Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:41

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 252 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 8:27 
Könyvmoly

Elolvastam ezt a fejezet is, és jaj… (L) Úgy örülök, hogy végre alakultak a dolgok… ^^)
Mint írtam már az első kritikámban is, az elején attól féltem, hogy megint nem fog felkelni a drága Sapisom, de megnyugodtam, hogy bizony ilyen veszély nem áll fenn.

Érdekesség, amin úgy meglepődtem, mikor a telefonlistát sorolta Lola… Matti párját is Palomának hívják? :D Tökre meglepődtem, most, hogy így egymás mellett olvastam a kettő Palomát. :D

Nnnya, akkor… mikor számíthatunk a következőre? Most gondolom, lesz kihagyás dögivel, mondván, „iskola”, mi? :D :P Pedig még pont ezek az első hetek/hónapok lesznek lazábbak 4-ben, mert aztán decembertől, sőt, inkább januárban már menni fog a sürgés-forgás, akkor még el is hiszem, hogy nincsen időd írni… :-P

Honizlak AilanaB.! :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 6:37 
Könyvmoly

El se hiszem, hogy készen van! :D
Én komolyan mondom, kezdtem már abba beletörődni, hogy majd csak jövő héten olvashatom a frisset... :D
Boldoggá tetted ezt a szörnyű napomat, megyek, le is töltöm, és olvasom is! :D

Honi: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 19:23 
Betűmániákus

Nagyon szívesen!
De már nem látlak fönt... :-S
Na várom a válaszod! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 19:14 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Én meg a kritikát olvastam! Köszönöm szépen! :-D
Ezt most különösen - nem mintha a többit nem, de ez... :cry: :-D -, úgyhogy nagyon nagyon hálás vagyok! 8-> :) _U_

Megyek is Off-ba, és magyarázok! :-P

Honi a aloha!

:-* >:D<

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 17:00 
Betűmániákus

Olvastam!
Már ment is a kritixem... :D
De nehéz egy kézzel írni...*épp fagyi eszik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 16:42 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
kykyke írta:

Nooos, akkor... várok türelmesen... tudsz róla, hogy mindjárt, lassacskán vége a hétnek? Várom ám a következő fejit az Álmodj velem!-nél... még mindig semmi hír róla? :o

Hát KyKy - és mindenki más - örömmel jelentem, igen, jól látod, közeleg a hét vége és én tartottam is magam az ígéretemhez. Néhány óra, néhány admin átolvasás és már olvashatjátok is az Álmodj velem! folytatását.:-D
A címe: Nincs más hátra, mint...!

Kellemes olvasást mindenkinek! :-)

Ailana

U.i.: Áhá, így már értem a hsz-összevonásokat! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 6:58 
Könyvmoly

Ööö... hát oda van írva a hsz-emhez, hogy: *hsz összevonás moderátor által* - zölddel. :D
Két hozzászólásban írtam le, ait akartam, és az admin, aki nézegette a blogot meg egybe rakta, hogy ne kettő legyen, csak egy. :D
Az első hsz-nek ott lett vége, ahol az előbb bemásolt rész van... nem bírom értelmesebben leírni.... :oops:
Így érthető nagyjából? :D

Nooos, akkor... várok türelmesen... tudsz róla, hogy mindjárt, lassacskán vége a hétnek? Várom ám a következő fejit az Álmodj velem!-nél... még mindig semmi hír róla? :o

Honi, drágám! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 17:59 
Fanficbúvár

Igazából meg kell vallanom valamit... :oops: Nem teljesen értem, mire írod, hogy összevonták a hsz-eidet... :-< Elmondanád nekem?? 8->

Ha spoiler, akkor pszt! :|N :-$ Nem akarok semmit se előre tudni!:-P

Hát tényleg örülök, ha az ilyen részek is elnyerik a tetszésedet! :-) Mert lesznek még! :wink:

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 13:53 
Könyvmoly

Nind a! :D Összevonták a hszeimet, heh! :D

Szerintem nem lett eseménytelen az új fejezet, az meg, hogy nem akcióznak benne minden mondatban, szerintem külön jó is. :D Nekem tényleg nagyon tetszett, szeretem az ilyen elmerengős dolgokat, mint pl. ez is. :)

Bella karakterét hűen megőrizted, és most lenne még mit hozzáfűznöm, de az már sajnos spoiler lenne... :( :-P

A kedvencek kiemelésével egyet értek, szerintem is az a legjobb, én is azt szeretem olvasni egy kritikában a legjobban. :D

Remélem, azért sietsz az Álmodj velem!-mel is, mert tökre izgatott vagyok... bár amiatt meg kicsit (nagyon) szomorú, hogy mindjárt vége... te is befejezed, Maya is... csak az a szerencsétek, hogy rögtön kezditek az újat... :D Meg is halnék, ha nem lenne mit olvasni állandóan. :D

Na, akkor... mást most nem igazán akartam, asszem... *gondolkodik, töri a fejét, de semmi*

Sok-sok cuppanós honi neked: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 11:34 
Fanficbúvár

Drága KyKy!:-D

Hogy ne válaszolnék?? :wink: Alapból is, de ilyen hsz-re meg aztán végképp!:-P
Köszönöm szépen a csodás kritikát, mindjárt megyek is válaszolni arra is (bár már én is kezdek kifogyni az érdembeli reagálásokból... :oops: )!
Örülök, hogy tetszett, bár kicsit féltem, hogy túl eseménytelen lesz, de hát - mint mondtam - kell az átvezetés. Nem történhet mindig eksön!:-P

Mit is akartam még...? (Az Abigél elvonja itt a figyelmemet, amit véletlenszerű zeneként tettem be... :oops: ).

Külön köszönöm a kiemelt kedvenc részt, azokat mindig olyan jó (még jobb, ha lehet ilyen) olvasni! 8->

Igen, igen, tegnap este még ezzel foglalatoskodtam... de nem volt baj vagy teher vagy ilyesmi, ha erre gondolsz. Tegnap úgyis jó kedvem volt!:-D
Még akartam folytatni az Álmodj velem!-et is, de aztán arra már nem volt energiám... elolvastam a következő fejezet már elkészült részét, de nem tetszett, szóval lehet, újraírom még.

Hogy napra, percre pontosan mikor lesz folytatás, azt nem tudom... most (miután válaszoltam minden hsz-edre) vissza kell térnem a tegnapi sulis dolgokhoz - újabb téma vár és sajna abból levonva a konvekciót, az se lesz valami rövid vállalkozás), de azért próbálkozom!:-P

Na, átmegyek az Offtopicba, mielőtt túl sok lesz itt a témaeltérésből!:wink:

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 7:47 
Könyvmoly

Elolvastam! :D Írtam is hozzá egy kritikát, de semmi érdemleges nincsen benne... sajnálom... *szomorúan szipog egyet* :oops:

De azért nagy-nagy szeretettel van ám! :D

*hsz összevonás moderátor által*

Jaaaaj! :D És látod? Ennyire lyukas az agyam! :D
Már a kritikába is bele akartam írni a kedvenc részemet, vagyis fél mondatomat, de elfelejtettem, és az előző hsz-emnél is kiment a lékes agyamból... xD

Szóóóval:
Nagyon tetszett, mikor az emlékről beszéltél, főként ez a kis részlet: "az emlékezet végtelen lapjai" - huhh... hallod, eeeez... nagyon-nagyon szép lett, komolyan mondom, hihetetlen (már megint ez a szó) a tehetséged, nagyon irigyellek érte... :oops:

Megint csak Honi a Aloha, kedvesem!, és tessék offtopikban és itt is válaszolgatni nekem! :D

Akkor az Álomd velem! folytatására mikor is számíthatunk? *érdeklődve pillant Ailanára* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 6:47 
Könyvmoly

Jaj, de jó, jaj de jó! :D

Megyek is, és olvasom! :) Ma kapod tőlem a szééép kritexet is! :)

Ilyen későn még ezzel foglalkoztál? :')

Nagyon köszönöm!

Honi a Aloha, kedvesem! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 23:20 
Fanficbúvár

KyKy, örömmel közvetítem, hogy felpakoltam a Pirkadat folytatását! :-P
A címe: A világ végén. Nem igazán olyan cím, amilyet akartam, de hát... :oops: ahogy beszéltük, csak akkor jó, ha magától jön. Hát most nem igazán akart. :wink:

Kellemes olvasást!

A többi hajóstársamnak, és bárki másnak, aki esetleg olvassa az Álmodj velem!-et, üzenem, hogy írom ám szorgosan azt is! :-)

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 11:01 
Fanficbúvár

Igen, sikerült tegnap este/éjszaka begépelni a dolgokat - hogy ez így mennyivel lassabban megy, mintha rögtön géppel írtam volna... :? - viszont nem hiszem, hogy ma lesz időm feltenni.
Vagyis majd még meglátom. Most valami mást is meg kell írnom, begépelni és kiegészíteni (valami nem meris dolgot, sokkal inkább sulisat). Ha utána még lesz időm mielőtt indulok hozzátok, akkor felteszem, de nem ígérek semmit. Maximum este és akkor holnap nézheted, okés? :wink:

Honi a aloha!
Pusszancs!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 6:45 
Könyvmoly

Jaj, alig várom már az új történetedet is, de annyira sajnálom, hogy vége lesz ennek... :(

Pirkadatot tegnap gépetled? Na, akkor lehet, hogy még ma megkapjuk? Persze csakis négy előtt lenne akutális a dolog. ^^)

Pusszantás neked, vagyis honi! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 18:30 
Fanficbúvár

Hát nekik nem lesz esküvőjük, azt előre bocsáthatom, azt hiszem (tudod, az eleje felé volt egy kis esküvő fejtegetés, és Detti álláspontja a nemleges felé hajlott akkor is). :-P Nem akarok túlzásokba esni, ahogy egyik témánál sem. Így is több lesz, mint egy egyszálú történetben, szóval... de pszt! :-$ Nem akarom elszólni magam! :wink:

Az pedig, hogy a héten frissítek - az a terv! Nem tudom, összejön-e, de nagyon szeretném, úgyhogy igyekszem (mintha túl gyakran használnám ezt a szót?! :oops: :-P)
De a Pirkadatot mindenképpen, most kezdem el mindjárt begépelni. Tudom, hogy a többieknek ez nem fontos, de te legalább örülni fogsz neki!:-D

Hogy összesen még hány Álmodj velem! fejezet lesz? Hát úgy 2-3-at tervezek. A legvége igazából már készen van, attól függ a többi, hogy milyen hosszan fér be közé. Ha még eszembe jut sok minden és elnyújtom (amit nem akarok), akkor lehet, hogy még 4 is lesz. De inkább a 3-ra próbálom kiokoskodni a dolgot.

Aztán ha kész, küldök nektek egy kis ízelítőt az újból!:-P

Várom a holnapot!:-D :lol:

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 14:52 
Könyvmoly

Ó, igen! - Tudtam! :D A rejtélyes idegen, aki Detti szerelme... mikor elküldtem a hsz-t, és elkezdtem agyalni, akkor ugrott be, hogy hoppá! Hülye vagyok, hiszen, mintha említettél volna már valamit, de mindig elfelejtem, mert semmi szó nincsen róla.. .:D Most már akkor tudom. :D
Nem kell ám szakítania, hanem akkor legyen valami esküvő nála is, vagy ilyesmi! :D

Hú, de jó lesz, ha felteszed az új részt még a héten! ^^) Maya ma frissít, te a héten... el vagyok halmozva (L)

Hány fejezetre számítsunk még úgy sacc/kb.? :-P

Honi a Aloha, kedvesem! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 24 (hétfő), 11:11 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-D

Hát igen, azért reméltem, csak eszetekbe jut a név - pontosabban Shanonnak, mert KyKy rögtön tudta. :-P
Viszont, drága Kormányos társam, te pedig azt feledékenykedted el, amit már sokszori kérdezgetésedre is mondtam, hogy Detti nincs azért annyira egyedül. Éppen csak az ő lovagja a rejtélyes ismeretlenbe veszik, mert nincs különösebb fontossága a történet szempontjából. De tudod mit, még az is lehet a végén, hogy ezen változtatok és a kérésedre - miszerint csapjon már be hozzá a szerelem - elintézek neki valaki a történetben is felbukkanót.
Bár... :-? nem, mégsem lehet, mert a régebbi fejezetek némelyikében már említettem a "párkapcsolatok" dolgot, szóval akkor előtte valami szakítás-ügyletnek kéne történnie, az pedig már úgyis sok volt. :wink:
De ne aggódj érte, elvan ő a rejtélyes idegenével... 8->
Meg hát majd már... de nem nem, lakat a számon... :wink: :-$

A folytatást, ha minden jól megy, még a héten felteszem, lévén, hogy már nagyon a végéhez közeledik a történet és szeretném még sulikezdés előtt befejezni. Bár ahogy magamat ismerem - és ahogy ti is ismertek - ez nagy valószínűséggel nem fog sikerülni... :oops: ;-)

Az ajánlásokról pedig annyit, hogy én végtelenül hálás vagyok mindannyiotoknak, akik - akár a nevemet, vagy valamelyik történetemet - érdemesnek tartották, hogy szavazzanak rá! :oops:
Még most is ugyanúgy melengeti a szívemet az érzés, mint első hallásra! :-D _U_

Na megyek is - talán a offunkba, mert ott is lemaradásban vagyok (mint mindig). :-P

Honi a aloha!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 11:53 
Könyvmoly

Jelentem, elolvastam, and jelentem, írtam is hozzá kritikát! :D
Nem lett hosszú, de mentségemre szolgáljon, hogy tisztára beteg vagyok... :(

Honi a Aloha, kedvesem! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 16:56 
Könyvmoly

:(( brühühü
próbáltam volna elolvasni az új fejit, de lehetetlen... még nem engedték fel, és én meg nem tudok csalni... -.- ez annyira jellemző... :((

*lehajtott fejjel elkullog sírdogálni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 13:25 
Betűmániákus

Hát igen. Én is rájöttem a mai napunk 3. percében... ;) Nem vagyok én reménytelen eset. Annyira. :roll:
Én is ajánlottam! :x És ím, meglett a gyümölcse - ha nem is épp az, amire számitottam, de a neved ott van :lol:

>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 13:20 
Könyvmoly

Sziasztok csajsziaim! :)

Persze, hogy Detti, Shanon! :) Ő a mesélő lány, ez egyértelmű. Mindig mondom/kérdezem is, hogy szegénynek mikor talál ki valakit, akit szerethet szerelemből Lani drága, de sosincs szerencséje szegény Dettinknek... :) :P

Amúgy meg büszke vagyok magamra, mert mikor ajánlottam az Álmodj velem!-et, akkor én tőled A bátorság jutalma-t is ajánlottam, szóval talán emiatt is észrevették az adminok, hogy lám-lám, íme itt egy zseniális történet, ami nem mehet "veszendőbe".

Még egyszer gratula, és már iramodom is elolvasni a következő fejezetet, véleményezni, és persze itt tudósítani róla, hogy repült a kritex. :D

Honi a aloha, kedveseim! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 23:03 
Betűmániákus

Ne mááár. Ennyire lyukas lenne az agyam?? /:) Jó, azt tudtam, tisztában voltam a nemlétező épelméjűségemmel, de na! Hát, ne mááár, Tényleg :-S Ennek utána fogok nézni, de vááárj! Valami...valami rémlik... Detti! Olllé! Hááát, hogy én milyen okos vagyok! Csak merjen velem vitázni valaki.... Éééés, utána se néztem... =)) Na, jó fáradt vagyok. (:| Éljek soká!

Na, puszi Drága >:D<

*megvilágosodott*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 21:48 
Fanficbúvár

Köszönöm, drága Shanon a magyarázatot, de mindig vagy olyan kedves elmagyarázni nekem az előttem még kissé felhős részleteket! Megintcsak kitisztult az ég!:-D

Viszont a kérdésemre kérdéseddel kapcsolatban nem-mel kell felelnem!
Az E/1. stimmel, de van neve a lánynak, aki - már ha csak a nevet is nézed - nem én vagyok. Bár sok dologban magamról mintáztam, de eltérések is vannak. Pl.: az esküvő-nézeteivel nem értek egyet. :-P
Szóval én a nevére vagyok kíváncsi, mert tudom, hogy néha emlegetem. Ahogy Rami és Lili hívják őt!
Na? :-P

Honi a aloha!

Ailana

U.i.: Leghamarabb már szerintem csak hétfőn tudok jelentkezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 19:03 
Betűmániákus

Most akkor a kérdésedre - illetlen módon - kérdéssel válaszolnék...

Te vagy az illető...??? :lol: :lol: Vagy most megint valami fatális marhaságot kérdeztem??? :oops:

Az ajánlás pedig... Az adminok - drágák _U_ - figyelnek. Fogalmazás, igényesség, kategória... Hasonló szempontok alapján megy a válogatás. A minél színesebb ajánló kedvéért, és a minél jobb ajánló kedvéért, látod még arra is képesek, hogy kicsit régebbi történeteket is ajánlanak. Ezzel még szerintem arra is rá akarnak mutatni - mert nem mindenki lapoz az utolsó oldalra, inkább olvas az elsőről -, arra, hogy régebbieket is nyugodtan lehet olvasni... sőt, néha ott állnak a legjobbak. Másik fontos szempont még a rajongók ajánlata :lol: Meg ugye, biztos látták, hogy profi szintem műveled az írást, Lily/James meg régen volt ajánlva, hát itt az alaklom!!Gyanítom, hogy az Álmodj velem! kapcsán lett rád sandítva...*kacsint*

Asszem ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 21 (péntek), 18:51 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-)

Örömmel jelenthetem, hogy...

...végre nem offos témában jelentkezem, vagyis feltettem a következő fejezetet Változnak az évszakok, változnak az életek címmel.

Nem, nem, ez nem érzéki csalódás, tényleg elkészültem vele! :-P

És egyúttal, Shanon specialista véleményéből ihletet merítve egy körkérdést is megszavazásra bocsáltnék. Pontosabban feltennék!:-P

Hogy hívják a mesélő lányt?

Ez azért fontos, mert akkor ezek szerint nem egyértelmű... :oops: És akkor majd változtatok ezen, hogy az legyen! :wink:

Más témában muszáj megjegyeznem, hogy el sem hiszem az ajánlós dolgot! De komolyan! Én az egyik kritikából tudtam meg, aztán persze itt tőletek, de el se hittem, amíg nem láttam. Bár még most sem teljesen! Majdnem sírva fakadtam, úgy örültem! :-D
Viszont nem igazán értem. Shanon, mint specialista, elsősorban hozzád fordulnék, de bárki mondhatja. Nem is tudtam, hogy ilyen régi történeteket is elővesznek, nagyon meglepett, hogy pont ez.
Na mindegy, örülök neki, mint majom a farjának (még ha ez egy kicsit vulgáris megnyilvánulás is, de most jobb nem jut az eszembe)!:-D

Honi a aloha, pusszancs drágáim!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 20 (csütörtök), 17:33 
Írópalánta

Éljen-éljen-éljen!! <:-P

De még el is kell olvasnom! :D

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 20 (csütörtök), 13:03 
Könyvmoly

Én is szeretnék neked gratulálni, nagyon megérdemelte ez a kis történetedet ezt a helyet! :D

Pusszancs: KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 20 (csütörtök), 10:28 
Betűmániákus

Gratulálok az ajánlóba kerüléshez!!! <:-P <:-P

>:D< >:D< >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 18:40 
Betűmániákus

Utcsó off: Csajok, aki beszélgetni akar, az átküldeném az Offtopicok Ismerkedő szobájába :D

Link:http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=14

Le van beszélve, meg minden, szóval csak bátran :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 14:54 
Könyvmoly

Sziasztok csajok! :D

Csak azért jöttem, hogy Ailana újabb fejezetéről kérdezősködjek, de látom, már írta, hogy elkezdte, ezért nem fogom még én is zaklatni! :)

Shanon, alig várom, hogy találjál/kérjél valamilyen offtopikot, mert én nem bírom ezt a csacsogásszünetet... szóval tudd, hogy tőled függünk! :D

Puszillak benneteket, Ailana neked meg várom a következő fejezeteket, mind Pirkadatilag, mind Álmodj velem!-ileg... ^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 7:42 
Betűmániákus

Ailana írta:
Drága Shanon!:-)

Bár még mindig nem szolgálhatok a várva várt hírrel, miszerint feltettem a következő részt, de mégsem tudom szó nélkül hagyni, hogy ennyiszer kérdezed.
Ma éjszaka, bűntudatból (is) csak hozzáláttam szavakba önteni a folytatás eseményeit, kb. a feléig jutottam, és bár még nem tudok neked pontos időt mondani a "mikor?" kérdésre, már legalább láthatod megcsillanni a fényt az alagút végén. :wink:

Köszönöm a lelkesedéseteket! Nagyon nagyon jólesik! :-D

Ailana

Jóóó reggelt! :mrgreen:

Annyira drága vagy >:D< , de ne legyen bűntudatod :) :) Én csak meg akartam tudakolni, hogy mikor lesz esedékes, mikorra várjam... De nem egészen erre gondoltam... mármint, hogy...éjszaka... Nagyon jól esik, de azért ennyire nem kell eltúlozni, mert ha kész lesz, azonnal lecsapok rá. :D
Millió :-* :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 0:03 
Fanficbúvár

Drága Shanon!:-)

Bár még mindig nem szolgálhatok a várva várt hírrel, miszerint feltettem a következő részt, de mégsem tudom szó nélkül hagyni, hogy ennyiszer kérdezed.
Ma éjszaka, bűntudatból (is) csak hozzáláttam szavakba önteni a folytatás eseményeit, kb. a feléig jutottam, és bár még nem tudok neked pontos időt mondani a "mikor?" kérdésre, már legalább láthatod megcsillanni a fényt az alagút végén. :wink:

Köszönöm a lelkesedéseteket! Nagyon nagyon jólesik! :-D

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 15:15 
Betűmániákus

off: A profit "enyhe" túlzásnak nevezném, inkább tájékozottnak hívnám magam... De azért köszönöm >:D<
Amúgy ha Luciatus fönt lesz, lecsapok rá, és elkezdem bombázni a kérdéseimmel...

Amúgy, visszatérve a frisshez, mikor lesz esedékes?? ;;) Csak mert várom ám. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 13:53 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Ailana írta:

A következő fejezet továbbra is a lassan érik fázisban tegnődik... a benne lévő történésekkel együtt, úgyhogy arról nincs új információm. :P

Viszont arra gondoltam, hogy - ha ennyire zavaróan offolunk - akkor nyithatánk egyet magunknak KASHMIR Szövetség néven. Na? Vélemények? Pro? Kontra? ;-)
(Remélem, ezt még kitárgyalhatjuk itt :oops: )

Ailana

Jó, most akkor készülget??? Jól vettem ki?? :lol:

Jaj, Drága!
Nekünk nem lehet nyitni topicot, azt csak az adminoknak meg a moderátoroknak a lehet :) A ficblog pedig a fickel kapcsolatos kérdésekre/mondandókra vonatkozik...
De szétnézek az off topicban, és akkor betelepedhetünk valahova. Ha pedig nem, akkor nyittatok valakivel, esetleg kérek tanácsot ;)

Ja, értem, értem. Ha nem, hát nem.
Örülök, hogy te ilyen jól értesült vagy, így legalább nem lovaltam bele magam nagyon... :oops:
Tudom én, mit jelent a ficblog elnevezés, de attól még imádom a négyesünket! :-D
Köszi a kiokosítást, minden nap tanul valamit az ember lánya!:-P
Te már akkor ezek szerint tényleg nagyon profi vagy a témában! :wink: :D

>:D< :-*

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 13:24 
Betűmániákus

Ailana írta:

A következő fejezet továbbra is a lassan érik fázisban tegnődik... a benne lévő történésekkel együtt, úgyhogy arról nincs új információm. :P

Viszont arra gondoltam, hogy - ha ennyire zavaróan offolunk - akkor nyithatánk egyet magunknak KASHMIR Szövetség néven. Na? Vélemények? Pro? Kontra? ;-)

Ailana

Jó, most akkor készülget??? Jól vettem ki?? :lol:

Jaj, Drága!
Nekünk nem lehet nyitni topicot, azt csak az adminoknak meg a moderátoroknak a lehet :) A ficblog pedig a fickel kapcsolatos kérdésekre/mondandókra vonatkozik...
De szétnézek az off topicban, és akkor betelepedhetünk valahova. Ha pedig nem, akkor nyittatok valakivel, esetleg kérek tanácsot ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 15 (szombat), 13:18 
Fanficbúvár

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 7:38 
Könyvmoly

Khm... rendben van... ha ennyire zavaró, akkor többé én itt nem offolok...
Ailana... ezentúl majd a "Mikor érkezik a következő fejezet?" és az "Írtam kritikát hozzád!" (ha az még nem tartozik bele az off kategóriába) hsz-ekre számíthatsz sűrün.
Sajnálom, de a szabály, az szabály... :(

Puszi, K

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 15:21 
Fanfic-faló

légyszi fejezzétek be az offolást, nyugodtan foglaljatok el egy rég nem használt topicot az offok között, ott bármiről beszélgethettek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 20:16 
Könyvmoly

Oké, akkor most korrigálom az előző üzenetet, amit sikeresen öt perccel a munkahelyemről való távozás előtt írtam, így egy "kicsit" kapkodó lett... :S

Szóval, "először is": Nem tudom, mi az a mobilozós fej, de sajnos, ha egy mosolygós smiley-t és egy szögletes zárójel vége jelet teszek egymás után, abból bíz ez keletkezik, szóval azt értelmezd külön. :D

"Másodszor": nem Sapi, hanem SapiS akart lenni, csak lemaradt a sietség hevében a S betű... xD

És ennyi lenne, azt hiszem... :D A kisebb formalitási hiányoktól most tekintsünk el, elég húzós hetem van (és lesz még két hétig), de az e-mailből kiderül, hogy miért. :)

Nos, azért hogy azt még tudd!: az elmúlt kb. két órában semmit sem változott az izgalmam hevessége, csak még inkább fokozódott, és várja, hogy kibontakozhasson egy új fejezetben! :D

Honi a Aloha, ailanabémenina! :D (<- egyébként, ha nem is írom jól, az sem érdekel, mert én már úgy hozzászoktam ehhez a két szóhoz (honi; a), hogy nem érdekel, ha mégsem így van... xD)

Egyébiránt a "honi" elvileg "puszi", az "a" meg "és" a kedvenc nyelveden... :) De nem én vagyok e nyelv szakértője! :D

Na, de tényleg befogom, bocsánat a sok "nem ide valóért", kedves adminbácsi/néni, de az ujjaim önálló életre keltek, és nem hagyták, hogy az agyam által küldött információ irányítsa őket, vagy mi a szösz... ("a szösz, az olyan kis izé, ami a takarón, a párnán..." )

Khm... :oops:

Távoztam! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 11 (kedd), 14:55 
Könyvmoly

Szia Ailana! :)

Először is éljen a KASMÍR Szövetség (csak mert nekem a KASMÍR jobban tetszik... :P) (L) !!! :))

Másodszor! Érdeklődni jöttem, hogy új fejezet mikorra várható az Álmod velem! -ben, és a Pirkadat-ban. :)

[Csak úgy nagyjából is elég behatárolni. :)]

Harmadszor: isten ments, hogy baj lett volna, hogy jól érezted magadat! :) Az a jó! :D

Negyedszer: nem tudom, megkaptad-e az üzenetemet e-mailben, mert visszaírt mind a háromszor, hogy nem ment el, error, meg hogy sorry... xD (Na, nem mintha ezért nem haragudnék rá... :@)
Ha nem, akkor írjál vissza itt, vagy $alien- ben, és akkor megoldom valahogy... :) De azért remélem, csak a freemail hülye, mint mindig. xD :D

No, ennyi lenne... :D

Siessél, mert Sapi élet-halál között lebeg, és már mindannyian aggódunk érte, de főleg szegény, ártalmatlan Lola. :)

Pussszancs, vagyis: honi a Aloha! :)

kykymenina (kivételesen nem állna jól a nagy K betű... :P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 21:51 
Fanficbúvár

Jól van na, bocsánat, hogy ennyire jól éreztem magam! :-P :oops: :-D
De ne izgulj, nem vesztem el végleg és már csak önző indokok miatt (amiért te is) szeretném minél előbb befejezni az Álmodj velem!-et, szóval... :wink: Nem mintha akár miattatok ne tenném meg, mert hát ti vagytok a lelkes, kitartó örök drága olvasóim és barátaim, úgyhogy persze értetek is!:-)
Nem mondom, most már csak Balaton után kaptok folytatást, de akkor mindenképpen - bár már akkorra is vannak programjaim, de azok nem ilyen összefüggő gépmentes övezetekbe lesznek szedve, szóval akkor mindenképpen meglesz.

Éljen a KASHMIR Szövetség! <:-P $star $star =D>

Jaj, KyKy, neked pedig üzenem, hogy olyan mérges voltam, mert neked alkotgatom kitartóan azt az e-kisregényt, amivel már annyira el vagyok csúszva, de úgy látszik, az egész világ ellenem esküdött, mert amit ma írtam, mind elveszett. Úgy, ahogy neked is egyszer. Azok a ... mentések ~x(
Na mindegy, majd akkor újra...:-(

Ailana

u.i.: Shanon, $alien !:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 21:22 
Írópalánta

Nnna, akkor ezt úgy nézem, megbeszéltük. :P

Éljen a KASHMIR Szövetség! :D

(Köszönöm a kalapot!)

Hahh, én már láttam a frissítést, de sajna ez nem vígasztal.:(

Úgyhogy lassacskán tessék vissszatérni a sziget felé! Vagy legalábbis arrafelé kacsingatni...:-P
Szegény Sapisunk addig itt lebeg élet és halál között... :-S

Mindenesetre tudod, hogy kell csigázni a T. Publikumot! :D A legizgibb részeknél szottyan kedved nyaralgatni. Széép, mondhatom... :D

Na de azért még szeressünk, nem kell megijedni. :)
:-* :-* :-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 17:42 
Betűmániákus

Nekem jó a KASHMIR 8) Tetszik.

Óóóó. Ha nincs friss, hát nincs :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 17:37 
Fanficbúvár

Sziasztok! :-D

Először offozok egy kicsit a nagyobb hatás kedvéért... :twisted: :-P
Én is a KASHMIR Szövetségre szavazok, de én így angolosan, internacional módon.:-P De a magyar változat is tetszik!:-D Imádom a mozaikszavakat, van is már néhány, ami a barátaimhoz köt, szóval...:-D
Nagyon jó vagy, Maya, emelem a kalapom előtted _U_

Hogy KyKymnek is válaszoljak, hát félig-meddig sikerült visszatérni a Földre, de még nem teljesen. Lassan haladok, de haladok... :oops:

A $alien -t fogtam, mindjárt olvasom is, de előtte mindenképpen akartam hagyni nektek néhány sort!:-)

És akkor most jöjjön, amire igazán kíváncsiak vagytok. Maya már tudja, vele délután megosztottam msn-en, de a többieknek is mondom, hogy van folytatás meg nincs is... :twisted: :-P ;)
KyKynek jó hír, Shanonnak rossz...:-(
Az Álmodj velem! változatlan, viszont a Pirkadatnak feltettem a következő részét.
Bocsi, ez nem "kit szeretek jobban" alapon ment, egyszerűen csak ez kész volt. Úgy értem, ennek csak be kellett gépelni a felét és gondoltam, legalább valamit hagyok nektek. Tényleg sajnálom és bocsánat az anti-twilighterektől, de ez most így jött ki. $? :roll:
Azért remélem, nem utáltok nagyon. :oops:

>:D< :-*

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 15:41 
Könyvmoly

Hu-hú, ismét jelen: kykyke! :D

Érdeklődni jöttem én is ide a fejezet hogyléte felől, meg, hogy sikerült-e már visszatérni a Föld nevű bolygóra, KÖZÉNK, rajongóid közé... :D

Plusz Mayával szeretném közölni, hogy nékem a KASMÍR Szövetség jobban elnyerte kényes tetszésemet, (nem azért mert a K betűvel indul :P), mert számomra sokkal különlegesebb, mint a MASK, noha azzal sincsen kifejezetten semmi problémám. :D

Szóval, döntsetek, Ailana, te pedig agyalj egy lehetséges fejezetfrissítés időponton, és ha már Shanon írta, akkor én is: $alien - ment a pü! :D

Pusszantok mindenkit, aki szeret... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 11:39 
Betűmániákus

Halihó!

Akkor ma lesz friss? :)
Mellesleg: $alien

Nekem bármelyik név megfelelne :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 9:40 
Írópalánta

Hű, csajok, most nagyon off leszek, de olyan jó nevet találtam ki nekünk!

Mondjuk lehetnénk MASK. Már ugye a neveink kezdőbetűiből összeállítva. :-D (De ezt nem merem nagyon ajánlani, mert még egoistának tűnök, hogy az én kezdőbetűm van az elején. :-P Ja, és KyKyé meg a végén, és véletlenü még félreérteni. :) )

De van egy másik ötletem is:
KASMÍR Szövetség
(KyKy, Ailana, Shanon, Maya írószövetsége :-P)

És angol írásmóddal pedig KASHMIR és úgy még jobban kijön Shanon neve miatt. :D

Na, ki mire szavaz? :-D Vagy van jobb ötletetek?

Na jó, hatalmas off vége, bocsánat érte, de ezt nem tudtam kihagyni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 8:03 
Betűmániákus

(Neeeem tudom mi, de tök ari...szerintem valami manó. ezt akkor használjuk, mikor pü-t küldünk, hogy ne szedjék a fejünket, mikor bejelentjük egymásnak. használjátok ti is :wink:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 08 (szombat), 7:58 
Írópalánta

Szerintem szeressük, hogy ilyen kis lelkes vagy. :-D

Remélem, lesz ihleted, már mind tűkön ülünk szerintem. Sapiiiis! ;)

Amúgy szerintem is egész szép kis közösség kezdünk lenni. Most meglódítottad a fantáziám, mindjárt el is kezdek agyalni valami elmés neven. :D

Puszi nektek!
:-*

(Egyébként az mi az a zöld bigyó? Valami Shrek?? :-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 252 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra