Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 22:08

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1177, 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 20:08 
Könyvmoly

Majd meglesem, ha eljutok odáig :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 20:07 
Betűmániákus

Igen. Barterika művei minden témában kimagaslóak :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 19:31 
Könyvmoly

Hát, nem tudom... én pl. pont azért kezdtem el olvasni, mert mindenki olyan szépeket, jókat mondott róla, és kíváncsi lettem. :)
nem azt mondom, hogy ez volt életem legjobb könyvsorozata, mert nem, de ettől még én szeretem. :)

amúgy meg, ha Twilight, akkor csakis Barterika, és a Kamaszkorom utolsó nyara.

Azt még egy antialkonyatos is megszereti... :x (L)

ááhh

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 19:20 
Könyvmoly

kykyke írta:
És, annyian utálják már a Twilight sagát, csak mert "mindenki" szereti, hogy lassan többen lesznek ők, mint akik szeretik... sőt! :) Ebből csinálnak divatot...

Tudod, addig nem is volt probléma, míg az osztálytársaim hülye picsa módjára rajonganak érte. Tudod, mikor a közvetlen közeledben csak erről van szó, igenis meg lehet utálni, mert először csak unod, aztán pedig már az őrületbe kerget... -.-"
De én nem azt mondom, hogy ne rajongjanak érte, én egyszerűen nem szeretem, és kész. Alap cukormáz, de egyszerelolvasomnak menne, csak... így már kedvem sincs hozzá, tudod? És ez nem afféle konokság, nem tehetek róla, nem vonz, és kész... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 18:42 
Könyvmoly

Szííívesen... :x
Képzeld, én sírtam rajta :-O :D

Minek a zenéjét töltöd le? Hmm-hmm-hmm? :-P Nekem is kell! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 18:29 
Írópalánta

Köszönöm, KyKym, hogy kifejtetted az én Twiligtos nézetemet. Megspóroltad nekem a gépírással való macerás véleményformálást. :-D
És igen-igen, szó sincs itt elhitetésről (ezt Rowling mamánkra is mondhatnád akkor!), a szerelem a lényeg, de mennyire!

Jaaaj, köszi a bemutatót! Guvadt, sóvárgó szemekkel néztük meg a húgommal. :D
(Tudniillik a filmet viszont imádom. Abban ki lettek küszöbölve a dolgok, amiket a könyvben nehezményeztem. :) )
Most pedig szaladok, és letöltöm a zenéjét. Jó hogy eszembe juttattad. :-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 18:29 
Könyvmoly

Nos, hát íme: épp az előbb tettem szert egy még frissebb New Moon előzetesre. Ugyanaz, mint az előző, csak egy-két plusz jelenettel megspékelve. :) :x

http://www.youtube.com/watch?v=-dAYoARU5p8

Jó szórakozást! :x

Ja, és ha esetleg nem jelentkeznék a közel jövőben, akkor az Alkonyat saga rendezőjénél tessenek panaszkodni, ugyanis, lehet, hogy én nov. 26-ig kikészülök ideglileg... xD :((

Ashley, veled meg sajnos közölnöm kell, hogy nem tudom elküldeni a zenét freemailen... most nem akar velem nem kommunikálni, hanem egyszerűen nem tölti fel... pedig biz Isten egy órája tölti, és még mindig csak tölti... :-S Én meg lassacskán megyek... és :((
Szóval, ötletek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 18:05 
Könyvmoly

Milasnapével egyetértek, biztos, hogy Meyernek nem az volt a célja, hogy higyjünk a vámpíriokban, hiszen nem ezt akarta bizonyítani a négy könyv alatt... inkább csak azt (egy kis túlzással), hogy minden lánynak, aki nem is érzi magát szépnek, vonzónak, van egy férfi az életében, aki akkor is eljön, ha nem hiszel benne... idevág az egyik kedvenc idézetem: "Akinek akkor sem fér a kezébe inci és finci, amikor azt hiszed, hogy nem elég nagyok... Aki akkor is megmarkolná a fenekedet, amikor úgy érzed, hogy nem elég kicsi, és akkor is beleharap, amikor úgy érzed, hogy "FÚÚÚJ" "
Szóval, a lényeg itt a szerelem... :) :x
Természetesen mindenki vágyik egy Edwardra (bár, én nem tagadom, akkor már inkább Jacobra), de ez szerintem elég sok könyv főszereplő férfiról elmondható...
És, annyian utálják már a Twilight sagát, csak mert "mindenki" szereti, hogy lassan többen lesznek ők, mint akik szeretik... sőt! :) Ebből csinálnak divatot...
Azért mert most befutott (és, ha már befutott, akkor nem is hiába) az Alkonyat sorozat, akkor miért ne lehetne szeretni?
A Hpt is sokan szeretik, látjátok: ilyen komoly fórum is van... és emiatt mégsem ágál senki... azzal nincsen baj, ha a hápéért rajonganak? :)
Na, mindegy... nem értek egyet ezzel az anti-twilightozással.
Akinek nem tetszik, mint pl. Maya, akinek a könyv maga nem jött be, a szerkesztése, az írósmód, stb., azt megértem, mert nem amiatt nem szereti, mert mindenki más igen... de aki csak azért, mert mások igen, na azt nem értem meg, és nem is fogom soha... :)

A számot amúgy majd akkor elküldöm neked az e-mailedre, relmélem nem fogja bemondani a freemailem az unalmast, mert mostanában hajlandó egyik percről a másikra "kommunikációis hibára" hivatkozva kilépni... :@ Megőrjít a freemail, gyerekek...

Ailana, után néztem a kérésednek, sőt, még egy barátnőmet is bevontam a keresésbe, és hárm óra után idáig jutottunk:

http://www.youtube.com/watch?v=asO6ANYSU8U

Semmi mást nem találtunk, sajnálom... :-S Pedig ő nagy youtube-mester... :(

Ja, és itt van az Újhold ÚJ előzetese (FELIRATTAL!!!):

http://www.youtube.com/watch?v=6LtZFMzYD3k

No, akkor jó szórakozást hozzá, annak, aki megnézi! :)

Pusszancs a népnek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 17:56 
Betűmániákus

Én a Twilightot egyáltalán nem olvastam, szóval én süket és vak vagyok ebben a témában... :)

Hűű... annyit tanultam, de még maradt... meg még kötelezőt is kell olvasnom, ami dögunalom, és akkora ömlengés... :? De majdcsak lesz valahogy. Már elolvastam félig... :roll: Meg patológia...Na, megyek is, mert így nem leszek kész. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 15:40 
Könyvmoly

Ashley! Meyernek nem az volt a célja, hogy elhitesse, hogy vannak vámpírok, és köztünk élnek... A vámpír-dolog már évszázadok óta van, az egész Drakulával kezdődött... Szerintem igazán sokakat vonz ez a téma (köztük engem is, bár nem az alkonyat, hanem a más típusúak), szó sincs róla, hogy olyasmi lett volna a szándéka, amit leírtál :)
Én láttam a filmet is és a könyvet is, tetszettek, viszon mióta mindenki ilyen nagy fan lett, és már a csapból is ez folyik... hát, őszintén megutáltam xD Persze nem mondom, hogy nem fogom megnézni a filmet, mert tuti, de pl. az Újhold már közel fél éve csücsül a könyvespolcomon, mert nem volt hozzá kedvem, egyszerűen nem vonz, amiért annyi ember rajong érte.
Ellenben az Anita Blake sorozat 8. könyvének végén járok, az tetszik, mert... a lelkem sötét része mindig is az ilyesmit kedvelte, amiben a vámpírok nem csillognak a napfénytől, hanem igenis meghalnak, vagy legalább nagyon legyengülnek...
Sorozatban pedig a True Blood fogott meg, annak a könyvét el akarom majd olvasni, amint kivégeztem az Anita Blake sorozatot :D
De elkanyarodtam... szóval én elhiszem, hogy nem szereted, ezzel nincs semmi baj, csak az általam kiemelt kijelentésed szemet szúrt. Mert szerintem aki egy könyvet olvas, sosem hiszi, hogy az valóság, legalábbis egy ilyen típusúnál, természetesen a történelmi, stb. könyvek más kategóriába tartoznak, de ez inkább szórakoztat, mint tanít. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 15:24 
Zöldfülű

kykyke ezt írta:
Ja, a Fekete Dávidos videót szívesen, Ashley, sajnálom, hogy te nem tudtad meghallgatni (nézni annyira nem is érdemes...). Ha gondolod, nekem meg van, és átküldöm, ha adsz egy e-mail vagy msn címet. :D Már, ha érdekel... :)
Azt írtad, hogy "ameddig rajongtam egy kicsit az Alkonyatért" ezek szerint már nem szereted? :-O Mi történt?

KyKy

Én köszönöm. Ha elt'od küldeni, akkor ide küldd: zsuzsiolah@altavizsla.hu Köszi szépen :-D
Az Alkonyatért igazából sosem rajongtam igazán, csak úgy tetszett a film, elolvastam a lefordított könyveket. Nem tartottam jónak. Meyer jól ír, blablabla... de ez engem nem ragadt meg sehogy sem. Na, és a vége. Hogy Bella nem lát át James taktikáján! Na és ne nevezzék úgy, hogy Isabella, csak simán Bella. Ez is idegesített valahogy. Az Isabella szép név, minek kell szégyelleni? Tudom hogy csak egy könyv ez, de nem ragadott meg! És amúgy is, nekem mindig elegem van ebből a love and love and love-os sztorikból. Az unokatestvérem, aki csak a filmet nézte meg, az elejét egy nagy hülyeségnek tartotta, a "jaj, nem merem megmondani neki..." izé-bizék miatt. Tudjátok, hogy például ott van ez hogy nem merem megmondani, hogy szeretem, meg hogy vámpír vagyok. Gondolom, akik többször nézték és olvasták az Alkonyatot, mindenki vágy egy Edward, fiúk esetében egy Bella hasonmásra. Kérdem én, minek jó ez? Mindenki, aki el fogja olvasni a könyvet, az hiszik hogy léteznek vámpírok, csak elrejtőzködve érnek. A fenét léteznek vámpírok!!!! Egy jó írónőtől egy hülye ötlet, hogy mindenkivel elhitesse, hogy léteznek vámpírok! Engem ugyan semmi nem ragad el... Úgyhogy, amikor először megnéztem a filmet Alice tetszett legjobban, és utána járta az interneten, hogy mi a színész neve. Na, most hogy nézem, jó sok mindent elemeztem az Alkonyatról. Remélem senki se fog rám haragudni :wink: :roll: Ja, és Milasnape, te egy áldott jó lélek vagy xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 15:03 
Könyvmoly

Hát, nálunk Hien már egy fogalom... el tudtok képzelni egy idióta osztályt, akiknél nincs olyan nap, hogy valaki ne nyögné be két röhögőgörcs között, hogy "Kicsit túl szép..." vagy "De mondd meg, van-e hab a kedvenc sütimen" nagyon nagy :))
Hallgatni én sem hallgatom, mikor meghallottam először, akkor végigment párszor, mert nem bírtam nem hallgatni és röhögni, aztán mikor elkezdődött a suli, és megtudtam, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki kifeküdt a számtól... :D

De am. szerintem nagyon szép az a pillangó, az pedig, hogy Hien száma jut eszembe róla, az már magánprobléma xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 14:53 
Betűmániákus

Milasnape, nekem semmi sem jut eszembe az avimról, csakhogy imádom a kék pillangókat. Ez különben egy ismertető jegyem. Ha barátaim látnak egyet valahol, akkor azonnal az eszükbe jutok :lol: Hiennek szép hangja van, de én nem szoktam hallgatni a számait- :)

Öhmmm, a filmnek mindenképp utánanézek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 14:44 
Könyvmoly

Hát, igen... grafológus... :oops: :x

Ááá, Milasnape, miért pont Hien? :D xD Megőrjít az a kiscsaj... szegény, Shanon... :-S :-P

Shan, az Elátkozott Ellának mindenképpen nézzél utána! :)

Na, pusszancs nektek. :)

Ja, és a kép- és videószerkesztés is tekinthető saját, ügyes műnek! :) Ügyi vagy! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 14:34 
Könyvmoly

Hehe, örülök, hogy tetszik nektek, mert hát saját kezű munka... (már ha a képszerkesztést és animációkészítést lehet annak nevezni xD)

Az Elátkozott Ella nekem tetszett, olyan kis aranyos film :)
Shanon, a te avatarodról folyton Hien - Túl szép c. száma jut eszembe :lol: Persze nagyon szép, de meg is mosolyogtat valahányszor ránézek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 14:24 
Betűmániákus

Sziasztok! :)

Aztamindenit Kyky! Grafológus?? :-)V Szuper! Én se mondanák le a vasalómról semmi pénzért.... :lol:
Ma semmi sem történt velem... körmöltünk, de úgy, hogy az nem volt emberi... azt hittem, letörik a kezem... Meg elkaptuk a kitűzőinket gyakorlatra, és ahhoz képest, hogy én vagyok rajta, eléggé tűrhető lett. Nekem tetszik kivételesen. Talán az első képem, ami jól sikerült :oops:

Aztááán, mára is tanulás van betervezve, szóval dögunalom. :(

Üdv Milasnape! :) Tényleg édi az avid :x Én szépség és szörnyeteg párti vagyok. :x
Aztááán.... Én még nem láttam azt az Elátkozott Ellát, vagy kit. De majd utána nézek.

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 14 (hétfő), 7:19 
Könyvmoly

Huhú! Ment ám itt a trécs-party! :D
Akkor vegyük szépen sorjában:

Hát, Shanon én ugyebár már napi szinten járok dolgozni, de többek között azért is, hogy tudjam finanszírozni a sulimat, ami pedig a Grafológiai Intézet, és a nevéből már ki is találhattad, hogy grafológiát illetve írásszakértőséget tanulok. :) :x
Éppen holnap fog kezdődni... ami egyrészt jó, mert szeretem, másrészt, este későn érek haza, és másnap felkelni nehéz... :-S De heti egyszer
(keddenként) kell kibírni, szóval azért nem olyan vészes a helyzet. :)

A hajvasaló meg hát... igen... :) A látvány a fő! :D Én is ezért használom... xD

Maya, ha hiszed, ha nem, nem volt túl sok szingli pasi... ha volt is, vagy ronda volt, vagy elemeháborodott, vagy minket messziről elkerültek ezek szerint... tényleg rengeteg párocska volt... :(

Elátkozott Ella... :x Nekem nagyon tetszett, nem is értem, Ailanának hogyhogy nem... :-O Szerintem nem feltétlenül lett paródia... vagyis... én nem éreztem annak... és Anne Hathaway igenis jól játszott benne... :) És a herci olyan helyes votl... (L)
Egyébként, Shanon az egy film... :) Ajánlottam, mikor a youtube-s videót. Nézd meg prot.hu-n, nekünk (Mayával és barátnőmmel) nagyon bejött. :) :x

Amúgy, tegnap még a Neveletlen Hercegnő 2-t is megnéztem, szóval... :D Termékeny napom volt.

Hát, Ailana, nem vagyok én olyan youtube-s zseni, sajnos nem tudom, hogy találok-e olyat, de délután utánanézek (otthonról), és akkor majd linkelem, ha megtaláltam... :D Reménykedjünk! :D Amúgy van új New Moon-os trailerem, és áááh.. nagyon jó, majd azt is mutatom, meg kell nézned... :x

És végül Milasnape: tényleg nagyon szép a képed, és a jelentése is, hogy miért ez lett... Ez nagyon tetszett... :) :')

Ja, a Fekete Dávidos videót szívesen, Ashley, sajnálom, hogy te nem tudtad meghallgatni (nézni annyira nem is érdemes...). Ha gondolod, nekem meg van, és átküldöm, ha adsz egy e-mail vagy msn címet. :D Már, ha érdekel... :)
Azt írtad, hogy "ameddig rajongtam egy kicsit az Alkonyatért" ezek szerint már nem szereted? :-O Mi történt?

Hmm... azt hiszem, ennyi lenne...

Ja, nem! Maya, a kritika válaszért csak türelmetlenségemben hisztiztem ennyire... :-P Tudom jól, hogy válaszolsz! :x :)

Na, tényleg ennyi, mindenkinek szép napot, délután jelentkezem! :-P

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 21:34 
Könyvmoly

Ailana írta:
És neked is köszönöm Milasnape így ismeretlenül is, hogy az a képed, ami! Imádom az Oroszlánkirályt és ez a kép olyan szép gyerekkori emlékeket elevenít meg! :-D

^^ Örülök, hogy tetszik, én is imádom, kedvenc Disney mesém ez :)
Meg van ennek jelentése is, hisz.. ezt akkor csináltam, mikor ráébredtem, hogy én mennyire kicsi vagyok xD Igen, ez is megtörtént :D Csak... mikor ráébredsz, hogy nem is vagy olyan nagy, mint addig hitted... és ez a jelenet, mikor Simba belelép az apja mancsába, és ráébred, mennyire kicsi még... nahigen... befogtam :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 20:46 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:-)

KyKy, én is köszönöm a Fekete Dávid klippet - abban a szériában ő volt a nagy favoritom (mit tegyen a musical imádó kis szivem? :oops: :-) ) Ez a szám is olyan musical feelinges, úgyhogy tetszett!:-D
Viszont KyKy, ha már ilyen nagy youtube-s vagy, nem tudsz véletlenül egy Michael Jackson Billie Jean klippet, ami lassú változat? Elvileg létezik ilyen, de én nem találtam... :?
Egyébként bárki más is válaszolhat, aki esetleg tudja! :-D
Szereted az Elátkozott Ellát, tényleg? :o Ez most meglepett! :wink: Nekem nem igazán jött be a film, sőt. Eléggé nem tetszett. Egyrészt ugye meseparódia, ami bántja a kis szívemet, aminek fáj, ha kinevetik az imádott meséit, másrészt meg.... áááá, agyzsibbasztó! XD Egyszer végülis vicces volt, de többször...nee! Ha már Anne Hathaway, akkor Neveletlen hercegnő (és a matracszörf :-D ). De hát ízlések és pofonok, sok olyan kedvenc dolgom van, amit meg mások nem szeretnek, hát miért is ne lehetne éppen fordítva is. :wink:

Köszönöm Ahley a magyarázatot!:-)

És neked is köszönöm Milasnape így ismeretlenül is, hogy az a képed, ami! Imádom az Oroszlánkirályt és ez a kép olyan szép gyerekkori emlékeket elevenít meg! :-D

Honi a aloha!

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 20:19 
Könyvmoly

Ashley Luna írta:
Jaja, már észrevettem. Légyszi ne nézz hülyének, amiért nem láttam. Köszi.

Jajmá, dehogy nézlek hülyének :) Az ilyesmi megesik, hogy elsiklik az ember egy-egy hozzászólás felett... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 18:58 
Zöldfülű

Jaja, már észrevettem. Légyszi ne nézz hülyének, amiért nem láttam. Köszi.
Ailana írta:
Szia Ashley!:-)
Mivel úgy látom, Shanonék nagyon le vannak foglalva bizonyos drága kémia-dolgokkal, gondoltam, én szívesen válaszolok a kérdésedre. :wink:

Szóval, hogy mi is a Kasmír - vagy Kashmir, ahogy még olvashatod?:-P Ez négyünk kis csapata. :-)
A jelentése a nevünk kezdőbetűiből jött Maya határhatan fantáziájának szüleményeként, vagyis K(yKy)A(ilana)S(hanon - vagy SH(anon)) M(aya) ÍRószövetsége. Azt hiszem, még az én ficblogomban kezdődött a névadás dolog néhány hete, ott elolvashatod, hogyan is alakult ki fogozatosan - bár rendesen vissza kell keresned...
A két változat pedig onnan származik, hogy magyarosan vagy angolosan használjuk. Mint látod, ebben két részre szakadtunk. :oops: :-P
Remélem, érthető választ adtam. :-)

Én is kérdezhetnék cserébe? :wink: A neved eredete érdekelne. Gondolom a Luna HP-s értelmű - vagy nem? :oops: - az Ashleyre viszont nincs ilyen konkrét megoldásom. Bár egy tipp akad. :-P
[/quote]
Igen-igen a Luna HP eredetű név. Az Ashley-t Ashley Greene-ről vettem. Ameddig rajongtam egy kicsit az Alkonyatért, ő volt a kedvenc szereplőm megformálója :-D Így lettem Ashley Luna. Evvel ellentétben a Lumoson, Mandarin néven ismernek, ami elég bugyuta név. Na, ennyi. Köszi a magyarázatot, a KASHMÍR-hoz további sikert kívánok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 18:30 
Könyvmoly

Ashley Luna írta:
Ja, és megkérdezem ezt: Mi az a KASMÍR? Nagyon jó lenne tudni xD
Puxxx és jó éjt: Ashley Luna

*nem illetékes, de ha már itt van... :roll: *
Erre már kaptál választ :) :
Ailana írta:
Mivel úgy látom, Shanonék nagyon le vannak foglalva bizonyos drága kémia-dolgokkal, gondoltam, én szívesen válaszolok a kérdésedre. :wink:

Szóval, hogy mi is a Kasmír - vagy Kashmir, ahogy még olvashatod?:-P Ez négyünk kis csapata. :-)
A jelentése a nevünk kezdőbetűiből jött Maya határhatan fantáziájának szüleményeként, vagyis K(yKy)A(ilana)S(hanon - vagy SH(anon)) M(aya) ÍRószövetsége. Azt hiszem, még az én ficblogomban kezdődött a névadás dolog néhány hete, ott elolvashatod, hogyan is alakult ki fogozatosan - bár rendesen vissza kell keresned...
A két változat pedig onnan származik, hogy magyarosan vagy angolosan használjuk. Mint látod, ebben két részre szakadtunk. :oops: :-P

Én is kérdezhetnék cserébe? :wink: A neved eredete érdekelne. Gondolom a Luna HP-s értelmű - vagy nem? :oops: - az Ashleyre viszont nincs ilyen konkrét megoldásom. Bár egy tipp akad. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 18:28 
Zöldfülű

kykyke ezt írta:
ja, meg még ezt is:

http://www.youtube.com/watch?v=Q3p4zaLFNnQ

FEKETE DÁVID rajongóknak. :) nem tudom, ki látta,hallotta már, de én nekem nagyon tetszik. :)

előre is jó éjt minden KASMÍR és nemKASMÍR-tagnak! :x

Jajj, kösszencs a videót. Én Dávid fan vagyok, de nem tudom megnézni a videót, mert nem tölti be a gép, és hangkártyája sincs. Ja, és megkérdezem ezt: Mi az a KASMÍR? Nagyon jó lenne tudni xD
Puxxx és jó éjt: Ashley Luna

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 18:06 
Betűmániákus

Sok puszi Maya!
Egy összefogó kritxet majd tőlem is kapsz :) De az a végén lesz esedékes.

Ki az az Elátkozott Ella?? :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 18:03 
Írópalánta

Láttam a gyönyörűséges hosszú kritikádat kykykém, még pityeregtem is rajta meghatottságomban...
(csak olvasom-olvasom őket, és aztán egyszercsak eltört a mécses. Óóó :oops: :x )
Hát úgy ismersz engem, mint aki nem válaszol a kritikákra?!?! :-O
Ugye ezt most...ezt most... csak sürgetésből mondtad? Mert ha nem akkor... :cry:

Ez Elátkozott Ellát mi is szeressük itthon a húgommal nagyon. Már jó sokszor láttuk. :-P

A smároló párokat ne is emlegessétek... Olyan iddegesítő tud lenni. Ááá.

Buliban alig voltak szinglik??? :o Ejha, ez azért meglep.

Jóccakát, holnap megint suli, kelni kell. :(

:-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 18:00 
Betűmániákus

Na, már jöttem is, ezúttal lenyalt frizurával. :lol: Igen, tudom, hogy nem tesz jót a hajnak deee, esztétikailag jó hatást kelt :lol: Hűűű, ha belegondolok, ha fájna a vasalás... :-Ą Szegény hajam... Jó, én azért nem napi szintem művelem, inkább...mikor, hogy. Nincs meghatározott időpont, de legtöbbször akkor, mikor hajat mosok, és megszárad.
Hááát, akkor pasi téren is egy cipellőben tipegünk :mrgreen: Bár így se olyan rossz, de azért... ellenkező nem :x Bár vannak pillanataim, amikor kiirtanám a nagyobbik részét :twisted: Holnap meg suli... Jut eszembe Kyky, Te hova jársz suliba? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 17:47 
Könyvmoly

Hehe... :D

a smároló párokról jut eszembe: tegnap a buliban is, akármerre néztem, mindenki csókolózott, és mondtam Nórinak, hogyha még egyszer valaki a közelemben smárolni mer, azt leszúrom...xD
engem is nagyon dühít, és én is mindenhol párokat, BOLDOG, SZERELMES párokat látok... :@:@ Miééért? és én miért nem? :(

összességében nem tudom, hogy jó volt-e... az eleje igen, de látod, a vége nagy kudarcba fulladt... :-S :roll:
na, de mindegy...

hajat vasalni? ajnye! az tönkreteszi a hajat! :D (mondom ezt én, aki rendszeresen használja (napi szinten... :oops:)

na, de akkor legalább szép leszel. :D

viszont én is megyek... aludni... xD nagyon fáj a fejem az álmosságtól, szóval megyek megnézni az Elátkozott Ellát, amit mindenkinek ajánlok... :x

ja, meg még ezt is:

http://www.youtube.com/watch?v=Q3p4zaLFNnQ

FEKETE DÁVID rajongóknak. :) nem tudom, ki látta,hallotta már, de én nekem nagyon tetszik. :)

előre is jó éjt minden KASMÍR és nemKASMÍR-tagnak! :x

KyKy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 17:13 
Betűmániákus

Luciatus írta:
shanon widow írta:
Valójában itt az lenne a tripp, hogy szépen lassan fölírod valahova, hogy: 1s a négyzeten, 2s a négyzeten estébé, estébé, míg el nem jutsz a 3 d a négyzetenig. Vagyiiis, mi ugyanazt csináltuk anno, mint ti, csak nekünk fordítottan kellett... mármint nem az elem/ion volt megadva, hanem a pályák, és ebből kellett rájönnünk, melyiket is keressük. Ilyen táblázatos dolgokkal nem sokat foglalkoztunk, mert a mi kémia tanárunk a füzetre esküszik... :roll:

óóó én ezeket úgy utálom... egyébként ezt a könyvet nem is szeretem, tavaly sem tudtam tanulni belőle az érettségire :? köszönöm szépen a segítséget :x

Csak természetes. >:D<

Szia Kyky, Ailana! :-*

Hűű, mi... hányadika lesz jövő héten? 19-20... Akkor nem ezen, hanem az azt követő héten lesznek nálunk az ú.n. Szüreti napok :) És akkor Olivia "kicsit" ünnepelni fog a haverjaival... meg beszélni, meg el lesz. Bááár, lehet, hogy becsusszan valami ökörség, mint a dolgozatok, ellenőrzők, felelések, de majd beosztom kevéske kis időmet :roll: Alig várom...
Kyky, akkor összességében jó volt? :P Hát igen, pasik. Amúgy engem tökre frusztrál és idegesít, hogy akárhova nézek, smároló párokat látok... ;;) Szerintem ez direkt csinálják... egy jel, hogy már nekem is keríteni kéne valakit... kezdek fázni :D

Na, megyek, kivasalom a hajam, mert eléggé bundzsi... :lol: Nem akarok a kinézetemmel senkinek lelki károsodásokat okozni, szóval léptem...xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 17:04 
Könyvmoly

Khm... :D Hát először is sok sikert, Shanon és Luciatus a kémiához, tudjátok, én az egészból kb. annyit értettem meg, hogy a kémiáról van szó... :D ajnye...

Látom, Ailana már megválaszolta a KASMÍR kérdést, szóval azt én már nem is boncolgatom, igyanis nagyon szépen, értelmesen lett megfogalmazva. :D (Ügyike vagy!)

Amúgy a buli jó volt, azt leszámítva, hogy irdatlan tömeg volt, a meleggel és az izzadtsággal párosulva, és a fénypont olyan hajnali 2 körül következett be, mikor drága barátném, nevezetesen Nóri szarul lett... sírt, hányt, szerelmi bánatozott, szóval gondolhatjátok... utána jöttünk is haza...
Pasik nem igazán voltak, mert azt vettem észre, gyerekek, hogyha lenne is helyes pasi, az mind nővel van... :-O De tényleg... szinglik alig voltak...

A karaoke csak úgy valósult meg, hogy a tömeggel együtt énekeltünk, nem kértünk külön mikrofont, ugyanis volt egy hat fős leánycsapat, akik teljesen kisajátították maguknak azokat... xD :D Nem is baj, úgyis olyan BÁR hangom van... (BÁR ne hallanám.., xD)

Maya, a kritikámra én is várom a választ, olyan szép hosszút írtam... :( Legalább annyit, hogy "köszi, kykyke" :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 16:54 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Valójában itt az lenne a tripp, hogy szépen lassan fölírod valahova, hogy: 1s a négyzeten, 2s a négyzeten estébé, estébé, míg el nem jutsz a 3 d a négyzetenig. Vagyiiis, mi ugyanazt csináltuk anno, mint ti, csak nekünk fordítottan kellett... mármint nem az elem/ion volt megadva, hanem a pályák, és ebből kellett rájönnünk, melyiket is keressük. Ilyen táblázatos dolgokkal nem sokat foglalkoztunk, mert a mi kémia tanárunk a füzetre esküszik... :roll:

óóó én ezeket úgy utálom... egyébként ezt a könyvet nem is szeretem, tavaly sem tudtam tanulni belőle az érettségire :? köszönöm szépen a segítséget :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 16:31 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Ashley Luna írta:

Mit jelent a Kasmír?

Shanon, nektek pedig sok sikert a kémiaházi kibogozásához!:-)

KyKy, milyen volt a buli? Megint tömeg volt? Énekeltetek végül?

És neked, Shanon?

Maya, várom a válaszod a kritikáimra!:-P

Honi a aloha mindenkinek! :-) :-* >:D<

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 16:27 
Betűmániákus

Luciatus írta:
shanon widow írta:
Óóóó, jeee*fejet vakar*
Nincs semmi más megadva??
Mármint ugye itt most az argonról van szó. Megvan adva az atomszerkezet...amint látom ionizációs energia, kötéseket nem kééér.Kár.
Esetleg tanultatok valamit a Pouli vagy Hund szabályról?? :P

én már azt sem tudtam értelmezni, hogy [Ar]3d9... mert ugye egy ionról van szó, de innen ki kéne találnom, melyikről XD ebből hogyan kell? XD magas ez nekem... azt hiszem, a kémiának nem ez a része fogott meg :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 16:21 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Óóóó, jeee*fejet vakar*
Mármint ugye itt most az argonról van szó. Megvan adva az atomszerkezet...amint látom ionizációs energia, kötéseket nem kééér.Kár.

én már azt sem tudtam értelmezni, hogy [Ar]3d9... mert ugye egy ionról van szó, de innen ki kéne találnom, melyikről XD ebből hogyan kell? XD magas ez nekem... azt hiszem, a kémiának nem ez a része fogott meg :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 16:18 
Betűmániákus

Luciatus írta:
shanon widow írta:
Először is, biztos letisztáztátok, mi az az ion. :) Deee...hmmm. Az egyetlen probléma az, hogy én vajdasági vagyok, és a könyvünk is más... Nagyon. Tehát arról a munkafüzetről még életemben nem hallottam, és soha nem is láttam... ugyanakkor látatlanból táblázatot kitölteni eléggé necces. Esetleg fönt van a neten?

igen, ez már kémiafakt, szóval elvileg mindent tudok hozzá (még érettségim is van XD), csak valahogy nem értem XD hmmm megpróbálom leírni, mert nem egy nagy táblázat végülis. szóval a fejléc:

Kémiai jelölése - Pontos neve - Teljes elektronszerkezet a lezárt héjak jelölésével - Teljes elektronszerkezet a nemesgázszerkezet jelölésével - Protonok száma (az egyetlen, ami megy XD) - Párosítatlan elektronjainak száma

szóval ezeket kéne kitölteni, és például az első sorban meg van adva a nemesgázszerkezetnél ez: "[Ar]3d9" (a kilences tudod, felső indexbe) na és ebből rá kéne jönnöm, ez melyik ion XD elvileg egyszerű ionok ugye, de egyszerűen nem megy

Óóóó, jeee*fejet vakar*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 16:07 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Először is, biztos letisztáztátok, mi az az ion. :) Deee...hmmm. Az egyetlen probléma az, hogy én vajdasági vagyok, és a könyvünk is más... Nagyon. Tehát arról a munkafüzetről még életemben nem hallottam, és soha nem is láttam... ugyanakkor látatlanból táblázatot kitölteni eléggé necces. Esetleg fönt van a neten?

igen, ez már kémiafakt, szóval elvileg mindent tudok hozzá (még érettségim is van XD), csak valahogy nem értem XD hmmm megpróbálom leírni, mert nem egy nagy táblázat végülis. szóval a fejléc:

Kémiai jelölése - Pontos neve - Teljes elektronszerkezet a lezárt héjak jelölésével - Teljes elektronszerkezet a nemesgázszerkezet jelölésével - Protonok száma (az egyetlen, ami megy XD) - Párosítatlan elektronjainak száma

szóval ezeket kéne kitölteni, és például az első sorban meg van adva a nemesgázszerkezetnél ez: "[Ar]3d9" (a kilences tudod, felső indexbe) na és ebből rá kéne jönnöm, ez melyik ion XD elvileg egyszerű ionok ugye, de egyszerűen nem megy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 16:02 
Betűmániákus

Luciatus írta:
shanon widow írta:
Luciatus írta:
shanon, nincs kedved segíteni nekem a kémiában? XDD

Az attól függ. Mi a téma?? :->

kérlek szépen: ionok szerkezete :D ilyen Villányi által írt munkafüzetből-könyvből tanulunk, és az emelt résznél van egy táblázat, amit az istenért sem értek meg, hova mit kéne írnom :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 15:57 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Luciatus írta:

kérlek szépen: ionok szerkezete :D ilyen Villányi által írt munkafüzetből-könyvből tanulunk, és az emelt résznél van egy táblázat, amit az istenért sem értek meg, hova mit kéne írnom :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 15:56 
Betűmániákus

Luciatus írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 15:55 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 15:54 
Betűmániákus

Jó, értem. Ízlések és pofonok. (:| Én meg a kémiát imádom.
De nem értem minek kell előhozakodni rongyosra rágott témákkal. :roll:

Holnap hétfőőő =(( De lesz kémiám...

És embereeek! Mi ez a punnyadás?? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 15:51 
Zöldfülű

shanon widow ezt írta:
Én mondjuk a törit rémunalmasnak tartom, bár vannak részei, amit kifejezetten szeretek, pölö: görögök, egyiptomiak, angol töri... inkák, maják... Tehát, amiknek lebilincselnek a tárgyi emlékeik. De háborúk, különböző forradalmak... (:| Blöááá. Persze ez sajátos vélemény. Sokan a kémiát nem szeretik. Én mondjuk minden módon vágom... legyen számolás vagy elmélet... bár az mondjuk eléggé izé volt mostanában is, hogy tavaly még ezt írtuk egy témáról, idén pedig megcsavartuk még jobban, mert vannak új aktinoidák meg hasonlók.... :roll: Kicsit fölkompulok néha, de még elmegy... :roll:

Sz'tem nem unalmas. Sőt... izgalmas (na, ez érdekes volt). Engem is lebilincsel minden, ami érdekes [és tetszik]. Na, ez most nagyon értelmes lehetett.

Ááááá, vége a hétvégének... X-( :-w $fal Utállom... kivéve az angolt, a matekot és a törit :D

Mit jelent a Kasmír?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ashley Luna 2009 szeptember 13 (vasárnap), 15:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 14:52 
Betűmániákus

kykyke írta:
Megkaptam, Maya az üzenetet, köszönöm szépen, így már minden világos... :)

Húú... gyerekek... "kicsit" fáradt vagyok... :-S :roll:
Hajnli 5-6 körül értünk haza, és 9-kor már fenn voltunk... oO :-O Szadista állat vagyok... xD

Én meg nemrég... olyaaann... hány óra van?? egy órája keltem fel, meg hajat mostam meg sötöbö. Egykor feküdtem le már mint délután. Meg előtte reggel hétkor már keltem, nem tom minek :roll:
Ohh, kimaradozunk?? :lol: Jó volt a buli?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 14:46 
Könyvmoly

Megkaptam, Maya az üzenetet, köszönöm szépen, így már minden világos... :)

Húú... gyerekek... "kicsit" fáradt vagyok... :-S :roll:
Hajnli 5-6 körül értünk haza, és 9-kor már fenn voltunk... oO :-O Szadista állat vagyok... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 11:28 
Betűmániákus

Maya Silver írta:
Mostanság fog megérkezni. Túl gyors voltál. :-D

Igenigen. Már megkaptam, és küldtem is a választ $alien

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 11:26 
Írópalánta

Mostanság fog megérkezni. Túl gyors voltál. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 11:14 
Betűmániákus

Sziaa! :-*

Én nem kaptam semmit... :( Még :-S Vagy majd eztán?? Vagy már elküldted?? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 11:11 
Írópalánta

László Csupavigyor Kriszti ... :D Ez nekem is nagyon bejött, csak vh kimaradt a lereagálása. :)

Lám-lám, Ailanánk megkerült végre. Üdv újra köztünk! >:D<
És láttam, a történetemhez is visszatalál. :) Majd nemsokára válaszolok. De előbb még Álmodj velem!-et olvasok. :)

Igen, Apu színész, és ez tényleg tökjó néha. Az ember bekukkanthat a kulisszák mögé. ;)

$alien
Shanon, KyKy küldtem nektek egyet-egyet. :)

Puszi:
Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 12 (szombat), 14:51 
Betűmániákus

Khm. =)) =)) =)) Szia Kyky...!
Hát komolyan, rég nevettem ilyen jót.*törölgeti kicsordult könnyeit* Bocs. *elbújik* Annak, hogy Deszkás odaálljon elém ezen szavakkal valaha is, annyi az esélye, mint annak, hogy én holnap iskolába megyek :-P Mellesleg, ha mégis, akkor kiröhögöm. Ez 20. századi mottó, nem mostani. Meg neem, nem olvadnék a karjaiba... sőőt, minimum egy hónapig teperjen nálam, mert én nem adom könnyen magam. Ha akar valamit, az az egy hónapocska igazán nem számít. Aztán kiismerem, és döntök. :roll: De ez egy föltétel, fiktív dolog. És szerintem a múlt része, akárhogy is drukkoltok :D Én már letettem róla.

Oh, Maya! Már én is akartam kérdezni, hogy... vagyis nem is kérdezni, hogy színész az apukád.... 8-> Bár nem tudom, hogy ki, de áwww 8-> Az szuper lehet...

Na, nem áradozok, megyek bétázni!

Pusszanat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 szeptember 13 (vasárnap), 15:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 12 (szombat), 14:44 
Könyvmoly

Íme a topik, ahol érdekes dolgokat lehet megtudni, fura összefüggéseket:

http://fanfic.hu/meriforum/viewtopic.php?t=143

És ez az, ami nekem eddig elnyerte a legjobban a tetszésemet:

Canis Maior írta (már jó régen):

Más téma, mit gondoltok erről? Valami agylövött honlapon találtam.

A Főnix Rendjének angol verziójában egy szójáték található, ami megjósolja a regény végét. Amikor Mr Weasley-t látogatják a kórházban, végigmennek a Creature-Induced Injuries folyosón, majd bemennek a 'Dangerous' Dai Lleweyn Ward - Serious bites kórterembe. Namármost:

Creature-Induced Injuries
'Dangerous'
Dai Lleweyn Ward
Serious bites

Az első szavakat összeolvasva és a szavakat kiejtve megkapjuk, hogy "Kreacher dangerous, die Sirius". (Kreacher = Sipor, vagyis: "Sipor veszélyes, Sirius meghal".)

Érdekes, nem?

Ennyi... :D na, megyek is! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 12 (szombat), 14:32 
Könyvmoly

Verőfényes, napsütéses, madárcsicsergősen csodálatos délutánt Mindenkinek! :)

Hát, megjöttem... xD (milyen jó, mi? xD)

Ailana jóvoltából tiszta esküvőlázban égek, és vépp nem jött jókor, mert mi lesz így a "nem kell nekem pasi" dologgal? :D Azt hiszem, itt lenne az ideje végre elfogadni, hogy bizony nehéz az élet a pasikkal, de nélkülük még nehezebb... :-S

Egyébként, Maya oké, hogy nagy a választék az előbb említett fajból itt Pesten, de mégsem megyek vele semmire, ha egyszerűen egyiknek sem kellek... vagy, ha igen, akkor nem többre, mint egy éjszakára... (esetleg többre), de még véletlenül sem szerelemre... :@ Wháá... komolyan mondom, kikészítenek ezek a dolgok. :D
A kérdésem meg, hogy megkaptad-e az sms-emet? Tudod, amiben írtam, hogy apudat hallottam szinkronizálni... :-P
Egyébként ő a Nero nyomában-ból a Nero apja hangja? (Na, ezt jól megaszontam...) csak mert láttam PORT.hu-n, h abban is szinkronizál... :-O
Na, de visszatérve a pasis dologra, nem baj, ma jól fogom érezni magam, az egyszer már biztos! :D Semi sem szegheti kedvem! :D
Nem lesz koncert amúgy, Aila, csak úgy megyünk rityegni-rötyögni, "tánci-tánci"zni, meg hát, nem tudom, hogy az éneklésből mi lesz, tudod... van kis problematika a hagnommal... xD Na, de segáz! :D Ha részeg vagyok, vagy akár be vagyok csiccsentve, ez nem lehet akadály. :D

Amúgy a László Csupavigyor Kriszti nekem is nagyon tetszett, örülök, hogy valakinek bejött rajtam kívül is! :x ^^)

Shanon: Úgy gondolod, hogy Deszkás a múlt? :-P Szerintem azért még nem... :-P Ha odaállna eléd, és azt mondaná: Olívia, szeretlek, légy az enyém! , akkor elküldenéd? :-P És nem ér azt mondani, hogy "nem, ha ezt mondaná, akkor szerintem a pofájába röhögnék, és ott hagynám." :-P

Nnno! :D

Ja, Aila! :D Az az elmélet, amit G Lamaro írt, szerintem nem azért került bele a könyvbe, mert JKR-nak tetszett a szám, ha olvasgatsz abban a rejtélyes bigyuszos (mindjárt megkukkantom a pontos nevét) topikban hsz-eket, érdekes dolgot tudhatsz meg. Mindjárt hozok egy kis ízelítőt! :D :)

Nnya, akkor mindjárt jelentkezem úgyis, szóval...

Pusszkány a népnek! :D

K

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1177, 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra