Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 22:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 12 (szombat), 6:29 
Betűmániákus

Szééép jóóó reggeeelt! <:-P
Biológiai órám most is szuperál, ezért hétvégén is kipattan a szemem idő előtt... Szóval azért vagyok most itt viszonylag korán... :D

Szia Ailana! >:D<
Óóóó, hát ha úgy vesszük, D. már a múlt. :) Igen, nem fociztam, mert nem tudok, deee.... nem is bulizunk együtt, csak Deszkás egy diszkópatkány, ebből kifolyólag ő is mindig ott van a haverjaival. De nem bulizunk együtt, csak egy helyen :) A zenei stílusunk ütközik. Nagyon. Ő imádja ezt a Lady Gaga - féle nem tom én miket, nekem az a néhány óra már sok is... De azért elviselhető. Már jobban kezelem a helyzetet, mint először...
Leckém pedig van. Meg házi olvasmányom is, de jut idő mindenre. :) Kora délután nekiesek, utána meg punnyadás meg mindenféle földi jó.... :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 20:54 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:-)

Na, mit szóltok, megkerültem - bár el se vesztem igazából!:-P
Valójában már mindhármatoknak kifejtettem különböző "helyeken", hogy miért nem jelentkeztem... :oops: Úgyhogy ennek megismétlésétől megkíméllek titeket. :wink:

Jó sok mindenről lemaradtam, de figyelemmel követtem mindent, így csak szóval nem reagáltam rájuk.:-P
Shanon: Most akkor végül mi is a helyzet Deszkással? :-P Mert foci az nem - bár nem értem, miért, ha így örült volna neki -, de bulizni igen?
Hétvégén tudsz pihenni? Csak mert nekünk akkorra ad a legtöbb feladatot az a drága tanerő... :?

KyKy, neked jó bulizást!:-) Lesz most valami koncert vagy csak a szokásos helyzet? Karaoke és tánci-tánci? :-)
Egyébként teljesen igazad van, Pest nagy így nem lehet csak úgy összefutni bárkivel. Bár... ha jó helyre megy az ember célzottan, akkor van rá esély. :wink:
Jaj, és mindenhol olyan tömeg van... :? Mint kiderült egyszerre voltam Valakivel a múltkor, de olyan sokan voltak, hogy nem is találkoztunk... :(( Pedig milyen jó lett volna... :-(

Honi a aloha mindenkinek!

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 20:39 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
kykyke írta:
Én is annyira örülök már a hétvégének, hogy bent is daloltam ezerrel, mire bejött egyik kollégám, és meg is jegyezte, "hoppá-hoppá, íme a péntek, László Csupavigyor Krisztina zenél, mint a tücsök"... xD Imádom a srácot amúgy, ha nem lenne felesége, már lecsaptam volna rá... :-P

Jaj, KyKy, ezt nem tudtam szó nélkül hagyni! :-D
László Csupavigyor Krisztina, kész!xd De tök ari szerintem, jók az ilyen emberek! :wink:

Pussz!

Ailana

U.i.: Látod, nem vesztem el!:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 20:34 
Fanficbúvár

G Lamaro írta:
kykyke írta:
G Lamaro: A 687-es, 713-as Gringotts beli széfszámok összefüggésére kíváncsi lennék. :-P Csak ne mondd, h menjek át abba a topikba, mert sajnabajna munkahelyemről írok, és mire megtalálnám, kirúgnának... :-S
Viszont tényleg érdekelne. :)

A 7 és a 13 ugye mágikus számok. 687+13=700 700+13=713. Nézd meg, hányszor szerepel itt ez a két szám. :) (A 687-es a Potter-széf, a 713-as pedig az, amiben a Bölcsek Kövét őrizték.) Ja, és július, azaz 7. hó 31-én voltak Harryék a Gringottsban. (31 megfordítva 13.) :)

De jó, ebbe így sosem gondoltam bele. :-D De biztos, hogy ez így van? Úgy értem, nem lehet, hogy Rowlingnak csak tetszett ez a két szám? :oops: :-P
Persze tudom, nincsenek véletlenek! :wink:
Köszi az infót, minden nap tanul valamit az ember! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 16:24 
Írópalánta

Hollé, hát igen, Pest már csak ilyen.
De legalább több emberből lehet válogatni. Így több jó is akad köztük.
Legalábbis szerintem.

(Kis önreklám: Fenn van a kövi fejezet. :) )

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 16:20 
Betűmániákus

Hát igen. Pest nem kicsi :D
Zenta se, mert ugye Bali Zentán van, meg a sulim meg mindenki, aki kicsit is fontos :) Mondjuk, nekem is ugyanaz a helyzetem, ami mindenkinek. Az elemi iskolás bandánk - amit egyetlennek, és öröknek mondunk és tartottunk - ugyanolyan sorsra jutott, mint a többi másik, alias: már nem is köszönünk. Én személy szerint kicsit rossz néven vettem az elején, de mindegy. Nagyjából 5 emberkével tartom a kapcsolatot a régi osztályomból: Sári - róla már milliószor meséltem; Tamás - lelki haver, osztálytárs, művészlélek, metálzene fan hapsi; Noémi - másik legjobb bnőm, Blanka - kicsi a bors, de erős és hosszúhajú bnőm; Alen - haver, Sári uncsitesója... Köbö ennyi. Siralmas. A mostani osztályom meg... Stréberbend... 8-| De imádnivaló pofik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 16:03 
Könyvmoly

Ez kedves gesztus. :)

Jó is lenne, ha nálunk is ilyen helyek lennének, ahova sok ismerős jár, de pest naaagy, és mindenki máshova megy mindig... :((
Sebaj! :D Ha viszont Győrben mentem bulizni, akkor mindig találkoztam Tomázival... :( :) :x
Bár már ez sem fog többé előfordulni... :((

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 15:55 
Betűmániákus

Ja. Dévényi. :roll:
Nekem semmi bajon az öreggel, de nem szeretem a stílusát. :) Valójában a disco/techno zenét se bírom, de Sári miatt, aki viszont imádja, törzshelyünké vált az elmúlt 2 évben ez a hely. Igaz, hogy csimbum zene van, és oltárira fáj buli után a fejem, zsong meg minden nyavalya, de én azért szeretek odamenni, nagyon sok régi/új ismerős és barát jár oda, és így legalább tudunk váltani néhány szót... Nameg D.ék is mindig ott vannak, de ez lényegtelen. Elhaladtam a dolog mellett...Tehát a főok nem a zene, hanem a társaság - nameg Sári :roll: De a barátokért mindent. >:D<

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 15:17 
Könyvmoly

Jaj, semmi baj, de azt már meg"vitattuk" msn-en is... :-P

Hát, okés nekem a hétköznap is, de akkor viszont vagy hétfő, vagy a csüt. jó. Kedden suliban vagyok, szerdán meg anyuék évfordulóznak, szóval itthon "ünneplünk". :)

Meg azért gondoltam a péntekre, mert tudod, én négykor végzem, és megint nem tudunk túl sokat együtt lenni... :-S
Ééérted... :D De majd még alszunk rá egyet és kiötöljük xD. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 15:10 
Írópalánta

Ó, igazad van, tényleg pofátlanság volt, hogy nem szóltam!
Ne haragudj, kérlek! :-(

A jövő hetet hétközbenre értettem... Vagy te péntekig várnál? :( :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 15:02 
Könyvmoly

Dévényi Tibi bácsi? :D én szeretem, bírom a retrozenéket. :D

Amúgy, Maya, oké, látom, nem volt kedved kimozdulni, de azért írhattál volna, h bocsika, de nem... :( :(( Amúgy, sajna nekem a jövő hét nem jó, mert megyünk családliag welness hétvégére péntektől vasárnapig. :-S De azért jó lesz! :D

Majd utána. :)

Igen, csak a te kedvedért javítgatom. :D De biztos, h maradnak benne még hibák, de már a következőt úgy írom, hogy erre odafigyeljek, szóval az jobb lesz már. :)

Ja, és köszönöm a jó kívánságot, remélem, tényleg az lesz, mert már idegesít a pasitalanság. :D :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 14:57 
Írópalánta

Jó buizást holnap, kykykém! :)

Tényleg a kedvemért kijavítod az igeidőket? :O
Dejóóó!! :-D

Ma, mint láthattad, nem volt erőm kimozdulni, szóval akkor majd jövő héten... :) Már várom ám!

Különben meg:
ÉÉÉljen a hétvégeeeeee!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 14:56 
Betűmániákus

Jó szám, bár nem igazán szoktam magyar zenéket hallgatni :) Én még mindig 2-3 együttesre vagyok rákattanva, és csak az megy...

Óóó, hát akkor nem csak engem nem lehet lelőni... :D Bezoooony... én teljes egészében punnyadós hétvégét terveztem... :lol: Nincs ihlet... bár mentünk volna Balaiba (kedvenc szórakozóhelyünk) de Dévényi Tibi bácsi lesz... ~x( Hogy honnan a fenéből szedték össze, azt nem tudom, de ez már a második alkalom... Az elsőre elmentünk egy jóóót röhögni tavaly... =)) Most nincs hozzá gyomrom. Szerintem kevesen lesznek, mert múltkor is csak azért mentek az emberkék, amiért mi. Többen hangoztatták a suliban, hogy többet nem akarnak menni, ha ő lesz. Bár majd jövőhéten tájékozódom, hogy mi/ki volt....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 14:21 
Könyvmoly

http://www.youtube.com/watch?v=11BRNPkcxNA

Kedves, drága meri fórumos tásraim! :D Mindenki, aki olvassa eme hsz-t, kérem tekintse meg a belinkelt oldalt, és hallgassa meg jelenlegi kedvenc számomat... (L) Én imádom!

Üdvözlettel: kykyke :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 14:20 
Könyvmoly

Ááá, szia Shanon! :D

Te is jókedvű vagy? :D Én is annyira örülök már a hétvégének, hogy bent is daloltam ezerrel, mire bejött egyik kollégám, és meg is jegyezte, "hoppá-hoppá, íme a péntek, László Csupavigyor Krisztina zenél, mint a tücsök"... xD Imádom a srácot amúgy, ha nem lenne felesége, már lecsaptam volna rá... :-P

Na, de hagyjuk is! :D holnap megyek bulizníííííííííííí ^^) :) Már alig várom, olyan jó lesz... 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 14:15 
Könyvmoly

Maycsim: igen, feltettem a következőt, és most próbáltam odafigyelni a jelen- és múltidő cuccosra, bár nem garantálok semmit! :-P
De csak a te kedvedért újrakezdtem kijavítani az egészet (ó, uram atyám, milyen kínos elírások vannak benne... pfff :roll: ), és átírtam/írom az jeleneket múltba. :D

G Lamaro: Ó, köszönöm szépen! :) Nagyon érdekes, és tényleg... tök logikus... :) Tetszik.
Múltkor olvastam nagyon jó dolgokat ebben a titkos topikban, és nagyon tetszenek ezek a rejtélyek. Rowing hihetetlenül alapos, és meglep, hogy mennyi munkát szentelt a hpnek. Minden elismerésem az övé... :)
Na, meg a tiéd, hogy rájöttél erre, mit leírtál. :)
Még egyszer köszönöm!

No, akkor most ennyi... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 14:13 
Betűmániákus

Halihóóó! :D
Hétvége van emberek!! B-) Ennyire se örültem még a 7végéknek....

Le vagyok strapálva, ki vagyok purcanva, de a jókedvemet még ezen tényezők se befolyásolják...
Szép napot mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 13:36 
Ó-nagy-admin "backstage"

kykyke írta:
G Lamaro: A 687-es, 713-as Gringotts beli széfszámok összefüggésére kíváncsi lennék. :-P Csak ne mondd, h menjek át abba a topikba, mert sajnabajna munkahelyemről írok, és mire megtalálnám, kirúgnának... :-S

A 7 és a 13 ugye mágikus számok. 687+13=700 700+13=713. Nézd meg, hányszor szerepel itt ez a két szám. :) (A 687-es a Potter-széf, a 713-as pedig az, amiben a Bölcsek Kövét őrizték.) Ja, és július, azaz 7. hó 31-én voltak Harryék a Gringottsban. (31 megfordítva 13.) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 13:18 
Írópalánta

ÁÁÁÁ!!! *örömtáncot jár*
KyKy, látom feltettél egy újabb fejezetet!!! :D
Már alig várom, hogy felengedjék! :-D :-D

Hűű, gyerekek, most tanulok gépírni...
Mit ne mondjak, egyelőre egy csiga is gyorsabb lenne nálam. :-P
És micsoda agymunka most még. Tyű! *homloktörölget és kicsit pihen*
De muszáj, nekem ezt tudnom kell! :lol:
Mondjuk sztem nem is vagyok olyan rossz. Csak kb 5 percig kellett táblázat, már tök fejből csinálom. Csak kicsit még rohadt lassan és borzasztóan csábít, hogy úgy írjak, mint eddig... :-D
De nem, nem hagyom magam!

(Na, hát ezt a hszt megírni kb 10 percembe került, ha nem többe... Kivagyok, elfáradtam. xD )

Puszi nektek! :-*
Maya

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 szeptember 11 (péntek), 13:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 7:14 
Könyvmoly

Hát, gyerekek, én nem tudom! :D

Töri az egy fura tantárgy, és szinte csak a tanáron múlik, hogy megszereted-e vagy sem... legalábbis általában. A mi tanárunk kicsit (nagyon) narancsszín párti, és mivel politikus is, így elég sokszor törióra címén a politizálásnál kötöttünk ki.
Ha nem? Hát akkor meg "dübörgött a gazdaság" xD

Egyébként szerelmes voltam a pasasba... 8->

Én mondjuk pl. sokkal jobban élveztem a háborúkat, forradalmakat, szeretem az ilyesmi dolgokat. :)

Na, de látom, nagyon elkezdődött a suli... :-P

Na, akkor szép napot és jó sulit mindenkinek! :)

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 20:00 
Betűmániákus

Én mondjuk a törit rémunalmasnak tartom, bár vannak részei, amit kifejezetten szeretek, pölö: görögök, egyiptomiak, angol töri... inkák, maják... Tehát, amiknek lebilincselnek a tárgyi emlékeik. De háborúk, különböző forradalmak... (:| Blöááá. Persze ez sajátos vélemény. Sokan a kémiát nem szeretik. Én mondjuk minden módon vágom... legyen számolás vagy elmélet... bár az mondjuk eléggé izé volt mostanában is, hogy tavaly még ezt írtuk egy témáról, idén pedig megcsavartuk még jobban, mert vannak új aktinoidák meg hasonlók.... :roll: Kicsit fölkompulok néha, de még elmegy... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 19:22 
Zöldfülű

shanon widow írta:
Töri?? Minek a múlton rágódni?? ;;) Mondjuk, megtanulom, amit kell, de ettől többre... Mondjuk, voltak időszakaim, amikor éltem-haltam érte, de csakis akkor, ha jó volt a tanár, lekötötte a figyelmem és minden porcikám. Az olyan tanár pedig elég ritka, aki bele tudja élni magát az ilyesmibe...

Na, épp ezért szeretem a történelmet :) Azért, mert a tanár érthetően beszél, és lehet figyelni rá. És amúgy is, ez öröklött dolog [apukám is szerette a történelmet]. Mint mondtam, ha végre nem lesz kötelező a latin, akkor franciát fogok tanulni. A történelem tanár egyben a francia tanár is, úgyhogy szuper lesz :-D

G Lamaro írta:
Nekem pont a közelmúlt eseményeivel van gondom a történelemben. Pl az '56-os forradalmat én még ellenforradalomként tanultam, most pedig forradalomként tanítják. Persze honnan nézzük... Az igazi problémám azzal van, hogy apámtól és a vele egykorúaktól teljesen mást hallottam az eseményeiről, mint amit akár az egyik, akár a másik verzióban tanítottak/tanítanak. A '89-'90-es eseményekről még nem tudom, mit is tanítanak nektek, mert még nem kérdeztem, de már tapasztaltam jeleket ott is a tények elferdítésére.

Ja, ezt tudom, mert apukám mesélte. De vegyük figyelembe hogy vannak rossz és jó tanárok. A jó tanárok rendesek, és többször elismételik az anyagot. A rossz tanárok unalmasan darálják a szöveget, úgy hogy abból semmit sem lehet megjegyezni. Na, nekem a jobbik tanárom van, és ezért szeretem a történelmet :P A többi tanárra nem nagyon lehet figyelni. De nem csak ezért szeretem a történelmet. Azért is, mert izgi!!!! Meg még sok minden miatt.

Jó holnapot kívánok!!! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 18:14 
Betűmániákus

G Lamaro, én is szervetlen kémia párt vagyok :D *pacsi* A szerves már jóval összetettebb dolog... Elsőben, és idén első félévben szervetlenezünk... de második félévben már szerves jön :| Ez persze nem, gond, sőőőt, szeretem, de félév alatt egy igencsak vastag tankönyv tartalmát elsajátítani kemény munka lesz... De azért igyekszik az ember. @-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 17:57 
Ó-nagy-admin "backstage"

kykyke írta:
G Lamaro első bekezdésével értek csak egyet. Amit a töriről és a magyarról mond, az szerintem reális. :D Végül is a matekról szólottak is logikus lenne, de én akkor sem tudom kedvenc tantárgyamnak mondani, főleg úgy, hogy érettségin szóbeliznem is kellett, mert az írásbelin nem értem el a 20 pontot... xD Szóval, szerintem érthető, miért nem szívlelem a matekot. :D

Hát így érthető, ha nem csíped a matekot. :)
kykyke írta:
Egyszerűen nincsen legjobb tantárgy. A suli szar... :D Mi érteme lesz a mateknak a további életünben? :D Főképp nálam? xD Ami értelmes lenne az a töri, ami az évek során szépen elferdült... :D A magyarból is egyedül a nyelvtant tartom fontosnak, mert annak még talán hasznát vesszük. :D

Nagyjából egyetértek veled. Konkrétan a magas szintű matekra keveseknek van szüksége az életben. Szerintem amiért mégis hasznos, az a gondolkodásmód, amit kifejleszt a sok feladatmegoldás. Néhányan ki voltak bukva, hogy jöttem rá a 687-es, 713-as Gringotts beli széfszámok összefüggésére. :) Hát pont annak köszönhetően, hogy sokat foglalkoztam a matekkal, és már automatikusan működött egyfajta meglátása az ilyen összefüggéseknek. De ennél sokkal lényegesebb, az életben előforduló esetekben is segíthetnek a matekban megtanult logikus probléma megoldási módszerek. :)
shanon widow írta:
A kémiaimádatomat meg nem tudom honnan szedtem, de ha valami fontos és sokat jelent nekem, akkor az az... amit meg szeretek az még az angol.

A kémia se rossz tantárgy, de én csak a szervetlen kémiát szerettem. :) A szerveskémia már néha kikezdte az órai felfogóképességemet, itthon is tanulni kellett volna, ezért aztán nem lopta be túlzottan a szívembe magát. Persze azért egy laza 4-est abból is összevakartam. :D
Ashley Luna írta:
G Lamaro írta:
A történelem a legjobb? Ahol amit az idén megtanultál, jövőre már lehet, hogy másképp történt?

Lehet, hogy valamiket rosszul tudnak a tudósok, de a közelmúlti eseményeket biztos hogy nem találták ki. Igazad van, lehet hogy jövőre már más elmélet adódik a múlttal kapcsolatban. De ki tudhatja? Ja... Trewlaney professzor...

Nekem pont a közelmúlt eseményeivel van gondom a történelemben. Pl az '56-os forradalmat én még ellenforradalomként tanultam, most pedig forradalomként tanítják. Persze honnan nézzük... Az igazi problémám azzal van, hogy apámtól és a vele egykorúaktól teljesen mást hallottam az eseményeiről, mint amit akár az egyik, akár a másik verzióban tanítottak/tanítanak. A '89-'90-es eseményekről még nem tudom, mit is tanítanak nektek, mert még nem kérdeztem, de már tapasztaltam jeleket ott is a tények elferdítésére.
Maya Silver írta:
Idézet:
Vagy a magyar, ahol rég halott emberek gondolatait kell kitalálni, holott lehet, hogy a szerelmes vers írása közben valami perverz szexelésen járt az agya?

Ej-ej, hát nem is ez a magyar lényege. :) Arany is megmondta: "Gondolta a fene." :D
Az ilyen elemzéseknek szerintem sincs értelmük, de nem is ez a szép a magyarban. Sajnálom, ha neked csak ez jött le magyar címén. Igazán sokból maradtál ki. :(

Tőlünk ilyesmiket vártak... :? "A költő ezt gondolta, a költő arra gondolt, amikor a verset írta..." Honnan tudják??? Már 150 éve halott! Valódi verset még nem írtam, de prózában már próbálkoztam párszor (""). Volt, amikor írás közben azon gondolkodtam, mit hogyan csináljak másnap, hogy mielőbb géphez ülhessek. Hát aki ezt ki tudja következtetni az írásomból, annak kiharcolok egy Nobel-díjat... :D Egyébként középiskola harmadik osztályában javultak jelentősen a jegyeim. Addigra sikerült bepótolnom, amit korábban nem tanultam meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 17:20 
Könyvmoly

Maycsi: Oké, akkor én várok... amúgy megértem, hogy nem jó a szombat, de péntek? *összehúzza magát kicsire*

Egyébként részvétem a papád tesója miatt... :( Nagyon szomorú tud lenni egy ilyen esemény... nem régen meghalt anyukám testvére is, az én keresztapafélém (őt tekintettem annak), és hát... nagyon ki voltunk/vagyunk miatta... :(

Azon akkorát nevettem: "Meg kell néznem a kiskölyköt" xD :D Anyám, Maya, ne kínozz... xD :)) Ez aranyos volt. :D

Na, de nem is magyarázok tovább, mindenkit csókoltatok! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 17:02 
Betűmániákus

Sziasztok!

Töri?? Minek a múlton rágódni?? ;;) Mondjuk, megtanulom, amit kell, de ettől többre... Mondjuk, voltak időszakaim, amikor éltem-haltam érte, de csakis akkor, ha jó volt a tanár, lekötötte a figyelmem és minden porcikám. Az olyan tanár pedig elég ritka, aki bele tudja élni magát az ilyesmibe...

Maya, részvétem :( És én is várom a frisset :) De ezt szerintem már nem is kéne "mondanom"

Ailana, jelentkezz már!!! :-w

További szép napot néktek :-* Én megyek mikrobigit tanulni....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 16:45 
Írópalánta

Azért a töri is szép tantárgy szerintem, csak megtanulni ne kéne! :-D
Egyébként én élveztem, amikor törztünk. Bááár... A második VH-t meg a Szovjetuniót meg rühelltem. Szóval, vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. :)

Bár ez mondjuk a magyarra is igaz. Mármint, a VH-s időszakot abban is gyűlöltem. :D

Idézet:
Vagy a magyar, ahol rég halott emberek gondolatait kell kitalálni, holott lehet, hogy a szerelmes vers írása közben valami perverz szexelésen járt az agya?

Ej-ej, hát nem is ez a magyar lényege. :) Arany is megmondta: "Gondolta a fene." :D
Az ilyen elemzéseknek szerintem sincs értelmük, de nem is ez a szép a magyarban. Sajnálom, ha neked csak ez jött le magyar címén. Igazán sokból maradtál ki. :(

A matekot én is vágom, de ettől függetlenül szeretni nem tudom. Nekem nem nyújt élvezetet. Talán épp amiatt, hogy olyan konkrét. Nem tudom...
Én többre vágyom, átvittebb értelemre is talán.

KyKy, háááát... Még meggondolom, jó? :)
Csak szombaton búcsúztatóra megyek (meghalt rákban a nagypapám testvére. olasz tanárnő volt. és ha valaki, hát ő igazán nem érdemelte meg a halált! még egy ilyen jó embert nem hordott a hátán a föld, mint ő volt! mindig vidám volt és úúgy tudott mesélni! őt csak szeretni lehetett... :'( ), vasárnap meg meg Apuhoz kell mennem megnézni a kiskölyköt. :-w AZtán nem tudom, onnan mikor érek haza. Majd igyekszem, hogy ne este legyen és még el tudd olvasni. Jó? :)

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 14:11 
Zöldfülű

Maya Silver írta:
Ezzel vitatkoznék. A magyar a legjobb! :D

Jó, hát akkor legyen a magyar a legjobb. Nekem a történelem tetszik, de ha nem lenne töri, akkor a matek lenne favorit :D

shanon window írta:
*mellesleg perfect beszéli a latint

Hát... nem annyira. Nem leszek orvos, se latin tanár, se nővér... úgyhogy azonnal le fogom adni a latint, amint lehet, és mehet a francia :twisted:

G Lamaro írta:
A történelem a legjobb? Ahol amit az idén megtanultál, jövőre már lehet, hogy másképp történt?

Lehet, hogy valamiket rosszul tudnak a tudósok, de a közelmúlti eseményeket biztos hogy nem találták ki. Igazad van, lehet hogy jövőre már más elmélet adódik a múlttal kapcsolatban. De ki tudhatja? Ja... Trewlaney professzor...

Szép holnapot és hétvégét [avagy holnap utánt] kívánok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 14:06 
Betűmániákus

Sziasztok! :D

Én nem szeretem a matekot... Vágom, meg minden, de nem nekem találták ki... Sztem pasiknak való. :lol: A kémiaimádatomat meg nem tudom honnan szedtem, de ha valami fontos és sokat jelent nekem, akkor az az... amit meg szeretek az még az angol.

Ma semmi érdekes nem volt a napomban... talán annyi, hogy volt két lyukasórám, ami történelmi események tekinthető, szóval nagyon örültünk :)

Na, ma is tanulnom kell, szóval szép délutánt mindenkinek. Azért majd fölnézegetek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 7:01 
Könyvmoly

Maycsi: Igenis sokkal tehetségesebb vagy, mint én, azaz felsőbbrendű! :D
Nem kívánok erről többet vitázni! :D
Ja, és szerintem a vasárnap messze van ám... :oops: Sőőőőt! :D Péntek nem lehetne? :oops:

Shanon: EGyébként megértelek, hogy nem mentél focizni. :D Én sem szeretek, de én röpizni sem... egyszerű oka van mindezeknek: nem tudok... xD Sőt, én luykaskezű vagyok, és félek a labdáktól... xD De psszt, ezt titok! :D

Ashley, okay: akkor nem sajnállak. :D Csak simán rossz lehet ennyit latinozni... habár te ezzel is szembeszálltál... :-P

G Lamaro első bekezdésével értek csak egyet. Amit a töriről és a magyarról mond, az szerintem reális. :D Végül is a matekról szólottak is logikus lenne, de én akkor sem tudom kedvenc tantárgyamnak mondani, főleg úgy, hogy érettségin szóbeliznem is kellett, mert az írásbelin nem értem el a 20 pontot... xD Szóval, szerintem érthető, miért nem szívlelem a matekot. :D

Egyszerűen nincsen legjobb tantárgy. A suli szar... :D Mi érteme lesz a mateknak a további életünben? :D Főképp nálam? xD Ami értelmes lenne az a töri, ami az évek során szépen elferdült... :D A magyarból is egyedül a nyelvtant tartom fontosnak, mert annak még talán hasznát vesszük. :D

Na, de a fizika? Kémia? (Akik nem konkrétan ezzel szeretnének foglalkozni, szóval perpill Shanon a kivétel.)

Brr... fúúúúj, fúj suli! :D

Na, további szééép napot, kedveseim! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 23:19 
Ó-nagy-admin "backstage"

Jaj, lányok! Nem tudjátok a valót! :D

A történelem a legjobb? Ahol amit az idén megtanultál, jövőre már lehet, hogy másképp történt? ;)
Vagy a magyar, ahol rég halott emberek gondolatait kell kitalálni, holott lehet, hogy a szerelmes vers írása közben valami perverz szexelésen járt az agya? :D

A matek az igazi! :D Ott nem változik semmi, nem kell gondolatolvasónak lenni, minden ott van előtted és mindent ki lehet következtetni logikusan az alapismeretekből és a megadott adatokból. :D

*és most elbujdosik egy fidelius bűbájjal védett atombunkerbe a rohadt paradicsom és záptojás eső elől* :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 20:26 
Betűmániákus

Kémiaaa _U_

*mellesleg perfect beszéli a latint :D *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 20:17 
Írópalánta

Idézet:
Különben a történelem a legjobb tantárgy!!!

Ezzel vitatkoznék. A magyar a legjobb! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 20:08 
Zöldfülű

kykyke írta:
Téged, Ashley, meg nagyon sajnállak... :-S Elég rossz lehet ennyit latinozni... :-S

Jajj, nem kell sajnálni. Ezenkívül az osztályban 30-an tanulnak ilyet, úgyhogy nem nagy katasztrófa :roll: Csak meg kell szoknom, mert én eddig még nem tanultam latint. Különben a történelem a legjobb tantárgy!!! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 18:25 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
Jaaj, KyKy, én, mint felsőbbrendű leányzó? Nemááár! :lol:

Egyébként méltán lehetsz büszke a történetedre szerintem. :) És nem kizárt, hogy a szüleidet letaglózza majd! Feltétlenül mondd majd el, mit szóltak hozzá!
És igen, látod, így milyen gyors voltam. *büszke magára* mondtam én. :D

Shanon, örülök, hogy meggyógyultál Te is végre. >:D<
És az igazat magvallva én se mentem volna focizni. xD A röplabda viszont... igen, az határozottan csábítóbb lett volna számomra is. :-P

Nara. Jeee, új rész! Már nagyon várom ám!!! :D

Ugye hogy ugye? ;;)
Na. Nincs miről beszélni. :D

Kyky, gratulálok anyudéknak!

Valamiiint, várom a vasárnapot Maya! :)

És még Kyky is listámon van....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 18:22 
Írópalánta

Jaaj, KyKy, én, mint felsőbbrendű leányzó? Nemááár! :lol:

Egyébként méltán lehetsz büszke a történetedre szerintem. :) És nem kizárt, hogy a szüleidet letaglózza majd! Feltétlenül mondd majd el, mit szóltak hozzá!
És igen, látod, így milyen gyors voltam. *büszke magára* mondtam én. :D

Shanon, örülök, hogy meggyógyultál Te is végre. >:D<
És az igazat magvallva én se mentem volna focizni. xD A röplabda viszont... igen, az határozottan csábítóbb lett volna számomra is. :-P

Nara. Jeee, új rész! Már nagyon várom ám!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 17:41 
Betűmániákus

Hűűű, irtatok ám! @-) Na, segond!
Csak annyit akartam, hogy hatványozottan is megokosodtam :))Ki lehet találni, mit gyakoroltam :-P
Senkivel semmi érdekes?? :roll: Hova fajulunk?? :)) *bekattant*

Mellesleg, a virtuális gyógypuszik és ölelések megtették a hatásukat, és már jól vagyok. Köszönöm nektek. >:D< >:D<

D.nek pedig ma gyakorlata volt... 8-| Hogy minek?? :roll: Az órarendembe is beiktathatnának valami gyakorlatféleséget... Bár, mivel most kezdtünk el a szakmánkról tanulni ténylegesen, nehéz lenne, de azért na... :wink:
De holnap már lesznek ők is <:-P
És akármit mondtok, akkor se fogok focizni [-( Ha röpizni hívott volna, akkor mentem volna... :-P =))

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 február 01 (hétfő), 9:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 17:33 
Könyvmoly

Ahh, megelőztél, Nara! :D

Victor? Áááá! xD Nem, nem veled volt a baj, látod, másik rajongóid nem szenvednek emiatt... én vagyok a butuska. :D

Köszönöm a magyarázatot. :D

Amúgy én nem csak akkor szoktam leordibálni az embereket, mikor feszült vagyok... én minden helyzetben képes vagyok kiakadni egyik pillanatról a másikra... xD Szóval, te még jobb helyzetben vagy, mint én. :D
Na, de sebaj! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 17:29 
Könyvmoly

Maycsim: Attól függ, kinek a szemszögéből nézzük a legtaglózás dolgot. :) :-P Én pl. szeretném, ha anyuékat letaglózná, de viszont azt is megértem, hogy téged, mint nálam írásilag felsőbb rendű leányzót nem fogja meghatni, vagy nem fogja megszeretni... :)

Ettől én még mindig ezt szeretem magamtól a legjobban, mert erre lehetek a legbüszkébb, na... :)

Hát, egyébként nem is fogalmaztam meg a teendőimet olyan vészesen nehezen... :-P Az iktatás azt jelenti, hogy egy anyagnak adok egy számot, amin aztán tovább mehet ide-oda, amoda, míg végül talán visszakerül hozzánk... xD És, hogy ne vesszen el az éterben, kell a szám! :D Éééérted... :D

Bár ezeket az ellenőrzési jelentéseket, meg ütemtervet éppen nem kell továbbadnom, ez csak majd jövő év elején, az irattározáshoz kell, hogy letudjam adni... :D Na, de nem magyarázok tovább ilyen érdektelen dolgokról, mert konkrétan szerintem senkit nem érdekel... xD :D

Pusszancs mindenkinek! :D

Ja, Maycsi, az e-mailre holnap válaszolok is. Hallod! Jó gyors voltál! :D Köszönöm! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 17:23 
Írópalánta

Sziasztok!

Kyky: Nem... Victor volt... Csak úgy látszik nem fogalmaztam meg elég jól. Viszont azt odaítam, h pasi, aki megtámadta, szóval :-P Nem lehetett Alisha... Egyébként, ha belegondolsz Victornak van olyan ereje, h gyújtogat, és Roxyt is szépen megégette... Na mind1

Nemsokára jön a friss :D

Maya, pont ezért mondom, h nagy szívás. Vele se jó, nélküle se... Ja, és h egy tök jó számból idézzek (egyébként általam látott néhány anime egyikének endingje :D): "I can’t love without a fight" szóval tök igaz rám, mert nem vok egy engedékeny típus :D

különben csak most kezdek angolt tanulni, de ennek ott volt a fordítása az animében :D

Am nekem ma félig jó- félig rossz napom volt... Végülis jó, mert minden jópofa dolog történt, meg sokat dumáltunk leveleztükn XP De rossz, mert most legszívesebben leordítanám vki fejét, h levezessem a feszültséget, mert... mert megpróbálok erős maradni, de ez néha elég sok feszültséget szül.

Nekem pedig már a gyógytornatanárom is megmondta, h magamba folytom a dolgokat :D Nagy pszichológus volt a nő...

Na, ennyit az én lelki problémáimról, meg miegymásról, azért lehet h hisztérikusan, de jó kedvem van :)!

Nara

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 16:14 
Írópalánta

Széép napot, kedveseim! :-D

Hát, izémizé, mit akarok mondani? Nem is tudom. Csak úgy jelen lenni. :D

Nekem se volt túl eseménydús napom, bár most ugye minden új nekem, szóval ha innen nézzük nagyon is az volt. :) Na jó, jobb lesz, ha nem bonyolódom bele. :-P
Igen, menthetetlenül elkezdődött. De egyelőre nem tudom eldönteni, hogy bánjam-e a dolgot. Addig jó... :)

Kykykém, a kritikaválaszodra válaszolva: Tényleg nem taglózott le, de hát egy mesének szerintem nem is feladata ez. Inkább csak, hogy elgondolkodtassa az embert és szerezzen neki pár kellemes percet. Nem igaz? :)

Aha, sokat mondtál... Mi vaaan? :D

Jaj, hát most mit mondjak?
:x

Kész, ennyi a lényeg. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 14:20 
Könyvmoly

:D Az bizony igaz, Shanon! :)

Viszont ma nekem elég termékeny napom volt. :D Dolgoztam, anyuéknak befejeztem az ajándékukat a házassági évfordulójukra (nekem nagyon tetszik), aztán még a fejezeteimet is átnéztem a varázsban, szóval, háhá! :D Sőt, mindegyikhez leírásokat készítettem. Na persze, amíg át van bétázva, azaz egyelőre a kilencedikig. :D

Ügyes KyKy vagyok! :D

Na, de senkit nem zaklatok, most megyek iktatni egy ellenőrzési tervet, meg még egyet, meg egy ellenőrzést. :D Sokat mondtam ezzel, mi? :D

Na, csók a csajoknak! (K)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 14:15 
Betűmániákus

Sziasztok!

Ma eseménymentes napom volt... :lol: 17 órára megyek matekra gyakorolni, aztán pedig könyvek vannak tervbe véve... :-< Visszavonhatatlanul, menthetetlenül elkezdődött. De okosodni sose rossz. :D Pusziiii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 7:07 
Könyvmoly

Téged, Ashley, meg nagyon sajnállak... :-S Elég rossz lehet ennyit latinozni... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 09 (szerda), 7:06 
Könyvmoly

Jó reggelt ismételten! :)

Shanon... :D Olyan jót nevettem a focis sztorin. Nem tudom, miért, de olyan aranyos volt... :D Szegény Deszkás, tessék menni focizni, még ha nem is tudsz, és ha ő hív!!!!! :D
Vagy most várj... mi is van? Elfelejtjük, vagy nem? :D

Maycsi, azért azt tudd, hogy én is imádlak! :D Mindjárt olvasom is a fejit, és megyek kritikálni, meg hszezni! :D

Ööö... Nara: Ezek szerint Alisha támadta meg őket? :O Vagy, most mi is van? Tudod, néha lassan kapcsol az agyam, és van, mikor egy logikus viccet is csak magyarázással értek meg... xD :oops: Aztán persze előfordul az ellenkezője is... Ritkán, de előfordul! :D

A billentyűzetes dologhoz meg csak annyit, hogy én is így írok... xD Tele hibával, és az,amit írtál, hogy gépelsz egy értelmes szót, csak éppen nem azt, amit kellene, velem is sokszor előfordul... :D A bétám jókat is mosolyog szerintem ezeken. :D xD

Ööö... ha nem jöttél volna rá, akkor a kritika válaszodra válaszolok én most. :D

Köszönöm amúgy neked, hogy visszaírtál! :D

Na, csajok, szép napot mindenkinek! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 19:13 
Zöldfülű

kykyke írta:
....kellemes sulid lehet neked is... :D Latin óra orrba-szájba? Egy élmény lehet... :-S

Ja. Latin óra orrba-szájba. :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 16:59 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
Most... :-D

Imádlak :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 16:50 
Írópalánta

Most... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 16:03 
Betűmániákus

Maya... mikor lesz friss?? :D

*megy, tanul, vagy valami olyasmi...*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 08 (kedd), 15:56 
Írópalánta

Hellóbelló!

Ej, Shanon, a betegség nem kifogás! :-P De ez édes, hogy így letört a dologtól. Hmm, talán mégse olyan közömbös?... Na de ilyet nem mondunk, mert megnt beleesel a reménykedő fázisba. :) Szóval csak gyógyulgassál, és ne ess vissza Deszkás téren se! :)

Hű, Nara, én tökre örülök, hogy ilyen állandó vendég lettél itta fórumban. A reklámot meg szívesen, igazán megérdemelted. :)
A szerelem pedig szívás, ezzel egyetértek. De ha nincs, az se jó. Sehogyse jó. De azért is nézzük a napos oldalt! Éljen az örök optimizmus!!! :-D

Pusszantalak Titeket!:-*
Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra