Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 22:59

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 01 (hétfő), 18:05 
Billentyűzetgyilkos

A három Harry 5. fejezete, a mi kis szőke Luciusunk szemszögéből felkerült.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=52490

Mindenkinek jó olvasást hozzá! :) Remélem, szórakoztató lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 01 (hétfő), 10:47 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Jujj a Szorosan ölelve? Imádom! Ez nyomtatott, papírformában is megvan nekem!
Gratulálok hozzá! Ezt még a nem kritikázó korszakomban olvastam, és azt hiszem, valamék nap is a kezembe került a nyomtatott változat... Újabb jó kis perceket okozva nekem. :D

Amúgy remélem nem baj, hogy kinyomtattam! *reménykedik*

Jaj, pedig az még nagyon az első snarryk között volt. Jóval kezdtem :)), de azért örülök, hogy nem lett annyira szörnyű. Természetesen nem baj, hogy nem csak a gépen, hanem nyomtatva is olvasod. Sokan csinálják, főként, ha magukkal akarnak vinni egy kis ilyesféle olvasnivalót, és a laptopot nem szívesen mozgatják ilyen célból.
Az egyik barátnőm pl. mindig mindent, rögtön kinyomtat. :)
Majd írok valami hasonlót. :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 01 (hétfő), 10:43 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Remek volt :) No és az oldal is :) Már Germa is ajánlotta, most aztán majd kutakodok kicsit ott is :)

Még nem jártál ott? Nahát. Akkor találhatsz újat, mivel van fent ott három másik fordításom is.

Ráadásul, megint nem tudtam hosszú távon nyugton maradni, így Drachnak készülök egy meglepetéssel, amit az LJ-re teszek majd fel, a téma és az események miatt. :D Lesz benne Harry, és széééép, szöszi fiú is. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 01 (hétfő), 10:39 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Olvasva, olvasva, de nem véleményezve... mert most totálisan le vagyok épülve. De majd bepótolom. Mindenesetre várom a kövit, és az mikor jön?

*sóhajtozik, majd nagyokat pislogva elküldi ezt*

Hát... úgy szerda környékén, szerintem. A fejezet első fele legyen akkor, és másnap felteszem a második felét, mivel most csinálok egy másik fordítást is, és... néha nem tudom már, hol áll a fejem. Szóval ahogy sikerül átnézni. :)

Addig is, ma elvileg Három Harry lesz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 18:38 
Írópalánta

mellons írta:

Ez még... hát, régebbi, úgyhogy óvatosan. :D

http://lilyandmellons.hu/index2.php?page=szorosan

És az ilyen mesterségnek nem tudom, örüljek-e, :#-) de azért a dicséretet köszönöm. :)

Jujj a Szorosan ölelve? Imádom! Ez nyomtatott, papírformában is megvan nekem! Még az egyik ismerősöm is "átrágta" magát, aki - hogy finom és nőies legyek - nem szereti a slasht, sem a ficek világát. Nem tudja, mit hagy ki! :D

Gratulálok hozzá! Ezt még a nem kritikázó korszakomban olvastam, és azt hiszem, valamék nap is a kezembe került a nyomtatott változat... Újabb jó kis perceket okozva nekem. :D

Amúgy remélem nem baj, hogy kinyomtattam! *reménykedik*

Pusszantás! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 7:49 
Könyvmoly

mellons írta:
Elfelejtettem beírni, hogy akkor a snarry fordítás - Egymás cipőjében járva - 4. fejezete felkerült.

http://mellonsarts.livejournal.com/

Jó olvasást hozzá!

Csodálatos hír :) Akkor megyek is olvasni :)

Üdv!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 31 (vasárnap), 7:48 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
Akkor hol is van fent? *feszült figyelemmel várja a választ* :)
Az írásaidból tényleg nem hiányzik az erotika :) Már régóta mondogatom, hogy az érzéki leírásoknak nincs nálad nagyobb mestere :)

És az ilyen mesterségnek nem tudom, örüljek-e, :#-) de azért a dicséretet köszönöm. :)

Remek volt :) No és az oldal is :) Már Germa is ajánlotta, most aztán majd kutakodok kicsit ott is :)

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 17:59 
Írópalánta

mellons írta:
Elfelejtettem beírni, hogy akkor a snarry fordítás - Egymás cipőjében járva - 4. fejezete felkerült.

Jó olvasást hozzá!

Olvasva, olvasva, de nem véleményezve... mert most totálisan le vagyok épülve. De majd bepótolom. Mindenesetre várom a kövit, és az mikor jön?

*sóhajtozik, majd nagyokat pislogva elküldi ezt*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 17:41 
Billentyűzetgyilkos

Jó olvasást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:56 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Az írásaidból tényleg nem hiányzik az erotika :) Már régóta mondogatom, hogy az érzéki leírásoknak nincs nálad nagyobb mestere :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:38 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
mellons írta:
Nem is a nyakába kell ugorni, hanem rá... valami másra. :D Kéne valami jó kis snarryt írni. Pwp-t :-D

Kéne bizony! *várakozón néz Mellonsra és Germára* :)) :)) :))

Én már írtam, szóvaaaal... :lol: Persze nem a merin van fent, de a lényeg, hogy már túl vagyok egy ilyenen. Aztán majd meglátom. Egyébként sem hiszem, hogy annyira hiányozna a szex az írásaimból. Valahogy nem ezek érkeznek visszajelzésekben. :))

Szia!

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:35 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
Nos, ha az a kedvence, akkor én is felcsigázva várom :) de egyébként is :)

Igyekszem majd átnézegetni, meg nem is akarom olyan gyorsan máris feltenni. Mondjuk hétfőn vagy kedden. Mindenesetre szegény Lucius szinte a haját fogja tépni. :D

De ma lesz a fordításból új a Livejournalon. Mindjárt meg is nézem, van-e benne hiba, aztán felteszem.

Várom nagyon :)

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:26 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
mellons írta:
Nem is a nyakába kell ugorni, hanem rá... valami másra. :D Kéne valami jó kis snarryt írni. Pwp-t :-D

Én már írtam, szóvaaaal... :lol: Persze nem a merin van fent, de a lényeg, hogy már túl vagyok egy ilyenen. Aztán majd meglátom. Egyébként sem hiszem, hogy annyira hiányozna a szex az írásaimból. Valahogy nem ezek érkeznek visszajelzésekben. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:24 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:

Igyekszem majd átnézegetni, meg nem is akarom olyan gyorsan máris feltenni. Mondjuk hétfőn vagy kedden. Mindenesetre szegény Lucius szinte a haját fogja tépni. :D

De ma lesz a fordításból új a Livejournalon. Mindjárt meg is nézem, van-e benne hiba, aztán felteszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: bdcq
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 13:19 
Billentyűzetgyilkos

Siana írta:
Nekem meg van lementve az a pár fejezet, ami le volt fordítva. Ha érdekel, szívesen elküldöm :)

Ezeket pü-ben intézzétek, ne itt. Ha nincs a profilmban az e-mail cím, akkor egyébkén is jobb úgy kiirkálni, csak annak, akire tartozik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 7:02 
Könyvmoly

Germa írta:
Perselus... hm... tennék vele bizony... miután sikeresen meghódított. :lol: :lol: Ja, vagy azon már rég túl vagyunk? Dehát mégsem ugorhatok én a nyakába. vannak arra más módszerek is... ;)

mellons írta:

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 6:58 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
Millió köszönet és hatalmas dicséret neked :) A tegnapi napomat feldobtad ezzel a két frissítéssel :) Igen az egyik a lelkemmel játszott, és elégedett mosollyal olvastam, hogy a világ ilyen is lehet, a másik pedig erős hatást gyakorolt a rekeszizmomra :))
Köszönöm!

Akkor csupa jót váltottam ki belőled. Jobban mondva nem én, hol vagyok én attól? :lol: Hanem Draco, Perselus, Harryék... Hát eggen. 8->
Én örültem volna, ha a világ ilyen Perselus és Harry számára, nem rossz olykor fordítani. Hogy aztán a fiú is fordítson egy jó nagyot a szöszi a segítségével, apáik nem túl nagy lelkesedésére. :))
Igazán jó, ha tudtál nevetni a három Harryn. Az én kis előolvasómnak - értsd Drachiss - a Luciusos fejezet a kedvence, szóval amiatt különösen izgulok, hiszen az jön majd. :D

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 20:00 
Zöldfülű

hindergirl írta:

Sajnálom, de azért köszönöm! Majd körbekérdezgetek máshol is.

Nekem meg van lementve az a pár fejezet, ami le volt fordítva. Ha érdekel, szívesen elküldöm :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 18:56 
Zöldfülű

mellons írta:
Egyelőre ennyivel tudok szolgálni a témában.

Sajnálom, de azért köszönöm! Majd körbekérdezgetek máshol is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 18:48 
Billentyűzetgyilkos

hindergirl írta:
Olvastam az oldalatokon a Big dick, come quick című fanfictionről, csak az a gond, hogy sehol nem találom magyarul

Egyedül a Titkos kerten volt fent, ami kész volt belőle magyarul, ám az az oldal most betegeskedik. Talán pár héten belül sikerül Drachissnak meggyógyítania.
Ráadásul az is csak alig két és fél fejezet talán, az eredeti 18-ból. Eszméletlen az a történet, értem, miért keresed, de bizony angol tudás, vagy ha minden kötél szakad, webfordító nélkül nem tudom, mikor juthatsz majd hozzá végig.
Egyelőre ennyivel tudok szolgálni a témában. Talán kérdezz körbe, kinek van lementve magyarul, ami eddig megvan belőle. Itt a fórumon a Fanfiction topicba is beírhatod, hátha tud valaki segíteni. Nekem nincs meg, én angolul olvasom, úgy is van lementve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 18:40 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Perselus... hm... tennék vele bizony... miután sikeresen meghódított. :lol: :lol: Ja, vagy azon már rég túl vagyunk? Dehát mégsem ugorhatok én a nyakába. vannak arra más módszerek is... :wink:

Nem is a nyakába kell ugorni, hanem rá... valami másra. :)) Kéne valami jó kis snarryt írni. Pwp-t :))

Idézet:
És hugrabugos Harry: Nem is tudálékos!!! :-B Pusztán csak tudja, hogy a tudás hatalom, és érdeklődő, valamint kötelességtudó. És az álszenttel sem tudok egyetérteni. Inkább azt mondanám a megfelelő emberrel (vagy annak kedvéért), sok mindenre képes. :-D

Nem magyarázod ki. :D Igenis tudja ő, hogy kissé idegesítő, ráadásul a visszahúzódó természete is csak addig tart, amíg nem kerül Charlie közelébe. Hajaj, én már csak tudom... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bdcq
HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 17:34 
Zöldfülű

Szia!
Olvastam az oldalatokon a Big dick, come quick című fanfictionről, csak az a gond, hogy sehol nem találom magyarul, az angolom meg elég gyatra, szóval nem tudod esetleg hol találom lefordítva? Mert azt tudom, hogy Claret fordította és fenn is volt a Merin csak le kellett szedni, de őt meg nem tudom elérni. Lehet, hogy nem ide kéne ezt írnom, és sajnálom, de Te vagy az utolsó reménységem :cry:
előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 17:10 
Írópalánta

Perselus... hm... tennék vele bizony... miután sikeresen meghódított. :lol: :lol: Ja, vagy azon már rég túl vagyunk? Dehát mégsem ugorhatok én a nyakába. vannak arra más módszerek is... :wink:

Délután padlószőnyeget pucoltam... :roll:

És hugrabugos Harry: Nem is tudálékos!!! :-B Pusztán csak tudja, hogy a tudás hatalom, és érdeklődő, valamint kötelességtudó. És az álszenttel sem tudok egyetérteni. Inkább azt mondanám a megfelelő emberrel (vagy annak kedvéért), sok mindenre képes. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 15:25 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Mindkettőt imádtam, ahogy ezt már ott is kifejtettem. Az viszont lemaradt a Forduljon még egyet a világ véleményemből, hogy jókat derültem Perselus és Lucius vitáján, ahogy a fiaik előtt egymást okolják, amiért idáig jutottak. És ahogy a Malfoy család igyekszik bebiztosítani a vérvonalat. Ez kész. * elképzeli Luciust egy a csípőjére ültetett tejfölszőke másfél-két éves fiúcskával és olvadozik* :lol: :lol:

>:D< :-* Így kezdetnek.
Az a jelenet, mikor Perselusék veszekszenek, már a legelején nagyon előttem volt. A második gyerek ötlete pedig csak utána jutott eszembe. Pontosabban a mi bájitalmesterünk beszólta azt a bizonyos mondatot, s akkor már botorság lett volna kihagyni a végén azt a kis jelenetet Harryvel és Dracóval. Egy pici, tejfölszőke fiúcska... igen, nagyon helyesek lehetnének. Hát még, ha ott van Draco is! Képzeld el azt a hármast! :D

Idézet:
A Három Harry pedig.... jót vigyorogtam. Hozzám továbbra is hugrabugos Harry viselkedése áll közel, de jókat mulatok a mardis ravaszságán és az eredeti egyre nagyobb zavarán is.

Hugrabugos Harry azért sokszor túl tudálékos, árulkodós, ráadásul ha azt nézzük, mit művel Charlie-val, kicsit álszent is. :D De ha te is ilyen vagy, egy szavam sincs... :-P :lol: Tudom ám, hogy Perselusszal félénk természet ide, vagy oda, olyan dolgokat művelnél, hogy még én is belepirulnék. :-D
Mardis Harry pedig, túl messzire megy majd... bezony, bezony.

Idézet:
(Bocsi, hogy tegnap olyan kész voltam... ma is alig bírtam feltápászkodni. És mivel délután nagy meló vár rám megint, így most délelőtt pihenek... valamennyit talán :lol: *issza a kólát és cappucinót*

Örülök, hogy lazítasz végre egy kicsit. Bár annak jobban örülnék, ha délután is ezt tennéd. És azok után hogy haragudhatnék, hogy az utóbbi napokban szinte egyszavas voltam, meg némileg mogorva? Ilyen lenne az életed Perselusszal, látod? Jól figyeld meg. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 15:16 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Millió köszönet és hatalmas dicséret neked :) A tegnapi napomat feldobtad ezzel a két frissítéssel :) Igen az egyik a lelkemmel játszott, és elégedett mosollyal olvastam, hogy a világ ilyen is lehet, a másik pedig erős hatást gyakorolt a rekeszizmomra :))
Köszönöm!

Akkor csupa jót váltottam ki belőled. Jobban mondva nem én, hol vagyok én attól? :lol: Hanem Draco, Perselus, Harryék... Hát eggen. 8->
Én örültem volna, ha a világ ilyen Perselus és Harry számára, nem rossz olykor fordítani. Hogy aztán a fiú is fordítson egy jó nagyot a szöszi a segítségével, apáik nem túl nagy lelkesedésére. :))
Igazán jó, ha tudtál nevetni a három Harryn. Az én kis előolvasómnak - értsd Drachiss - a Luciusos fejezet a kedvence, szóval amiatt különösen izgulok, hiszen az jön majd. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 7:35 
Írópalánta

Szia! :-D

Mindkettőt imádtam, ahogy ezt már ott is kifejtettem. Az viszont lemaradt a Forduljon még egyet a világ véleményemből, hogy jókat derültem Perselus és Lucius vitáján, ahogy a fiaik előtt egymást okolják, amiért idáig jutottak. És ahogy a Malfoy család igyekszik bebiztosítani a vérvonalat. Ez kész. * elképzeli Luciust egy a csípőjére ültetett tejfölszőke másfél-két éves fiúcskával és olvadozik* :lol: :lol:

A Három Harry pedig.... jót vigyorogtam. Hozzám továbbra is hugrabugos Harry viselkedése áll közel, de jókat mulatok a mardis ravaszságán és az eredeti egyre nagyobb zavarán is.

(Bocsi, hogy tegnap olyan kész voltam... ma is alig bírtam feltápászkodni. És mivel délután nagy meló vár rám megint, így most délelőtt pihenek... valamennyit talán :lol: *issza a kólát és cappucinót*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 29 (péntek), 5:02 
Könyvmoly

mellons írta:
És ha már forgatunk, akkor feltettem a Forduljon még egyet a világ második, befejező részletét.

Emellett pedig A három Harry 4. fejezetét. Azt hiszem, ismét ügyes voltam. :)) Tessék szépen megdicsérni.
Az egyik lágyabb, a másikon pedig remélem, sokat fogtok nevetni.
Minden érdeklődőnek jó olvasást hozzá! :)

Szia! :)

Köszönöm!

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 28 (csütörtök), 19:19 
Billentyűzetgyilkos

Drachiss írta:
Sebaj, ma este rávetem magam! Nem menekül! :D ;)

Pontosan melyikükre? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 28 (csütörtök), 19:19 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Imádom Imádom Imádom - dúdolom halkan, miközben fülig érő mosollyal olvasgatom merre fordítod a világot :)
Az enyémet már teljesen felforgattad :)) :)) :))

Nahát, nahát, nahát... :D *mardekárosan elnyújtott apró nyugtázás* Ennek igazán örülök. Ezek a pasik egyébként nem is tudnak mást, csak felforgatni.

És ha már forgatunk, akkor feltettem a Forduljon még egyet a világ második, befejező részletét.

Emellett pedig A három Harry 4. fejezetét. Azt hiszem, ismét ügyes voltam. :)) Tessék szépen megdicsérni.
Az egyik lágyabb, a másikon pedig remélem, sokat fogtok nevetni.
Minden érdeklődőnek jó olvasást hozzá! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 28 (csütörtök), 14:33 
Sztorihajhász

mellons írta:

Drach, nem láttalak, de csak hogy tudd, és nagyon sajnáld, hogy nem találtam rád, lemaradtál a három Harry elkészült következőjéről. :D

*halálsikoly*
Én ütődött marha, tudtam, hogy fel kellett volna jönnöm tegnap! Annyira biztos voltam benne, bizsergett jobb fülem, tudhattam volna, hogy valami készül!

Sebaj, ma este rávetem magam! Nem menekül! :D ;)

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 28 (csütörtök), 5:01 
Könyvmoly

mellons írta:
Nos akkor feltettem a merire a Forduljon még egyet a világ első részletét. Holnap pedig jön majd a folytatása, és egyben befejezése.
A történet tehát Drarry, a Forduljon a világ egyféle alternatív folytatása. Az érdeklődőknek jó olvasást és szórakozást hozzá!

Germa, különösen remélem, hogy tetszett, mindenesetre szeretettel adom. :)

Drach, nem láttalak, de csak hogy tudd, és nagyon sajnáld, hogy nem találtam rád, lemaradtál a három Harry elkészült következőjéről. :D

Imádom Imádom Imádom - dúdolom halkan, miközben fülig érő mosollyal olvasgatom merre fordítod a világot :)
Az enyémet már teljesen felforgattad :)) :)) :))

Várom a folytatást!

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 19:02 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Nagyon jó volt. Ugyanúgy, ahogy már az első részének, ennek is különleges hangulata van, és az érzékenysége közel áll a szívemhez és boldoggá tett. Különös, csodás világot alkottál és teljesen beleszerettem. Köszönöm!!!!! :-* >:D<

Igen, hála Merlinnek sikerült tartanom a hangulatát. :) Mivel magam is amolyan sírósan mosolygós és érzékenyke hangulatban voltam, nem volt nehéz ilyet írni. Ha azt nézem, hogy neked készült, sokkal jobb is, hogy ilyen lett, és nem humorosabb. Talán így is van benne egy kicsi, ezért nem egysíkú.
Nagyon szívesen, és örülök, hogy tetszik. :-* De azért még izgulok a vége miatt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 18:44 
Írópalánta

mellons írta:

Nagyon jó volt. Ugyanúgy, ahogy már az első részének, ennek is különleges hangulata van, és az érzékenysége közel áll a szívemhez és boldoggá tett. Különös, csodás világot alkottál és teljesen beleszerettem. Köszönöm!!!!! :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 18:08 
Billentyűzetgyilkos

Nos akkor feltettem a merire a Forduljon még egyet a világ első részletét. Holnap pedig jön majd a folytatása, és egyben befejezése.
A történet tehát Drarry, a Forduljon a világ egyféle alternatív folytatása. Az érdeklődőknek jó olvasást és szórakozást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 7:44 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Germának bevált Perselus, neked kit küldjek? :) Hmmmm...
Melyik Harryt szeretnéd? :D

Jó, jó! Küldöm mindhármat :))

Jobbulást és szép napot!

Igen, Germának Perselus mindig beválik. Vajon miért? :-? :-D
Azt hiszem, a három Harryvel simán kiegyezek. :)

De azért nem vagyok totál reménytelen. Ma lesz fordítás, és ha sikerül elcsípnek Germát - mivel neki készült, úgy szoktuk, hogy frissítés közben beszélgetünk, mint a Csak meggyőzés kell esetében is -, akkor a Forduljon még egyet a világ is felkerül. Az első részlete, mivel végül valóban jó hosszú lett. A második pedig természetesen holnapra kerül át.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 4:51 
Könyvmoly

mellons írta:

Most már tíz éve vagyok masszívan beteg, van hogy jobb, van, mikor rosszabb. De azért megvagyok, köszönöm az aggodalmat, igyekszem összeszedni magam. :)
És örülök, hogy várod a kérdéses történetet, mert legközelebb valószínű az szerepel a frissítési listán. Hátha most már sikerül befejeznem.

Szia!

Nos, hát ezt sajnálattal olvasom :( Akkor jobbulást neked! >:D<

Inkább pihenj, és ne erőltesd túl magad, a frissítésre még tudunk várni és várunk is :)

Germának bevált Perselus, neked kit küldjek? :) Hmmmm...
Melyik Harryt szeretnéd? :D

Jó, jó! Küldöm mindhármat :))

Jobbulást és szép napot!

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 8:22 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Nos, remélem nincs nagy baj! Aggódva pörgettem végig a kritikákat és a válaszokat :) És most nem Perselusért aggódom, hanem a kitűnő íróért :)
Remélem bármi is volt a baj jobban vagy!
És természetesen ha a világ fordul én azt is örömmel várom

Most már tíz éve vagyok masszívan beteg, van hogy jobb, van, mikor rosszabb. De azért megvagyok, köszönöm az aggodalmat, igyekszem összeszedni magam. :)
És örülök, hogy várod a kérdéses történetet, mert legközelebb valószínű az szerepel a frissítési listán. Hátha most már sikerül befejeznem.

Addig pedig mindenkinek legyen nagyon szép napja! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 8:18 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Érzékeny lett? Nem baj. Szeressem az olyat.

Igen, tudom, ezért is mertem úgy hagyni, főként Drach előolvasói lelkendezése után. Csak nem bukhatok akkorát. :)

Idézet:
Nagyon sajnálom, Kicsi, hogy nem voltál jól, remélem most már javult a helyzet *szeretettel megölelget és igyekszik tartani benned a lelket*

Sajnos mára rosszabb lett, nem tudom, leszek-e délután, estefelé, ahogy szoktam. Szerintem túl ramaty már az immunrendszerem, a nyár pedig mindig rátesz egy lapáttal az alapbajokra. A meleg miatt sokszor rosszabbul vagyok, mint általában. Most is le van húzva itthon minden redőny, hogy hűvös legyen bent...
De nagyon szeretném már neked befejezni a Drarryt.

Idézet:
A közös törinkkel sikerült végre normálisan elindulnom, majdnem hat oldal kész van belőle. Köszönöm a türelmedet, nagyon aranyos vagy, igyekszem azért ahogy csak tudok és ahogy időm engedi.

Sikerült ilyen szépen haladnod vele, szívem? :) Ennek nagyon örülök. Naná, hogy türelmes vagyok, pontosan tudom, mennyi minden szakadt rád, pont én ne lennék türelmes? *nagyon szépen pillog* Várom, mit sikerült összehoznod. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 8:13 
Billentyűzetgyilkos

Drachiss írta:
Tudom, hogy nagyon várod, ezért is láttam neki, már nem sok hiányzik belőle. :D Nagyon remélem, hogy tetszeni fog, dolgozom az ügyön, és megteszek minden tőlem telhetőt. :)
Jobbulást, drága. Nagyon szeretném, ha újra jól lennél, szóval tessék pihengetni is a nagy írások közepette. ;) Az írásokat pedig várom, bármelyiket, mindkettőt. :)

Abból, amit eddig tudok, szerint hatalmas sztori lesz :D Hát most csakis pihenni fogok, mert ramatyul vagyok. Megírom már a végét a Forduljon még egyet a világnak, és felmehet az első fele, meglátom, milyen hosszú lesz, és aszerint választom majd el.
ÉS örülök, hogy várod, köszönöm. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 4:50 
Könyvmoly

Szia!

Nos, remélem nincs nagy baj! Aggódva pörgettem végig a kritikákat és a válaszokat :) És most nem Perselusért aggódom, hanem a kitűnő íróért :)

Remélem bármi is volt a baj jobban vagy!

És természetesen ha a világ fordul én azt is örömmel várom :)

Üdv!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 16:59 
Írópalánta

Érzékeny lett? Nem baj. Szeressem az olyat.

Nagyon sajnálom, Kicsi, hogy nem voltál jól, remélem most már javult a helyzet *szeretettel megölelget és igyekszik tartani benned a lelket*

A közös törinkkel sikerült végre normálisan elindulnom, majdnem hat oldal kész van belőle. Köszönöm a türelmedet, nagyon aranyos vagy, igyekszem azért ahogy csak tudok és ahogy időm engedi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 11:18 
Sztorihajhász

mellons írta:
Óóóóóóó, azt azóta nagyon várom, hogy beszéltünk róla, és megint vagy tíz percig csak röhigcséltünk a telefonban. :D

Tudom, hogy nagyon várod, ezért is láttam neki, már nem sok hiányzik belőle. :D Nagyon remélem, hogy tetszeni fog, dolgozom az ügyön, és megteszek minden tőlem telhetőt. :)
Jobbulást, drága. Nagyon szeretném, ha újra jól lennél, szóval tessék pihengetni is a nagy írások közepette. ;) Az írásokat pedig várom, bármelyiket, mindkettőt. :)

A kandalló előtti szőnyegen lelt rájuk, amint azok erotikus hangokat hallatva siettek egymást odébb toloncolni, hogy minél többet kaphassanak a tűz melegéből. Eközben rút, förtelmes levet eregettek a szőnyegre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 11:01 
Billentyűzetgyilkos

Drachiss írta:
mellons írta:
Szóval aki erre jár, tudja, hogy egy kincs ez a lány. >:D<

*Pirulgat, az arcán pedig ott trónol egy vigyor-migyor* Nagyon szívesen segítettem, odaírni meg nem szükséges, tudom, hogy mennyire nem voltál jól, aggódtam is érted rendesen. >:D< Remélem, most már jól vagy, és ha mégsem, este megpróbállak felvidítani egy kicsit egy nagyon, nagyon dühös Luciusszal, meg egy szemtelen papagájjal. :D

Óóóóóóó, azt azóta nagyon várom, hogy beszéltünk róla, és megint vagy tíz percig csak röhigcséltünk a telefonban. :D Annyira látom Lucot magam előtt a kis kamrában, meg Harryéket is. :-D
Még nem vagyok jól, de megvagyok, köszönöm az aggodalmat :-* , mostanában eléggé felváltva csináljuk, sajnos.
Lehet, hogy belekezdek ma a Csapdából folytatásába, vagy lezárom a végét a Forduljon még egy a világnak. Mindkettőhöz van most kis ingerem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 10:55 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Mindkét frissítés remek volt :) Az egyiknél szinte lefolytam a székből... a másiknál pedig heveny sírógörcs kínzott...
Most úgy egálban vagyok :)
Így munka előtt, már minden érzelmi sokkhatáson túl vagyok :)) :)) :))
Így kell ezt :)

Örülök, hogy tetszettek, köszönöm. :) Nos igen, a két friss merőben más hangulatú és fajsúlyú, talán ezért is jó, hogy egyben kerültek fel, enyhítette az egyik a másikat. Tetszik amit arról írtál, hogy már a munka előtt letudtál minden érzelmi sokkhatást. :lol: :-D Nos igen, most már elgondolkodva, az egyik miatt aggódva, a másik miatt vigyorogva üldögélhetsz...

Legközelebb a Forduljon a világ folytatását fogom feltenni, ami most egy nagy kedvencem lett, talán azért is haladtam vele olyan könnyen. A Csapdábólt nekem is nehéz volt megírni, pedig én tudom, mi a folytatása. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 10:51 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:
Mondd, mi lesz, ha az olvasóid szívinfarktus következtében haláloznak el? Most aztán reszkess, mert addig nyaggatlak, míg meg nem tudom, mi lesz a következő fejezetben. Komolyan mondom, ez már nem is mardekáros húzás volt, hanem... :twisted: :twisted: szavakat sem találok rá :P És persze simán beleférne a történetbe, hogy kinyírd Perselust, de nem félsz a rengeteg átoktól, amit az olvasóid fognak küldözgetni? *intenzívebb húzogatja a szemöldökét* Ugye, azért igyekszel? 8-> Körömrágva :-SS várom a folytatást.

Le fogsz vadászni? Te is?! *megy most már tényleg valami bunkert építeni* Hát én... szóval izé... *kéztördel* Mardekáros munkatáborban voltam, ahol megkövetelték a gonoszságot is, csak aztán engedtek ki, a kiképzés végén. És lőn, megszületett ez a fejezet.
Ugye, hogy belefér a sztoriba a halála? Mi van, ha ez mozdít előrébb valamit? Vagy ugye, hátráltathat is, mivel Draco nyilván nem viselné jól, és őt ismerve bosszút is akarna... Na és ha még menthető? Nem mindegy, hol van Pers, és pontosan mi is történt. Őrzik-e? Hányan? A Nagyúr is tudja? Vagy nem? Bellaként bukott le valamiért, vagy a saját valójában?
Segítettem, mi? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 10:46 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Szia! Írtó jó volt minden, bár a Csapdából nálam is betette a kaput. *azóta is zsepit szorongatva, sírásra görbülő szájjal rohangál a nappaliban, miközben hajtogatja, hogy nem, nem, nem, nem* :D

Jajjj, hát én úgy látom, hogy ezzel most nagyon beletaláltam mindenki elevenébe. ;;)
Tudod, még magam elé is tudom képzelni, ahogy szaladgálsz a zsepiddel, szemed előtt Pers lebeg, és nem és nem akarod elfogadni, ami történt. :lol:
De mi is történt, ugyebár. Az a baj, hogy nem nagyon szabadna jószívűnek lennem, hogy bármire is utaljak... Így viszont szinte látom, ahogy a következő fejezet felkerülése után mindenki őrjöngve végigpörgeti, hogy na, na, él, ugye él?! :)) Aztán sírva fakadva, vagy kifújva magatokat elolvassátok szépen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 10:45 
Sztorihajhász

mellons írta:
Hát ahogy látom a reakciókat... Kezdjem nagyon szégyellni magam? :-< Nem, nem teszem, és majd meg is látjátok, hogy... Szóval sajnos ez egy ilyen történet, és én többször, mindenkit figyelmeztettem ám! :)

ÉS Drach szívem, ne haragudj, tegnap csak feldobtam mindkettőt, pedig oda akartam írni, hogy segítettél átnézni a Három Harryt. Szóval aki erre jár, tudja, hogy egy kincs ez a lány. >:D<

*Pirulgat, az arcán pedig ott trónol egy vigyor-migyor* Nagyon szívesen segítettem, odaírni meg nem szükséges, tudom, hogy mennyire nem voltál jól, aggódtam is érted rendesen. >:D< Remélem, most már jól vagy, és ha mégsem, este megpróbállak felvidítani egy kicsit egy nagyon, nagyon dühös Luciusszal, meg egy szemtelen papagájjal. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 10:42 
Billentyűzetgyilkos

Drachiss írta:
Na ez biztos. Olyan szinte kicsapta nálam a biztosítékot a vége, hogy szegény áramszolgáltatóm még szegényebb terroristá... izé, dolgozói azóta is kint melóznak a sztyeppén, keresik a hibát. :-S
Szóval igen. Tessék készülni. És jó sok tentemacit bekészíteni. *szendén nézegeti a plüssmajmát*

Hát ahogy látom a reakciókat... Kezdjem nagyon szégyellni magam? :-< Nem, nem teszem, és majd meg is látjátok, hogy... Szóval sajnos ez egy ilyen történet, és én többször, mindenkit figyelmeztettem ám! :)

ÉS Drach szívem, ne haragudj, tegnap csak feldobtam mindkettőt, pedig oda akartam írni, hogy segítettél átnézni a Három Harryt. Szóval aki erre jár, tudja, hogy egy kincs ez a lány. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 10:38 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Szia! Az LJ-s frisst még sajnos én sem láttam, de nagyon igyekszem, hogy hozzájussak. Talán azt tűzöm ki jutalomnak, ha haladok valamennyit a Csak meggyőzés kell-el. :lol:

Én is igyekszem, hogy fordítgassam. Most lassan haladok egy kicsit, mivel ezerrel írtam a neked szánt drarryt. Képzeld, nemsokára kész leszek vele, de olyan hosszú lett, hogy nem engedi fel egyben a meri. :D Szóval két részes lesz, lehet, hogy 30 oldal is. *törölgeti a homlokát a nagy munkában* :-D Forduljon még egyet a világ. Hát, a fiúkkal fordul. Meg az apákkal is. *vihog*
A közös sztorinkkal pedig csak nyugodtan, tudom, hogy sok dolgod van és beteg is vagy. Ha pedig olyat írsz, amilyennek nem szeretnéd, hogy legyen, csak itt fogsz nyafizni. Ami az aggodalomszintedet ismerve a nélkül is megy. *szeretettel megsimiz*

Idézet:
A másik két frisst is természetesen nagyon várom, és remélem tudunk majd dumcsizni is...*régen látott* :wink:

Én sem voltam valami jól, sőt... a hétvégém meglehetősen szar volt, bocsáttassék meg a szóhasználat. Amit neked írok is, sokkal érzékenyebb lett, mintsem vicces. Ma majd azért próbállak elérni, tegnap is csak frissíteni ugrottam fel, abban is Drach segített.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mellons 2009 május 25 (hétfő), 11:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 6:41 
Könyvmoly

Szia!

Mindkét frissítés remek volt :) Az egyiknél szinte lefolytam a székből... a másiknál pedig heveny sírógörcs kínzott...
Most úgy egálban vagyok :)
Így munka előtt, már minden érzelmi sokkhatáson túl vagyok :)) :)) :))
Így kell ezt :)

Várom a folytatásokat :)

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra