Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 252 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 07 (péntek), 20:09 
Betűmániákus

Sziaaa!
Alig várom a fejit :)
És akkor, életemben először: $alien :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 07 (péntek), 20:05 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jaj, KyKy, de imádlak!:-D
Dehogy vagy kizárva! :-P
És simán kitagadhatsz, mert én teljesen úgy érzem, hogy mi 4-en már egy kis közösség tagja vagyunk. Már csak egy név hiányzik!:-P
Köszönöm a türelmet! :oops: :-D
Hát igen, én már csak ilyen kis lelkes vagyok, ha jó, ha nem, de ezen nem tudok és nem is akarok változtatni... :wink: Így érzem jól magam!:-)
A fejezetet talán holnap megírom, ha lesz időm, ihletem, kedvem, stb. De reménykedhettek!:-P

Pussz: Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 07 (péntek), 12:03 
Könyvmoly

Én is itt vagyok ám, és én is nagyon örülök, hogy végre visszatértél közénk, ha te már kevésbé is... :) :-P

Amúgy meg nem foglak sürgetni a fejezeted miatt, mert örömmel közölhetem, hogy türelmesebb lettem a tíz nap alatt. :D Főleg barterikának köszönhetően... -.-'

Na, de szóval! Akkor frissítesz, amikor jónak látod, amikor időd lesz, vagy amikor kedved van. Nem tagadlak ki, nincs is honnan kitagadnalak... :P
Szeretlek téged, mert ilyen kedves történettel ajándékoztál meg, és mert ennyire lelkes tudsz lenni mindenben. :)

Na, pusszantalak téged, igazából nem is volt mondanivalóm, de valamilyen ürüggyel muszáj volt írnom, mert úgy érzetem, ki vagyok zárva, na. :D

>:D<

K

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 22:12 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jaj, de drágák vagytok, hogy így hiányoztam és így örültök nekem!!!!:-D:D Nagyon nagyon virul most a fejem, pedig, mint mondtam, rossz volt hazajönni...:-( De ilyen kedves és lelkes emberek közé mindig öröm! Ráadásul most a Jai Ho is sokat segít a hangulatomon (már vagy ezredszerre hallgatom egymás után... :oops: :-D).
Nem akarok off-ot hagyni, bár remélem, Luciatus most az egyszer megérti, hogy örülünk egymásnak. :wink:

A történetről annyit, hogy délután óta még nem sikerült írnom, de szombatra tervezem, meg holnap estére a megalkotását, szóval ne aggódjatok!
De remélem, azért nektek sem telt rosszul ez a néhány (sok - bár nekem szélvész gyorsan elszaladó) nap! Ugye nem?:O

>:D< >:D< >:D< :-* :-*

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 20:17 
Írópalánta

Sziaaaa!

Éljen-éljen, Ailanánk újra köztünk!:D

Várom a válaszod a kritikámra!

(És úgy látom, LanaSwan is eltalált hozzád...:) Most legalább megtudod, ki az. :-P)

>:D< >:D< >:D<

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 19:51 
Betűmániákus

Nem hiszek a szememnek!!! Sziaaaa!!! >:D< >:D< >:D< >:D< :-* :-*

Végre!

Jaj, nagyon örülök, hogy minden ennyire jó volt és szép volt.

Majd írok pü-t, abban mindent megtudsz.

De, hogy ne legyen off!
Természetesen várom a folytatást.
Már nagyon rossz volt. :( De az sokat segített, hogy neked eseménydúsan telt a több mint egy heted!

Na, megyek pötyögni... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 19:27 
Fanficbúvár

Sziasztok drágáim!!! :-D :-D

Hazaértem a táborból, bár ez nem a legjobb szó, nem elég kifejező. Mondjuk inkább, hogy hazajöttem egy elmondhatatlanul szuperfantasztikus 10 napról, amit soha nem fogok elfelejteni és sosem fogom tudni meghálálni a szervezőknek mindazt, amit ezalatt adtak nekem! Egyszerűen leírhatatlan és hihetetlen, hogy mennyire jó volt! Álmomban sem reméltem, hogy ennyire élvezni fogom minden egyes pillanatát, pedig tanultunk is... :wink:
Teljesen más világ volt, mint az én kis saját bejáratú kisszigetem, de csodálatos. Olyan mintha a való világ jó oldalának egy tökéletes szegletét adták volna nekem erre a néhány napra, ezután pedig, akármennyire is szeretem az én kis szigetemet, szomorú vagyok és üresnek érzem magam. Mert akárhogy is nézzük, kihúztak a mindennapjaimból, beledobtak egy igazán pörgős programrengetegbe, most pedig erőnek erejével húztak ki. Én úgy sírtam, mikor ki kellett menni a vonathoz, aztán a vonaton álomba sírtam magam, meg itthon este is... :(( Borzasztóan rossz érzés volt eljönni.
De hát ennyi volt, hálás lehetek ezért is!:-)
A KyKy már kérte is, hogy majd mindent részletesen meséljek el (és gondolom, a többiek is hasonlóan kíváncsiak lesznek - főleg ezután a fenti bevezetőm után), de nem tudom elmondani. Ha mégis valahogy szeretném kifejezni, csak ennyit tudok mondani:
Van egy mondás, miszerint a mennyország nem egy hely, hanem egy pillanat, mikor úgy érzed, igazán élsz. Hát én most 10 teljes napig igazán éltem! Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam! :oops: :-D

És hogy a történetről is mondjak valamit, és ne teljes off legyen (bár ezt nem hagyhattam ki, ha már 10 napig "hanyagoltalak" titeket. :-P)
Úgy terveztem - én kis naív -, hogy majd esténként, vagy délután, mikor időm lesz, írogatok egy kicsit, hogy mire hazaérek, legyen egy fejezet, amit rögtön adhatok is a kezetekbe. Hát nem így lett, sajnálom! Nem hiszitek el, de egyetlen szabad percem sem volt, még az alapvető tisztálkodást is mindig sürgették. Az altatás pedig szigorúbb volt, mint az oviban! :-P
De ez nem volt baj, mondom, minden úgy volt tökéletes, ahogy volt!:-D
Szóval a lényeg, hogy nem tudtam egy szót se írni (elvittem magammal egy könyvet is, hogy majd olvasok - egy betűt se olvastam :D )
Másrészt teljesen kiestem ebből a helyzetből, témából, szóval kell egy kis visszakanyarodási idő. A térkép felkutatása a szigetemhez. Ami persze meglesz, csak 1-2 nap kell, mert fáj kiszakadnom a pörgésből...
De ne féljetek, mielőtt elmegyek Balatonra, mindenképpen kaptok folytatást!:-P
Így pedig, ha ezt nézzük, legalább később lesz vége az Álmodj velem!-nek!:P
És akkor most én is kérem, miről maradtam le! Mindent!!!!:-P

Millió puszi és öleléscsokrok nektek!!!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 14:47 
Könyvmoly

... :shock: ... :-O ... @-) .... :((

A mi Ailanánk úgy elment, hogy nem felelt nekem... :((

Kész... én most kikészültem, meghaltam... már a pokol bugyraiban sütik a vánnyadt valagam... :((

Na, mindegy! Akkor zaklatlak!

Mikor jön körülbelül a következő fejezet? Névnapomra? Augusztus 5-én lesz!! :P (De hisz ezt tudod... :D) Na? :D Én örülnék neki, szebb és jobb ajándékot adni sem tudnál... :D

Hihi! :D

puszi, AilanaB.! :x :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 11:52 
Írópalánta

Halihó!

Jelentem, elolvastam, és hagytam egy igen terjedelmes kritikát is! (Bár azt még nem szép megformázással, de a következőt már úgy fogom, ígérem ;) Eltanultam Tőletek. :-D ) Ismét gratulálok a címválasztáshoz!

Jó nyaralást, türelmesen (vagy inkább türelmetlenül? :-?) várunk, és majd igyekszünk tájékoztatni a lemaradásaidról. Igaz, csajok? :-D

És csatlakozom Shanonhoz. Tessék a Twilight antifanoknak is szolgálni valamivel! :D

Örülök, hogy már te is látod a történet végét, és kíváncsi leszek a befejezésre nagyon. Én semmiért nem foglak megkövezni, akármi történjék is benne! Ámen! :-D

off: Áldásom KyKy öleléshalom nyelvújító szavára, úgyhogy én is azzal búcsúzom!
>:D< >:D< >:D<
(halmozottan hátrányos helyett Te halmozottan ölelt lettél. hát nem szuper? :lol: )

Maya

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 július 29 (szerda), 15:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 20:32 
Könyvmoly

Szia, Ailana! :)

Megjöttem! $alien2 És örömmel jelenthetem, hogy életben maradtam a számítógép nélkül is! :D

Na, de akkor a fejezetedről, mielőtt kihajítanak a sok nem ide tartozó fecsegésem miatt. :D

Miután megtudtam részleteket, amiket sajnos nem fejhetek ki, teljesen megváltozott a véleményem rólad, vagyis most nem voltam pontos... amit eddig mondtam, az csak a milliomodjára fokozódott.
Nagyon-nagyon nagyra becsültem, amiért a másik verziót ilyen komolyan fontolgattad, ez nekem valamiért jó érzés volt. (Ne is kérdezd, én sem értem, miért... xD)
Ez a fejezet is nagyon jó lett, és a vége is tetszett, a dalszöveggel csak még inkább kiteljesedett ez a történet. :)
Irtózatosan várom a következő részeket, holott mérhetetlen szomorúságal tölt el, hogy mennyi ideig nem tudunk beszélgetni egymással, mert elutazol... :(
De azért, hogy nehogy miattam legyen bűntudatod (már, ha lett volna... :oops: ), nagyon-nagyon örömteli és vidám nyaralást/tábort kívánok neked, kedves Bolondos Billegő(?) AilanaB. (Upsz... majdnem kicsúszott!) :P

Pusszantás és öeleléshalom (ha van olyan... MOST LESZ) :P

Krisztinke :)

Ui.: Köszönöm a névnapi jókívánságot!!!! :')

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 14:50 
Betűmániákus

Sziaaa!

Jó szórakozást!

Mi az, hogy 3-4 fejezet? :-S Ne máááár /:) De nem is kell húzni annyira. Ez nem rétestésztea :)

De csak, hogy csúnya legyek és egy pettyet önző... Én nem értek a Twiligt-hoz... Szóval akkor nekem is kitalálhatnál valamit ;;) :)

A pü-re majd válaszolsz!

Lehet, hogy majd csak nagyon sokára tudunk "baglyot váltani", úgyhogy légy jó! :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 14:43 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-)

Tudom, hogy ez most off lesz, de akkor is mindenképpen szerettem volna elbúcsúzni tőletek, mielőtt elutazom! :wink:

Legyetek jók, ne felejtsetek el :-P, és utána minden történést meséljetek el, amiről lemaradtam.
Ha pedig hazajöttem, befejezem az Álmodj velem!-et, amiből még körülbelül 3-4 rész van hátra (még nem tudom, nem lesz-e olyan, mint mindig, hogy elcsúszik a dolog, ezért nem merek pontos fejezetszámot mondani).
És persze felteszem majd a Pirkadat folyatását is KyKy, a kedvedért!:-P

>:D< >:D< :-* :-*
Aloha!:-P

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 13:08 
Fanficbúvár

Luciatus írta:
légyszi ne jelentsétek be, hogy küldtetek pü-t, majd felugrik az az ablak, és szól miatta :) köszi :)

Oké, újfent bocsi! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 20:26 
Fanfic-faló

légyszi ne jelentsétek be, hogy küldtetek pü-t, majd felugrik az az ablak, és szól miatta :) köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 20:12 
Betűmániákus

Én is írtam egy bazihosszú pü-t. És nem, nem untatsz, ellenkezőleg. :)

Majd még jelentkezek...

Ha még lenne kérdésed, az adatlapomon van néhány infó...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 19:01 
Fanficbúvár

Shanon, írtam neked jó hosszú pü-t, lehet, hogy untatni is foglak, de a végén vár rád egy meglepi benne! :lol: :-P
Remélem, örülni fogsz neki (nagy szó, mert nem sokan tudják, szóval... :oops: )!

Köszönöm a gyönyörű véleményeket, nagyon nagyon örültem nekik! Nagyon meghatottál! :cry: :-D

Maya, neked válaszolva pedig... semmi gond, ha nem válaszolsz ma. Igazán megértem, szerinted én miért húztam ilyen sokáig?:-P Teljesen egyetértek... :oops: :wink:

Puszi mindkettőtöknek!

:-* >:D<

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 18:12 
Írópalánta

Hurrá, nemsokára megyek is olvasni!

És még ma megpróbálok válaszolni az e-mailedre, de lehet nem fog sikerülni, gondolom sejted, miért... :-D
Ha egyszer két ilyen nagydumás író összekerül, mint mi, a végén még mi is könyvet adhatunk ki terjedelmes levelezésünkből! xD

Addis is repül a csók és ölelés!
Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 17:27 
Betűmániákus

Tudom, láttam, olvastam, kritikát zengtem!

És megint csak: Köszönöm
Ha elolvasod a kritikát, rájössz...

Várom az üzit! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 16:53 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-D

Tegnap délután elkészültem a következő fejezettel, de este - shanon tudja, miért (de a többieknek is elmondhatom, ha akarjátok! :wink: ; mindenesetre a sötét szerepel előkelő helyen az okok között :-P) már nem tudtam feltenni. Most viszont elkészültem vele, az adminozás után már olvashatjátok is.
A fejezet címe: Dalolj és sírj!

Kíváncsian várom a véleményeket a végéről, ilyesmit eddig még nem írtam... :oops: Nem tudom, hogy fogjátok fogadni! Azért remélem, nem olyan rosszul! ;-)

Shanon, neked pedig írok pü-t, talán estefelé! De valamikor mindenképpen, szeretnék reagálni a hosszú mesélésedre (ami egyáltalán nem volt kéretlen, sem unalmas vagy zavaró, ne félj! :wink:)

:-* >:D<

Ailana

U.i.: Most már tényleg ez volt az utolsó 5.-ig, de örüljetek neki, mert ebben sem voltam biztos, hogy elkészül még előtte! (büsze megára =D> )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 19:00 
Betűmániákus

Ailana írta:
Oké, szólj, ha megvan és nézem! Már nagyon kíváncsi vagyok! :-D
Egyébként neked is mondom, hogy a végéhez közeledem a következő fejezet írásában. :wink:
Amilyen nehezen tudtam belekezdeni, olyan sok minden akar beleférni most és félek, megint nem sikerül rövidebb fejezetet összehoznom, mint az előző. :-P

Puszi: >:D< :x

Ailana

Hát ezz hatalmas probléma ;;) Jaj, Ailana! Nekünk az csak jó, ha van inspirációd!
Mellesleg, mindjárt pötyögök, szóval lesegetheted az itteni ládád! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 18:55 
Fanficbúvár

Oké, szólj, ha megvan és nézem! Már nagyon kíváncsi vagyok! :-D
Egyébként neked is mondom, hogy a végéhez közeledem a következő fejezet írásában. :wink:
Amilyen nehezen tudtam belekezdeni, olyan sok minden akar beleférni most és félek, megint nem sikerül rövidebb fejezetet összehoznom, mint az előző. :-P

Puszi: >:D< :x

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 18:30 
Betűmániákus

Szia!
Technikai problémáim akadtak, ezért volt egy kis gubanc :-S De mindjárt neked is elküldöm. Remélem, ezúttal már sikerrel járok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 16:30 
Fanficbúvár

Luciatus írta:
Ailana írta:
Bocsi, nem tudtam pontosan hol a határ, de az utolsóba is igyekeztem beletenni egy kis fic dolgot. Úgy már megjárja? :-P

Igyekszünk majd visszavenni magunkat, ha zavaró! :oops:

Ailana

semmi gond :) csak ugye ez a topic azért van, hogy az olvasókkal magukról a ficekről meg a frissítésekkel beszéljetek, és ha valaki idetéved, az offok közt lehet, hogy nem fogja megtalálni, ami érdekli :) de egyébként beszélgetni nyugodtan átmehettek valamelyik nem használt off-topicba (például az Offoljatok szét!!-be) is :)

Köszönjük a tanácsot és a magyarázatot! :-)
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 15:48 
Fanfic-faló

Ailana írta:
Bocsi, nem tudtam pontosan hol a határ, de az utolsóba is igyekeztem beletenni egy kis fic dolgot. Úgy már megjárja? :-P

Ailana

semmi gond :) csak ugye ez a topic azért van, hogy az olvasókkal magukról a ficekről meg a frissítésekkel beszéljetek, és ha valaki idetéved, az offok közt lehet, hogy nem fogja megtalálni, ami érdekli :) de egyébként beszélgetni nyugodtan átmehettek valamelyik nem használt off-topicba (például az Offoljatok szét!!-be) is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 15:39 
Fanficbúvár

Luciatus írta:
légyszi máskor azért kerüljétek az ilyen off témákat, vagy legalább ha néha-néha becsúszik egy, azért a ficekről legyen szó :) köszi

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 15:37 
Fanficbúvár

Szia KyKy!

Hát először is köszi, köszi, köszi, hogy megosztottad velem életed igazságtalanságait! :-P
Na, de komolyan! Megértelek én, de ha gondolod (mert attól hátha jobb lesz), kárörvendj rajtam addig is, aki egészen augusztus elejéig kénytelen lesz HP6. filmetlenül élni az életét. (Nem mintha nekem akkora nagy törés lenne, mint neked, mert én a filmeket fele annyira sem becsülöm HP terén, mint a könyet - de ez lényegtelen. Persze azért kíváncsi vagyok :oops: ). Na, ha rajtam nevetsz, jobb? :lol:
Csak mert megteheted, komolyan!:-P
Sőt, vedd hozzá azt is, hogy 10 napig leszek táborban, egyetlen közeli barát nélkül... :oops: Félek is ám :-SS

De azért ne haragudj a szüleidre annyira! (Ha az egyik barátnőd ellenük tüzelt, hát én értük:-P) Nem kérheted, hogy kismillió gondjaik mellett még a te (számukra!! - hangsúlyozom és figyelmedbe ajánlom a T/3. alakot) apró-cseprő ügyeidet is észbe tartsák! Hidd el, hogy nem direkt ellened tették. Másrészt ne felejtsd, hogy a nagyszülő-lelkiterror nem alaptalan. Nézted mostanában a Barátok köztet? Na látod! :?

Aztán meg, hétfő...óóó, olyan hamar elszalad az a két nap. És tudod, annál nagyobb lesz utána az öröm!:-D

Azt viszont támogatom, hogy ne nézd meg hétvégén máshol. Mert teljesen megértem, hogy azt barátnővel kell. Mondom, nekem is teljes kis rituálénk van, hogy csak mi ketten az összeset.

Huhú, de nagy offot alkottam ide!:-P Na, azért a biztonság kedvéért (nem mintha tudnám, hogy is működik pontosan ez a kidobás dolog), megemlítem, hogy épp készül a folytatás Álmodj velem! téren.:-P

Ölelgetősös puszilgatósos üdvözletem jár a szomorú KyKynek!

>:D< :x

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 15:35 
Fanfic-faló

légyszi máskor azért kerüljétek az ilyen off témákat, vagy legalább ha néha-néha becsúszik egy, azért a ficekről legyen szó :) köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 15:20 
Könyvmoly

Szia-szia-szia! :D :D

Először is: :(( - Teljesen ki vagyok idegileg! Több mint EGY éve várok erre a filmre... egy hónapja már fixen is ezt szajkóztam itthon, hogy DE én ezen a hétvégén megyek Hp6-ot nézni... ERRE közlik velem CSÜTÖRTÖKÖN, hogy megyünk le. Akor még egyetlen szót sem szóltam, hanem pénteken írtam anyámnak, aki megsértődött, és modnta, beszéljek apával... na, ilyenkor hullott el minden remények legkisebbike is, és történt az, ami... vagyis le lett kiabálva a fejem, hogy ÉN, azaz, aki már egy éve tervezgeti ezt a hétvégi mozilátogatást, ÉN szervezzem úgy a programjaimat, hogy a kettő ne ütközzön... :evil:
Mondom, totálisan kiakaszottak, tegnap két órán át bőgtem egyik barátnőmnek, aki meg még pakolta alám a szenet, ízzított még jobban anyáék ellen, de sebaj! A mészárlási hajlam igencsak felszínre tört tegnap, és úgy csapkodtam a köcsög legyeket/szúnyogokat, hogy minden tiszta vér volt... egyenesen egy vérfürdőt rendeztem...
Na, de mindegy is! :D
Meg van az mp4 :P, ráadásként kettő is van, de mindegyik rossz (na, ehhez is... szólj hozzá!), de hát... ez nem fog éltetni két napig... az akkor is sok.
Mindegy, majd megyek hétfőn! :((

Igazából, ha annyira nagyon-nagyon meg akarnám nézni, megtudnám, hiszen van Győrben is mozi, de ennek több buktatója is van! Először: Nem 3D-s, márpedig én azzal akarom megnézni.
Másodszor: Ha már együtt izgultam tavaly, meg tavalyelőtt is a film miatt, akkor már hadd a legjobb barátnőimmel nézzem meg, ne pedig unokatesómmal, akiket igazából annyira nem is izgat a film!
Harmadszor: már csak azért sem fogom most hétvégén megnézni, hogy éreztessem anyuékkal, milyen kínt okoztak nekem.
Amúgy büszkén jelentem ki, hogy tegnap este óta csak a szükséges kommunikáció volt fenntartva közöttünk, anya ugyan próbálkozott, de én elutasítottam. xD

Szóval, ennyi lenne a nagy helyzet... ne haragudj, hogy ezt itt is kifejtettem, de úgy gonodlom, NEKED is jogod van tudni, hogy micsida igazságtalanságok zajlanak az életben, és egy BARÁTNŐD :oops: életében. :D

Aloha (csak azért is! mert imádom) neked, és még egy-fene, beveszlek a johiféle nagyölelésembe!

:x

K

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 14:59 
Fanficbúvár

Hát, akkor örülök, ha mégis érthető volt a címes gondolatmenet foszlányom... vagy te vagy nagyon okos és asszociatív, vagy az én eszemet áldhatom... (na jó, már reped a plafon és nagyokat dörren, szóval akkor maradjunk csak az első verziónál :oops: :-P)

És annak aztán pedig még jobban örülök, hogy ennyire nagyon tetszett! :-D

Offozz nyugodtan, én biztosan nem foglak kidobni!:-P
Nekem ez még nem aktuális, de kifejtettem neked levélben, már gondolom megkaptad!:-)

Puszi és ölelések: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 7:31 
Írópalánta

Holláréhó, ne is mondd! Én még nemtom pontosan a programot, de valamikor én is eltűnök majd egy kis időre. De remélhetőleg nem egyszere leszünk távol, így talán mindig lesz valaki, aki tartsa a frontot! :wink:

Jelentem, én megértettem, amit a címekről próbáltál mondani! :D *irtó büszke magára meg a nagy eszére*
És igen, ennyire nagyon tetszett a cím. :)

kis off: Bekerültél a ponthatárba Ailana? (Én igen, már csak az a kérdés, felvesznek-e. :D)

Ennyi voltam, repül a csók és ölelés, ahogy azt kell! :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 23:00 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Megkaptad a privát üzimet??? :-S

Jaj, Shanon, azt hiszem nem... :-(
Elküldenéd nekem még egyszer, ha szépen megkérlek? :)
Mikor délután beléptem, láttam egy új pü-t, ott "villogott", de mikor rámentem, nem találtam sehol... :cry:
Lehet, hogy én vagyok nagyon kőkori hozzá, vagy akadozott lehet a fórum, nem tudom, de mindenesetre nem kaptam meg.
Viszont nagyon kíváncsivá tettél, úgyhogy várom újra!:-)

Puszi: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 20:56 
Betűmániákus

Megkaptad a privát üzimet??? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 20:46 
Fanficbúvár

Maya és KyKy, nektek pedig örök hálával tartozom, hogy ilyen éles szemetek van (nekem pedig ennyire nem... :oops: - egyetlen mentségem, a napokban voltam ám szemészeten :-P ) és hogy szinte már jobban ismeritek a történetet, mint én magam!:-P
Hálás köszönet az észrevételért! _U_ _U_
Bár így is elbújdosok szégyenemben, hogy ilyen hibát vétettem... nincs mentségem... :? :cry:

A címválasztás tényleg ennyire elnyerte a tetszéseteket?? :o Pedig nincs benne semmi különös... Vagy lehet, hogy pont ezért? :-? Gondolkoztam is rajta, hogy pontosan hogyan is legyen, változott a szám-személy és a megszólított is sokat menet közben.
A következő cím is felkiáltó jeles akar lenni, bár eredetileg az lett volna ezé, de hát aztán mégse, mert elnyújtottam... :oops: Na, ezt mindenki hámozza ki, ahogy tudja. Dobok egy Ariadné-fonalat, mást nem tehetek. Vagy de, mégis!:-P Majd megértitek a következőnél. :wink:

Köszönöm még egyszer a hatalmas segítséget! Nagyon fogok vigyázni, hogy ilyen még egyszer elő ne forduljon! I promise! $pray

Puszillak titeket! (keresi az ölelős smiley-t, de nem találja... :-( De, mégis! :lol: ) Szóval: sok sok >:D< küldök!!
Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 20:36 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Haliiiii!*megérkezett zuhanórepcsiben* >:D<

Igenn, a barátokat nem pótolja a net, meg a Meri, de én akkor is kíváncsi vagyok/leszek, nyáááá!
De garant jól fogom érezni magam! :wink: :wink:

Hmmm....majd még adok életjeleket! :-*

Ja, és jót nevettem az idézeten! Eszembe jutott a héliumos/pasis reklám.... :D

Jaj, ne a héliumos reklám jusson eszedbe erről a számról... :? Az annyira... nem is tudom... Nekem nem annyira tetszett! Én sokkal régebbről ismerem azt a dalt, nekem a régi strandolás jut róla eszembe. Na mindegy, ennyit a nosztalgiázásról (attól úgyis mindig csak rossz kedvem lesz - ennyi, defektes vagyok :oops: :wink: )

A nyaralásos témához pedig fejleményeim vannak. Nem egyedül fogsz eltűnni.
Én 5-én hazajövök, aztán 10-én megyünk el egy hétre, 22-én pedig megint egy napra, szóval én is majd csak nagy ritkán tudok bepillantani az itteni világba... :roll: Mit fognak addig itt csinálni a többiek? Hajjaj! :twisted:
Azért majd meséljetek, hogy mi mindenről maradtunk le! Írjatok cetliket és listát! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 14:20 
Könyvmoly

Hi-hi-hi, hu-hu-hu, ha-ha-ha! *dalolászik kykyke*

Elolvastam a következő fejezetet, és hogy így olvastam Maya itteni üzimiüzijét, nekem is nagyon tetszik a cím!
A másik meg, hogy nem csak nekem szúrt szemet az a szám, jól van akkor! :D
Az már tuti, hogy legalább nem egyedül vagyok sügér. :P

Még egyszer bocsánat a 2-ik kritikámért, de olyan boldogságos voltam, amiért sikerült... na... bocsíííí :oops:

Aloha alianamenina! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 12:10 
Betűmániákus

Haliiiii!*megérkezett zuhanórepcsiben* >:D<

Igenn, a barátokat nem pótolja a net, meg a Meri, de én akkor is kíváncsi vagyok/leszek, nyáááá!
De garant jól fogom érezni magam! :wink: :wink:

Hmmm....majd még adok életjeleket! :-*

Ja, és jót nevettem az idézeten! Eszembe jutott a héliumos/pasis reklám.... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 11:13 
Írópalánta

Szia!

Röppent a szokásos kritika a fejezethez! És azt elfelejtettem beleírni, hogy isszonyatosan tetszik a címválasztás!!! :)

Puszi!

(Ja, és nem tizenhárom valódi és egy hamis? Mert ebben a mostaniban akkor vagy félreírtad vagy Lola nagyon meg volt keveredve. :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 23:05 
Fanficbúvár

Szia shanonom!

Először is köszönöm az első véleményezést az új fejezetre!:-D

A nyaralás és lemaradás dologról pedig csak annyit, hogy akármennyire is szereted a merit, a történeket, a fórumozást, nem helyettesíthetik a valós életet, az igazi, átélt élményeket! Ezeket pedig amíg fiatal vagy, fiatalok vagyunk, kell megtapasztalnunk, különben mit mesélünk majd az unokáknak? Hogy hogy szerettünk neten olvasni? :? :wink: Biztosan el lesznek ragadtatva! :-P
Na, de komolyan!:-D
Menj csak, érezd jól magad, és ne keresd a netet, bárhol is vagy, hanem legyél a barátaiddal, szórakozzatok! Az úgyis többet ér!:-D
Most tudom, hogy magam ellen beszélek, mert nem fogok kritikát kapni tőled egy ideig, de akkor is!
Én is most jöttem rá, hogy barátokkal nyaralni voltam, hogy azt nem pótolhatja semmilyen történet. Azokat át kell élni együtt a barátokkal, és nem a cybervilágban!
Szóval ne aggódj, nem tűnünk el, ha visszajössz is ugyanott folytathatod az olvasást, ahol abbahagytad és mi is itt leszünk Mayával, KyKyvel és mindenki mással is. :wink:

Egyéként, hogy ne érezd magad egyedül lemaradottnak, én is izgulok, mi lesz 10 napig, amíg tényleg semmilyen gépközelben nem leszek, mi mindenről fogok lemaradni, de ettől még nem mondom, hogy nem megyek. Hiányozni fogtok, hiányozni fog az Álmodj velem!, de remélem, ott is új ötleteket gyűjthetek és akkor ihlettel felvértezve folytathatom a dolgokat!:-D

Na, fel a fejjel, menj nyaralni! Hiszen tudod, nyár van:

"Napfény járja át a szívem újra,
Csak egy szál bikinit hoztam el az útra!
Újra érzem a balatoni lázat,
Budapest várhat, míg vége van a nyárnak..."

És ezt vedd átvitt értelemben (is)!:-P
Jaj, ne kelljen már győzködni, hogy ne rossz kedvvel menj NYARALNI!! Jézusom, még a mondat is értelmetlen: rossz kedvvel nyaralni :?

Szóval nincs mentség, ne jusson eszedbe a meri, csak nyaralj!
Aztán pedig mesélj nekünk! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 22:04 
Betűmániákus

Szia Drága!

Amint megláttam le is csaptam, rá!

Először is, engedd meg, hogy elnézést kérjek a hibás kritika miatt. Remélem, azért nem érhetetlen. Szólj, ha valami nem világos! :oops:

Amivel viszont bajom van, az a tartalom! Kétségek között egy hónapig! ~x( A kritikában ecseteltem ennek okát... Több, mint két hétig nem leszek augusztusban... Mindenről le leszek maradva, mint a borravaló. Vagy még attól is jobban. :roll: *sír*

Na, hagyjuk! Majd megoldom! :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 21:25 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-)

Örömmel jelentem, hogy feltettem a következő fejezetet Vigyázz ránk! címmel!
Lehet, hogy most is gonosznak fogtok tartani, főleg, hogy valószínűleg a következő részt már nem fogom tudni feltenni még a tábor előtt (tehát augusztus 5. előtt). De azért remélem, szívesen fogadjátok ezt is!:-)

Maya, köszönöm és igen, megkaptam (teljes meglepődéssel olvastam, mintha a saját szavaim lenne közüllük sok :-D), holnap írok is vissza! :wink:

Kellemes olvasást mindenkinek! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 18:11 
Írópalánta

A tizenhárom valódi és egy hamisban az az ominózus bódító illatos. ;)

Bizonyos szempontból még jó is, hogy ilyen hibát követtél el, mert így legalább bűntudatból írogatsz. :-P
Gondolj erre, Kyky! :D

Ailana, repült az igen terjedelmes válaszbaglyom! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 14:01 
Fanficbúvár

Drága KyKym, hogy is keverhetnélek össze téged bárkivel is???:-P
A dologban amúgy mindkettőtöknek igaza volt, mert félig Mayának szólt, vagyis azt akartam kérdezni, félig tőled, hogy melyik fejezetet választottad újraolvasáshoz, és ez a kettő a nagy figyelmetlenségben összeakadt.
Tudjátok, mint Kedy klarója! :wink: :-D
Na, de komolyra fordítva a szót, valóban nincs mentségem, hogy figyelmetlenségemben és sietségemben (tényleg nagyon kellett már az a hajmosás, értsétek meg!Egyszerűen vágytam rá! :-P) két kérdésből egyet alkottam... :oops: :cry:

De most javítok mindent! Tehát:

KyKy, melyik fejezet volt, amit újraolvastál álmosság ellen? És tényleg, mikor értek el végül hozzád a koboldjaim? :-P

Maya, melyik fejezetben volt az átírós rész?

Így mindenkinek megfelel?? :roll:

KyKym, ne haragudj, nem akartalak megsérteni... $pray _U_ (lelkiismeretfurdalással telve vezekel, vagyis megy is Álmodj velem!-et írni:-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 13:55 
Könyvmoly

Úgy gondolod, Maya? Ohh és huhh! Akkor jó, megnyugodtam. *homlokát törölgeti*
Hiszek neked, de azért szeretném látni AilanaB. megerősítését is, mert úgy még nyugodtabb lenne kicsiny lelkem. :oops: :D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 9:42 
Írópalánta

Szerintem arra gondolt, hogy az egyik fejezetben írtam neki, hogy írjon át egy részt. És arra nem emlékezett, hogy melyikben volt.

Ne gondolj ilyen csúnyákat!!! Szeretünk! Igaz, Ailana? :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 7:26 
Könyvmoly

Ja, és azt elfelejtettem közölni, hogy azért kicsit megsértődtem ám!

Idézlek: "U.i.: Azért, Maya, utólag majd mondd el, melyik volt az a fejezet! Per favore!"

Vissza néztem az előző érkezett hsz-eket, de csakis az én hsz-emre illett ez a mondatod, márpedig én még mindig KyKy vagyok, vagy Kriszti, esetleg kykyke... :(

Ha tévedtem bocsi, ha meg nem, akkor örihari! :D Na, jó nem... de azért fáj a szívemnek, hogy összekevertél vele... jó, megtisztelő lenne, ha én nekem is olyan tehetségem lenne, mint Mayának, de itt most TE kevertél engem össze... :(

Már nem is szeretsz, biztos azért van...

*sírdogálva elkullog dolgozni...*

:((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 22 (szerda), 7:15 
Könyvmoly

Jelentem, elolvastam! :)

Még mindig ugyanaz a véleményem mint amit leírtam neked az e-kisregényben, egyszerűen tökély! :D (De azért kaptál tőlem ám kritexet, tessék megnézni!!!! :P)

Örülök, hogy ennyire boldoggá tettelek/tettünk az ajánlásunkkal, de ezt csak magadnak köszönheted. Ha nem vagy tehetséges és ügyes, nem ajánlunk! :) Ennyi meg egy bambi! :)

Nem is szaporítom tovább a szót, hanem egy hatalmas cuppanóssal távozom!

Aloha

KyKy (K)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 21:13 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-D (ma már sokadszorra)

Ma nagyon jó kedvem van (és egyre csak jobb lesz :-D), úgyhogy úgy döntöttem, hirtelenjében is szeretnélek meglepni titeket valami kis ajándék félével, úgyhogy úgy döntöttem, kaptok egy kis ízelítőt egy másik, régebben kezdett, de még fel nem tett bigyómból.
Tudom, hogy mind az Álmodj velem! folytatását várjátok lélegzetvisszafojtva, de hát - ismerjétek be - röpke (legalább) 4000 szót nem írhatok most rögtön. Ha másért nem is, mert hajat kell mosnom. $? :-P Na de komolyan, már fáradt vagyok és hangulatom sincs (tudjátok, Lola lélekállapotába képzelni magam...:-( ) hozzá pillanatnyilag. Ez azt hiszem bocsánatos bűn. :oops: Vagy tévednék?
De ne aggódjatok, nem feledkeztem meg róluk sem, ha minden jól megy, holnap délután hozzá is kezdek ( fejemben már egész szépen fogalmazódnak a gondolatok :-) )

Na, de térjünk is rá a meglepi történetre. KyKy, neked nem lesz újdonság, de azért remélem, szívesen fogadod. :-P
A címe Pirkadat.
A bigyó a mindannyiunk által ismert (mert hát mindenhonnan ez folyik :-P) Twilight téma körében mozog, mert hát (most mit tagadjam) engem is elragadott Bella és Edward sztorija... :oops:
Itt egy kis leírásféle róla:

"Ha az alkonyat a misztikus, csodákkal teli sötétséget hozza magával, azt, amikor a világ kitárul és megelevenedik a természet; akkor a pirkadat az a napszak, ami mindezt elküldi. Az égre hívva a fényes napkorongot elűzi a sötétség világát, az árnyakat, a varázslatot és a mágikus képzelőerőt. Csak a szürke valóság marad, ami kegyetlen és nyers... Edward elhozta Bella számára a titokzatos alkonyt, a rejtélyekkel teli, boldog-biztonságos, mégis szomorú időszakot, de mi történik, ha egyszer a pirkadat az ő tökéletes tündérmeséjüket is kíméletlenül eléri? Mert lehet valaki jó vagy gonosz, férfi vagy nő, halandó ember vagy akár gyönyörű, halhatatlan vámpír, az alkonyat akkor is mindig véget ér és egy új reggellel a Nap is mindig felkel..."

Remélem tetszeni fog és örömmel olvassátok majd!
Ha valaki esetleg nem ismerné (vagy nem szeretné), attól elnézést kérek, hogy kihagytam az ajándékozásból, de remélem, nem lesz ilyen, és akkor meg is van oldva a dolog. :-P

Szóval nem is szaporítom tovább a szót, kellemes olvasást! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 20:52 
Fanficbúvár

Kedves KyKy és Shanon! :-D

Muszáj még egyszer megköszönnöm az ajánlásokat, mert - be kell vallanom - az előbb csak úgy látatlanban köszöngettem, valahogy a nagy sietségben (és figyelmetlenségben :oops: ) eszembe sem jutott, hogy megnézzem. De most elolvastam őket! :-D _U_ Megköszöntem nektek ott is, de itt is muszáj, hogy újra aranyba foglaljam a neveteket! >:D<
És tudjátok mit, ez nekem nagyobb elismerés, mintha igazából kiemelt lennék. Azok, amiket a bigyóimról írtatok, azt a legnagyobb öröm olvasni! :oops:

Másképp nem is hálálhatnám meg, minthogy ünnepélyesen megígérem, hogy azokat a részeket, amik még hátravannak az Álmodj velem!-ből, igyekszem a legjobb tudásom szerint megírni.
Utána pedig más történetekkel is igyekszem megörvendeztetni benneteket! Máshogy nem is tudnám megköszönni! :-D

Köszönöm szépen!

*Juj, mindjárt táncra perdül örömében vagy sírva fakad a meghatottságtól - vagy sírva táncol <:-P *

U.i.: Azért, Maya, utólag majd mondd el, melyik volt az a fejezet! :-D Per favore!:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 19:55 
Könyvmoly

Szia AilanaB!!!! :D

Megint itt vagyok, ma igazán nehezen tudok szabadulni a Fórumtól, és ha már úgyis itt ragadtam, akkor szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy kis meglepit. :)
Szerintem, ha van kedved, akkor nézd meg a jövő hónapra ajánlott történeteket, és, hogy miket írt valaki, és mi(k)ről. :)
Nagyon remélem, hogy annak a valakinek a szavai nem süket fülekre találnak, és esetleg még te is megörülsz a dolognak, mert az, aki elkövette a merényletet, igazán szívből tette. :)

Na, békén is hagylak mára, meg megpróbálok egy időre leállni a zaklatással, de azért ezt muszáj volt idebiggyesztenem. :oops:

Amit meg Shanonnak írtál: nagyon helyes! :) Fogadd csak el a pozitív kritikákat, nem véletlenül kapod, ugyebár! :D

Nagyon szép és kellemes éjszakát kívánok neked, gyönyörűséges álmokkal, gyorsan ható álomporral, amiket remélhetőleg Dettiék álomkoboldjai végre rám is rámhintik, ugyanis ma is elég nehezen akar kiborulni nálam az a fárnya álomporos tarisznya... szükség lenne most egy kis Lola&Sapis történetre, lehet, elolvasok egy fejezetet, és már tudom is, melyik lesz! ^^) (Amit kíváncsiságod ellenére, most azért sem árulom el :P)

Puszi: KyKy :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 19:55 
Betűmániákus

Sziaaa!

Most vigyorgok ám... Várom a folytatást, és köszönöm a választ!

Az ajánlást pedig nagyon szívesen! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 252 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra