Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 13:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 370 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 05 (csütörtök), 19:59 
Írópalánta

Hali!

Az erősebbik nem 28. fejezete adminkézre adva.
29. bemásolás alatt.

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 23:36 
Írópalánta

Halihó!

Az erősebbik nem 27. fejezete adminkézre adva.
28. fejezet kész, de alfázásra és bétázásra vár.

gabogabo2: nem az ihletmanóval volt gond, bétám volt távol a gépétől.

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 február 03 (kedd), 20:53 
Zöldfülű

Khm, khm....

Szeretnék érdeklődni mikorra várható a következő fejezet Az erősebbik nemből? Csak nem az ihletmanóddal van probléma? Talán, ha adsz neki sok teát, valami rágcsálnivalót hamarabb megtalál :-D

Csak érdeklődöm, semmi követelőzés. Pusztán kíváncsiság. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 18:13 
Írópalánta

Hali!

*Elmegy, és megkeresi az ominózus részt...*
*Vakarja a fejét, és tűnődik*
Rég volt már, mikor azt írtam, nem emlékszem rá, miért épp így készült. Jegyzem a dolgot, és később javítom. Köszönöm, hogy szóltál. Minden hibát szívesen fogadok, mert csak így lehet végre "kész" a történet.

Az viszont külön jó érzéssel tölt el, hogy újra nekiállsz elolvasni. Nekem is van pár történet amit ha csak elkezdek, muszáj végigolvasnom. kezdetben azt se gondoltam, hogy ilyen sikere lesz ennek a sztorinak, és még többször is nekifut valaki... igazán jól esik.

Neked is szép napot (már lassan este)!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 16:21 
Zöldfülű

Hali!

Bocs, hogy kekeckedek, lenne egy észrevételem az 5. fejezet elejével. Mégpedig a következő két mondattal:

Piton a kandallóhoz lépett, és egy dobozt nyújtott a lánynak a Hop-porral. Egy keveset a tűzbe szórt, így az zöld színre váltott. Mio belemarkolt a porba, majd a tanárra nézett még utoljára.

Szóval a problémám, Mio miért markol bele a hopp-porba, mikor már Piton beleszórta, hogy tudjon a kandallón keresztül távozni. Hmmm? :?

Még ugye a múltkor elkezdtem újra olvasni, de akkor egyéb elfoglaltságok miatt befejeztem és nem olvastam el megint végig csak az első pár részig jutottam az ismétléssel, de most megint elkezdtem. :D

Na mindegy, további kellemes napot és jó palacsinta evést :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 29 (csütörtök), 9:57 
Írópalánta

Hali!

Az erősebbik nem 26. fejezete 18-as karikával adminkézre adva.

Jó olvasást hozzá!

27. fejezetnek ma megint megpróbálok nekilátni hátha haladok is vele.

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 28 (szerda), 0:25 
Írópalánta

:D

Nem is akarok én senkit se bíztatni az írásra, bár lehet (sőt biztos) sokan jobbat alkotnának, mint amiket néha lehet találni...
Az én szabadidőm a gép előtt úgy néz ki, hoyg olvasok, ha nincs mitolvasni írok, ha nem tudok épp írni, keresek filmet, vagy valamit, ha az sincs kedvemre való... hát nagyritkán játszok is... De idejét se tudom, hogy hány éve unatkoztam utoljára.

Most viszont megyek aludni.

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 27 (kedd), 20:33 
Zöldfülű

Úgy tesz mintha gondolkodna. =)) Szeretem a szarkazmusodat, gúnyodat.

Igazad van nem sok rózsa van mellettem, max csak lerágott körmök :lol:

Az a gond, hogy semmi érzékem nincs az íráshoz, plusz ihletem sincs. Van mikor olvasok egy történetet, mint például a tiedet is és azt gondolom fantasztikus, hogy képes valaki ilyen remek történetet kitalálni. ;) És egyúttal mindig felmerül bennem, én nem lennék képes rá ilyen jól fogalmazni, meg hasonlók. Így marad nekem az olvasás, csak sajna nem sok olyan történet van, ami nekem személy szerint tetszene. Na jó vannak, nem panaszkodom,mert minden nap valamelyik kedvencem folytatódik, de ez max. egy, vagy két történet és ezek maximum 2-3 oldalasak. És ekkor jön a dilemmám mit olvassak még abban a pár szabad órában, amim van.

Na jó nem panaszkodom, mert el tudom ütni az időmet mással is, de egyszerűen imádok olvasni.

Jól van most már befejezem, nem tartalak tovább fel. További kellemes estét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 27 (kedd), 16:14 
Írópalánta

Örülök.

Igazán megszokhattad már a függővégeket. Voltam sztem én már gonoszabb is ennél. :P

Gondolom nálad sem terem rózsa a széked mellet... ilyen türelmetlenség mellett... :P

Kihúzod? Kénytelen leszel. Bár valahol megértelek. Néha én is úgy vagyok már, hogy olvasni nincs mit, hát írok. :) Na de aki nem ír, az csak várhat... Hm... Lehet tényleg kegyetlen vagyok? *úgy tesz, mintha gondolkodna*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 27 (kedd), 15:25 
Zöldfülű

Igen, így már érthető a mondat.

Egyébként azt meg már szóvá sem tettem, hogy már megint FÜGGŐVÉGET hagytál. Ennyi gonoszság, hogy férhet egy íróba?! Szegény olvasói meg csak várnak, várnak és megint csak türelmetlenül várnak a folytatásra. :-D

Na jó csütörtökig csak kihúzom valahogy, nem mintha lenne más választásom :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 27 (kedd), 14:46 
Írópalánta

Szia!

Hiba már javítva, de köszi, hogy te is szóltál! Én se vagyok tökéletes, no.

Második mondat nem hibás. A lényeg, hogy Piton láthatatlan, így Hermione nem látja, ha kinyítja a szemét(nyilván), és elég fura a levegőhöz közelíteni, vagy a levegőt simogatni. Csukott szemmel viszont az érzékeire hagyatkozva "maga előtt láthataja". Remélem érthető voltam.

Piton és Hermione valóban haladnak, de még vannak apróbb akadályok mint pl a lányzó maga, mivel tagatdja, hogy szerelmes, és tán még nem is az, legalábbis nem igazán. Hűde értelmesen tudok ma fogalmazni...

Folytatás csütörtökön. Megyek írni a 27. fejit.

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 27 (kedd), 13:23 
Zöldfülű

Szia!

Egy hibás mondatot találtam a 25. fejezetben idézem:

Reggel Hermione kicsit csalódottan kelt fel. Tudta, hogy az esti ölelésnek köszönhette, hogy olyan jól aludt, és hiányolta a gyengéd karokat. Másrészt elégedett volt, mert vágyott a férfira, és így kapott belőle valamit, és nem neki kellett lépnie. A reggeli kellemes hangulatban telt, csak Hermione pirult el néha, amit a férfi apró, de elégedett mosollyal a férfi részéről.

Meg ezt a mondatot sem igazán értettem :
És a várt pillanat is eljött. Ám, mikor Piton a már szokásos módon bebújt mögé a takaró alá, Hermione meg se várta az ölelő kart, hanem szembe fordult vele. "Szemeit csukva tartotta, mert egyszerűbb volt úgy, hogy nem látta… hát, hogy nem látta. "

De lehet, hogy csak a felfogóképességemmel van gond :oops:

Egyébként meg nagyon tetszett a fejezet. Úgy látszik lassan, de biztosan Piton megszerzi magának Hermionét. :-D

Mint mindig kíváncsian várom a folytatást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 27 (kedd), 12:22 
Írópalánta

Hi!

Az erősebbik nem 25. fejezete adminkézre adva.
26. fejezet bétázás alatt.

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 25 (vasárnap), 13:07 
Írópalánta

Hi!

Az erősebbik nem 24. fejezete adminkézre adva.
25. fejezet megírva, alfázásra és bétázásra vár.
26. fejinek nekiálltam, de csak kézzel van írva, mert közben palacsintát sütöttem. :P

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 23 (péntek), 10:27 
Írópalánta

Szép jó napot!

Az erősebbik nem 23. fejezete adminkézre adva.

24. fejezet kész és bétázva, ha jók lesztek, és én is jól haladok a folytatással, megkapjátok holnap. Ha nem, akkor vasárnap.

Jó olvasást!

pápá

U.i.: Mondjatok köszönetet ti is stoobie-nak, mert folyton bétázással zaklatom. :) Csak egyszer érje utol a hálám... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 21 (szerda), 18:13 
Írópalánta

Hali!

22. fejit adminkézre adtam. Remélhetőleg elfogadható állapotban. Kiderült, hogy bétázás után még benne maradt egy piszok csúnya hiba, és némiképp át kellett írnom, de bétám nem került ma elő. Ha mégis hibás, majd javítom, feltéve ha egyáltalán felengedik. :P Annyi hiba azért nem lehet benne. Tán.

23. feji kész, sőt, nincs benne függővég. Hogy ezt hogy hoztam össze... Viszont nincs bétázva.

Közeledik a sztori vége... :)

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 20 (kedd), 16:29 
Írópalánta

Hali!

Köszi a jókívánságot. Eddig nem jött össze, a fejem még fáj, az imént nyeltem be egy gyógyszert, de nem pihenhetek, mert mennem kell boltba.

HG/DM-et nem igazán ígérhetek, ilyen sztori most nincs a tarsolyomban. ellenben HG/PP aaaaz van.
Ám úgy gondoltam, hogy csak akkor állok neki másnak, ha az erősebbik nem már kész.

Na most megyek túrázok a boltba, aztán meglátom, mi lesz.
pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 20 (kedd), 15:53 
Zöldfülű

Hali!

Először is jobbulást.

Másodszor meg, ha engem kérdeznél egy ilyen kérdéskörben, akkor én megint egy HG/PP, vagy egy HG/DM párosítású fanficre esne a választásom "kicsit sem beszél haza" :oops: De nekem ezek a párosítások tetszenek. Ha pedig azt kérdeznéd melyiket is folytasd a három közül /öhm, ha jól tudom, most jelenleg ennyit írsz/, akkor pedig nagy meglepetésedre Az erősebbik nem című történetedre voksolnék.

Valamiért /azon túl tettem magam, hogy a Nem-es kérdés valamikor majd Slash lesz és ettől függetlenül eddig elolvastam/olvasom/ az elején még tetszett, de az utolsó két fejezet már nem annyira jött be. :-(

Szóval én már szavaztam is :-D Még egyszer jobbulást és szerintem menjél pihenni egy kicsit. Nem ér annyit az egész, majd folytatod a történeteidet, amikor jobban leszel. Majd mindenki szépen megvárja a folytatást, közöttük én is /lehet, hogy én is beteg vagyok :-? , hogy ilyet tanácsolok :-D "megy lázat mérni"/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 20 (kedd), 14:50 
Írópalánta

Hali!

Egyenlőre a folytatás még az egy oldalt se érte el. A fejem fáj, és még dolgom is van, szóval nem ígérek semmit mára.

Amúgy... Töröm rajta a fejem, hogy elindítok egy szavazást, hogy melyik, avagy milyen történetnek álljak neki ezután.

No pápá, megyek elmulasztom a fájdalmaim.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 20 (kedd), 13:11 
Zöldfülű

Szia!

A merengőn az egyik kritikához azt írtad, ha megírod a következő fejit, akkor lehetséges a mai folytatás. Én ezért azt kívánom, hogy cuppantson homlokon a muzsád :-D

Az elkényesztetéssel pedig igazad van, de akkor is :(( csak megszokásból. Én személy szerint nagyon bizakodó vagyok hátha mégis megszánsz minket gyarló olvasókat ;) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 19 (hétfő), 11:15 
Írópalánta

21. feji adminkézre adva.
22. feji alkotás alatt.

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 17 (szombat), 17:24 
Írópalánta

Hali!

Az erősebbik nem 20. fejezete adminkézre adva.

21. fejezet négy és fél oldalából megvan két és fél.

Most pedig megyek olvasni. Nektek is jó olvasást!

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 16 (péntek), 22:42 
Írópalánta

Szép jó estét!

Kissé kiesett, hogy ma péntek van. De a lényeg: Adminkézre adtam a Nem-es kérdés 14. fejezetét. Ezzel fel is tettem az utolsót, ami meg van írva. Innentől türelmet kérek. Kissé mellőzve van. Hibáztatni lehet engem, Pitont, avagy netán még Hermionét is.

Ha már itt vagyok, elmondom, Az erősebbik nem 20. fejezetén jelenleg is dolgozom (ok, megszakítottam az alkotást a feltöltés és eme hozzászólás idejére), most trartak a három és fél oldalnál. Még egy oldal, elméletileg ma meglesz, és kész, aztán meglátjuk...

Addig is legyetek rosszak!
Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 16 (péntek), 9:00 
Zöldfülű

Oké ennek örülök, ne is enged a ló közelébe :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 15 (csütörtök), 23:24 
Írópalánta

Én mindig azt mondom, valamit valamiért. Ha van egy kapcsolata az embernek, abban el kell viselnie a rosszat is, hoyg aztán élvezhesse a jót. Senki sem tökéletes. Megszoksz, vagy megszöksz? hermi úgyfest ezt a választást nem kapta meg. Legalábbis még nemlátja a kiutat (befogtam a szemét XD).

Piton nem húzza be se a fülét, és... nos... se a farkát. Pitont meg nem engedem lónak még a közelébe sem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 15 (csütörtök), 22:30 
Zöldfülű

Hello! Na most akkor hol? XD nem tudom hogy talállak meg, így akkor adok egy emailcímet: lora.88@citromail.hu. Küldj elérhetőséget majd (msn-t pl) és akkor beszélgetünk :) üdv. xelia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 15 (csütörtök), 20:04 
Zöldfülű

Ez jó hír volt, egyébként meg nem kell Pitont nevelni, csak elfogadni. És én szívesen elfogadnám még így is. Na de nem panaszkodom, mert most van nekem egy saját bejáratú pasim, és ő is elég nehéz eset néha. De ez nem ide tartozik.

Akkor hála az égnek nem kell attól tartani, hogy most behúzza fülét farkát és meghunyászkodik majd, hogy elnyerje Hermione kegyét. Én csak azt szeretném, amire már ígéretet is tettél, hogy Piton ne essen annak a bizonyos lónak a másik felére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 15 (csütörtök), 19:38 
Írópalánta

Szia!

Nem pöröghet mindig a történet. Piton valóban elszégyellte magát, és ezt épp azért írtam bele, hogy picit észheztérjen, és észrevegye magát. Persze ez nem azt jelenti, hogy most aztán egycsapásra dejóéskedves lesz. Erről szó sincs. Pusztán úgymond "fejbekólintottam" picit. De próbálj csak meg megnevelni egy pasit ebben a korban... *morog és szitkokat motyog* Nem hagyom, hoyg elmebeteg pszichopata legyen. Hm. Hogy kell egy pszichot megpatkolni? XD Na jó. Pozitív érzések jönnek majd még.

XD A birtok határán tuti túl ment... XD Valaki boldog lesz a végén... Valaki pedig cseppet sem... *pszt!*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 15 (csütörtök), 19:14 
Zöldfülű

Szia!

Hol is kezdjem, tetszett a fejezet, mint eddig mindegyik. Most egy kicsit nyugisabb volt ez a rész, de ez így volt jó. Nekem személy szerint az tetszett nagyon, amikor Piton elszégyellte magát. Már kezdtem miatta aggódni, hogy teljesen pszichopatát csinálsz belőle, akinek nincs más érzése csak a vágy, lassan már teljesen megszállott lett és nem a jó értelemben. Ami lássuk be lassan már inkább félelmetessé tette. Ezért külön örültem, hogy azért még, ha nagyon mélyen is de vannak pozitív érzései :-)

Én szeretem Pitont, amikor gonosz, de lassan már túl ment/megy a határon. Ami nem baj, csak lassan átrakom magamban egy másik kategóriába, mondjuk a Sötét Varázslatok közé. Mivel egyre kevesebb esélyt látok én egy romantikus szálra, habár.... Ha jobban belegondolok még lehet valami, ha pont arra a részre gondolok, amikor elszégyellte magát, ott mintha valami megváltozott volna egy pillanatra a hangulat, de lehet csak én láttam bele valamit, ami nem is volt benne.

Na mindegy. Nem tudom mondtam-e már, de én egy pozitív végre számítok, ha lehet ezt tessék belekalkulálni írás közben :wink: :-P valamint mint mindig várom a folytatást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 15 (csütörtök), 14:45 
Írópalánta

Hali... nos, meg hó is

19. fejezet adminkézre adva.

Folytatás kézzel írva alakul, de még tán ma be is gépelem, és ha jól megy, folytatom is. De hogy mikor lesz kész, vagy mikor lesz bétázva, sőt, feltöltve, azt nem tudom.

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 14 (szerda), 18:45 
Írópalánta

Szia!

Jogos, jogos, jogos. Valamiért ez tényleg el lett nézve, főként írva. Köszi, hogy szóltál, javítottam. Senki sem szólt, hogy Piton ebédre hívja meg a lányt, és kissé fura, hogy vacsorával végeznek.

Tegnap előtt, meg tegnap egy infó miatt át kellett futnom a sztori bizonyos részeit, és más hibákat is javítottam.

És még tuti maradtak is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 14 (szerda), 15:18 
Zöldfülű

Helló!

Most, hogy ugye újra olvasom a történetedet, mivel új rész nincs. :cry: Megtaláltam azt a dolgot, ami bezavart a 14. fejezetben nekem, és amiért a kritikáknál én azt írtam, nem volt meglepő az esti próbálkozása a profnak. Erre azt felelted, hogy azért tisztázzuk nem este van, hanem délután. Szóval miután jól felvezettem, akkor itt a hiba, ami miatt én azt hittem már este van, tehát a 14. fejezetben:

"Egészen a vacsora végeztéig nyugalomban ettek, aztán Piton felemelte a saját poharát, amiből még ő sem ivott. Hermione, látva, hogy a férfi koccintani szeretne, megemelte a sajátját."

Ezt a mondatot a fejezet vége felé találod. Gondolom a nagy lendületben véletlenül ebéd helyett vacsorát írtál. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 21:40 
Írópalánta

Helló itt is!

Pavlov kutyája szitu pedig elég érdekes gondolatokat hozott ki belőlem is. hirtelen ötlet volt, és örültem neki, nem nyilatkozom a folytatásról. :P Örülök, hogy tetszett a fejezet.

A második bekezdésedhez nehéz hozzászólnom, úgy, hogy ne áruljak el semmit. De gonosz vagyok... és ez látszani fog a folytatásban. Hogy kinek a kárára..., Kiderül. A Dracos terv valóban nem úgy sült el, ahogy tervezte a lány, ám ez nem jelenti azt, hogy Draco eltűnik a süllyesztőben. :)

Már elnézést, de nem én mondtam, hogy rágd a körmöd. Ez tuti, szóval ne fogd rám. XD Én épp azt tervezem, hogy a centis körmeimet megint kiélesítem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 20:42 
Zöldfülű

Helló!

Ez a fejezet frenetikus volt. Piton már már ijesztő volt. /Vagy inkább Te vagy az, most gondolkodóba estem/ A Pavlov kutyáján viszont még mindig vigyorgok, habár tisztában vagyok vele, hogy ez inkább félelmetes, ha jobban belegondol az ember, mint nevetséges. De én nagyvonalúan nem gondolok bele. Nekem simán csak nagyon tetszett ez a fejezet, ahogy az egész történet is. Bár engem akarna a prof ennyire birtokolni, én nem hadakoznék. :oops: 'hoppá, most lebuktam'

Tényleg Mio a megállapodás, eskü miatt el tud egyáltalán valamit is mondani az igazgatónak. Ha nem is, akkor is okoz pár órás fejtőrést Pitonnak, hogy hogyan is alakult a beszélgetés Mio és az igazgató között. Ennyit azért kedvenc professzorunk is megérdemel. Mio terve Dracoval kapcsolatban szerintem csúfosan megbukott, hát ez van. Majd kitalál valami mást, vagy nem :-D

Na most már tényleg befejezem, türelmesen várom a folytatást. Most már a körmeimet nem rágom mivel nincsen. Ugyanis MIATTAD lerágtam az összeset, tehát ez a te bűnöd és nem az én hibám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 13 (kedd), 17:59 
Írópalánta

Halihó!

Az erősebbik nem 18. fejezete adminkézre adva.

Stoobie-val közös irományunk, (REST név alatt) az "Átkozottak" tegnap lett frissítve, de csak ma került fel. Ajánlom magunkat :D Szeretem azt a fejezetet.

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 11 (vasárnap), 21:54 
Írópalánta

*kézrácsapkoda körömrágókra*

*megnézi magát a tükörben, mennyire hasonlít egy fehér hollóra... pár őszhajszál... *

*hálát ad az égnek, hogy, nem kincs... Kincs, ami nincs...* :oops: köszönöm a bókokat!

Amúgy gondoltam, rá, hogy amíg ilyen bizonytalan a helyzet, egy napot kihagyok a frissítéssel, és csak holnapután kapjátok meg a frisset, akkor is, ha (adná az ég) már holnap meglenne a bétázás. avagy ma... nem ábrándozok...

Nekem van olyan történetem is, amit úgy 10 éve írok. többek közt azért, mert mindig át kel írnom, ahogy változik bennem valami, avagy a stílusán alakítanék, bármi... a mű ígéretes, vanmár rajongója barátnőm és párom személyében, és bár elfogultak, imádom , csak egy ideje hanyagolom holmi HP-k miatt... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 11 (vasárnap), 19:33 
Zöldfülű

gabogabo2, az uccsó két mondattal teljesen egyet értek!

Csak annyi hozzádfűznivalóm lenne, hogy én is írok egy hosszabb terjedelmű fanficet, és ismerve magamat, tudom, hogy nem mostanában fejezném be (szeptemberben kezdtem, és csak fele van kész a 11fejinek), éppezért úgy döntöttem, hogy addig nem rakom fel merire, míg teljesen be nem fejezem... Így még csak novellákat olvashattok tőlem...

most egy kis idetartozó mondandó... szuper lett a mai feji is, bár ezt lehet, hogy kritikában is írtam. :oops: lehet, hogy néha kissé türelmetlennek tűnök, de valójában nem vagyok az, és néha amit írok, csak a pillanat (és a fejezet hatásának) hevében jön... Puszika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 11 (vasárnap), 17:18 
Zöldfülű

Nem szóltam, meg se mukkantam. Behódolok a fenyegetésnek, de azért duzzogok. Annyira azért nem, hogy ne várjam a holnapi napot egy esetleges frissítés reményében és :-SS már, ami még van :-D

Ui.: A viccet félre téve nem kell komolyan venni engem, ha frissítesz holnap vagy holnapután, vagy akár később annak is örülni fogok. Sajnos olyan vagy, mint a fehér holló. A legtöbb fanfic író, jó ha hetente frissíti az írásait/aminek szintén nagyon örülök, mivel ez is ritkaság számba megy :-( /, de sajna előfordul az is legalábbis a kedvenceim között, amelyeket jó ha havonta vagy félévente egyszer újítanak :-( Jó megértem én, hogy más dolguk is van. Azonban tényleg nagyon rossz, ha elkezdesz egy történetet olvasni, ami ráadásul tetszik is, és heteket, hónapokat kell várni a folytatásra, vagy rosszabb esetben félbe marad és nem is lesz befejezve. Tudom erre lehetne mondani, hogy nem kötelező olvasni, vagy írjál és meglátod milyen is ez. De erre én nem vállalkozok, ezzel is megkímélek mindenkit /nem mellékesen magamat is :-) /, mivel semmi tehetségem nincs az íráshoz, meg ihletem sincs. Valamint jobban szeretek olvasgatni. Rövidre zárva a mondandómat TE egy kincs vagy _U_

Ja és várom a következő fejezetet bármikor is kerül fel :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 11 (vasárnap), 16:17 
Írópalánta

Ma már semmiképp.

Először is, sok lenne a jóból.
Másodszor, mégha bétám elő is kerül, ki tudja mikor végzünk.
Harmadszor meg gonosz vagyok. Nem? :twisted:

Milyen dolog már rám kenni, hogy az én hibám...? Elvonóra lesztek küldve. :D Na jó, nem, max kényszerhelyzetben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 11 (vasárnap), 15:57 
Zöldfülű

Akkor talán lesz még egy fejezet még ma, esetleg, talán, ha.... $pray

Tudom, tudom türelmetlen vagyok, de ez is a TE hibád, ha nem lenne ilyen jó a történet, akkor nem lennék telhetetlen. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 11 (vasárnap), 14:08 
Írópalánta

17. fejezet adminkézre adva.
18. fejezet bétézás alatt... (épp most szakadt meg a kapcsolat bétámmal. grrr)
19. fejezet is kész, bár egy dolognak még utána kell néznem bele.

Haladok, haladok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 10 (szombat), 23:51 
Írópalánta

Bár tudnám biztosra mondani, mikor lesz frissítés... De én türelmesen várok egyetlen bétámra... Imádkozzunk, hogy előkerüljön :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 10 (szombat), 21:52 
Zöldfülű

Hát ez szörnyű.... ez réééémes.... mily' kegyetlen sors.... de azt hiszem, ma korán alszom, hogy hamar eljöjjön a holnap.... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 10 (szombat), 20:54 
Írópalánta

Sajnálom, igazán.
Már a 19. fejezetből is megvan 2 oldal, de bétámnak úgy fest egyéb dolga van. Avagy nem jó a net, vagy gép. Ki tudja. Délután épp küldtem neki a fejezetet, mikor megszakadt a kapcsolat. Amint bétázva lesz, úgyis megkapjátok... az egyik fejezetet. :P

Kellemes hétvégét neked is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 10 (szombat), 20:20 
Zöldfülű

Hát most egy világ dőlt össze bennem, hogy "csak" holnap lesz frissítés. :cry: Már teljesen beleéltem magam, hogy a frissen szerzett információmat felhasználhatom :wink:

Na mindegy, akkor majd holnap. Kellemes hétvégét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 10 (szombat), 19:33 
Írópalánta

Hali+hó!

17. és 18. fejezet kész, mindössze bétázásra vár. Türelem!

Amint meglesz, megkapjátok. Ma már nem valószínű, de úgyis el voltatok kényeztetve mostanában. :P A folytatáson természetesen dolgozom. :)

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 16:50 
Írópalánta

Hm.

Chris reakciója azért lehet tán eltúlzottnak érezni (szerintem), mert a kutyuliját nem egyszerűen megölték, hanem egy általa "barát"-nak vélt egyén ölte meg puszta számításból. Piton, tudom, hogy OOC. ez ilyen lesz. Már amikor lesz, mert nem tom mikor folytatom...

Hogy pszihés? Hááát... nemtom. nemnéztem hol tartok, éppcsak akkor értemegy szakasz végére. Na de ha még ma megírok 2 oldalt, és lebétázzuk, talán megkapjátok holnap. megyek is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 16:44 
Zöldfülű

Igen-igen, és én már lassan bottal és tolókocsival járok, valamint körmök nélkül, egyébként köszi :wink:

Valamint mint mindig várom a folytatást, mármint Az erősebbik nem című történetedét, mivel a Nem-es kérdést már frissítetted. De az valamiért, ma nem nyerte el a tetszésemet. Nekem is van egy négylábúm és valószínűleg ki is borulnék, ha valaki eltenné láb alól. Azonban mintha Chris reakcióját kicsit eltúloztad volna, ezzel együtt meg Piton meg nem tud hatni rá, semmi pitonos tulajdonság nem volt benne /legalábbis szerintem/. Na de ez csak az én szerény véleményem, ettől függetlenül várom a folytatást.

A két és fél oldalnál történő elakadás szerintem meg psziihés. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 16:27 
Írópalánta

Hali+hó!

Mondtam már, hogy aki kíváncsi, hamar megöregszik?
(Öhm...Küldtem pü-t.)

mellékesen megjegyzem, 17. fejezet 2 és fél oldalnál jár. Én nem tudom hogy van, hogy mindig ott torpanok meg... De most megyek folytatni.

pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 január 09 (péntek), 16:06 
Zöldfülű

Nah hát erre én is kíváncsi lennék... *angyali szemekkel néz* O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 370 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra