Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 1:31

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 26 (hétfő), 12:19 
Fanficbúvár

muki-chan írta:

Hello!

Van egy már befejezett Harry Potteres fanficom és most tervezem, hogy belekezdenék a folytatásába. Csak az a baj, hogy borzalmasan feledékeny vagyok, már két éve nem forogtam Potter-világban, sokat felejtettem varázslatok, szereplők, helyszínek, sőt még események terén is! :cry:

Leginkább olyan bétára lenne szükségem, aki ilyesmikkel tisztában van, mert nem szeretnék logikai hibákat véteni. Bár a történetembe nem számít bele a hetedik könyv, ugyanis annak megjelenése előtt írtam meg a sztorimat, s mivel most ezt folytatnám, egy alternatív hetedik rész az alapja a dolgoknak. Na, ezt jó bonyolultan mondtam el, szóval olyan embert keresnék, aki a 6. könyvig nagyjából tisztában van a dolgokkal.
Oh, a feledékenységem a saját történetemre is vonatkozik, van, hogy elfelejtem, mit írtam és valami teljesen nem odaillő módon folytatom. Szóval egy két lábon járó noteszre lenne szükségem. xD (Senki se vegye sértésnek, én becsülöm, akinek jó a memóriája!).

Még valami, jó lenne, ha az illető átfutna az első sztorimon is, ha netán visszautalnék, no persze az sem árt, ha tudja, mibe csöppen.

Ha ezután a sok kitétel után még lenne valaki, aki elvállalna, az ide írjon:

aoimuki@yahoo.com

Esetleg msn: /bár ritkán vagyok fenn/

muki-chan@freemail.hu

Hali! Az eddigi bétám nem tudja folytatni a dolgot, így ismét emberkét keresnék a fenti dolgokhoz.
Várom a jelentkezőket. Előre is köszönöm annak, aki elvállal. :) (remélem lesz ilyen ember xD vagy földönkívüli :O)

Én jól tudom, hogy itt minden csaló
s ami valónak látszik, nem való.
Ha így találom,
miért higgyem,
hogy az álom az álom?

Saigyó szerzetes

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 13:57 
Zöldfülű

Sziasztok!

Keresnék egy BÉTÁT az első publikálásra váró ficemhez. Egy napló-regényről lenne szó. Az első próbálkozásom katasztrófális lett, ezért szeretném, ha valaki tanácsot adna.

Ha szeretnél nekem segíteni, akkor a gretadi@gmail.com email címre várom leveled.

Előre is nagyon köszi! :-)

gretadi@gmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát kerestetik
HozzászólásElküldve: 2009 október 23 (péntek), 13:04 
Zöldfülű

Keresem azt a lelkes emberkét, aki Béta lenne az én ártatlan kis ficemhez :)
A ficem Harry Potterhez kapcsolódik, s eddig még csak 2 fejezetet töltöttem fel, a harmadikat újra kezdtem, mert teljesen hibás volt. Nem csak helyesírásilag, hanem tartalmilag is. :) Ezért szükségem lenne egy Bétára :)
Ha valakit érdekel a ficem, akkor:
aszi5@freemail.hu
Mindenképpen keressen fel valaki :) Nagyon-nagy szükségem lenne rá! A részleteket pedig vagy e-mailon keresztül vagy msn-en megbeszéljük.
Előre is nagyon köszi :)

BÉTÁT KERESTETIK! SÜRGŐSEN!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 19 (hétfő), 9:41 
Zöldfülű

Sziasztok kedves merengőtársak! Bétát keresek, egy Twilightos ficemhez! Szigorú, és "nagyon megmondom" bétára lenne szükségem, hisz a mondás is megmondja, hogy hibákból tanul az emberke! :lol:
Akit érdeklek, vagyis a ficem, az jelezzen, az email címem, ami az msn címem is!
Előre is köszi Rami23
jenna18@freemail.hu

Már tárgytalan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 18:46 
Fanficbúvár

Katja írta:
Hihetetlen, de én is bétát keresek. (Meglepődtél, ugye?) :D Várom olyan egyén(ek) jelentkezését, aki(k) nem riad(nak) vissza egy szokatlan párosítástól. Nevezetesen is Luna-Draco ficemhez keresnék valakit, aki átnézi a hibáimat és szól, ha valami eget verő ostobaságot írtam volna. :D Egy kisregényem és egy novellám vár átnézésre. Szabadon lehet választani! :D (Egyébként a kettőnek semmi köze egymáshoz a történet szempontjából.)

Várom a jelentkezésed:
e-mail: viraghka@indamail.hu
MSN: viraghka@citromail.hu

Már tárgytalan! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek a Harry Potteres történetemhez!
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 12:28 
Zöldfülű

Hello!Én olyan bétát keresek aki tudna nekem segíteni a dialógusaimban.
Fontos lenne..nagyon!
e-mail:fridu95@hotmail.com
mielőbbi jelentkezést várok!LÉCII!!:D
Nagyon kéne az a béta!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RonHermione 2009 október 23 (péntek), 14:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta keresés!
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 14:02 
Zöldfülű

Syasztok!
Írok egy twilightos törit és ahhoz kéne nagyon gyorsan egy béta! Olyan, aki megbízható, ért a párbeszédekhez, és minden hibát észrevesz! Várom a jelentkezőket! Nagyon fontos lenne! előre is köszi. Többen is jelentkezhetnek!

e-mail:tyukanyo12@freemail.hu
msn: tyukanyo12@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: segitség!!!
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 20:33 
Zöldfülű

Sziasztok!
PD kategóriás fanficcemhez(twilight-on alapuló töri)szeretnék keresni egy bétát,mert elég sok hibám van és egy két kritika is jól jönne.
Elöre is köszi annak aki vállalja...
Itt keresettek:rena001@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 14:05 
Zöldfülű

Sziasztok!
PD kategóriás Twilight-on alapuló Ficemhez keresek bétát, és egy-két kritika sem jönne rosszul.
A Twilight szereplői és egy pár saját is található a történetemben. 53. fejezet és, ha akarja elvállalhatja a többit is. Csak az vállalja el, akit nem zavar, és ez a fejezet hamar kell :oops: :D
Előre is köszi

Ezen a címen el lehet érni.:
e-mail és msn cím: nesta16@indamail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 22:41 
Fanficbúvár

AmJane írta:
Sziasztok!

Mily meglepő, bétát keresek, méghozzá PD kategóriás fantasy regényemhez. Kegyetlen, szőrszálhasogató lektort keresek. Bár a helyesírásomra nem szokott panasz lenni, de sokáig jelenben írtam, és néha belezavarodok a múltba, észre sem veszem, és hopp, máris megint jelen időben pötyögök.
Szeretném, ha valaki kritizálná, amit írok, jelezne minde apró logikátlanságot és hibát, és keményen megmondaná a véleményét. (Igen, a mazochizmusnak élek...:D)

Msn: cassie-anna@hotmail.com
Mail: annax.jean@citromail.hu

Írtam neked e-mailt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 20:21 
Zöldfülű

Sziasztok!

Mily meglepő, bétát keresek, méghozzá PD kategóriás fantasy regényemhez. Kegyetlen, szőrszálhasogató lektort keresek. Bár a helyesírásomra nem szokott panasz lenni, de sokáig jelenben írtam, és néha belezavarodok a múltba, észre sem veszem, és hopp, máris megint jelen időben pötyögök.
Szeretném, ha valaki kritizálná, amit írok, jelezne minde apró logikátlanságot és hibát, és keményen megmondaná a véleményét. (Igen, a mazochizmusnak élek...:D)

Msn: cassie-anna@hotmail.com
Mail: annax.jean@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 18:21 
Tollforgató

TÁRGYTALAN!
Sziasztok!
Hát én is beállok a sorba, ugyanis sürgősen bétára van szükségem! :-D A történetem PD kategóriás, és mondhatni elég romantikus :oops: (na nem kell megijedni, nem az a nyáladzós fajta :) )
Már fent van jó néhány fejezet, úgyhogy ha gondoljátok beleolvashattok, és majd
meglátjátok, hogy tetszik: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=7780
;;)
Ja, és még valami! A fejezetek viszonylag elég gyorsan kellenének, szóval ha a heti egy-két fejezet javítása megfelelne, akkor annak igazán örülnék, és már küldeném is a következőt. :) )

Várom a jelentkezőket ezen az e-mail címen: petra13@mail.globonet.hu (mert a 13-as egy jó szám:P)
Előre is köszönöm! :)

Rocky

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rocky 2009 október 02 (péntek), 18:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 6:21 
Zöldfülű

Keresnék valakit aki kijavítja a történetem első és második fejezetét!Draco-ról és egy kitalált szereplőről szól.Csak azok jelentkezzenek akiket ez nem zavar! :-) Nagyon hálás leszek annak aki segít!
Puszi Fati :-D
Ezen az msn címen elértek:fatka12@gmail.com
UI.:Nagyon rövidek!!!!
Már tárgytalan!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fatime 2009 október 02 (péntek), 6:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 13:23 
Zöldfülű

Bétát keresnék, aki kijavítaná legelső művem fejezeteit. Harry/ saját szereplős történet, ezért olyan emberkék jelentkezését várom, akiket ez nem zavar. hermione2200@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 18:56 
Zöldfülű

Hello!

Bétát keresnék, aki vállalná, hogy kijavítja pár versemet. Nem lenne velük sok gond, csupán átolvasni, esetleg egy-két vesszőt berakni... és nem is hosszúak, szóval öt perc alatt kész lehet lenni velük. Éppen ezért olyasvalakit keresek, aki pár óra alatt vissza is tudja küldeni őket. (Egyszerre max. kettőt, ha küldök.) 8)
A versek WWV kategóriába íródnak, és agya ment humorról árulkodnak.
Írj egy e-mailt a helenafan@citromail.hu-ra, de írhatsz pü-t is, ha úgy gondolod, elvállalod a bétázásukat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 8:57 
Fanfic-faló

Keresnék egy bétát, aki kijavítja a nem túl tökéletes helyesírásom és párbeszédkezelésem.
Vigyázat, az írásaim SLASH tartalmúak, szóval olyat keresnék, akiknek ez nem probléma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 20:55 
Betűmániákus

Jenny írta:
Sziasztok!
Szóval olyan bétát, keresek, aki kijavítja a helyesírási hibáimat, megkritizálja az írásomat ( elmondja mi tetszik neki benne, min lehetne javítani) és ha valami logikátlanságot fedez fel benne, akkor azt is megírja.
Nagytermes írásnak szánom, amiben Narcissa lenne a főszereplő, de Andromeda, Bellatrix és Lucius is elég jelentős szerepet kapna benne.

Nem írnék nagyon gyorsan, körübelül négy hét alatt van meg nálam egy fejezet, de szeretném ha az gyorsan ki lenne javítva és nem kellene rá két-három napnál többet várni!

Ha úgy érzed van kedved hozzá és szívesen elvállalnád írj a jennyblack@freemail.hu címre! :)

MÁR TÁRGYTALAN! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 13:30 
Zöldfülű

Sziasztok!Én olyan bétát keresek aki kijavítja a párbeszédeimet.És ha van herlyesírási mhibám akkor azon is javítana.
A Nagyterembe tenném Harry Potter 8. részének készült és elég jó lett csak ép vannak benne hibák.
Ha úgy érzed van kedved hozzá és szívesen elvállalnád írj a fridu95@hotmail.com címre!
Mihamarabbi jelentkezéset várok! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 19:09 
Betűmániákus

Sziasztok!
Szóval olyan bétát, keresek, aki kijavítja a helyesírási hibáimat, megkritizálja az írásomat ( elmondja mi tetszik neki benne, min lehetne javítani) és ha valami logikátlanságot fedez fel benne, akkor azt is megírja.
Nagytermes írásnak szánom, amiben Narcissa lenne a főszereplő, de Andromeda, Bellatrix és Lucius is elég jelentős szerepet kapna benne.

Nem írnék nagyon gyorsan, körübelül négy hét alatt van meg nálam egy fejezet, de szeretném ha az gyorsan ki lenne javítva és nem kellene rá két-három napnál többet várni!

Ha úgy érzed van kedved hozzá és szívesen elvállalnád írj a jennyblack@freemail.hu címre! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 16:48 
Zöldfülű

Szijjasztok!

Bétát keresek egy Harry Potteres történethez.(inkább James Sirius Potter és saját szereplős). Helyesírásban nem mindig vagyok a toppon, imádok hangulatjeleket használni (amit ugye nem szabad...) és sokszor eléggé furán fogalmazom meg a mondatokat...:D Ja, és én vagyok az aki mindig elfelejti, hogy Merlint kell írni, és nem Úristent xD
E-mailem: otilala@citromail.hu
Lécci segítsetek! :D
Köszönöm!

Jennie <3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 06 (vasárnap), 21:23 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek egy olyan történethez, ami kapcsolódik a Twilighthoz. Nyugi, nem kell Edward és Bella sztorira gondolni.

Az én esetemben, csak Robert Pattinson marad és egy általam kitalálál történet, ami a Remember Me forgatásán játszódik.

Miután nagyjából felvázoltam, hogy milyen történetről lenne szó! Nagyon örülnék egy segítő emberkének.

Itt az e-mail címem: nyc_girl@freemail.hu (Fontos lennne! Előre köszi!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 01 (kedd), 13:58 
Tollforgató

Sziasztok!
Keresek egy gyors bétát, aki szereti a humoros és álltalában korhatár nélküli történeteket és képes a kákán is csomót találni (párszor bekerültem a fénypontokba és többszőr nincs kedvem). Enyhe elmebetegség előny, de azért maradunk a Szent Mungó határain kívül. Csak HP-seket írok, tehát jó ha betéve tudod a könyveket. :-D :-D Ha szerinted a humor 10 dolog, amit... listák irogatásásból áll, akkor kérlek ne jelentkezz. Ha valaki képet akar kapni rólam, akkor olvassa el amiket írok. Ha felekeltettem az érdeklődésedet, akkor írj privát üzit.

Köszönöm, de már van

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 29 (szombat), 15:38 
Szárnybontogató

Üdvözletem!

Keménykezű, szőrszálhasogató, pontos, gyors bétát keresnék, nagyon ritka munkára, saját univerzumban megírt, általában romantikus/kicsit akciós/néha véres/érzelmes művekre. Olyan jelentkezőt várok, aki nem riad vissza a slashtől, a furcsa ötletektől, és nem bánja, hogy kap munkát, aztán hónapokig semmi, és aki nem piszkál, hogy írjak már :) Helyesírási hibám kevés szokott lenni, inkább formát, szerkezetet kéne nézni, oda nem illő mondatokat kigyomlálni, szóismétléseket javítani, alkalomadtán közölni, hogy egy nagy sz*r amit írtam :)

Vállalkozó szelleműek dobjanak egy PÜ-t további megbeszélés céljából :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 25 (kedd), 19:42 
Szárnybontogató

Kedves Béták!
Köszönöm mindenki segítségét, már találtam bátát... nem is egyet :D
Remélem, így még többen olvasni fogjátok a történeteimet, mert bízok a segítőkben...
Köszi: Darling

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 23 (vasárnap), 19:29 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: A hold csücskén ülő, horgászó fiú mellett. Én fogom a hálót.
Hello!

Keresek egy lehetőleg "egy-két nap/javítani való" sebességű bétát, egy Draco/Hermione regényemhez. Az előző bétámnak sajnos muszáj volt leadnia, mert sok dolga akadt, de az első fejezet a jóvoltából felkerült ide. Szívesen fogadok mindenfajta kritikát, esetleges unszolást, hogy végre írjak frisst, és stb... :-D (persze mind ezt a helyesírás ellenőrzés után :P )

e-mail: nanaho@citromail.hu

előre is köszönöm :)

Újra keresek... sürgős lenne!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Josyph 2009 augusztus 30 (vasárnap), 14:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 20:38 
Zöldfülű

Helló!
Egy vállalkozó kedvű bétát keresek, aki segít nekem a történetemben, kijavítja az elírásokat, helyenként tördel, esetleg segít az ötleteivel és nem fél véleményt mondani! Nagyon nagy segítség lenne! :-)
email címem: sztanyipetra@t-online.hu
Előre is köszönöm: Petra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 22 (szombat), 19:45 
Szárnybontogató

Sziasztok!
Olyan bétát keresek, aki roppant türelmes lény, nem érdekli, ha hülyeségeket írok, de azért kijavítja a hibáimat, ami legtöbbször a mondataim értelmezésében szokott adódni...
Írhattok az e-mailemre: darknessie@citromail.hu
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 20 (csütörtök), 11:46 
Szárnybontogató

Hello, mindenki! :-)

Olyan bétát keresnék aki nem tántorodik el a (néha) "furcsa" történeteimtől/ötleteimtől, őszinte véleményt mond, és rámszól ha valami teljesen értelmetlen a sztoriban.
Előfordul, hogy néha már-már kóros ötlethiányban szenvedek, ezért ha akad olyasvalaki aki néha-néha megdob egy-két ötlettel is, annak nagyon örülnék. :-)

Nem csak a HP-fandomban tevékenykedek, bár a más típusú írásaim száma - egyelőre - kevés.

Várom a leveled. :wink:

Köszönöm minden jelentekezőnek, de már találtam bétát!! :-D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sue_F 2009 szeptember 04 (péntek), 16:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 19 (szerda), 14:25 
Fanficbúvár

Hihetetlen, de én is bétát keresek. (Meglepődtél, ugye?) :D Várom olyan egyén(ek) jelentkezését, aki(k) nem riad(nak) vissza egy szokatlan párosítástól. Nevezetesen is Luna-Draco ficemhez keresnék valakit, aki átnézi a hibáimat és szól, ha valami eget verő ostobaságot írtam volna. :D Egy kisregényem és egy novellám vár átnázásre. Szabadon lehet választani! :D (Egyébként a kettőnek semmi köze egymáshoz a történet szempontjából.)

Várom a jelentkezésed:
e-mail: viraghka@indamail.hu
MSN: viraghka@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 18 (kedd), 14:59 
Zöldfülű

Hello!

Bétát keresek, aki segít a történetemben kijavítani a hibáimat. Igazából a párbeszédek helyesírásában, és talán a vesszőhibákban kellene segíteni. A történet címe: Bloody Rose, a merengőn megtalálható már az első három fejezete. Remélem, valaki a segítségemre tud majd lenni.

e-mail: 93angyal@citromail.hu

Előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 17 (hétfő), 21:10 
Fanficbúvár

KÖSZÖNÖM, AKADT MÁR EGY JELENTKEZŐM!

Hello!

Van egy már befejezett Harry Potteres fanficom és most tervezem, hogy belekezdenék a folytatásába. Csak az a baj, hogy borzalmasan feledékeny vagyok, már két éve nem forogtam Potter-világban, sokat felejtettem varázslatok, szereplők, helyszínek, sőt még események terén is! :cry:

Leginkább olyan bétára lenne szükségem, aki ilyesmikkel tisztában van, mert nem szeretnék logikai hibákat véteni. Bár a történetembe nem számít bele a hetedik könyv, ugyanis annak megjelenése előtt írtam meg a sztorimat, s mivel most ezt folytatnám, egy alternatív hetedik rész az alapja a dolgoknak. Na, ezt jó bonyolultan mondtam el, szóval olyan embert keresnék, aki a 6. könyvig nagyjából tisztában van a dolgokkal.
Oh, a feledékenységem a saját történetemre is vonatkozik, van, hogy elfelejtem, mit írtam és valami teljesen nem odaillő módon folytatom. Szóval egy két lábon járó noteszre lenne szükségem. xD (Senki se vegye sértésnek, én becsülöm, akinek jó a memóriája!).

Még valami, jó lenne, ha az illető átfutna az első sztorimon is, ha netán visszautalnék, no persze az sem árt, ha tudja, mibe csöppen.

Ha ezután a sok kitétel után még lenne valaki, aki elvállalna, az ide írjon:

aoimuki@yahoo.com

Esetleg msn: /bár ritkán vagyok fenn/

muki-chan@freemail.hu

Én jól tudom, hogy itt minden csaló
s ami valónak látszik, nem való.
Ha így találom,
miért higgyem,
hogy az álom az álom?

Saigyó szerzetes

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muki-chan 2009 augusztus 18 (kedd), 15:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 16 (vasárnap), 22:58 
Zöldfülű

Hello! Van egy saját történetem, ami inkább csak misztikus, és semmi Harry Potteres. Szóval keresek valakit, aki tudna nekem segíteni. Bárkit szívesen "alkalmazok"!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 14 (péntek), 9:54 
Zöldfülű

Hello!

Bétát keresek, aki a Harry/saját szereplős történetem helyesírását nézné át nekem. Nincs sok hiba, de biztos, ami biztos alapon...
Valamint véleményre is kíváncsi lennék! :oops:

Ha valakit érdekel, és vállalja, az a következő e-mail címen írhat nekem: brigy13@freemail.hu

Köszönöm, már tárgytalan!

Nyugtával dicsérjük a napot.
Küzdj, mint szúnyog a viharban!
Kevés, mint mókuspisi az erdőtűzben! xP

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Briki Green 2009 augusztus 29 (szombat), 16:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Betta!
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 12 (szerda), 18:26 
Szárnybontogató

Újra irtam a történetet. Több, mint 4000 szó. Remélem valaki elválalja a bétázást. Kérek valakit. :oops: Akárkit! :roll:
Már nem keresek bétát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 09 (vasárnap), 23:47 
Zöldfülű

Hali!

Bétát keresek, aki segít, hogy a történetem jobb legyen és tanácsot is mond esetleg. A helyesírásommal és néha a fogalmazásommal van probléma. A történet Twilight Saga alapon nyugszik, Jasper & Alice párosítás. Nem a szokásos történet szerint. Ha érdekkel esetleg valakit és vállalná a bétázást, akkor előre is megköszönöm.

Hello: Bubi

e-mail: lady.penguin@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 07 (péntek), 11:47 
Zöldfülű

Hello!

A történetem, amit fel akarnék rakni a Merengőre, sajnos nem fogadták el, mert sok volt benne a helyesírási és párbeszédi hiba. Ezért lenne szükségem egy Bétára. A történet a Maffia c. játék folytatása és megírt változata lenne. Ha valakit érdekel ez a téma, és vállalná a bétázást, az írjon.

Üdv: Gábor

email: yoda97@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 06 (csütörtök), 21:36 
Könyvmoly

Sziasztok!

Én egy teljesen más témájú (tulajdonképpen saját kitaláció, nincs köze a HP-hez) regényemhez keresek bétát, aki véleményezi a fejezeteket minden féle formában (helyesírás /ez mondjuk ritka, mert gépen ellenőrzök/, fogalmazás, stilisztika stb.). Romantikus, néha 18-as.
Igaz, a regény még nincs kész, és nem tudom, mikor fejezem be, de napirenden van az írása.

Aki szívesen elvállalná a bétázás szerepét, az írjon e-mailt, vagy msn-en keressen meg. Ugyanaz a cím: GaerielRiniell@gmail.com
És előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 21:05 
Zöldfülű

Szeretnék egy megbízható, jó bétát, aki átnézi, kijavítja a helyesírási hibákat, és javítja a mondatokat, a magyartalan mondatokat, stb. A mű Snarry, slash, néhol +18-as! Akit nem riasztottam el, írjon nyugodtan!

e-mail: arminacska945@postafiok.hu
msn: arminacska@windowslive.com

Köszi előre is!

EGYENLŐRE TÁRGYTALAN!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alanrickman 2009 augusztus 07 (péntek), 22:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 05 (szerda), 13:46 
Zöldfülű

Én is beállnék a sorba, bétát keresek, aki átnézné a történetem és ellátna néhány véleménnyel. A helyesírásommal nem szokott gond lenni, esetleg elgépelési hibákból adódóan. PD kategóriájú történetről van szó, de tervben van egy HP-s írás is.

MSN-em sajnos nincs. E-mail címem:
lanaswan@freemail.hu

Előre is köszi a jelentkezőknek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 04 (kedd), 18:57 
Szárnybontogató

Mint mindenki más ebben a topickban én is betát keresek, igaz szerintem nem a megszokott témában. Nekem akármilyen hihetetlen is egy kifejezetten Mungós ( igen jól olvastátok ) sztori kommenteléséhez ( szó szerint ) "javítására" keresek egy ilyen vállalkozókedvű bétát aki szereti Méríí Szút meg a hasonló és persze egyáltalán sehogyan sem űberelhető zombicsinálós követ és aki szívesen a nevét adja egy olyan történethez ami több tízezer tengeri csomóra van egy normális ember által írt történettől annak jelentkezését várom a tapy@citromail.hu email címre illetve ugyan ez ez msn címem is ha valakinem arra van affinitása. Amúgy milyen szép kerek magyar mondatot hoztam össze? Nem semmi :) Na jó nem fárasztok senkit tovább előre is köszi ha valaki jelentkezik.
Jelige: Vessünk véget a zombicsinálos kő egyeduralmának!!

Kelt: 2009. augusztus 4. Balatonföldvár Pub-lik terasz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 04 (kedd), 18:42 
Zöldfülű

Sziasztok!

Teljes mértékben meglepően bétát keresnék egy már "elindult" regényemhez, a CR7-hez. Prive Drivet sztori, és igen, tényleg Cristiano Ronaldóról van szó, azonban talán nem teljesen a szokott formában.

Amit kérnék a bétától: őszinte véleményt az éppen írt fejezetekről.

Ha esetleg úgy döntöttél, ez az, ezt a feladatot kizárólag Neked találtam ki, várom jelentkezésedet (venkolompos@freemail.hu)

Üdvözlettel; porsche

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 03 (hétfő), 16:18 
Zöldfülű

Szióka!
Bétát keresek első fic-emhez, romantikus, mágikus kis szösszenet Privet Drive kategóriában. Asszem, csak vesszőhibákkal, és efféle apróságokkal kell majd számolni. Igyekeztem saját magam is átnézni párszor, de vannak kétségeim magammal szemben... :oops:
Szóval NAGYON örülnék, ha valaki segítene!
Puszy: Lana

Ui: Az e-mail címem: little.dorothy95@gmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 augusztus 02 (vasárnap), 9:59 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek alakulóban lévő történetemhez. Sima történet, nem HP-s vagy Twilight-os. Fajtáját tekintve romantikus, akció&kaland. Egy tanár-diák viszony kialakulását kíséri nyomon.
A helyesírásom nem az igazi, de a megfogalmazással szerintem nincsenek nagy problémák. :-D Kritikákat is szívesen várok, jót, rosszat egyaránt.
Akit érdekel jelentkezzen.
email címem: gunty@freemail.hu
msn címem: gunti.ka@hotmail.com

puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 31 (péntek), 22:56 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN!
Sziasztok!
Bétát keresek HP sötét/romantikus fichez, aki a vesszőhibákat és az elgépeléseket venné leginkább figyelembe, ha akad rossz fogalmazás azt is és egy-egy vélemény a fejezetekre, mivel nem nagy tömör szövegről lenne szó, hanem fejezetekről.
Tom Denem saját történet, Bűbájos boszorkákból kölcsönvett tulajdonságokkal és névvel. A főszereplő Gwen, akinek kezébe nem átlagos boszorkány erőt adtam, de nem Mary Sue eset. Ez később be is bizonyosodik. Látomásai hatására megpróbál szembeszálni a még ifjú Voldemorttal. Kicsit sőtétítettem bizonyos pontokat, halált és drámát meg titkokat szőttem bele. Nem akarom a lelőni a poént csak annyit, hogy sűrű szálakon vezetem végig. 4 év után fejben kibővítettem 3 szériára. A későbbi 2 rész erősen AU, a 2. széria Tekergős Sirius saját, amit tovább viszek a 3-ba, ami erősen spoiler veszélyes(!).

Kicsit bonyolult, de egyelőre az első széria bétázása a lényeg, amiből az első 6 ellenőrizve van, csak az eredeti bétám már nem tud vele foglalkozni. Nagyon megköszönném, ha valaki tudná vállalni!

Elérhetőségek: e-mail: gwynn@citromail.hu
msn: fakwes.7@hotmail.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gwynn 2009 augusztus 20 (csütörtök), 11:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 23 (csütörtök), 18:44 
Zöldfülű

Egy Harry Potteres romantikus fanfic-hez keresek bétát
A történet eeinte RW/HG de a későbbiekben DM/HG.
minél előbb kéne a segítség
olyan személyt keresek aki szeret pozitív kritikákat írni :-D és mindig gépközelben van
msn: he.ki@freemail.hu
email: heki03@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 13 (hétfő), 11:27 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN

Sziasztok!

franciául tudó bétát keresnék Amour című írásomhoz!

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=52547

olvassátok el, és ha tetszik, és segítenétek, akkor várom a privát üziket!

Puszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 09 (csütörtök), 11:18 
Zöldfülű

Köszi már nem aktuális.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mosquito 2009 augusztus 09 (vasárnap), 12:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 08 (szerda), 20:33 
Zöldfülű

Helló! Jelenleg írok egy slash-t, a címe Green+peace=(make)love. Egy greenpeaces srác és egy özvegy, egy gyerekes apuka kapcsolatát dolgozza fel a történet és bár elég jól írok, felvettem azt a hülye szokást, hogy ugrálok az időben (tehát néhol közeli múltban, vagy távoli múltban írom az aktuális eseményt, míg máskor meg abszolút jelen időben) és hát kéne egy kis segítség egy részt véleményezés szempontjából, más részt a több szem többet lát elv alapján.
Szeretném elmondani, hogy logisztikai, nyelvtani hibáim, vagy helyesírási problémáim nem igen vannak, így olyan béta kellene nekem, aki különösen éles szemű és nem fél seggbe rúgni, ha lusta vagyok írni (ugyanis a történet szinte teljes vázlata készen van fejezet címekkel és rövid ismertetőkkel együtt, szóval nem az ihlethiánnyal lesz gond). :P

Szeretném kihangsúlyozni, hogy a történet, amit írok olykor erős 18-as karikás lesz, úgyhogy csak olyan jelentkezzen, aki nem csak, hogy elviseli, de szereti is az ilyesmit. :P (Mondjuk nem a szexuális kapcsolaton lesz a történetben a fő hangsúly, de azért lesz benne, na.)
Mivel kissé mániákus vagyok, jobb szeretem azonnal megmutatni, amit írok, és a személyes kapcsolatokat is jobban kedvelem, így, ha lehet, a jelentkezők inkább vegyenek fel MSN-re.

MSN címem: dream0910@freemail.hu

Köszi, üdv! :D

Ui.: Ja és vannak további levegőben lógó, avagy jelenleg álló projektjeim, ezek femslashek. Előfordulhat, hogy majd azokat is folytatni akarom, így nem lenne baj, ha bétám az ilyesmiktől sem irtózna. Még egyszer köszi. ^^"

"Minden megtudható egy emberről, a jelene, múltja, jövője, tán a legfontosabb titkai is - csak az nem, hogy mitől lát benne csodát egy másik. Hol rejlik benne a reménynek az a megtestesülése, amitől egy léleknek egyszer csak érdemes lesz élni."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 06 (hétfő), 14:57 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bocs azt elfelejtettem mondani , hogy szerelmes történetet írtam...
msn címem:tyukanyo12@freemail.hu
e-mail cím:tyukanyo12@freemail.hu

Igazából, ki kéne javítani a helyesírási hibákat , meg megnézni , hogy jól fogalmaztam-e...
Várom a jelentkezőket!!!
Ezer köszönet előre is aki bevállalja

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 július 06 (hétfő), 9:48 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek van egy Twilightos és egy HP s törim is (bár nem sok köze van a HP-hez; Draco és saját szereplős töri) ellenőrizni kéne a helyesírást, és kritizálni mindent persze csak szívvel mert nem bírok túl sok rosszat elviselni egyszerre, tehát: KEDVES BÉTÁKAT KERESEK!!!!

e-mail: bridgetvree@citromail.hu

előre is köszi

[b][b][i]MÁR NEM AKTUÁLIS, KÖSZI MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET!!!![/b][/b][/i]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridgetvree 2009 július 07 (kedd), 13:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra