Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 23:07

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 20:21 
Betűmániákus

Hát akkor kizárásos alapon én nőttem :D Hm.
Holnap megint kelhetek...kész agyrém... :|

Jó olvasást Nara! :lol:

Szép estét nektek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 19:22 
Írópalánta

Sziasztok!

Hát, nem hiszem, hogy összement volna... :-? Bár, ha látsz egy cetlit a homlokán, h "csak hideg vízben mosható" akkor talán...

Nekünk se kell sztem még Tk, csakhogy holnap van a Tkosztás úgyh én megetek egy böhömnagy táskával X-( Bár sztem majd a felét bevágom a szekrénybe. Ugyanis szekrénytársam úgy fél éve megsértődött rám, vagy nem tom mi a frász jött rá, és azóta, mintha félne tőlem, a szekrény közelébe sem megy... Persze ez csak hízeleg nekem :D És legalább több helyem van :g

Ja egyébként tök mázlim van, mert az egész osztályból kb. én vettem fel csak második nyelvnek angolt (mivel a fél oszt. eleve angolos) és ezért keverni fogják az újakkal... szóval sokat remélek az első órától ;;)

Na, én nagyon uncsizom, úgyh keresek vmi olvasnivalót kedvenc oldalamon ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 19:21 
Könyvmoly

Jaj, Shanon! :D

Te is az összes hülye pasival vagy megáldva? :D Ez annyira jellemző, én velem is ez a helyzet. Ha helyes, akkor hülye... idióta... xD
Megértelek, és tökéletesen átérzem a helyzetedet! :)

Egyébként meg nem valószínű, hogy összement Deszkás, szóval, szerintem nőttél. :) Majd úgyis kiderül, ha jönnek a kötelező mérések. :D

Igen, azt tudtam, hogy gyógyszerészetibe jársz, az csak költőien irónikus kérdés volt, tudod... :oops: de aztán kicsit agyaltam a dolgon, és rájöttem, hogy valszeg az én gimim volt túl laza... :-S

Hát, ez fura, hogy be kell pótolni az ünnepnap utánit... mármint... ez másoknál beleszámít a szünetbe, nem is értem, nálatok miért nem... :-O

Mi a sportos cuccot általában sportos cuccnak hívjuk, bár szerintem "ahány ház, annyi szokás", ki tudja, lehet, hogy a többieknek is meg van rá a saját szavuk.
Télen én is mindig csinosabb vagyok, de főképp azért, mert felöltözhetek, és nem izzad le rólam a ruha... xD GYŰLÖLÖM A NYARAT! :@ :evil:

Na, de mindegy is... :-S Sok kitartást neked a szombati naphoz, szegénykém :( :-*

Pussza

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 18:48 
Betűmániákus

Sziaaa Kyky! >:D<

Én gyógyszerészetire járok, de már kiskorom óta van nálunk hétvégi tanítás... persze nem mindig, csak mikor pótolni kell egy ünnepet. Amúgy csak azon lepődtem meg, hogy most már rögtön az első héten is betettek egyet... meg lesz egy november 7-én :roll: Háátt, nem mondom.. D.nél megingott valami... mármint, ugye láttam...élőben... ésss... határozottan jobban néz ki, mint képen... komolyan egyre jobban néz ki... ~x( Szerintem direkt csinálja... @-) :-w Mellesleg... vagy összement, vagy én nőttem, de már nincs is akkora magassági különbség köztünk... Ti melyikre tippeltek?? Összement volna?? /:)
Ohh, én tudok latinul perfect: kötelezőőő nyeelv... én szeretem. Nagyon szép. Olyan olaszos/dalolós :)

Jajj, holnap meg---áhh. Kezdődik elölről az egész... még szerencse, hogy nem bepakolt táskával, csak egy füzettel kell mennem a héten. Ez az egyetlen jó. Mehetek elegánsan. Amúgy mindig sportosan öltözködöm... kivéve a telet... hogy néz ki csizmával a - nem tudom, ti hogy mondjátok a sportosabb nacikat, mi trénernek... pontosabban trénerkának... :oops: Szóval télen mindig ki vagyok rittyenve, persze csak mértékkel...

Mellesleg, ha már a a pasiknál tartunk...Bahh. ~x( Ma találkoztam azzal az egyénnel, aki tavaly egész évben bámult, és nem szólt semmit. Pedig én szentül hittem, hogy elballagott, erre megbukott... X-( És most is csak bámult... eléggé frusztrál és másoknak is föltűnt...Komolyan megvagyok áldva az idiótákkal.. az egyik észben az, a másik meg lélekben... vagy nem tom, de az is... Utálom a pasikat!! [-(

Szerkesztééés: Na, most ment csak föl az adrenalinom... 8-} Egy év után föllátogatott és bejelölt...Nahát. Épp ideje vala... :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 18:26 
Könyvmoly

Sziasztok csajszik! :D

Milyen jó, hogy ilyen sok látogatónk van! :D

Shanon, köszönöm a beszámolót, remélem, azért jobb napok lesznek a későbbiekben. :) Szombaton is mennetek kell? Hogyhogy? :-O Szegények! :(

Aila neked is thnx az élménybeszámolót, viszont teljesen meglepődtem, hogy hat órátok volt, és élből az első nap már tanultatok is! :-O
Ledöbbentem...

Milyen suliba jártok ti, csajok? :D Én annak idején három ofővel kezdtem, és nem kell hétvégén suliba mennem... :( Részvétem

Filo az jó, én abból érettségiztem, az volt a választott tantárgyam, és igen könnyűnek bizonyult. :) Neked is tetszeni fog szerintem, ha érdekes tanár tartja. Hátha hallani fogsz a Szépséges Krisztina Királynőről is. :-P :)

Ashley: kellemes sulid lehet neked is... :D Latin óra orrba-szájba? Egy élmény lehet... :-S

No, akkor, hát látom, senkinek nem telt úgy az első nap, mint szerette volna.... bár Shanon látta messziről Don Juanját, de hát őt viszont már nem érdekéli, úúúgye? :-P Kemény, határozott és erős nők vagyunk, nem fogunk pasik miatt szomorkodni! :D

Pusszantok minden olvasómat! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 17:16 
Betűmániákus

Hát perpill épp a suli volt terítéken lenni, de amúgy minden... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 17:12 
Zöldfülű

Suli a téma? :D Ebben otthon vagyok. Képzeljenek el egy hatalmas iskolát, minek neve Bethlen Gábor Ref. Gimnázium :) Esküket kell tenni ott, és duplába hittant meg latint is kell tanulni [eddig csak latin óra volt...]. Szuper, mi? Hermionénak legalább is tetszene xD
És mivel mi voltunk a látványosságok, mindenféle "gyerek" benézett az osztályunk ajtaján, és megbámult. Na ennyi :D És az holnap az első órám lyukas lesz, így tovább alszok. Hát nem szuper ez a suli?
(Ez nem ide kellett volna írni? :roll:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 16:32 
Betűmániákus

Én nem veszélyesnek nevezném, hanem elérhetetlennek - legalábbis számomra... :roll: Na, nem is töröm miatta magam, mert ezer más dolog most sokkalta fontosabb... például a suli. Na, az nekem is kész rémálom... Holnap lesz egy olyan tantárgyam első két órán, hogy csak úgy nézni fogunk... A bnőmnek is szép lett az órarendje, szóval együtt szenvedünk, csak más tantárgyakból, bár még mindig van jó pár egyforma... :-P
Aztááán... lesz filozófiád, Aila? De jóóó :D
Én meg szombaton is megyek suliba... :?

Na, léptem :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 16:12 
Írópalánta

UI: ez a fej mitől lett ilyen hülye? ( :)) ) :-S Bocs, csak úgy auto beírtam, azt még nem tom, melyik smyle melyik...

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 16:10 
Írópalánta

Sziasztok!

Hú, de sokat írogattatok tegnap... Szívesen olvastam volna őket, csak nem voltam itthon, mert bnőimmel úgy döntöttünk a nyár utsó napját együtt töltjük... aminek az lett a vége, hogy majdnem elaludtunk az évnyitón :-P

Hát ez a Deszkás érdekes srác lehet... Nálunk is volt egy hasonló veszélyes pasi, de ő mondjuk csak lebukott hozzánk, most meg bukott tovább, és teljesen maga alatt van szóval mégsem ugyanaz... :D

Egyébként nem tom miért ismételgetik a neveket ezek a hülyegyerekek (már bocs)... Úgy értem, ennyire rossz a memóriájuk, vagy ez a legújabb csajfogó trükk?

Maya, majd olvasom a történetetdet tovább, már csak néhány feji és beérlek :D Nagyon köszönöm a reklámot, ha nem ismerné már itt mindenki a te gyönyörű storydat, én is viszonoznám a kedvességet, de így csak velük együtt tudom dícsérni... A másik történetekre is kíváncsi vok, úgyhogy ha lesz időm ( ami a sulikezdés miatt nem vszínű ) akk lehet h olvasni fogom :))

na, puszi Mindenki ^^

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 16:08 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:-D

Lendületesen behuppanok közétek így a csodálatos iskola első napjának fáradalmai után. Komolyan mondom, le kellett feküdnöm aludni egy kicsit, mert annyira sokkolt... :? Még a fejem is belefájdult, de tényleg. Éljen a suli! :-(

Shanon, először is, gyönyörűek lettek a loknijaid és én támogatom, hogy nevezzük el az a micsodát loknicsinálónak. Na, milyen kreatív vagyok? :-P
Hálás köszönet, amit KyKyvel mondtatok a történeteinkről, el sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy így tetszik nektek! :oops:
A Deszkás-párbeszédre nem igazán tudok mit mondani, bár ugye - mint tudjuk - a külső nem mindig mutatja a valót. Szóval lehet, hogy a látszat most is csak. És hogy megint egy GG-idézetet hozzak, kezdetben Logan sem volt jó barátalapanyag, de aztán jött Rory és... :wink:

KyKy, hát az első nap... Most komolyan kíváncsi vagy? :? Nem olyan érdekes az, sőt! Évnyitó (amiből megint nem hallottam semmit, kimerült néhány rég nem látott barátnő ölelgetésében hátul :oops: :wink: ), aztán ofők, ahogy mondtad és 3 tanóra. Mert hát a mi értelmes iskolánk már rögtön belecsap a közepébe. Igaz, hogy se órarend, se könyvek, de azért tanítás... :? Attól féltem, sose kerülök haza, de végül 6óránk lett kedden, szóval még tűrhető volt a +3-mal. Főleg, hogy egyik sem olyan tanárral volt, aki nagyon komolyan tanított volna. Inkább csak szenvedtünk. Bár az utolsó egész érdekes volt: új tanár, új tantárgy - filozófia. Teljesen kis korrekt tanárt kaptunk, rám teljesen jó benyomást tett (kritikus és író is egyben - hoppá, hoppá!:-P ), a tárgyra pedig már amúgy is kíváncsi vagyok nagyon.
Dióhéjben ennyi! Remélem kielégítő volt a beszámolóm!:-P

Mindenkinek pusszancs!

:-* >:D<

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 14:26 
Betűmániákus

*berobban* :D

Emberek, ha ránézek az órarendemre, már herótot kapok... 8-| Ez kegyetlen lesz, de én választottam... Igen, első kettő osztályfőnöki volt aztán meg csak olyan tanárokkal volt óránk, akik eddig is tanítottak, szóval holnaptól lesz a naaagy ismerkedés. :roll: De nagyon örülök, mert végre talizhattam a barátaimmal... :x És láttam D.t is... egy pillanat erejéig. Háttal állt nekem, szóval ő nem látott... de nem is baj. Nem egy emeleten volt óránk, mert a mi termünk a másodikon a van, az övéké meg az elsőn. Akkor láttam, mikor kimásztunk kaját venni :) És vágatott a hajából is, de még mindig hosszú...

Nagyjából ennyi. Azt hiszem, föl kell gyűrnöm a gatyaszárat rendesen. $dead

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 8:01 
Könyvmoly

Hát, én még sosem kaptam EKLE kritikát... :oops: örülnék egy olyannak... :) :oops:
De természetesen a Shanonosnak is, szóval, te döntesz! :) Azt kapok, amit megérdemlek. :D

Na, várom a fejleményeket mindenkitől! :D
Milyen volt az első nap? Gondolom ez még tűrhető, hiszen ezek általában osztályfőnökikkel mennek el.?? :)

Tessék megosztani velem is! :)

Puszi a hajóstársaknak! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:59 
Betűmániákus

kykyke írta:
Ne siessél, és semmi ne menjen a suli rovására! :) Ezek úgyis egy rakat hülyeségek, a KASMÍR csapat másik két tagjának, és hanga, meg persze barterika művészetének még a csak a bokájáig sem ér fel! :)
Nem is fontos beleolvasni, mert nem szeretném, hogy csalódj! :(

:) Jó éjt neked! :)

Mi ez a hangnem?? ;;) Nem fogok csalódni. :-P
Kapsz majd egy széép kritikááát... De nem biztos, hogy mostanában... tudod, örülök, ha ideérek majd. De holnap sokat fogok mesélni... sulii. Jut is eszembe: EKLE, esetleg shanonos kritika??? a shanonos az ömlengés, az EKLEés pedig hivatalos... keverjem esetleg???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:47 
Könyvmoly

Ne siessél, és semmi ne menjen a suli rovására! :) Ezek úgyis egy rakat hülyeségek, a KASMÍR csapat másik két tagjának, és hanga, meg persze barterika művészetének még a csak a bokájáig sem ér fel! :)
Nem is fontos beleolvasni, mert nem szeretném, hogy csalódj! :(

:) Jó éjt neked! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:41 
Betűmániákus

Igenigen... most látom csak... :) A közeljövőben megpróbálok időt szakítani valamelyikre... :-) Báááár, eléggé necces lesz, de igyekszem :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:35 
Könyvmoly

Hmm... sejtettem, hogy ilyesmi lehet a magyarázat. :) Nekem csak egy Twilight alapú ficem van. :) A többi Hp-s, és Privet Drive-s. :)

Ó, ha belelolvasol, az nekem a hatalmas megtiszteltetés... és nem kevesebb öröm. :')

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:15 
Betűmániákus

Sziaa!

Öhm.. hát... én azt hittem, hogy az Twilight alapú :oops: De majd tüzetesebb adatlap olvasás lesz a vége, szóval ne lepődj meg, ha találsz egy kritixet tőlem valahol... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 19:11 
Könyvmoly

Lányok, én egyetértek Shanon szavaival, ezt én sem tudnám megfogalmazni jobban. :)

Egyébként nem értem, hogy olyat írjak, amit te is tudsz olvasni? :D Mert a VB-t miért nem tudod, pl.? :O

Hát, na, mindegy, ezt most nem értem, de hát, ez van, nem lehet mindent tudni elősre, nem igaz? :D

Köszönöm, Maya, remélem, tetszeni fog majd a fejezet, én mondjuk nem voltam vele megelégedve... de majd a következő... Bálint szenvedni fog egy sort... :-P Már készülök vele! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 18:47 
Betűmániákus

Szép estét nektek! :)

Maya: elolvastam az új részt, és áhh. Teljes sokk. Lehet valamit ennyire szeretni?? 8-| Egyszerűen imádom.
Kyky: Minden szép és jó a frisseiddel kapcsolatban, de írj már valami olyat is, amit én is tudok olvasni... :-S
Ailana: Jelentkezz! Várom a reakciókat a képemre! :D

Aila és Maya:
Hűűű tudjátok... Rádöbbentem arra, hogyha vért izzadok se fogok tudni olyan mondatokat alkotni, mint Ti :oops: Egyszerűen... mikor olvaslak benneteket, csak vigyorogni tudok... És nem tudom, hogy éritek el... :-* Olyan egyformák vagytok... mármint alkottatok nekünk két teljesen más, valahol mégis azonos világot... mégis, két különböző lány, különböző karakterekkel, különböző stílussal... Összpontosítottam a két művet: Álmodj velem! és My Flowers és olyan egyformák, de mégse. Nehéz lenne elmagyarázni, de szerintem valahol ezt már Ti is észre vettétek... :roll: Vagy csak most bemondtam/írtam valamit, de nem szoktam ilyen szavakkal dobálózni... :| Persze, arra akartam kilyukadni vég végül, hogy: köszönöm. És sokat szeretnék tőletek olvasni. A célotok közös: mindent a publikumnak. A feladat teljesítve van a részetekről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 15:12 
Írópalánta

Sziaa, KyKy!

Láttam, láttam, láttam! És nagyon örülök neki! Alig várom, hogy felengedjék!!! :D:D

Egyetértek, Shanon, gyönyörű lett a hajd, és tudom mi az az izé, amiről beszélsz és aminek én se tudom a nevét. :-P

Narával annyiban ismerjül egymást, hogy ő is olvassa az én történetemet, én is az övét, és kritizáljuk is egymást rendszeresen. :)

Ez pedig itt a reklám helye:
Én imádom Nara történetét. Gyönyörűszép leírásai vannak és a törénet se utolsó!

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 13:37 
Betűmániákus

Kyky! Sziaaa! >:D<

Örülök, hogy meggyógyultál :-*
Öhm... hát... igazából ez nem olyan, mint a vasaló, inkább... olyan kaliberű, mint egy olló, a hajtincset pedig rá kell tekerni... :oops: Nem tom, mi a neve :roll: :oops: :oops:
És neeem. Sárinak nem tetszik D.... Neki már lassan egy éve van egy Robija. 8)
Hát igen, gyomrom az van... mondták is páran. Én megszoktam enni amit, főzök...
Nálunk a gólyabuli az elsősök szívatásáról szól... Értsd: minden ökörség illetve nem kevés utalás bizonyos dolgokra. :roll: Érdekes, nálunk nem volt olyan durva, de ezt annak tudom be, hogy némelyik tanár meg is jelent. :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 13:17 
Könyvmoly

Sziasztok! :D

Hú, de belendült a fórum, én csak kapkodom a fejem, és nem győzöm lementeni az új hsz-eket! :D

Először is: Maya, annyira sajnálom, hogy átragasztottuk rád a betegséget, én pont tegnap/ma lábaltam ki belőle… :( Te jöttél felváltani a helyem, milyen édes vagy! :D Egyébként meg azért most értem ide, mert melóm volt, plusz feltöltöttem a Vörös bársony legújabb fejezetét, csakis a te kedvedért! ;)

Shanon: megkaptam a képet, és anyáááám… :-O Nagyon szép lett a hajad! Mondjuk egyébként is szép, akinek hosszú, na de ez! :) Kérdés: ezt hajsütővassal, direkte göndörítővel csináltátok, vagy hajegyenesítővel – ha, az utóbbi, akkor féltékeny leszek! :D

Hát, igen, holnap kezdődik nektek a suli! :D:D Hihi! Mondanám, hogy sajnállak benneteket, de gonosz vagyok és nem! :D Nekem ez volt az első nyaram, amikor végig dolgoztam, és minden nap hatkor keltem… :-S Szörnyű rossz ám!

Maya: Ti ismeritek egymást a Narával? :-O Vagy… én nem értem a dolgot, az mondjuk könnyen elképzelhető! :D

Shanon: boncolás? $sick Úúúú… azt én nem bírom… de, ha neked erős a gyomrod, akkor nincsen baj, igaz-e? :D

Ailana: Igen, tényleg azt álmodtam, hogy Ron csókja undorító… ennyit rólam… xD Akciófilmes álom? :D Ez aranyos… nekem csak a visszatérő rémálmok jelennek meg, mikor futnál, de nem visz a lábad, vagy állandóan jönnek, és gyilkolni akarnak engem… xD Azt nem értem, miért futok állandóan… xD

Shanon: Deszkás… anyám… :D Nem lehet amúgy, hogy a Sárinak is tetszik a srác? :-O
Egyébként… én szoktam a hp zenéit hallgatni a mobilomon… :oops: sőt, én nagyon szeretem a filmzenéket… :( Ez miért olyan gázos vagy ciki? :-O :( :roll:
És gólyabuli van itt is, vagyis nálunk gólyabál van. Én pl. a sajátomén nem voltam, de sebaj! :D
Kíváncsi vagyok a fejleményekre Deszkásról (amit először Sapisnak írtam… xD).
Ja, és irigyellek a hajad miatt, ugyanis az enyém olyan vékony, hogy hajszálhíján (milyen stílusos ide ez a szó… :-P) lefújja a fejemről a szél… *durcás fejet vág*, szóval kis mázlista vagy… :)

Na, akkor pusszancs a népnek! :D

KKK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 11:53 
Betűmániákus

Ment a mél Kykynek is, és Ailának is :P

Igen Maya. A héten minden kiderül D.-vel kapcsolatban.Mjad jelentek. De nem érdekel perpill. Most azon töröm a fejem, hogy mit vegyek fel.... :-? De nem miatta...

Hátt igen... röpke 2 és fél óra volt... meg persze, az én hajam irtó vastagszálú. örököltem a dédimtől :) Neki volt a legnagyobb kontya a faluban, mikor élt. Mindig be volt neki fonva és föl volt tekerve. A mamám szerint az enyém is olyan :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 11:48 
Írópalánta

Ó, micsoda loknik! Nagy munka lehetett! :)
Nagyon jó lett!
És ez a nőkkel van körülvéve dolog Deszkással nagyon ismerős. :-S nem jó az ilyenekkel kezdeni,a z ember sajna csak pofára esik. :(

KyKy, merre vagy?? Egészen elmaradtál. :(

Aila, írtam neked kritikát az Álmodj velem!-hez!
És én is azt hiszem, higy az egész minden együtt betegített meg. De ha csak egy hét, akkor jól van. Most megnyugtattál. :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 11:43 
Betűmániákus

Sziaaa! :

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 11:07 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!

Jaj, Maya, úgy sajnálom, ha tényleg mi fertőztünk meg... :-( Bár én simán úgy gondolom, hogy úgy együtt az egész: mi, a gólyatábor, az alváshiány (és a helyette ivás :-P) + a biciklizés.
Viszont ha tőlünk is kaptál belőle, jó hír, hogy egy hét volt, utána kutya bajod se lesz! :wink:

Én is üdvözlök minden kedves új látogatót körünkben! :-D >:D<

KyKy, komolyan ezt álmodtad?? :o Uhh, szegény... :? Én is szoktam hülyeségeket, de ez...
Egyébként szoktam ám jókat is, de azokra meg képtelen vagyok emlékezni... Hát ilyen az én formám. Általában csak azt tudom, hogy valami jó volt, mert jó kedvem van reggel és mosolygok. De azért néha-néha mégis elővillan egy-két kép és akkor aztán... :x 8-> Szóval azokat szeretem nagyon! :-D
Néha meg szoktam ijesztőeket is, vagy izgalmasakat. Egyszer egyre úgy emlékeztem, minden pillanatára, olyan kis akciófilmes volt. XD Azt szívesen továbbálmodtam volna, de hát az nem megy csak úgy... :?

Shanon, én várom a loknijaidat! :-D
Deszkás miatt pedig... most nem igazán értem. Most mit tudtál meg? Vagy mit nem tudtál meg? Azt hiszem lemaradtam... :oops: $?

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 10:14 
Írópalánta

Köszönöm a gyógypuszikat, nagyon szükségem van rájuk. :cry:

Én szeretnék képeket, nekem küldhetsz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 9:26 
Betűmániákus

Ejnye no!*gyógypuszikat küld* :-* :-* :x

Hát, majd igyekszem. Bár ilyesmi csak évvége felé lesz... szóval mééég reeengeteeeg időm van. Meg túl kell élnem az évet ~x( És ez nem lesz egyszerű feladat, de próbálkozni kell. :roll:

Valaki szeretne esetleg az újdonsült loknijaimról képeket?? :lol: Persze nem reklámozom magam, csak, hogy így is el tudjatok képzelni... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 9:14 
Írópalánta

Sziasztok!

Hű, Nara, ez nagyot koppant. :D Igen, én vagyok >:D<

Shanon, sok sikert a boncolgatáshoz, én biztos kikészülnék... $sick És nem csak lelkileg.

Ailana, KyKy, jelentem, elkaptam tőletek a betegséget!!!
Úgy fáj a torkom, majd elpusztulok. A fülem be van dugulva, émelygek, viszont az orrom MÉG nem folyik nagyon... :cry:
Gondolom átadtátok a vírust, aztán én meg jól rágyúrtam a nem alvással, piálással, meg ezzel a tegnapi biciklizéssel. :(
Nem csoda, hogy úgy szenvedtem tegnap.

Hát szóval így. Ügyesek voltunk. :?
Nembaj, nem haragszom, akkor is megérte talizni! :)

:-* (beteg puszi)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 7:54 
Betűmániákus

Kyky! Sziaaa!

Hát igen... ezek az álmok... Nekem is volt "egy pillanat alapján" álmom.... :-S De én nem szeressem az ilyesmit... De mikor vannak olyan összvisszaságaim, hogy csak nézek, mikor fölébredek. Cink. :?

Holnap suli, emberek= ritkábban teszek látogatást errefelé...Lesz a jövőben egésznapos órarendem heti vagy havi egy alkalommal, gyakorlatom, meg elsősegély blokkon... mármint ezt mesélték az egy évvel idősebb gyógyszerészek... :| Meeeg... halott piciket fogunk boncolni... :( Én bírom az ilyesmit... sőt. A Discoveryn néztem egy műtétet és közben ettem... szóval nem vagyok egy rosszullétes emberke... szerintem engem lelkileg fog megviselni... Meg havonta váltok, ami hülyeség. De nem tehetek ellene semmit. Na, psuszantás nektek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 7:43 
Írópalánta

Idézet:
"Azért jövünk, hogy szenvedjünk." :D

Jó reggelt!

na kicsit korai vok...

Hát igen, ha épp önszántamból megyek, akkor nincs semmi baj, meg ersze Németoban is szép volt a táj, csak nekem néha már sporttúltengésem van ezektől a hétvégi biciklizgetésektől :S persze szüleimnek meg kell... na mind1

Egyébként pedeig: Jééééé Maya >:D< én most jöttem rá, hogy te izé bigyó... na mind1

Ja meg nálunk jön 4 új oszt. az évfolyamba, szóval mindenki onnan vár rendes pasikat XD

Puszi :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 31 (hétfő), 7:38 
Könyvmoly

Óha! Most én maradtam kissé le az események sorában. O.O
Látom, két „vendégünk” is érkezett, pont verity az egyik, aki meglesett engem myvipen… :-P
Meg is jegyeztem ám, hogy csak Narával kommunikáltál, a hossztávú ittléted alatt… :Q *durcás fej*

A biciklihez annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekem már biciklim sincs, szóval erről a luxusról lemondhatok… de van helyette jogsim, és egy tütű (bár még nem az enyém…) szóval, azért másfajta luxust élvezhetek… xD

Álom… na, gyerekek, ne tudjátok meg… az én álmaim általában rémálmok, és mindegyikben megakarok halni… (ezt nem részletezem), de hogy olyat álmodjak, hogy RONNAL, az én drága Ronommal csókolózzak, de olyan keserű íze van, hogy álmomban elhányjam magam… *szemforgat * - márpedig én ma éjjel ezt álmodtam… a csók jó lett volna, de tényleg olyan keserűen kiállhatatlan volt, hogy rosszul lettem… azért azt nem árt tudni az álmomhoz, hogy a 3-os Ronnal smároltam, miután tegnap két percet láttam a Azkabani fogolyból… xD

Egy szó mint száz: én sem tudok szépet, romantikusat álmodni, egyszerűen képtelen vagyok legalább álmomban boldog lenni… én, ki az örök magányra van ítélve… :((

Na, honizok mindenkit, most megyek tovább szenvedni, mert elaludtam a hátamat, és jelenleg nem tudok balra-hátra fordulni… xD Na, ki a zseni? – kykyke! :D

Aloha: KKK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 20:51 
Betűmániákus

Szép estét nektek! :-*

Maya, jó pihizést! De holnap kapunk egy kis frisset?? :lol: Oh, igen... a loknik... határozottan jók lettek... Mármint ahhoz képest, hogy az én fejemen virítanak... :roll: Óóóó, hát vettünk egy rakás marhaságot... köztük cuccokat a sulira, ruhákat, cipőt, fehérneműket... Átlag dolgokat. Semmi különlegeset. :D Holnap ilyenkor meg már lesz még egy lyuk a fülemben... :)

Ohhh, akkor megnyugodtam. ezek szerint nem vagyok egyedül ebben az álmodozás cuccosban... :g Mellesleg... ez igazán megnyugtató.. mármint... ELSZALADTAM! $fal Igaz, már nem emlékszem mit mondott, de... ajj :-< Nem is akarom látni többet... Ezt viszont nehéz lesz. Tavaly is állandóan egy emeleten volt óránk... De idén remélem változtatnak ezen. Semmi kedvem a képét bámulni, úgy, hogy tudom a frankót... vagyis sejtem. Amúgy a barátnőmet nem tudtam kifaggatni. Sziklaszilárdan állta a megpróbáltatásaimat... :? Mmmmm- :roll: Pedig az én kérdéseimre nagyon nehéz nem válaszolni... Addig húzom az agyukat, míg... De Sári már ismer. :)

Na, pusszantás és jó éjt nektek!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 20:46 
Fanficbúvár

shanon widow írta:

Visszatérve Deszkásra... Én beteg vagyok. Vagy nem normális. :? Vele álmodtam... már nem emlékszem pontosan, tehát nem lehetett annyira jelentős...de ott volt. És mondott valamit... én meg elszaladtam :-S

Hát, Shanon, én is Maya oldalára állok, nem vagy dilis, ez mindenkivel előfordul. Tudod, az a fránya tudatalatti...:-P
Bár én ebben is fordított vagyok, mint a többiek, én ahelyett, hogy jókat álmodnék az ilyen személyekkel kapcsolatban, sikerült álmomban újraélnem 10 nap mennyországom egyetlen rossz részét - természetesen fantáziám által kreált új változatban... :? Élveztem, mondhatom, jó kedvem lett reggelre... :-(

Vagy egy másik illető, akiről a Miért? szól, vele bizonyos időközönként sikerült kb. ugyanazt álmodnom, persze helyszín és időváltozásokkal.
Úgyhogy ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel!
Még egy dolog, ami összekapcsol minket! :wink:

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 20:30 
Írópalánta

Halihó!

Visszatértem! 120 km letudva. Bár kissé hulla vagyok, mert 4 napja nem aludtam, meg ittam is... Na de mindegy. Azért túléltem. :-D

Egyébként igen, kb állandó program, és én imádom, annak ellenére, hogy ott és akkor mindig úgy érzem, hogy nem fogom túlélni.

De, Nara, hogy az egyik biciklistársam szavaival éljek:
"Azért jövünk, hogy szenvedjünk." :D

Hát szóval így. Én élvezem. :-P

Ailana, igen, sajna, negatív élményeim vannaka Fruzsiról, én spec nagyon nem komáltam.
Szívek szállodáját pedig szeressük :x

Shanon, remélem jók lettek a lokniaid. :D És mi jót vásároltál?
Ja, és nyugi, nem vagy dilis, én is folyton ilyesmiket álmodok azokkal, akikért reménytelenül odavagyok. Álmomban se jön össze velük sosem. :-S

Most én megyek, van mit kipihennem... :D

Honi Nektek!
:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 16:13 
Írópalánta

verity írta:
Én is belepofázok egy kicsit, ha nem baj... :D

Németországban biciklizni a hegyeken? Az szép :o Tuti belehalnék :))

visszaoldalog :-Ą

Hát igen, én is majdnem belehaltam azokba a függőleges felé közelítő emelkedőkbe :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 14:09 
Fanfic-faló

Én is belepofázok egy kicsit, ha nem baj... :D

Németországban biciklizni a hegyeken? Az szép :o Tuti belehalnék :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 14:05 
Írópalánta

shanon widow írta:
Szép reggelt nektek! :-*
Maya, ez a biciklizés ilyen állandó program/hétvége? :) Mert szerintem az tök jó. Az én szüleimet nem lehet kirángatni otthonról... Na, jó, ma sikerült, mert mindjárt megyünk vásárolni a sulira meg stb... De... én imádok nyüzsögni/mozogni (bár ez az alakomon egyáltalán nem látszik meg 8-| - mármint, hogy mozgok) De mióta otthagytam a táncot a suli miatt, azóta el vagyok kenődve ilyen téren. Más sportra sincs időm... meg akkor már táncolhatnék is...
Csak azért ugrottam be, hogy szóljak, mert ma nem nagyon leszek... tudjátok: délután loknizok, most meg előveszem a csajosabb énem, és vásárolok. Ez különben nem sűrűn végzett tevékenység... :D
Na, szóltak, hogy Indulás!!

Jók legyetek!! >:D<

Sziasztok!

Hát most nyugodtan rugjatok ki innen páros lábbal, de most ide is hozzászólok, csak mert nekem pl rohadtul elegem van már a biciklizésből, mert kedves szüleim állandóan elrángatnak bicajozni, még Németországba is képesek voltak elcipelni, pedig ott azért szép nagy hegyek vannak... És mivel én alapjáraton elég sokat sportolok... szóval kicsit elegem van belőle...
Na, csak ennyit akartam :D

:-Ą
Eloldalog, mielőtt behúznak neki ßP

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 13:04 
Betűmániákus

Áhhh, heló!
Bevásárlás megvolt, és most ki vagyok purcanva...(olvassatok vissza, ha nem értitek...) :roll:

Ailana! Sziaa! Igen, én is amcsi sorozat párti vagyok: Jó barátok, A dadus, és a már általad is említett Szívek szállodája :x De ez sajnos sovány vigasz... Az én anyum speciel 19 volt, amikor szülte a tesómat... Nekem elég nehéz elképzelnem, hogy én is 3 év múlva... @-) Na, először a tesómnak kellene ilyeneken törni a fejét, meg a pasijának. Meg azért anyu idejében más volt a helyzet

Visszatérve... Én beteg vagyok. Vagy nem normális. :? Vele álmodtam... már nem emlékszem pontosan, tehát nem lehetett annyira jelentős...de ott volt. És mondott valamit... én meg elszaladtam :-S

Na, léptem tévézni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 12:40 
Fanficbúvár

Sziasztoook!:-P
Megjöttem!!! :-D
Hát igen, most talán jobban le vagyok maradva, mint általában. Rendesen belehúztatok, nem mondom. :wink:

Maya, isten hozott újra köztünk, örülök, hogy ennyire jól sikerült a gólyatáborod! Bár én mondtam, én mindenkinek ezt mondom, hogy az hatalmas élmény - lehet (nem mintha tudnám; de azért az én táborom is "valami hasonló" volt :oops: :-P). Két jó barátom is most jött haza a napokban, már hallgattam is az élménybeszámolókat, bár ők elég durvákat mondtak... :?
Úgy örülök, hogy te is találtál olyan embereket, akiket pozitív szemlélődéssel figyelhetsz a "csodás" osztályod után. Ez annyira jó érzés, tudom! 8->

KyKy, ne aggódj, mi se találkozhatunk a nagy nagy kedvenccel, szóval nem vagy egyedül. Bár kisszerelmem most jön elvileg Magyarországra, el se hiszem, de hát esélytelen a találkozás... :cry:

Tényleg negatív élményeid vannak Kovácsovics Fruzsiról? De kár! :-( Pedig én úgy szeretem, tetszenek az álomvilágos dalai és a Csillag születikben is olyan kis aranyosnak tűnt...

A fiatalon szülésről csak annyit, hogy én akkor inkább már felnézek azokra akik vállalják a felelősséget, mert láttam én már olyat, hogy egy tinianyuka kedvesebben bárt a babájával, mint egy felnőtt. Másrészt pedig ugye mind ismerjük Rory és Lorelei történetét! (Egyik legnagyobb kedvencem $star :x !!!!)
Ettől függetlenül én se vállalnám be, túl gyerek vagyok még.

Mennek kell ebédelni!

Jó pihenést!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 7:57 
Betűmániákus

Szép reggelt nektek! :-*
Maya, ez a biciklizés ilyen állandó program/hétvége? :) Mert szerintem az tök jó. Az én szüleimet nem lehet kirángatni otthonról... Na, jó, ma sikerült, mert mindjárt megyünk vásárolni a sulira meg stb... De... én imádok nyüzsögni/mozogni (bár ez az alakomon egyáltalán nem látszik meg 8-| - mármint, hogy mozgok) De mióta otthagytam a táncot a suli miatt, azóta el vagyok kenődve ilyen téren. Más sportra sincs időm... meg akkor már táncolhatnék is...
Csak azért ugrottam be, hogy szóljak, mert ma nem nagyon leszek... tudjátok: délután loknizok, most meg előveszem a csajosabb énem, és vásárolok. Ez különben nem sűrűn végzett tevékenység... :D
Na, szóltak, hogy Indulás!!

Jók legyetek!! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 22:18 
Írópalánta

Shanon, tök igazad van. Én is ki voltam bukva... Na mindegy, hálistennek nem az én életem, ők meg úgy teszik tönkre ahogy akrják a sajátjukat :?

Nem tudom, abban játszik-e, majd utánanézek. Nekem nem abban lett kedvencem, a hangjába szerettem bele kezdetben. :-P
Macsafogó: Mr Tájfel
Az ő :x

Most muszáj mennem aludni, mert különben ki leszek ütve holnap. Nem sokat aludtam a táborban, és megyünk biciklizni, muszáj aludnom, különben leszédülök a bringáról. 8)

De majd utána utánanézek, hogy mikben játszott, ígérem. :) És a ficblogomba is válaszolok majd, de most tényleg-tényleg muszáj mennem.

Jóéjt, szeretlek Titeket nagyon! :x

Sok-sok honi nektek!

Maycsi XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 20:58 
Könyvmoly

Benedek Miklós? S.O.S szerelemben játszik, nem? :O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 20:53 
Könyvmoly

:D Nem haragszol, drága Maycsi? De örülök! huhh *letörli az izzadságot homlokáról* :D
Jaj, lányok, én úgy fel vagy spanolva, pörgök, mint a duraccelnyúl... :-S :D:D:D:D:D:D

Lokni? :(( Nekem ahhoz kicsi a hajcsim... :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 20:35 
Betűmániákus

Oh, én már meg se lepődöm a fiatalkori terhességeken.*legyint* Egy régi osztálytársamnak 3 lány osztálytársa volt mindössze, azóta már vagy férjhez mentek, vagy gyerekük is lett, és már csak fiúk vannak az osztályában... Meg egy tőlem egy évvel fiatalabb csaj most szült májusban... :roll: Szóval nem akkora újdonság, mégis... kicsit kiábrándító. Én el se tudnám képzelni... az... :? Milyen élete lenne szerencsétlen gyereknek?? Meg milyen bunkó anyja lenne neki? Én el akarom végezni az egyetemet...Na, jó. Engem fölspanol a téma. ;;)

Benedek Miklós?? Tudom, hogy kicsoda az illető 8)

És igen. loknis leszek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 19:58 
Írópalánta

:lol: He-he, ez jó kis töri volt, Shanon. :-P

Én? Dehogy haragszom! Eszemben sincs. :)
Azt a rajongós meg emberes dolgot pedig, amit mondtál, teljesen megértem, én is így vagyok vele. Nem egy akarok lenni a sokmillió kis hülye libából, aki odavan érte, hanem valaki, akire emlékezni is fog és nem úgy mint egy buta kis rajongóra.

Egyébként nekem Benedek Miklós a legnagyobb magyar kedvencem, és nem érdekel mennyi idős, egyszerűen imádom! :-D Bezzeg vele még sose találkoztam, pedig már volt, hogy Apu mondta, hogy a Miki így meg úgy. :cry:

Szóval igazságtalan az élet.
A leányanyákról meg ne beszéljünk, tudod, Shanon, egy középiskolás barátnőmnek mostanában fog megszületni a gyereke... :? Ijesztő a dolog, na.
Szóval loknis leszel? :-D Helyes, kell a változatosság.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 19:40 
Könyvmoly

Hááá... :D Ez jó! Oké, nem arra gondoltam, mikor írtam, hogy idősebbnek nézel ki a korodhoz képest, h már kislányod is lehetne... :D Bár ki tudja manapság? :D Éppen a randinkon beszélgettünk a leányanyákról... :D

Maya lehet, hogy megharagudott rám? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 19:08 
Betűmániákus

Hát igen. D úgy váltogathatja a barátnőit, mint mások a fehérneműt - szerintem. A bnőm szerint kizárt... csak tudnám miért állítja... Talán tud valamit, amit én nem??? :-/ De nem baj, holnap kiszedem belőle, mert megyek hozzá. Új frizut csinálunk egymásnak. Én hullámos loknikat kapok tőle, neki meg kivasalom a loboncát :)) Imiget cserélünk.

Maya, ne is figyelj ránk! Én nem komolyan gondoltam, csak... Nem lenne rossz talizni vele :lol:
És igen. Nem sokan hiszik el '93-as mivoltamat, de mit tehetek? :-S Erre különben tavaly jöttem rá... A testvérem óvónő és tavaly még dadáskodott. Egy egy és fél éves kislányra vigyázott - többek között - és tavaly ilyenkor megkért, hogy vigyázzak én a kicsire, mert rendezte az iratait. Én meg örömmel segítettem, mert imádom a gyerekeket... Aztán odajött hozzám egy nő, és megkérdezte, mikor megy nem tudom hova busz.. Én meg mondtam, hogy nem tudom. :roll: Aztán gratulált a "kislányomhoz"... Csak azt nem tudom, hogy bóknak vegyem, vagy sértésnek... :-P Viszont engem egyáltalán nem zavar, szóval az előbbi. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 18:55 
Könyvmoly

Ja, Mayával egyetértek, szerintem is idősebbnek tűnsz a korodnál, Shanon. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra