Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 19:21

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 14:16 
Írópalánta

SZia! :D

Nos, tulajdonképpen a Sorsunkat, azt is imádom, de mivel inkább átpártoltam a Slashez, így azt akkor olvasom, mikor megcsömörlök... :D

És megmondjam, nekem is jobban tetszik a Társ(as) vadászat... az is az elsők között volt. Mondhatni, a te történeteiden cseperedtem fel... :D *röhög*

TZT, mint Titokba Zárt Tudat? Na azt azért nem kezdtem el... mert a frissek gyakorisága nem remekelt. XD :D De helyette annyi mindennel megörvendeztettél minket! :D

Idézet:
Reméltem, hogy megérted, hogy megőrzöm magamnak a zöld szeműt, és remélem, az elrablását sem tervezed. Lasszózd meg mondjuk inkább Perselust. Aztán viseld a reakcióját és bosszúját. *röhög*

*szintén röhög* Szóval Perselust elvihetem? :D Viselek én mindent... *khm... fantáziál* XD

*elslatty*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 10:49 
Fanficbúvár

Oh tényleg a napokban akartam olvasni a társas vadászatot csak eltántorítottak tőle takarítás címmel és el is felejtettem de most majd újra olvasom ám azt is.Mert azt is nagyon szeretem.Bár a fekete opál valóban az egyik nagy kedvencem :-D

Viszont előbb még behozom a lemaradásomat a csapdábólból és akkor írok kritit is aztán jöhetnek az újra olvasások.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 9:39 
Zöldfülű

Hát akkor fejezd be gyorsan a többi írásodat és csak azzal foglalkozz ;;) :-SS Utánna pedig jöhetnek azok az írások amiket már emlegettem ;)

Hát vhogy mindig elcsodálkozom azon hogy hogy tudtál egy ilyen történetet meg írni honnan jött az ötlet a halálfaló táborról az ott élő lényekről, honnan tudtál minden kis részletet így leírni. Leginkább azért szeretem a történeteid mert itt Harrynek nagy ereje van elhiszi az ember hogy letudja győzni Voldemortot, nem úgy mint Rowlingnál ahol Harry olyan kevés varázslatot ismert és mindig csak a capitulatust használta. Azt hiszem nem jött ki még a 7. rész amikor elkezdtem olvasni a Becsülettelt. És miután ki jött és elolvastam inkább azt akartam hogy a Te történeted legyen az utolsó rész :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 9:19 
Billentyűzetgyilkos

ragi08 írta:
Igen tőled van az aláírásom is :-) gondolkodtam hogy mit tegyek ki és hát erre gondoltam, mert amikor először olvastam a Becsülettelt akkor megtetszett :-) Hát kár hogy két lánnyal nem írsz :D Amúgy meg úgy lehet többször elolvasni, hogy egy nagyon jó történet és még mindig rejt újdonságokat többszöri elolvasásra is :wink:

A két lánnyal úgy vagyok, mint te a két pasival. Más az izgalmas nekünk. :D

Az, hogy még mindig rejt a Becsülettel újdonságokat... Tudod, ezen vigyorognom kellett, mert eszembe jutott, hogy mikor írtam, néha nekem is nyújtott. Elértem valahová, és néztem szét, hogy a fene, és akkor most innen merre? :D Néha kicsit magát írta, és befejeztem valahogy egy adott fejezetet, és csak utána sikerült kitalálnom, miként is fordítsam. A kisebb mellékszálak maguktól jöttek, csak a nagyobb eseményeket terveztem meg már jó előre. Márpedig semmiképp sem szerettem volna nyitott szálat, vagy logikátlanságot hagyni.
Ezért olykor nekem is komolyan koncentrálnom kellett. :-D De szerencsére jól tudok kombinálni, és rögtönözni. Jó volt, tényleg szerettem azzal szórakozni. *nosztalgikus mosoly*

Na persze, a TZT is ilyen lesz majd. Sőt, az jóval bonyolultabb. Ezért is lenne jó, kifejezetten csak azzal foglalkozni. Majd kiderül...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 9:14 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Eljutottam ám a három Harryig és hagytam is neked kritikát bár nem olyat mint szoktam mert már elég késő volt ha jól emlékszem akkor éppen éjjel kettőkor pötyögtem be a kritikámat.Már éppen majdnem beállt az agyhalál nálam de még idejében eljutottam az ágyig :-D Még hátra van a csapdából néhány fejezete de amint elérek odáig rögtön megyen a kritika.

Én is sokszor olvasom ám újra a történeteidet.Például a fekete opált újra kellett nyomtatnom mert rongyosra olvastam szegényt.Ahogy az utolsó severitust is a forduljon a világ és a forduljon mégegyet a világ szintén a rongyosra olvasott kategóriába van :lol:

Igen, köszönöm, láttam. Már csak pár vélemény megválaszolásával vagyok lemaradva. Hosszabb kihagyás után most igyekszem majd behozni magam. Nagyon örültem, hogy ennyire szeretettétek a három Harryt, mert én is jól szórakoztam, míg írtam. Ezért is jött a három Perselus ötlete is. Persze, az csak novellaként, nem akarok most újabb középhosszú regénybe belefogni.
Szívesen veszem, hogy a Csapdábólnál is tervezel még visszajelzést. :)

Tényleg remek látni, hogy te is ilyen sokszor olvasod újra, amit írtam. *fejetcsóvál* Lassan tudni fogjátok már kívülről. Mint Drachiss a Csapdábóllal. Esküszöm, szinte félelmetes. :D
Szóval Fekete opál... Ez annyira érdekes, mert mikor a WS-re írtam, nem vártam túl sokat tőle, ellenben az előző WS-re írt Társas vadászattól igen. A végén szinte ugyanaz volt az eredmény, mégis a Fekete opál kerül elő újra és újra. Pedig én például jobban szerettem a Társas vadászatot. Mindig megleptek. Azok a történetek lesznek kedveltebbek, amiktől nem várok semmi különöset, egyszerűen csak jó volt írni.

A Forduljon a világ másságát viszont én is nagyon szerettem. Nagyszerű volt úgymond egészen kifordított lehetőségekkel dolgozni. Amolyan, miért ne lehetett volna így is? Kicsit Jamesnek is kijárt már, hogy ne ő legyen az, aki mást taszít kilátástalanságba, és hogy Perselusé legyen az, amit mindig elvettek tőle. :)
És hogy kinyomtatva rongyosra olvastad... pirulok. Így: :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 9:01 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
mellons írta:
Ismét a Becsülettelt nyúzod?

Én körülbelül már vagy tízszer olvastam el, az elejétől a végéig.. először olyan súlyosan, hogy nem tudtam abbahagyni. Reggeltől egészen hajnalig oda voltam szögezve a gép elé... de már hajnali ötkor kikészültem.

És igen. Ha olvasni akarok a már elolvasott történetek közül, általában Téged kezdelek el olvasni. Vagy, ha megunom mondjuk az egyik törit, és másra vágyom. Akkor jön a Becsülettel. Véleményt nem írtam hozzá, de tudnod kell, hogy ez fenomenális lett, ezzel lettem én a rajongód, ezután kezdtem én el a mentor/baráti ficek után érdeklődni...

Szóval: GRATULÁLOK HOZZÁ! (csak így, nagybetűsen...) És az IGAZÁN meglepett hogy ez volt az első történeted. (amúgy, ha jól emlékszem, olyan egy vagy két hónapja, mikor nem olvastam a frisseket, a tiédet elkezdtem megint... természetesen le van mentve a gépre.

Na jó, abbahagyom már az ajnározást... :D De na. Megérdemled.

:D

Még egy megszállott? Te jó ég!
Én is voltam már úgy történettel, hogy marha sokáig olvastam egyhuzamban, de totál ki lehet tőle dőlni. A végén már a szememre sem láttam. Nahát, hogy ezt én is kiváltottam... :D
És a Becsülettelt veszed újra és újra elő? A fenébe, nekem is vissza kéne már olvasni, lassan nem is emlékszem, mit írtam bele. Meg kell fejtenem a nyitját. Annak egyébként nagyon örülök, hogy ez fogadtatta el veled jobban Perselust, és kezdett el érdekelni a mentor téma, vagy mikor egyszerűen csak egymás mellett dolgoznak. Milyen érdekes, hogy elég egy történet, ami egészen átalakíthatja az ember eddigi elképzeléseit. Én azt hiszem, az AYLNO után kedveltem meg igazán Perselust, még mikor angolul olvastam el végig. Harryt mindig is nagyon szerettem, úgyhogy érdekelt, mi lesz kettejükkel.

Meglepett, hogy a Becsülettel volt az első történetem? Ez sértés is lehetne ám. :-D De igen, az volt a legelső. Meg akartam írni, hogy Harry igenis felkészülhet mágiaügyileg, lehet felelősségteljesebb, és be lehet hozni még pár érdekes eseményt... Egyébként nem akartam feltenni sehová, egy barátnőm vett rá hosszas győzködés árán. Akkor már kész voltam legalább tizenvalahány fejezettel a sztoriból. Hm... így is jó sokáig írtam, mire kész lett. Nagyon furcsa és rossz is volt abbahagyni. A második, amit írtam, pedig A sorsunk kijátszható... volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 8:47 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
mellons írta:
Főleg így Harryn, mi? :-D Bár ha azt nézzük, hogy Draco kedvenc csokija, már maga a csoki se lehet semmi. Egy Malfoy, meg a minőségi elvárások...

ó yeah... :D *nyálfoly* Harryn, Dracón, Persluson... tök mindegy, csak valakin (még akár jöhet a mi hőn szeretett Lúsöszünk is), és epres milka legyen a csoki!!! =P~

Oh, igen, és nekem még Charlie is simán jöhet nyalogatás (na és persze egyéb más, csokiolvasztó tevékenység) céljából. :D Az epres milkát viszont én hanyagolnám... mondjuk... fekete erdő torta pác. Nyami.

Idézet:
Még egyszer szeretnék itt is gratulálni a sztoridhoz! Nagyon jó lett! :D

(és nem haragudtam meg, amiért nem adod kölcsön a csokis Harryt... megértelek...) X'D :D *sunyi mosoly*

Köszönöm a gratulációt, én is nagyon szerettem írni ezt a történetet. Sok lehetőséget adott, és három Harryvel gazdálkodni egyszerre! Nos, kis kánaán érzés. :lol:
Reméltem, hogy megérted, hogy megőrzöm magamnak a zöld szeműt, és remélem, az elrablását sem tervezed. Lasszózd meg mondjuk inkább Perselust. Aztán viseld a reakcióját és bosszúját. *röhög*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 6:18 
Zöldfülű

Igen tőled van az aláírásom is :-) gondolkodtam hogy mit tegyek ki és hát erre gondoltam, mert amikor először olvastam a Becsülettelt akkor meg tetszett :-) Hát kár hogy két lánnyal nem írsz :D Amúgy meg úgy lehet többször elolvasni, hogy egy nagyon jó történet és még mindig rejt újdonságokat többszöri elolvasásra is :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 22:56 
Fanficbúvár

Szia drága!

Eljutottam ám a három Harryig és hagytam is neked kritikát bár nem olyat mint szoktam mert már elég késő volt ha jól emlékszem akkor éppen éjjel kettőkor pötyögtem be a kritikámat.Már éppen majdnem beállt az agyhalál nálam de még idejében eljutottam az ágyig :-D Még hátra van a csapdából néhány fejezete de amint elérek odáig rögtön megyen a kritika.

Én is sokszor olvasom ám újra a történeteidet.Például a fekete opált újra kellett nyomtatnom mert rongyosra olvastam szegényt.Ahogy az utolsó severitust is a forduljon a világ és a forduljon mégegyet a világ szintén a rongyosra olvasott kategóriába van :lol:

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 19:13 
Írópalánta

mellons írta:

Hát, pár rövidebb severitusszal tudok szolgálni itt a merin, a többi bizony slash. És sajnálom, de én meg két lánnyal nem fogok írni. :-P :-D

Ismét a Becsülettelt nyúzod? Mikor ilyesmit írtok, mindig elcsodálkozom, hogy lehet olyan sokszor újra és újra olvasni, mint ahogy néhányan megteszik az üzeneteik tanúsága szerint.

Én körülbelül már vagy tízszer olvastam el, az elejétől a végéig.. először olyan súlyosan, hogy nem tudtam abbahagyni. Reggeltől egészen hajnalig oda voltam szögezve a gép elé... de már hajnali ötkor kikészültem.

És igen. Ha olvasni akarok a már elolvasott történetek közül, általában Téged kezdelek el olvasni. Vagy, ha megunom mondjuk az egyik törit, és másra vágyom. Akkor jön a Becsülettel. Véleményt nem írtam hozzá, de tudnod kell, hogy ez fenomenális lett, ezzel lettem én a rajongód, ezután kezdtem én el a mentor/baráti ficek után érdeklődni...

Szóval: GRATULÁLOK HOZZÁ! (csak így, nagybetűsen...) És az IGAZÁN meglepett hogy ez volt az első történeted. (amúgy, ha jól emlékszem, olyan egy vagy két hónapja, mikor nem olvastam a frisseket, a tiédet elkezdtem megint... természetesen le van mentve a gépre.

Na jó, abbahagyom már az ajnározást... :D De na. Megérdemled.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 19:06 
Írópalánta

mellons írta:
Erynnis írta:
*olvas... és megkívánta a csokit* :D

Főleg így Harryn, mi? :-D Bár ha azt nézzük, hogy Draco kedvenc csokija, már maga a csoki se lehet semmi. Egy Malfoy, meg a minőségi elvárások...

ó yeah... :D *nyálfoly* Harryn, Dracón, Persluson... tök mindegy, csak valakin (még akár jöhet a mi hőn szeretett Lúsöszünk is), és epres milka legyen a csoki!!! =P~

Mégegyszer szeretnék itt is gratulálni a sztoridhoz! Nagyon jó lett! :D

(és nem haragudtam meg, amiért nem adod kölcsön a csokis Harryt... megértelek...) X'D :D *sunyi mosoly*

szióka!!! *füttyögve, ártatlan képpel elmegy* ...

... *elmegy egy csokis HARRYT nyalogatni...* (hiába... a varázslat, csodákra képes...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 17:57 
Billentyűzetgyilkos

ragi08 írta:
Hát igen pont azért nem olvastam eddig slasht mert a férfi nemet képviselem :-D és nem igazán vonz a gondolat hogy két fiú...... ha mondjuk két lány lenne:-D de akkor a 3 harry-t elolvasom ha abba nincs semmi olyan :-) Amúgy most megint bele kezdtem a becsülettelbe :P
Hát igen muszáj volt elolvasnom ha tudni akartam hogy volt e azóta vmi új írásod meg kiváncsi voltam a hozzászólásokra is, egy éjszak elolvastam:-D

Hát, pár rövidebb severitusszal tudok szolgálni itt a merin, a többi bizony slash. És sajnálom, de én meg két lánnyal nem fogok írni. :-P :-D

Ismét a Becsülettelt nyúzod? Mikor ilyesmit írtok, mindig elcsodálkozom, hogy lehet olyan sokszor újra és újra olvasni, mint ahogy néhányan megteszik az üzeneteik tanúsága szerint. Még sosem olvastam vissza történetemet, pedig érdekes lenne. Csak azt az időt, amit igénybe venne, inkább írásra használom, vagy más szerzők történetének olvasására.

Hm, de most nézem, hogy az aláírásod is tőlem van. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 15:11 
Zöldfülű

Hát igen pont azért nem olvastam eddig slasht mert a férfi nemet képviselem :-D és nem igazán vonz a gondolat hogy két fiú...... ha mondjuk két lány lenne:-D de akkor a 3 harry-t elolvasom ha abba nincs semmi olyan :-) Amúgy most megint bele kezdtem a becsülettelbe :P
Hát igen muszáj volt elolvasnom ha tudni akartam hogy volt e azóta vmi új írásod meg kiváncsi voltam a hozzászólásokra is, egy éjszak elolvastam:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 11:29 
Billentyűzetgyilkos

ragi08 írta:
Hát akkor én is csatlakozom a fórumhoz. Elég sokáig tartott végig rágni magam a 31 oldalon, de elolvastam minden hozzá szólást :-) Mellons szeretnék gratulálni a Becsülettelhez és a Sorsunkhoz is a Lumoson már régebben írtam véleményt hozzájuk,de most muszáj ismét megköszönnöm, hogy meg írtad ezt a 2 fantasztikus történetet :-D Miközben ezeket olvastam igazán bele tudtam élni magam Harryék világába, olyan volt mintha én is ott lettem volna velük és ez nagyon jó érzés volt:) Az új történeteket nem olvastam még mert igazából nem szeretem a slash-t, de sztem bele fogok kezdeni. Szívesen olvasnám még azt a másik 2 történetet amiknek a tartalmát tzt-al együtt mutattad be.

Szia!
Egy kis kihagyás után most néztem fel először a fórumra, és nagyon jó volt látni, amit írtál. Örültem neki, köszönöm. :)
Elolvastad elejétől mind a 31 oldalt! :shock: Nagyon elvetemült vagy. :D
De szép időszak is volt, mikor az általad említett két történetet írtam. Szerettem őket nagyon, és hál' istennek ezzel az olvasók is így voltak. Azóta is kapok velük kapcsolatban visszajelzéseket, ami igazán remek érzés. A Becsülettel volt a legelső történetem. Az, hogy ennyien beleéltétek magatokat, és élveztétek, még mindig rejtély. Hiszen közben fejlődtem, főként az eleje, alighanem, még nem volt az igazi. Azóta sokkal érettebb lett a fogalmazásom (merem remélni).

Nézd meg nyugodtan itt a merin is, amiket írtam, nem mind slash. A slashekkel viszont csak óvatosan, főként ha még nem olvastál ilyesmit, és ahogy elnézem a férfinem képviselőjeként neked még furcsább lesz. Javaslom, hogy a humorosabbakkal kezdj, például a most befejezett három Harryvel. Abban nincs se szex, se 18-as karika. :D Egyébként nagyon megtisztelő, hogy még arra is rászántad magad, hogy ezeket is megnézd.

Ha letudtam a jelenleg futó sztorikat, amikből már nincs sok hátra, visszatérek a TZT-re, és szépen arra koncentrálva folytatom. Az egy nagyon összetett eseménysor feldolgozása lesz, nem szeretném elrontani és elkapkodni. Már nem sokat kell rá várni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 11:11 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Most látom, hogy a snarry fordításod, és a 3 Harry is frissült :)

Imádtam őket :)

Igen, és a három Harryvel legalább sikerült egy újabb történetet befejezni, így azt már nem kell számon tartanom. Ez most jó érzés is, meg sajnálom is, hogy ennyi volt. Na de majd a három Perselus! *röhög*

Most tértem vissza ismét, nagyjából egy hét után az íráshoz, és a legelső, amibe szeretnék belefogni, az a Germával közös történetünk rám eső fejezete... Már nagyon aktuális, és persze kijár a barátnőmnek is a frissítés belőle. :D

Emellett, úgy tűnik, Germával belevágunk egy közös fordításba is. Már írtam engedélyügyben az eredeti szerzőnek, aki zöld utat is adott. Ez szintén Snarry, tudjátok, Germa odáig van Persért. :lol: Már belefogtam, de hogy mikor kerül fel, azzal kapcsolatban semmit nem ígérünk még. Ami biztos, hogy mint a közös sztorinknál, ezzel is úgy haladunk majd, hogy egy fejezet az enyém, a következő Germáé.

Hm, mit is akartam még...
Azt hiszem, egyelőre ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 11:05 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 20 (csütörtök), 2:21 
Zöldfülű

Hát akkor én is csatlakozom a fórumhoz. Elég sokáig tartott végig rágni magam a 31 oldalon, de elolvastam minden hozzá szólást :-) Mellons szeretnék gratulálni a Becsülettelhez és a Sorsunkhoz is a Lumoson már régebben írtam véleményt hozzájuk,de most muszáj ismét megköszönnöm, hogy meg írtad ezt a 2 fantasztikus történetet :-D Miközben ezeket olvastam igazán bele tudtam élni magam Harryék világába, olyan volt mintha én is ott lettem volna velük és ez nagyon jó érzés volt:) Az új történeteket nem olvastam még mert igazából nem szeretem a slash-t, de sztem bele fogok kezdeni. Szívesen olvasnám még azt a másik 2 történetet amiknek a tartalmát tzt-al együtt mutattad be.

Lilynek is gratulálok a történeteihez és érdeklődnék hogy az SB mikor lesz frissitve mert már legalább 10-szer újra olvastam az egészet és várnám már hogy legyen vmi új fejlemény. Köszönöm :-D 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 18 (kedd), 4:37 
Könyvmoly

Szia!

Hű de jó, hogy bekukkantottam :))

Most látom, hogy a snarry fordításod, és a 3 Harry is frissült :)

Imádtam őket :)

A Három Harryt különösen :)

Pussz!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 18:45 
Írópalánta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 18:01 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Váó! :D

Ez aztán a belelendülés! :D Gratulálok hozzá!

Köszönöm, igyekeztem. Reméltem is, hogy sokan örülni fogtok a sok újdonságnak. :)

Akkor meg is ragadom az alkalmat, mivel tegnap szégyenszemre elfelejtkeztem róla, hogy frissítést ígértem. A fejezet már kész volt, de este tizenegykor kapcsoltam, hogy fel is kellett volna tennem.

A három Harry utolsó fejezete.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=52490

Mindenkinek jó olvasást és remélhetőleg, szórakozást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 17:56 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Szia drága mellons!

Örülök ám a sok sok frissnek és a fordításod már olvastam és írtam is hsz-t,de a többinél még adósod vagyok :oops: Szégyellem is magam miatta de ígérem,hogy be fogom pótolni az összeset.Egyébként mindet imádom csak vagy időhiányban szenvedek vagy simán elfelejtek kritikát írni :oops: Amint tudom behozom a lemaradásom.

Puszika,mei.

Mindig nagyon szép, hosszú kritikát szoktál írni, amin látszik, hogy beleéled magad a történetbe, és elgondolkodsz rajta. Ami nagyszerű. Várom majd a pótlásokat, és örülök, hogy szereted olvasni, amit írok.
És láttam, hogy olvastad a fordítást, köszönöm. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 17:53 
Írópalánta

*egy kicsit le van maradva*

Én már a hatodik fejezetet sem olvastam el?

*döbbent pislogás, majd visszamegy olvasni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 17:46 
Írópalánta

Váó! :D

Ez aztán a belelendülés! :D Gratulálok hozzá!

Az egymás cípőjében járvát elolvasom, amint lesz több hangulatom/egyhuzamban ülős kedvem... *tenyérdörzsi*

*megrohamozza a három Harryt*

:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 23:18 
Fanficbúvár

Szia drága mellons!

Örülök ám a sok sok frissnek és a fordításod már olvastam és írtam is hsz-t,de a többinél még adósod vagyok :oops: Szégyellem is magam miatta de ígérem,hogy be fogom pótolni az összeset.Egyébként mindet imádom csak vagy időhiányban szenvedek vagy simán elfelejtek kritikát írni :oops: Amint tudom behozom a lemaradásom.

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 18:52 
Billentyűzetgyilkos

A mára ígért újdonságok.

Már valamikor kora délután feltettem, de nem volt időm itt is jelezni. Szóval az LJ-n Egymás cipőjében járva 12/2.

http://mellonsarts.livejournal.com/

Ugye továbbra is csak barátoknak.

Aztán itt merin Csapdából 22. Meglehetősen hosszú, 18-as karikával, mert ez az utolsó ilyen. *sóhaj* Minden mást leírtam a fejezet végén megjegyzésként.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=24553

Jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 18:49 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Hú, Kicsi, nem semmi, hogy ilyen hamar mennyit írtál. Csak gratulálni tudok hozzá, na meg dörzsölni a kezem, a sok olvasnivaló miatt. IGyekszem majd pótolni. :wink:

Köszönöm a gratulációt, egyik nap nagyon belelendültem, én is rácsodálkoztam. :)
Remélem, sikerül majd mindent elolvasnod. Én megtettem, amit tudok, most három napban összesen négy fejezet jó arány. *büszkén kiegyenesítgeti megviselt ujjait*

(nagyon fáj ma a fejem :cry: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 8:10 
Írópalánta

Hú, Kicsi, nem semmi, hogy ilyen hamar mennyit írtál. Csak gratulálni tudok hozzá, na meg dörzsölni a kezem, a sok olvasnivaló miatt. IGyekszem majd pótolni. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 18:48 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Örülök, hogy jobban vagy! :) Hű, tényleg belelendültél az írásba, jó kis hétvégének nézünk elébe! :D

Köszönöm. :) Csak tegnap megírtam három fejezetet, alig két és fél óra alatt. Nem tudom, mi volt velem, de örültem, mert legalább behoztam magam. Tehát remélem, tényleg jól szórakoztok majd.

A három Harry 8. fejezete már fenn is van.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=52490

Kellemes olvasást az érdeklődőknek! :)

Most viszont már lusta vagyok átnézni a fordítást, szóval az holnap lesz. Ha lesz rá időm, majd már délelőtt felteszem. Az LJ-n úgy is magam gazdálkodom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 18:43 
Billentyűzetgyilkos

Havva írta:
Csodálatos vagy, alig várom, hogy olvashassam őket! :-D

Oh, köszönöm. Jó csodálatosnak is lenni néha. :-)P Nos, szépen pakolgatom majd fel őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 17:47 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
mellons írta:
Nos, nos. Úgy áll a helyzet a házam táján, hogy feltámadtam, és írni kezdtem. Most már jobban vagyok, ezért aztán:
Ma lesz A három Harryből a 8. fejezet, és a Snarry fordításból az LJ-n.
Holnap Csapdából 22. fejezet.
Vasárnap pedig A három Harry utolsó, 9. fejezete, mivel azzal is kész vagyok.
Nem mondhatjátok, hogy unatkozni fogtok. Már persze azok, akik várták is ezekből a frisseket.

A mára tervezettek szerintem valamikor kora este várhatók.

Örülök, hogy jobban vagy! :) Hű, tényleg belelendültél az írásba, jó kis hétvégének nézünk elébe! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 17:14 
Szárnybontogató

Csodálatos vagy, alig várom, hogy olvashassam őket!
mellons írta:
Nos, nos. Úgy áll a helyzet a házam táján, hogy feltámadtam, és írni kezdtem. Most már jobban vagyok, ezért aztán:
Nem mondhatjátok, hogy unatkozni fogtok. Már persze azok, akik várták is ezekből a frisseket.

:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 14:53 
Billentyűzetgyilkos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 8:26 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Mielőbbi jobbulást neked! :) Tehát már tényleg nincs túl sok hátra a Csapdából...Kár, de hát egyszer minden befejeződik...

Az LJ-s törikhez pedig készítem a vizet, ventillátort, hidegvizes borogatást stb. :D Már csak egy időnyerő kellene, hogy eljussak végre odáig. :D

Köszönöm a jókívánságot. :) Remélem, most már tényleg jobbulok.

A Csapdábólnak valóban vége lesz egyszer. Ki hitte volna? :-P És az az egyszer elég gyorsan itt van már.

Az LJ-n csak az a Harry/Draco/ikrek fordítás olyan forró. :D A Snarry simán bírható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 19:26 
Tollforgató

nah, idejöttem panaszkodni, hogy mozillával rossz az új dizi csak :D

ie-vel meg szép nagyon...

nekem tényleg pocsékul nézett ki úgy, de vki mondta, hogy kell nyomni egy ctrl+f5-öt, és tényleg!

így szuper.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 17:39 
Szárnybontogató

Idézet:
Sajnos most egy kicsit lelassultam, nem vagyok túl jól. A fordítással sikerült néha haladgatnom, szóval alighanem abból lesz leghamarabb újdonság.
A Csapdából következőjéből korábban írtam már ugyan valamennyit, de ahhoz tényleg ott kell lenni, hogy jó legyen, ezért még várok vele kicsit. Egy nyugodtabb fejezet lesz, szerintem a lezárásig az utolsó ilyen. Szóval ebbe belecsempészek majd minden ilyesmit, aztán jöhet a harc. :)

Mielőbbi jobbulást neked! :) Tehát már tényleg nincs túl sok hátra a Csapdából...Kár, de hát egyszer minden befejeződik...

Az LJ-s törikhez pedig készítem a vizet, ventillátort, hidegvizes borogatást stb. :D Már csak egy időnyerő kellene, hogy eljussak végre odáig. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 14:31 
Billentyűzetgyilkos

draconia írta:

azóta se tudtam kiverni a fejemből :D
khm... *hessegeti*

:D Jóóóó. Élményekből áll az élet. :-D Hát még rajzolni milyen volt.

Az új design... nem tudom, meddig marad anélkül, hogy választhatni lehet majd a régi pergamenest, de rá fogok kérdezni, mert én sem vagyok kibékülve vele. Imádom a kék színt, de a felépítése, meg a kéken a fehér betű... Szóval én is várom vissza az eddigi szép, barnás háttérre a fekete betűinket. :) Talán egy hét, meg gondolom hogy lesz ideje Krie-nek, de megtudakolom.

A történetekkel kapcsolatban pedig: Ma Csapdábólt pötyögtem, lassan, mikor éppen kimásztam a haldoklás közben az ágyból.
De minden jel szerint tartom magam ahhoz, hogy a Snarry fordításból lesz legelőször fejezet, mert azt már nagyjából csak átnézni kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 9:04 
Tollforgató

mellons írta:
Én is rajzoltam már Perst, Dracót és Harryt... threesome-ban is :)) De várj, szerintem lehet, hogy azt már mutattam neked msn-en.

eeeegennn, határozottan :roll: :P

azóta se tudtam kiverni a fejemből :D
khm... *hessegeti*

mellons, az "új" dizájn meddig lesz fent?? megőrülök :D
(ööööhm... úgy értem, szép, csak... a KÉK alapon fehér betű kicsit kieszi a szemet, fura a menü elosztása, és így, hogy az eredeti drappon van maga a kék... hm. A másik -a pergamenes- sokkal... felnőttebb, sokkal művészibb és "íróibb", igazán elegáns és egyszerűen gyönyörű. Jó, én már öreg vagyok, és Hagrid háta nem dob fel biztos, nemtom.)

:cry:

hülye vagyok... sorry.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 8:12 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Szia! :)
Köszönöm a visszajelölést! :* Körbe is néztem, hogy mik vannak a Snarry fordításon kívül, és amint tudok nekikezdek az olvasásnak, Harry/ikrek történetet még úgysem olvastam, és ha te egy ilyen történetet is lefordítottál, akkor ismerve az ízlésedet, az is jó lehet. :) Ki kell próbálni a nem megszokott párosításokat is. :D

Én szeretem a Harry/ikrek párosítást, többnyire naggyon-naggyon forróak. :g O:-) Ez is az. Főként, mert utána Draco is színre lép.
De ugye, már a merire is tettem fel Harry/Charlie-t is. Ahogy a Harry/Billért is odáig vagyok. Az idősebb Weasley fiúk határozottan izgalmasak. :D
Az LJ-n egyébként csak nemrég kezdtem az ide nem valókkal foglalkozni, szóval eddig csak három sztori van ott. Abból is a kettő az ikres novella, és annak folytatása. Az eddigi olvasók alapján készíts majd be vizet magadnak. :lol:

Idézet:
Ami pedig Perselust illeti a Csapdából-ban: azért gondoltam ám, hogy nem lesz szíved megölni őt, de biztos ami biztos alapon felkészítettem magam az ellenkező esetre is, de örülök, hogy végül is a reményeim nem voltak alaptalanok. :)
Várom a folytatásokat, bármelyikből is tudod feltenni a következőt. :)

Sajnos most egy kicsit lelassultam, nem vagyok túl jól. A fordítással sikerült néha haladgatnom, szóval alighanem abból lesz leghamarabb újdonság.
A Csapdából következőjéből korábban írtam már ugyan valamennyit, de ahhoz tényleg ott kell lenni, hogy jó legyen, ezért még várok vele kicsit. Egy nyugodtabb fejezet lesz, szerintem a lezárásig az utolsó ilyen. Szóval ebbe belecsempészek majd minden ilyesmit, aztán jöhet a harc. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 8:05 
Billentyűzetgyilkos

draconia írta:
ehh...

itt egy Pers is, grafittal jobb vagyok:

http://img1.tar.hu/mello/img/38623146.jpg#3

Igen, ezt már láttam aninál is. Ceruzával élből sokkal könnyebb bármit is csinálni, mint ecsettel. Részletesebb lesz...
Én is rajzoltam már Perst, Dracót és Harryt... threesome-ban is :)) De várj, szerintem lehet, hogy azt már mutattam neked msn-en. Na mindegy.
Hajrá mindegyikhez, szépek lesznek ezek. :) Jó látni, ahogy megelevenednek a lapon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 16:05 
Szárnybontogató

Idézet:
Jól csináltál mindent, tehát visszabarátoltalak. Az ott lévő fordítások apropója egyébként egy merőben más történet publikálásával kezdődött, ami nem a tőlem megszokott volt. A Snarryvel viszont már nem lehet ilyen gond. :) A többi fordításom pedig a lilyvel közös oldalunkon elvileg még mindig ott van. Legalább is, remélem. Majd talán átteszem azokat is valahová.
Szóval jó szórakozást az LJ-hez előre is.

Szia! :)
Köszönöm a visszajelölést! :* Körbe is néztem, hogy mik vannak a Snarry fordításon kívül, és amint tudok nekikezdek az olvasásnak, Harry/ikrek történetet még úgysem olvastam, és ha te egy ilyen történetet is lefordítottál, akkor ismerve az ízlésedet, az is jó lehet. :) Ki kell próbálni a nem megszokott párosításokat is. :D

Ami pedig Perselust illeti a Csapdából-ban: azért gondoltam ám, hogy nem lesz szíved megölni őt, de biztos ami biztos alapon felkészítettem magam az ellenkező esetre is, de örülök, hogy végülis a reményeim nem voltak alaptalanok. :)
Várom a folytatásokat, bármelyikből is tudod feltenni a következőt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 07 (péntek), 21:50 
Tollforgató

mellons írta:

A Dracód... olyan sötét. Olyan értelemben, hogy a szeme körül az árnyékok, mintha folyton rejtőzne és fájna neki. És a szája... a furcsa kunkorokkal és színnel... azt hiszem, nekem az illik a legkevésbé hozzá. A haja viszont tetszik, és az arca is - a hatása. Bár a formája meg túlságosan hosszúkás. Egyébként ügyes... olyan jól el lehet ezekkel játszani.

ekken.
az eredetin ennél sötétebb :D

A szája még csak alapszín (az eredeti kicsit világosabb), majd erre jön a térhatáááás :)

az arca a másikon is ilyen hosszú és furán keskeny, de én egy jó fotót se tudtam róla csinálni :S
és az állából már holnap leszedek, csak nem volt ma idegem.

ami a baj: akrillal festem, és már tök vastag a réteg, mert a bőrét nehezen kevertem ki.

ehh...

itt egy Pers is, grafittal jobb vagyok:

http://img1.tar.hu/mello/img/38623146.jpg#3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 07 (péntek), 21:30 
Billentyűzetgyilkos

draconia írta:
Mellons... gratu az Őrző-Harryhez! :)

én meg be se merem tenni, de... (bár még nincs kész)...

http://img1.tar.hu/mello/img/38623145.jpg#3

Csak ügyesen rátaláltam egy szinte tökéletes alapra. De ez valahogy tényleg abban a sztoriban Harry. És köszönöm, örülök, hogy neked is tetszik. :)

A Dracód... olyan sötét. Olyan értelemben, hogy a szeme körül az árnyékok, mintha folyton rejtőzne és fájna neki. És a szája... a furcsa kunkorokkal és színnel... azt hiszem, nekem az illik a legkevésbé hozzá. A haja viszont tetszik, és az arca is - a hatása. Bár a formája meg túlságosan hosszúkás. Egyébként ügyes... olyan jól el lehet ezekkel játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 07 (péntek), 20:46 
Tollforgató

Mellons... gratu az Őrző-Harryhez! :)

én me be se merem tenni, de... (bár még nincs kész)...

http://img1.tar.hu/mello/img/38623145.jpg#3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 10:40 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Várok mindent :)

Hát egyelőre én is. :roll: Most valahogy olvasós kedvem van, meg festegetős. De azért hétvégére hátha jön majd valami. Rágyúrok a három Harryre, arra kéne. Nem is tudom, mikor volt belőle friss. Pedig már annak is itt a vége, ügyeskednem kell.

De köszönöm a lelkesedést, amivel mindent vársz. :) Én is elolvastam, amit küldtél. Majd beszélünk, mert találtam benne logikai bakikat, és a többi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 04 (kedd), 17:05 
Könyvmoly

Idézet:

A következő... A három Harrynek kéne. Bár még nincs belőle semmi, de ahhoz fogok leülni szerintem. És a fordítás. Aztán majd meglátom, mivel meddig jutok. Lehet, hogy a végén Csapdábólt fogok írni, most benne vagyok. :D

Három Harry? CSODÁS :)

Csapdából? IMÁDOM! :)

Várok mindent :)

Pussz!

D.G.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 04 (kedd), 17:03 
Könyvmoly

mellons írta:
draco girl írta:
Msn-en? Vasárnapnál előbb nem hiszem hogy tudok lenni :(
Pedig kíváncsi lennék a véleményedre :)
A fordítást pedig imádtam :)

Akkor úgy vagy, mint én. Öcsémnek, apunak is most volt szülinapja. Ma, most ültem le először, elnyújtózom, és majd kezdek magammal valamit. Majd összefutunk.

A fordítás... Talán másfél oldalt haladtam azóta, hogy frissítettem. Sok tömény szöveg van most benne. Ráadásul jönnek a végső nagy gebaszok, ezért megtörni is nehéz lesz. Az utolsó fejezet hosszától meg rémálmaim vannak. :D

Szia!

Én tudom, hogy menni fog :) Neked ne menne? *kacsint*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 7:57 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Kedves Mellons!

Eljutottam végre odáig, és ma volt alkalmam bekukkantani is az lj-s oldaladra, és ha már ott jártam bejelöltelek téged, mert szeretném én is olvasni a további fordításaidat. :) A Seprűtárolós is nagyon tetszett, biztos vagyok benne, hogy a többi választásod is hasonlóan remek történet, mint amilyen ez volt. :) Remélem mindent jól csináltam a bebarátolásnál, úgyhogy majd légyszi jelöljél vissza. :)

Jól csináltál mindent, tehát visszabarátoltalak. Az ott lévő fordítások apropója egyébként egy merőben más történet publikálásával kezdődött, ami nem a tőlem megszokott volt. A Snarryvel viszont már nem lehet ilyen gond. :) A többi fordításom pedig a lilyvel közös oldalunkon elvileg még mindig ott van. Legalább is, remélem. Majd talán átteszem azokat is valahová.
Szóval jó szórakozást az LJ-hez előre is.

Idézet:
és akkor itt is megragadnám az alkalmat, hogy elmondjam hatalmas kő esett le a szívemről, hogy Perselus életben van a Csapdából-ban. :)
A további írásaid frissítését is nagyon várom, akármelyik is lesz a következő. :D

Nagy kő, nagy kő. Meg kellene sértődnöm egyébként, hogy nem tudtátok, hogy nem fogom megölni őt. :-D Hm, meglepni abban a történetben már szerintem nem nagyon foglak titeket. Előkészítettem mindent, valószínűleg tudjátok, mi következik.

A továbbiakban még én sem tudom, mi fog jönni. Kéne A három Harry, a fordítás, de ugye a Csapdábólból sincs már sok, ha befejezem, több időm lesz másra. Meglátom. Haladni haladok mindig, ha pedig kész valami, látni fogjátok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 18:12 
Szárnybontogató

Kedves Mellons!

Eljutottam végre odáig, és ma volt alkalmam bekukkantani is az lj-s oldaladra, és ha már ott jártam bejelöltelek téged, mert szeretném én is olvasni a további fordításaidat. :) A Seprűtárolós is nagyon tetszett, biztos vagyok benne, hogy a többi választásod is hasonlóan remek történet, mint amilyen ez volt. :) Remélem mindent jól csináltam a bebarátolásnál, úgyhogy majd légyszi jelöljél vissza. :) Előre is köszi, és akkor itt is megragadnám az alkalmat, hogy elmondjam hatalmas kő esett le a szívemről, hogy Perselus életben van a Csapdából-ban. :)
A további írásaid frissítését is nagyon várom, akármelyik is lesz a következő. :D

Üdv! SSFL

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 17:57 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Szia! Mint érdeklődő jelzem, hogy nagyon szépet alkottál :) Minden heti rossz érzésem elröppent a szavak szárnyán :) Csak mosolyogni tudtam utána :)

Ezt mindig nagyszerű látni, főként, mert a Csapdából nehezebb írás. Bár most, ott volt az az enyhítő, sokat jelentő szó. :)

Idézet:
Mi lesz a következő, amit olvashatunk? :))

A következő... A három Harrynek kéne. Bár még nincs belőle semmi, de ahhoz fogok leülni szerintem. És a fordítás. Aztán majd meglátom, mivel meddig jutok. Lehet, hogy a végén Csapdábólt fogok írni, most benne vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 17:52 
Billentyűzetgyilkos

draco girl írta:
Msn-en? Vasárnapnál előbb nem hiszem hogy tudok lenni :(
Pedig kíváncsi lennék a véleményedre :)
A fordítást pedig imádtam :)

Akkor úgy vagy, mint én. Öcsémnek, apunak is most volt szülinapja. Ma, most ültem le először, elnyújtózom, és majd kezdek magammal valamit. Majd összefutunk.

A fordítás... Talán másfél oldalt haladtam azóta, hogy frissítettem. Sok tömény szöveg van most benne. Ráadásul jönnek a végső nagy gebaszok, ezért megtörni is nehéz lesz. Az utolsó fejezet hosszától meg rémálmaim vannak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra