Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 17:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 10:43 
Zöldfülű

shanon widow írta:

Oh, én most küldtem egy kritikát, ugyan nem ekléset, de remélem azért jó lesz. :P Mellesleg, repült a kedvenceknél, és várom a folytatást!

Köszi, már válaszoltam is :)

Köszönöm, amit látok:
a teremtett világot,
hogy még a rossz sem céltalan;
mindennek jelentése van.
(Vas István)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 10:14 
Betűmániákus

Clytia írta:
Nos, sziasztok!

Szeretnék megkérni egy EKLE-ludat vagy valakit, akinek kedve van kritizálni, hogy ha van ideje, lesse meg saját regényem első fejezetét! Még csak ez az egy rész van fenn, épp ezért szeretném, ha alapvető marhaság van benne, vagy valami olyan hiba, amit nem vettem észre, akkor még most ki tudjam küszöbölni. Előre is köszi!

Címe: Fehér oroszlán
Itt megtalálható

Oh, én most küldtem egy kritikát, ugyan nem ekléset, de remélem azért jó lesz. :P Mellesleg, repült a kedvenceknél, és várom a folytatást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 10:11 
Zöldfülű

Nos, sziasztok!

Szeretnék megkérni egy EKLE-ludat vagy valakit, akinek kedve van kritizálni, hogy ha van ideje, lesse meg saját regényem első fejezetét! Még csak ez az egy rész van fenn, épp ezért szeretném, ha alapvető marhaság van benne, vagy valami olyan hiba, amit nem vettem észre, akkor még most ki tudjam küszöbölni. Előre is köszi!

Címe: Fehér oroszlán
Itt megtalálható

Köszönöm, amit látok:
a teremtett világot,
hogy még a rossz sem céltalan;
mindennek jelentése van.
(Vas István)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 5:46 
Zöldfülű

Zsuzsee írta:
Dobtam egy-egy csúnya és gonosz kritikát banya13 Because of you-jára, és Sirenna Behind the Mask-jére :roll:
Utólagos fejbecsapásokat, online pofonokat és bosszúból küldött makróvírusokat szeretettel fogadok :P

Én sem foglak se fejbecsapkodni, se semmi, persze csak akkor, hogy ha nem bánod :P Köszönöm a kritikát, és írtam választ is.:)

Instead of a hollywood horror"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 17:03 
Írópalánta

Zsuzsee írta:
Dobtam egy-egy csúnya és gonosz kritikát banya13 Because of you-jára, és Sirenna Behind the Mask-jére :roll:
Utólagos fejbecsapásokat, online pofonokat és bosszúból küldött makróvírusokat szeretettel fogadok :P

Nem küldök se fejbecsapást, se online pofonokat, se makróvírusokat, én kértem a kritikát, tehát inkább köszönöm :)
szerk.: ment a válasz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 12:34 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szeretnék kérni lehetőleg javító jellegű kritikát "Ép testben két lélek" c. Drarry slash-emhez. Jó lenne, ha valaki rávilágítana a hibáimra, elvégre tanulni sohasem késő.:)
előre is köszönöm^^

szerk.:

jah hogy egy link sem ártana?:D
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=655

*összevontam a két hsz-t - moderátor

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 12:32 
Könyvmoly

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 20 (hétfő), 8:40 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Valahol a föld fölött, és az ég alatt, mindig csak félúton.
MinervaCsilla írta:
Helló! :D
Lord Dracul, megint köszönöm a kritikát:D
Semmi gond:D Nem csak AU, OOC is nagyon xd

Levian_Fry írta:
Én is köszönöm szépen a kritikát LordDraculnak, jól esett :)

Mindkettőtöknek nagyon szivesen máskor is ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 19 (vasárnap), 23:19 
Írópalánta

Sziasztok.
Szeretnék kritikát kérni Because of you c. történetemre.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=53900

16 a korhatár, de tényleg csak figyelmeztetésképpen. Privet Drive, angst.

előre is köszi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 19 (vasárnap), 14:43 
Szárnybontogató

Hali. Látszik , hogy beleszagoltok a ficeimbe, de írjatok rá kritikát is.
ÉS a slash ficem ajánlója:

Cím: Alex Nathaniel Ross 1. könyv-Másság-
Az eseményeket a főhős, Alex szemszögéből "láthatjuk" . A srácot, és fivérét egyedül neveli édesanyjuk, mert apjuk lelépett már nagyon régen. De mi történik, ha a két szülő újra összejön? Vajon mi fog kisülni a dologból? Ha elolvasod, meglátod.

A másik fentlévő ficem a Potterkrónikák: Az új ellenség.
Szóval kritikaírásra fel.

HAli megint én. Felkerült a Potter Krónikák legújabb fejezete. Címe: Gyászban a varázsvilág.
Részlet belőle:
"A könyv, aminek a Valódi életem címet adta, már a megjelenése napján nagy sikert aratott. Akkor egyből húszezerkétszáztíz darab kelt el belőle világszerte - a mugli és a varázs világban együttvéve - így már utánnyomást kellett rendelni a könyvből.
Ezen sikert meglovagolva a napokban kezdték el forgatni a kötet alapján készült életrajzi filmet, aminek ugyanazt a címet adták, mint a könyvé. A kiadási jogdíjakból befolyó pénzösszeg egy részéből Harry kocsit vett, a megmaradt nagyobbik részt pedig átváltatta varázslópénzbe, és berakta a szüleitől örökölt vagyon maradéka mellé a Gringottsba.
Annyira belemerült a következő regénye megírásába, hogy észre sem vette, hogy múlik az idő. Csak arra emelte fel a fejét, hogy valaki kopog a dolgozó ajtaján."
Írjatok rá kritikákat.

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 18 (szombat), 13:24 
Könyvmoly

Sirenna írta:
Ehh...ööö...Hát, én vagyok az, ( a sok közül :P ) aki soha nem gondolta volna, hogy itt fog egyszer is jelentkezni...
Nem mondom azt, hogy nem kaptam még egy árva kritikát se, csak szeretnék egyszer egy "hivatásos-kritikaírótól" is. :)
Tehát, szeretnék kérni valamelyik (akármelyik) irományomra, egy olyan kritikát, amiből megtudom, hogy ha kéne, akkor esetleg min kéne változtatnom... Lényegében, egy hosszabb, és részletesebb véleménynek örülnék.
Itt találtok meg.

A 10th Man Downra ment egy kritika :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 18 (szombat), 13:04 
Zöldfülű

Ehh...ööö...Hát, én vagyok az, ( a sok közül :P ) aki soha nem gondolta volna, hogy itt fog egyszer is jelentkezni...
Nem mondom azt, hogy nem kaptam még egy árva kritikát se, csak szeretnék egyszer egy "hivatásos-kritikaírótól" is. :)
Tehát, szeretnék kérni valamelyik (akármelyik) irományomra, egy olyan kritikát, amiből megtudom, hogy ha kéne, akkor esetleg min kéne változtatnom... Lényegében, egy hosszabb, és részletesebb véleménynek örülnék.
Itt találtok meg.

Instead of a hollywood horror"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 18 (szombat), 11:55 
Ó-nagy-admin "backstage"

Luna, írtam! :) Amúgy ajánlom mindenkinek! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 18 (szombat), 11:48 
Könyvmoly

Levian_Fry írta:
Hali mindenkinek!

Nekem mindösszesen két sztorim van fenn merin, de örülnék, ha mindkettőhöz részletesebb, dicsérő, vagy építő jellegű kritikát kapnék :)

Az első irományom lenne stílszerűen az első :D. Ez egy kis angol humoros szösszenet akarna lenni, tudom nagyon kezdetleges, de én szeretem mintha a saját kölköm lenne :D
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=40668
na, hát igen. jobban szeretem a "kétlábonjárószerencsétlenséghalmaz" típusú hősöket.

A második, pedig egy Drarry paródia. Nagyon komolytalan :) Nem annyira nyers, ám a szexuális utalások miatt a 18as karika ott villog a monitor bal alsó sarkában, szóval ha anyuci, vagy az ORTT ott áll a hátad mögött akkor gyorsan dobd le tálcára :)

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=46493

írtam mindkettőre :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 18 (szombat), 8:25 
Zöldfülű

Én is köszönöm szépen a kritikát LordDraculnak, jól esett :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 18 (szombat), 7:57 
Zöldfülű

Helló! :D
Lord Dracul, megint köszönöm a kritikát:D
Semmi gond:D Nem csak AU, OOC is nagyon xd

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 18 (szombat), 7:19 
Írópalánta

Hella Mindenki:)

Az Aranyvámpír-szolgálat ismét rendelkezésre áll, bár most nem vagyok úgy eleresztve idővel...
Szóval....

MinervaCsilla írta:

Az első: Harry Potter Fan Club.

Kedvcsinálóként: Colin elhatározza magát, hogy létrehoz imádotta számára egy fan klubot. Közbe nem várt személyekkel - Perselus Piton, Draco Malfoy -, találkozik, akik megpróbálják megakadályozni őt az elhatározásában.

Link: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=46404

Perselus szülinapi bulit szervez Harry Potternek: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=51883

Az elsőt (egy novellát) elolvastsam, írtam rá kritikát is, de a másodikhoz nincs lelkierőm, ne haragudj :( Nekem túlságosan AU a történet, és egyébként sem vagyok nagy paródiaszakértő, szóval ha nem bánnád, passzolnám... :oops:

Levian_Fry írta:

A második, pedig egy Drarry paródia. Nagyon komolytalan :) Nem annyira nyers, ám a szexuális utalások miatt a 18as karika ott villog a monitor bal alsó sarkában, szóval ha anyuci, vagy az ORTT ott áll a hátad mögött akkor gyorsan dobd le tálcára :)

Erre is írtam kritikát :wink:

Most pedig azt hiszem lelépek, mert elfogyott az időm :S
További jó olvasást, és sok kritikát :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 17 (péntek), 23:03 
Zöldfülű

Hali mindenkinek!

Nekem mindösszesen két sztorim van fenn merin, de örülnék, ha mindkettőhöz részletesebb, dicsérő, vagy építő jellegű kritikát kapnék :)

Az első irományom lenne stílszerűen az első :D. Ez egy kis angol humoros szösszenet akarna lenni, tudom nagyon kezdetleges, de én szeretem mintha a saját kölköm lenne :D
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=40668
na, hát igen. jobban szeretem a "kétlábonjárószerencsétlenséghalmaz" típusú hősöket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 16 (csütörtök), 21:39 
Zöldfülű

Sziasztok, újra itt vagyok!
:D

Most egy humorosnak mondott törimhez szeretnék kritikát kérni:D (kettőhöz is, ha lehetne)

Az első: Harry Potter Fan Club.

Kedvcsinálóként: Colin elhatározza magát, hogy létrehoz imádotta számára egy fan klubot. Közbe nem várt személyekkel - Perselus Piton, Draco Malfoy -, találkozik, akik megpróbálják megakadályozni őt az elhatározásában.

Link: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=46404

A második, kicsit hosszabb, legalábbis több fejezetes. Pár véleményt már kaptam, aminek nagyon örülök, csak szeretném formai illetve kicsit tartalmi szempontból is alávetni magam :D

Perselus szülinapi bulit szervez Harry Potternek: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=51883

Köszönöm előre is:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 16 (csütörtök), 19:59 
Billentyűzetgyilkos

én is jövök, kopogtatok :)

másfél évvel a kezdést követően befejeztem az egyik írásomat (Angyalföldön, Jobbvilágban), erről lenne szó

egy meglehetősen elmerengős, gondolkodós, az élet sok részletét érintő és arról beszélő mese, ami minden tényleges cselekményt nélkülöz

igazából nem akármilyen véleményt szeretnék kérni... nem arról, hogy formailag milyen, hogy hová nem tettem vesszőt vagy miként estem szóismétlésekbe, az számítana, milyen érzeteket, érzelmeket, gondolatokat támaszt

hogy eklés vagy sem, az nekem teljesen mindegy, azt szeretném, ha valaki olyan olvasná el, akinek eddig egyetlen részhez sem volt szerencséje - arra lennék kíváncsi ugyanis, hogy egészében, egyszerre olvasva milyen benyomást kelt, hiszen mint mondtam nagyon sok idő telt el az írása közben és akiktől véleményt kaptam eddig, ők eléggé régóta követték nyomon

előre is köszönöm, ha bárki is veszi rá a fáradságot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 16 (csütörtök), 17:37 
Tollforgató

nakomiyu: tudom, rég kérted már a kritikát, de még mindig nem felejtettem ám el a szuper írásod! :) Takeshi-san fölött elsuhogott a fekete fátyol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 15 (szerda), 15:20 
Írópalánta

Lilyana írta:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat Legend Killernek, banya13-nak, és LordDraculnak! :)

Szivesen ;)

Villette írta:
LordDracul írta:

Igazából gonosz vagyok (azért fura lenne, ha egy vámpírban nem lakozna egy csöppnyi sötétség sem, nem?) és csak a saját bejegyzésemtől kezdve olvastam a kívánalmakat. Ugyanis én sem kaptam azóta kritikát,és rájöttem, hogy ez bizony rossz érzés... Nah, azért nem panaszkodhatok, mert egyébként vannak, csak itt nem reagált senki. Szóval átvedlettem Aranyvámpírrá,és nekiálltam teljesíteni a kéréseket. Ami azért vicces főleg, mert szinte kizárólag slashet olvasok XD De gondoltam, jót tesz nekem is egy kis vérfrissítés... XD

óh értem én, igazából nem is pont Neked címeztem a reag.omat, csak úgy általában, de pont jól jött a kis megjegyzésed - : D
nos, meg is lestem már a két kritikát, és nagyon szépen köszönöm Neked, mert Te voltál talán az első, aki megfogalmazta nekem azt, amitől titkon kicsikét tartottam a műveimmel kapcs., sz'al erre vártam egy fincsi kis EKLE kritixen belül, most már lesz mihez tartanom magamat - a józanabb pillanataimban. :D
na, de a többit majd a válaszban, ismételten köszönöm szépen.
üdv.

Hát így jártál XD Pont én néztem arrafelé XD
Örülök, ha nem voltam sértő, igyekeztem kiemelni mind a pozitív, mind a negatív dolgokat. Csak azért óvatoskodtam kicsit, mert mint említettem, nem ehhez a múfajhoz vagyok szokva :) Majd nemsokára visszanézek, és elolvasom a válaszodat ;)

*OFF* Am az Aranyhal-szolgálat sajnos holnapig biztos, hogy szünetel, mert tesóim eltörték a gépem adapterét, így nem tudok netezni, most is csak pár percem van. De ha minden jól megy, holnap jövök!! *OFF vége*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 15 (szerda), 10:48 
Szárnybontogató

Lil szívesen :).

Én meg Steve Stiffler Roxfortban cuccomhoz szeretnék kritikát.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=38127

kösz all.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 15 (szerda), 10:34 
Fanfic-faló

LordDracul írta:

Igazából gonosz vagyok (azért fura lenne, ha egy vámpírban nem lakozna egy csöppnyi sötétség sem, nem?) és csak a saját bejegyzésemtől kezdve olvastam a kívánalmakat. Ugyanis én sem kaptam azóta kritikát,és rájöttem, hogy ez bizony rossz érzés... Nah, azért nem panaszkodhatok, mert egyébként vannak, csak itt nem reagált senki. Szóval átvedlettem Aranyvámpírrá,és nekiálltam teljesíteni a kéréseket. Ami azért vicces főleg, mert szinte kizárólag slashet olvasok XD De gondoltam, jót tesz nekem is egy kis vérfrissítés... XD

óh értem én, igazából nem is pont Neked címeztem a reag.omat, csak úgy általában, de pont jól jött a kis megjegyzésed - : D
nos, meg is lestem már a két kritikát, és nagyon szépen köszönöm Neked, mert Te voltál talán az első, aki megfogalmazta nekem azt, amitől titkon kicsikét tartottam a műveimmel kapcs., sz'al erre vártam egy fincsi kis EKLE kritixen belül, most már lesz mihez tartanom magamat - a józanabb pillanataimban. :D
na, de a többit majd a válaszban, ismételten köszönöm szépen.
üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 15 (szerda), 9:25 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat Legend Killernek, banya13-nak, és LordDraculnak! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 23:49 
Írópalánta

Villette írta:
LordDracul írta:
Mára végzett a Gilderoy sarokban az aranyvámpír, teljesített minden, még nem teljesített kívánságot XD A többiek már kaptak EKLE kritikát :)

vagy mégsem? XD én sajna mióta anno írtam ide, azóta sem kaptam egy ekle kritit sem.
*félős mosoly*
*leporolja két szerény, elfelejtett hsz-ét*
kissé mellőzve lettünk itt perselusszal.. *szempillarebeg*
persze, nem most rögtön, de majd ha meglepné őt pár kósza szárnyas, annak nagyon örülne a prof., csak hogy megmaradjon az egészséges önbizalma. :D

Perselus Piton emlékére

a másik egyrészes novimmal már nem próbálkozom, viszont az erről alkotott véleményekre kíváncsi lennék - nem csak lúdrészről. :)

köszönöm előre is.
üdv.,
Villette

Tehát visszatérve, a fentlévő két fejezeted mindegyikénél hagytam egy-egy kritikát!

Téged Lilyana, meg lehet, kihagylak, ha nem haragszol, mert látom, már ketten is "neked estek"... bár lehet, h uncsizom még majd talán ....

szerk. Né' mán! Lökött vámpírja, hát nem benézett mégis a versekhez! XD Szóval elolvasgattam őket,és az utolsónál hagytam egy hosszabb kritikát.

De azt hiszem mostmár tényleg ideje lesz vadászatra indulnom XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 22:32 
Írópalánta

Én is jövök/voltam Lilyana :) :-*
és ne add fel, jó kis versek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 22:00 
Szárnybontogató

Lilyana írta:
Jöttem én is kritikáért... :-( Már elég régóta hallgatnak az Olvasók, pedig olvasnak, tudom.
Szóval, ha van kedvetek egy kis vershez, akkor ajánlom figyelmetekbe: Verskörutak
Nem olyan hajjdejók, de azért egy béna vagy, hagyd abba, vagy folytasdot talán megérdemelnek... * belemerül saját kis mocsarába*

*kihúzza a mocsárból*

ma még megnézem :).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 21:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jöttem én is kritikáért... :-( Már elég régóta hallgatnak az Olvasók, pedig olvasnak, tudom.
Szóval, ha van kedvetek egy kis vershez, akkor ajánlom figyelmetekbe: Verskörutak
Nem olyan hajjdejók, de azért egy béna vagy, hagyd abba, vagy folytasdot talán megérdemelnek... * belemerül saját kis mocsarába*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 17:57 
Fanfic-faló

LordDracul írta:
Mára végzett a Gilderoy sarokban az aranyvámpír, teljesített minden, még nem teljesített kívánságot XD A többiek már kaptak EKLE kritikát :)

vagy mégsem? XD én sajna mióta anno írtam ide, azóta sem kaptam egy ekle kritit sem.
*félős mosoly*
*leporolja két szerény, elfelejtett hsz-ét*
kissé mellőzve lettünk itt perselusszal.. *szempillarebeg*
persze, nem most rögtön, de majd ha meglepné őt pár kósza szárnyas, annak nagyon örülne a prof., csak hogy megmaradjon az egészséges önbizalma. :D

Perselus Piton emlékére

a másik egyrészes novimmal már nem próbálkozom, viszont az erről alkotott véleményekre kíváncsi lennék - nem csak lúdrészről. :)

köszönöm előre is.
üdv.,
Villette

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 17:46 
Tollforgató

Vampire Girl: A halál fekete szárnyai átszelték az azúrkék égboltot. Legalábbis az első részét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 15:56 
Írópalánta

Lily Nightingale írta:
na, én is jöttem kritikát kérni, mert elég keveset kaptam : ). ez az első ficem (látszódik rajta :D) szóval szeretnék minél többet, hogy tudjak fejlődni, mert van mit. a történet itt található: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=53920. tényleg nagyon örülnék ha kapnék kritikát, jól esne, akár negatív, akár pozitív. és egy EKLE-kritika miatt sem szomorkodnék :D előre is köszi annak aki ír kritikát ^^

Amikor én rákattoltam, két fejezet volt feltöltve, mindkettőre írtam kritikát.

MinervaCsilla írta:
Szeretném, ha véleményeznétek A fényből című történetem:D Vagy legalább elolvasnátok páran:D

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55307

Írtam rá kritikát, de még így is csak egy van, szóval, ha valaki még arra jár....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 14 (kedd), 14:27 
Zöldfülű

Szeretném, ha véleményeznétek A fényből című történetem:D Vagy legalább elolvasnátok páran:D

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55307

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MinervaCsilla 2009 július 16 (csütörtök), 19:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 12 (vasárnap), 19:23 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nagyon örülnék pár sor kritikának a VÁMPÍROS történetemről ugyanis kritikám akad csak éppen kevéske... :( Szóval aki szereti olvasgatni a vámpíros történeteket akkor írjon pár sor véleményt is :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=52466&i=1

Vampire Girl

S eltűnsz, ahogy gondolom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 19:13 
Szárnybontogató

Sziasztok! Beállnék a kritikát igénylők sorába. Szívesen venném a jó és a rossz kritikákat is, mivel tanulok belőlük. És köszönöm azoknak az EKLE tagoknak, akik már írtak, és minden nem EKLE tagnak is:)
Tehát KRITIKÁT KÉRNÉK SZÉPEN IDE:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55309

előre is köszönöm:)
Aremeh
ui:remélem + pont, hogy válaszolni is szoktam:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 06 (hétfő), 20:47 
Írópalánta

na, én is jöttem kritikát kérni, mert elég keveset kaptam : ). ez az első ficem (látszódik rajta :D) szóval szeretnék minél többet, hogy tudjak fejlődni, mert van mit. a történet itt található: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=53920. tényleg nagyon örülnék ha kapnék kritikát, jól esne, akár negatív, akár pozitív. és egy EKLE-kritika miatt sem szomorkodnék :D előre is köszi annak aki ír kritikát ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 05 (vasárnap), 13:13 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Én csomó kritikát kaptam, de egy telhetetlen dög vagyok, és szeretnék még többet!

Nem akartam, mégis a legjobb lettem: (most frissítettem, 10. fejezet)

Tamara Parker most kezdi művészettörténészi tanulmányait, John Joke pedig nemrég lett a maffia feje. A lány kénytelen megismerkedni egy számára rettegett világgal, melynek elemi része a prostitúció, a drog, a pénzmosás és az ezekkel járó bűntények.

Történet arról, hogy hogyan tudja egy lány feldolgozni a változást, aki eddig csak a jót ismerte.

Részlet a harmadik fejezetből:

- Most figyelmeztettelek utoljára – sziszegte és én is sziszegtem, ugyanis lassan, egészen a bugyimig végighúzta a hasamon a kést. Nagyon éles lehetett, több helyen felsértette a bőrömet, amíg el nem emelte a testemtől a fegyvert levegőt sem mertem venni.

A Hold sápadt fényében láttam, ahogy csúnya szája gonosz vigyorra húzódik, és szeme állati vággyal csillog. Zsebre tette a kést és felemelkedett. Az övével kezdett babrálni, rajtam pedig elhatalmasodott a pánik. Én ezt nem akartam. Nem így... Nem most... Nem vele... Pláne nem először!

Tigi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 05 (vasárnap), 11:02 
Írópalánta

Hella:)

Igazából nincs okom panaszra, hisz a történetemre kaptam kritikát, jó kritikát, hosszú kritikát, de... ha valakinek van még egy kis ideje olvasgatni, és nem retten el a slashtól (drarry/snarry) akkor megköszönném, ha benézne hozzám. Ez az eddigi legjobban sikerült történetem, és azért gyűjtöm az észrevételeket, mert MD kihívára készülök, és szeretnék még ennél is jobbat írni.

Tehát, ha valakit érdekel akkor erről a történetről lenne szó:
Kulcsszavak I Vakrepülés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 17:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ha lehetséges szeretnék kritikát kapni a következő paródiámhoz: "Ha Harry másképp dönt..."
Paródiában még kezdő vagyok, így elképzelhető, hogy csak én érzem annak :D

A link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55050

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 17:35 
Zöldfülű

Lilyana írta:
Gratula az elismeréshez! :)(

Köszönöm szépen! :) Nagyon örültem neki! :)
Igazából, csak stilisztikai segítséget kértem volna tőletek, de hát, most már mindegy.

Luciatus, teljesen egyet értek veled!

Még egyszer köszönöm! További minden jót Mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 17:19 
Fanfic-faló

szerintem telejsen felesleges leírnotok, ha nem kritizáljátok :) ez a topic nem csak azért van, hogy valaki EKLE kritikát kapjon. oké, szóljatok, ha írtatok rá, de ha nem, akkor szerintem hagyhatjátok szó nélkül :) köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 17:12 
Tollforgató

Lilyana írta:
De igazából... áh, mindegy. -.-" Nincs mentség. Hát, ez égő. :-(

Csapjanak hát magasra azok a lángok! Bocsi, de én sem vagyok otthon túlzottan ebben a témában, marysilver. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 17:07 
Ó-nagy-admin "backstage"

marysilver írta:
Hát, ha ekkora gond, akkor inkább hagyjuk. Ez is egyfajta kritika...:) Azóta hála Istennek egy újságban írtak már kritikát a regényemről, és nagyon jókat mondtak róla, igaz, "csak" az első részről a Vissza a Matulába!-ról, de ez is hatalmas elismerés szerény személyemnek:) Bár jó lett volna, ha a folytatásról is kapok némi megerősítést, de ha senki sem vállalkozik rá, tekintsétek tárgytalannak a kérésemet. Köszönöm szépen a fáradozásotokat!

Gratula az elismeréshez! :)
Á, ez nem Téged, hanem engem, illetve akkor ezek szerint minket minősít... :oops: L-)
De igazából... áh, mindegy. -.-" Nincs mentség. Hát, ez égő. :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 16:30 
Zöldfülű

Lilyana írta:
Hú, akad valaki? Mert én ezt passzolnám, ne haragudj! Cirka 10 éve olvastam az Abigélt, és csak emlékfoszlányaim vannak... Tudom, égő, de ez van. Az Ajtó az utóbbi években valahogy sokadszorra is jobban vonzott... :?

Vampire Girlnél pedig Witch from Lilyland már járt. :)

Hát, ha ekkora gond, akkor inkább hagyjuk. Ez is egyfajta kritika...:) Azóta hála Istennek egy újságban írtak már kritikát a regényemről, és nagyon jókat mondtak róla, igaz, "csak" az első részről a Vissza a Matulába!-ról, de ez is hatalmas elismerés szerény személyemnek:) Bár jó lett volna, ha a folytatásról is kapok némi megerősítést, de ha senki sem vállalkozik rá, tekintsétek tárgytalannak a kérésemet. Köszönöm szépen a fáradozásotokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 16:26 
Zöldfülű

Lilyana írta:

Tudom, hogy járt már nálam csak gondoltam hátha van valaki akit érdkelnek a vámpíros történetek :)

S eltűnsz, ahogy gondolom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 13:45 
Ó-nagy-admin "backstage"

marysilver írta:
Sziasztok!

Nem hittem volna, hogy egyszer eljön ez a nap, de szeretnék kritikát kérni, ehhez az irományomhoz: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=53583
Az első részéhez viszonylag sokat kaptam, már ahhoz képest, hogy a Privet Drive témában fut, nincs benne se vámpír, se semmi földön túli dolog, klasszikus magyar mű folytatása, és a fejezetek is elég hosszúak ( legtöbbjük meghaladja a húsz oldalt is, akárcsak a folytatásban), ráadásul még történelem is van benne... Szóval, minden adott ahhoz, hogy a kritikaírókat elriassza:)
A folytatást is olvassák, hála az Égnek, de írni már nem írnak rá, és ez alaposan megtépázza az ember kedvét. Szóval, ha nem túl nagy gond, szeretnék kritikát kérni, hogy lássam, mi a helyzet. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Hú, akad valaki? Mert én ezt passzolnám, ne haragudj! Cirka 10 éve olvastam az Abigélt, és csak emlékfoszlányaim vannak... Tudom, égő, de ez van. Az Ajtó az utóbbi években valahogy sokadszorra is jobban vonzott... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 02 (csütörtök), 0:48 
Írópalánta

candlelight írtam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 01 (szerda), 23:43 
Tollforgató

Ha valaki szereti a százszavas szösszeneteket, írtam pár Regulusosat. (Vajon mi mást írhatnék? Tök ciki vagyok. :-D ) Ha valakinek van kedve, írhat véleményt bármelyikre. ;)

Mindegyiknek más a hangulata és a témája is, van köztük slash és 18+ is, és van korhatár nélküli is. Kb. ahogy én látom Regulust. :)

Itt vannak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 01 (szerda), 19:37 
Billentyűzetgyilkos

a többire végül mégsem írtam, mert... mert úgy érzem, nem tudnék értelmes kritikát írni egyikre sem. x'D talán még visszatérek rájuk, ha kigondoltam, mit írjak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 01 (szerda), 19:23 
Billentyűzetgyilkos

Köszönöm! ^^ Megnéztem, mindjárt válaszolok is...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra