Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 13:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 327 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 31 (péntek), 11:10 
Zöldfülű

Kukucs!

Miattad regiztem fel ide fórumra, mert azt kell látnom, hogy előlem mindvégig titkoltad ezeket a rajzokat... még ilyet! Széép... :roll:

Ez is szép, meg a képeid, igazán nem értem, hogy hagyhattál ki ebből. :-P

Na mindegy, igazából az új fejezeted bevezetőjének köszönhetően bukkantam rád itt (Tristan ugyehogy szexi, és tényleg Joker), szóval ezt is csak magadnak köszönheted. XD Amúgy kritikát még nem hagytam neked, de most lehet, hogy ezek után már nem is fogok... Muhaha. XD

Na jó, most viccet félretéve: megérdemled a törődést (már cska azért is, hogy végre észrevedd magad... :D)

Isteniek a rajzaid, egytől egyig, bár ez az utolsó Lük mintha kissé hormontúltengésben szenvedne (nekem bejön! XD).

Puszillak!
:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 30 (csütörtök), 17:05 
Fanfic-faló

éss, ma úgy látszik, nem bírok magammal, ezt a kis képet az elmúlt fél órában hoztam össze, de Luc addig nem hagyott nyugodni, amíg meg nem adtam neki is a kellő tiszteletet – avagy „élet-képesebb” formába nem öntöttem Őt. XD -sajna, még mindig remeg a kezem, ha róla van szó.. : D

Vele együtt remélem, Nektek is bejön. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 30 (csütörtök), 15:25 
Fanfic-faló

ahogy ígértem, itt van a következő adag firkálmány, avagy Gaspard – az én Gaspardom. : D remélem, a maga nemében Ő is kellőképpen megnyerő, mindenesetre a történetem folytatásából idővel kiderül: közelebb áll az én kicsi szívemhez a fiú, mint azt ő engedné. XD

és, maga a friss reményeim szerint még ma elkezd megformálható alakot ölteni itt, a kis univerzumomban. :D

köszönöm a figyelmet.
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 18:03 
Fanfic-faló

Tania írta:

kérdezek témába vágót: körülbelül mikor lesz 8. fejezet? :D

attól azért én sem féltem.. :D

hát öhm.. ma már biztosan nem írok- épp tortát sütöttem, megyek szülinapi partira -, viszont hogyha holnap nem ékelődik be semmi előre nem látható programom - amire azért megvan az esély.. :roll: -, akkor este biztosan írni fogok.
a lényeg, hogy legkésőbb a hétvégéig - inkább péntek-szombat magasságában - val'szeg jelentkezek egy újabb adag tömény TB-vel. :D

remélem, kielégítő volt a válaszom - minden szempontból. :D

(ja, és holnap lehet, felnyomok megint egy rajzot. legyen monnyuk Gaspard - mmint az én Gaspardom. :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 16:41 
Billentyűzetgyilkos

Villette írta:
hát, attól nem félek, hogy meg fogtok lepődni - csak az a kérdés, hogy melyik értelemben? :D höhöm. :D

erősen kétlem, hogy a vödörbe hánynék a rajzod láttán :D sőőőőt ^^ már szinte előttem van, de mindegy, ne részletezzük, mert ez csúnya off XD

kérdezek témába vágót: körülbelül mikor lesz 8. fejezet? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 16:40 
Fanfic-faló

Tania írta:
majd a kritikából megtudod, de akkor számíts rá, hogy hamarosan nem csak a True Blood környékén garázdálkodom ^.^

sebaj, nem bánom.. XD

jessz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 16:37 
Billentyűzetgyilkos

majd a kritikából megtudod, de akkor számíts rá, hogy hamarosan nem csak a True Blood környékén garázdálkodom ^.^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 16:35 
Fanfic-faló

hát, attól nem félek, hogy meg fogtok lepődni - csak az a kérdés, hogy melyik értelemben? :D höhöm.

éés, azt megkérdezhetem Tőled, hogy melyik becses "művem" volt az, ami után nem kaptál levegőt? :D vagy majd a jövőben kapott kritikámból kitalálom? *csillagszemek* *eh-eh*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 13:14 
Billentyűzetgyilkos

óó, a francba, akkor lelőttem a poént, így már nem lesz meglepi :D nem baj, azért nagyon örülünk, és várjuk kíváncsian *.*

mondjuk, most, hogy mondod, én is olvastam már tőled olyat, hogy a végére értem, és egyszerűen szavak nélkül maradtam, nem tudtam, mit írjak, ezért nem írtam semmit. (a közeljövőben pótolom. xD) szóval végülis érthető, csak nekem a True Bloodnál egyáltalán nincs ilyen problémám, sőt, azt sem tudom, mivel kezdjem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 29 (szerda), 10:08 
Fanfic-faló

nos, akkor hivatalosan is, itt van a TRUE BLOOD hetedik fejezete, minek címe: Ütőkártya. remélem, az előzőkhöz hasonlóan ez is "ütős" fejezet lett, avagy nem üt el az általam eddig megteremtett "színvonaltól". :D na jó, abbahagyom.. : D

kellemes olvasást kívánok hozzá minden vállalkozónak, és azért én is szívesen olvasom a fejezetem végén hagyott esetleges személyes véleményeket a folytatással kapcsolatban. :)

köszönöm a figyelmet!

P.S.: itt megköszönöm mellonsnak, hogy megtisztított még idő előtt az üres kritikáimtól. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 20:11 
Fanfic-faló

oh, elnézést, ezt nem hagyhatom szó nélkül, csak közben a másik topicban koptatom a zagyamat - ill. klaviatúrát. XD

eh, briannek határozottan örülök, és de, most hogy így mondod, van kedvem megrajzolni őket. :D
de neem, megsúgom Neked, már neki is ültem egyikőjüknek, de még nincsen felvállalható állapotban.. (igazából amolyan meglepinek szántam :D ).

a kritikákra pedig: én megértem, ha valaki utánam konkrétan levegőért kapkod, mert igazán fullasztó az, amit csinálok, és biztosan van olyan is, aki nem is tud a fejezetek végére érni, mert ez neki tömény, avagy nem a sajátja.
szóval, vagy egyszerűen annyiban hagyja az egészet, vagy ahogyan egyszer Te is írtad nekem az első kritikádban, abban a pillanatban - állapotban - nem tud rá mit írni, nem született meg benne a dolog, vagy hogy is mondjam, és ezért hagyja szó nélkül a dolgot.
volt szerencsém olyan kritikákhoz is, amik érzelmi kitörések voltak, és azok is ugyanúgy jól estek nékem, mert szado-mód örültem olvasni az egyes "fulladozásokat", legalább ezzel is elmondták, hogy "jajj, ez ütött". - XD
sz'al, lényegében minden visszjelnek örülök, amit kapok, ahhoz szerencsére nem szoktam hozzá, hogy a mennyiséget figyeljem, a minőséggel meg eddig ugye nem volt gondom. :)
és, nem utolsó sorban még mindig látom a számokat, hányan nyitották meg a történetemet - és na, híztam tőle eleget. :D

a lényeg a lényeg: köszönöm, hogy olvastok, és köszönöm Nektek a "visszhangot" - kell, ami a valós keretek között tartson. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 19:39 
Billentyűzetgyilkos

igen, Brian Kinney *.* abszolút ő volt az első gondolatom, amikor megláttam a rajzot :D (te hallod, TSS-fiúcskákat nincs kedved leskiccelni? *széppislogás* csak kíváncsi vagyok, te hogyan rajzolnád le őket, ha elvonatkoztatsz a képektől xD)

amúgy olvastam a kritikaválaszodat : D És az a véleményem, hogy erre a történetre a kritika szinte íratja magát, szóval én például tökre nem értem, hogy lehet, hogy valaki elolvassa, és egyszerűen semmit nem ír rá, hát nem kívánkozik ki belőle az a sok minden, ami közben eszébe jut? Vagy nem jut eszébe semmi? Ha így van, akkor vele van a baj, nem a történettel. XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 19:32 
Fanfic-faló

aah, brian kinney? *.* hát, ha már egy kicsit is emlékeztet rá, akkor nagyon örülök neki - és magamnak XD -, mert ő is esélyes volt anno a tristan-posztra.
mindenesetre ezt a képet nem gaspard ihlette, azt elmondhatom. :D

örülök, hogy tetszik. :)
éés, egy házi-tristant én is elfogadnék, val'szeg jobban kijönnénk, mint lükkel. XD bár, lehet, hogy mi, mint "lelki társak" kioltanánk egymást - akár megint minden értelemben XD - egy idő után. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 19:25 
Billentyűzetgyilkos

aaaaaw, végre, végre

*.*
hát... nekem tisztára Brian Kinney-hatása van, de aah, imádom :D Valahogy így képzeltem el egyébként ^^ És a félig kigombolt ing *.* lááv Tristan <3333 Már csak színesben, életnagyságban akarok egyet ide magam mellé (alá), és akkor nagyon boldog leszek XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 19:18 
Fanfic-faló

jelentem, válaszoltam az eddig kapott kritikáimra, amikre itt megint csak annyit tudok mondani: :x :x :x

remélem, azért Tristannel mára be tudom hozni a hála-adagomat. :D

és, friss a héten még várható TRUE BLOOD esetében, ez már biztos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 18:53 
Fanfic-faló

nos, akkor Ő lenne Tristan, avagy egy újabb skiccem napvilágra kerül. XD ez most más mint az eddigiek, többet szöszmötöltem rajta, talán kidolgozottabb, de nekem személy szerint még mindig nem tetszik az, ahogyan a kamera megpróbálja visszaadni azt, amit én élőben ide lerajzoltam magamnak. XD ezért is nyomatom a több változatot, mivel hogy több szemszög többet lát, ugye. :D
hát, remélem, azért tetszik – kicsit Joker feje lett a drágámnak. :D
én szeressem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 18:19 
Fanfic-faló

eh-eh, a kis médium.. 8)
nagyon örülök, hogy tetszett, már olvastam is a kritikádat, nagyon szépen köszönöm, ma este még válaszolok mindegyikre - végre ma ráérek itt időzni. :D
és, arra én is kíváncsi vagyok, mi lesz még ebből az egészből. XD :D dee, ezt még ők sem tudhatják, ugyebár.. : D

éés, már csak percek kérdése, hogy Tristan felfedi magát, avagy feltölt végre a fránya fényképezőm - jellemző, hogy ilyenkor alszik be. de csak fokozza a zizgalmat.. XD

remélem, megéri várni rája.. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 17:06 
Billentyűzetgyilkos

Tanúsíthatom, tényleg megmondta előre :D
Egyre kíváncsibb vagyok a folytatásra, mármint nem konkrétan a következő fejezetre, vagy az azutánira, hanem az egész történetre, hogy mi lesz ebből, hová tartunk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 28 (kedd), 16:53 
Fanfic-faló

hah, én tudtam, hogy ő az :D még Reni is megmondhatja, mert legutóbb pont beszélgettük, ki lehet a túsz... :D ééééj :D szóval hatodik fejezetre röppent egy rövid kritika, ne haragudj a hossza miatt, le vagyok fáradva, csak ennyire futotta :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 22:01 
Fanfic-faló

nekem mondod? XD ő az ideálom - de ezt inkább ne részletezzük.. XD -, a Tökély. :D
mikor megláttam róla az első képet, tudtam, hogy Ő Tristan.
csak, aztán el kellett gondolkodnom, kivel is hozhatnám én őt össze, ki érdemelné meg őt, avagy kit érdemelne meg ő. hát, asszem, jól választottam.. :D

na, de nem akarok itt nagyon elmerülni az (önXD)imádatban, a lényeg a lényeg, hogy nagyon szépen köszönöm az újabb kritikádat, ígérem, ha összeszedtem magam, válaszolok is rája. :)

és, majd ha hivatalosan is felkerült az újabb fejezet, természetesen ide is belinkelem - egyébként hízelgő látnom, hogy már így is hányan nyitották meg.. XD és tök jó, hogy egy üres kritikát se kaptam eddig. nos, úgy látszik, a "sumákságot" hatékonyabb fejleszteni.

köszönöm, hogy olvastok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 21:51 
Billentyűzetgyilkos

óóó, ez a pasi :D:D neki még a borostát is megbocsájtom, ami ritkán áll úgy egy férfinak, hogy nem kelt ápolatlan, mosdatlan hatást :D
*.* :P

(szerk.: megyek aludni, és vele fogok álmodni XD jóéjt :x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 21:49 
Fanfic-faló

Tania írta:
nyááá, csak azt a villogó sárga táblát látom, se borostát, se cigit =(

én akkor miért látom őket? XD
*nos, ez a nem egészséges skizofrénia*
egyébként innen vannak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 21:46 
Billentyűzetgyilkos

Villette írta:
de tristan.. *nyálzik a saját fantáziájára - ez az egészséges skizofrénia XD*

...
nekem mondod?? XDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 21:45 
Billentyűzetgyilkos

nyááá, csak azt a villogó sárga táblát látom, se borostát, se cigit =(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 21:44 
Fanfic-faló

Tania írta:
megkaptad az első kritikát, elkapkodott, hirtelen, át nem gondolt, de hosszabb, mint az eddigiek, azt hiszem XDDDD

<33333
Tristan, Tristan :x:x és persze Lucius, Lucius :x:x *.*

én pedig elolvastam az első kritikámat, és :x:x:x - hirtelen ennyi vagyok csak. :D
jaaj, annyira jó ilyent olvasnom.. *meg van hatva*

ja, és itt a borosta egyszer és mégegyszer - na jó, a második inkább A cigi. :D de tristan.. *nyálzik a saját fantáziájára - ez az egészséges skizofrénia XD*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 21:34 
Billentyűzetgyilkos

megkaptad az első kritikát, elkapkodott, hirtelen, át nem gondolt, de hosszabb, mint az eddigiek, azt hiszem XDDDD

<33333
Tristan, Tristan :x:x és persze Lucius, Lucius :x:x *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 27 (hétfő), 21:19 
Fanfic-faló

nos, örömmel jelentem, hogy feltöltöttem a TRUE BLOOD következő fejezetét, ami így már csak az admini jóváhagyásra vár! :)

megint elkapott a lendület, így sikerült ma, így est-délután kiülve a teraszra, újra megalkotnom a fiúkat, remélem, megint csak tetszeni fognak Nektek. :D

amíg felkerül a fejezet, itt egy kis ízelítő:

Itt lenne az újabb fejezet, melyben végre fény derül az eddig elfelejtett részletekre, avagy a helyzet csak tovább bonyolódik. Kevesebb leírás, több mellébeszélés, és sok-sok Tristan és Lucius - bár, lehet hogy nem úgy, ahogyan vártátok. De, érdemes lesz kivárni az elkövetkezőket is! ; )
Tristan úgy érzi, hogy kezében van az adu ász, az ütőkártya, de aztán az események ismét csak kezdenek kezelhetetlenné válni. Vajon a foglyuk mennyire hagyja lekezelni magát?
Kellemes olvasást kívánok minden merengőnek!

ja, és igen.. ugye tegnap ígértem a Tristan skiccet, de remélem, hogy így frissel a hátam mögött, megbocsájtotok, ha őt ma már nem tolom fel ide, mert arra nem volt időm, hogy rendbe hozzam a képét. ugye megértitek.. XD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 20:00 
Fanfic-faló

áháhá, ez nem éér.. XD most tényleg furdal a kíváncsiság, hogy ennyire jól "kiszámítható" lennék-e, avagy tényleg zűrös a történet. vagy csak szimplán jók a megérzéseid - amik valljuk be, egy médiumnál nem meglepőek (bár újra és újra csak megleptek.. XD)

no, de akkor mindegy, annyit tudok mondani Neked, hogy kellemes olvasást! *szuggerál* : D - hehe, nem is kiszámítható vagyok, csak szimplán számító.. :D de nem is.
majd ha olyan állapotban leszel, olvasd el, remélem, megleplek vele - ha már a címe is a "meglepetés". :D

én pedig közben igyekszem írói-hangulatba hozni magamat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 19:53 
Fanfic-faló

Villette írta:
muhaha, nem baj, a lényeg, hogy én imádjam magam, nemde? XD

én is "lávollak" Titeket! :D

éés, én pedig kíváncsi vagyok, kire tippelsz így még látatlanban. nos? :D

és remélem, érdemes lesz várnotok! :)
ígérem, jó sok tristan lesz - már csak luc kedvéért is. minden értelemben.. XD :D

igen, ez alényeg XD

hmmm nem mondom meg, de ígérem, utána elárulom, ha bejött, ha nem :D bár az utóbbira tippelek xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 19:39 
Fanfic-faló

muhaha, nem baj, a lényeg, hogy én imádjam magam, nemde? XD

én is "lávollak" Titeket! :D

éés, én pedig kíváncsi vagyok, kire tippelsz így még látatlanban. nos? :D

és remélem, érdemes lesz várnotok! :)
ígérem, jó sok tristan lesz - már csak luc kedvéért is. minden értelemben.. XD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 19:34 
Fanfic-faló

hűűű én meg kíváncsi vagyok, ki a túsz, hátha bejön a tippem XD szeretek ilyenekért izgulni :D

mondjuk én még adós vagyok egy fejezettel olvsás terén, de ez kis proobléma csak :D

ésésés... a rajzod már megint awww. utállak XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 19:32 
Billentyűzetgyilkos

okééés :D nekem az is jó, ha csak beszélgetnek, türelmes ember vagyok, kivárom. XD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 19:30 
Fanfic-faló

(bocsesz, közben elszállt a net..)

háát, szép is lenne, ha lelőnék előre minden pojént. XD
egyébként még nem tudom.. - XD - majd ahogyan a hangulat adja. tudod, nálam ez is egyfajta szertartás: ilyenkor leülök, hogy jó, akkor ezennel írok, és se látok, se hallok, csak amit magam köré "teremtek", és aztán ők vezetik a kezemet - és nem fordítva! sz'al, az előző részben is Tristan volt az, aki már nagyon szerette volna "megérinteni" a Szőkét, Lucnek meg már egy jó ideje kijárt a "diadalmámor", sz'al engedtem nekik. XD de talán ezen is bukom el folyton: hogy nem tervezek előre. majd jön, aminek jönnie kell.

amit tudok: végre bevonom a kis túszt, avagy az új fiúnak is kinyílik a csipája.. XD ja, és kiderül, miért nem akar hazamenni, avagy alapozzunk JoKeRnek.
de most komolyan: sokat fognak beszélni, és talán kevesebbet eksönölni, de ki tudja, lehet hogy még a végén egymásba fojtják a szót. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Villette 2009 július 26 (vasárnap), 19:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 19:09 
Billentyűzetgyilkos

húúú, okés :D:D holnap friss, akkor máris készítem magam a hangulatra :D ésésésés lesz benne slashrész megint? *kíváncsiskodik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 19:08 
Fanfic-faló

rendben, meggyőztél - nem mintha nagyon győzködni kéne engem tristannel kapcs. XD - levettetek a lábamról, no.. :D
holnapra megpróbálom összehozni őt olyan formájába, amit már ő is felvállalna. :D

éés, közben halkan megsúgom itt, hogy lassan de biztosan kész-ülök neki az újabb fejezetnek. ma már nem fog felkerülni, az biztos, de a holnapi frissítés nem lehetetlen. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 18:53 
Billentyűzetgyilkos

*fangörlsikoly*
Tristaan, igeen, őt nagyon szeretném :D:D Tényleg nagyon szép rajzok *.* aaa, de Gaspard is már érdekel, de ha választani kell, Tristanre vagyok kíváncsibb, egy hajszállal :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 18:49 
Fanfic-faló

örülök, hogy ez a rajzom is tetszett Neked. :)
iigen, az a cigaretta onnan elmaradhatatlan, rodolphus leglényege - meg így tényleg nem olyan nyomi a kép. XD :D
hmhm. hát, még eldöntöm, kit nyomjak fel holnap, de akkor ha nagyon szeretnéd, megkapod Tristant. : D
de szigorúan csak holnap - mert őt még meg kell szépítenem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 17:23 
Billentyűzetgyilkos

húúúúú... izéé, hűűű... jaj.
Várjuk, várjuk a rajzokat a többiekről is, én speciel Tristanről a legjobban :D:D bár Gaspard tényleg tristanes, de a te rajzodra nagyon kíváncsi vagyok *.* egyébként ami nekem győztes részlete a rajznak, az a cigi a szájában XDDD az kellett az összhatáshoz <333

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 16:39 
Fanfic-faló

kicsit felbátorodva a tegnapi – illetve ma éjjeli.. XD – fogadtatáson, itt lenne a következő adag lendületnyi skiccem a TRUE BLOODhoz: Rodolphusról. - Kisera, ha esetleg egyszer erre jársz ismét, ezt külön Neked készítettem anno, egy TéPősebb hangulatomban. :D
nos, még mindig az a legnagyobb problémám, hogy a fényképezővel nem igazán tudom visszaadni azt, amit én itt látok élőben, de azért remélem, ez is valami. (pölö ebben az esetben nem bírtam olyan képet készíteni, amin ne lenne „szétcsúszva” az arc. – de hát, Rod is az a szétesős fajta.. XD)
de, azért itt van még két változat erről a „remekműről”: (1), (2).
[ehh, mi lenne, ha egyszer nekiülnék ennek is, és tisztességesen megrajzolnám őket.. XD]
köszönöm a figyelmet. : )
P.S.: Gaspard, Barty és Tristan is jön majd, még szép, de addig is: számomra Ő az igazi Tristan Avery – tudom, tudom, ő Gaspard (Ulliel), de akkor is.. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 0:31 
Billentyűzetgyilkos

de tényleg, írsz, rajzolsz, zenélsz... hát most úgy elküldenélek valahova :D:D na jó, nem. de irigy vagyok én is. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 0:28 
Fanfic-faló

nyehehe, virulok ezerrel. :D:D

de egyébként ezen is annyira látszik, hogy indulatból született, hogy jajj.. XD dee, muszáj volt megosztanom Veletek, mert ő megérdemli. :D

és nagyon örülök hogy tetszik Nektek! :) luc is köszöni szépen. :D

(hát egen, családom meg igencsak tápos ilyen szempontból. XD :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 0:24 
Billentyűzetgyilkos

hűűha :D te rajzolni is szoktál? :D tele vagy meglepetésekkel ^^
tényleg True Blood-fílinges Lucius :D kis fiatalka, kicsit olyan, mintha egy kis Sirius is belekeveredett volna, de nem tudom, mért érzem ezt rajta :D persze nem a csúnya, börtöntetkós Gary Oldman-Sirius, hanem a szép, fiatal :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 0:24 
Fanfic-faló

uuuuh wow *.* előszöris... awwww... másodszor még egy awww XD de ez baromi jól néz kis *.* Luuuucius! Igazából üdvözlöm anyukádat, amiért nem csak írni, de rajzolni is tudsz, meg zenélni. irigy legyek vagy mérges? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 0:21 
Fanfic-faló

nos, egy kis finomságként szeretném első ízben „publikálni” a TB-skicceimet - ismétlem: skicceimet XD -, azok közül is a mindenki által hőn áhított szőke herceget: Luciust. : )
azt hiszem, nem meglepő, hogy eddig nem vállaltam fel ezen „munkásságomat”, mégis, már nem bírtam magammal, és késztetést éreztem, hogy ezt az oldalamat – avagy Luc ezen oldalát XD – is feltárjam a kedves olvasóimnak – és mindenki másnak, aki erre téved. :D
szóval, a lényeg, hogy sajna a rajzot fényképezővel tudtam „digitalizálni”, így itt van még egy-két változat belőle, mert csak nem sikerült elcsípnem a skicc lényegét.
nos: (1), (2), (3). (igen, elég kár, hogy remeg a kezem.. XD)
hát, egyenlőre ennyi ’lettem volna, remélem, így ebben a körben is sikerült azért a kedvetekben járnom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 20:05 
Fanfic-faló

hehe, ez monnyuk jellemző rám, hogy még a kritika válaszomban is "sziporkázom". XD és, a végtelenségig is folytathatnánk a kört, de a lényeg: köszönöm, hogy olvastok! :)

((és akkor a megjegyzésekre való megjegyzések:

rendben, nem hallgatom meg. igazából hangoskönyvet életemben kettőt hallgattam eddig: kosztolányi novelláit nyomatták nekem már nyolc évesen "élő" esti mese helyett - látszik.. XD -, és még az állatfarmot, rudolf péterrel. de akkor nem hagytam ki sokat.

csak örülhetek, ha a paradoxonjaimmal megyek is valamire. :D

jajám, aranyhaj segítségért kiálthatna - fürtjei akár még meg is menthetnék őt. XD
de hogy megteszi-e, avagy ki a sárkány? és a herceg? nos, a folytatásban kiderül.. XD
*megkattant*

és igen, dosztojevszkij helyettem magyaráz meg engem - és be kell vallanom: eddig három könyvet olvastam tőle, és mind a hármat hordozom magamban azóta is. - nos, ez is látszik.. :D))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 19:57 
Fanfic-faló

Villette írta:
itt is nagyon szépen köszönöm Neked a gratulációt, és azt a szépes kritikát, amit írtál TB ötödik fejezetére! már válaszoltam is Neked.

[ezt egyszerűen itt sem hagyhattam szó nélkül - és folytatás nélkül sem. szerintem meg ma éjjel "nekifekszem" a dolognak, mert motoszkálni kezdett bennem valami. :D]

:x

awwwww most olvastam a válaszodat a kritikámhoz.... és awww :D már azért megéri kritikát írni, ha ilyen szép választ kapok rá :x

és muszáj megjegyzéseket írnom, nézd el nekem XD
szóval hangoskönyv: én csalódtam benne, ne hallgasd meg :D egyébként nagyon jó, de Woland hangja... rémes. komolyan XD

paradoxonok: én Wilde óta élek-halok értük, és annyira tetszenek, szóval nálam csak plusz pontot jelent :D

wow, találtam a toronyba zárt hercegnővel? :D most büszke vagyok magamra XD de egyébként tényleg, az a kép, ahogy Luc kihajol az ablakon, az annnyira... Rapunzel XD

és lol tényleg szereted Dosztojevszkit? mindent értek XDDDD de te jobban csinálod szerintem XD a Bűn és bűnhődés helyett inkább ezt taníttatnám :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 19:50 
Fanfic-faló

itt is nagyon szépen köszönöm Neked a gratulációt, és azt a szépes kritikát, amit írtál TB ötödik fejezetére! már válaszoltam is Neked, a többi fincsi kritixszel együtt. ajj, köszönöm Nektek.

[ezt egyszerűen itt sem hagyhattam szó nélkül - és folytatás nélkül sem. szerintem meg ma éjjel "nekifekszem" a dolognak, mert motoszkálni kezdett bennem valami. :D]

:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 15:33 
Fanfic-faló

huhuu gratula a felvételhez, Villette :D a premier meg majd elmeséled, milyen volt :) én ma este még tervezek egy True Bloodot, aztán, hogy sikerül-e, azt nem tudom, de az 5. fejezet... hát hagytam kritikát, de azért elmondom, hogy awww :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 14:09 
Fanfic-faló

megjegyzés:

szóval, úgy érzem, meg kell itt is jegyeznem - megint minden értelemben.. XD -, hogy tegnap este még ugye "nem hivatalosan", de már biztosan kiderült, hogy szeptembertől az ELTE TÁTK-on fogom elkezdeni a szociológiát - jeah -. örüljünk együtt. 8)
egyrészt a még előtte való premier miatt, másrészt a tegnapi nap miatt tul.képp lassan nem is számolom, hány órája - napja - vagyok talpon, de még mindig bírom XD, viszont az íráshoz még nem értem el azt a többletet, ami ilyenkor kikívánkozik belőlem, de tartom magamat az elképzeléseimhez, és a héten még mindenképp jelentkezem frissel. :D

a kritikákat, amiket azóta kaptam, már elolvastam, nagyon szépen köszönöm őket ismét, és természetesen sorban írom is majd azokra is a válaszaimat.

köszönöm, hogy olvastok. :)
üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 21 (kedd), 22:52 
Fanfic-faló

bejegyzés:
nos, a napom kissé vadabban alakult, mint ahogyan elterveztem - csak nézzétek a híreket.. (jajám, utcánk végiben lakoltatták ki azt az ötszáz embört, mert az építkezésen bombára bukkantak - megint.) -, így ha nem is egy tervezett fejezettel, de azért némi aprósággal jelentkeznék, amit most lestem meg, hogy felkerült.
sajna megint lemaradt az őt követő frissektől, így akinek kedve támad egy kis verseléshez, az ide kattintva elolvashatja egy újabb adagnyi rím(/rém/rom)halmazomat. : D

köszönöm a figyelmet, kellemes olvasgatást!

üdv.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 327 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra