Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 23:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 11:12 
Írópalánta

"A barna haj az biztos." He-he-he. :-P

Nálam a rövid haj a biztos, ha már itt tartunk. :D De egyébként a lila ujjatlan és farmer halásznadrág is lassan a biztos kategória felé kezd közeledni. :-D

Vííí, már csak alig több, mint 4 óóóóra! :D:D

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 11:09 
Betűmániákus

Köszönöm a sok biztatást! >:D< >:D< Mind jól jön... Olyan Drágák vagytok, de én egyre jobban elbizonytalanodom... :oops: Na, föl a fejjel.
A terv viszont változott, mert holnap megyünk... X-( A barátnőmnek akivel megyünk - Kacsintó Sári :)) - most telefonáltak a rendőrségről igazolvány csináltatás ügyben, mert holnapra kapott sorszámot. $dead :roll: Igen, ilyen a mi formánk... Rossz ómenek sokasága. Elszakadt az utazótatyóm, rájöttem, hogy nincs borotvám... eltört a kedvenc csatom... és magamban se vagyok biztos $ear ~x( Én már...nem is tudom. Tuti van valakije. Június már rég elmúlt, azóta pedig lehetett félszáz csaja. Én pedig nem akarok egy lenni a sok közül... 8-| Igen, súlyos önbizalomhiányban szenvedek...De :roll: valakinek az is kell.

Na, jó. Tehát ma még leszek. Búcsúzkodási akcióm ezennel lefújva, és holnapra tolódik. Jó traccsolást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 10:58 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Igen, Shanon én is határozottan úgy érzem, hogy van esélyed... de ezt a témát nem akarom már az unalmasságig húzni, főleg, miközben arra bíztatlak, hogy ne éld bele magad! :-P Szóval nem a legjobb taktika, ha én is elkezdek reményeket ébresztgetni! Befogtam! :wink:

De amúgy hiszek neked KyKy, tényleg nagyon jóó hallani a saját nevünket, főleg... néhány embertől. :oops: 8-> Mert az azt jelenti, hogy veled beszél...:-D

Okés, akkor 16:40-kor fornettis, igyekszem azért odaérni 16:30-ra.
Hogy én miben leszek, arról még fogalmam sincs, bár lehet, hogy ha ti is a lilára voksoltok, akkor én is abban leszek!:-P De nem tudom, ez majd indulás előtt dől el. A barna haj az biztos! :wink:

Pusszancs!

:-* >:D<

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 9:00 
Könyvmoly

Jó reggelt/napot csajok! :D

Úúú, hogy én hogy le vagyom maradva, pedig én aztán sosem szoktam… Alkotattok tegnap, az egyszer már biztos… (mindenki örült, hogy nincs KyKy, aki állandóan belepofázzon… :P)

Shanon! Neked kellemes utazást kívánok, egy élvezetes fél hetet, és persze sok-sok kalappal a Deszkás fiúhoz, akinél én érzem, mindenképpen rengeteg esélyed van. A próbálkozása szerinte amúgy aranyos, és különben is. Volt egyszer egy felmérés, miszerint az emberek szeretik viszont hallani a saját nevüket, főleg, mikor konkrétan őt szólítják meg. :)
Nekem pont van egy olyan ismerősöm/plátói szerelmem (<- mennyire azonos a kettő, mi? xD), aki szerintem még egyszer sem mondta ki a nevemet, sőt! Előttem tuti nem… :( És nekem hiányzik is. :(
Persze, értem én azt, hogy nem kell túlzásba vinni, mint pl. ez, de az igazat megvallva, nekem tetszett, szerintem aranyos.
Úgyhogy egy rakatnyi szerencsét küldök neked, nálam már úgysem segít… :S És persze, Ailana elméletével, miszerint ne éld bele magad a dolgokba, én is egyetértek. :)
Majd kérjük a beszámolókat, és persze a képeket is! :D Én még nem is láttalak téged, hogy hogy nézel ki, pedig egy hajón szolgálunk! :D Ez így nem mehet tovább! xD

SW: Maradjunk annyiban, hogy nekem akkor is lesznek fenntartásaim az első három epizóddal, bár azt meg kell hagyni, hogy Ewan McGregor, és a Schindler listája-ból a pasi, igen jó színészek, és jól játsszák a szerepüket. Na és Jar Jar Binks… xD Legjobb… :D
De akkor is… Luke és Han Solo az igazi… ^^)
Artut (R2D2) is nagyon szeretem, annyira kis helyes, mindig a kutyusomra emlékeztet… :$

És végül: A mai Randi: Jelentem, sötétlila, mellrészénél csillogós, ezüstszínű és flitteres felsőben vagyok, fekete szoknyával, és majd még eldől, hogy papuccsal, vagy magassarkú cipővel. Hajam hajráffal hátrafogva, körmöm pirosan tündökölve… (na, nem mintha ez sokat nyomna a latban, de valamivel le kellett zárnom a dolgot. xD)
Mayával megdumáltuk, hogy akkor ott Kökin a bérletes/jegyes bódénál találkozunk, átsuhanunk Határ útra, ahol is felszedjük drága Ailánkat, aki vagy a Fornettis mellett fog várni ránk, vagy mi rá. :)

16:30 - Köki
16:40 - Határ út

Ennyi lenne a nagy helyzet! :D Alig várom a mai napot! ^^)

Aila betegséggel hogy állsz? Torkod?
Maya, te? Még ép és egészséges vagy? (Nem sokáig.. hehehe :P)

Na, akkor részemről ennyi lenne.

Honizok és Aloházok minden KEDVES olvasómat! :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 23:29 
Írópalánta

Én is pont így bele szoktam élni magam a dologba... aztán jön a zuhanás le a felhőkből. Hajhaj :?

Azért, én úgy látom, ebből lehet valami, Shanon. És az hogy magas, külön jópont, még ha te nem is vagy egy langaléta, akkor is! :-D

Áh, és ha már a húgánál ilyen protekciód van... :D Az sem árthat. :-P

Szóval, szurkolok ám nagyon! ;)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 21:27 
Betűmániákus

Ailana írta:
Hát nem tudok újat mondani, csak hogy nagyon szorítunk érted!:-D

Viszont tényleg ne éld bele magad! :-P Nálam legalábbis ez a taktika szokott beválni: ne várj semmit és akkor minden jobb lesz. Viszont ha elkezdesz álmodozni, akkor a valóság biztosan nem tudja überelni az álmaidat! Ez fizikai képtelenség, főleg ilyen kreatív emberkénél, mint te! :wink:

Persze ez csak szöveg és nagyon ritkán szokott sikerülni, hogy megálljam az álmodozást... :oops: Utána viszont tízszeresen megéri! :-D

Szóval hajrá!:-P

Pusszancs és szép álmokat!

Ailana

*pacsit*

Ugyanez a helyzet velem is... :-S De amikor annyira cukor :cry: :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 21:25 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát nem tudok újat mondani, csak hogy nagyon szorítunk érted!:-D

Viszont tényleg ne éld bele magad! :-P Nálam legalábbis ez a taktika szokott beválni: ne várj semmit és akkor minden jobb lesz. Viszont ha elkezdesz álmodozni, akkor a valóság biztosan nem tudja überelni az álmaidat! Ez fizikai képtelenség, főleg ilyen kreatív emberkénél, mint te! :wink:

Persze ez csak szöveg és nagyon ritkán szokott sikerülni, hogy megálljam az álmodozást... :oops: Utána viszont tízszeresen megéri! :-D

Szóval hajrá!:-P

Pusszancs és szép álmokat!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 20:14 
Betűmániákus

Higgyétek el, hogy én se vagyok egy pasifaló. Egyetlen komoly kapcsolatom se volt... :roll: De nem is érdeket/érdekel túlzottan... Mármint, van elég bajom enélkül is. Bár néha azért jólesne valakihez odabújni, dee... Én kicsit, izé vagyok. Télen is minden jelentkezőt leráztam. Olyan stréber dumát beírtam chat-en, vagy mélben, hogy szerencsétlenek már szerintem sokkot kaptak... :oops: De nem érdekeltek. Egyszerűen úgy pörgök, hogy nincs időm ilyesmire, és akkor se volt... Ő meg, tök aranyos, és kommunikatív. Mármint ezt hallottam. Meg türelmes is... Hozzám meg kel türelem, nem is kevés... :lol: De nem tudom. Majd kiderül. Nem szokásom beleélni magam ilyesmikbe, mert... minek? Lehet, hogy már van valakije. Nem kizárt, mivel nem csúnya...Sőőőt. :-S Ez jó, de hátrány is bizonyos szempontból. De ha lesz valami, mindenkit értesítek... Csak kapjak működő mél címeket pü-ben. :D Bár, akkor is küldök majd, ha nem találkozunk Deszkással. :) Nem vagyok depis típus, ha nem jön össze valakivel valami... :P De speciel van róla egy képem... Mire nem jó az internet... Különben ő is regizve van egy ilyen társoldalon, csak tavaly jelentkezett be utoljára, szóval nem jelöltem be, mint ismerőst. :-) Ha talizunk, majd mondom neki, hogy tessék bejelölni! De képeket tudtam szerezni... :#-) méghogy nem élem bele magam... :g Jól van, oké? Én mindig előregondolkodó vagyok...most meg pláne. :D

Hát Alilana, azt tényleg látni kellett volna több embernek is... :lol: Mosdóból jövet szólított le. Különben nem szaladt el vagy ilyesmi... Csak megpördült, hátraarcot csinált és elment. :roll: Különben van egy húga, akit imád. :) Szerintem ő is tök ari. Asszem egyidős velem, de ez nem biszti...lehet, hogy fiatalabb egy évvel...??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 19:59 
Fanficbúvár

Jaj, szerintem ez nagyon cuki dolog! :oops: 8-> 8->
Megnéztem volna azt a névismételgetést, aztán megpördülést! :wink: Nem tudom, miért, de most rögtön a Kontrollos Gyalogkakukk mozdulata jutott eszembe róla! Ő pedig nagyon kis drága volt! :-D

És szerintem ez a névismételgetés pedig érdekes - mármint határozottan pozitív szempontból! És szerintem van benne valami kreativitás is, már a maga módján! De mindenképpen ari! És akkor ezek szerint olyan kis hülye! Már ezt is jó szempontból mondom - az én szótáramban a hülye kizárólag pozitív jelzőként szerepel és én imádom az ilyen srácokat. A komolyság úgyis unalmas! :-P

Azokból pedig, amiket háttérinfóként elmondtál, külön jó dolgok sülhetnek ki. Most már mindenképpen várom azt a fotót! És fotóz, mert később, hidd el, abból fogsz élni - tapasztalatból mondom... :cry: - de akkor is jó rájuk nézni, csak nézni és nézni... Őt. :wink:

Az pedig, hogy magas, egyáltalán nem baj. Legalább vehetsz magassarkút! :-P

Majd e-mailban oszd meg velem a nevét is, please!:-P

Én is csatlakozom Maya kórusához!:-D

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 19:13 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
Fúú, szerintem ez tök biztató. :-D

Jó-jó, nem túl kreatív a csávó, hogy a saját neved mondogatásával udvarol, de ez akkor is udvarlás!
Szurkolok nagyon! ;)

kórus: Hajrá, Shanon! Hajrá, Shanon! :-*

Köszönöm. Legyen igazad. Amúgy hallottam róla ezt-azt... Step up rajongó, kedves, okos - báááár, hmmm :roll: , ez különben lehetséges, mert az ő osztályuk lett iskolaelső 4,80-as átlaggal az osztály tanulmányi eredménye alapján. Gondolom, nem lehet intős emberke... És 2 év van köztünk. És magas. Szerintem 180akárhány cm, én mag vagyok 162-3, pffff :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 19:02 
Írópalánta

Fúú, szerintem ez tök biztató. :-D

Jó-jó, nem túl kreatív a csávó, hogy a saját neved mondogatásával udvarol, de ez akkor is udvarlás!
Szurkolok nagyon! ;)

kórus: Hajrá, Shanon! Hajrá, Shanon! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 18:51 
Betűmániákus

Én is remélem, hogy lesz valami kép..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 18:39 
Fanficbúvár

Hát Shanon, akkor neked nagy nagy kalappal Deszkáshoz, nagyon szorítok, hogy összejöjjön a dolog - ha már én ilyen szerencsétlen vagyok ezen a téren, hogy... - de ezt hagyjuk is, mert csak rossz kedvem lesz, pedig ma boldog vagyok. Nemtom, csak úgy ok nélkül boldog!:-D De ha eszembe jut megint, akkor belemászik az összes gondolatomba, elképzelem és ... :cry: Na, nem, most nem hagyom! Jó kedv, jó kedv!!!:-D

Na szóval, Shanon, ha hazajötték, kérjük a képet. Apropó, én még rólad is várom azóta is e-mailben, szóval... Fotózkodj csak!:-P

Honi a aloha!

Pusszancs!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 18:03 
Írópalánta

Hű, egészen elburjánzottak itt a hsz-ek. :-P
Gyorsan én is ráteszek egy lapáttal. :-D

Á, szóval ez a nagy terv, engem is meg akartok betegíteni! Most lebuktatok! :D

Jól van, nem bánom, értetek még ezt is hajlandó vagyok vállalni. :-D

Tényleg, Chewy, Han Solo és a droidok... :x

Shanon, szurkolok a Deszkásodhoz, remélem, összejön és hamarosan láthatunk képet kettőtökről. 8->
Különben majd télen kifecsegheted majd magad, mert kell legyen tali, veled is!!

Amúgy én is borzalmasan le leszek majd maradva, majd muszáj lesz informálnatok mindenféléről! De az lenne a legjobb, ha szorgosan irogatnátok a topicba, és akkor minden újdonsáh itt lenne, csak visszagörgetek és kész is. :)

Bétázással énis folyton le vagyok maradva... :oops:

Na, honikák, alohák, kedveseim!
Majd még jövök, még ugye fel kell raknom a fejezetet... :-D

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 16:59 
Betűmániákus

Szép napot nektek barátnéim! >:D<

SW témához nem szólnék hozzá, mert fölösleges lenne a nem létező véleményem taglalása. :roll:
Aztááán, legyetek jók, vagy rosszak is, de azt csak okosan. Holnap délutánól nem leszek csütörtök-péntekig... esetleg holnap délelőtt még fölpillantok, de ez se 100%, mert szaladgálok egyet utazás előtt. Igen-igen, én ilyen utolsó pillanatos fazon vagyok utazás terén... egész szünetben alig-alig tettem ki a lábam a faluból, pont az utolsó héten kell utazgatnom, dee, alig várom a barátnőm miatt, meg van ott valaki aki... nagyon cukor, nagyon édes és áhh! olvadok, ha rá gondolok 8-> Pedig nem volt még ilyenem /:) Különben szőke haja van és eléggé magas hozzám képest és... kicsit félek, mert az utolsó éve egyetem előtt, de egy év alatt még sok dolog jöhet... Szóval részben miatta is vágyok délebbre... Mellesleg, Ailana, hasonló beceneve van, mint Lola lovagjának: Deszkás... :x Remélem, tudok képpel szolgálni róla... Szurkoljatok.

Nektek meg meg KELL gyógyulnotok, vilu? ;;) Semmi fagyi, hideg üdítő, hanem egyenesen a Sirius teázó! Traccsoljatok, álmodozzatok, télen pedig majd én is dirigálok nektek. Addig jó nektek, még hárman vagytok, mert én képtelen vagyok befogni... Ha győzném pötyögni, amit gondolok, akkor itt méteres hsz-ek lennének... :lol: De nekem is csak két kezem van...
Ha hazajövök viszont részletes beszámolót követelek, szóval, amint hazaértek lehet kezdeni a körmölést... :-P

Le leszek maradva, mit a borravaló frissek terén is, de nem érdekel. Bétáznom is kellene - most is kellene cirka 23 oldalt, deee, áhh. Iskola közben is leszek, bár jelentős változásokon fog átmenni a napi beosztásom, de mindenre és mindenkire jutni fog idő. :twisted:

Asszem ennyi. Estig még benézek, addig is:

>:D< >:D< >:D< :-* :-* :-* :x :x :x Nektek

ShanonSpeciáliszt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 16:28 
Fanficbúvár

Már vártam ám a válaszaitokat nagyon! :-D

Helyes, helyes, hogy nem marad el a tali, majd szépen megfertőzzük egymást és úgy lesz a jó. :-P
Most nincs kontrétan semmi, hogy miről is írjak, csak szólni akartam, hogy egyelőre tudom tartani a lépést. :wink:
Mit is akartam még...? :-? Ja, igen! :-D Hogy én minden SW-ot imádok, az elejétől a legvégéig, bár aláírom, a régi trióval nem versenyezhet az új, de az 1-2-3.nak is vannak jó részek, hohó, de még mennyire! :-D
Jar Jart én is imádom, na meg a droidokat, az itt "még fiatal" 3CPO-t meg azt a drága R2D2-t! 8->
Na és akkor a szerelmeseket még nem is említettem! :wink: Anakin nekem jöhet gyerekként, felnőttként :wink: , vödörfejű Vaderként :g , szerintem nagy karakter.
És hát a régiekből pedig Chewbacca és Han... 8-> , na meg azok a "mukik" az utolsó részben az erdőből! :wink:
Egyszóval én a SW-ot az elejétől a végéig nagyon szeretem!:-D

Na megyek is!

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 15:03 
Könyvmoly

Jaj! :D

Először is: Én pont azt írtam, hogy a régi filmeket szeretem a SW-ből, szóval Lanim, nem vagy egyedül a dologgal, hogy HP, és SW szeretet. :D :-P (Luka-ba szerelmes voltam, most már csak a drága Han Soloba.. xD)

Maya, veled meg egyet értek, hogy az újakból csak, amikor még kicsi Anakin, azok a jó rész. :D (Azaz az első.)
A másodikkal, a Klónok támadásával még csak-csak elvagyok, de a harmadik részt egyetlen egyszer láttam, és már akkor sem tetszett... :S Szerintem, mondom: túlakciózták. :D

A felsődet, a lilát meg fogom ismerni, de szerintem azért nem csak amiatt foglak felismerni, vagy te engem (nem tudom, ki ér oda előbb, bár szerintem én, mert én már olyan 20-25 körül beérek, ha a buszom jól megy, márpedig jól szokott)

Aila, téged meg majd megismerünk mindenképpen. :D Ketten csak nem tévedünk vakvágányra, nem igaz? És különben sem hiszem, hogy 16:40-kor olyan rengeteg rád hasonlító lány ácsorogna az aluljáróban, a fornettis mellett. :D Szóval, no para, megoldjuk! :D

Torokfájás? Ó, szegény! Én nekem is az van ám.... meg nátha, köhögés (ami ma van a tetőpontján), plusz fejfájás, szádülés (a sok köhögéstől), de ha már a melót is kibírtam, akkor a holnapi talit, amit annyira várok, mindeképpen kifogom! És különben is! :D Maya is beteg kell, hogy legyen! :P

A számodat akkor meg majd holnap megadod, mert én vagyok az az ember, aki mindig tud telefonálni, de legalábbis egy smst küldeni, mert előfizetéses vagyok. :)
Szóval, ennyi! :D

Na, akkor megyek haza kúrálni magam, de úgy érzem, holnapra már jobban leszek, mert minden nap egyre jobb... :D Tegnapelőtt torokfájás ezerrel, tegnap takony, ma köhögés... holnap SEMMI (elvileg).

Na, csók a csajoknak, már igyekeznem kell, mert lekésem a buszt... xD

Honi a Aloha, kedveseim! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 13:57 
Írópalánta

Én is szeretem a Star Warst. Vagy legalábbis néhány részét. Azt a helyes Sithet (kövezzetek meg, rajongók, nem tudom a nevét), akinek két oldalú kardja van, pl kifejezetten imádtam. :-P

És Jar Jar Binks igazi nagy kedvencem, a kis Anakinről nem is szólva.
A később készített részekkel viszont én is hadilábon állok, bár nekem a kedvencem az, amikor még Anakin kisgyerek.

Hát így. :)

Részemről a tali mindenképp áll, és nyugi, úgy tudom, KyKy sem lépett vissza. :)
Azonkívül meg az eltévedések szörnyűek, de valahogy utólag mindig van haszna a dolognak, és végül mindig örülök neki. :-D

Na, ennyi voltam most. :)

Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 11:34 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-D

Hát azt hiszem, lassan le kell tennem arról a törekvésemről, hogy próbálok lépést tartani a ti überhiperszuper gyors üzenetváltásaitokkal, de hát ilyen az élet... :oops: :wink:
Nem lehetek mindig az élen, valakinek utolsónak is kell lennie! És ennek is van jó oldala, legalább senki sem akar már megelőzni. Bár azért a lekőrözést kikérném magamnak, szóval vigyázzatok! :-P

Hát hazaértem, ahogy mondtam, megvolt a családlátogatás - kiegészülve egy jó kis KFT koncival! Jeee! :lol:

Én még mindig nem tudom, milyen ruhában leszek holnap, idő és kedv függvénye a dolog.
KyKy, a számodat felírtam. Én egy egészen egyszerű ok miatt nem írom ki az enyémet: nem tudom fejből :oops: XD, felállni és kimenni érte a másik szobába pedig lusta vagyok.
Jól van na, ne tessék megbotránkozni, magamat nem szoktam hívni! :-P
Másrészt pénz sincs a kártyámon, szóval... vicces lesz... de majdcsak megtaláljuk egymást.
Úgysincsenek véletlenek, az esetleges vakvágányok - jelen esetben eltévedések - pedig úgyis kellenek, hogy a vége jó legyen (így sikerült nagyon jól az egyik estém a múlt héten! 8-> )

KyKy, én is beteg vagyok! :-( Pontosabban nem beteg, csak a torkom fáj és már nem tudom, hány strepsils (na, ezt se biztos, hogy így írják :wink: ) se segít - már az ízét is utálom. :?
De azért a tali áll, ugye?

Hé, emberek, akkor én most jelentem, hogy én IGENIS szeretem a Star Wars-ot nagyon nagyon!! Szóval ne bántsátok! :cry:
A filmek (főleg a régiek) igazi klasszikusoknak számítanak, pont nemrég kaptam el a tv-ben a 4.-et és megint elámultam, hogy milyen jó! Úgyhogy tessék egy kis tiszteletet mutatni Lucas bácsi irányába! :-P
És tessék, én vagyok rá az élő példa, hogy szeretheti valaki egyszerre a HP-t és a SW-ot is! :oops: :wink:

Shanon, a neveddel kapcsolatban én bedobnám a kalapba, mint lehetőséget a Shanie-t is!:-P Szerintem arin hangzik, bár a Shanon a legjobb, ezt aláírom! :-D

Felőlem hívhattok ahogy akartok! Szabad a pálya! :-P

KyKy, jobbulást!

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 10:25 
Írópalánta

Halihó!

KyKy, ideért a baglyod, lassan megyek is olvasni! :D

Ha nem lesz hideg holnap, akkor a kedvenc lila ujjatlanomban megyek. Azt eltéveszteni is nehéz, meg imádom is. :-P

Mindjárt holnap van! :D

pusszi:
MMM :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 7:07 
Könyvmoly

Bezony ám! Sőt, azon belül is az Idegenrendészeti Osztályon. :D
Jó kis állás 19 évesen. :) (18 voltam, mikor ide kerültem, bár csak két hónap választott el a 19-től, de mégis... )
Még számomra is hihetetlen, és szoknom kell a dolgot. :)

Elmenni csak nem fogunk egymás mellett, de azért holnap reggel még leírom, hogy mibe, milyen felsőbe leszek holnap, így is pedzegetem a rikító zöld ingemet, de majd még úgyis kitalálom (azt az inget a legegyszerűbb megtalálni.. xD)

*nem létező pacsis smiley* :D

pusszí, és szép napot minden erre tévedőnek, köztük is leginkább a KASMÍR-oknak! :D

KasmírKyKyKormányos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 15:47 
Betűmániákus

Reptéri rendőröknél titkárnéni... Jéééé, de jóóó. Az szuper. :D
Oh, ha látattok képeket, az jó. Így már kevesebb az esélye annak, hogy elmentek 1más mellett. :lol:
És naná, hogy aggódok.
Pacsit a közös gyógyszerutálat miatt!*nem létező pacsis smiley*

Pusziii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 15:33 
Könyvmoly

Jaj, de nagyon nevtettem! :D
Már azért képeken láttuk egymást, szóval, azért annyira nem lesz gáz, remélem! :D

Én a reptéri rendőröknél vagyok titkárnéni, nem azzal van a gáz, elmehetnék betegácsira, csak szerintem nagyon haragudnának rám, az meg nem hiányzik... főleg, hogy mindenki szabin van, és nincs ki megcsinálja helyettem a dolgot... majd max bemegyek, és szarrá köhögök mindent és mindenkit, és talán akkor hazaküld a főnököm. :D

Na, de aranyos vagy, köszönöm az aggódást! Én sem vagyok oda a gyógyszerekért, elkényelmesedik a szervezetem tőle... :S

Na, pusszancska!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 12:26 
Betűmániákus

Jaj, Kyky! A talitokra tessék meggyógyulni! :lol:
Mellesleg, mit dolgozol??? Mármint, hogy kötelező a megjelenés. Mert ilyenkor ez kellene legyen egy napod, mármint így kellene kinéznie: tea, gyümölcs, pihi, tea, gyümölcs, pihi, erőleves, pihi, gyümölcs... rostos üdítő, esetleg ;;) Munka lehetősége pedig kizárva. De mindegy. Gyógyszert az nem ajánlok, mert nem szeretem őket, hiába ez a "hivatásom". Én csak keverni szeretem őket, adagolni, ajánlani nem. Én a természetesség híve vagyok.

Ez érdekes. Van fotótok egymásról? Bármilyen? Mert tök nevetséges lenne, ha mondjuk x telefonálna y-nak, hogy heló, itt vagyok aaa...nem tom hol, piros trikóban, erre ott áll melletted.*gonosz* Bocs, de ezt nem hagyhattam ki. :twisted: =)) Elnézést :D

És a SW-hoz visszatérve, egyszer utánanézek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 12:13 
Könyvmoly

Ja, igen! Köszönöm a puszikat, sajnos úgy tűnik erősebb módszer kell, mert nem nagyon segít... :( Egyre rosszabbul vagyok, és ráadásként még dolgozni is muszáj bemennem, mert mindenki most ment szabadságra, és mindenkit én helyettesítek... ha most hiányzok, szerintem páros lábbal penderítenek ki... :S

Mindegy...

Még azt akartam Maya: már Ailanának is mondtam, hogy szerintem érdemes lenne egy telefonszám csere, ha bármi közbe jönne, és baromira nem vagyunk online... nem? Vagy csak én érzem így, és függök túlságosan is a mobiltól? :D

Mindenesetre én most ide leírom a sajátomét (nem tartva attól, h bárki erre tévedő visszaélne vele, ha mégis, ám legyen!, és akkor max küldhettek nekem egy sms-t, h "Szia, én vagyok... Maya/Ailana." xD

0620/261-34-88 - ezen vagyok ééén (őkegyelme) elérhető a nap 24 órájában, miből 8 órát igen fontos napi teendőmmel foglalatoskodom, nevezetesen az alvással, szóval, akkor csak kényes ügyekben zargassatok, ha kérhetem... :P

Csóóóók! (K)

KASMÍRKyKyKormányos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 12:04 
Könyvmoly

Húha, micsoda SW fóum lett itten. :D - Én szeretem a sorozatot, de csakis kizárólag a 4, 5, 6-ot, vagyis a régieket. Az újakból az egyet - mikor még kicsi az Anakin -, voltam hajlandó megnézni, de már azzal is voltak fenntartásaim (nem is hiába).
Az újak, szerintem nem lettek jók, az akciózás elvette a figyelmet a történetről... szerintem... :)
Na, de nem is magyarázok tovább, mert itt éppen nem szeretjük a Star Wars-ot. :D

Maya, a Határ út, az jól mondtad "Határ út a metró Köki előtti megállója". :D De eddig is ezt magyaráztam ám. De most már ne variáljuk át, mert én úgyis Köki felől érkezem, hiszen Reptérről jövök... :) Szóval, ha nem akarsz mindenáron egyedül odamenni, akkor én szívesen találkozok még mindig Kökinél... :D
Döntsd el!

Az e-mail, ahogy így elnézem, csak holnap megy, de akkor aztán mindenképpen... sajnos, tök beteg vagyok, de muszáj most msn-en egyeztetni egy csajszival, mert épp g-portált szerkesztünk... xD (tudni kell, hogy sík hülye vagyok a weblap, és bármi más készítéséhez, de sebaj!)
Összegezve: béna és beteg vagyok, plusz a válaszom hétfőn mindenképpen röpül hozzád! ^^)

Csók a csak csajoknak! :)

Honi a ALoha, kedveseim! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 10:52 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nézd meg az epizódok alcímeit is! Azok sokkal beszédesebbek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 10:05 
Betűmániákus

G Lamaro írta:
shanon widow írta:
Valakinek kell nem szeretni is... :lol:

Naná! :D Az SW rajongók közt is vannak, akik szerint a HP egy ócska, gyerekes mese... :)

Nem tudják miről maradnak le... És lehet, hogy én sem :-S De engem különösebben nem ragadott magával a cím... mert én mindig a címet veszem figyelembe és... Talán majd 1x :roll: elolvasom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 10:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

shanon widow írta:

Naná! :D Az SW rajongók közt is vannak, akik szerint a HP egy ócska, gyerekes mese... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 7:43 
Betűmániákus

G Lamaro írta:
Hát biztos elnéznék neked a Star Wors rajongók, már ha lennének olyanok... :P

De azért azt is elnézzük, ha a Star Wars nem tud meghatni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 0:28 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hát biztos elnéznék neked a Star Wors rajongók, már ha lennének olyanok... :P

De azért azt is elnézzük, ha a Star Wars nem tud meghatni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 23:12 
Betűmániákus

Sziasztok!

Hm, valójában jó kérdés, hogy milyen színű a körmöm, mert én se tudom eldönteni... :-/ Olyaaan, nem is tudom milyen... :roll: Talán... lilás/bordós/krémszinűs... van ilyen?? Én se tudom... Olyan...olyan!! Határozott vagyok ám...de ezt nem tudom. Valami Oriflame-s :roll:

Maya, a biciklizés jó dolog, bár én nem szeretem. Én sétálni szeretek... Pedig régen nagyon szerettem biciklizni... 8-> De aztán... mind1. 8-|

Igen Star Wors. Sosem láttam, olvastam, és nem is vagyok rá kíváncsi. Elnézést a fanoktól. :-P

Szép álmokat nektek. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 20:44 
Írópalánta

Halihó!

Jövök énis dumálni. :-D

Szerintem is maradjon a Shanon, valahogy szerintem nem illik Rád a Stra Wars. Nem is tudom... :D

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, megint biciklizni voltam, tudjátok, hogy van ez.... A kedves családom nem hagy elpunnyadni. :D

KyKy, én is küldök gyógypuszikat, hátha használ! Gyógyulj meg gyorsan, nem tetszik, hogy beteg vagy! Egy kormányosnak tessék egészségesnek lenni! :-*

Hah, hát látjátok, én nem festem a karmaimat, mert nincsnek. :-P Azzal nehéz volna falat mászni. :lol:

KyKy, nyugi, ráérsz, nem hajt a tatár. Meg különben is, betegségre való tekintettel annl inkább hajlandó vagyok elnézni a késedelmet. :)

Jajj, már úúúgy várom a keddet!
Jut eszembe, azt akartam kérdezni, hogy a Határ út a metró Köki előtti megállója? Mert ha igen, akkor eltalálok oda. :D

Na, honikák, kedveseim :-D
Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 16:54 
Könyvmoly

:D Star Wars? :D Most, hogy így mondod... :D :-P

No, és milyen színű lett a körmöd? :D Én is állandóan festegetem, már tiszta sárgák tőle a karmaim... de hát, muszáj... különben betörik... -.-

Amúgy meg köszönöm szépen, remélem a puszijaid hipergyorsan ideérnek, mert már nagyon ki vagyok... :(

Na, csók a csajoknak, akik nem nagyon jelentkeznek! Sebaj, mi itt vagyunk, és tartjuk a frontot! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 13:46 
Betűmániákus

Szép napot!

Kyky, gyógyulj meg! *gyógypuszikat küld* :-* :-*

Szerintem is maradjak csak Shanon, az SW-t nem szeretem, mert nekem a Star Wors jut eszembe... :roll:

Én meg megyek, és kifestem a jobb kezemen a körmeimet, mert a balon már megszáradtak.

Sziasztok!

ShanonSpeciáliszt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 13:37 
Könyvmoly

Hülye vagyok! :D Először olvasok Álmodj velem!-et :D

Ja, és Maya: a válaszomat már elkezdtem, de agyilag jelenleg rongy vagyok, szóval legkésőbb hétfőn kapsz tőlem választ, de azért igyekszem holnap megírni...

Aila/Alia/Lani: Tőled meg még mindig várom a választ e-kisregényt... :-P

Shan/Non: Szerintem is maradjon a Shanon, az így szép. :D Max SW :-P - muhahaha! :D

Üdv és csók: Kriszti

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 13:34 
Könyvmoly

Sziasztok csajsziaim! :D

Íme megint itt! :D

Először is gyorsan reagálnék az Alia dilemmára... hát... ez úgy jött, hogy én elnéztem a betűket... xD
Maya kitalálta az Aila-t (amiről ti már régebben diskuráltatok e-mailben), én meg ezt itt most Alia-nak olvastam, és ez lett belőle, szóval ne haragudj! :D
De azóta msn-en már felvilágosított engem drága Mayánk, hogy bíz az nem aLIa, hanem aILa, de nekem már úgyis az előbbi marad. Amúgy meg mesélte azt is, hogy te a Lani-t szereted... igaz ez? Mert nekem nagyon tetszik, és ha gondolod, akkor én szívesen hívnálak így. :-P

Igen, kedden lesz a nagy nap, már én is nagyon izgulok, de biztosan tök jó lesz! :) Jókat dumcsizunk, ismerkedünk... :D Jó lesz az!

Képzeljétek tök rosszul vagyok... beteg. Fáj a torkom, meg vagyok fázva (NYÁRON!!!), folyik az orrom állandóan, nem kapok levegőt, és tegnap ráadásként éjszakai vidámparkoztam, és mindenem fáj, úgy kapaszkodtam... mentségemre szolgáljon, azt hittem, ki fogok esni, úgy féltem. xD
Most szoljatok hozzá!
Ja, és tegnap a gártisz... 1 órakor (hajnal) jöttem ki a vidámparkból, és 4 órára értem haza... kész... ezért gyűlölöm az éjszakai életet, mert a rohadás buszok alig járnak, és vagy hat átszállással juthatsz haza... :@
Fáj a fejem is, mert alig aludtam, szóval... ez a szombati nap nem lesz a legjobb... :S

Na, de senkit nem traktálok az ügyes-bajos dolgaimmal, inkább megyek, nézek valami jó kis New Moon-os videiót, előzeteseket, képeket, olvasok híreket... sötöbö. xD

No, asszem ennyi... meg egy bambi! ^^)

Honizok és Aloházok minden kedves hsz olvasómat! :D (K)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 23:09 
Betűmániákus

WÍÍÍÍ!*berobban*

Szép estét... Oh, már szombat van! <:-P

Na, én megyek is, majd holnap leszek, vagyis ma - több mint véesz, mert mindig vagyok... :twisted:

Aila? Szerintem, csak becenév, hogy rövidebb legyen... :roll: De nekem tetszik. És az én nevem? Shan? Vagy Non?? Na, melyik?? :)) Maradjon az eredeti. Határozottan jobb.

Szép álmokat! I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 22:26 
Fanficbúvár

Üdv kedves hajóstársak! :-D

Hogy is mondják a tengeri népek? :-? Jó szelet?! vagy valami hasonló! :-P
Bár én inkább kalóz-párti vagyok mint tengerész (persze csak a jó öreg 16-18. századi igazi kalóz, amolyan Jack Sparrow jellegű, nem ilyen mai modern, pisztollyal szétlövöm a világot gagyi :?)

Na, csak megérkeztem! :-D
Tegnap ment el a barátnőm, de utána rögtön az állomásról vendégségbe mentem, úgyhogy csak ma jutottam géphez. Mint látjátok, rögtön tevékenykedtem is: feltettem a folytatást és msn-en időpontot egyeztettem Mayával és KyKy-vel. Szóval akkor elvileg a kedd lesz a nagy nap! :-D
Várom már és izgulok, de biztos jó lesz! :oops: :wink:

Most olvastam el azt a rengeteg mindent, amiről azóta beszéltetek, hogy én nem voltam, és gondoltam, hogy szép lassan utólag írok hozzájuk, de aztán rájöttem, hogy sok téma már nem is aktuális, szóval inkább nem.
De láttam, jó sok mindent érintettetek, a "női áldásoktól" a ki ismeri jobban Pestet-ig mindent.
Mindkét dologgal kapcsolatban csak csatlakozni tudok, hogy az elsőt én is utálom, az én gondjaim inkább KyKy-jéhez hasonlítanak, mint Shanonéhoz, vagyis többnyire első nap meghalok, de utána jobb.
A második témáról pedig annyit, hogy most is sikerült egyik nap eltévednem a városban. Végül annyit gyalogoltam, hogy még mindig fáj a lábam... :?

De hát tanulság, ne menjen egyedül, aki nem tud tájékozódni... :oops:

Hát akkor jövőhét második felében csökkentett üzemmódban leszünk? :-(
De ne aggódj, KyKy, én - elvileg, ha nem történik valami előre nem látható - itthon leszek!

KyKy, amúgy nem szurkoltál! Ezt megjegyeztem!:-P

Na puszi minden fedélzettársnak!

Honi a aloha!

Ailana

U.i.: Az Alia hogy jött? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 14:48 
Betűmániákus

Sziaasztoook! :-*

Ugyan Kyky, ki fogod bírni >:D< Majd csevegtek Ailanával
Én már alig várom. Egyszerűen nem tudok egy helyben maradni, mert az fájdalmas - nekem legalábbis. :roll: Mindig nyüzsgök.

Ailana, Te meg jelentkezz! /:)

:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 13:55 
Könyvmoly

Üdvözlet barátnéim! :)

Itt hagytok megint engem? :(( Ejnye, csajok! Ti egész nyáron csak mentek, mentek... bezzeg én? Semmi, nuku, niente! xD

Mindegy, a lényeg, hogy legalább ti jól érzitek magatokat! :)

Akkor, mint most már kiderült, nem Alia, nem is Aila, hanem Lani: remélem, hamarosan visszatérsz ide, éééés tudunk találkozni holnap vagy azután, én nagyon örülnék neki! :)

Mondjuk bármikor jó, de minél előbb, annál perfektebb! :D

Lani, tőled függünk! ^^)
Ha visszatérsz közénk, jelezd, mikor jó! :D

Pusszancsok, vagyis Honik, és Alohák! :D

KKK ^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 1:00 
Írópalánta

Én se vagyok százas, hogy hajnali kettőkor írogatok ide... :D

Igen, sajna lelépek, viszont én csak szerdán. :-D Bár én szombatog nem leszek utána. Illetve vasárnapig, mert alighogy hazajövök gólyatáborból, másnap egésznapos biciklitúra... Na mindegy. :)

Szóval, úgy nézem, lesz nélkülünk 3 nap nyugija a többieknek. :-P

Okvetlen szólunk. Én legalábbis. :)

Ti csak aludjatok, én is megyek lassan, bár épp most szállt meg az ihlet, szóval, nem is tudom... :lol: Lehet, mégse. XD

Na, puszi Nektek (álmotokban)! :)

Maya MatrózMéhecske
(ak mostan éjnek évadján szorgoskodik, elég antiméhes viselkedést tanúsítva ezzel :-D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 20 (csütörtök), 20:08 
Betűmániákus

Szép estét mindenkinek! :D

Hogy vagytok?? Mert én jól. Túl jól... :-S Ami fura. Határozottan. Ilyenkor általában előtör belőlem a világvége hangulatom, és nincs jó kedvem. Bezzeg most még leütni se lehetne, úgy föl vagyok dobódva... /:)
Különben nem bánom, mert alkotok, mint egy őrült, kritikáktól kezdve a fejezetekig, ami éppen eszembe jut... :mrgreen:
De most hagyjuk ezt!

Maya, megint lelépsz?? :lol: Mert én is. Egész pontosan kedden, és péntekig nem leszek. :lol: Szóval akkor majd nem boldogítalak titeket. De meglesztek nélkülem.

Óóóó, és ha megejtitek a találkát, okvetlen jelentsétek, vilu? ;;) Ez parancs.

Szép álmokat nektek :-* >:D<

ShanonSpeciáliszt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 20 (csütörtök), 17:36 
Írópalánta

Jól látod, KyKy, nem szoktam arra járni. :-D (illetve arra épp nem. :-D)

Repült a válaszbaglyom egyébként! Kicsit noszogatott, már nagyon mehetnékje volt, úgyhogy összeszedtem magam. :-P

ÉS AILA, LEGYEN JÓ A HÉTVÉGE LÉÉÉGYSZI!!!(már az ajánlóba kerülésed miatt legalább ;;) ;;) )

Annyira jó lenne még azelőtt talzni, hogy elmegyek gólyatáborba!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 12:30 
Könyvmoly

Az e-mail pedig oké, én várok! :) Nem kell sietni, hiszen tényleg: a gondossághoz idő kell. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 12:27 
Könyvmoly

Szerbia? Az én egyik volt osztálytársam is oda valósi... kedvenc mondásáról maradt meg bennem: "Szép az élet, b@szni jó, éljen Szovjetunió!" ... xD Furi egy lány volt amúgy... :S
Most ő ment Szögedre tanulni... :)

Szóval 16 éves vagy? Akkor ja... most már ciki, hogy azt feltételeztem, h most jött meg először, de nem tudtam, mennyi idősl lehetsz... :) :P Ne haragudj! :)

Maya: Mindenképpen be kell szerveni Aliát, én is úgy gondoltam! :D Azt, hogy ha neki nem jó, legalább nekünk, (vagy vlaami ilyesmi), azt arra értettem, hogy ha neki Köki nem jó, akkor legalább nekünk. :) - De szerintem neki is okés lesz ott. :)

Amúgy fura, hogyha Kökit tudod merre van, akkor a 3-as metrót vagyis a Határ utat nem... :O Nem nagyon szoktál arra fele járni, mi?

Egyébként szerintem Alia lesz annyira elfáradt, hogy majd a jövő héten érjen csak ránk, meg most nem is emlékszem, hogy mondta-e, hogy csinál-e valami fontosat hétvégén... o.O

Majd meglátjuk, én mondom, bármikor ráérek, csak legalább egy nappal előtte szóljatok. :)

Honi a aAloha! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 11:50 
Írópalánta

:-D Örülök neki! :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 11:48 
Betűmániákus

Köszönöm Maya! Drága vagy >:D< Nem bántok én senkit :-* Csak tetszett ez a szófordulat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 11:31 
Írópalánta

*Shanonnnak hoz egy nagy tábla csokit, nehogy fejbevágja, csak azután mer megszólalni. :)*

Kökiig még eltalálok, onnan már kevésbé...
Lehetne ott? ;;)
Azért Ailánkat mindenképp be kéne szervezni szerintem. A hétvégén már csak ráér...

Ja, és nem felejtettem ám el az e-mailedet, csak a gondos válasz időbe telik. :-D :x

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 augusztus 19 (szerda), 11:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 11:06 
Betűmániákus

Koravén, majdnem 16 éves egyén. Nem, nem Erdély. Szerbia/Vajdaság/Horgos (falu)/ De Zentán (naaagy város) vagyok legtöbbet a rokonok és suli miatt. De különben anyukám szegedi származású. A rokonaim jelentős része magyarországi, de mivel meghúzták a határt...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra