Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 06 (csütörtök), 4:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 13:45 
Betűmániákus

Imádom a Piton-rokonokat. =D> Az Álmok földjén-ben, meg a Szérumban is tök jók voltak. Már most nagyon kíváncsi vagyok, az új sztoriban milyenek lesznek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 8:45 
Betűmániákus

sawa-chan írta:
Szia!

Gondolom mindenki ezzel zaklat, de mégis megkérdezem: A Harry Potter és Amade medálja c. mű írásodhoz mikorra várható friss?

Vége lett a melómnak, így hozzálátok az írásnak (végre!!). Biztos vagyok benne, hogy amint kész lesz valami, tudni fogtok róla. ;)

(De ugyebár honlapszerkesztés ott van mellette, hiszen a lilyandmellons.hu és a ws is szerkesztés alatt van. ^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 8:41 
Betűmániákus

rowling írta:
Elárasszák a prof.-ot a rokonok? Csak nem halt meg közülük valaki, és most mindenkinek az örökségre fáj a foga? :lol:

Neeeem. =))

Egyszerűen Perselusnak sok rokona lesz életben. :D És neeem, nem lesznek közte ilyen emberek, mert a Piton família eleve igen gazdag és befolyásos család lesz. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 18:20 
Fanficbúvár

hát izé, én nem szoktam rajta gondolkodni... *a lehető legtávolabb húzódik Lilytől* (az a kár, hogy itt ülök mellette, szóval ez a lehetőség elég kicsi :D XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 13:10 
Zöldfülű

Szia!

Gondolom mindenki ezzel zaklat, de mégis megkérdezem: A Harry Potter és Amade medálja c. mű írásodhoz mikorra várható friss?

„A valóság és a vírtualitás közti különbség nagyon egyszerű. Egy szimulációban tudod, hogy mindent egy nagy teljesítményű gép futtat. A valóságban nincs ilyenről szó, ezért könnyen támad az embernek olyan tévképzete, mintha ő irányítana.”

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 15:36 
Írópalánta

Szia!

Így van, tessék vigyázni magadra! Amúgy én is megnézegettem közelebbről azt a képet, bár elég hülyeségek jöttek ki nekem. Sz'al inkább megvárom a frisseket, és nem kezdek el találgatni, mert a találgatásaim még magamnak sem tetszettek, és enyhén szólva meredekek. 8)

Elárasszák a prof.-ot a rokonok? Csak nem halt meg közülük valaki, és most mindenkinek az örökségre fáj a foga? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 12:39 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
De legalább az ember töpreng rajta, miért lehetnek rajta azok, amik... :))

Én minden maradék kis szabadidőmben ezen gondolkodok. :-/ :?:
Jó kis éjszakai program. :D

Sántítassz? Ejnye, Lily, ne törd össze magad. Amúgy meg nem jó az nekünk se, ha neked rossz. Vigyázz magadra. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 21:15 
Betűmániákus

rowling írta:
Szia!

Hogy vagy? Amúgy emberek: legyetek türelemmel, Lily így is, úgy is frissíteni fog. :-D Bár, az tényleg nem mindegy, hogy mikor.... :-P
Az új történet jól hangzik, de a sok Pitont, hogy érted? Hirtelen megszaporodik? :lol: Esetleg valaki egy bűbájt szór rá, és lesz belőle öt-hat darab?
Vagy, a legértelmesebb változat szerint, sok szerepe lesz? Valószínűleg az utóbbi, csak én vagyok olyan dilis, hogy ilyen hülyeséget feltételezek.

Az avatarod tényleg jó, te magad csinálod őket igaz? Nekem az előző is nagyon tetszett, teljesen Lilys volt, és ez is az. :-D

Nini. :D Lassan mindenki megszólal, aki erre nem igazán járt. :D

Szenzációsan, pláne, hogy elkiabáltam, mert még véletlenül sem zártunk be, minden tervem borul pár napot. Az idegeim kissé cafatokban (mikor nem? XD), meg még kissé sánta vagyok. Eggen, így pláne nem fogok mozdulni, és írni fogok, ami nektek csak jót jelent. Meg persze, a többi hobbymnak is szeretnék élni, nem utolsósorban szépen kipofozni az lilyandmellons.hu-t. ^^

Sok Piton= befolyás... sok Piton családtag. :)) És igen, lesz szerepük, legalábbis valamennyi.

És igen, eme beképzelt szokás, hogy kihívás számomra megcsinálni az aláírásokat - csakis én lehetek.
De legalább az ember töpreng rajta, miért lehetnek rajta azok, amik... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 14:45 
Írópalánta

Szia!

Hogy vagy? Amúgy emberek: legyetek türelemmel, Lily így is, úgy is frissíteni fog. :-D Bár, az tényleg nem mindegy, hogy mikor.... :-P
Az új történet jól hangzik, de a sok Pitont, hogy érted? Hirtelen megszaporodik? :lol: Esetleg valaki egy bűbájt szór rá, és lesz belőle öt-hat darab?
Vagy, a legértelmesebb változat szerint, sok szerepe lesz? Valószínűleg az utóbbi, csak én vagyok olyan dilis, hogy ilyen hülyeséget feltételezek.

Az avatarod tényleg jó, te magad csinálod őket igaz? Nekem az előző is nagyon tetszett, teljesen Lilys volt, és ez is az. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:38 
Betűmániákus

Kathy írta:
Lily imádom az avidat, meg a banneredet.^^ SB:x

Jaja... és írtóóózatosan spoileres... ha jobban megnézi az ember, csak úgy virítanak róla olyan infók, amikről szó lesz... XD

Kathy írta:

Egyébként nem olvasgattam vissza a hszeket, és biztos nagyon unod már ugyanazokat a kérdéseket, de mikor lesz belőle új feji? :D

Talán akkor vissza kellett volna :-P ;;)

*papagáj üzemmód*

Reggeltől-estig tanszervásáron dolgozom, és egyedül a vasárnapom volt szabadnap. Elvileg holnap *nem akarja elkiabálni* be fogunk pakolni, és vége lesz. Utána igen sok időm lesz, akkor várhatóak (igen, többesszám) frissek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 13:56 
Fanficbúvár

off: loool, gólyatáborban én is megadtam két embernek az oldal címét XD na ezt a héten jól megcsináltuk xD

on: emlékszel, mit mondtam tegnap? fogadunk? :-P :D

ja, és amúgy most már majd tényleg fogsz kapni élő bökdösést is :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 18:12 
Sztorihajhász

Lily imádom az avidat, meg a banneredet.^^ SB:x

Egyébként nem olvasgattam vissza a hszeket, és biztos nagyon unod már ugyanazokat a kérdéseket, de mikor lesz belőle új feji? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 17:28 
Betűmániákus

ukume írta:
De kihaltunk... két napja sehol senki...? $?

Figyu, ez itt megszokott. =)) =)) =))

Általában, ha erre van valami téblábolás, az azért, mert némi részletet szeretnének látni a leendő fejezetből, illetve, szeretnék tudni, mikor lesz olvasnivaló. :))

Idézet:
ukume írta: Meg se kérdezem mit takar az, hogy "könyvek fogják kissé felborítani a Roxfort életét".

Varázslóvilág... használd a fantáziádat. :)) *nem sokat akar elárulni* Akkor mi lenne benne az élvezet? ^^ Annyit elárulok, hogy sok Piton lesz. És befolyásosak.

OFF

Egyébiránt most jöttem haza a melóból, mert hát miért is ne dolgozzuk be azt, amit nem kéne? Múltkor is melóztunk. Ma odajött egy lányka tollakat venni, és villám volt a homlokán. Kérdem, ez...? :D Hát azt mondja, tegnap gólyatáborban volt, és ott történt. Megadtam neki az ide utat, mármint a merihez, mert nem olvasott még fanficeket. :D Remélem, idetalál. :D

ON

Mivel hazaértem, próbálok valamit fakítani írás terén, aztán majd lesz valami. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 17:07 
Betűmániákus

De kihaltunk... két napja sehol senki...? $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 13:19 
Fanficbúvár

hát, amit eddig hallottam róla, az alapján csak szeretni lehet majd - de mondjuk Lily melyik történetét nem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 14:35 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
A tizedik kódex egy megint takarékon lévő történet, aminek írásától nem tudtam szabadulni. Szinte szuggerálta, hogy "Lily engeeeeem íííírj!". Megtörtem. :(( =)) Viszont akkor sem fogom feltenni, amíg pár befejezett le nem kerül.

Mindenképpen akartam egy Voldi bá mentes történetet írni, ahol az idióta nem sokkal az ötödév végi történésekkor kinyiffan. Voldi bá helyett könyvek fogják kissé felborítani Roxfort életét. Nah de a többit majd később. :D

Aha, engem is így szoktak szuggerálni a novelláim. Tegnap éjjel kettő is "rámszállt", szóval éjjel kettőig azokat írtam. Pedig jelenleg három igencsak méretes támadást kéne összeállítanom O:-) , ehelyett én Roxfort-maratont szervezek, és a 97 éves Harry múltján merengek. *Jól elvagyok, mi? $! =))*

Meg se kérdezem mit takar az, hogy "könyvek fogják kissé felborítani a Roxfort életét". De már előre látom, hogy én ezt a történetet is imádni fogom. =D> Mivel a történeteidet is, Harryéket is, meg a könyveket is imádom, tuti, hogy atombombával se lehet majd elrobbantani engem az olvasástól. :-D Szóval én már most izgatottan várom mi lesz. :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 10:44 
Szárnybontogató

Egen, élek :oops: Ezek után jön az, hogy suli/munka, majd hideg van, és ezért tűnik el mindenki :wink:

Csak egy tipp volt, de később (úgy fél óra múlva ^^) leesett, hogy az nem lehet. Egyébként azon csodálkoztam, hogy más nem csodálkozik. Érted... De mivel itt is részleges kihalásban szenved a nép, ezért nem kéne meglepődnöm.

Az új történet érdekesen hangzik, és nagyon örülök, hogy megtörtél :)) *visszarepül a "gonosz" laszti*
Áhh, szeretem én azt, ha Voldi eltűnik a színről. Mivel nem mondtad, ezért nem feszegetem, hogy milyen műfajú a történet, bár Rád azt hiszem még számíthatok ebből a szempontból. :)

(ARF :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 22:13 
Betűmániákus

Wow még élsz? :)) *ez gonosz volt*

Sok ember nem ad magáról életjelet mostanában. Tudooom, ez a nagy meleg. :D

Igen, egy pöppet félreértetted. Amúgy nincs is olyan sok helyen feltüntetve, nem csoda, hogy félreérthető. :D
    A trilógia címei:

1. Harry Potter és a Titkok Kapuja
  2. Harry Potter és Amade medálja
  3. Harry Potter és Vitalis bosszúja

A tizedik kódex egy megint takarékon lévő történet, aminek írásától nem tudtam szabadulni. Szinte szuggerálta, hogy "Lily engeeeeem íííírj!". Megtörtem. :(( =)) Viszont akkor sem fogom feltenni, amíg pár befejezett le nem kerül.

Mindenképpen akartam egy Voldi bá mentes történetet írni, ahol az idióta nem sokkal az ötödév végi történésekkor kinyiffan. Voldi bá helyett könyvek fogják kissé felborítani Roxfort életét. Nah de a többit majd később. :D

(Melyik oldalon? ARF? :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 19:40 
Szárnybontogató

Szia Lily!

Na, kegyeskedek kinyitni a számat, és én is locsogok itt neked egy kicsit. ;) Elnézve a helyzetjelentésed, azt kell mondjam elég jól haladsz, tekintve, hogy több mindennel is készülsz. SB-t szokás szerint nagyon várom, ahogy az Amade medálját is, bár ugye a testvéri viszonnyal még mindig nem vagyok kibékülve. *a hülye képtelen elképzelni mást Perselus gyerekeként, csak Harryt * ^.- Viszont lehet, hogy csak én vagyok figyelmetlen és már említetted valahol, de meglepődtem, hogy egy másik történetbe is belefogtál. Mivel más nem említette, csak arra tudok gondolni, hogy folytatása lesz... :idea: az Amadénak? Mindenesetre, kíváncsian várom!

Ja, és az utóbbi időben állandó látogató lettem az oldaladon, csak nem szokásom ezt jelezni ^^ Nagyon szép, gratulálok hozzá! :)

Kitartás, hamar eltelik az a másfél hét! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 17:49 
Betűmániákus

ragi08 írta:
Lily írtam mellonshoz neked, de már megkaptam itt a választ:) amúgy nagyon szeretem az SB régen nem szerettem a Piton Harry témájú történeteket, de ez a történet megszerettete velem:)

Jaja, utólag láttam, mikor már ideírtál. Szoktam olvasni, mi folyik ott, de ne várd, hogy ott válaszoljon is neked valaki, mert nem igen vannak képben a dolgaimmal. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 4:46 
Zöldfülű

Lily írtam mellonshoz neked, de már megkaptam itt a választ:) amúgy nagyon szeretem az SB régen nem szerettem a Piton Harry témájú történeteket, de ez a történet megszerettete velem:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 21:33 
Fanficbúvár

de még milyen jót :D *egyáltalán nincs nagy vigyor az arcán, egyáltalán nem röhög, és amúgy is, egyáltalán nem csinál semmit XD*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 21:25 
Betűmániákus

Köszke itt mindenkinek. Mármint kettőtöknek, már több nyilatkozó embert nem láttam. :D

Amúgy a Salvador egyik fejezetnél volt ötvenkét kritika. Nah most gondoljátok el, a következő fejezet ötvenkét oldal. :)) Ott szerintem amúgy sincs panaszkodni valótok a fejezet hosszasságát illetően, csak éppen a frissítés gyorsaságával. :#-) Mondjuk most épp olyan fázisban van az SB, hogy pont annyi kritika, amennyi oldal szokott lenni. :D

Egyébiránt szerintem a locsogás helyett arra kíváncsi a többség, hogy állok írás terén. :))

Hát nos. Egy héten egy szabadnapom van, amibe az alvás mellett olyasmit is szorítok, hogy honlapszerkesztés, vasalás meg egyéb nyalánkságok - valóban nem sok idő marad írásra. A hét többi napján reggeltől-estig való munka mellett maximum három oldal írása megy, ha nem alszok el a gép előtt.

Ettől független haladok mindennel, ahogy kell, aminek előb-utóbb meglesz a gyümölcse. ;;)

• Hagyaték 70% - egész történetre,
  • Salvador Benevolus 40% - fejezetre,
  • Harry Potter és Amade medálja 50% - fejezetre,
    És sunyulva -
  • A tizedik kódex 10% - egész történetre értendően.

Ez ugye úgy megy, mikor mihez van éppen kedvem, de logikusan az Amade a legrövidebb ahhoz, hogy még időben frissüljön. Pl.: Az Amadénél a vihar előtti csend fejezetek folynak, amik megírása nem nagy kihívás, ellenben: a Salvador igen nagy mérföldkőhöz érkezett, hiszen ki fog derülni, miért utálja annyira Piton Siriust, illetve ebben a világban hogyan is zajlott a Roxfort lerombolása, mindez emlékekben levezetve, mintha ott lennénk. Mind akciójelenet, amihez elég nagy odafigyelés kell részemről, nem az, hogy munkából hazazuhanok, és kaparok hozzá valamit.

A melóm még másfél hétig tart, aztán után jó ideig szünetem lesz az iskolakezdésig. (Szerencsére az órarendemtől sem kaptam sokkot, hogy reggeltől-estig benn kell güriznem.)

Nektek ez csak jót jelent. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 11:21 
Betűmániákus

Tudom, kicsit drasztikus, de én előre szóltam.
Mondjuk... még nem biztos, hogy meg tudom annyira keményíteni a szívemet, hogy meg is tegyem velük, O:-) hát... nem tudom... majd még elválik. (Mindenki azt mondja, hogy a jó szívem fog egyszer a sírba vinni... :-? na majd még meglátom)

Hat-hét oldal...? Hát igen. Egy-két emberke nálam tuti agyvérzést kapna, ha hat-hét oldal körüli mennyiséggel frissítenék... =)) (Hiába, olyan könnyen lágyul el az én szívem, mint ahogy a vaj megolvad, ha olvasztani kezdik)
Ha például most ott vágnám el a fejezetet, ahol az új (lehetséges) elmélet szerint kéne, akkor néhány olvasó lehet, hogy a falnak menne. :cry:

Én is drukkolok Lily, kitartás, már nincs sok hátra, és végre pihenhetsz egy kicsit te is. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 20:53 
Fanficbúvár

áhh, ez színtiszta szadizmus... ugye azért az olvasóid is tudnak róla? XD

mondjuk... ez egy érdekes taktika, ha az ember sok kritikát kap. de ha mondjuk csak egy rendszeres olvasója van, és teszem azt, egy regényt ír, aminek egy rendes fejezete ilyen hat-hét oldalnál kezdődne... hát, szép is lenne oldalanként felrakni XD :))

amúgy meg szintén nagyon várom már a folytatásokat, szóval ezzel együtt azt is, hogy vége legyen a melódnak, mert akkor nem leszel olyan hulla, mint most, úgy jobban megy minden... meg a sulikezdésig lesz még ott szabadidő ;) :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 19:45 
Betűmániákus

Igyekszem én olvasni. Próbáltam elkezdeni az Avalon-t, de akárhányszor belekezdtem volna, valaki közbeszólt. :shock: A legjobb az volt, mikor már épp megkezdtem az első mondatot. Ne tudd meg milyen pipa voltam. Végül gondoltam egyet, és visszamentem SB-t újraolvasni. Akkor bezzeg nem jött be senki. Szóval azt még mindig imádom, és kattog is rajta az agyam rendesen, pedig nagyon kéne nekem is írni.

Új fegyverötletem van a fantomolvasók előcsalogatására. :-D Közöltem az olvasógárdával, hogy annyi oldalas lesz a következő fejezet, amennyi kritikát kap a legutóbbi fejezet. Már előre látom, hogy ez hatni fog, mert ahol a mostani kritikaszám szerint vége lenne a fejezetnek, ott egy nagyon durva függővég alakulna így ki. Kárörvendő vagyok, és kicsit gonosz is, de így talán végre rávehetem a fantomolvasókat az életjel adására.
Mit gondolsz, bejön majd? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 19:01 
Betűmániákus

*életjel*

Eggen, még élek.

Üdvözöllek, ukume! :D

Hosszú hétvége... ettől független menni kellett melózni. Mint a tetű haladtam valamivel, de nem annyira, hogy abból lássatok is valamit. :((

Fel a fejjel, lesz ez még így sem. ^^

Ukume, te meg olvasgass olyasmit/ket, amit még nem olvastál, azzal is telik az idő. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 17:00 
Betűmániákus

Szia Lily! Jelentem itt is itt vagyok. És mellesleg még mindig imádom az SB-t. Már megint nem bírtam magammal, és újraolvastam pár előző fejezetet, szóval most megint rámtört, a mikor lesz új feji-láz. De eszemben sincs sürgetni, csupán csak jelzem, hogy itt vagyok, és izgatottan várok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 18:53 
Betűmániákus

Olyan remekül elvagyok itt ebben a topicban egymagam... de azért beírom, lássátok, mi a helyzet. :roll:

Nem csodálkoztam rajta, hogy múlt héten senki sem keresett rajtam egy AM-ja új fejezetet, látva, hogy az SB-nél is igen kevés kritika van. Gondolom, mindenki nyaral, és oda nem visz gépet. :))

Múlt héten én is "nyaraltam", azaz a saját oldalam táborában voltam. Terveztem, hogy frissítek, de a csapat annyira lelkes volt, hogy még ott a táborban is csak programokat gyártottam, aztán jól kijátszottuk magunkat. =))

E héten túl sok probléma gyűlt össze, pedig mindhárom történetből kész van valamennyi. (És mind e mellett még újba is kezdtem, amit jó ideig nem fogok publikálni, címe: A tizedik kódex. Szeretni fogják azok, akik az SB-t kedvelik.)
Hétvégén pedig esélyem sem volt írni, mert reggeltől-estig melóztam, az állványoktól kezdve minden rám esett nem is egyszer, és az ilyen hosszú munka eléggé kikészített, amit jobb esetben férfiaknak kellett volna csinálniuk.

És miközben itt mentegetőzöm és pihenek, miért nincs friss - attól független elírogatok itt magamnak. Amint olyan állapotban lesz bármelyik fejezet, fel fogom tenni. Hétfőtől dolgozni fogok három héten keresztül, nem tudom, hogy fog alakulni a helyzet. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 10:49 
Betűmániákus

Elanor írta:
Szia!
Mivel megfigyeltem, hogy a Lumoson nem igazán válaszolsz, írnék ide véleményt a Salvador Benevolusról, hátha... :-)

Nini, egy Elanor. :D

És igen, ez tény és való. Lilyke mindig úgy képzeli, hogy mindenre lesz ideje, és olyasmi, hogy kritikák megválaszolása, valahogy mindig azon kategóriába kerül, hogy "amint lesz időm". Külön napot fogok szánni rá, hogy válaszoljak rájuk még a nyári szünetben.

Nah megpróbálok mindenre válaszolni. ^^

Elanor írta:
Szóval nagyon szeretem, a múltkor kábé együltő helyemben el is olvastam azt, ami megvolt már belőle, de van néhány dolog, ami nekem nagyon csapongó.

Poén, hogy neked csak egy pár dolog, mert én már kb két oldalt írtam ki ilyen dolgokról. Amikor írni kezdtem, akkor egyáltalán nem számoltam azzal, hogy más irányba húzom a történetet, vagy egyáltalán nagyon hosszú lesz.

Elanor írta:
Engem már zavar, hogy még mindig nem tudjuk, hogy mit keres ott Draco (és megjátssza-e magát)...

Nah egyébként hiába négy tekergő lesz a címe a következő fejezetnek, mert a másik fele arról fog szólni, Draco hogyan keveredett ide, és milyen okból titkolta ezt az egészet Perselus. Zárójelben megjegyzem, Harry ki lesz tőle egy kicsit.

Elanor írta:

...mi az a Tekergők Naplója

Ez is egy olyan "tekergős" dolog, aminek főkitalálója Sirius volt, amibe minden csíntevésüket, "jótettüket" leírták - és ez, mint általában minden kacat még nem került elő.

Elanor írta:
és persze most sem értem, hogy Harry miért nem kérdezett rá azonnal arra, hogy Perselus és Sirius min veszett össze. Arról már nem is beszélve, hogy elég fura olyan emlékeket adni neki, amiben csak a lényeg nem derül ki...

Talán tapintat...? Harry tudja, hogy apja idővel el fogja árulni a dolgokat, és türelmesen próbálja kivárni azokat, mert hát igen, őt is ingerli az, hogy ilyen lényegtelen dolgokat kap, mint az olvasó. :D

Elanor írta:
Továbbá hogy jött össze hirtelen Ginny és Draco??? Ez nagyon meglepett, hiszen Ginny eddig az ikrekkel fújt egy követ. Vagy hirtelen némi mardekáros vér került bele, és megvezeti Dracót?

Na, ennek is külön története van, amiről Harrynek sejtése sincs, mekkora szerepe van benne...
Jelenleg 27. fejezetig vannak teljesen letisztázva a történet, amiből 24-től 26-ig szinte csak Draco a téma. :) És ezalatt ez is ki fog derülni.

Elanor írta:
De köszi a történetet egyébként, mert nagyon érdekes, és nagyon jó ötletek vannak benne :-)
Elanor

Nagyon szívesen, és én köszönöm, hogy olvasod az "agymenésemet". :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 01 (szombat), 10:37 
Zöldfülű

Szia!
Mivel megfigyeltem, hogy a Lumoson nem igazán válaszolsz, írnék ide véleményt a Salvador Benevolusról, hátha... :-)
Szóval nagyon szeretem, a múltkor kábé együltő helyemben el is olvastam azt, ami megvolt már belőle, de van néhány dolog, ami nekem nagyon csapongó. Engem már zavar, hogy még mindig nem tudjuk, hogy mit keres ott Draco (és megjátssza-e magát), mi az a Tekergők Naplója és persze most sem értem, hogy Harry miért nem kérdezett rá azonnal arra, hogy Perselus és Sirius min veszett össze. Arról már nem is beszélve, hogy elég fura olyan emlékeket adni neki, amiben csak a lényeg nem derül ki... Továbbá hogy jött össze hirtelen Ginny és Draco??? Ez nagyon meglepett, hiszen Ginny eddig az ikrekkel fújt egy követ. Vagy hirtelen némi mardekáros vér került bele, és megvezeti Dracót?
De köszi a történetet egyébként, mert nagyon érdekes, és nagyon jó ötletek vannak benne :-)
Elanor

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 26 (vasárnap), 22:03 
Betűmániákus

*beleordít a kongó fórum csendjébe*

Harry Potter és Amade medálja 3. fejezet:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55279

*kislatty*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 19 (vasárnap), 13:38 
Betűmániákus

Ma nem lesz friss - többször behívtak dolgozni a héten, nem foglalkoztam írással. :(

Ami időm volt, azt meg feláldoztam némi idegbajra egy bizonyos fórumot illetően, és egyéb oldalakkal foglalkoztam.

Nézzétek a jó oldalát, jövő héten lehet, két frissítés lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 12 (vasárnap), 19:31 
Betűmániákus

Harry Potter és Amade medálja 2. fejezet:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55279 :)

Az előző regényből cseréltem egy fejezetet - és törléssel cseréltem én idióta, ezért úgy néz ki, mintha továbbírtam volna. Közlöm, ez csupán szemfényvesztés - idiótán oldottam meg a dolgot. $fal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 11 (szombat), 14:26 
Betűmániákus

draco girl írta:
Szépen sorban :)) :)) :))

Igen, szépen sorban, ahogy mondod... ;;)

Holnap minden bizonnyal Amade medálja lesz - kinek örömére, kinek bánatára. Hagyaték háromnegyede, SB-nek fele van - így... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 11 (szombat), 14:18 
Könyvmoly

Luna írta:
Lilyanjudyth írta:
...mit szeretnének hétvégén olvasni?

Nekem bármi jöhet, minden töridet nagyon szeretem :x

MINDENT... Szépen sorban :)) :)) :))

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 17:48 
Betűmániákus

herika írta:

Én mondjuk szívesen olvasnék Hagyatékot. Mondd még neked valamit a cím? :P

Kacckacc :)) A héten csak azt írom, az esélyes. Még meglátom, hozzácsapódik más - ezért faggatóztam. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 17:29 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
...mit szeretnének hétvégén olvasni?

Nekem bármi jöhet, minden töridet nagyon szeretem :x

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 12:38 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
Csak úgy halkan érdeklődőm - már úgyis olyan kihalt ez a topic, meg a kritikák is -, mit szeretnének hétvégén olvasni?

Nem tudom, mennyire teljesíthetőek a kívánságok, de azért megkérdem, mire van itt igazán igény. :))

Én mondjuk szívesen olvasnék Hagyatékot. Mondd még neked valamit a cím? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 11:16 
Betűmániákus

Csak úgy halkan érdeklődőm - már úgyis olyan kihalt ez a topic, meg a kritikák is -, mit szeretnének hétvégén olvasni?

Nem tudom, mennyire teljesíthetőek a kívánságok, de azért megkérdem, mire van itt igazán igény. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 05 (vasárnap), 19:22 
Betűmániákus

Harry Potter és Amade medálja 1. fejezet

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55279

Salvador Benevolus 22. fejezet:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55281&i=1

Kellemes vasárnap estét. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 05 (vasárnap), 19:17 
Fanficbúvár

ahogy látom, már az se kétséges :D

*kislatty valami kritikát gyártani*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 05 (vasárnap), 12:05 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
*életjel*Valószínűbb a vasárnap...

Igen az. XD

Egy friss biztos estére, a másik még kétséges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 04 (szombat), 16:55 
Fanficbúvár

Ó, de jó, már épp kiáltottam volna orvosért, hogy jöjjön téged újraéleszteni, mert folyamatosan sípol a gép, ami rád van kötve *elhajol a felé repülő dolgok elől* bocs, tudom, még mindig rossz vicceim vannak ^^

táááboooor :D meg amúgy is, jó lesz ez a nyár ;) az meg csak a hab a tortán, hogy heti frisseket hozol nekünk :)

Salvadort meg tessék írni, főleg, hogy igen szépen haladsz azzal is :)

Oké, a többi off lenne, bár szerintem már ebben is volt bőven :D XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 03 (péntek), 21:36 
Betűmániákus

*életjel*

És egy kis nyári szüneti jelentés terveimről. :)

Hétfőn leszámoltam a sulival szeptemberig - a közelébe sem megyek magyarul XD, így heti frissre lehet számítani. :D Egy héten biztosan nem fogok többször frissíteni csak egyszer, mert nekem is vannak remek elfoglaltságaim (pl.: saját oldalam táborának lebonyolítása, és ottlevés is ugye). :) De ugye ettől még eltérhetek... :D :D

Még dillemmázok, hogy melyik nap legyen, szombat vagy vasárnap, amire "be fogok állni". Valószínűbb a vasárnap, akkor nyári szünetben mindig itthon leszek.

Nem döntöttem el, hogy mit teszek fel hétvégén, mivel a Salvador mindig olyan "rövid" ugye, így naná, hogy még véletlenül sem vagyok kész, pedig megvan a háromnegyede. Igen ám, de azért azt még át is kell nézni. :)

Szépen megesküdtem rá, hogy több befejezetlent nem fogok feltenni, deee már kész van jó pár fejezet, így mégis teszek fel újat. Még pedig a Harry Potter és az Amade medálját. Igen, a régieknek biztos mond valamit a cím. :D

Itt van végre legelső történetem folytatása, ami remélhetőleg majd emészthetőbb lesz számotokra, mint elődje. :)

Aki ne adj isten elfelejtette miről is van szó, vagy csupán fel akarja eleveníteni annak íme: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=17998

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 18 (csütörtök), 18:46 
Írópalánta

Szia Lily!

Én is egyetértek GYK-val, és nagyon örülök, hogy már a fejezetek fele kész van. Én legjobban a SB-t várom. A Hagyatéknak még csak most kezdtem neki, de az is nagyon tetszik!
Az egyik barátnőm legnagyobb álma az, hogy elérje, eltöröljék a vizsgákat. Azt hiszem csatlakozok hozzá. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 17 (szerda), 22:26 
Fanficbúvár

Semmiféle szőrpamacsok nem riasztanak el innen. Sőt, jövök ám takarítani is, ha kell ;)

Fél fejezet? Ó, hurrá, akkor már csak a másik felét kell összehozni. :D

(mondtam már, hogy utálom a tanáraid? XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 17 (szerda), 17:44 
Betűmániákus

Höhö, ebben a topicban csak a szőrpamacsok laknak, de téged csak idefúj. :D

Tudod a tízenkét vizsgából kettőn csak sikerült megbukni, és az hónap legvégén lesz - addig csak tötyörögve haladok az írással. Egy kis tanulás, egy kis írás - közben meg ps-elek is pihenésképp. :D:D

Mindkét történetből a fejezet felénél tartok, szal haladok ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 június 15 (hétfő), 12:26 
Fanficbúvár

szia, drága :-* >:D<

remélem tudod, hogy már alig várom, hogy minden vizsgádnak vége legyen, és akkor végre nem kell a tanulással törődni, úgyhogy írhatsz nekünk sok-sok szép hosszú fejezetet 8-> (az új sztoriról már nem is beszélve ;))

tudom, hogy előbb a Hagyatékot szeretnéd letudni, de valahogy nem tudok túllépni SB-n és az új fejezeten... amúgy is érdekes lenne, de szerintem még rádobsz majd egy-két lapáttal azzal ; )

>:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 május 30 (szombat), 7:10 
Könyvmoly

Lilyanjudyth írta:
draco girl írta:
Ui.: Csak egy apró kérdés. Próbálom megnyitni a WS oldalt, de sehogy nem engedi. Kiírja, hogy új oldalon van, rákattintok, de betölteni már nem tudja...
Én vagyok béna? :)

Neeem vagy béna. Egyszerűen összecuccoltunk egy új helyre - végre saját szerver, teljes saját irányítás alatt - és a cím még nem publikus egy darabig, amíg nem teszek rendet. He-he, nah még a ws-re is kell idő. :D Hát igen, csinálom magamnak itt a melót a négy oldalammal, ami már tényleg a no comment kategória. XD

Értem :) Akkor pofim befogva és várakozó álláspontra helyezkedve várom az új fejleményeket :)
Hajrá! Hajrá! :)

Üdv!

D.G.

Dracoista szakslasher papnő

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra