Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 11:51

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 252 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 19:43 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
shanon widow írta:
Megint jövök! Sziaa!

Ajánlottam a töridet, megint... Remélem, ezúttal imáim nem süket fülekre találnak, hanem valami olyanra, ami jó is :D

De most nem is ezért jöttem, hanem a folytatás után érdeklődni ;;)

Nehogy te is rákattanj a az írók által olyan murisnak tartott függővégre, mert összekötjük a nem létező bajuszunkat... :-P Ne szokj rá, lééégysziiiii :)Ilyen szép kérésnek nem lehet ellenállni, igaz? :-S

Na, békén hagylak :-* :-h

Szia shanon!
Először is köszönöm szépen az ajánlást, megint!:-D
Ha bekerülök egyszer, nagyon fogok örülni, de már így is többet kaptam és kapok tőletek, mint reméltem, szóval végtelenül hálás vagyok (de mintha ezt mondtam volna már?!:-D)
De, hogy őszinte legyek... na jó inkább nem mondom, KyKy ezért már úgyis leszidott jó néhányszor, hogy túl szerény vagyok, úgyhogy inkább csak illedelmesen megköszönöm az ajánlást, és fejet hajtok a véleményetek előtt! :oops: :wink:

És, hogy a másik dologra is reagáljak, pontosabban válaszoljak, a hét folyamán lesz folytatás, mindenképpen szeretném, mielőtt táborozni megyek, úgyhogy a napokban számíthattok rá.
Nem szándékozom rászokni a függővégekre, bár nagyon csábító gondolat, azt meg kell hagyni, egyszerűen csak most így jött ki a lépés. Így is majdnem 8000 szavas lett - még sosem írtam ilyen hosszú fejezetet egy folytatásos történetemhez sem. A másik oka, hogy néha a hangulat, az egész légkör átérezhetőbb, ha ott hagyom abba és nem folytatom valami teljesen más témával. Ezért is nem lett végül a lezárásban most valóság lányai rész, ahogy eredetileg terveztem (persze amellett, hogy akkor tényleg nem tudom, milyen hosszúra nyúlt volna :oops: ...).
De igazad van, ilyen szép kérésnek nem mondhatok nemet!:-)

Puszi: Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 19:35 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
kykyke írta:
Üdvözlet!!! :))

Vedd észre, hogy kaptál tőlem kritikát A bátorság jutalma c. fichhez! :D

Csókkancs!!! :x

Igen is, értettem, veszem is! *tiszteletteljesen szalutál*:-P:D Mindjárt olvasom is, köszönöm szépen! :oops: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 17:14 
Betűmániákus

Megint jövök! Sziaa!

Ajánlottam a töridet, megint... Remélem, ezúttal imáim nem süket fülekre találnak, hanem valami olyanra, ami jó is :D

De most nem is ezért jöttem, hanem a folytatás után érdeklődni ;;)

Nehogy te is rákattanj a az írók által olyan murisnak tartott függővégre, mert összekötjük a nem létező bajuszunkat... :-P Ne szokj rá, lééégysziiiii :)Ilyen szép kérésnek nem lehet ellenállni, igaz? :-S

Na, békén hagylak :-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 17:09 
Könyvmoly

Üdvözlet!!! :))

Vedd észre, hogy kaptál tőlem kritikát A bátorság jutalma c. fichhez! :D

Csókkancs!!! :x

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 17:05 
Fanficbúvár

Szia!:-D

Hiába a bonyolult megfogalmazás (én is tudok ilyeneket produkálni :oops: ), értettem, mire gondoltál! :-P
Egyébként én is így voltam vele, gyorsabban vert a szívem, mikor Bella Volterrában szaladt Edwardhoz... :-SS
Akkor pedig egyenesen nem is láttam a betűket a könnyeimtől ~x( , mikor a HP7-ben Harry a "halálba ment feleszmélve és megvilágosodva", mégis csalódtam, mikor túlélte... $pray Tudom, nem vagyok egészen százas.
Na, de nem akarok eltérni a tárgytól teljesen, valószínű, hogy a héten érkezik a folytatás, mert hétfőn utazom el és augusztus 5-ig nem is leszek, előtte pedig mindenképpen szeretnélek megörvedeztetni titeket a következő résszel... :-)
Csak előre akartam szólni, hogy felkészülhessetek, nélkülöznötök kell majd! (Szóval lehet a hátam mögött partyzni <:-P;) vagy kibeszélni, amit szeretnétek! :-P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 10:27 
Könyvmoly

hihi! *virul ezerrel*

Ha tudom, hogy mi lesz benne, akkor is azt mondtam volna, hogy rakd fel így is, mert egyszerűen kíváncsi vagyok, és öröm olvasni a történetedet... ennyi, meg egy zsák krumpli... :D és mivel türelmetlen tíípus volnék, így joggal "sürgethetlek" de csak szóban, és azt is CSAKIS AZÉRT, mert tudnod kell, hogy éééén itt várok rád és a következőre! :D nnya... :-P

Az, amit a szememre vetettél, félig-meddig jogos, félig-meddig nem. :P Kifejtem, hogy miért! Mivel a 2. könyv arról szólt, hogy végig Jacobbal van, szinte már belé szeret, sötöbö, így talán azt a verziót is eltudtam volna képzelni, hogy a többi két rész erről, róla meg Jakeről szóljon, érted? Szóval, oké, hogy nincsen Edward, de kb. lett helyette Jake... :S Persze, kiakadtam, meg szörnyű hiszétriás rohamot kaptam volna, de ez is egy lehetőség lett volna. Viszont, az a másik lehetőség, miszerint szegény NSapisom :P benn marad, és... *ki se meri mondani*, az itt is él, és, ha ez történik legalább olyan kitöréseket produkálok majd, mint amit a New Moon után tettem volna. Szóval!
Lényegében mindkét történetnek tisztában vagyok/voltam a végkimenetelével, mégis aggódom/tam, mert lehet/ett másik lehetőség... mint pl., mikor arról volt szó, hogy Harryt megöli JKR - elképzelhetetlen, mégis elképzelhető... :S
Jaj, nem bírom neked értelmesen kifejteni, amit akartam, mert ma 4 óra óta fent vagyok... :S de remélem, valami kitudtál hámozni azért. :D

Pussszival és sok-sok erővel a folytihoz és az e-kisregényhez: Kykkancs xD :D

Pápá :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 19:18 
Fanficbúvár

Jaj, kedves KyKy, nem is tudom, mi lenne velem nélküled!:-D:-P
Mindig úgy feldobsz! :wink: :P
Egyáltalán nem sértődtem meg vagy ilyesmi - nyugi, több kell ahhoz; főleg, hogy kellenek az e-kisregényeid! 8-> :-D
Elhiszem, hogy rossz várni (én is utálok), most kivételesen azért nem hisztizem másoknak (bár van egy, ahol már én is kezdek kifogyni a türelemből... :oops: ), mert még az olvasással is le vagyok maradva :oops: ... (erről Maya tudna mesélni).
A folytatás pedig... oké, beismerem, nem volt fair dolog úgy kérdezni, hogy nem tudtad, mi lesz, de hát lőttem volna le előtted mindent?:-P
Ja, azt még mindenképpen a "szemedre akartam vetni":-D, hogy Stehpanie-nél izgultál Edwardért (nem voltál biztos benne, hogy nem lép ki a napra - pedig még mondtam is, tudod, hogy akkor miről szólna a másik két könyv :-P ?), nálam viszont biztos vagy a dolgodban! [-( :-D
Na, hamarosan jelentkezem! :wink: :roll:

Puszi:
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 8:55 
Könyvmoly

Gonosz! X-( :)
Tudom, hogy mit kérdeztél és mit válaszoltam, persze, hogy emlékszem...
És ha ilyen nagy baj, hogy mindig izgatott leszek, vagy nagyon türelmetlenül várom a folytatást, én komolyan nem fogom akkor mondani... :-S :(
Hidd el, nem azért mondom és sürgetlek, mert lassú lennél, hiszen az tény, hogy az átlaghoz képest gyorsan frissítesz. Itt van barterikától a KUNY, ami hetente frissül pénteken, szombaton és varásnap.... de van olyan, ami havonta...
Szóval ezeket a sürgetéseket én nem azért írom, mert b@szogatni akarnálak, hanem csakis a kíváncsiságom és a szeretetet érzékleltetéséből...
De mondom (írom), ha baj, zavar, frusztrál, idegesít, sötöbö, akkor abba hagyom, és nem írom többé, hogy "Várom a következő fejezetet!", vagy "Siessél a következővel!". :)

Na, csak ennyit akartam leírni, mást most nem... :D
Illetve, lett volna még, hogy már nagyon várom a kövi fejezetet, de mivel pont erről volt most szó, ezért ezt nem írom! :P

Pusszantás

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 17 (péntek), 10:26 
Betűmániákus

Én is csatlakozok Mayához, várok. ;;) Nagyon.

*sír, bizonyára tudod miért*SAPIIIIS! :((

Különben imádlak ám! :-*
Gyönyörű fejezet lett!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 17 (péntek), 9:18 
Írópalánta

Uh, már tűkön ülök... Alig várom, hogy hazaérjek, pedig még el se mentem! :-D :oops:

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 16 (csütörtök), 18:03 
Fanficbúvár

Ahogy ígértem a "hamarosan jelentkezem"-mel, itt is vagyok és örömmel tudatom, feltettem a következő, 23. fejezetet Fájdalom és veszteség címmel. Már csak az admin-elbírásás, és olvashatjátok is!:-)
Nem ér megkövezni, sem elátkozni a benne foglaltak miatt, és gonoszkodás vádja sem érhet a függővég okám, ugyanis Ti is láthatjátok, ha ennél hosszabb a fejezet, az már nem is fejezet, hanem valami torz betűhalmaz. :wink: :-P
Most még kíváncsibban várom a véleményeket, mint eddig bármikor! Ennél jobban már képtelenség visszafojtanom a lélegzetemet! :oops:
Üdvözlettel:
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 16 (csütörtök), 15:40 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-)

Új közlendőm van számotokra a legutóbbi, 22. fejezettel (Előkészületek, avagy vihar-elmélettől terhes boldogság) kapcsolatban!:-D
A végét egy kicsit átírtam a valóság lányainak tolmácsolásában. Nem nagy változás, de nem voltam teljesen megelégedve az előbbivel.
Tehát:

"...Lassan elhalkul a zsivaj, az éljenzés, el-elmaradoznak a feltörő kiáltások, amelyek a csapatokat éltetik, s eltávolodik a stadion büszke épülete, majd az egész város, végül a világ. Sapis és Lola továbbra is kiveszi a ráeső részét az eseményekből, de mi ezeket már nem követjük figyelemmel. Akárhogy igyekszünk ellenállni az álomhozó manók bódító illatú fűszeres porainak, a csábító keverék erősebbnek bizonyul, mi pedig pedig nem áltathatjuk magunkat tovább azzal, hogy képesek vagyunk ébren maradni. Az édes álmok csak átveszik a hatalmat fáradt tagjaink felett."

Hát ennyi lenne!:-)

Hamarosan jelentkezem a következő fejezettel (talán még ma)!:-P

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 21:54 
Betűmániákus

Ailana írta:
Nem tűntem el én, csak Balatonon voltam egy kicsit pihizni, 4 napig a barátokkal... :oops: :wink: :-P :lol:
De most már hazajöttem, ötletekkel felfegyverkezve (és barnán :-P ), és büszkén jelenthetem, hogy a következő fejezet már majdnem ready. Még a vége van hátra, azzal még gondolom, "megszenvedek" egy kicsit - abból adódóan, hogy ilyesmit még nem igazán írtam (nem akarom, hogy valótlan vagy mű legyen), aztán ki tudja, hogy sikerül végül. Majd Ti megmondjátok!:-P

Shanon, neked pedig küldtem a válasz pü-t és nagyon nagyon köszönöm!:-)

Sziasztok!

Ailana

Már olvastam! Ohhh, a kis mázlista.... :) A Balcsi nagyon szép

És itt is: Szívesen! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 21:37 
Fanficbúvár

Nem tűntem el én, csak Balatonon voltam egy kicsit pihizni, 4 napig a barátokkal... :oops: :wink: :-P :lol:
De most már hazajöttem, ötletekkel felfegyverkezve (és barnán :-P ), és büszkén jelenthetem, hogy a következő fejezet már majdnem ready. Még a vége van hátra, azzal még gondolom, "megszenvedek" egy kicsit - abból adódóan, hogy ilyesmit még nem igazán írtam (nem akarom, hogy valótlan vagy mű legyen), aztán ki tudja, hogy sikerül végül. Majd Ti megmondjátok!:-P

Shanon, neked pedig küldtem a válasz pü-t és nagyon nagyon köszönöm!:-)

Sziasztok!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 13 (hétfő), 20:19 
Betűmániákus

Húha! Te aztán jól eltűntél.... :(

Különben küldtem pü-t már...nem tudom mikor. :lol:

Remélem, hamarosan ide is fölkukkantasz :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 10 (péntek), 0:41 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-D

Örömmel jelentem be, hogy feltettem a következő, 22. fejezetet Előkészületek, avagy: vihar-elmélettől terhes boldogság címmel!
Becsüljétek meg, mert csak ezért üldögélek a gép előtt hajnali fél kettőkor... :oops: :wink: (Az esetleges helyesírási hibákat, elírásokat ehhez mérten tessék elnézően kezelni - de persze kiemelni :-P)
Remélem tetszeni fog!:-)
Várom a véleményeket!

Most már tényleg szép álmokat mindenkinek! (:| I-)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 23:32 
Fanficbúvár

Köszönöm szépen!:-)

És azt is, hogy elmesélted a nevedet. Ez igenis egy történet, és ne vitatkozz!:-P :-D
Azzal, hogy a magad módjára két névből teremtettél egy harmadikat, létrehoztad a saját neved meséjét, és ez fontos... :oops: :wink:
Láthattad, KyKy-nek sem mindegy, hogy írom a nevét, és ezek szerintem nagyon aranyos dolgok, hogy ragaszkodtok, ami megtetszett. Én is ragaszkodom a saját nevemhez.:-P

Hát igen, a bétázás és az írás egészen más dolog. Én nem biztos, hogy mernék valakinek bétázni, mert nekem is vannak olyan dolgok, amikben bizonytalan vagyok, persze segítséget én is szoktam adni, vagy észrevételekkel bombázni... (erről SP girl tudna mesélni :oops: )
Szóval a bétázás nagyon nehéz és precíz munka, főleg, hogy általa segítesz más szárnypróbálgatóknak.:-)

Most, hogy elmentek a vendégek, bár már eléggé késő van, de - hogy lássátok, nem feledkeztem el a fejezetről - átolvasom és talán fel is teszem (azt majd meglátjuk, nem alszom-e bele I-) ).

Nektek pedig szép álmokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 12:29 
Betűmániákus

Óóóó! Hát jó étvágyat! :)

Értem. Látszik, hogy a tökéletességre törekszel, így is kell.
Különben, én nem igazán tudom, hogy megy az ilyesmi, mert én nem írok. Maradok a bétázásnál. Az nekem sokkal kézenfekvőbb. Szeretek dirigálni. :wink:

A nevem? Hát már amennyire történetnek lehet nevezni...Bár én nem nevezném annak.
Shanon - kedvenc angol lánynevem. Szigorúan egy n betűvel. Van Sharon meg Shannon, de nekem a Shanon tetszett meg.
Widow - ez pedig az özvegy szó angol megfelelője, ami pedig a vezetéknevem valójában. Ennyi. Semmi extra. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 11:59 
Fanficbúvár

Szia Shanon widow!

Nem arról van szó, hogy ne lenne 10 percem, annyi persze, hogy van, mint most is.:-P
Csak egy ilyen feltöltés jóval hosszabb időt igényel, ha rendesen akarom csinálni, sajna...:-(
Mindig át szoktam előtte olvasni (és még így is találtok benne elírásokat - hát képzeld, mi lenne, ha nem nézném át $? ). És igen, egy-két helyen szoktam átírni is dolgokat, csiszolgatni, javítgatni, ilyesmi. Nem ahogy jön, úgy puffan módon szeretném csinálni. Remélem, megértitek.:-)
Főleg, hogy most - mint gondolom KyKynek szánt válaszomból is láthattad - "nagy" dilemma előtt állok a történet további folyását illetően, és nem akarom se elnagyolni, se elrontani. És még én sem tudok minden részletet... :oops:

Nincs története a nevednek? Azt meglepve hallom, pedig a tiéd is nagyon különlegesnek tűnik. Ha nincs történet, akkor mégis hogy jött? Nem hiszem, hogy egy ilyen dupla névösszetétel csak úgy a gép előtt üldögélve kitalálja magát. :wink: Vagy tévednék?:-P Az pedig máris egy történet. Az enyém sem valami nagy izgalmas sztori, szóval...:-D

Na, most megyek ebédelni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 10:41 
Betűmániákus

Szia!

Hát igen. Hiányolom a folytatást, de nem annyira vészes, egyelőre. Remélem holnap már lesz 10 perced, hogy felrakd...vaaagy, több minden kellene a föltöltéshez? (átnézni, írni hozzá sötöbö, sötöbö) :-S
Mindegy. Án tárt karokkal fogadom. :P

Olvastam a neved történetét. Tök jó...

Az enyémnek nincs is története. Lehangoló. Már bánom, hogy nem találtam ki valami frappánsabbat, már lennének ötleteim, de segond. Ott és akkor ez jutott eszembe. :-< :roll:

Na, szia!!

Ja, és természetesen köszönöm a jókívánságot augusztusra. Meglesz....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 10:04 
Fanficbúvár

SP girl írta:
Szia Ailana! :D Még nem gondolkodtál azon, hogy folytasd a Mesélj nekem, fekete Lovas! - t? :oops:

Szia SP girl!:-)

Igen, már akkor gondolkoztam ezen, hogy megírtam, mert mindenki ezzel kérlelt, hogy nem lehet így vége a történetnek... Pedig én csak egy kiragadott pillanatot, néhány érzést akartam eredetileg megjeleníteni. A többi pedig legyen Christopher dolga. Viszont, hogy ennyien kértétek, elgondolkozam a dolgon. Akkor nagy lelkesen el is kezdtem írni a folytatást, de aztán rájöttem, nem tudom, hogy legyen...:-/
Annyi volt meg készen a fejemben, amennyit olvashattatok, a többi nem igazán akart összeállni. Végül fel is adtam.
Most viszont, hogy a Brisingr került a kezemben, újra eszembe ötlött a lehetőség, hogy folytassam. Főleg, hogy a kedvencemet itt is nagy mértékben mellőzi Chris. Hát szabad ilyet tenni? :cry: :roll: :-P
Ha elolvastam, mindenképpen újraolvasom a Mesélj nekem, fekete Lovast, mert van, amit a 3. rész ismeretében át kellene írnom, és talán akkor meglesz az ihlet a folytatásra is.
De előre szólok, ne várj több 10 fejezetes történetet.:-) Ha folytatom is, csak összesen 3 részt tervezek, amolyan múlt-jelen-jövő dolgot. De a másik kettő is hasonló hosszúságú lesz (ha lesz - és ezen van a hangsúly: HA).
De ha úgy döntök, folytatom, szólni fogok, ígérem!:-)
Köszi a kérdésedet, örülök, hogy érdekel!:-D

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 9:56 
Fanficbúvár

Hűha, hűha!!! :-D :-D
Hát most nagyon megleptetek, hogy egyszerre ennyien írtatok, el sem hiszem... :oops:
Lehet, máskor is "csendben" kellene maradnom néhány napig?:wink: Na jó, nem, ne féljetek, nem tűntem el, csak hát... :oops:
De mindenkinek egyenként válaszolok!:-P
Szóval:

Shanon widow , hogy ne lennék készséges?!:-P Hajjaj! :wink: De most komolyan, ha lelőném az összes poént, mi maradna nektek? Nem vagyok én olyan gonosz, hogy kíváncsiság és találgatás nélkül hagyjalak benneteket.:twisted: :-P
Igen, láttam, hogy csak augusztusban mész, de azért előre is kívánhatok jó nyaralást, nem igaz? :-)

Szia KyKy!
Örülök, hogy itt vagy! Már hiányoltalak (tegnap óta :-P ).
Hogy döntöttem-e? Hát, igen is, meg közben nem is. Az a pillanatnyi harci helyzet, hogy érkezni fog egy beszúrt fejezet azok elé, amikkel kíváncsivá tettelek, mert különben nem is tudom, milyen hossz lenne a következő rész. Ez az "előzmény"-nek általam kikiáltott fejezet már lényegében kész van, csak előreírok egy kicsit, hogy ne utólag kelljen változtatni, ha esetlegesen máshogy történnének a dolgok (bár nem hiszem). Szóval az a rész hamarosan érkezik! :-D
Azok pedig, amikről kérdeztelek... hát, készülgetnek azok is.:-P
Várom az e-kisregényt, és igen, te vagy a királynő. :-P :-D
Puszi neked is!

És végül (de nem utolsó sorban) Maya Silver!:-)
Örülök, hogy elégedett vagy az átírással, javítással (bár most nem vagyok benne teljesen biztos, hogy egyre gondolunk.) Melyikre is célzol? :oops: Mert most kettő is az eszembe jutott... :roll:
Ne lustuljak? Igenis, értettem, parancs!:D Mérges is lennék, ha nem nyaggatnátok!:-P
És akkor a válasz a kérdésedre: honnan jött a nevem? Hát ezt elmesélhetem neked: Ailana egy hawaii név, szigetet jelent, most már valójában az én saját bejáratú titkos szigetemként létezik, ahová bármikor elrejtőzhetek és ott az lehetek, aki lenni akarok. Ilyen módon készülgetnek a bigyóim.:-) Hogy hol találtam? Valami különlegeset kerestem, és így bukkantam rá a nemzetközi névjegyzékek utóneveire, ahol ez rögtön megtetszett (amikor pedig megláttam a jelentését, meg is volt a szerelem... at the first sight :-D ).
A másik név pedig Ginewra volt (ugye tudjuk, honnan?:P), de ezt még regisztrálás előtt használtam a véleményezéseimhez, mikor még csak vendégként lófráltam a merin. Mikor pedig úgy döntöttem, feljelentkezem, ez a név már foglalt volt. Akkor kezdődött el az új név keresése...:)
Hát lényegében ennyi!

Huh, már jó sokat kóboroltam itt a billentyűk között hirtelenjében, úgyhogy be is fejezem. :wink: Remélem, mindenkinek kielégítő választ tudtam adni!:-) Máskor is nagyon szívesen!
Azt pedig nagyon köszönöm, hogy nyaggattok, mert ebből látom, hogy valóban tetszik, amit írok! De jó! :oops:

És hogy megnyugtassam a türelmetlenséget, tegnap estére terveztem feltenni a következő fejezetet, csak aztán nem úgy alakultak a dolgok, hogy géphez tudtam volna jönni. Pontosabb éppen haldokoltam...:-S De most már feléledtem (vagy a szellemem :P ), viszont lassan megyek el, este meg vendégváró front lesz nálunk, szóval talán holnap. De igyekszem.:-)

Aloha nektek!:-P
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 8:56 
Írópalánta

Szia Ailana!

Megnéztem a javítást, elégedett vagyok vele. :)
És én is jövök nyaggatni, mert egyszerűen nem szabad hagyni, hogy itt ellustulj nekünk. :D Elvégre azért vannak a kritikusok, hogy ne hagyják a kedves írót békében. :)

Én is kérdeznék valamit. A Te neved honnan jött? És a régi? Mert ugye valamit írtál a bemutatkozásodban, hogy előtte más néven voltál fenn...

Puszi:
Maya

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 12:07 
Zöldfülű

Szia Ailana! :D Még nem gondolkodtál azon, hogy folytasd a Mesélj nekem, fekete Lovas! - t? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 9:15 
Könyvmoly

Háááááj! :-h

Hát megint itt vagyok! ;;)
Csak érdeklődni szeretnék, hogy hogyan döntöttél a fejezet feltöltés ügyben? :?: O:-) 8->

Na, tényleg csak ennyit szerettem volna megtudakolni, megyek vissza, és írom neked a válasz e-kisregényt. Már a fele megvan! Na ki a király(nő)? $star (Megsúgom: ÉN :D :-P )

Na, cuppantalak téged!

"Baráti üdvözlettel": ÉÉÉÉÉN ^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 06 (hétfő), 14:45 
Betűmániákus

Ailana írta:
Szia!:-)
Ne is találgass, illetve találgass nyugodtan, csak ne kérdezz, mert úgysem válaszolhatok, pontosabban nem akarok :wink: :twisted:
Neked is jó nyaralást, Horvátország jó hely, én imádtam, ahol egyszer voltam $star 8->
Majd jelentkezem, amint elkészültem!:-P
Ailana

Jó, nem találgatok. Legfeljebb megtartom magamnak....Tudom, hogy ilyen téren nem vagy valami készséges, de nem baj :-P
Különben a nyaralás majd csak augusztusban lesz, szóval addig még nyaggatlak egy pettyet... :D
Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 06 (hétfő), 14:41 
Fanficbúvár

Szia!:-)
Ne is találgass, illetve találgass nyugodtan, csak ne kérdezz, mert úgysem válaszolhatok, pontosabban nem akarok :wink: :twisted:
Neked is jó nyaralást, Horvátország jó hely, én imádtam, ahol egyszer voltam $star 8->
Majd jelentkezem, amint elkészültem!:-P
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 06 (hétfő), 9:38 
Betűmániákus

Szia Ailana! :lol:

Remélem az időtől függetlenül minden jó. Érezzétek jól magatokat, pihenjetek sokat!
Én is azt teszem...majd valamikor augusztusban a horvát tengerparton. :roll:
Nekem mindegy, hogy neked tetszik -e vagy sem, nekem tutira fog. Különben nekem édes mindegy, mi kerül ki a billentyűzetedből, csak olvasni tudjam...
A fejezetet megint csak várom.
Megint fordulatot tervezel? Vagy inkább elvarrsz néhány szálat? :-?

Na, nem találgatok, inkább várok!
Sziaaaa! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 05 (vasárnap), 22:28 
Fanficbúvár

Kedves shanon widow!:-)
Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :-D
A folytatást illetően még bizonytalan vagyok... már elkezdtem a következő fejezet elejét, de több dolog is hátráltat:
Először is nem mindig akaródzik ezt megírni, másrészt éppen teljes vállszélességgel olvasom Paolini Brisingr-jét és nehéz az elszakadás attól a világtól (ráadásul megint fantasztikus képekkel és írói eszközökkel tarkított könyv került a kezembe, szóval az elbizonytalanodás újfent fenyeget...:oops: )
Persze ez nem jelenti azt, hogy ne folytatnám a történetet, csak nem tudom, hogy néhány napon belül megleszek-e vele.
A nyár egyrészt csodálatos, szép az idő (bár esős :? ), viszont mindig akad valami program, szóval most nincs annyi időm írni, amennyit szeretnék :-( Bár talán ez nem is baj (ez kissé bonyolult, mint velem kapcsolatban minden :roll: :oops: )
De igyekszem írni és géphez ülni, ne aggódj! :wink:
Azért már nem vállalom a felelősséget, ha csalódni fogsz - és erre van ám esély, nem is kevés! Szóval ezt most ne várd annyira...:-P

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 9:08 
Betűmániákus

Sajnos csak tegnap este érkeztem el odáig, hogy nyugodtam elolvassam...De hagytam kritikát. :-)

A fejezet ismét zseniális lett. Várom a következőt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 21:20 
Fanficbúvár

Fent van a 21. fejezet! A címe: Tizenhárom valódi és egy hamis.
Kellemes olvasást! :-)

Ezen a héten már nem igazán várható újabb rész, mert nem leszek itthon, sem gép közelében vagy egyedül, szóval írásra nem lesz lehetőség. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 16:16 
Fanficbúvár

Most már akkor tiszta, miért nem egyezett a fejezetszám? :-)
Tudom, ez csak az én dilim, hogy így legyen, néha zavar engem is, de az első akkor sem a "hagyományos értelemben vett" 1. fejezet, az csak a bevezető. Nekem szinte minden hosszabb írásomnál szükségem van ilyenre, egyszerűen csak kell. :wink:
Igen, igen, elkezdtem már a következő fejezetet, sőt, szinte már kész is van, lehet, hogy ma fel is teszem este. Majd meglátjuk, mert van még rajta néhány szépítésre váró dolog. :oops: Nem akarom nektek elkapkodni!:-P
Az e-kisregényt megkaptam, a baglyod ha térképet nem is, a GPS-ét nagyon hatékonyan használta! :wink:
Most fogom olvasni! De jó, de jó!!! :-D :-D :-D Már alig várom!
Megyek is !:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 29 (hétfő), 10:45 
Könyvmoly

Megvezettél! :) Nem tudtam elképzelni, hogy ide miért 20 van írva, miért nem 21? :D Aztán persze lélekszakadva rohantam Merengőre választ kapni a kérdésemre. :))
Megnyugodtam, és minden oké! :D

Várom a következőt! Elkezdted már? - NEM SÜRGETLEK! Csak érdeklődöm. :)

Aloha: Kriszti

Ui.: Repült az e-kisregény, remélem, útközben nem téved el a baglyom, mert térkép nélkül nehezen közlekedik, :P Úgyhogy majd bagolyfordultával írd meg, hogy megkaptad-e. :D Pusszancs!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 24 (szerda), 22:38 
Fanficbúvár

Közhírré tétetem, hogy fenn van a 20. fejezet, Bosszúálló erinnüszek címmel! :wink:
Kellemes olvasást mindenkinek! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 22 (hétfő), 19:36 
Fanficbúvár

Szia!

Hát most nem kicsit letaglóztál és teljesen megdöbbenve ülök itt... :o
Meglepve, ledöbbenve és meghatva... :cry:
Nagyon jólesik, hogy ennyire szereted, igazán köszönöm!
De azért ne túlozz, mert se izgalomban, se másban nem szárnyalja túl az alkonyatot, se az újholdat az én kis bigyóm! És ezt most tényleg nem szerénységből mondom, csak egyszerű tényként, ezzel pedig te ne vitatkozz! :wink:
Főleg az izgalom szónál akadt meg a szemem, mert abban 1000%-an nem!! És erről nem nyitok vitát! :P
Olyan fordulatok voltak az Újholdban és olyan megoldások, olyan fantáziadús események, hogy csak kapkodtam a fejem, hogy ilyet már nem is lehet, aztán mégis... De ezt úgyis kifejtem majd neked!

De ne aggódj, értettem, nem fogom abbahagyni az Álmodj velem!-et, de hagyj nekem kérlek néhány napot, amíg kikerülök az Újhold varázsa alól... Aztán folytatom, de most még nem megy, túlságosan is a hatása alá kerültem, bocsi! :oops: Mert lehet, hogy a végén még Jake és Edward mennének focimeccsre és Bella a mászótáborba, ez pedig még viccnek is rossz... Szóval tényleg jobban jártok, ha lesz egy kis időm kiszakadni a révületről, az összefüggő kábulatból, ami pillanatnyilag még tart. De aztán sietek, igérem(bár nagyon jól érzem így magam, az tény)! :-D
Köszi a kitartást és a hosszú győzködést! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 22 (hétfő), 8:22 
Könyvmoly

Jaj, jaj, jaj! Kiakadtam, de úgy ám, mint az állkapocs szokott olykor-olykor. (Ugye milyen fájdalmas tud lenni?) Hogy mondhatsz olyat, hogy „van-e egyáltalán értelme írogatni”? EGYÁLTALÁN hogy jut ilyen mondat az eszedbe, vagy ilyen kétely? Ejnye, no! Pont nekem kell téged megfűzni arról, hogy milyen tehetséggel bírsz? Pont én nekem, aki aztán hasra van esve az összes műved előtt, rákattant a regényedre, és még ismerkedni is akar veled? Jaj, te lyány! Persze, hogy nagyon jó az alkonyat, meg a többi része, ez egy elfogadott tény. De, ettől még nem értem, a tied miért ne lenne tökéletes? Hiszen, feltételezem, pont azért merült fel a kérdés benned, hogy van-e értelme alkotni, mert te rosszabbnak, alacsonyabb színvonalúnak érzed magad. Pedig mondjak valamit? Én letagadhatatlan, és utánozhatatlan Twilight-rajnogó vagyok, de a te történeted olvasását, mégis jobban élvezem. Kellemesebb, fordulatosabb, és néhol izgalmasabb. Jó, én most például csak a New Moon-hoz viszonyítok, tekintve, hogy te azt olvasod, és nekem meg ez a legkevésbé tetszetős rész.
Na, de visszatérve rád: én komolyan mondom, dühös leszek, ha ilyeneket írsz! Azért mert nincsen tele várfarkasokkal, vámpírokkal a regényed, még éppolyan élvezetes, mint a Twilight saga. És erről nem áll szándékomban vitát nyitni.
Ezt a dilemmát én, és csakis én adhatnám elő kettőnk közül, ennek ellenére egy szót sem szóltam. :-D
Szóval, levonva a konklúziót: Cssssssss! :-D
Persze, azért szívesen „meghallgatom” a véleményedet, szóval, nyugodtan írd csak bele az e-mailkisregénybe! :-D

Na, csak ennyit akartam hozzáfűzni a témához. :-D Várom ám a leveledet tűkön gubbasztva, szóval siessél, persze, nem akarlak sürgetni, ha éppen az Álmodj velem! következő fejezete megírásával szenvedsz, akkor simán ráér az én elhanyagolható üzim. :) Pusszantalak megint.
KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 20 (szombat), 21:45 
Fanficbúvár

Kedves KyKy!
Először is köszönöm az első értelmes kritikát a legújabb fejezethez! :P
És igen, lebuktam, átlátsz rajtam... :P Csak azért volt veszekedés, mert te előtte részletesen kifejtetted, mennyire nem kedveled. Az meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg így alakul a cselekmény folyama... :roll: :P
De ne aggódj, a nagy veszekedést szabályszerűen követ egy másik eseményt is...(lehet tippelni)! :wink: :-D
A név pedig... Nagy csalódással veszem, hogy nem áldozol rá egy egész e-mait... Egyébként nyugodtan megszakíthatod a "szabályos e-mailkisregények" rendjét, ha olyanod van. Vagy bármi, amit kérdeznél, mesélnél, mondanál! Csak nyugodtan! Nem kell lelassulnod az én csiga tempómhoz! :P :-D
Nem írok neked pü-t, de ígérem, hogy lesz egy (nagy nagy!!!) bekezdés az e-mailemben a témában (már folyamatban van az elkészülése - de szép megfogalmazás :oops: !)
De attól semmiképpen ne félj, hogy nem olvasol elég figyelmesen, mert az a nagyon apró kis utalás tényleg gonosz módon nagyon rejtett jel volt a részemről :twisted: Szóval te igenis nagyon figyelmes olvasó vagy, ebben ne kételkedj!:D
Igyekszem én sietni a folytatással, de sajna ritkábban jutok géphez, mint szeretnék (és még ritkábban nyugalmas és hosszabb időre, hogy elérhessen az ihlet...); ráadásul "galád módon rámuszították" az Újholdat, ami teljesen a hatása alá kerített és még napokig nem fogok tudni elszakadni. Egy ilyen után pedig mindig úgy érzem, az én bigyóm messze elmarad tőle, szóval van-e egyáltalán értelme írogatni...? Na mindegy! Erről is majd mesélek részletesen, ahogy kérted!

Kedves shanon widow!
Ne magyarázkodj, hogy mikor olvasol, én annak is örülök, ha egyáltalán bármikor! :lol:
És örülök a narancslés szokásodnak! :wink:

Köszönöm mindkettőtöknek a kedves szavakat! :P :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 19 (péntek), 9:59 
Betűmániákus

Én i olvastam, ám :-)
Sajna, csak most sikerült olvasáshoz megfelelő körülményeket teremtenem. Értsd ez alatt: a csendet és a narancslevet. Mondtam már, hogy mióta olvasom Lola és Sapis történetét, azóta iszok minden frissnél egy pohárral, kettővel? :P

És NAGYON várom a következő frisset...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 19 (péntek), 9:46 
Könyvmoly

Kaptál ám tőlem kritexet! Én voltam az első értelmes megnyilvánulás eme fejezethez. :-D

Persze-persze, tudom én, hogy direkte lett ez most megint veszekedős-kiabálós fejezet, mert én mondtam, hogy nekem azok tetszenek a legkevésbé. :-D Áhá! A trükk! Megkérded, mi nem tetszik, és azt írod bele… gonóóósz. :P

Amúgy meg a névvel kapcsolatban: totál kikészítesz! Lassan öngyilkos leszek… :-D Általában észreveszem a rejtett utalásokat, stb-.ket, de a névre nem sikerült rájönnöm. Pedig általában figyelmesen olvasok (na, ezt nevezzük figyelmesnek… xD) A focihoz meg amúgy sem értek, annyit tudok, hogy van egy laszti, és azt rugdalják keményen. Ja, és hogy van külön amerikai futball. :-D Nem semmi, mi?

Érdekel, hogy min változtattál a történet kezdete óta, de nem fogok emiatt megírni egy egész e-mailt. Hát felborítanád az e-mail kisregényünk rendjét? :-D Szóval, itt és most megkérlek, minden kulisszatitkot mesélj el nekem privizüzibe! ^^) (Rafinált vagyok, mi? :P)

Na, csóóóközön! Ja, és amúgy mikorra tervezed a következőt, merthogy elég függővéget hagytál. :-D Siessél ám, mert én itt csücsülök, és vááárok!

kykyke

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 18 (csütörtök), 16:03 
Fanficbúvár

Feltettem a 19. fejezet-et, admin-hadművelet után már olvashatjátok is!
KyKy, neked pedig üzenem, hogy nem direkt a veled való kiszúrás miatt lett az a fejezetben, ami, csupán így hozza magát a bigyó fonala! :wink: Remélem, nem haragszol! :-)
Kellemes olvasást mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 18 (csütörtök), 14:53 
Fanficbúvár

Hát KyKy (most már jól írom, ugye?:-) ), úgy megörültem a ... mondjuk legyen...ööö... fórum-kisregényednek (na milyen furfangos vagyok? :wink: )!
Köszi, köszi, köszi!!! :-D És a válaszokat is nagyon nagyon! :-D
Értem, mire gondolsz a viták terén és őszintén szólva néha én sem értem magam, mert H/C-t sem akarok írni, ráadásul pont ma néztem a P.S.-t és ott is úgy zavart, hogy az elején mennyit veszekednek, pedig szeretik egymást. De ahogy te is mondtad, egy kis egészséges cívódás még jól is eshet!:-) Szóval jól látod a helyzetet, ezen nem áll módomban változtatni, de nagyra értékelem az őszinteségedet!
A név, a név, a név... az örök kérdés... Hát, ez esetben megnyugtathatlak, van (illetve volt neve - ez kicsit bonyolult, ahogy minden körülöttem :oops: ), de azt megígérhetem, hogy nem névtelenül bolyong a világban. Egyébként (igaz nagyon rejtett és apró) egyetlenegy utalást találhatsz a nevére, ha nagyon szemfüles vagy (és legalább egy kicsit járatos a fociban). Ha pedig rájössz, akkor ott a válasz a van illetve volt név dologra, hogy miért írtam azt. Azt pedig az elején Detti elmondja a lányoknak, hogy miért ne meséljenek olyan személyekről! :wink:
Fú, most nagyon rejtjelekben beszélek és gonosz vagyok, bocsi! :twisted: :oops: :P Viszont a történet kezdete óta változtattam néhány dolgot (de ha érdekel, akkor kérdezz e-mailben, ott ígérem, kevésbé rejtjelesen megpróbálom elmondani:-) )
A neveddel kapcsolatban pedig értettem és feljegyeztem a helyesírási módokat! :wink:
Nyugodtan zaklathatsz itt (is) a kérdésekkel, én csak örülök neki! A válasz pedig a folytatásos dologra, hogy most akarom feltenni, csak előtte válaszoltam neked! :P
Na megyek is átolvasni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 18 (csütörtök), 7:19 
Könyvmoly

Oh.... kétszer is meg van említve a nevem eme topikban... mindjárt belepityeredem... :(( :oops:

Bocsánat, hogy csak most, de most jutottam el odáig, hogy rájöjjek, neked is van ficblogod. :oops:

A közvélemény-kutatásra válaszolnék elsősorban: Szerintem, Dettiékkel nincsen semmi baj. Én nagyon szeretem mindkettő szálat, és csak akkor mondanám kiabálva a „Loláék” szavacskát, ha kínoznának. :-D
Így jó, ahogy van. Változatosan, nem mindig egy fejezet elején, illetve/vagy végén. $alien Szóval, azt hiszem, e kérdést megválaszoltam. Részemről tökéletes a valóságlányok története.

A következő kérdésed elég gonosz. :-D Miért szeretnéd tudni, hogy kinek, mi tetszik kevésbé? Mi van abban az esetben, ha ilyen igazából nincs is? Ha? :-O Na, jó! Őszinte leszek! (Mert miért is ne? :wink: ) Nekem, személy szerint, csak azok a részek nem jönnek be, mikor Lola és Sapis veszekednek. Tudom én azt, hogy ez kell egy történetben, meg a való élet sem fenékig tejfel, de te megkérdezted, hogy melyik rész tetszik legkevésbé, és mivel nekem minden más tökéletes, úgy, ahogy meg van írva, maradt ez a kis bibi, amin viszont változtatni is felesleges, meg úgysem fogsz, hiszen enélkül nem is rendes bigyó, a bigyód. Ha, érted mire akarok kilukadni… :-S – És ezzel megválaszoltam a következő felmerült problémát. Mondjuk, most szerintem, mindenki örülne egy-egy csordultig teli lévő boldog fejezetnek, de ha Lola és Sapis életében nem így alakulnak az események, hát akkor ez van! $star

S végül Sapis barátom neve: Nem tudom elképzelni, hogy van olyan személy, aki olvassa az Álmodj velem!-et, és akit ez ne foglalkoztatna. :-D Akkor tényleg be kell látnom, hogy én vagyok túl kíváncsi, és csak én vagyok ennyire bolond. xD
Persze, hogy kíváncsi vagyok! Nyílván, arra gondolhat az ember, hogy valami extravagáns, vagy épp az ellenkezője, valami ótvar neve van, és ezért titkolod. Mert ugye egy átlagos történetben, nincs olyan, hogy neveket titkolnánk, úgymond. Sőt! Én imádok ezeknek a kitalálásával foglalatoskodni, (bár, megjegyzem, nem mindig járok sikerrel egy-egy névválasztást illetően. xD). Ezért is gondoltam így az elején, hogy a neve rejtélyességének majd még lesz valami mágikus jelentése. Most már tudom, hogy nincsen, de erre az elején még nem gondoltam.
Csak azzal nyugtathatsz meg most már, hogy te már az elején adtál neki valami megnevezést a Sapison kívül, mert ha nem, akkor itt menten kiborulok… :cry:
Nekem sokat jelent a dolog, sajnálom...

Képes vagyok ám minden jelentéktelen dolgon lovagolni, ne haragudj! :-D

Na, rá kellett jönnöm, hogy ez itt nem egy újabb e-mailkisregény megalkotása, hanem egy fórumüzenet, szóval, abba is hagyom! :-D

Örülök neki, hogy itt is megtaláltalak, (ami megsúgom, annyira nem volt nehéz procedúra) és most már lehetőségem is adódik, hogy tudjalak nyaggatni a „folytatás mikorra várható?” szöveggel. :-)V

Puszi: KyKy – na mármost! Ha azt írod, hogy KyKy, akkor a „K” betűk nagyok, de ha azt írod, hogy kykyke, akkor minden betű kicsi… :-D Hogy nem vagyok normális? TUDOM! De így olyan szépek, nem? 8->

Ui.: (hogy ki ne maradjon… :P) annyira megörültem, hogy te megörültél a levelemnek, és az „imádtam” szóra meg hangos meghatott nevetésben törtem ki… Olyan jól tudnak esni az ilyen megjegyzések, hogy azt te el sem tudod képzelni! :) Tényleg megyek, szióóó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 21:20 
Fanficbúvár

Igen, igen, az a kérdés! :P És mégegyszer igen, már bemutatkoztak egymásnak. Csak azért voltam erre kíváncsi, mert én sem tartom olyan lényegesnek, de hát a Ti véleményetek is nagyon fontos! :-)
Köszi a felvilágosítást! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 17:23 
Betűmániákus

A Sapis-neves kérdést hagytam ki? :-?
Hát, mi tagadás, kíváncsi lennék rá, de nem eget rengetően fontos...Lolának már reméljük azért a tudtunkon kívül bemutatkozott a becsületes nevén... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 17:05 
Fanficbúvár

Köszönöm szépen a választ, tudtam, hogy rád számíthatok! :P
A konflikutos kérdést úgy értettem, hogy baj-e szerintetek, hogy egyre több van belőlük (és egyre "komolyabbak") az elsőkhöz képest. De egyébként jól érthetted biztos, mert arra válaszoltál, amit kérdezni akartam. :wink: Örülök, hogy te meg vagy vele elégedve, az eszmefuttatásod a konlfiktus-hossz-kritika összefüggésekről meg különösen tetszett! :-)
Egy kérdést viszont kihagytál (pedig arról is érdekelne a véleményed!). :-(

Csodálom, hogy neked még van suli, szegény... Ezek a gonosz tanárok... :? Azért kitartást az utolsó napok semmittevés-szenvedéséhez! :wink:
Na, nézem a pü-t! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 15:17 
Betűmániákus

Halihó!
Válaszoltam a pü-re...

Na, szerintem nem kell korrigálni semmit az egész kócerájon, mert az úgy van jól, ahogy van, Sapistól, Lolástól, Ramistól...
A konfliktusos kérdést sem igazán értem... :roll: Szerintem, ha több bonyodalmat viszel bele, hosszabb lesz a történet, és az megint csak nekünk, olvasóknak kedvez + neked is több lesz a kritikád... :D

Ennyi. :)
Várom a jövő hetet. Akkor már nekem is vége lesz a sulinak...És teljes erőbedobással tudom olvasni...Már nem mintha eddig nem...De nem kell azon filóznom, hogy utána mit tanuljak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 14 (vasárnap), 23:43 
Fanficbúvár

Kedves mindenki, aki olvassa az Álmodj velem! -et (vagy olvasott belőle akár egy szót is, esetleg úgy érzi, tudna válaszolgatni ;-) )!
Néhány kérésem ill. kérdésem lenne hozzátok, vagyis egy kérés, miszerint kérlek válaszoljatok egy-két kérdésemre! :-P

Az első az lenne, hogy melyik szálat szeretitek jobban a történetben? Én eredetileg Ramiékat csak mint keretet és bevezetőt akartam megjeleníteni, de aztán nem tudtam elszakadni a valóság lányaimtól. Persze számomra most is Lola története a fő szál, ezért is szorul néha háttérbe a való világ három gráciája. De igyekszem rájuk is több bekezdést szakítani, ha azt szeretnétek! Szóval question Nr. 1: Valóság lányai vs. Lola és Sapis? Esetleg együtt a kettő? (Ne féljetek, nem kiírni akarom valamelyik világot a történetből, egyszerűen csak kíváncsi vagyok a véleményetekre! :-) )

A másik dolog, hogy mi az amit a legjobban illetve a legkevésbé szerettek a történetben? Szereplők, helyszínek, világok, események, megfogalmazás, elkalandozások, bármi...

Hármas számú kérdéskör: Felmerült a kérdés Kykyke részéről, hogy milyen is a történet folyama. Úgy értem, hogy hogyan is lehetne jellemezni szerintetek néhány szóban? Erre azért vagyok kíváncsi, mert az utóbbi fejezetekben az első néhányhoz képest jóval több volt a veszekedés, illetve a "borongós" betét. Én eredetileg is így képzeltem a cselekményeket, de ha szerintetek már ez is sok, akkor lehet, hogy át kellene gondolnom a folytatás eseményeit. Mert nem akarom, hogy egy esetleges további "konfliktussor vagy veszélyhelyzet" (nem tudom, még nem körvonalazódott minden a jövőbelieket illetően) miatt a végén még megkövezzetek! :oops:

Az utolsó rész a kíváncsiskodásomban az lenne, hogy csak Kyky-t érinti érzékenyen, hogy Sapis egyszerűen csak Sapis vagy másban is felmerült az igazi nevének nemtudása miatti hiány?
Remélem, néhányan megosztjátok velem a véleményeteket (vagy esetleges bármilyen más észrevételeteket), mert komolyan, őszintén kíváncsi vagyok arra, hogy mit gondoltok!
Előre is köszi a válaszokat!

Ailana

U.i.: A következő fejezet előre láthatóan a jövő hét második felére várható, amint túl leszek a föcin (és az azt követő esetleges sokkon), már teszem is fel! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 05 (péntek), 19:00 
Fanficbúvár

Köszi a kritikát, itt most már még több hely lesz a beszélgetésekre!:-) Ha bármi kérdésed van, bátran írd meg! Kivéve ha Matti-t szeretnéd, mert vele nem szolgálhatok...:-P
A folytatás nem tudom, mikor érkezik, az utolsó, érettségi előtti hét lesz most, úgyhogy nagy valószínűséggel csak utána. De majd még meglátom, hogy lesz időm. Igyekszem, ígérem!:-)
Utólag is jó étvágyat és kellemes olvasást!:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 05 (péntek), 15:01 
Betűmániákus

Elolvastam. Kritika a helyén. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 05 (péntek), 14:11 
Betűmániákus

Óóóóóóóó! Üdvözöllek köreinkben! >:D< >:D<
Nagyon örülök, hogy megfogadtad ezt a topicos dolgot!
Kajálok és megyek olvasni, mert rengeteg kedvencem frissült, beleértve persze az Álmodj velem!-et is....
Amint elolvastam, itt is jelezek.
Cuppanat :-*

*rohan kajálni*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 252 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra