Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:36 
Könyvmoly

mellons írta:

Drachnak megmutattam tegnap a fejezet végét, és szegénynél szerintem ki is csaptam vele a biztosítékot. :D Mindenesetre nagyon szép elméleteket gyártott, hogy miért igen, és miért nem. Szóval készüljetek fel addig is.

Mit ne mondjak, nem csodálom. Nálam is. Mondd, mi lesz, ha az olvasóid szívinfarktus következtében haláloznak el? Most aztán reszkess, mert addig nyaggatlak, míg meg nem tudom, mi lesz a következő fejezetben. Komolyan mondom, ez már nem is mardekáros húzás volt, hanem... :twisted: :twisted: szavakat sem találok rá :P És persze simán beleférne a történetbe, hogy kinyírd Perselust, de nem félsz a rengeteg átoktól, amit az olvasóid fognak küldözgetni? *intenzívebb húzogatja a szemöldökét* Ugye, azért igyekszel? 8-> Körömrágva :-SS várom a folytatást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 20:25 
Írópalánta

Szia! Írtó jó volt minden, bár a Csapdából nálam is betette a kaput. *azóta is zsepit szorongatva, sírásra görbülő szájjal rohangál a nappaliban, miközben hajtogatja, hogy nem, nem, nem, nem* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 16:28 
Sztorihajhász

mellons írta:

Drachnak megmutattam tegnap a fejezet végét, és szegénynél szerintem ki is csaptam vele a biztosítékot. :D Mindenesetre nagyon szép elméleteket gyártott, hogy miért igen, és miért nem. Szóval készüljetek fel addig is.

Na ez biztos. Olyan szinte kicsapta nálam a biztosítékot a vége, hogy szegény áramszolgáltatóm még szegényebb terroristá... izé, dolgozói azóta is kint melóznak a sztyeppén, keresik a hibát. :-S
Szóval igen. Tessék készülni. És jó sok tentemacit bekészíteni. *szendén nézegeti a plüssmajmát*

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 14:02 
Írópalánta

Szia! Az LJ-s frisst még sajnos én sem láttam, de nagyon igyekszem, hogy hozzájussak. Talán azt tűzöm ki jutalomnak, ha haladok valamennyit a Csak meggyőzés kell-el. :lol:

A másik két frisst is természetesen nagyon várom, és remélem tudunk majd dumcsizni is...*régen látott* :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 23 (szombat), 23:43 
Könyvmoly

mellons írta:
Egyelőre az Egymás cipőjében járva 3. fejezete frissült, az LJ-on ugye. Snarry fordítás, csak barátoknak.

http://mellonsarts.livejournal.com/

A Csapdábóllal még nem tudom, mi lesz, mert nem fűlik hozzá a fogam, hogy szenvedtessem őket. Egyelőre. Tegnap valami egészen mást írtam, nevezetesen a Forduljon a világ folytatását, össze is hoztam belőle 16 oldalt, legfeljebb ma még azon dolgozom. Holnap biztos lesz rom Harry, és reményeim szerint Csapdából is...

Szia!

Jó volt az Lj-n az új rész, bár véleményt még nem hagytam :oops:
A frissítéseket a merin nagyon, nagyon, nagyon várom :)
8-> 8-> 8->

Üdv!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 23 (szombat), 10:23 
Billentyűzetgyilkos

Egyelőre az Egymás cipőjében járva 3. fejezete frissült, az LJ-on ugye. Snarry fordítás, csak barátoknak.

A Csapdábóllal még nem tudom, mi lesz, mert nem fűlik hozzá a fogam, hogy szenvedtessem őket. Egyelőre. Tegnap valami egészen mást írtam, nevezetesen a Forduljon a világ folytatását, össze is hoztam belőle 16 oldalt, legfeljebb ma még azon dolgozom. Holnap biztos lesz rom Harry, és reményeim szerint Csapdából is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 21 (csütörtök), 10:42 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
mellons írta:
*legyint* Mindig mondom Drachnak, hogy szörnyen elfogult. Örülni fogok, ha majd legalább vigyorogsz a történeten, nem vált az ki igazi nevetőgörcsöket. Csak próbálkozom... Olyan kis szórakoztató az egész, de semmi különös.

Ezt azért nem hiszem :) Én biztosra veszem, ismerve a stílusodat, hogy nevetni fogok :)) :))
Várom :)

Én örülnék a legjobban, ha így lenne. :) Remélem, páran nevetgéltek majd rajta. Bár épp a következő fejezet az, ami kevésbé vicces, viszont mindhárom Harry elég rendesen elfoglalja magát más-más társaságban. :-D
Most egyébként eszembe jutott a Forduljon a világ folytatása is...
Na de, előbb a Csapdából, azután meg úgy is meg fogtok ölni, így nem lesz több dolgom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 21 (csütörtök), 9:42 
Könyvmoly

mellons írta:

Mindhárom Harry nagyon fog örülni a hírnek, hogy lett még egy rajongójuk, köszi. :D Most veszem majd elő a Csapdábólt, hogy haladjak vele, nem kell miatta aggódni, még a beképzelt mardis Harry sem tudja elnyomni azt a sztorit. :lol:
Így reményeim szerint hétvégén abból is érkezik új. A három Harryből vasárnap, a fordításból meg talán szombaton. :)

Akkor ezt a hétvégét nagyon fogom szeretni :)
Idézet:
*legyint* Mindig mondom Drachnak, hogy szörnyen elfogult. Örülni fogok, ha majd legalább vigyorogsz a történeten, nem vált az ki igazi nevetőgörcsöket. Csak próbálkozom... Olyan kis szórakoztató az egész, de semmi különös.

Ezt azért nem hiszem :) Én biztosra veszem, ismerve a stílusodat, hogy nevetni fogok :)) :))
Várom :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 21 (csütörtök), 9:33 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Draco Girl hivatalosan is csatlakozik a 3 Harry rajongók táborához :)
De azért egészen természetesen a Csapdából továbbra is azon a bizonyos helyen van nálam, ahová az ilyen különleges történetek kerülnek :)

Mindhárom Harry nagyon fog örülni a hírnek, hogy lett még egy rajongójuk, köszi. :D Most veszem majd elő a Csapdábólt, hogy haladjak vele, nem kell miatta aggódni, még a beképzelt mardis Harry sem tudja elnyomni azt a sztorit. :lol:
Így reményeim szerint hétvégén abból is érkezik új. A három Harryből vasárnap, a fordításból meg talán szombaton. :)

Idézet:
Hűűű :) Drachiss visongva nevetett az egyes részeknél? Ez nagyon, nagyon ígéretesen hangzik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 20 (szerda), 22:57 
Könyvmoly

mellons írta:
Elfelejtettem szólni, hogy előrejelzés szerint feltettem A három Harry 2. fejezetét.
Mardis Harry becserkészi, akire nagyon fűlik a foga. :D
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=52490

Minden érdeklődőnek kellemes olvasást hozzá!
:)

Draco Girl hivatalosan is csatlakozik a 3 Harry rajongók táborához :)
De azért egészen természetesen a Csapdából továbbra is azon a bizonyos helyen van nálam, ahová az ilyen különleges történetek kerülnek :)

Hűűű :) Drachiss visongva nevetett az egyes részeknél? Ez nagyon, nagyon ígéretesen hangzik :)
Várom....

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 20 (szerda), 20:31 
Billentyűzetgyilkos

Elfelejtettem szólni, hogy előrejelzés szerint feltettem A három Harry 2. fejezetét.
Mardis Harry becserkészi, akire nagyon fűlik a foga. :D

Minden érdeklődőnek kellemes olvasást hozzá!
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 19:19 
Billentyűzetgyilkos

Drachiss írta:
:D Most gondold el, ha együtt veszem a két sztorit, A DRARRYként azonosítva őket, akkor nevetve fogyókúrázom! :D Ez ám az igazi móka, Norbi-update kilőve! :))

Ma mondasz ám okosakat. Szabadalmaztatnom kéne? :-? Mielőtt ellopod, és te húzol belőle hasznot. Mint a Csapdából biblia, emlékszem ám még rá, és azóta óvatosabb vagyok. :D
Haj, remélem, azért a többiek is így fognak majd rajta nevetni. Nagyon biztató volt, mikor visongva idézgettél részeket belőle. Bár azt csináltad már a Csak meggyőzés kell egyik fejezeténél is. A kolbászosnál, azt hiszem. :lol:

A szöszi méregzsákban az a legjobb, hogy mindenki bolondnak nézi, és lesajnálja, mert hogy biztos csak mesterkedik, különböző okok miatt, holott ő az egyetlen, aki legalább egy kicsit átlátja a helyzetet. :D Talán pont emiatt lehet az 5. fejezetet a legjobbnak tartani. Nem tudom...
Holnap felteszem a 2-at, kíváncsi vagyok, mit szólnak majd hozzá, figyeltem a kritikákat, sokan még nem találták ki, hogy a mardis én kit választhat. A másik kettőre már ügyes tippek érkeztek.
Bár valaki Dumbledore-t is felvetette. :)) Most képzeld el! NE, NE Képzeld! Mit is mondtam! Ha te elképzeled, képes vagy ennek is nekiesni...
:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 18:56 
Sztorihajhász

mellons írta:

Jóóó :)) Jó megközelítés. Nos igen, Harryből túltengés van az egyik sztori szintjén, bár ezek szerint - sok véleményből kiindulva - a Csapdábólt pedig tökéletesen áthatja Draco. Tehát ez a két sztori most nálad A DRARRY. Értem én :D Még ki is egészül, mert az egyiken a nevetsz, a másikon (fogyókúrázol :lol:) pirulsz és izgulsz.

Egyébként tényleg nem tudom, mit szeretsz annyira a három Harryn, de nagyon remek érzés, hogy így van, legalább egy rajongóra annak is szüksége van. :D Hamarosan írom már tovább...

:D Most gondold el, ha együtt veszem a két sztorit, A DRARRYként azonosítva őket, akkor nevetve fogyókúrázom! :D Ez ám az igazi móka, Norbi-update kilőve! :))

Drága, én nem mit szeretek a Három Harryn, én az egészet imádom... ahogy áthatja a finom, próbálkozó és mégis asztalcsapkodós humor, a helyzetek, a jelenetek, A Nagy Szőke Méregzsák... :D Örülök, hogy nemsokára új részt olvashatok belőle, már nagyon várom. :D

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 18:33 
Billentyűzetgyilkos

Drachiss írta:
=))
Kikérem magamnak, nem csaltam meg a Csapdábólt, csak olyan Drarrysen vagyok most: a Csapdából=Draco, a Három Harry=Harry. Szóval, tökéletesen megférünk hárman egymás mellett, pont, mint az álmaimban. :D

Jóóó :)) Jó megközelítés. Nos igen, Harryből túltengés van az egyik sztori szintjén, bár ezek szerint - sok véleményből kiindulva - a Csapdábólt pedig tökéletesen áthatja Draco. Tehát ez a két sztori most nálad A DRARRY. Értem én :D Még ki is egészül, mert az egyiken a nevetsz, a másikon (fogyókúrázol :lol:) pirulsz és izgulsz.

Egyébként tényleg nem tudom, mit szeretsz annyira a három Harryn, de nagyon remek érzés, hogy így van, legalább egy rajongóra annak is szüksége van. :D Hamarosan írom már tovább...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 18:14 
Sztorihajhász

mellons írta:

:)) Könnyű úgy annak lenni, hogy már tudod, mi lesz benne. :D Nagyon jó a kép, örülök, hogy megihletett. Beteszem majd a következő fejezet elejére. :-D Bár meglehetősen méltatlanul rajongsz.
Ráadásul megcsaltad a Csapdábólt!
:|N

=))
Kikérem magamnak, nem csaltam meg a Csapdábólt, csak olyan Drarrysen vagyok most: a Csapdából=Draco, a Három Harry=Harry. Szóval, tökéletesen megférünk hárman egymás mellett, pont, mint az álmaimban. :D
Örülök, hogy tetszik a kép. :) :x
Az pedig, hogy tudom, miről fog szólni, hidd el, valóságos kinccsel ér fel számomra. Annyira imádom azt a sztorit... *csillogó szemek*:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 18:09 
Billentyűzetgyilkos

Drachiss írta:
Juhhééé!!!!! *Három Harry fangirl*

:)) Könnyű úgy annak lenni, hogy már tudod, mi lesz benne. :D Nagyon jó a kép, örülök, hogy megihletett. Beteszem majd a következő fejezet elejére. :-D Bár meglehetősen méltatlanul rajongsz.
Ráadásul megcsaltad a Csapdábólt!
:|N

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 15:34 
Sztorihajhász

mellons írta:

Holnap pedig azt hiszem, lesz Három Harry. :D

Juhhééé!!!!! *Három Harry fangirl*

Ennyire:

Kép

Csak egy kis semmiség, de muszáj volt egy képet csinálnom belőlük. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 11:47 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
_U_ _U_ _U_ Köszönöm! Hogy mit? Hogy bejelöltél, hogy olvashattam, hogy igazi, páratlan élményt kaptam :)

Hűha, úgy látom, nagyon tetszhetett, amit találtál. :) És semmiség, elvégre azért tettem fel, hogy olvashassátok.
Ennek fényében az Egymás cipőjében járva 2. fejezete is fent van az LJ-on. Nagyon rövidke ez még, de már csak jobb lesz. Jó olvasást mindenkinek.

Holnap pedig azt hiszem, lesz Három Harry. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 18 (hétfő), 5:07 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
Akit visszajelöltél az nem én voltam :( Igazából nem nagyon tudom kezelni ezt az LJ-t pedig már úgy olvasnám az ottani írásaidat is... :(
Dracogir2 vagyok én, nem tudnál valahogy visszajelölni?

Előre is köszi :)

Most nézd meg, ha minden igaz, látnod kell majd, hogy felvettelek. Utána pedig már csak két kattintás, és olvashatod a lezárt történeteket te is.

Szia :)

_U_ _U_ _U_ Köszönöm! Hogy mit? Hogy bejelöltél, hogy olvashattam, hogy igazi, páratlan élményt kaptam :)
Hálám üldözni fog :) >:D<

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 17 (vasárnap), 16:01 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Akit visszajelöltél az nem én voltam :( Igazából nem nagyon tudom kezelni ezt az LJ-t pedig már úgy olvasnám az ottani írásaidat is... :(

Most nézd meg, ha minden igaz, látnod kell majd, hogy felvettelek. Utána pedig már csak két kattintás, és olvashatod a lezárt történeteket te is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 17 (vasárnap), 14:14 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
Remélem még sok ilyen kisördög beléd bújik :)
Nagy örömmel vetettem magam az új részekre a merin és megkíséreltem "barátolni" az LJ-n remélem sikerült :) és visszajelzel, mert nagyon szeretném az itt meglévő írásaidat is olvasni :)

Örülök, hogy örültél a frisseknek, és örülök, hogy örömmel barátoltál az LJ-on is. (jó kis szójáték) :))

Na szóval, ma visszajelöltem valakit, nem tudom, hogy az te voltál-e, mivel a nickneve egész más volt, de ugye az nem ritka. Ha mégsem te voltál, és nem sikerült valami, akkor majd megpróbáljuk még egyszer. :)

Hali :)

Nos, akkor én is örülök, hogy örültél, hogy örültem :)) :))

Üdv! D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 17 (vasárnap), 8:47 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Nagy örömmel vetettem magam az új részekre a merin és megkíséreltem "barátolni" az LJ-n remélem sikerült :) és visszajelzel, mert nagyon szeretném az itt meglévő írásaidat is olvasni :)

Örülök, hogy örültél a frisseknek, és örülök, hogy örömmel barátoltál az LJ-on is. (jó kis szójáték) :))

Na szóval, ma visszajelöltem valakit, nem tudom, hogy az te voltál-e, mivel a nickneve egész más volt, de ugye az nem ritka. Ha mégsem te voltál, és nem sikerült valami, akkor majd megpróbáljuk még egyszer. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 16 (szombat), 20:07 
Könyvmoly

mellons írta:
Ma belém bújt a kisördög, vagy ki tudja, mi, mindenesetre három fejezettel is előálltam.

Pussz :)

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 16 (szombat), 19:10 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Már most nagyon tetszik az új történeted, és meg is adtad az egyik kérdésemre a választ. Akkor olyan nyolc fejezetes lesz? De ha a megszkott hosszúságú nyolc fejezet, akkor no problem. Meg ha rövidebb, akkor sem. :D

Igen, kb. nyolc fejezet körülire tervezem az egészet, egy-egy hossza pedig átlagban hét oldal nagyjából. Szerintem az bőven elég :D Nem akarom túl bonyolítani sem, na meg belezavarodni sem. Nem könnyű elbírni három Harryvel egyszerre. :))
Egyébként pedig nagyon örülök, hogy tetszik, lesznek benne meredek helyzetek, de a legnagyobb poént Lucius szolgáltatja majd. Szegény szöszi. *már előre röhög*

Idézet:
És megy egy új fordítás? Bebarátoltalak ám(tényleg hülye szó, ezt már én is észrevettem)! Majd én is szeretném olvasni. *reménykedő pillantás*

Megy bizony. Említettem már itt a fórumban, elolvastam, aztán megszerettem, így rögtön neki is láttam fordítani. Visszajelöltelek, így elvileg már eléred te is. Aztán majd azzal is haladok szépen folyamatosan... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 16 (szombat), 18:51 
Írópalánta

Szia!

Már most nagyon tetszik az új történeted, és meg is adtad az egyik kérdésemre a választ. Akkor olyan nyolc fejezetes lesz? De ha a megszkott hosszúságú nyolv fejezet, akkor no problem. Meg ha rövidebb, akkor sem. :D

És megy egy új fordítás? Bebarátoltalak ám(tényleg hülye szó, ezt már én is észrevettem)! Majd én is szeretném olvasni. *reménykedő pillantás*

Szió:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 16 (szombat), 18:24 
Billentyűzetgyilkos

Ma belém bújt a kisördög, vagy ki tudja, mi, mindenesetre három fejezettel is előálltam.

Egyrészt ígéretemhez híven a Csapdából 18. fejezete:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=24553
A tervezettekkel ellentétben ez még nem az a nagyon durva függővéges, leírtam a fejezet végén az okokat, és hogy azt sem ússzátok meg. :D

Aztán úgy gondoltam elég jól állok már A három Harryvel ahhoz, hogy feltegyem az első fejezetét. Ezt humoros, szórakoztató történetnek szánom, nem lesz hosszú regény, talán úgy nyolc fejezetes, sok párosítással, és három nem egyszerű Harryvel. :lol:

Valamint a Snarry fordítást is elkezdtem publikálni - Egymás cipőjében járva címmel -, ám bizonyos oknál fogva az csak az LJ-os oldalamon található meg. Ott is azoknak, akik bebarátoltak (rém hülye egy szó ez). Egy szerintem érdekes, 13 fejezetes történetről van szó, senkit ne tévesszen meg az első két fejezet rövidsége, utána lesz ez sokkal hosszabb is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 15 (péntek), 6:41 
Könyvmoly

mellons írta:
Mindenesetre egyelőre nem merülök bele, helyette inkább a Csapdábólba, hogy lehessen hétvégén új fejezet. :)

Hali!

Szóval Csapdából? *bekészít egyheti hideg élelmet, vizet, egyebeket és mereven figyeli a monitort mikor jön a frissítés*
Várom :) 8-> 8->

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 14 (csütörtök), 18:30 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Hogy ez milyen csodálatos volt :) *sóhajt* Igen. Örökké ilyennek látom majd Perselust :)

Jó ezt olvasni. :) Köszönöm szépen. Jól esett belegondolni egy ilyen újszerű világba. Ezentúl így él majd benned Perselus? Hm... Olyan sokat alapjaiban nem változott, csak több lett, mert többet kapott. Nem is tudom, nehéz megfogalmazni.

Mindenesetre egyelőre nem merülök bele, helyette inkább a Csapdábólba, hogy lehessen hétvégén új fejezet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 12 (kedd), 17:09 
Könyvmoly

mellons írta:
Germa köszöntésére feltettem egy AU novellát, Forduljon a világ címen.
Ha valaki érdeklődne iránta, elérheti a merin.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=52296

Neked szívem pedig, nagyon jó olvasást hozzá. Most marhára félek ám... Rosszul is elsülhetett az egész. *izgul*

Hogy ez milyen csodálatos volt :) *sóhajt* Igen. Örökké ilyennek látom majd Perselust :)

Üdv
D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 11 (hétfő), 19:01 
Billentyűzetgyilkos

Germa köszöntésére feltettem egy AU novellát, Forduljon a világ címen.
Ha valaki érdeklődne iránta, elérheti a merin.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=52296

Neked szívem pedig, nagyon jó olvasást hozzá. Most marhára félek ám... Rosszul is elsülhetett az egész. *izgul*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 11 (hétfő), 18:58 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Bevallom őszintén, hogy ha lehet most még jobban várom :) (Ha nem lehet akkor is :)) ) ugyanis én nem csak írni szeretem a függővégeket, hanem olvasni is :)

Akkor lehet, hogy te leszel az egyetlen, aki nem lincsel meg? Jó arány. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 10 (vasárnap), 6:41 
Könyvmoly

mellons írta:
Jó látni, hogy ennyire várod. Hát még az utána következőt hogy fogod, mivel nagyon csúnya, gonosz függővégem lesz. Gondoltam, nem árt egy kis szívroham nektek, valahol egyébként is le kell zárni a fejezetet. :D

Hali :)

Bevallom őszintén, hogy ha lehet most még jobban várom :) (Ha nem lehet akkor is :)) ) ugyanis én nem csak írni szeretem a függővégeket, hanem olvasni is :)

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 09 (szombat), 15:48 
Írópalánta

Második kedvenc? Váó! Akkor valóban jó lehetett. Ennek igazán örülök. Nos, a távoli pontok még előttem is homályosak *kuncog*, de remélem idővel minden kitisztul és rendeződik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 09 (szombat), 13:27 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Igen. Pontosan így érzek :) És nagyon várom a folytatást :)
NAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYON :)

Jó látni, hogy ennyire várod. Hát még az utána következőt hogy fogod, mivel nagyon csúnya, gonosz függővégem lesz. Gondoltam, nem árt egy kis szívroham nektek, valahol egyébként is le kell zárni a fejezetet. :D

Idézet:
És remek lett a Germával közös snarrytek mostani része is :)

Ezek a történetek azok, amik feldobják a hangulatomat egy fáradt nap után :)

Örülök, hogy szeretted. :) Harryt jó volt írni ebben a fejezetben, és Sirius számára is adtam reményt, hogy a kemény fején áthatol mindaz, amit a keresztfia és Pers elmondott neki.
De majd meglátjuk, elvégre a következő fejezet Germáé, és nekem abból kell majd dolgoznom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 09 (szombat), 13:22 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Feleslegesen, mint mindig. Nagyon jó lett, tök bírtam volna még olvasni egy ideig, annyira belejöttem. Tetszett.

Még feleslegesen, mint mindig. Nem kevertél kicsit össze saját magaddal? ;;) Izgulás királynő. :D Csupán Sirius miatt rágicsáltam kicsit a körmömet, ha már eleve utálod a karaktert, és én abból indulok ki, hát az úgy nem könnyű. De örülök, hogy nem volt gond. :)

Idézet:
Remélem utólag, te is így leszel majd az én saját törimmel *utalgat a tegnap esti beszélgetésre, amiért meg ő izgul nagyon*

Most már elmondhatjuk, hogy így lettem vele. Bár egy kicsit még mindig félek egyes motívumok miatt, ám az eddigi utolsó fejezet a második kedvencem. Jól megasszontam? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 07 (csütörtök), 5:21 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
De a Csapdából egészen más.

Most nézem, hogy elhanyagoltam egy válaszadást a számodra.
Nagyon... szép, amit a Csapdábóllal kapcsolatban leírtál. Nálam mindig mérvadó volt egy olyan történet, aminek elolvasása után nem csak simán mentem tovább, hanem szinte amíg nem volt belőle ismét frissítés, mindig eszembe jutott, tovább gondoltam, elemezgettem, próbáltam kitalálni mi jöhet még. Nagyon örülök neki, ha ezt váltja ki belőled. Igen, nem olyan könnyed, és talán éppen emiatt, nem csak szimplán szórakoztat, jót vigyorogsz, és elfelejted. Jó mélyebbet írni... én is szeretem ezt a történetet, és a bennük kialakult karaktereket is.
Úgy látom, benned is van valami kis különálló szeglete. Ez valahol annyira fantörpikus. :D Szóval köszönöm, és remélem, a következő fejezet is tetszeni fog majd. :-*

Igen. Pontosan így érzek :) És nagyon várom a folytatást :)
NAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYONNAGYON :)

És remek lett a Germával közös snarrytok mostani része is :)

Ezek a történetek azok, amik feldobják a hangulatomat egy fáradt nap után :)

Köszönöm :)

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 06 (szerda), 17:29 
Írópalánta

mellons írta:

Germa, izgulok ám, még mindig...

Feleslegesen, mint mindig. Nagyon jó lett, tök bírtam volna még olvasni egy ideig, annyira belejöttem. Tetszett. Remélem utólag, te is így leszel majd az én saját törimmel *utalgat a tegnap esti beszélgetésre, amiért meg ő izgul nagyon*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 06 (szerda), 17:14 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
De a Csapdából egészen más.

Most nézem, hogy elhanyagoltam egy válaszadást a számodra.
Nagyon... szép, amit a Csapdábóllal kapcsolatban leírtál. Nálam mindig mérvadó volt egy olyan történet, aminek elolvasása után nem csak simán mentem tovább, hanem szinte amíg nem volt belőle ismét frissítés, mindig eszembe jutott, tovább gondoltam, elemezgettem, próbáltam kitalálni mi jöhet még. Nagyon örülök neki, ha ezt váltja ki belőled. Igen, nem olyan könnyed, és talán éppen emiatt, nem csak szimplán szórakoztat, jót vigyorogsz, és elfelejted. Jó mélyebbet írni... én is szeretem ezt a történetet, és a bennük kialakult karaktereket is.
Úgy látom, benned is van valami kis különálló szeglete. Ez valahol annyira fantörpikus. :D Szóval köszönöm, és remélem, a következő fejezet is tetszeni fog majd. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 06 (szerda), 17:04 
Billentyűzetgyilkos

A Csak meggyőzés kell rám eső részletével elkészültem, és minő meglepetés, ma fel is tettem. :D

Jó szórakozást hozzá az érdeklődőknek. :)

Germa, izgulok ám, még mindig...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 02 (szombat), 6:20 
Könyvmoly

Idézet:

Ó, a legkevésbé sincs olyan, hogy minden egyszerű. *fejet csóvál* De egy egyenes történetvezetésű sztori is lehet izgalmas. Legalább is, ezt állítottátok a Belegabalyodváról. :D

Most két fejezet erejéig a három Harrys történetemmel haladtam, hogy lassan azt is fel tudjam tölteni, de igyekszem majd a Csapdábóllal is. És persze írtam már a Germával közös sztorinkhoz a rám eső fejezetből is valamennyit. Hátha abból lesz valami hétvégén.
A fordítás esetében pedig még nem kaptam választ az esetleges engedélyről.

Na, most szépen leírtam mindent, tudhatjátok, nagyjából mi várható. :)

Szia!

Mint mindig most is igazat kell, hogy adjak :) De a Csapdából egészen más. Ahogy haladunk előre a történettel, te az írással ugye én pedig az olvasással, úgy egyre jobban bevonódok a történetbe. Elolvasom aztán a nap legkülönbözőbb pillanataiban eszembe jut belőle egy rész, újra belenézek. Értelmezem, végig gondolom, töprengek :)
Hatással van rám. Ezért valahogy el is különítettem magamban minden más történettől. :) Azt hiszem most összezagyváltam egy csomó mindent :) Bocsi :)

Ami pedig a "beszámolót" illeti ez nagyon jó, így tudom mire is számíthatunk :)

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 01 (péntek), 10:46 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Amúgy meg hol lenne az izgalom, ha minden egyszerű lenne? :))

Ó, a legkevésbé sincs olyan, hogy minden egyszerű. *fejet csóvál* De egy egyenes történetvezetésű sztori is lehet izgalmas. Legalább is, ezt állítottátok a Belegabalyodváról. :D

Most két fejezet erejéig a három Harrys történetemmel haladtam, hogy lassan azt is fel tudjam tölteni, de igyekszem majd a Csapdábóllal is. És persze írtam már a Germával közös sztorinkhoz a rám eső fejezetből is valamennyit. Hátha abból lesz valami hétvégén.
A fordítás esetében pedig még nem kaptam választ az esetleges engedélyről.

Na, most szépen leírtam mindent, tudhatjátok, nagyjából mi várható. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 29 (szerda), 6:14 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
Komorra és sötétre? Már alig várom :) De ugye megkíméled őket? *aggódva kutatja a monitort*

Bezony. Jön mindenkinek a feketeleves, és nem kímélek senkit! :twisted: Egy ilyen történetben nem lehet. A valóság mindenhol ott van, bármennyire is bűvölődjenek el Harryék egymástól. Háborúban élni, és komoly szerepet vállalni benne nem könnyű. Sokszor megfizetik az árát.
Szerintem eddig sem volt napsugaras a sztori, most még borúsabb lesz egy kicsit.

Szia!

Igen ez igaz. Egy háború közepén nehéz szerelmesnek lenni, de nekik mégis sikerült. Valahogy gondoltam, hogy ezután se lesz könnyű dolguk (persze reménykedtem :))
Amúgy meg hol lenne az izgalom, ha minden egyszerű lenne? :)) :))
Várom:) 8-> 8-> 8-> 8->

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 15:37 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Komorra és sötétre? Már alig várom :) De ugye megkíméled őket? *aggódva kutatja a monitort*

Bezony. Jön mindenkinek a feketeleves, és nem kímélek senkit! :twisted: Egy ilyen történetben nem lehet. A valóság mindenhol ott van, bármennyire is bűvölődjenek el Harryék egymástól. Háborúban élni, és komoly szerepet vállalni benne nem könnyű. Sokszor megfizetik az árát.
Szerintem eddig sem volt napsugaras a sztori, most még borúsabb lesz egy kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 28 (kedd), 5:06 
Könyvmoly

Idézet:

Hát szerintem ez most nem sikerült olyan jól, de azért köszönöm. :) Most pár fejezet erejéig elég komolyra és sötétre veszem majd a figurát. Harry, valamint Draco és Perselus is bajba kerül, és megszenvednek. Nem jön még el a bubuzás ideje. :D

Szia!

Mindegy milyen lesz a hangulata, ha Te írod biztosra veszem, hogy tetszeni fog :)

Szió!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 26 (vasárnap), 12:53 
Betűmániákus

:)) Bár én szívesen olvasnék még ilyesmit... :wink: Szia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 26 (vasárnap), 12:50 
Billentyűzetgyilkos

shanon widow írta:
Ah-ha. Értem. :-D De szerintem ne nevezd át, maradjon ez így. Én szívesen várok karácsonyig...Bár hosszú lesz, de megéri.Szia!! :P

Még gondolkodom rajta, most, hogy így felvetetted. Mármint a történetet. Nem is igazán emlékszem már rá, mit akartam belőle kihozni. Lehet, mégis címváltoztatás lesz a vége (Karácsony egy felvonásban :)) ) aztán marad egyedülálló novella.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 26 (vasárnap), 10:25 
Betűmániákus

Ah-ha. Értem. :-D De szerintem ne nevezd át, maradjon ez így. Én szívesen várok karácsonyig...Bár hosszú lesz, de megéri.Szia!! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 26 (vasárnap), 10:10 
Billentyűzetgyilkos

shanon widow írta:
Én is érdeklődni szeretnék az egyik műved folytatást után...Mikor a folytatod a Karácsony három felvonásban-t??? :lol:

Oh, igen, azt a történetet anno arra terveztem, hogy ugye Harry három különböző párral szerepel majd három novella erejéig. Aztán csak egy sikerült, majd azzal hülyéskedtünk Lilyvel, hogy akkor majd a legközelebbi karácsonnyal jön el a második történet ideje. :D De elutaztunk az ünnepekkor, így semmivel sem sikerült haladnom, és mivel Karácsonyi novellákról van szó, ezért az év más szakában nem lenne túl szerencsés, szerintem. Talán át kellene neveznem, aztán simán lesz belőle egyetlen különálló sztori. De ha nagyon türelmes vagy, majd talán idén karácsonykor... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 26 (vasárnap), 10:03 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Bárcsak minden kívánság így teljesülne! Nagyon jó fejezet volt, bár remélem csak a következő fejezet erejéig hanyagolod a bubuzást:)) :))

Hát szerintem ez most nem sikerült olyan jól, de azért köszönöm. :) Most pár fejezet erejéig elég komolyra és sötétre veszem majd a figurát. Harry, valamint Draco és Perselus is bajba kerül, és megszenvednek. Nem jön még el a bubuzás ideje. :D

Idézet:
Hol is van az a fordítás?

Haladok vele szépen, az engedélykérést már elküldtem, most várok, mi lesz a válasz. Ha nem jönne össze, legfeljebb marad eldugva az LJ. Majd kiderül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 április 26 (vasárnap), 9:49 
Betűmániákus

Szia!

Én is érdeklődni szeretnék az egyik műved folytatást után...Mikor a folytatod a Karácsony három felvonásban-t??? :lol:

Nekem nagyon tetszik, de láttam, hogy rég volt friss, de gondoltam megkérdezem... :roll:
Szia! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra