Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 22:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 13:25 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Én már olvastam és kritikáltam is :) A többi részét pedig már most nagyon várom :x

Láttam, köszönöm szépen. Én pedig már ügyesen válaszoltam mindegyikre. :) Hétvégére ígértem ugye az új fejezetet, szóval ha nem jön közbe semmi, szombat késő délután lesz a következő, terveim szerint. Az még nem is olyan borzasztóan hosszú, mert ha jól emlékszem, 13 oldalas.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 13:21 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
No, mire eljutottam idáig, hogy jelezzem az érdeklődésemet, te már fel is tetted a prológust. :D /De ahogy látom, Mei már intézkedett a nevemben. :)/ Nemsokára majd el is olvasom, és biztos vagyok benne, hogy imádni fogom, ismerve az ízléseteket Germával. ;)

Én is remélem, hogy nektek is tetszeni fog végig. Én párszor meglepődtem, mikor először olvastam. :) Arra már most ráteszem a kisujjam körmét, hogy ti is néztek majd egy nagyot olykor-olykor. :lol:
Örülök, hogy Snarry pártiként nem maradtál le. Itt is köszönöm a visszajelzést. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 8:16 
Írópalánta

Mit látok?! ;;) Több mindent is.... :g

Nos, a legfontosabb az, hogy örülök, hogy elkezdted felrakni. Írtam természetesen véleményt oda is, ahova kell, de itt is jelzem, hogy nagyra értékelem a munkádat és azt, hogy annak ellenére, hogy az életem kissé megnehezedett most, lefordítod a történetet.
Igazán remek barát vagy, köszönöm szépen!

>:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 20:23 
Betűmániákus

Én is olvastam... *kihúzza magát* ... de nem írtam kritikát *összehúzza magát*.

Az órarend ritkítás után végre lesz időm minden olvasnivalót bepótolni, és biztos ha szép hosszú fejezetek jönnek belőle - ahogy írtad - csak meg fog eredni a nyelvem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 18:39 
Fanficbúvár

Én már olvastam és kritikáltam is :) A többi részét pedig már most nagyon várom :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 18:26 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
No, mire eljutottam idáig, hogy jelezzem az érdeklődésemet, te már fel is tetted a prológust. :D /De ahogy látom, Mei már intézkedett a nevemben. :)/ Nemsokára majd el is olvasom, és biztos vagyok benne, hogy imádni fogom, ismerve az ízléseteket Germával. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 17:37 
Billentyűzetgyilkos

Nos akkor, ahogy előre jeleztem, a Hazatérés prológusa elérhető a merin:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59713

Mindenkinek jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 11:22 
Fanficbúvár

Oh a lebzseléssel ma nem lett volna bajom főnökasszony nincs itt :-P
Azért jó tudni,hogy délutánig nyugisan tudok dolgozni de már nagyon várom :D

És bizton állíthatom,hogy SSFL is nagyon várja tekitve,hogy ő is snarry rajongó ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 8:53 
Billentyűzetgyilkos

herika írta:
A Coming Home-t fordítjátok? De jó :) Örülök, hogy az is elérhető lesz végre magyarul is.

Igen, most ezt csinálom. Nincs túl sok fejezetre felosztva, ezért tördelek majd, mert jó hosszúak... de sikerült egész szépen előrehaladnom, így remélem nem lesz gond a frissítések folytonosságával.

Talán magyarul is szeretni fogják az olvasók. Sok szempontból eredeti a történet. De mindenképpen jó látni, hogy Germával együtt már legalább hárman örülnek neki, és várják. :-D Köszi, hogy te is jelezted. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 8:48 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Szia!

Részemről tuti az érdeklődés úgyhogy rám bizton számíthatsz.Örülök,hogy nem lett feladva Germa elfoglaltsága miatt és egyedül is belevágtál _U_
Kiváncsian várom a prológust és a többit is.

Szia! Örömmel látom, hogy kíváncsi vagy a történetre. A prológus valóban csak egy rövidebb kis bevezetés lesz, de már abból is elég sok minden kiderül majd.
Mikor megbeszéltük Germával, hogy belevágunk, következő nap már engedélyt is kértem az eredeti írótól. S mivel megkaptuk, semmiképp sem hagytam volna függőben a dolgot. Szépen haladok vele, de most minden szabad időmet ez emészti fel. Tehát semmi mást ne is várjatok. Sajnos, még mindig nem vagyok szuperhős. :D De ami a legnagyobb baj, hogy boszorkány sem.

Idézet:
Köszönet az infóért.Holnap itt fogok meló helyett lebzselni a gép előtt,hogy mikor olvashatom :)

Hát, nem tudom, meddig szoktál dolgozni, de én úgy kb. késő délután, hat körül gondoltam, hogy felteszem. Szóval nehogy aztán gond legyen a lebzselésből. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 7:57 
Könyvmoly

mellons írta:

A címe Coming Home (Hazatérés), és Meri írta eredetileg, angolul.

A Coming Home-t fordítjátok? De jó :) Örülök, hogy az is elérhető lesz végre magyarul is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 21:10 
Fanficbúvár

Szia!

Részemről tuti az érdeklődés úgyhogy rám bizton számíthatsz.Örülök,hogy nem lett feladva Germa elfoglaltsága miatt és egyedül is belevágtál _U_
Kiváncsian várom a prológust és a többit is.

Köszönet az infóért.Holnap itt fogok meló helyett lebzselni a gép előtt,hogy mikor olvashatom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 20:36 
Billentyűzetgyilkos

Jelezném, hogy az új fordítással változott a helyzet. Ha emlékeztek, Germával együtt vágtunk volna bele felesben, de neki jelenleg az ideje és a sajnos nem mindig pozitív értelemben mozgalmas élete nem engedi, hogy foglalkozzon a történettel.

Mivel azonban az engedély már megérkezett rá, én nekiálltam, s Germának is változatlanul az egyik kedvenc Snarryje, hát bele is húztam.

Remélem az érdeklődés továbbra is megvan, mindenesetre holnap felteszem a némileg rövid prológust bevezetésként, az első fejezet pedig hétvégén érkezik majd.

A címe Coming Home (Hazatérés), és Meri írta eredetileg, angolul. A bevezető után a fejezetek meglehetősen hosszúak, amivel éppen most foglalkozom, legalább 30 oldalas lesz. Tehát több részletre bontom majd. Ha minden jól megy, szépen, folyamatosan tudok haladni a feltöltésekkel. Összesen körülbelül 90 oldal lehet a történet, de mivel még nem vagyok kész végig, ez csak saccolás, hiszen magyarul kicsit mindig több a szöveg, mint angolul, a formázási különbségek révén is.

Nos, erre számíthattok. 18-as karikás lesz, nem feltétlen a szexuális jelenetek miatt, bár az is lesz benne. Elég komoly helyzetekkel küzdenek majd meg a szereplők. Lelki értelemben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 12 (szombat), 15:18 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Na, lementettem a rám eső második fejezetet, és megrökönyödve láttam, hogy 16 oldal. :shock: Tekintve, hogy a saját fordításomnál is a következő fejezet már karcolja a 20 oldalt, tényleg nem tudok ígérni semmit.

Az első is 15 oldal. Már kész vagyok vele. És persze, megbeszéljük. Öt fejezetbe nem halok bele, még ha hosszú is.
Haladj a sajátoddal, én meg ezzel... aztán ha be akarsz szállni, kiáltasz. (bár szerintem ez nem fog megtörténni, elég lesz neked az a hosszú Drarry. Képzeld, már a 35. fejezetnél tartok :) Szerintem ráállok majd a folytatásra is, bár megnézem, mi lesz benne. Nem akarok ennél is jobban kiakadni)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 15:38 
Írópalánta

Na, lementettem a rám eső második fejezetet, és megrökönyödve láttam, hogy 16 oldal. :shock: Tekintve, hogy a saját fordításomnál is a következő fejezet már karcolja a 20 oldalt, tényleg nem tudok ígérni semmit. ÉS akkor még ott vannak a saját, ill. közös írások is. Ennek alapján, ha tudsz rám várni, akkor jó, ha nem, azt is megértem. Tudom, hogy ismered a helyzetemet, éppen ezért mondom el. Semmi cserbenhagyás, egyszerűen idő-, és energiahiány. :-( Beszéljünk majd msn-en. Erről is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 8:05 
Billentyűzetgyilkos

draconia írta:
kezitcsók a grafomán kacsóját a hölgynek :D

kritije megválaszolva,

köszönettel kalaplenget: a drááákónia

jah, avatarod döglesztő, valóban.

Nem semmi volt a válasz sem. :) És máris jobban átlátom.
A hősiességem jót vigyorogtam, de nem kell ám azt olyan nagyra becsülni. :D
Tetszett az elején, hogy afféle évértékeléshez hasonlítottad a kritikát, nevettem rajta egy sort.
És hé, nem ér éppen rám fogni, hogy neked nem megy ilyen a történeteimnél. Egyébként sem kell ezen aggódni, mindig örülök, ha írsz, köszönöm. Tényleg. A reakcióid ott vannak, és mindig megmosolyogtat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 8:00 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Ez egy burkolt (vagy nem is annyira burkolt) célzás akart lenni? :D
Sajnálom, én még hozzá sem jutottam a rám eső részhez. Már, ha ugyanarról a fordításról beszélünk. Zűrös napokat, heteket élek. Fogalmam sincs mikor tudok hozzákezdeni. De azért igyekszem majd.

Nem burkoltam én semmit. Nekifogtam, mert egyre kellemetlenebb lesz, hogy még fordítani és publikálni sem kezdtem, Meri meg majd már várja a linket, hova is került. Tudom, hogy milyen helyzetben vagy, ezért is mondtam, hogyha úgy érzed, hogy nem megy, megoldom egyedül is.
A Csak meggyőzés kell következő fejezete is rajtad áll most, tudod. Nem baj, ha nem sikerül mindennel haladnod, valahogy boldogulok majd én is.

Idézet:
Én is el akarom kezdeni felrakni a saját új fordításomat.... :lol:

Igen, gondoltam, ezt nem volt nehéz kitalálni. :) Előveszem a 4-5. fejezetet is nemsokára javításra. Ahogy elnéztem az angol változatot, utána úgyis már csak hosszabb fejezetek lesznek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 17:58 
Tollforgató

kezitcsók a grafomán kacsóját a hölgynek :D

kritije megválaszolva,

köszönettel kalaplenget: a drááákónia

jah, avatarod döglesztő, valóban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 15:36 
Írópalánta

mellons írta:
És azért haladok a nemrég engedélyezett új fordítással is. Lassan bele kellene kezdeni. :)

Ez egy burkolt (vagy nem is annyira burkolt) célzás akart lenni? :D
Sajnálom, én még hozzá sem jutottam a rám eső részhez. Már, ha ugyanarról a fordításról beszélünk. Zűrös napokat, heteket élek. Fogalmam sincs mikor tudok hozzákezdeni. De azért igyekszem majd.
Én is el akarom kezdeni felrakni a saját új fordításomat.... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 9:51 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Egyre jobban megy nekem ez a fórumozás.
Szívesen,tudod általában úgy izgi dolgozni,hogy közben itt garázdálkodok és még nem buktam le :D

Már olvastam is a második epizódot és hagytam neked kritikát.Megmelengetted a lelkem ezzel a résszel.Nagyon szeretem a drarryjeidet.Ebben pedig teljes mértékig imádom Dracot :)

Szia! :) Örülök, hogy elboldogulsz errefelé is. És ha ilyen izgalmat sikerül vinni a munkába, azt mindenki csak irigyelheti. :-D Elvégre, két fantasztikus férfivel foglalod le magad.

Jó látni, hogy szeretted az újabb novellát is. Igen, ez amolyan érzékenyebb, lélekmelengetősebb lett. Mikor mit hozok ki az ötletből, és persze számít, én magam is milyen hangulatban vagyok. Draco pedig... oh, Draco. Imádni? Igen, azt nem nehéz. :D Itt kicsit ő is más. Vagy csak lehetett önmaga, gyógyítóként, szembefordulva mindazzal, amit tanítottak neki.

Pihengetek, köszönöm. :) Sokat olvasok, olyanokat, akiket már rég szerettem volna, de igazán odafigyelve éri meg. És azért haladok a nemrég engedélyezett új fordítással is. Lassan bele kellene kezdeni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 20:30 
Fanficbúvár

Szia édes!

Egyre jobban megy nekem ez a fórumozás.
Szívesen,tudod általában úgy izgi dolgozni,hogy közben itt garázdálkodok és még nem buktam le :D

Már olvastam is a második epizódot és hagytam neked kritikát.Megmelengetted a lelkem ezzel a résszel.Nagyon szeretem a drarryjeidet.Ebben pedig teljes mértékig imádom Dracot :)

Köszönöm szépen.Neked pedig nagyon jó pihenést és lazítást.Annak én is örülök,hogy már nincsen hőség.

Pihengess addig én türelmesen várom a folytatásokat és igyekszem tovább jutni azzal a kis elmardt gyönyörűséggel.

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 19:13 
Billentyűzetgyilkos

Na, akkor meg is vagyok.
Drarry epizódok 2. novella, Lélekgyógyítás címen.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59037

Jó olvasást! :)

Legközelebb, legjobb esetben is csak hétvégén várható bármi tőlem. Pihenek, lazítok, élvezem, hogy már nincs dög meleg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 13:33 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Szia drága!

Olvastam és kritikáztam a drarry epizódok első fejezetéhez.Nagyon tetszett.

Szia!
Köszönöm szépen. :) Nagyszerű, ha tetszett a novella, lassan rászánom magam, hogy válaszoljak a rá érkező kritikákra, és örültem a te véleményednek is.
Ha ma összefutok Germával délután, akkor úgy néz ki, felkerül a második, mert ígértem neki egyet. Utána viszont tényleg lazítok pár napot. :)

A Csapdából miatt meg ne aggódj. Haladsz a magad tempójában. Én, ha van is időm olvasni, van olyan történet, ahol megállok egy bizonyos rész után, és mondjuk egy napig nem nézek felé, mert még emésztek, rávárok. Főként, ha megrázóbb, vagy hosszabb. Most is így vagyok egy 48 fejezetes angol Drarryvel. Tegnap megálltam a 30. fejezetnél, és ma nem is fogok belőle olvasni. Majd holnap. Addig még átgondolom, ízlelgetem, kell egy kis szünet.

Köszönöm, hogy itt jártál. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 12:50 
Fanficbúvár

Szia drága!

Olvastam és kritikáztam a drarry epizódok első fejezetéhez.Nagyon tetszett.Bár a csapdából még mindig lóg a fejem felett :oops: Azért haladgatok ám vele.

Hm nem lehet az ember lánya mindig a toppon.Pihengess és olvass sokat.Aztán majd újult erővel vetheted bele magad a munkába ;)

Addig pedig igyekszem én is a csapdából végére érni :-P

Puszi,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 18:56 
Billentyűzetgyilkos

Ma nem volt indíttatásom írni és átnézegetni, ami arra szorult, ezért biztos nem lesz új. Azért emelem ki, mert a fejezet végén jeleztem, hogy talán a hétvégén frissítek.
Helyette lazítottam, sokat olvastam.
Nem tudom, mivel haladok majd, egyelőre pihenek, nem vagyok a toppon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 18:32 
Billentyűzetgyilkos

Szóval és tettel. Mostanában egyszerűen üldöznek a különféle ötletek. És bár tudom, hogy haladnom kellene a regényekkel, néhány megíratta magát novellaként, Drarry formában.
Ezért úgy gondoltam, a Snarry epizódok példájára felteszem őket, ezúttal kulcsszavak nélkül, hosszabb, rövidebb oldalszámban.

A mostani tíz oldalasra sikerült, remélem, tetszeni fog nektek. Néha kicsit furcsa szituációk és események is eszembe ötlöttek, de ettől remélhetőleg csak egyedi, nem pedig rossz lesz a történet.

Nos tehát, Drarry epizódok első felvonás:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59037

Nem lesznek komoly korhatárok, nem akarok novellában pwp-zni, egyszerűen csak szórakoztatni titeket is azzal, amin én is szórakozok az ötlet és a megvalósítás által.

Jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 8:51 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Egyébként pedig büszke is lehetsz ám magadra mert igazából neked köszönhetem,hogy bár snarry rajongó vagyok de nagyon megszerettem a drarryt még pedig a belegabalyodva a játékba címezetű ficced által.

Oh, igen, a belegabalyodva... Szerettem azzal a történettel elhülyéskedni. Mindig meglepődtem, hogy az éppen aktuális játékot nem ismertétek. Aztán pedig pirulgattam, hogy affene, milyen kép jön le rólam ez által. :)) Tényleg örülök, hogy megszeretted a drarryjeimet.

Idézet:
Nos lehet,hogy mire elérek a csapdából mostani fejezetéig már fel is rakod a következőt.

Hát az jó lenne, de nem tudom... most leginkább csak fordítgatok, azt sem túl nagy intenzitással. De igyekszem majd haladni vele, hiszen már tényleg nincs sok hátra. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 22:47 
Fanficbúvár

Szia!

Gyűrkőzz csak nyugodtan én türelmesen kivárom :-D

Köszönöm szépen drága vagy.Egyébként pedig büszke is lehetsz ám magadra mert igazából neked köszönhetem,hogy bár snarry rajongó vagyok de nagyon megszerettem a drarryt még pedig a belegabalyodva a játékba címezetű ficced által.Azt is el kell,hogy mondjam nem is olvasok ám mindenkitől drarryt.Csak néhányan tudnak olyan színvonalas történetet írni,hogy az élvezetes legyen elejétől a végéig :wink: :-D

Nos lehet,hogy mire elérek a csapdából mostani fejezetéig már fel is rakod a következőt.Ha úgy érzem,hogy akkor most írok kritikát akkor úgy is szólok,hogy melyik fejezetnél keresd.Holnap mázlista leszek és nem kell sokat melóznom úgyhogy folytatni is fogom aztán majd jelentkezem :-D

Addig is jó gyűrkőzést,birkózást a fordítással.
Puszi,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 18:34 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Olvastam a fordításod és hagytam is kritikát neked.

Köszönöm szépen, örülök neki. :) Nekigyürkőzöm majd az utolsó fejezetnek is nem sokára.

Idézet:
A csapdából az úgy áll,hogy elolvastam a kilencedik fejezetig asszem addig de ha nem baj akkor majd a végén hagyok neked egy szép terjedelmes kritikát. :-D
Amúgy előlről kezdtem olvasni és még mindig imádom pedig inkább snarry fanatikus vagyok de ez eszméletlen jó.

Talán azért szereted annak ellenére, hogy Drarry, mert meglehetősen komoly történet. Úgy is mondhatnám, hogy reális, már amennyire ezt a szót rá lehet húzni egy mágikus HP világra. :D A szereplők ugyanúgy megtanulnak mindent, mint ahogy mi is megtanuljuk az életben. Semmi sem jön könnyen, főként nem a háború közepén. Mindenesetre egy elkötelezett Snarry pártitól nagy dicséret azt látni, hogy mennyire élvezi az olvasását, szóval büszkén köszöngetem. :)
Természetesen nem baj, ha csak a végén írsz, úgy tedd, ahogy szeretnéd, és ahol úgy ítéled, hogy érdemes megjegyezned, mit is váltott ki belőled a történet. Én biztos örülni fogok a visszajelzésnek. Így is túlteljesíted majd az átlag olvasókat, akik ritkán írnak véleményt. Szóval én türelmesen várok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 17:35 
Fanficbúvár

Szia!

Olvastam a fordításod és hagytam is kritikát neked.

A csapdából az úgy áll,hogy elolvastam a kilencedik fejezetig asszem addig de ha nem baj akkor majd a végén hagyok neked egy szép terjedelmes kritikát. :-D
Amúgy előlről kezdtem olvasni és még mindig imádom pedig inkább snarry fanatikus vagyok de ez eszméletlen jó.

Puszi,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 14:43 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
SZIA!!! :D

Na, voltam, láttam, olvastam, véleményeztem... legalább is eljutottam a hetedik fejezet utolsó részéig. :D
Gondoltam, szólok... XD.

Hali. :)

Örülök, hogy sikerrel vetted az első hét fejezetet. Akkor már hamarosan beérsz engem. Remélem, jól szórakoztál, és köszönöm a véleményeket.

Nekem pedig ma sikerült végre haladnom, szóval a 12. fejezet utolsó részlete az Egymás cipőjében járva snarry fordításnak itt olvasható:

http://mellonsarts.livejournal.com/

Aki arra jár, és érdekli, annak jó szórakozást hozzá! :) Én meg kicsit kifújom magam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 14:40 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Ez egyébként miért is nem kerülhet fel? Nem válaszol(nak)? Csak mert szerintem a merengőbe (simán) beférne - mondjuk én köbö a hatodik fejiig olvastam... asszem, legalább is. - ... csak nincs engedély, ugye?

Remélem, haladtál vele! :D Hisz falom a sorokat... :D

Azért zártam el az LJ-re, mert nem reagáltak az írók az engedélykérésre, de ha már egyszer belefogtam, nem akartam veszni hagyni a munkát. Egyébként korhatár és eseményügyileg valóban simán jöhetett volna a merire is.
Nem úgy, mint az ikrek, Harry és Draco öhm... aki látta, tudja. :D :#-) Az azért bőven 18-as.

Na szóval, lesz fogság, és mindenféle, az utolsó két fejezetben, végkifejletként. De az utolsó fejezetben egyébként is nagyon sok minden lesz. Többek között a végső egymásra találás is. Az ágyban. Ha esetleg nem lettem volna világos. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 30 (vasárnap), 15:52 
Írópalánta

SZIA!!! :D

Na, voltam, láttam, olvastam, véleményeztem... legalább is eljutottam a hetedik fejezet utolsó részéig. :D

Majd ha időm engedi, megyek a többire is.

Gondoltam, szólok... XD.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 19:12 
Írópalánta

mellons írta:

A szöveg nem nehéz szerencsére, csak az utolsóban például nagyon tömör, alig van párbeszéd, sok a leírás, a fogság és az események. Mindenesetre én is remélem, hogy a győzelem az enyém lesz. :-D

Én meg akkor megyek is, hogy haladjak valamennyit a 12. utolsó részletével...

Fúú... neki kell holnap ülnöm... (egyeltalán hogy tudtam én kibírni nélküle??? *töpreng* ) Fogság és az események?... WTF! (sorry :D )OMG! Ezzel nagy löketet adtál, olyannyire, hogy fel is estem... (szerencsére nem meg... X'D *abbahagyja hülye szóvicceit*) Na szóval, minden valószínűség szerint, majd megyek olvasni holnap... :D

Ez egyébként miért is nem kerülhet fel? Nem válaszol(nak)? Csak mert szerintem a merengőbe (simán) beférne - mondjuk én köbö a hatodik fejiig olvastam... asszem, legalább is. - ... csak nincs engedély, ugye?

Remélem, haladtál vele! :D Hisz falom a sorokat... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 14:00 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
a Snarry fordításnál természetesen te fogsz győzni *optimista*. Az akkor hány fejezetben fog felkerülni... ha olyan hosszú... és legalább nehéz is? XD *kacaj*

Mindenestere szurkolok neked, és most hogy írtad, ahhoz is kedvet kaptam... csak időt nem. X'D

:D Köszöntem!^^

Szerk: Elolvastam, nagyon tetszett, hagytam véleményt is. :D Itt is Gratu hozzá! :D

Jó kérdés, hogy hány fejezet lesz a végén, én is gondolkodtam rajta. Most, a 12-et a harmadik részlettel lezárom. De a 13. jóval hosszabb, tehát elég hülyén nézne ki a végére, hogy 13. fejezet, ötödik részlet. :D Ezért eltérek az eredeti számolástól majd szerintem, és szépen megyünk tovább. Egyszerre nagyjából hat és fél oldal fér fel. Ezért is kell mindig megosztani. Kiderül, hányszor hat és fél oldalra lesz szükség, és úgy nő majd a fejezet szám is, a 13-ast pedig csak két részlet erejéig jelölöm majd 13-asként.

A szöveg nem nehéz szerencsére, csak az utolsóban például nagyon tömör, alig van párbeszéd, sok a leírás, a fogság és az események. Mindenesetre én is remélem, hogy a győzelem az enyém lesz. :-D

Örülök, hogy azóta arra jártál, és hogy tetszett, köszi. :)

Én meg akkor megyek is, hogy haladjak valamennyit a 12. utolsó részletével...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 13:52 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Szia!
Ejnye,mindig ez az aggódás.Az új feji nem volt unalmas sőt.Én igazán élveztem.Írtam is szép kritikát neked hozzá.És ha sikerül és nem szólnak közbe az égiek akkor vasárnapig el is jutok a csapdából-ig.

Pusz,mei.

Azért aggódom kicsit jobban mindig a Csak meggyőzés kell esetében, mert ugye elsősorban ez a Germával folytatott játékunk, egymásnak írva. Szóval szeretnénk vele örömet szerezni a másiknak, és természetesen nektek olvasóknak is. De, ez már a 17. fejezet volt, és egész jól működünk, hátha végre kinövöm már az izgulást. :D
Láttam a kritikát, tényleg szép lett, köszönöm szépen. :)
Remélem, ha valóban eljutsz odáig, a Csapdából is tetszeni fog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 13:49 
Billentyűzetgyilkos

Kathy írta:
Ez is jó volt. Túlságosan maximalista vagy. :D De hidd el nekünk, akik már várták a fejezetet csodás aji volt.

Hm, lehet, ez nem is annyira a maximalizmus, csak... szeretek elégedett lenni azzal, amit írok. Úgy magamban, tudni, hogy okés, ezt most egész jól elcsíptem. Van, mikor egy fejezetet nagyon szeretek, de például nektek egy másik jobban tetszik. De olyankor nem bánkódom, most viszont izgultam egy kicsit, mert nem éreztem a legjobbnak.

De köszönöm a megnyugtatást, örülök, hogy szórakoztatott, és hogy már vártad az új fejezetet a történetből. Most én is nagyon várom majd, hogy Germa mit fog írni folytatáskén. Sok mindent ott hagytam a végén, ami felé indulhat, és azt mondta, bájitalóra például egész biztos, hogy lesz. :D Ami nagyon jó lehetőség Harry és Perselus kis játékának leírására.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mellons 2009 augusztus 29 (szombat), 13:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 13:08 
Írópalánta

mellons írta:

A Germával közös sztorival lógok, főként neki. De ma már sikerült szépen haladnom, szóval úgy nézem, holnap lesz Csak meggyőzés kell. A tizen... tizenhetedik fejezet. Egen.
A Csapdábót sikerült időben frissítenem, nem vagyok lemaradva. Majd jön szépen a maga idejében. Nemsokára vége - szeretném két fejezetben lezárni. Aztán majd kiderül, miként fér minden bele. Így már tényleg érdemes is kivárnod, elleszel vele egy darabig, ha szépen nekiülsz az elejétől. :) És természetesen örülni fogok a kritikáknak.

Oh, és a Snarry fordítást is ideje lenne elővenni. Egy 12. fejezet vég, és az utolsó, baromi hosszú 13. van már csak belőle hátra. Megküzdök vele, és remélhetőleg én fogok győzni. :D

Áhá! Vettem én az adást! :D Most megyek a Meggyőződésre... a Snarry fordításnál természetesen te fogsz győzni *optimista*. Az akkor hány fejezetben fog felkerülni... ha olyan hosszú... és legalább nehéz is? XD *kacaj*

Mindenestere szurkolok neked, és most hogy írtad, ahhoz is kedvet kaptam... csak időt nem. X'D

:D Köszöntem!^^

Szerk: Elolvastam, nagyon tetszett, hagytam véleményt is. :D Itt is Gratu hozzá! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 11:04 
Fanficbúvár

Szia!
Ejnye,mindig ez az aggódás.Az új feji nem volt unalmas sőt.Én igazán élveztem.Írtam is szép kritikát neked hozzá.És ha sikerül és nem szólnak közbe az égiek akkor vasárnapig el is jutok a csapdából-ig.

Pusz,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 19:32 
Sztorihajhász

mellons írta:
Nos akkor tessék, Csak meggyőzés kell 17. fejezete.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=47810

Minden érdeklődőnek jó szórakozást hozzá!

Azt hiszem, igyekszem majd, hogy a következő, általam írt fejezet jobb legyen.

Ez is jó volt. Túlságosan maximalista vagy. :D De hidd el nekünk, akik már várták a fejezetet csodás aji volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 18:15 
Billentyűzetgyilkos

Nos akkor tessék, Csak meggyőzés kell 17. fejezete.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=47810

Minden érdeklődőnek jó szórakozást hozzá!

Azt hiszem, igyekszem majd, hogy a következő, általam írt fejezet jobb legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 15:11 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Hm... igen jól hangzik, kiváncsi is vagyok rá már nagyon.

Hááát... most a leginkább azon izgulok, hogy ne legyen unalmas hatása. Mert egyébkén lesz, lesz. Később, délután, mikor összetalálkozunk. Remélem, cserébe tudsz majd már javításra átpasszolni nekem egy kis Megtalált válaszokat. :)
Szóval addig is, tessék szépen válaszolgatni a kritikákra, mert ma, ha tetszik majd az olvasóknak, újabbakkal bővül a történet. Én is írtam ám! *büszke, hogy végre eljutott odáig* :#-)
Haj. Megmondom őszintén, most tényleg aggódom a 17. fejezet miatt.

Idézet:
Ó, és az új avatárod igen... tetszik. Nagyon... tetszik. *kuncog*

Ugye, hogy ugye? Már régebben is volt kint a fórumon nálam. Annyira Perselus... Ahogy a sötét, titokzatos alakja kibontakozik az árnyékból. Alig elkülönülve, fekete hajával, szemével és ruhájával. Hmmmmm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 28 (péntek), 8:11 
Írópalánta

mellons írta:
A Germával közös sztorival lógok, főként neki. De ma már sikerült szépen haladnom, szóval úgy nézem, holnap lesz Csak meggyőzés kell. A tizen... tizenhetedik fejezet. Egen.

Hm... igen jól hangzik, kiváncsi is vagyok rá már nagyon.
Ó, és az új avatárod igen... tetszik. Nagyon... tetszik. *kuncog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 18:41 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Melyik sztorival lógsz? A Csapdából? Azt asszem, egyszer elkezdtem, és köbö az ötödik vagy hetedik fejezetig jutottam. Ekkor még ennyi is volt fent belőle. Azóta inkább csenben várok, és mikor befejezett, akkor, egyben az egészet. Természetesen minden fejihez megy majd vélemény. :D

A Csapdábót sikerült időben frissítenem, nem vagyok lemaradva. Majd jön szépen a maga idejében. Nemsokára vége - szeretném két fejezetben lezárni. Aztán majd kiderül, miként fér minden bele. Így már tényleg érdemes is kivárnod, elleszel vele egy darabig, ha szépen nekiülsz az elejétől. :) És természetesen örülni fogok a kritikáknak.

Oh, és a Snarry fordítást is ideje lenne elővenni. Egy 12. fejezet vég, és az utolsó, baromi hosszú 13. van már csak belőle hátra. Megküzdök vele, és remélhetőleg én fogok győzni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 15:58 
Írópalánta

mellons írta:
Hát, én már nem emlékszem, mi volt az első, amit olvastam... jó régen volt. De ahhoz képest, hogy foghúzósan olvastam el, most meg már ugye... :) Igen, megteszi a maga hatását, és szerintem jó, hogy rávezet dolgokra. Bár én előtte sem voltam előítéletes ezen a téren, mindig volt meleg ismerősöm, valahogy egyre legalább ráakadtam - vagy ők rám. :-D Kár, hogy még mindig él ez a begyöpösödés. És valóban az az, ami rossz.
Mi a tanúság? Írjunk minél több slasht jobbnál jobb pasikkal. :D

Megyek is, van egy sztori, amivel már nagyon lógok...

Ja, és az avatárodból és aláírásodból nem volt nehéz rájönni, hogy te is követed ezt az új japán hóbortot.

Hát igen. Begyöpösödés... és a szokásait az ember nehezen hagyja el. Amik berögzültek, ezt látja helyesnek.... :roll: Én mondjuk nem voltam előítéletes... csak sajnos én is úgy voltam vele, hogy legyen, csak ne a kirakatban akkor... Azóta változtam. :D

A tanúság jó - és élvezetes. :D

Új hóbórt? Háát... ha másfél év újnak számít... XD. (halk megjegyzés: igaz, nem voltam ennyire súlyos... :D ) De amúgy egyfomán vagyok én Harry Potter és Japán őrült. :D És eléggé űzöm ezt az ipart, és élvezem őrültségem minden percét. :D

Melyik sztorival lógsz? A Csapdából? Azt asszem, egyszer elkezdtem, és köbö az ötödik vagy hetedik fejezetig jutottam. Ekkor még ennyi is volt fent belőle. Azóta inkább csenben várok, és mikor befejezett, akkor, egyben az egészet. Természetesen minden fejihez megy majd vélemény. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 27 (csütörtök), 9:00 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Háát... ani - Passzív volt a legelső... (jól kezdtem, mi?), utána te, Germa, mindenki... És örülj annak, hogy a slasheken cseperedtem fel, mert teljesen elfogadó lettem, már elítélem a homofóbáit, mindig küzdök a jogokért... a barátaimmal, az ismerőseimmel, mindenkivel. Hát igen. Én rájöttem, hogy mi a tényleg rossz.

Hát, én már nem emlékszem, mi volt az első, amit olvastam... jó régen volt. De ahhoz képest, hogy foghúzósan olvastam el, most meg már ugye... :) Igen, megteszi a maga hatását, és szerintem jó, hogy rávezet dolgokra. Bár én előtte sem voltam előítéletes ezen a téren, mindig volt meleg ismerősöm, valahogy egyre legalább ráakadtam - vagy ők rám. :-D Kár, hogy még mindig él ez a begyöpösödés. És valóban az az, ami rossz.
Mi a tanúság? Írjunk minél több slasht jobbnál jobb pasikkal. :D

Megyek is, van egy sztori, amivel már nagyon lógok...

Ja, és az avatárodból és aláírásodból nem volt nehéz rájönni, hogy te is követed ezt az új japán hóbortot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 26 (szerda), 9:39 
Írópalánta

mellons írta:

Na szép! Épp a slasheimen kellett felcseperedned? De ne szólj róla anyudnak. :D Rivallóktól és levélbombáktól mentsen az isten.

Háát... ani - Passzív volt a legelső... (jól kezdtem, mi?), utána te, Germa, mindenki... És örülj annak, hogy a slasheken cseperedtem fel, mert teljesen elfogadó lettem, már elítélem a homofóbáit, mindig küzdök a jogokért... a barátaimmal, az ismerőseimmel, mindenkivel. Hát igen. Én rájöttem, hogy mi a tényleg rossz.

Idézet:
És az a baj, hogy én is a te bűnödbe estem... slash mánia. Már szinte kórosan csak ilyen kaliberű ötletek rémlenek fel bennem. :D Nem is akármilyenek! :))

:D Nekem mondod? Annyi van, hogy nem tudom, melyiket írjam... XD

Idézet:
Na, na, nem azt mondtam, hogy elviheted. Inkább, hogy megpróbálhatod. Ha elég ügyes vagy, talán elkapod, de akkor még mindig nem meg, csak elkaptad. :-P :-D
És ugye ne feledjük, hogy nagyon el kell ahhoz bűvölnöd, hogy helyben is maradjon. Szerintem inkább jól megátkoz majd, felvonja a szemöldökét, és elegánsan, lenézően magadra hagy. Haj, Pers, Pers.... 8-> Főleg Harryvel a közelében... :D

*nehét sóhaj* Ilyen vizuálisrombolót már régen olvastam. :D Na de nembaj, megelégszem én egy japán bishivel... *egy elvetemült Japán-fannal társalogsz* :D

És igen... Főleg Harry közelében... *fantázia beindul* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 18:24 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
És megmondjam, nekem is jobban tetszik a Társ(as) vadászat... az is az elsők között volt. Mondhatni, a te történeteiden cseperedtem fel... :D *röhög*

Na szép! Épp a slasheimen kellett felcseperedned? De ne szólj róla anyudnak. :D Rivallóktól és levélbombáktól mentsen az isten. Társas vadászat... igen, talán valahogy jobb a hangulata, vagy nem is tudom. Mégis, a visszajelzésekből kiindulva, a többségre nagyobb hatást tett a Fekete opál. Többek között Germa barátnőm is totálisan belezúgott, és hihetetlenül szép véleményt kaptam tőle a sztorival kapcsolatban.
És az a baj, hogy én is a te bűnödbe estem... slash mánia. Már szinte kórosan csak ilyen kaliberű ötletek rémlenek fel bennem. :D Nem is akármilyenek! :))

Idézet:
Szóval Perselust elvihetem? :D Viselek én mindent... *khm... fantáziál* XD

Na, na, nem azt mondtam, hogy elviheted. Inkább, hogy megpróbálhatod. Ha elég ügyes vagy, talán elkapod, de akkor még mindig nem meg, csak elkaptad. :-P :-D
És ugye ne feledjük, hogy nagyon el kell ahhoz bűvölnöd, hogy helyben is maradjon. Szerintem inkább jól megátkoz majd, felvonja a szemöldökét, és elegánsan, lenézően magadra hagy. Haj, Pers, Pers.... 8-> Főleg Harryvel a közelében... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 18:15 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Oh tényleg a napokban akartam olvasni a társas vadászatot csak eltántorítottak tőle takarítás címmel és el is felejtettem de most majd újra olvasom ám azt is.Mert azt is nagyon szeretem.Bár a fekete opál valóban az egyik nagy kedvencem :-D

Na tessék, emlékeztettelek? :D Mindig annyira szeretnék időt fordítani rá, hogy visszaolvassak valamit magamtól, de aztán eltérülök, vagy csak részlegesen jön össze. Vagy még inkább, átfutok rajta... nem köt le, mert szívesebben olvasok akkor már másvalakitől, hiszen ott minden új és érdekes. Főként, ha remek sztori. Nem vagyok egyszerű eset, mi? :lol:

Idézet:
Viszont előbb még behozom a lemaradásomat a csapdábólból és akkor írok kritit is aztán jöhetnek az újra olvasások.

Rendben, én várom, mit láttál benne. Úgyis nemsokára vége.
Én tudod, mit fogok majd megnézni? A fordításaimat, amik a Lilyvel közös oldalunkon van. Már szinte nem is emlékszem rájuk. Azokat nagyon szerettem angolul olvasni anno. Talán azt más érzés lesz nekem is újraolvasni, mégsem saját. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 18:11 
Billentyűzetgyilkos

ragi08 írta:
Hát akkor fejezd be gyorsan a többi írásodat és csak azzal foglalkozz ;;)

Igen, most azon vagyok. Megyek szépen sorban, fejezgetem be a jelenleg futó történeteket. Novellák jönnek majd még közben szerintem, de aztán már egyértelműen csak a TZT-vel szeretnék foglalkozni.

Idézet:
Hát vhogy mindig elcsodálkozom azon hogy hogy tudtál egy ilyen történetet meg írni honnan jött az ötlet a halálfaló táborról az ott élő lényekről, honnan tudtál minden kis részletet így leírni. Leginkább azért szeretem a történeteid mert itt Harrynek nagy ereje van elhiszi az ember hogy letudja győzni Voldemortot, nem úgy mint Rowlingnál ahol Harry olyan kevés varázslatot ismert és mindig csak a capitulatust használta. Azt hiszem nem jött ki még a 7. rész amikor elkezdtem olvasni a Becsülettelt. És miután ki jött és elolvastam inkább azt akartam hogy a Te történeted legyen az utolsó rész :)

Pontosan emiatt írtam meg így. Mármint Harryt. Hogy elhiggyük, hogy igenis képes lehet győzni, és nem azért, mert pusztán szerencsés és vakmerő, hanem mert erre rendeltetett, és nem volt hülye az, aki a jóslat szerint kinézte a feladatra.
Az eredeti könyvekben gyakorlatilag azon túl, hogy láthattuk, sok mindenre képes lenne, ugye harmadévesen ott volt a patrónus bűbáj, stb., különösebben nem vette a fáradtságot, hogy fejlődjön. A hetedik könyv végén is igazából a véletlen által győzött, hiszen nem tudatosan fegyverezte le Dracót, hogy aztán ő lehessen a pálcák ura. Csak úgy jött ki a lépés. Én nem ilyen Harryt akartam. Ahogy Perselusnak is szerettem volna esélyt adni, és Remusnak, hogy úgymond igazán apa lehessen, és ott legyen gyerekkori barátja fia mellett.
Az eseményeket pedig hidd el, utána már nem volt nehéz kitalálni. Mindig jött valami újabb, aztán csak egy azon célhoz kellett őket elvezetni. Főként a pálca megerősítését, azt, hogy Harry rájöjjön az utolsó csatában arra, amire kellett. Ehhez ott kellett lennie a halálfaló táborban, hogy találkozzon a sárkánnyal, kellett Morgana, mint negyedik utód. Ha kitaláltam valamit, a többi adta magát. Csak nyomon kellett követnem a kiinduló vonalakat. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra