőbbé az írásomat ^^
Köszike a meghallgatásért!
ha vki elvállalná, akor ide írhat: Shipucsaj@citromail.hu vagy ezen a címen felvehet msnre is ^^
Kééérve kérem vmelyik fantasztikus bétát segítsen rajtam! ^^

szerk: köszike, már megtalált egy béta úhhogy további keresés lefújva ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Akinek esetleg bétára van szüksége
HozzászólásElküldve: 2008 június 26 (csütörtök), 20:37 
Zöldfülű

Heló!

Egy szép nyári napon, ami pont mára esik az jutott eszembe, hogy esetleg beváltom régi álmom, és csatlakozom a bétázók közé, ezzel kiélve tanítási, és állandó segítségnyújtási kényszerem.

Szóval!

Aki nagy szükségét látja egy olyan bétának, mint én, az jelentkezzen!

Hogy milyen vagyok?

Nos kérem szépen:

Tekintve, hogy napi minimum 7 órát ülök a gép előtt, hamar a tettek mezejére tudok lépni. Precíz vagyok, a legkisebb hibát is észre szoktam venni. Több lehetőséget felajánlok a szerzőnek, és úgy javítok, ahogy kéri, ha kell nem javítok bele a szórendbe, és a szóhasználatba, ha kell, akkor átfésülöm azt is alaposan. Véleményezésben könyörtelenül igazat mondok, na jó, talán a könyörtelent nem mondanám, de ha valami nem kóser, azt rögtön megmondom. Feltétel annyi lenne mindösszesen, hogy az illető szóljon előre pontosan mit szeretne, milyen hamar, és milyen kategóriájú a fejezete, valamint szeretne-e véleményt.

Remélem felkeltettem az érdeklődésteket!

Írjatok bátran a következő címre: jennapotti@gmail.com v. jenna27@freemail.hu

Minden kedves merengősnek napsütésben és Harry Potterben gazdag nyarat!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra