Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 17:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 19:33 
Írópalánta

Gernon írta:

A fordítási ötletedet azért nem adtad fel, ugye?

Nem, nem adtam fel, abból is visszakaptam az első három fejezetet javítva, és ha majd rendbe tettem, és jutok vele valameddig, akkor azt is felteszem. Persze fogalmam sincs, ez mikor lesz. Idő kéne, de az most nincs.
Mindenesetre, szeretném vele megismertetni az érdeklődőket, mert szerintem egy határozottan érdekes szemszögű történet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 19:12 
Zöldfülű

Ez a fejezet felpakolós dolog felvillanyozott, alig várom. :)

Nekem kettő is volt elsős kisgyerekből, úgyhogy tudom, miről beszélsz. De most sem könnyebb, (egyik 6. másik 4. osztályt kezdett most), sőt lassacskán azt mondom, egyre nehezebb. :wink:

A fordítási ötletedet azért nem adtad fel, ugye?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 17:16 
Írópalánta

Nagyon kedvesek vagytok. Sajnos nem tudtok segíteni, és nem is igazán akarnálak terhelni titeket a problémáimmal. Azonban nagyon jól esik az aggodalmatok. Ezer szerencse, hogy nem érek rá túl sokat agyalni a három óra hosszú (!!!) szülői értekezletek, a késő estig tartó szám és jelkártyavagdalás és az iskolába szokás "csodás" és áldásos időszakában. Akinek volt már elsős kisgyermeke, az tudja miről beszélek. Akinek, meg nem, az örüljön neki. :-S

Ami viszont lényegesebb, hogy visszakaptam javítva a fejezetemet, amint elég erőt érzek hozzá, fel fogom pakolni. (belátható időn belül)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 12:41 
Fanficbúvár

Szia drága!

Én is aggódom érted.Ha bármiben tudok segíteni szólj nyugodtan.Én is beállok a segítől csapatába.Remélem,hogy semmi komoly baj nincs.
Nem vagy egyedül!!!!!!!!!Mi teljes mellszéllességgel melletted állunk.

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 20:50 
Zöldfülű

Hali!

Csak nincs valami baj? Segíthetek esetleg valamiben? Ha tudok szólj, vagy ha csak egy megértő fül kell, akkor is. Aggódom érted.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 17:13 
Könyvmoly

Germa írta:

Kicsit megborultam most és azt hiszem el is vesztem....

... egy hosszabb szünet következik, ami nem tudom meddig fog tartani. Ha nem találok magamra, akkor gyanítom végleges lesz.

Csak nincs valami baj, drága? *aggódva körömrág* :-S :-SS Sikíts, ha segíthetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 16:29 
Írópalánta

Gernon írta:
Hali!

Na én is idetaláltam...

Szia!

Örülök, hogy erre jártál. Igen, sok minden tervben van, vagy volt, nem tudom, melyikből lesz bármi is.

Kicsit megborultam most és azt hiszem el is vesztem....

A lényeg, hogy a Megtalált válaszok következő fejezete már Mellonsnál, aztán pedig - a mostani állapotom szerint - egy hosszabb szünet következik, ami nem tudom meddig fog tartani. Ha nem találok magamra, akkor gyanítom végleges lesz.

Meglátjuk.
Köszönöm, hogy írtál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 13:53 
Zöldfülű

Hali!

Na én is idetaláltam, visszaolvastam, és örömmel láttam, hogy újabb snarry fordítás készül. Látom, mégiscsak felvállaltad (Mellons közreműködésével) az egyik kedvencedet. Gratulálok a bátorságotokhoz, remélem mihamarabb olvashatjuk.
Most olvastam azt is, hogy szavazni kellett volna a drarry fordítás felkerülésére, és én elmulasztottam. :oops: Ámbár ha rajtam múlt volna, akkor én úgyis hamarra kértem volna.

Gyógyulgatsz már? Vagy esetleg teljesen rendbe jöttél?

Kellemes vasárnap délutánt kíván egy kissé elveszett Gernon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 12:46 
Fanficbúvár

Semmi baj szívem.Gondoltam,hogy nincs időtök rá hiszen herika is rendesen bevállalt most a Shadow mellé még másik fordításkat és nem éppen a rövidebb fajtából aminek természetesen örülök.
Ezt pedig majd elő lehet venni még ha nem lesznek fordítások és saját írások.Hm ez lehet az aranytartalék :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 12:07 
Írópalánta

meichan írta:
Hűha én lettem volna az egyetlen tömeges vélemény nyilvánító a drarry fordítással kapcsolatban?

Egy apró kérdéske csak kiváncsiságból.Az összezárva amit Herkiával írsz közösen azzal mi van?Lesz belőle még valami avagy teljes ihlet hiány vagyon azon a téren?A napokban jutott eszembe és gondoltam rákérdezek itten,hogy vajon lesz még belőle friss valamikor vagy most áll ezen projekt.

Igen, te voltál az egyetlen, neked ez úton is köszönöm, hogy reagáltál azért a kérdésre.
Ami az Összezárvát illeti, szerintem annak egyelőre itt vége van, egyikünknek sincs rá ideje sajnos. Így marad, hátha aztán egyszer még elővesszük azt a történetet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 11:12 
Fanficbúvár

Szia drága!
Hűha én lettem volna az egyetlen tömeges vélemény nyilvánító a drarry fordítással kapcsolatban?No nem baj szívem fordítgass szépen aztán majd ekezded felrakni ha már van belőle készen elég fejezet.
A megtalált válaszokat nagyon várom mint mindig.

Egy apró kérdéske csak kiváncsiságból.Az összezárva amit Herkiával írsz közösen azzal mi van?Lesz belőle még valami avagy teljes ihlet hiány vagyon azon a téren?A napokban jutott eszembe és gondoltam rákérdezek itten,hogy vajon lesz még belőle friss valamikor vagy most áll ezen projekt.

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 11:17 
Könyvmoly

Germa írta:
A tömeges visszajelzésnek hála 8-| egyelőre a drarry fordítást megtartom magamnak és haladgatok majd vele, ahogy tudok. Elvégre ha nektek mindegy mikor olvashatjátok, nekem is az.

Megtalált válaszok következő fejezete szépen haladgat, már-már a vége felé járok, ha minden jól megy, néhány napon belül tudom bétázásra küldeni.

A Megtalált válaszoknak nagyon örülök *kezét dörzsöli*. A Drarry - mint tudod - annyira nem az én asztalom :S

De azért majd belekukkantok ám. És szerintem, nyugodtan fordítgasd, ráérsz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 8:15 
Írópalánta

A tömeges visszajelzésnek hála 8-| egyelőre a drarry fordítást megtartom magamnak és haladgatok majd vele, ahogy tudok. Elvégre ha nektek mindegy mikor olvashatjátok, nekem is az.

Megtalált válaszok következő fejezete szépen haladgat, már-már a vége felé járok, ha minden jól megy, néhány napon belül tudom bétázásra küldeni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 23:07 
Fanficbúvár

Szia drágám!

A jóhírek tárháza.Örülök,hogy a lábad egyre jobban van de azért vigyázz magadra.Szerintem a Drarry fordítást akkor kezd el felrakni ha megvagy úgy az egy negyedével ami ha jól számolok egy 600 oldalas törinél úgy a 150 oldal lehet.De ahogy neked a jobb szívem ha elkezdet és beérjük az utolsó kész fejit akkor utána türelmesen várunk a következőig.Én biztosan türelmesen kivárom.De ez csak az én véleményem.

Most jártam Mellons blogjában és elsiklottam ezen a kis közleményen.Pedig én aztán Snarry fanatikus vagyok.De öröltem ám a jó hírnek.Még egy Snarry fordítás már alig várom,hogy olvassam az összeset.Csak elég szabadidőt is kapjak hozzá.

Köszike a jó híreket és az infókat.Gyógyulgass szépen $rose

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 15:15 
Írópalánta

Az ölelések, jókívánságok meghozták a kívánt eredményt, a lábam napról napra egyre jobb, most már ülni is tudok huzamosabb ideig, más kérdés, hogy a járkálást továbbra is tartanom kell.

Na de! Ami titeket jobban érdekelhet: A Megtalált válaszok következő fejezetét már elkezdtem írni, haladok is vele szépen, de időpontot még jósolni sem tudok. Mindenesetre, valószínűleg nem kell annyit várni majd, mint a múltkorira.

A Drarry fordítással (amire lejjebb írtam, hogy megkaptam a szűkszavú engedélyt) szépen haladgatok, jelenleg az ötödik fejezetet nyúzom. Mellons a bétám, nála az első három, őt lehet piszkálni ez ügyben. *kuncog*
Idővel elkezdem majd őket felpakolni, de mivel a fejezetek hossza elég változó (főleg a későbbi fejezetekben) ezért szuper általános, állandó frisst nem tudok ígérni. Eldönthetitek, hogy ami megvan kezdjem el felrakni, és ha beérjük, ami kész, vártok türelemmel a következőre, vagy vártok most, amíg előre dolgozok (ami egy 600 oldalas történetnél nem kevés időt fog igényelni), és utána kezdjem felrakni. Ebben az ügyben (is) örülnék a véleményeteknek.

És - aki járt Mellons blogjában az már tudja, aki nem, annak most mondom -, engedélyt kértünk egy fordításra, ami Snarry, nem túl hosszú, de igen kellemes. Azt is csinálgatjuk majd. Szerintem egy-két héten belül haladunk vele annyit, hogy elkezdjük feltenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 11:21 
Írópalánta

Szia!

Akkor küldök neked sok-sok gyógypuszit és ölelést! Gyógyulgass szépen, nem kell magad az írással nyaggatni, mert mi tudunk várni, és az a lényeg, hogy gyógyulj meg! $rose

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 18 (kedd), 8:21 
Írópalánta

herika írta:
... értelmes kritikát is írok a kedvenc fictionömre. Egyelőre annyi, hogy imádtam minden sorát, és már most kérem a következőt :P :D
Sajnálom, hogy a randink nem jött össze, remélem, már jobban vagy, és majd kereslek, hogy megbeszéljük a többit.

Szia!
Örülök, hogy tetszett a fejezet, természetesen érdekel a véleményed róla. A következő fele már papíron van, de egyszerűen nincs idegem ülni a gép előtt. Idegesít a lábamon a kötés, nem tudok kényelmesen ülni, lévén lábfejtől combtőig kötve vagyok. Nyűgös vagyok és rosszkedvű, így meg nincs idegem itt ülni, arról nem is beszélve, hogy fél óránként fel kell állnom, járkálni. *sír*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 20:15 
Könyvmoly

Szia, drága!

Jelentem hazaértem, és amint lesz egy szusszanásnyi időm, értelmes kritikát is írok a kedvenc fictionömre. Egyelőre annyi, hogy imádtam minden sorát, és már most kérem a következőt :P :D
Sajnálom, hogy a randink nem jött össze, remélem, már jobban vagy, és majd kereslek, hogy megbeszéljük a többit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 19:08 
Írópalánta

Germa írta:
Nem füzetbe írok, de a nyaraláson nem volt nálam a számítógép, így ha elkapott az ihlet muszáj volt tollat és papírt ragadnom... :-D

Értem én! :D *bölcsen bólogat* Én füzetpárti vagyok, mert mikor pötyögöm be, már az egészet szebbítem, a mondatokhoz csatolok még rengeteget, javítom is egyben a történetet, így ez olyan, mint mikor valaki begépeli, és utána nézi át, javít a mondatok minőségén, csak nekem ez megvan egyhuzamban... igaz néha már kikészül a kezem a cerkától... X'D

Én általában nem úgy csinálom, ha elkap az ihlet... mert általában az ihlet az mindig elkap egy kis kergetőzés után, hanem mikor van energiám, hangulatom... írásszenvedély... ez egy szép szó. :D

Ja mata! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 15:43 
Írópalánta

Nem füzetbe írok, de a nyaraláson nem volt nálam a számítógép, így ha elkapott az ihlet muszáj volt tollat és papírt ragadnom... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 7:27 
Írópalánta

Germa írta:
Nagyon köszönöm még mindig a jókívánságokat, igazán jól esik. A lábam alakulgat szépen, remélem szerdán majd az orvosnak is ez lesz a véleménye a varratszedésen... $pray

Erynnis: Miért kéne ellenálni? :D Egyébként örülök, ha ennyire kíváncsi vagy. Dramione szál???? Mit tudsz? Már régóta megvan a vonal, merre halad majd Draco sorsa...*sejtelmesen mosolyog és szemöldököt húzogat* Ez elég válasz volt? *kuncog*

Akkor veled együtt reménykedünk! :)

Nem kéne ellenálni, csak hogy mostanában nem olvasok aktívan... de ezt egyesek *célozgatóan pillant feléd, és még néhány szerző felé* elérték, hogy dugábadöntsem, és én is tolongjak a frissekért... :D De nem baj ez! Nagyon nem! :D *fanatikus énje abbahagyta a sarokban a zokogást, és csillogó szemekkel, fülig érő szájjal bólogat mellett, hálapuszikat dobva mindenkinek* XD

Hogy mit tudok? Én semmit. Te tudsz, én találgatok. A válaszod kielégítő, mert ezzel bizony elérted, hogy most a történetet jobban várjam... :D

Amúgy te is füzetben írsz? Vagy csak alkalomadtán? Mikor mondjuk nem vagy gépközelben, vagy valami ilyesmi... :D

:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 6:39 
Írópalánta

Nagyon köszönöm még mindig a jókívánságokat, igazán jól esik. A lábam alakulgat szépen, remélem szerdán majd az orvosnak is ez lesz a véleménye a varratszedésen... $pray

Mellons: Ami Dracót illeti, elő fog kerülni, mindjárt a következő fejezetben. Tudom, hogy nagyon imádod ebben a történetben, remélem ez később sem fog változni.

Meichan: Örülök, ha tetszett, igyekeztem. Már a következő fejezet fele is megvan, igaz egyelőre csak füzetben. De ami késik nem múlik.

Erynnis: Miért kéne ellenálni? :D Egyébként örülök, ha ennyire kíváncsi vagy. Dramione szál???? Mit tudsz? Már régóta megvan a vonal, merre halad majd Draco sorsa...*sejtelmesen mosolyog és szemöldököt húzogat* Ez elég válasz volt? *kuncog*

Draco Girl: Ó, igen, Perselus a bájitalokkal! Tudtam, hogy valami hiányzik. De ma már dolgozik a férjem, jöhet nyugodtan. ;) ;;) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 4:27 
Könyvmoly

Szia, Drága!

Jobbulást neked! El tudom képzelni, milyen rossz lehet most, és csodálom az erődet, hogy emellett még képes voltál írni :)
És csodálatosat :)

Küldöm Perselust a gyógyító bájitalokkal!

Pussz!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 10:53 
Írópalánta

HahA!! :D

Én is elolvastam, nem tudtam neki ellenállni! Látod? :D És hűűű, de nem bántam meg!

Mellonsnak köszönjük a gyors javítást, neked pedig az új, csodálatos fejezetet! Mondjuk, még most se tudnék róla értelmesen beszélni... :) De abban egyetértek mellons-szal, hogy Draco misztikumos, és kíváncsi vagyok, vajon lesz-e benne egy csipetnyi Dramione szál... még, ha a végén nem is egymás mellett kötnek ki... Ezt csak te tudod, vagy majd te fogod eldönteni... :D

Gyógyulgass szépen! :)

$rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 23:21 
Fanficbúvár

Köszönjük szépen a gyors és szép munkát.Nagyon élveztem a mostani fejit :-D Bár nagyon várom a folytatást azért vigyázz magadra.Remélem,hogy azért már egy kicsit jobban van a lábad.

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 19:02 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Mellons már javított is - ezúttal is köszi neki a gyorsaságot

*büszke is a jól végzett munkára* És nagyon szívesen. Jó volt olvasni a fejezetet, és sok dolgom sem volt vele. :)

Haaaj, azért még mindig Dracót várom a legjobban. Ő annyira... vonzó ebben a sztoriban. Van benne valami érdekes misztikum, és a viselkedése is... Hm, hm. Persze Harryt és Perselust is imádom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 18:45 
Írópalánta

Mellons már javított is - ezúttal is köszi neki a gyorsaságot -, így a Megtalált válaszok 9. fejezete már olvasható is a szokott helyen.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =57815&i=1

Ezúton is jó szórakozást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 8:08 
Írópalánta

Semmi baj, nem sürgettél, és nem is tudhattad, hogy nekem közbe átszabták kicsit a lábamat. Arról nem is beszélve, hogy már tényleg rég óta adós vagyok az új fejezettel.
A jó hír az, hogy tegnap este átküldtem mellonsnak, aki azt ígérte, hogy igyekszik vele, mert ő is kíváncsi már rá, hogy mit írtam, így remélhetőleg zárós határidőn belül frissíteni tudok majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 17:38 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Germa írta:
A Megtalált válaszok új fejezete majdnem készen van, még ellenőriznem kell és mehet mellonshoz javításra. De mivel tegnap műtötték a lábamat, nem tudom melyik nap fogom befejezni. IGyekszem vele, még egy kis türelmet kérek.

Szia! Jaj, nem tudtam, és nem akartalak ám sürgetni :oops: Mielőbbi gyógyulás kívánok Neked!! $rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 14:54 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
A fejezetemet átnéztem - többszöri nekifutásra -, ha elérem valamikor Mellonst msn-en, akkor küldöm is át neki.

Ha csak ezen múlik, és te leszel, előkerülök én neked. :) Tudod, hogy már egyébként is érdeklődtem, kíváncsi vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 12:25 
Írópalánta

meichan írta:
Én is félóránként ugrálok fel és járkálok néhány percig.

Nos igen, én is pontosan ezt teszem. Fél óra pihi, aztán 10-15 perc kőrözés a lakásban.

A fejezetemet átnéztem - többszöri nekifutásra -, ha elérem valamikor Mellonst msn-en, akkor küldöm is át neki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 11:20 
Fanficbúvár

Küldök neked sok sok gyógy puszit.Most a gyógyulásra koncentrálj főleg ha nem szabad sokat egyhelyben ülnöd,állnod.A friss megvár ahogy az olvasóid is.Tudom ám milyen nehéz betartani azt,hogy ne üljén olyan sokat egyhelyben.Én is félóránként ugrálok fel és járkálok néhány percig.Gyógyulj meg gyorsan*megölelget*Puszi,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 7:45 
Írópalánta

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen! A műtét nem volt túl komoly, de kellően megnehezíti most az életem, főleg az éjszakáim. Ez még legalább egy hétig így lesz. Tegnap voltam kötözésen, volt szerencsém látni... :cry:
Sokat nem szabad egy helyben ülnöm, sem állnom, de azért majd próbálok haladni a fejezetemmel is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 22:36 
Fanficbúvár

Szia drága!

Oh nem tudtam,hogy baj van.Remélem,hogy hamar meggyógyulsz >:D< Nagyon vigyázz magadra.Ne aggódj a frissre tudunk várni.

Puszika,mei. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 17:36 
Zöldfülű

Szia Germa!
Jobbulást kívánok, remélem hamar rendbejössz!>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 11:24 
Írópalánta

Szia! :D

alcím: Jöttem már egy kicsit picsogni és lelkizni...

Na akkor. Visszaolvastam a dolgaidat, amiket írtál, és szerencsére régebbi időpontban volt neked a mélypont. Sokaknak volt most ez. És van ez. Nekem is volt, néha még most is van. Ismerős az érzés, hogy folyamatosan dolgozik az agyad a történeten, de nincs lelkierőd és energiád írni... Valamelyik nap (talán vagy három-négy napja) legszívesebben csak írtam volna, de mikor elővettem a füzet, egy fél mondatot tudtam leírni. Halál komolyan egy fél mondatot. Ezt a fél mondatot tegnap kibővítettem két oldalra... de ennyi... pedig meg van az összes dolog a finishig... de nem jön az írhatnék, az erő hozzá. Pedig máskor négy óra alatt olyan sokat és gyorsan írok, hogy egy egész fejezettel készen vagyok (négy óra/öt óra alatt... kb 5000 szó... például a Lovelie Miyavi Ishihara || Apa lettem! c. történetemet meg négy óra alatt írtam meg... természetesen javítás utána, szebbítés meg ilyenek, de az alap megvan, amit fényesítünk...). A gépben olyan 11/12 oldal, a füzetemben 9 oldal.

De nem tudok írni, és olvasni sem. Nem visz rá a lélek. És nem is nyitom meg a történetet, hisz minek, ha úgy se olvasom? Csak nő a megnyitás száma... a kritika meg marad. Persze vagy két hétig nem is voltam itthon össz-vissz, majd csak írtam, aztán csak bámultam a plafont. És ez nem azért van, mert nem lenne jó a műved, mert de, igenis jó, az egyik legjobb az egész merengőn. Ezt leszögezhetem.

Ott vannak a megnyitások. Én körülbelül másfél hónapja már meg se nézem a számokat... mert iszonyú elkeserítő - most már nekem nem, mert nem nézem -, mikor látom, hogy megnyitották a történetemet 780-an (az előbb direkt megnéztem)... és vélemény van 33... amiből egy személy írt vagy hatot, egy-kettő másik meg kettőt vagy hármat. De mondjuk ez nagy szám, egy one-shotnál. De mégis... mikor még néztem a megnyitásokat, a számláló olyan négyszázötven/ötszáz környékén járt. Abbahagytam a figyelést. Következőnek megnéztem: 756... egy kis különbség. És nem is lehet mondani, hogy csak véletlenül nyitották meg (ami egy one-shotnál bizony előfordul, mert ott rögtön a fejezetet nyitja meg...), mert már régen lekerült a frissekről, már be van ketegorizálva, így kutatással, kereséssel lehet rábukkanni, vagy a nevem által.

Van egy másik történetem, amit kereken 365-en olvastak végig. Az utolsót ennyien nyitották meg. Van asszem 48 véleményem, ahol vannak, akik fejezetenként írtak, van, aki már másodjára, harmadjára olvassa, de ír nekem. Van kettő nem odakapcsolódó is.

Ebből csak azt akartam kihozni, hogy te se a számlálóval törődj, mert az csak elkeserítő, és nagyon rossz az arány.... Nem kell megnézni. Én belefásultam ebbe, így el tudtam arra a szintre jutni, mikor már nem érdekel a dolog. (kivéve egynél, a legújabb, miyavis történetemnél, amit megnyitottak vagy száznegyvenen, hagytak nekem hét véleményt...) Az ilyen tudatok elkeserítőek, és nem nagyon hozzák meg a löketet a folytatáshoz.... :?

Más! Amint én is tudok már majd olvasni minden fájdalom nélkül, természetesen el fogom olvasni a frisseidet - és nem csak a tieidet -, a fordítást meg már előre várom! :) Biztos nagyon jó lehet! *tenyérdörzsi*

Mindenestre, én figyelemmel követem minden elhanyagolt olvasott történet frisseit és az írók munkásságát, de ha nincs erőm...

Megint más: Utólag is Boldog Névnapot! $rose :)

Szerk: Műtöttek? Remélem, semmi komoly, és jobban leszel/jobban vagy! $rose

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 13 (csütörtök), 10:07 
Írópalánta

A Megtalált válaszok új fejezete majdnem készen van, még ellenőriznem kell és mehet mellonshoz javításra. De mivel tegnap műtötték a lábamat, nem tudom melyik nap fogom befejezni. IGyekszem vele, még egy kis türelmet kérek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 17:41 
Szárnybontogató

Germa írta:
Nagyon úgy néz ki, hogy a keresztbe tett ujjaitok meghozták az eredményt, mert a tegnap megírt kérelemre már meg is érkezett a válasz. Kemény egyetlen egy mondat, de a lényeg benne van. Szóval zöld utat kapott a dolog. *mosolyog*

Ó, hát én nagyon remélem, hogy tetszeni fog. Mellonsnál már az első három rész, szerintem néhány hét múlva, ha van némi tartalékom, akkor elkezdem majd felpakolni.

Az ítéletembe vetett bizalmatokat és a kedves szavakat köszönöm szépen. :-*

Éljen!! :D Csak nyugodtan tartalékolj, neked is jobb lesz már úgy feltöltögetni a fejezeteket, hogy tudod, még lesz mihez nyúlnod, nem mellesleg nekünk sem kell majd annyit izgulni a következő részig. :)
A Megtalált válaszokkal hogy állsz? :) Remélem nemsokára abból is tudsz frissíteni! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 13:26 
Írópalánta

Nagyon úgy néz ki, hogy a keresztbe tett ujjaitok meghozták az eredményt, mert a tegnap megírt kérelemre már meg is érkezett a válasz. Kemény egyetlen egy mondat, de a lényeg benne van. Szóval zöld utat kapott a dolog. *mosolyog*

Ó, hát én nagyon remélem, hogy tetszeni fog. Mellonsnál már az első három rész, szerintem néhány hét múlva, ha van némi tartalékom, akkor elkezdem majd felpakolni.

Az ítéletembe vetett bizalmatokat és a kedves szavakat köszönöm szépen. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 22:22 
Fanficbúvár

Szia drága!

Teljesen egyet értek.Kell legyen néhány kész feji,hogy aztán bizti kapjuk a frisseket.Nem aggódóm a történet miatt ha te megszeretted akkor biztosan nagyon jó.Én is küldöm a virtuális szorítást és még itthon is szorítok,hogy megkapd az engedélyt.Az indulatok miatt pedig nem félek mert az a jó történet ami képes heves érzelmeket kiváltani.A saját írásaid erre a legjobb példa.Amit pedig eddig fordítottál azt hiszem az is elég heves érzelmeket váltott ki.Szóval én nem aggódom a történet biztos nagyon jó.

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 17:56 
Szárnybontogató

Szia! :)
Örülök, hogy végül úgy döntöttél, hogy engedélyt kérsz a fordításra, és küldöm a virtuális szorítást, hogy megkapd! :) Az nem baj, ha más megvilágításba helyezi a dolgokat, kíváncsian várom! Ha te megszeretted, akkor biztos jó kis történet! :)
Pussz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 10 (hétfő), 15:19 
Írópalánta

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok, hogy eszetekbe jutottam. *meghatódott*

A fordítási történetről egyelőre annyit, hogy egy meglehetősen hosszú (lementve több, mint hatszáz oldal) Drarryről van szó, ami abszolút kedvencem lett, és ami nagyon sok (több ezer) véleményt kapott már. Sokáig vacilláltam, hogy kérjek-e rá engedélyt, de úgy döntöttem, kérek, és meglátjuk mi lesz. Már bétám is van hozzá, bár szerintem nem igazán tudja, hogy mit vállalt *kuncog*.
Azt még nem tudom, hogy mikor fogom tudni feltenni, az első három fejezete már készen van, de még várnék vele, hogy legyen tartalékom. És nem utolsó sorban, ahogy azt már szinte megszokhattátok tőlem, ez ismét egy olyan írás, ami meglehetősen más megvilágításba helyezi a dolgokat, és már most gyanítom, hogy "indulatokat" fog kiváltani.
Szóval a napokban megírom majd az engedélykérő e-mailt, aztán meglátjuk, mit szól az írója. :wink:

Kéretik a kezeket csuriba rakni és szorítani.... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 20:23 
Fanficbúvár

Szia Germa!

Remélem a nyaralás jól telt és sokat tudtál pihenni.
Jújj tényleg mostanában volt a névnapod.Utólagosan is Nagyon boldog névnapot drága $rose Szégyenli magát pedig amikor láttam még eszembe is jutott,hogy írjak ide :oops: Hát azt hiszem most már kijelenthetjük,hogy teljes mértékben szita az agyam :-D

Remek híreket hoztál.Nagyon de nagyon örülök neki és már nagyon várom a Megtalált válaszok új fejijét és öröm mámorban úszok az újjabb fordítási hírek miatt.Azt lehet majd tudni,hogy milyen történetet fordítasz?
Ne aggódj nem akarlak sürgetni vagy ilyesmi csak lelkesedek de azt nagyon :lol:

Nos örülök,hogy jól vagy.Nagyon várom a új részeket*most boldogan vigyorog*Puszka,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 16:12 
Szárnybontogató

Ritkán járok itt a fórumon, és most nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jó híreket olvashatok. :D Remélem jól telt a nyaralás, sikerült kipihenned magadat!
Utólagosan is BOLDOG NÉVNAPOT Neked $rose
Puszi! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 15:51 
Írópalánta

Helyzetjelentés! :lol:

Először is: megjöttem a nyaralásból, és reményeim szerint hosszabb kihagyás már nem is lesz.

Másodszor: Elég sokat sikerült írnom, így reményeim szerint néhány nap múlva (kb. a jövő héten valamikor) sikerül átküldenem majd mellonsnak egy fejezetet javításra a Megtalált válaszokból.

Azonkívül fordítási terveim is vannak, szinte biztos, hogy megkérem az engedélyt nemsokára.....

Na, elég jó híreket hoztam? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 25 (szombat), 6:02 
Könyvmoly

Jó nyaralást, Drága!

Nagyon nagyon várunk vissza :)

Pussz :)

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 24 (péntek), 13:31 
Fanficbúvár

Drága Germa!
Most,hogy tudom,hogyan kell a fórumon írni biztos lehetsz benne,hogy rendszeresen fogok jönni.Bár azt még nem tudom,hogy miként kell az idézeteket illetve néhány mondatot kiszedni egy másik hsz-ből de majd erre is rájövök :-D

Azt nem tudom pontosan,hogy mikor mész nyaralni a családoddal de azért nagyon kellemes pihenést kívánok nektek.

Puszi,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 17:44 
Írópalánta

meichan írta:
Szia!

Ó, hát én nem is tudom, mit mondjak. Igazán aranyos vagy, hogy írtál ide nekem. *meghatódott* Valóban volt egy mélypont, és elgondolkodtam rajta, nem publikálok. De sok kedves visszaszólást kaptam, és nem utolsó sorban mellons is szétrúgta szóban a hátsóm, hogy ezzel foglalkozom, és felhívta diszkréten a figyelmem arra, hogy túlreagálom. :lol:

Nos, lehetséges, hogy így volt, mindenesetre úgy éreztem szükségem van némi visszajelzésre, hogy van igény arra, amit csinálok. És mivel szép számmal kapom a véleményeket, egy szavam sem lehet.

A te véleményeidnek mindig nagyon örülök, mert iszonyú jó látni miket mozdít meg benned. Persze mindenki másénak is ugyanúgy örülök.

Köszönöm, hogy írtál. Igyekszem majd a folytatással. És külön megható, hogy újra és újra olvasod/olvassátok a történeteimet. Remélem jársz még majd erre, ne aggódj, mindent jól csináltál.

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 11:50 
Fanficbúvár

Szia!
Nos nem vagyok egy nagy fórumozó de most én is megküzdöttem vele és csak remélni tudom,hogy a jó helyre megy amit írok.Teljesen egyet kell értenem Gernonnal.Talán nem is kell említenem,hogy rám milyen hatással vannak a történeteid mert úgy gondolom,hogy ez teljesen érezhető a hozzászólásaimból.Amikor azt olvastam,hogy milyen sokszor nyitják meg a történeteidet és a kritikák száma nem éri el azt a számot komolyan eltűnődtem azon,hogy nem kéne-e jeleznem a kritikáknál amikor én újra és újra megnyitom,hogy olvashassam mert bizony én nagyon sokszor olvasom újra az elejétől még a folyamatban lévőket is.Szóval csak azt akartam tudatni,hogy imádom az összes történetedet és boldog vagyok,hogy olvashatom.Remélem,hogy te is hamarosan kimászol a krízisből és nem fogod úgy érezni,hogy nincs értelme mert ez nem igaz.nagyon sokan vagyunk akik szeretik olvasni a történeted és nekem személy szerint nagyon sokszor segíteni is tud egy egy történeted.Ne érezd úgy,hogy magadnak írod mert itt sokan vagyunk akiket igen is érdekel.Remélem,hogy egy kicsit tudtam segíteni neked.

Nagyon kellemes nyaralást kívánok neked és pihenj sokat.

Sok sok pusz,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 6:51 
Írópalánta

Gernon írta:
Hali!

Sziaaa! De jó téged itt látni. Nagyon örültem, hogy írtál, igazán jól esett. Úgy látszik lehet valami a levegőben, mert ez a mélypont most sokakat elkapott. Örülök, hogy te a tiédből már kifele mászol, azt hiszem már én is megtaláltam a felfelé vezető utat. :wink:

Köszönöm szépen a biztatást, jó látni, hogy szereted és várod az írásaimat. Az pedig, hogy azért regisztráltál, hogy mindezt elmondhasd külön megható. Már túl vagyok a nehezén, nem hagyom abba, írom majd szorgalmasan. A nyaralásra is jön velem egy füzet, hátha lesz időm és ihletem írogatni. *szemét forgatja, mert pontosan tudja, hogy két gyerek mellett erre szinte semmi esély sincs*

Köszönöm, hogy írtál, remélem látlak még majd erre.

Neked is további szép nyarat.
Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra