Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 22:29

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1399 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Következő

Rendeltél TSS-könyvet?
Mi? Az micsoda? Ilyen is van? 21%  21%  [ 6 ]
Persze, már fenn vagyok a listán! 21%  21%  [ 6 ]
Még nem, de folyamatban az ügy, majd feliratkozom egyszer. 14%  14%  [ 4 ]
Sajna nincs nekem ilyenekre pénzem. 38%  38%  [ 11 ]
Nem, nem is fogok, és egyébkéntis. 7%  7%  [ 2 ]
Szavazatok száma : 29
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 21 (vasárnap), 19:18 
Billentyűzetgyilkos

én egyelőre nem bánom.
Igazából odamentünk hozzá, kezünkben a TSS-szel, és így bevágta, hogy "dolgozok", aztán lelépett, és bepipultunk, meg rájöttünk, hogy ez kicsit szánalmas, amit művelünk : DDDD de azért jól elvoltunk Kispálon is, meg Kiscsillagon is. Kedvenc poénunk:

na jó, majd a rajongós topicban inkább XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 21 (vasárnap), 16:42 
Fanfic-faló

óh köszönjük a kritikát, Villette :x

hát az a helyzet, hogy Renivel úgy döntöttünk, kissé túlzás, amit csinálunk, és "Van-e szándék"-féle rajongók lettünk, akik csak körbeugrálják a Nagy Bálványt, úgyhogy nem adtuk neki oda. Még az is lehet, hogy megbánjuk, de jelenleg logikusnak tűnt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 18 (csütörtök), 10:43 
Fanfic-faló

jahj, én meg közben tegnap megértem, mert végül betettek engemet a mai helyett - kedd délután hívott fel az ofő, elég kellemetlenül érintett.. XD -, sz'al "rohanok" olvasni. 8)

így késve is, de jó fishinget, helyettetek is izgulok, mit fog soulni kedves andrás Hozzátok! XD

addig is kaptok majd egy szép kritixet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 17 (szerda), 14:12 
Billentyűzetgyilkos

válaszoltam a kritikákra, köszönjük szépen :x:x szeretünk titeket :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 17 (szerda), 10:55 
Billentyűzetgyilkos

nem baj, azért jó olvasást :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 17 (szerda), 10:42 
Fanficbúvár

jóóó, de akkor is! XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 17 (szerda), 10:38 
Billentyűzetgyilkos

nem kell az ide, ez most olyan jó lezárás, mintha az egész történetnek vége lenne :D Lovasi sem kap előzetest X'DDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 17 (szerda), 10:37 
Fanficbúvár

ááá, rohanok is olvasni :D :x
na de az rosszul kezdődik, hogy nincs előzetes :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 17 (szerda), 10:27 
Billentyűzetgyilkos

következő fejezet fent, sőt, ha jól érzékelem, már fel is lett engedve.

Cím: Mialatt az ég

Leírás:
"Minden, amit eddig még nem láttunk meghalni
Csak megszoktuk, hogy haldoklik, de oly' szépen volt annyi
Minden kis részletnek, hogy divatja lett meg sármja
Ha a nagy művész a haldoklást jó pénzér' cukorba mártja "

jó olvasgatást. az előzetes ezúttal elmarad - izguljatok csak. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 17:28 
Betűmániákus

Áhhh!
Mitch... 8-> 8-> :x :x
*meglengeti az I LOVE MITCH feliratú zászlóját*
Mert csak azért is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 15:28 
Billentyűzetgyilkos

Daniel (vezetékneve jótékonyan eltitkolva) húsz éves, szereti a Star Wars-filmeket, Jim Carreyt, Gary Oldmant, Jeremy Ironst, James Deant és Harrison Fordot XDDDD

szerk.: skorpió a csillagjegye, és Pink Floydot hallgat :D

szerk2.: Alex Lowell talán nem is román =( Lehet akár francia is, mivel a fotósa, Jean-François Schmit francia származású, és 2004 óta él Romániában. Egyébként ő állítólag egy profi fotós ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 11:10 
Billentyűzetgyilkos

Teháát ^^ Kicsit utánajártunk, kik is azok az emberek, akiket modellül választottunk, avagy ki a képen szereplő Alex, Chris, Danny, Mitch... na jó, meg a csajok is. :D

Alex, ha minden igaz, egy román pasi, legalábbis erre következtetünk abból, hogy az, aki lefényképezte, román XD A nevét sajnos nem tudjuk :D
Chris egy modell, a neve Alexander Glowacki. szép, szőke fiú, bár profilból szebb, elölről nem annyira, ezért választottuk ezt a képet XDDD szóval Alexnek hívják, fogjátok? :D Tök jóó ^^
Dannyt egy (mily meglepő) Daniel nevű srác testesíti (képesíti XD) meg, aki szlovák, és egy Michael nevű illetővel van együtt, ezt is tudjuk :D
Mitch egy Alex nevű (loool XD) orosz fiúka. :D Sejthetünk róla valamit, mert a pasi, Andrei, aki lefotózta, csak félmeztelen, szűk gatyás, csupaizom srácokat fotóz, de így húszoldalnyi képet képzeljetek el kábé, ezeken öt különböző pasi, egyik matrózcuccban, a másik rózsaszín fecskében, a harmadik koronával a fején, satöbbi, satöbbi. Egyébként van pár nagyon jó képe, érdemes megnézegetni :D Na, de elkalandoztam, nem Andrei a lényeg, hanem Alex, azaz Mitch. ^^ Több, mint 17 oldalnyi pasit nyálaztam végig, hogy mire találtam róla még több képet, íme kettő:
kép1
kép2
Egy rakás kép van róla, némelyik nem túl előnyös, de ha kell valakinek, szóljon, én lementegettem az összeset XDDD

Nnnah. Ennyit a pasikról, jöjjenek a csajok. :D
Susan: Ale nevű román lány (mindenki román...) Nagyon szép képek vannak róla is, azokat is leszedegettem, ha valakit érdekel. ^^ Románián belül, nos az volt odaírva lakhelynek, hogy: Cluj/Bistrita
meglátogassuk? :D
Bubble egy kanadai leányzó, nevezett Karae Alanna, ő kábé csak saját magát fotózza, így aztán annyi kép van róla, mint a nyű. Kicsit tényleg Bubble. :D Ráadásul a pasija annyira Alex Lowell…
Annie-vel gondban vagyunk, ugyanis egyetlen képünk van róla, amit fogalmunk sincs, hogy honnan szedtünk. XD Majd egyszer máskor belinkelem.

Na, ennyi fiúk-lányok. Aztán persze lesznek itt még… ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 9:24 
Billentyűzetgyilkos

hát végülis ugyanannyit olvashattok belőle ti is, amennyit Lovi, mert a holnapi lesz az utolsó fejezet. Mármint abból, amit Lovi is megkap, aztán persze folytatjuk ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 9:10 
Fanfic-faló

Tania írta:
Jaaaj mikor mondták, hogy 18-a, azt hittem felrúgok valakit X'DD Miééért... :D 18-a, 11:12 :D

Amúgy szerintem is beleolvas, vagy legalábbis, ha én kapnék ilyesmit, tuti elolvasnám. ellenkező esetben nekem is meglesz róla a véleményem X'DD de nagyon a lelkére kell majd kötni, hogy vigyázzon rá, ne hagyja el, ne hányja le, meg ilyesmi XDDDDDD

((hát, én az utolsó leszek az egész osztályomból, mert hogy kedves jó társ.ism. tanárom - tisztára úgy néz ki, mint lovi. még a mozdulatai és az artikulációja is felettébb szívderítő számomra XD - elintézte, hogy a feleletemet az egész tanári kar is végignézhesse. XD sz'al, én kettőkor leszek.. :? ))

és igen, én is erre alapozom, hogy ő sem sűrűn kaphat azért ilyen komoly ajándékot a rajongóitól, és már csak azért is beleolvas, mert érdekli. mert, azért azt nem gondolhatja, hogy valami idétlenséggel nyaggatnátok - ez azért nyilvánvaló. csak tényleg vigyázzon rája.. XD leginkább ne hagyja el sz'tem. kötözzétek rá a fejére.. XD

mi meg csak itt leshetjük a folytit. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 9:04 
Billentyűzetgyilkos

Jaaaj mikor mondták, hogy 18-a, azt hittem felrúgok valakit X'DD Miééért... :D 18-a, 11:12 :D

Amúgy szerintem is beleolvas, vagy legalábbis, ha én kapnék ilyesmit, tuti elolvasnám. ellenkező esetben nekem is meglesz róla a véleményem X'DD de nagyon a lelkére kell majd kötni, hogy vigyázzon rá, ne hagyja el, ne hányja le, meg ilyesmi XDDDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 8:45 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
és amúgy a következő fejezet holnap, szerintem feltesszük még délelőtt :)

ó, külön jó, hogy délelőtt. esetleg még tanulhatok is délután.. :D
várom, várom.
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 8:42 
Fanfic-faló

Villette írta:
áh, kétlem hogy ne tenné meg, mert tényleg látszik a szándék, meg szép és igényes ajándékot kap. ha pedig nem, hát akkor meg lesz a véleményem róla..XD csak tegye el valami jó helyre, mert még a végén baja esik a műveteknek ott a nagy fesztiválozás közepette.. XD sz'al, legyen igenis fontos nekijje. :D

külön jó, hogy szóbeli után téphettek le fishingre. :D szívem szerint én is így tennék, ha a bizonyítványosztás nem lenne pénteken, bankett pedig a hétvégén.. :roll:

és akkor adjátok át elismerésemet Nórinak - nem hinném, hogy itt egyhamar megtalálnám Őt. :)

igen, figyelnünk kell, hogy délelőtt adjuk át, mikor még józan XD

óh hát igen, jövőre én se tudom, hogy oldom meg, hogy inkább Lovizom, mint bankettezem XD

átadjuk, átadjuk :)

és amúgy a következő fejezet holnap, szerintem feltesszük még délelőtt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 8:37 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
óh köszönjük :D reméljük, tényleg beleolvas majd, vagy valami XD ha már így igyekeztünk :D

hát szerencsétlenségünkre Reni 18-án délelőtt szóbelizik, úgyhogy az után igyekszünk odaérni XD szerintem a szörnyvadászatról lemaradunk, de nem is baj, nem vagyok kíváncsi Kispálra XD

a borító teljes egészében Nóri, vagy itt fórumon tally érdeme ;)

áh, kétlem hogy ne tenné meg, mert tényleg látszik a szándék, meg szép és igényes ajándékot kap. ha pedig nem, hát akkor meg lesz a véleményem róla..XD csak tegye el valami jó helyre, mert még a végén baja esik a műveteknek ott a nagy fesztiválozás közepette.. XD sz'al, legyen igenis fontos nekijje. :D

külön jó, hogy szóbeli után téphettek le fishingre. :D szívem szerint én is így tennék, ha a bizonyítványosztás nem lenne pénteken, bankett pedig a hétvégén.. :roll:

és akkor adjátok át elismerésemet Nórinak - nem hinném, hogy itt egyhamar megtalálnám Őt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 8:25 
Fanfic-faló

Villette írta:
húú. nagyon korrekt ez a bevezető - mondhatni, pöpec. kúúl.. :D
sz'tem ezek után biztosan elolvassák, mert kiderül, hogy komolyan veszitek - és akkor ők is Titeket. és a minimum egy köszönőlevél a 'mél címetekre.
jajj, ugyanolyan kíváncsi vagyok, mint Ti, hogy mit fog szólni hozzá. holnapután mentek, mi? (én pedig akkor szóbelizem.. XD ezen fog járni a zeszem. :lol: )

hehe, a borítón pedig a borzpulcsik - "borzbőrök" - is eltalálták a lényeget. :D

óh köszönjük :D reméljük, tényleg beleolvas majd, vagy valami XD ha már így igyekeztünk :D

hát szerencsétlenségünkre Reni 18-án délelőtt szóbelizik, úgyhogy az után igyekszünk odaérni XD szerintem a szörnyvadászatról lemaradunk, de nem is baj, nem vagyok kíváncsi Kispálra XD

a borító teljes egészében Nóri, vagy itt fórumon tally érdeme ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 16 (kedd), 8:20 
Fanfic-faló

húú. nagyon korrekt ez a bevezető - mondhatni, pöpec. kúúl.. :D
sz'tem ezek után biztosan elolvassák, mert kiderül, hogy komolyan veszitek - és akkor ők is Titeket. és a minimum egy köszönőlevél a 'mél címetekre.
jajj, ugyanolyan kíváncsi vagyok, mint Ti, hogy mit fog szólni hozzá. holnapután mentek, mi? (én pedig akkor szóbelizem.. XD ezen fog járni a zeszem. :lol: )

hehe, a borítón pedig a borzpulcsik - "borzbőrök" - is eltalálták a lényeget. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 20:22 
Fanfic-faló

Tania írta:
hah, Nóri nevét meg bent hagytad? XDDD

hopp, szerkesztve :D

banya : köszcsi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 20:18 
Írópalánta

juuj*.* a bevezető, meg a borító is nagyon jóóó :D *.* :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 20:14 
Billentyűzetgyilkos

hah, Nóri nevét meg bent hagytad? XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 20:12 
Fanfic-faló

lassan közeleg a fesztivál, ezért ideje volt megírni a Lovinak szánt "kötet" bevezető, mondhatni ajánló szövegét. És úgy gondoltuk, miért is ne osztanánk meg veletek. szóval íme.

---

Először is szeretnénk boldog születésnapot kívánni, hiszen ez az egész apropója. Aztán szeretnénk megmagyarázni, mi is ez, és hogyan is lett. A fogantatás pillanata egy szegedi Kiscsillag-koncert volt, amin fáradt elménkbe kisebb mennyiségű alkohol szorult, és a zene hatására működésbe lépett, különös alkotókedvet adva nekünk. Annyira belelendültünk, hogy majdnem egy komplett regényt sikerült összehozni. Nyilván nem tökéletes, vagy eladható, hiszen nem vagyunk profik, de az interneten már publikáltuk, és miután meglepő módon sikert arattunk vele, gondoltuk, nem lehet, hogy az ne lássa, aki ihlette. Illetve akik, elvégre az egész zenekaré az érdem, csak mi elfogultak vagyunk.
Egyébként azt szeretnénk leszögezni, – hátha a regényünk elolvasásra ítéltetett –, hogy ez egy kitalált történet, mindenfajta külső vagy belső hasonlóság a zenekar és a karakterek között csupán a véletlen műve, és a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. De most tényleg: alkotásunk (várhatóan a 2035-ös év bestsellere) nem a Kiscsillag zenekar pályafutását dolgozza fel, és semmi célunk nincsen vele, mondhatni, a The Skunk Skins egy általunk kitalált, „komolyan vett hobbizenekar”, és ha a világsiker még várat is magára, mi akkor is örömmel írtuk, örömmel találtuk ki, és persze örökre szívünkbe zártuk. És most már életcélunk közé tartozik, hogy egyszer egy feltörekvő zenekar megzenésítse pár számunkat, esetleg még fel is énekelje.
A The Skunk Skins nagyon sokat jelent nekünk, hiszen letudhatjuk túltengő írási kényszerünket és csapongó rajongásunkat egyszerre. Bár a történetnek még korán sincs vége, időhiányunk miatt ennyi telt tőlünk. Szóval köszönjük szépen már azt is, ha eljutottál idáig, és a legjobbtól idéznénk: tovább kell menni, szétnézni kár – úgyhogy ne nézelődj, olvass. Esetleges anyázásokat és megjegyzéseket a theskunkskins@citromail.hu mailcímen tudunk fogadni.

További kellemes létezést kíván:
Reni és Zsóka *szerk.: hah, nem tudjátok meg a nevünket!*

(PS.: I love you – na jó, nem, csak azt szerettük volna még megjegyezni, hogy a borító vagy címlap, bárhogy nevezzük is, *** Nóri munkája.)

---

és a borító linkje: http://img16.myimg.de/coverkicsidaa84.jpg

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luciatus 2009 június 15 (hétfő), 20:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:52 
Billentyűzetgyilkos

hoppá, hoppá, kritika? *.* Megyek, nézem, pill :D amúgy tényleg mekkora jó lenne, keresnénk egy együttest, aki eljátszaná a számokat :D vagy megkeressük A Magyar Christ, Dannyt, Alexet és Mitchet, és megmondjuk nekik, hogy tanuljanak meg zenélni, mert lesz egy együttesük X'DD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:40 
Fanfic-faló

hűűű Villette, hát eltátottam a számat *.* ilyen szép kritikát én személy szerint még soha életembe nem kaptam :D komolyan :x :x :x sűrű köszönet neked, Reni meg majd válaszol, szerintem kitörő örömmel :D

a számokat én is szívesen hallanám megzenésítve :D

amúgy a frissítésekről: ugye szerdán mindenképp lesz egy, vagy délelőtt, vagy estefele... aztán a szombat kimarad, mert mi akkor Lovasira fogunk tombolni, szóval következőleg szerintem vasárnap este, szóval nem csúszunk sokat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 17:35 
Fanfic-faló

hagytam Nálatok még az eddigieknél is hosszabb kritixet.
annyira jó, amikor maguk az írók ihletik a kritikaírót.. XD :D

egyébként a dalokat már én is megjegyeztem magamnak, szívesen elhallgatnám őket. : D ez is tök igényes, külön jó hogy direktbe angol. TSS pólót nyomathatnátok nagyiparban, sz'tem lenne rá kereslet.. : D

és még valami: most látom a szavazást; vajon ki szavazott Lucianre? :-Ą :D

amúgy meg: :x:x:x

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:50 
Könyvmoly

Luciatus írta:
Kidy írta:
Melyikőtök, vagy ki írja a The Skunk Skins számokat?
Nagyon tetszenek :D

hát ööö felváltva/közösen :D a jobbakat Reni, a kedvencemet (Inspired) együtt :D

és köszönjük, már csak dallam kéne hozzájuk :D

Gratu hozzájuk, nagyon jók :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:43 
Fanfic-faló

GYK írta:
Luciatus írta:

hihi, majd ha Lovi meglátja és elolvassa, lehet, hogy megírja hozzá, és lesz egy szép teljes dal. utána a koncerteken már erre is lehet tombolni, mi meg tök büszkék leszünk, hogy ismerünk titeket, akik a szöveget írták :D :lol:

jah, múltkor ezen szórakoztunk Renivel, hogy mekkorát röhögnénk, ha koncerten a saját számunkat hallanánk XD (de egyébként szerintem az Inspired inkább Quimbys)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:38 
Fanficbúvár

Luciatus írta:

hihi, majd ha Lovi meglátja és elolvassa, lehet, hogy megírja hozzá, és lesz egy szép teljes dal. utána a koncerteken már erre is lehet tombolni, mi meg tök büszkék leszünk, hogy ismerünk titeket, akik a szöveget írták :D :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:35 
Fanfic-faló

Kidy írta:

hát ööö felváltva/közösen :D a jobbakat Reni, a kedvencemet (Inspired) együtt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:32 
Betűmániákus

Luciatus írta:
Kidy írta:
Ajjj, Luciatus, de cuki az avid!! :x:x:x:x

Danny G (L)
XD

köszönöm XD iiigen, Danny G :x :D az egyik kedvencem XD

*olvad* 8-> 8->
Mitch után nálam is ő viszi a pálmát...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:29 
Könyvmoly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:05 
Fanfic-faló

Kidy írta:

Danny G (L)
XD

köszönöm XD iiigen, Danny G :x :D az egyik kedvencem XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 16:00 
Könyvmoly

Danny G (L)
XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 21:50 
Könyvmoly

Luciatus írta:
és íme, megtaláltuk Az Igazi Dannyt :)

kép1
kép2

hát nem éééédes? :D

Awwwwwwwwwwwww imádom! Édes-mézesmadzagos cukipofa:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:54 
Billentyűzetgyilkos

azt az infót kaptam, hogy fel lettünk engedve, szóval emberek, támadááás XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:43 
Fanfic-faló

Tania írta:
anyu, pont ezt írtam én is neki a válaszban :D ez már félelmetes ^.^

mint mikor együtt írtunk XD de na, a lényeg, hogy egyetértünk :D

shanon: a képek persze csak egy variáció, amolyan "mi így képzeljük", de örülünk, ha tetszik :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:41 
Betűmániákus

Luciatus írta:

shanon: szerintem Mitchnek pont azért nem sikerül soha semmi, mert annyira jó... szerintem az életben a legtöbb igazán jó ember, hűséges barát mindig pórul jár. de azért mi figyelünk rá is :D

Teljesen igazad van.
Különben megnéztem ám a képeket, ahogy visszaolvasgattam... Valami szédítők... 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:40 
Billentyűzetgyilkos

anyu, pont ezt írtam én is neki a válaszban :D ez már félelmetes ^.^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:32 
Fanfic-faló

huh GYK, elég közel jártál a megoldához :D már hogy mi történik a következőkben :)

shanon: szerintem Mitchnek pont azért nem sikerül soha semmi, mert annyira jó... szerintem az életben a legtöbb igazán jó ember, hűséges barát mindig pórul jár. de azért mi figyelünk rá is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:29 
Betűmániákus

Már az én kritikámat is lehet olvasni :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:20 
Fanficbúvár

hehe, még jó, hogy nem néztem a leírást, így nem tudtam rosszra gondolni :)
mondjuk az előzetes alapján valami hasonlót vártam :)
*kritika már reppent, már most várja a következő fejezetet*

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 20:01 
Billentyűzetgyilkos

jaa, mint amikor Alex azt mondta, nincs más nő az életében Susanon kívül. gyakorlatilag igazat mondott XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 19:57 
Fanfic-faló

Tania írta:
sokat ígérő, de kicsit megtévesztő leírás :D rossz az, aki rosszra gondol XD - kérdés, hogy ki az, aki nem arra gondol. XD

igen, direkt volt :D de egy szót se hazudtam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 19:55 
Billentyűzetgyilkos

sokat ígérő, de kicsit megtévesztő leírás :D rossz az, aki rosszra gondol XD - kérdés, hogy ki az, aki nem arra gondol. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 19:50 
Fanfic-faló

Az új fejezet adminkézen :)

Cím: Ha én lennék

Leírás: Mitch nem tud mit kezdeni magával, ezért úgy dönt, benéz a Little Starsba, ahol sosem unalmas az élet. Most is jól jár vele - vagyis ahogy vesszük. Összefut Bubble-lel, és hamarosan már a lány lakására kerülnek. És egy fránya telefon már megint rosszindulatúan csörög...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luciatus 2009 június 13 (szombat), 20:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 19:45 
Billentyűzetgyilkos

*Reni berobban*
szijasztoook *.* jaj, mi mindenről maradtam le : D itt vagyok, jöhet az új fejezet, és mindjárt válaszolgatok a kritikákra is <33

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 19:35 
Írópalánta

:D az a negyedóra már csak 10 perc :) *visszaszámol*^^ :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 13 (szombat), 19:31 
Fanfic-faló

GYK írta:
hát, nálam most Chris elvitte ezt a szavazatot, épp azért, ami oda ki van írva indoknak :)
*várakozó álláspontra helyezkedik a fejezetet illetően* 8->

óh ;;) igazából mi az elején úgy tekintettünk Chrisre, mint egy javított Brian Kinneyre, aki nem olyan szélsőséges. És mikor eljött az a fejezet, hogy sír, akkor volt az, hogy sokkal emberibb karakter lett, mint ahogy azt én legelőször gondoltam volna :)

(egyébként ezért jó ketten írni, sose tudod, mit ír a másik, így mindig izgulsz te is :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1399 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra