Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 16:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 18:14 
Zöldfülű

Hali!

Megküzdöttem a Fórummal, regisztráltam, beléptem és nagyon remélem, hogy jó helyre írom az üzenetemet, mert ez az első próbálkozásom.

Mindezt pedig csak azért, hogy elmondhassam, nem magadnak írogatsz, nagyon is szeretem az írásaidat, olvasom szorgalmasan. Tehát még véletlenül se forduljon meg a buksidban, hogy abbahagyod, és csak magadnak írod meg bármelyik történetedet is.

Igyekszem gyakrabban jelentkezni, de most épp a saját mélypontomat élem át, habár már a felfelé ívelő szakaszban vagyok. Remélem hamarosan kimászom a gödörből.

Puszi neked, jó nyaralást, és még jobb írást

Gernon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 5:28 
Könyvmoly

Germa írta:
Alkottam ma valamit, egy apró, kis egypercest, más már biztosan nem lesz augusztus előtt, de ezzel talán enyhíthetem a várakozást, már azoknál, akik várakoznak. *kérdőn pillog Herikára*

Jó szórakozást hozzá!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=56192

Hali!!!!

Nos, amint ezt elolvastam máris jobban vagyok :)) :))

Nem is szaporítom a szót, megyek olvasni :)

Pussz!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 5:27 
Könyvmoly

Germa írta:
Draco Girl: Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. Azt viszont sajnálom, hogy ennyire vacakul voltál. Mit mondott tegnap a gégész? Javulgatsz már? Sok puszi, pihenj sokat!

Szia!

Javulgatok, javulgatok :) A gégész újabb gyógyszerekkel gyarapította a készletemet :) Lassan már ezekkel jóllaknék, enni úgysem tudok :))
Éljen a fogyókúra :)) :))

Köszönöm a jobbulást elősegítő érdeklődést :)
Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 18:13 
Könyvmoly

Germa írta:
Alkottam ma valamit, egy apró, kis egypercest, más már biztosan nem lesz augusztus előtt, de ezzel talán enyhíthetem a várakozást, már azoknál, akik várakoznak. *kérdőn pillog Herikára*

Egye fene, egy kicsit. Azért én még reménykedem :roll: Egy picikét... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 16:46 
Írópalánta

Jó szórakozást hozzá!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=56192

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 7:21 
Írópalánta

Draco Girl: Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen. Azt viszont sajnálom, hogy ennyire vacakul voltál. Mit mondott tegnap a gégész? Javulgatsz már? Sok puszi, pihenj sokat!

Shanee: Tudom, hogy nem rontani akartál, nincs is semmi gond. Tudom, hogy szereted, amiket írok, hisz mondtad már. És azzal is csak egyetérteni tudok, hogy a mostani regény nem egy könnyű műfaj. Pusztán csak hihetetlenül rossz passzban vagyok.
Annak viszont örülök, hogy nem vagy sírós hangulatban, mert az azt jelenti, hogy nálad minden oké. Azért ha a végére érek egyszer ennek a történetnek és elolvasod, remélem azt fogod majd mondani, hogy megérte megírni.

Herika: Igen, érezni a fejezeten, hogy nem az igazi, azért is írtam a végére. Nem muszájból írtam, volt hozzá kedvem, de a mostani hangulatom, és íráshoz való viszonyom kétségtelenül kiérződött rajta. Mindent összevetve, nem lett rossz, de jó sem. Olyan erős közepes, de nem lehet mindig minden tökéletes. :wink:

Hát, egy fél fejezetem van.... nem tudom, hogy készen leszek-e. Lehet, hogy nem *összehúzza magát* Írom, írom... és szeretném még ha kész lenne. Frissítés belőle szinte biztos, hogy nem lesz. Ahhoz kisebb csoda kéne. Egyrészt, hogy befejezzem, másrészt, hogy mellons is le tudja bétázni. Nem sok esélyt látok erre, így kedd reggel, mivel a hétvégém foglalt, tehát péntekig fel kéne tennem. De ha véletlenül készen leszek, akkor azért neked átküldöm a szokásos előzetes véleményre!

ó, nem is akarok én megszabadulni. De valóban hosszú idő lesz *ő is szipog* Na, de majd telefonon. Az már tavaly is bevált. :wink:

Köszi, hogy írtál, most kifejezetten jót tettél a lelkemmel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 20:48 
Könyvmoly

Jelentem, elolvastam az új fejezetet, ígérem, írok is hozzá véleményt, amint egy szusszanásnyi időm lesz.

Nincs is a fejezettel semmi gond, csupán kicsit rövidke, és ha nagyon-nagyon bele akarnék kötni, akkor picit látszik rajta, hogy kicsit "muszáj" írtad. De lehet, hogy nincs is igazam.

Mostanában nem nagyon találkozunk msn-en, ezért itt kuncsorgok.
Izé *szépen néz, nagyon-nagyon szépen*. Tudod, én mit szeretnék? Igen? Lehet róla szó? Hogy állsz vele?

Remélem kellőképpen rejtelmes voltam, és még nyaralásod előtt olvashatom. _U_
A szombati randinkig sok pusza.

Hú, már előre sírok. Kiszámoltad már, milyen hosszú ideig nem tudunk csacsogni az egymást váltó nyaralásunk miatt? Sebaj, majd sms-ekkel bombázlak, hogy ne szabadulj tőlem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 18:24 
Szárnybontogató

És mint mondtam, az EF-et olvastam ám! És nem először, és nem is másodszor! És továbbra is imádom, le van mentve :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 18:23 
Szárnybontogató

Igazán nem rontani akartam a dolgon, te is tudod! De bókként könyveld el, hogy elgondolkodtatónak, és egy bizonyos hangulatot árasztónak tartom a műveidet! És tudom, hogy mindig megríkatsz velük, és most tényleg nem vagyok olyan passzban, hogy bőgjek. De megígérem, hogy amint eljön az ideje, el fogom olvasni. Mindet. És még "szerencsém" is lesz, mert nem csak egy részt kapok belőle.
Jó nyaralást nektek, és sok puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 3:05 
Könyvmoly

Germa írta:
Nos, ahogy ígértem, Csak meggyőzés kell 16. fejezete olvasható már a szokott helyen, bár úgy látom, elég erősen csak magammal levelezek itt.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=47810
Jó szórakozást hozzá!

Shanee! Köszi, hogy erre jártál és vetted a fáradtságot és írtál néhány sort, bár megmondom őszintén nem segítettél a problémán, inkább csak rontottál. Hiszen pont ez a baj, hogy nem olvassátok! De te legalább leírtad. És elnézve a "kapkodást" erre felé, gondolom ez nem is nagyon fog változni.

Off: A gépem szerelőnél, a mostanin nincs Skype, de ha visszakapom, felveszlek!

Pusz

Szia, Drága!

Örülök, hogy még az elutazásod előtt tudtál frissíteni :) Én olvaslak és aki nem, nos az nem is tudja mit veszít :)
Hajnali négy óra van, és annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok aludni, mert alig kapok levegőt, így most szó szerint életmentő lesz :)
Máris megyek olvasni :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 19 (vasárnap), 16:47 
Írópalánta

Nos, ahogy ígértem, Csak meggyőzés kell 16. fejezete olvasható már a szokott helyen, bár úgy látom, elég erősen csak magammal levelezek itt.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=47810
Jó szórakozást hozzá!

Shanee! Köszi, hogy erre jártál és vetted a fáradtságot és írtál néhány sort, bár megmondom őszintén nem segítettél a problémán, inkább csak rontottál. Hiszen pont ez a baj, hogy nem olvassátok! De te legalább leírtad. És elnézve a "kapkodást" erre felé, gondolom ez nem is nagyon fog változni.

Off: A gépem szerelőnél, a mostanin nincs Skype, de ha visszakapom, felveszlek!

Pusz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 17 (péntek), 13:04 
Szárnybontogató

Ne máááár!!! Te is??? Neeeeee!!!! Most egy kicsit lelkifurdalásom van, mert már elég régen nem olvastam a most futó sztoridat, de mentségemre legyen mondva, hogy tegnap fejeztem be (újra, már nagyon sokadszorra) az egymás felét.
Szóval olvaslak ám,de mostanában inkább a viccesebb sztorikra "bukom", a tied pedig Hála Merlinnek elgondolkodtató, picit más a hangulata, így ahhoz más lelkiállapot szükségeltetik. Ami most nálam nincs :( De legalább egyszerre majd több részt fogok tudni elolvasni :)
Sok puszi, örülök, hogy túl vagytok a nehezén.
Off: A Skype-om megváltozott, most az eredeti nevemen vagyok, bejelöltelek ám :) Off vége.
Puszi! Shanee

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 17 (péntek), 12:59 
Írópalánta

Gondoltam, hamár van hely, akkor kihasználom, és elmondom, hogy állok írás téren.
Nos, a Mellonsszal közös történetünk következő fejezete már majdnem kész, még némi javítgatás vár rá, aztán valamikor legkésőbb a jövő héten felkerülhet.
Ami a Megtalált válaszokat illeti, annak is alakul a következő fejezete, és abból is szeretnék frisselni, de nem tudom fogok-e. És, hogy teljesen őszinte legyek nem csak amiatt, hogy készen lesz-e a fejezet még az elutazásom előtt. Azt hiszem, én is elkaptam azt a fajta "betegséget", ami már több jó írót/fordítót is, nevezetesen, hogy kevés, illetve tartalmilag nem inspiráló véleményt kapunk a megnyitások számához képest. Holott én még azok közé tartozom, akik elég sok véleményt kapnak egy-egy fejezethez, bár a szám nálam is csökkenő... Talán csak a nyár miatt, vagy pusztán érdektelenség miatt, mégis...
És mivel úgy látom itt is többnyire magammal levelezek, ezért komolyan gondolkodom rajta, hogy abbahagyom a történetem közzétételét. (Itt azért megemlíteném, hogy kivételek mindig vannak, jelen esetben Draco girl, aki rendszeresen jár erre, vagy akár Mellons és Herika, akik szintén be-be néznek. )

Természetesen a történetnél is megvan az a kör, akik mindig írnak, de ettől eltekintve azt gondolom, hogy ennyi erőből írhatok saját magamnak is.

Akinek nem inge, ne vegye.... most ezt gondolom, így úgy voltam vele szólok, ez is egy alternatíva, ami mostanában foglalkoztat. Nem tudom még mi lesz, de jelen esetben, lehet nem töröm össze magam, hogy még az elutazásom előtt frissítsek. Ami azt jelenti, hogy ha most elmarad, akkor legközelebb -optimális esetben, ha úgy látom van rá igény - akkor is augusztus második felében lesz friss.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 11 (szombat), 14:15 
Könyvmoly

Germa írta:
Szia! De aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Nagyon remélem, hogy a jövő héten lesz némi időm már az írásra. Most már szinte teljesen kész a lakás, még zajlik a takarítás, közbe jött egy betegség (kisebbik fiam) és egy elég húzós kimerültség, valamint a számítógépem tönkremenetele is, (most egy másik, sokkal rosszabb gépen próbálok netezni), de ha minden jól megy, akkor a hét végére normalizálódik a helyzet és akkor talán fogok tudni írni.

Mindenképpen tervezek egy Csak meggyőzés kell fejezetet, és utána szorosan egy Megtalált válaszokat is.

Köszönöm a türelmet, és azt, hogy erre jártál és benéztél. :-D

Szia!

Jobbulást a fiadnak! És javulást a gépednek!

Hűséggel kivárom, míg lesz időd az írásra :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 18:34 
Írópalánta

Gergi már alakul, pici hőemelkedése van csak, köszönöm, Kicsi. Én is jobban leszek majd valamikor. Még vár rám néhány kemény nap.

Ó, igen, a saját történetem, most nagyon birizgálja megint az agyam, és nagyon rossz, hogy se időm, se energiám írni, mert gondolatban meg sokat forog ez a fejemben, és nagyon írnám már. Nagyon jó látni, hogy ennyire várod. Tényleg. És a hibák *pirulgat* igyekszem majd ezúttal nem a múltkori botrányos minőséget produkálni.

És igen, a közös törink is alakul már gondolatban. Melegítsem fel a terepet mi??? *kuncog* Rajta leszek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 18:15 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Mindenképpen tervezek egy Csak meggyőzés kell fejezetet, és utána szorosan egy Megtalált válaszokat is.

Végre jöhet majd akkor a pihenés. Rád is fér, szívem. Remélem, nem csak te, de Gergi is sokkal jobban lesz.

Az említett történetek frisseit pedig nagyon várom, és még csak nem is önző érdekekből, mit szólsz? :D Tudom, hogy a Megtalált válaszokat szereted írni, úgyhogy csak hajrá vele, izgulok, még ha nekem is kell majd átjavítanom. :-P
Oh, és az én kis függővégem után a közös sztorink iránti érdeklődésem sem kérdéses. Tudod, azt is alig várom, hogy végre szexet írjak, ahhoz pedig be kell melegítened nekem a helyzetet. :lol: Értsd csak másként is. *vihorászik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 16:05 
Írópalánta

Szia! De aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Nagyon remélem, hogy a jövő héten lesz némi időm már az írásra. Most már szinte teljesen kész a lakás, még zajlik a takarítás, közbe jött egy betegség (kisebbik fiam) és egy elég húzós kimerültség, valamint a számítógépem tönkremenetele is, (most egy másik, sokkal rosszabb gépen próbálok netezni), de ha minden jól megy, akkor a hét végére normalizálódik a helyzet és akkor talán fogok tudni írni.

Köszönöm a türelmet, és azt, hogy erre jártál és benéztél. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 28 (vasárnap), 19:03 
Könyvmoly

Germa írta:
A Megtalált válaszok újabb, ezúttal 8. fejezete engedélyezésre vár! Remélem elégedettek lesztek a fejezettel.

Szia, kedves!

Több, mint elégedettek :) Mikor folytatod ? :))

Megvárom :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 26 (péntek), 7:30 
Írópalánta

herika írta:
Szia *kézzel-lábbal kapálózik*

Igen elégedett vagyok vele :wink: Bár sokkal elégedettebb lennék, ha mondjuk minden nap olvashatnék belőle egy új részt :-)
Na jó nem esek túlzásokba. Minden másnap. :P

Igen, tudom, hogy te mindennap bírnál belőle olvasni. Hihetetlen még mindig, hogy mennyire szereted ezt a történetet. :) Igyekszem, igyekszem, ahogy tudok, de lehet, hogy megint eltelik egy-két hét.... De addig úgyis találkozunk személyesen is. :wink:
*már tűkön ül*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 25 (csütörtök), 19:11 
Könyvmoly

Germa írta:
A Megtalált válaszok újabb, ezúttal 8. fejezete engedélyezésre vár! Remélem elégedettek lesztek a fejezettel.

Szia *kézzel-lábbal kapálózik*

Igen elégedett vagyok vele :wink: Bár sokkal elégedettebb lennék, ha mondjuk minden nap olvashatnék belőle egy új részt :-)
Na jó nem esek túlzásokba. Minden másnap. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 25 (csütörtök), 17:12 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 09 (kedd), 16:24 
Könyvmoly

Germa írta:
Sziasztok!
Megtalált válaszok 7. fejezet feltöltve. Jó szórakozást hozzá. Ami a folytatást illeti, még hozzá sem láttam, tehát türelmet kérek, nem tudok ígérni semmit. Valószínűtlen, hogy olyan gyorsan érkezzen, mint ez.

Hali!

Remek volt :) És ha kell *nagyot sóhajt* akkor várok :)
Rád megéri :)

Örömmel olvastam, hogy jó volt a buli :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 08 (hétfő), 18:13 
Írópalánta

herika írta:
Milyen volt a buli úgy mellesleg?

Elég, ha annyit mondok, reggel fél hatra értem haza, és éjjel nem igazán ücsörögtem? :-D Rég buliztam ekkorát. Ezek után egy órát aludtam, majd keltem a többiekkel és egész nap talpon voltam, mint máskor, cseréltük az ablakot a nappaliban. :lol:

A törivel pedig, igyekszem, igyekszem. Tudom, hogy várod/várjátok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 08 (hétfő), 17:49 
Könyvmoly

Germa írta:
Sziasztok!
Megtalált válaszok 7. fejezet feltöltve. Jó szórakozást hozzá. Ami a folytatást illeti, még hozzá sem láttam, tehát türelmet kérek, nem tudok ígérni semmit. Valószínűtlen, hogy olyan gyorsan érkezzen, mint ez.

Pedig van, aki nagyon tudná értékelni * kézzel-lábbal jelentkezik ;;) *
Milyen volt a buli úgy mellesleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 08 (hétfő), 17:25 
Írópalánta

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 05 (péntek), 16:56 
Könyvmoly

Germa írta:
draco girl írta:

Ami pedig az olvasók tömegeit illeti, SSFL-el a legtöbb elvakult Germa-rajongót hazaküldtük olvasni :)

Ez igen! Elvakult Germa-rajongó *vihog* Ma vicces kedvedben vagy :-P Perselus túladagolta volna a bájitalait??? :g :lol:

Szia!

Á! Csak végre jól vagyok :) De ez különben sem vicc, véresen komoly :)) :))
Szeretünk téged :)
Úgy ismered te Perselust, mint aki túladagol bármit is? :D

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 05 (péntek), 14:55 
Írópalánta

draco girl írta:

Ami pedig az olvasók tömegeit illeti, SSFL-el a legtöbb elvakult Germa-rajongót hazaküldtük olvasni :)

Ez igen! Elvakult Germa-rajongó *vihog* Ma vicces kedvedben vagy :-P Perselus túladagolta volna a bájitalait??? :g :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 05 (péntek), 6:45 
Könyvmoly

Germa írta:
Sziasztok csajok! Nagyon aranyosak vagytok, mint mindig!
*ő is körbenéz, hogy lássa azt a megfenyegetett olvasói sereget, de csak néhány embert lát* :lol: :wink:

Remélem is, hogy mindenki marad. És, hogy egy jó hírem is legyen, a hetes fejezet 80 % kb. Bár nem tudom milyen lett.... :-? Ha minden jól megy, és az égiek is megsegítenek, akkor a jövőhét elején átküldöm bétázásra. Azért nem a hétvégén, mert szokásomtól eltérően elméletileg bulizni megyek. :-D

Jó mulatást! :)

Várom a frisseket!

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 04 (csütörtök), 18:23 
Írópalánta

Nem tudom pontosan merre megyünk, csajos buli lesz. Heten vagy nyolcan, meglett családanyák és feleségek, felkerekedünk és kirúgunk a hámból. Férjeket vinni tilos, és különben is. Akkor ki vigyázna a srácokra? :wink: :lol: :lol:

Értettem az "enyhe" célzást. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 04 (csütörtök), 14:13 
Könyvmoly

Germa írta:

Remélem is, hogy mindenki marad. És, hogy egy jó hírem is legyen, a hetes fejezet 80 % kb. Bár nem tudom milyen lett.... :-? Ha minden jól megy, és az égiek is megsegítenek, akkor a jövőhét elején átküldöm bétázásra. Azért nem a hétvégén, mert szokásomtól eltérően elméletileg bulizni megyek. :-D

Visítva éljenez, és kérdő-esdeklő szemmel néz. Nem tudom, érted-e a finom, enyhe célzást. :D :P (még mindig szívesen vállalom az előolvasó szerepét. - *súgja*)

A bulizós hétvége pedig rád fér. Merre mész/mentek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 04 (csütörtök), 12:25 
Írópalánta

Sziasztok csajok! Nagyon aranyosak vagytok, mint mindig!
*ő is körbenéz, hogy lássa azt a megfenyegetett olvasói sereget, de csak néhány embert lát* :lol: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 03 (szerda), 18:17 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Germa írta:
A Megtalált válaszok 6. fejezete fent van, remélem mindenkinek tetszeni fog, akit érdekel.

Ez volt az utolsó kész fejezet, tehát nem tudok még csak hozzávetőleges időt sem mondani mikor lesz friss. Igyekszem, ahogy eddig is, már készül a hetedik fejezet. Tehát, kitartás, és ne pártoljatok el! :wink:

Szia! :)

Hogy tudsz ilyet kérdezni? Naná, hogy érdekelt, és már nagyon vártam! :) Elpártolni? Soha! :) Sok-sok ihletet, és a munka, felújítás mellett némi időt kívánok Neked a folytatáshoz! ;)

Puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 03 (szerda), 17:31 
Könyvmoly

Germa írta:
A Megtalált válaszok 6. fejezete fent van, remélem mindenkinek tetszeni fog, akit érdekel.

Ez volt az utolsó kész fejezet, tehát nem tudok még csak hozzávetőleges időt sem mondani mikor lesz friss. Igyekszem, ahogy eddig is, már készül a hetedik fejezet. Tehát, kitartás, és ne pártoljatok el! :wink:

Szia!

Nos engem nagyon érdekelt :) és nagyon tetszett :)
Elpártolni? Ki merészelne? *fenyegetőn végignéz az olvasók népes seregén*
:)
Várom :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 01 (hétfő), 17:24 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 28 (csütörtök), 4:58 
Könyvmoly

mellons írta:
Germa írta:
A Csak meggyőzés kell, következő, ezúttal rám eső fejezete végre elkészült és már fent is van. Mindenkinek jó olvasást hozzá!

Örültem neki, szívem. Ron érettségének is. És kész tervem van a következőre. :)

Nagyon tetszett az új rész :) különösen, amikor Billről írtál, kedves Rokonlélek :) :) :)

És örül a szívem, amikor itt olvasom, hogy Mellonsnak már tervei vannak a folytatásra :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 19:11 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Örülök, ha tetszett. Igen, kicsit más lett, mint a megszokott, főleg a Billes ügy, de most ez volt bennem. Kész terv? Máris? Örülök, ha sikerült ihletet adnom. Most igazából nagyon nyitott a dolog, így tényleg szabadon írhatsz, mert a jövőre nézve inkább csak utalgattam. Nagyon kíváncsi vagyok.

Bill nekem nagyon bejött, tudod, hogy szeretem, Charlie-val együtt. Szóval az a részlet bárhonnan is eredt, és kattant be neked, isteni volt. Vigyorogtam :D
ÉS egen, kész terv. Az nem nehéz, eddig szinte mindig így voltam, miután elolvastam azt, amit te írtál az adott fejezetbe. Eddig sem volt gond, hogy ne lett volna nyitott bármilyen lehetőség. Elvégre akármerre indulhattunk volna, most csak annyi történt, hogy kibővült a környezet. A suli, Roxmorts, több a szereplő, Voldi gonoszkodhat, már elérheti a fiút. Hm, hm... Szerintem kicsit izgis lesz majd. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 18:40 
Írópalánta

mellons írta:

Téged is látni erre felé? :-D

Örülök, ha tetszett. Igen, kicsit más lett, mint a megszokott, főleg a Billes ügy, de most ez volt bennem. Kész terv? Máris? Örülök, ha sikerült ihletet adnom. Most igazából nagyon nyitott a dolog, így tényleg szabadon írhatsz, mert a jövőre nézve inkább csak utalgattam. Nagyon kíváncsi vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 18:11 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
A Csak meggyőzés kell, következő, ezúttal rám eső fejezete végre elkészült és már fent is van. Mindenkinek jó olvasást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 27 (szerda), 17:04 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 26 (kedd), 18:57 
Szárnybontogató

Germa írta:
Úgy néz, hogy Perselus ideért és segített, mert talán jobban vagyok, bár még csak egy hajszálnyival, de már az is valami.

Igen, jártam a véleményeknél, és örülök neki, hogy mindenkinek ennyire tetszik és szeretitek. Jó ezt látni mindig.

REményeim szerint most talán tudok majd egy kicsit írni, és szép sorjában előszedem mind a három írást, hogy haladjak velük.

Örömmel hallom, hogy gyógyulgatsz, helyes! Perselus azért tud valamit! ;) Remélem hamarosan olvashatjuk tőled bármelyik frissítést. :)

Pussz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 25 (hétfő), 6:43 
Könyvmoly

Germa írta:
Úgy néz, hogy Perselus ideért és segített, mert talán jobban vagyok, bár még csak egy hajszálnyival, de már az is valami.

Igen, jártam a véleményeknél, és örülök neki, hogy mindenkinek ennyire tetszik és szeretitek. Jó ezt látni mindig.

REményeim szerint most talán tudok majd egy kicsit írni, és szép sorjában előszedem mind a három írást, hogy haladjak velük.

Szia!

Végre egy jó hír :)
Tudtam én, hogy csupán egy sötét és felettébb szexis bájitaltan tanár kell ide... :)) :)) :))

Várom a folytatásokat :) Nagyon...

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 24 (vasárnap), 13:59 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 23 (szombat), 23:47 
Könyvmoly

Germa írta:
Örülök, hogy tetszett és szereted, annak pedig még jobban, hogy valaki jár erre is, és nem csak "magamban" beszélek itt. :wink:

A folytatásról sok újat nem tudok mondani, időm alig, de azért igyekszem. Viszont újabb gondok merültek fel, ami már-már viccel határos. Újabb torok és - érzésem szerint - gégegyulladás kezdődik. Fogalmam sincs, hogy mi ez, de most már három hónapon belül harmadszorra, pedig mindig szedek antibiotikumot is. :? :cry:

Így újabb halasztás: betegség miatt "zárva"

Szia!

Sok sok jobbulást neked :)
És egy nagy adag kalapkúra bájitalt, természetesen Pers társaságában :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 22 (péntek), 20:42 
Szárnybontogató

Germa írta:
Örülök, hogy tetszett és szereted, annak pedig még jobban, hogy valaki jár erre is, és nem csak "magamban" beszélek itt. :wink:

A folytatásról sok újat nem tudok mondani, időm alig, de azért igyekszem. Viszont újabb gondok merültek fel, ami már-már viccel határos. Újabb torok és - érzésem szerint - gégegyulladás kezdődik. Fogalmam sincs, hogy mi ez, de most már három hónapon belül harmadszorra, pedig mindig szedek antibiotikumot is. :? :cry:

Szia Germa!

Ritkán járok a fórumon, de azt tudnod kell, hogy ilyenkor mindig bekukkantok hozzád. :) A folytatás nagyon tetszett, mint mindig, de ezt majd úgyis elolvasod a kritikáknál. :)

Sajnálattal olvasom, hogy megint beteg vagy. :( Fránya egy betegség ez...Mihamarabbi javulást kívánok Neked, a folytatás ráér, most az a lényeg, hogy te meggyógyulj! $rose $rose :)

Sok-sok puszi! :*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 21 (csütörtök), 19:02 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 20 (szerda), 17:50 
Könyvmoly

Germa írta:
Sziasztok!

A Megtalált válaszok következő, 5. fejezete feltöltve, remélem mindenki elégedett lesz a fejleményekkel. A frissítés gyakorisága egyelőre sajnos ez marad, szinte nulla időm van, és akkor is borzasztóan fáradt vagyok, de természetesen írom, ahogy tudom. :)
Ez a másik két, közös történetemre is vonatkozik.

Szia!

Megtalált válaszol elolvasva, megkritizálva :) Nagyon szeretem, olyan jó elgondolkodtató történet :)

Látod? Csak ideértem :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 19 (kedd), 18:58 
Írópalánta

Sziasztok!

A Megtalált válaszok következő, 5. fejezete feltöltve, remélem mindenki elégedett lesz a fejleményekkel. A frissítés gyakorisága egyelőre sajnos ez marad, szinte nulla időm van, és akkor is borzasztóan fáradt vagyok, de természetesen írom, ahogy tudom. :)
Ez a másik két, közös történetemre is vonatkozik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 11 (hétfő), 17:23 
Írópalánta

Ó, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek, igazán nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám. Öröm így erre járni egy fárasztó nap után.
Igazán, igazán nagyon jó kedvem lett. *szélesen vigyorog, kiesik a száján*

Mellons: Igen, imádom azt a rajzot, tökéletesen emlékeztél. Köszönöm szépen!

Herika: Köszönöm az idézetet, és a köszöntést is, ahogy az sms-t is.

Erynnis, SSFL: Nektek is nagyon szépen köszönöm még egyszer. Így már nem is olyan szörnyű ez a kerek szám. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 11 (hétfő), 17:14 
Szárnybontogató

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked! <:-P >:D< $rose <:-P >:D< $rose
Puszi! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 11 (hétfő), 16:53 
Írópalánta

Szió!!!

BOLDOG, BOLDOG, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, KÍVÁNOM, HOGY LEGYEN MÉG, SOK ILYEN SZÉP NAPOD!!! *próbál nem hamisan énekelni*

$rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose $rose

Pusszantás! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra