Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 22:12

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 18:08 
Írópalánta

És akkor egy újabb Snarry novella tőlem.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61550

Nem könnyű olvasmány, készüljetek erre fel. Lecsendesedve, nyugisan olvassátok. Már az, akit érdekel.
Jó olvasgatást.

Ez is én vagyok, tapasztalhattátok már!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 15:23 
Írópalánta

*számolgatja a feltartott kezeket*

Igen, Megtalált válaszok következő fejezete kész van. Amint látom, és elkapom mellonst, máris küldöm neki egy gyors bétázásra, és utána közzé teszem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 14:58 
Fanficbúvár

Én is beállok a kalimpálók sorába.Jó hír tényleg így a hét utolsó napjára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 13:29 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
Gratulálok a vizsgádhoz!! =D> <:-P
Hűséget olvastam, és mit mondjak elég felkavaró rész volt ez is...És ahogy Mei is mondta éppen emlegettük, hogy vajon mikor lesz új rész belőle, és erre tessék :D
Hm, csak nem lesz Megtalált válaszok is? *kalimpál* Nagyszerű hírek így a hét utolsó napjára! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 11:18 
Könyvmoly

Germa írta:
És menet közben sikeresen be is fejeztem a fejezetemet. *kuncog* Végre volt egy csipetnyi időm.
Jelentkezzen, akit érdekel! :lol: :lol:

Öööö... ez az, amire én gondolok? Mert akkor 2 kézzel kalimpálok!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 10:47 
Írópalánta

mellons írta:

Gratulálok, szívem! :)

Köszönöm szépen! Nem volt könnyű, de megijedni sem volt időm.
Örülök, hogy erre is látlak téged.
És menet közben sikeresen be is fejeztem a fejezetemet. *kuncog* Végre volt egy csipetnyi időm.
Jelentkezzen, akit érdekel! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 8:32 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Jelentem ma sikeresen levizsgáztam, ennek örömére remélhetőleg némileg több szabadidőm lesz, és végre tudok majd haladni a Megtalált válaszokkal is, aminek a következő fejezete jelenleg félkész állapotban van.

*fanfárok, éljenzés, keresztbe tett végtagok kieresztése, jóleső sóhaj, büszke mosoly*
Gratulálok, szívem! :) Bár egy morzsányi kételyem sem volt, hogy sikerrel jársz.

Akkor tessék szépen azt a félkész fejezetet egésszé tornázni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 25 (vasárnap), 7:31 
Írópalánta

Köszönöm, lányok, nagyon aranyosak vagytok. Jól esik, hogy gondoltatok rám, ahogy mindig is.
Igen, haladok a Megtalált válaszokkal. Szeretem írni, bennem van sok kép, sok szó... de kell idő, ihlet, miegymás. Igyekszem azért. Tudom, hogy vagytok néhányan, akik nagyon várjátok. Ez erőt ad. Köszönöm nektek itt is.

Hogy mindjárt két fejezet is lesz-e belőle, azt nem tudom ígérni. *kuncog* De remélhetőleg nem kell majd ilyen sokat várni a folytatásra. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 20:48 
Fanficbúvár

Germa írta:
Hűség- Hit 5. fejezet feltöltve, engedélyezésre vár. Jó szórakozást hozzá azoknak, akiket még érdekel. (Remélem azért még akad ilyen ember). Továbbra sem szívderítő a helyzet, de nem csüggedni, lesz ez még másképp. vagy nem. :wink:

Jelentem ma sikeresen levizsgáztam, ennek örömére remélhetőleg némileg több szabadidőm lesz, és végre tudok majd haladni a Megtalált válaszokkal is, aminek a következő fejezete jelenleg félkész állapotban van.

A Drarry fordítás hatodik fejezete már mellonsnál bétázásra, de olyan hosszú, hogy bizonyosan csak két részletben fog felmenni, két egymást követő héten, külön feltöltések alkalmával.

További szép hétvégét mindenkinek!

Először is én is szeretnék neked gratulálni a sikeres vizsgádhoz <:-P Épp ma beszéltem ssfl barátosnémmal arról,hogy nem volt friss a hűségből aztán eszünkbe jutott,hogy mostanság fogsz vizsgázni és bizony mi is szorítottunk innen a háttérből :)
Ebből is látszik,hogy minket bizony nagyon érdekel,kár,hogy még mindig nem engedték fel én pedig nem tudom de nem is akarom feltörni a fejit,inkább türelmesen kivárom ;) Sajna az ilyen feltörős tolgok még nem mennek :-P
Megtalált válaszok is jól hangzik de azért előtte pihizzél megérdemled a friss pedig majd jön ha készen van :)
Mégegyszer nagy gratula a sikeres vizsgádhoz, :-* Neked is szép és kellemes hétvégét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 18:47 
Könyvmoly

Germa írta:

Itt is gratulálok a sikeres vizsgádhoz (büszke vagyok rád :D)<:-P, és a Megtalált válaszok frissítés nagyon jól hangzik.
Előbb persze pihend ki magad, de utána gyors frisst várok ám. Ha lehet kettőt is, mert ilyen türelmes vagyok :P :x

Tudod, csak most, csak nekem =)) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 24 (szombat), 15:32 
Írópalánta

Hűség- Hit 5. fejezet feltöltve, engedélyezésre vár. Jó szórakozást hozzá azoknak, akiket még érdekel. (Remélem azért még akad ilyen ember). Továbbra sem szívderítő a helyzet, de nem csüggedni, lesz ez még másképp. vagy nem. :wink:

A Drarry fordítás hatodik fejezete már mellonsnál bétázásra, de olyan hosszú, hogy bizonyosan csak két részletben fog felmenni, két egymást követő héten, külön feltöltések alkalmával.

További szép hétvégét mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 6:24 
Írópalánta

SSFL írta:

Ó, ez nagyon jó hír! :D Szívesen olvasnék tőled egy hosszabb lélegzetű Drarryt is. :)

Hűséget olvastam, hagytam kritikát is, megrázó volt ez is, főleg, mert eszembe juttatott pár dolgot még általánosból...
Köszi itt is a fordításért, neked is szép hétvégét! :)

Szívesen? Nos, majd meglátjuk. Egyelőre most még a sajátjaimmal is csúszom elég szépen. Mellonsnak már nagyon adós vagyok a közös törink következő fejezetével, a Megtalált válaszokról már nem is beszélve. Szóval komolyan neki kell feküdnöm. De most három hét múlva vizsgázom, és muszáj tanulnom... :(
De ami késik, nem múlik. :lol:

Igen, fordítás közben óhatatlanul bennem is felidéződnek a saját rossz emlékeim általánosból... én is megjártam sok mindent... szóval, megértelek téged is, és Harryt is, maximálisan. Látom megint sorstársak voltunk. >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 20:25 
Szárnybontogató

Germa írta:
Haj, haj... nagyon úgy néz ki, hogy bele kell majd vágnom egy nagyobb lélegzetű Drarrybe. *kuncog*

Ötletem már van is. *elmereng* Bizony, hogy van. :lol:

Ó, ez nagyon jó hír! :D Szívesen olvasnék tőled egy hosszabb lélegzetű Drarryt is. :)

Hűséget olvastam, hagytam kritikát is, megrázó volt ez is, főleg, mert eszembe juttatott pár dolgot még általánosból...
Köszi itt is a fordításért, neked is szép hétvégét! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 18:10 
Fanficbúvár

Germa írta:
Péntek este lévén a fordításom negyedik fejezete már fent van a merin.

A történet címe azonban némi változáson esett át, ne lepődjetek meg, jelenleg Hűség-Hit címen, később majd Hit címen olvashatjátok. Még pedig azért, mert ez utóbbi jobban kifejezi majd a lényeget, bár én sokáig kardoskodtam az eredeti mellett. Jobban megértitek majd a történet vége felé, most nem szeretnék től sok poént lelőni. Mindkét cím jó, és illik a történetre, az egyik ezért, a másik azért. Még az is lehet, hogy mindkettő megmarad... még nem tudom.

Köszönöm a megértést!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Olvastam és hagytam is véleményt.Nos én megértem,hogy a címét miért változtattad meg és ha én most jól értelmezem akkor szerintem mindkét cím lenne a leghelyesebb,de persze ezt csak úgy mondom,hogy eddig én csak az első négy fejezetet olvastam.De elfogadom bármi lesz is a címe már fel van nekem jegyezve nehogy megfeledkezzek róla és emiatt maradjak le a fejezetekről.A mai is nagyon lett.Köszönet érte.Pusz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 17:28 
Írópalánta

Péntek este lévén a fordításom negyedik fejezete már fent van a merin.

A történet címe azonban némi változáson esett át, ne lepődjetek meg, jelenleg Hűség-Hit címen, később majd Hit címen olvashatjátok. Még pedig azért, mert ez utóbbi jobban kifejezi majd a lényeget, bár én sokáig kardoskodtam az eredeti mellett. Jobban megértitek majd a történet vége felé, most nem szeretnék től sok poént lelőni. Mindkét cím jó, és illik a történetre, az egyik ezért, a másik azért. Még az is lehet, hogy mindkettő megmarad... még nem tudom.

Köszönöm a megértést!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 10:49 
Fanficbúvár

Germa írta:
Haj, haj... nagyon úgy néz ki, hogy bele kell majd vágnom egy nagyobb lélegzetű Drarrybe. *kuncog*

De ami a lényeg, örülök, hogy láthatóan mindenkinek tetszett a Drarry, amit írtam. Köszönöm a kedves véleményeket.

Hihi bizony,hogy tetszett :D Örülök,hogy már van ötleted is.Bár snarry rajongó vagyok a drarryt is annyira szépen írtad meg,hogy a drarry regényedet is pont annyira élvezném mint a snarryket.Köszönet mellonsnak aki be tudta bizonyítani nekem,hogy Harry mellé igen is jól illik Draco is nem csak Pers :) Szóval a snarryk mellett mostantól drarryket is szívesen olvasnék :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 16:31 
Írópalánta

De ami a lényeg, örülök, hogy láthatóan mindenkinek tetszett a Drarry, amit írtam. Köszönöm a kedves véleményeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 20:58 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Hm....Azt hiszem írnom kell egy hosszabb Drarry regényt.... Mit gondolsz? :D

Azt, hogy ezt már nagyon rég mondom neked. Nem is tudom, ki kampányolt a Megtalált válaszok után is, hogy Draco mennyire fantasztikus benne, és igazán összehozhatnál egy Drarryt is.
Ez a novella nagyon élvezetes, kedves volt. Szerettem Harryt ennyire felszabadultnak. Egy komolyabb hangvételű történettel is remekül elboldogulnál, vagy egyszerűen csak, amit kicsit jobban kifejtesz, tovább viszel. Pár fejezet erejéig.
Szóval én várnám. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 20:03 
Fanficbúvár

Germa írta:
Jó szórakozást hozzá. Igaz, még soha nem írtam Drarryt, de remélem ez nem vesz el semmit az értékéből. Szóljatok, ha többet ne tegyem. ;;) :-P

Én imádtam és pont olyan szépen és finoman fogalmaztad meg,hogy én nagyon szívesen olvasnék még tőled drarryd :) Hagytam kritit is.Élvezet volt olvasni főleg egy ilyen borzasztóan fárasztó nap után :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 18:35 
Írópalánta

Idézet:
Annyira finom lett és édes, és olyannyira él nálad az igazi Drarry hangulat, hogy a fene essen beléd, amiért eddig nem írtál ilyet is!
Nagyon köszönöm, szívem! Az áradozás többi része a merin kritikában, és az én blogomban.
>:D< :-*

Itt is nagyon szívesen.

Hm....Azt hiszem írnom kell egy hosszabb Drarry regényt.... Mit gondolsz? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 18:21 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Addig is, amíg jön a következő fejezet, vagy előállok valamivel saját fronton, itt van egy Drarry novella, amit kedves barátnőmnek, mellonsnak ajánlok. Innen is. :lol:

Annyira finom lett és édes, és olyannyira él nálad az igazi Drarry hangulat, hogy a fene essen beléd, amiért eddig nem írtál ilyet is!
Nagyon köszönöm, szívem! Az áradozás többi része a merin kritikában, és az én blogomban.
>:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 17:30 
Írópalánta

Örülök, hogy ennyire kiváncsiak és lelkesek vagytok a fordításommal kapcsolatban. Puszi nektek lányok.

Addig is, amíg jön a következő fejezet, vagy előállok valamivel saját fronton, itt van egy Drarry novella, amit kedves barátnőmnek, mellonsnak ajánlok. Innen is. :lol:

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=60265

Jó szórakozást hozzá. Igaz, még soha nem írtam Drarryt, de remélem ez nem vesz el semmit az értékéből. Szóljatok, ha többet ne tegyem. ;;) :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 20:58 
Szárnybontogató

Idézet:

Igen, mások is írták, hogy örülnek, hogy végre egy olyan történet, ahol Hermionéék ellenefordulnak. Szerintem is izgalmas, főleg úgy, hogy közben bepillantást nyerünk a Mardkár ház mélyébe is. Megismerjük - és ebben biztos vagyok - meg is szeretjük majd őket. DE ahogy azt már több helyen írtam, ez szinte végig egy olyan történet lesz, ahol bizony tombolni fognak az indulatok egy-egy fejezet elolvasása után. Ezért is hívtam fel erre jóelőre a figyelmet. Nem véletlenül kapott több ezer véleményt az angol verziója.
Szóval én felvérteztem magam a kirohanásokkal szemben, csak remélni tudom, hogy legalább annyira tetszeni is fog.
:lol:

A történet ígéretes, és ha neked megtetszett, akkor biztos, hogy megéri végig elolvasni. Még akkor is, ha többször tombolni fognak bennünk az indulatok. :D Szóval ne aggódj emiatt. ;) A mardekárosokat pedig már most jobban kedvelem, de örülök, hogy majd mélyebben is bepillanthatunk hozzájuk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 11:39 
Fanficbúvár

Germa írta:

Szóval én felvérteztem magam a kirohanásokkal szemben, csak remélni tudom, hogy legalább annyira tetszeni is fog.

Abban egészen biztos vagyok,hogy tetszenni fog.Nekem már most nagyon tetszik.Imádom.Szóval kirohanásokra számítasz?Akkor biztos,hogy sok sok olyan dolog fog még benne történni ami rosszabb mint ami eddig történt :) Már nagyon várom,hogy én is olvassam és megismerjem a mardekárt is.Már most is jobban szeretem őket mint a griffendéleseket,leszámítva ugye azt a két embert tőlük akik még most is Harry mellett állnak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 6:22 
Írópalánta

meichan írta:
Emiatt ne aggódj...

Igen, mások is írták, hogy örülnek, hogy végre egy olyan történet, ahol Hermionéék ellenefordulnak. Szerintem is izgalmas, főleg úgy, hogy közben bepillantást nyerünk a Mardkár ház mélyébe is. Megismerjük - és ebben biztos vagyok - meg is szeretjük majd őket. DE ahogy azt már több helyen írtam, ez szinte végig egy olyan történet lesz, ahol bizony tombolni fognak az indulatok egy-egy fejezet elolvasása után. Ezért is hívtam fel erre jóelőre a figyelmet. Nem véletlenül kapott több ezer véleményt az angol verziója.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 20:01 
Fanficbúvár

Emiatt ne aggódj.Olvastam és hagytam véleményt is.Én még így is élvezem a történetet.Tudod pont ma gondolkoztam el azon,hogy olyan ritkán lehet olvasni olyan történetet ahol a barátai elfordulnak tőle.Szinte mindig úgy írják meg,hogy végig kitartanak mellette nem számít,hogy ki mit mond és gondol szentül hiszik,hogy abban nincs semmi igazság.Jó végre úgy olvasni egy történetet,hogy nem mindenki hisz neki bár ilyenkor a szívem szakad meg érte de élvezem,hogy ilyenkor utálhatom őket és van mire fogni :-P Ezen akkor gondolkodtam mikor már túl voltam a kritika íráson és volt időm emészteni.Nekem nagyon tetszik az ötlet.Azért annak nagyon örülök van még aki mellette áll még ha csak két emberről is van szó.Tehát ebből következik,hogy nem fogom félbeszakítani ahhoz túlságosan jó a történet.Hálás vagyok,hogy fordítod nekünk :) Kiváncsian várom a további fejleményeket. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 16:18 
Írópalánta

meichan írta:
Igen láttam és nagyon várom már,hogy felengedjék :) Bár a címe alapján már előre félek attól,hogy mi lesz benne...

Ez a történet sok szempontból rázós, és elgondolkodtató. Ugyanakkor nagyon sok minden lesz benne, ami ezt majd ellensúlyozza és összességében szerintem egy nagyon jó írás. Bár az eleje - és néhol később is - nehezen emészthető, ha elfogadod azt, hogy bizony a barátai hogyan viselkednek, akkor képes leszel élvezni. Nem akarok túl sok poént lelőni, csak annyit mondhatok, hogy érdemes kitartani. És az író maga is sok helyen vicces gondolatokkal próbálja oldani a feszültséget, csak remélni merem, hogy ezeket majd sikerül a megfelelő módon visszaadnom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 15:55 
Fanficbúvár

Igen láttam és nagyon várom már,hogy felengedjék :) Bár a címe alapján már előre félek attól,hogy mi lesz benne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 15:39 
Írópalánta

Péntek lévén feltettem a Hűség harmadik fejezetét, Fájdalmas igazságok címmel. Engedélyezésre vár. Mindenkinek jó szórakozást hozzá! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 20:00 
Fanficbúvár

Germa írta:
Sajnos időm továbbra is nagyon kevés, így minden írnivalóval rendkívül lassan haladok.

Nem baj az majd ha lesz időd írni akkor írod,mi megvárjuk.A pénteket pedig nagyon várom :D [/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 15:40 
Írópalánta

Köszönöm a véleményeket, lányok, válaszoltam is rájuk, pénteken érkezik a következő adag, ez legalább egyelőre biztos. Sajnos időm továbbra is nagyon kevés, így minden írnivalóval rendkívül lassan haladok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 19:18 
Szárnybontogató

A szórakozás megvolt, véleményt is hagytam, ahogy mindig. :) Tudtam én, hogy bízhatok az ízlésedben, a történet nagyon tetszik, a több nézőpontnak pedig külön örülök. Várni fogom a következő pénteket, és itt is köszönöm, hogy lefordítod nekünk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 18:26 
Fanficbúvár

Köszönöm szépen már felengedték és olvastam is,meg írtam véleményt is.És már nagyon kiváncsian várom a folytatást.De türelmesen kivárom amíg jön a következő.Bármelyik legyen is az _U_ :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 16:59 
Írópalánta

A Hűség következő - 2. fejezete - feltöltve a Merire, engedélyezésre vár. Jó szórakozást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 11:54 
Fanficbúvár

Örülök,hogy érzed az energiát amit küldök.Folyamatosan küldöm ám.
Oh hűséget már nagyon várom :)
Ne aggódj én biztos nem pártolok el tőled és szerintem más sem aki legalább annyira szereti a történeteidet mint én :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 8:12 
Írópalánta

Igen, érzem, hogy jön az energia. Köszönöm szépen.

Nos, végre eljutottam odáig, hogy válaszoljak a Hűség és a Megtalált válaszok véleményeire!
Ma délután- este felé lesz Hűség második rész. És nagyon igyekszem, hogy tudjak írni is, de egyszerűen szó szerint nem jutok hozzá. Szóval nem elpártolni... kitartás, idővel jön új fejezet. Remélem most a hét végén tudok valamivel haladni egy kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 11:25 
Fanficbúvár

Ennek örülök :-* Azért én még küldözgetem a pozitív energiákat csak,hogy legyen tartalékod :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 17 (csütörtök), 9:10 
Írópalánta

meichan írta:
Azért remélem jól vagy leszámítva a fáradtságot.

Vagyogatok, köszönöm szépen. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 11:30 
Fanficbúvár

Egészen biztos,hogy a többi is tetszeni fog.

Megy neked nagyon sok pozítív energia.Azért remélem jól vagy leszámítva a fáradtságot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 16 (szerda), 8:30 
Írópalánta

Örülök, hogy tetszett nektek az első fejezet, remélem, majd a későbbiekben, a többi is fog.

A plusz energia mindig nagyon jól jön, mert mostanában döbbenetesen elfáradok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 13 (vasárnap), 0:02 
Szárnybontogató

Szió!

Most olvastam vissza a blogodban, és sajnálom, hogy lemaradtam a kérésedről a fordítással kapcsolatban :oops: , de nagyon ritkán járok a fórumon...Viszont örömmel láttam, hogy feltetted, természetesen hagytam véleményt is. :)
Remélem a problémáid is megoldódnak hamarosan, szurkolok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 18:24 
Fanficbúvár

Szia édes!

Én már olvastam és kritikáltam is.Nekem nagyon tetszik már az első feji is.Teljesen megfogott.Jól választottál.
Bizony több ezerszer olvastam már őket és nem tudom megunni.Nagyon szépen tudod megfogalmazni a történetet és mindig magával ragad mindegyik.

Oh te szegény.A félrediagnosztizálással már nekem is okoztak nehéz napokat.Meg tudom érteni,hogy úgy érzed jó pár évet öregedtél emiatt az elmúlt hetekben.Az ilyen hibák igen sok ekllemetlenséget tudnak okozni.Örülök,hogy végül kiderült,hogy mégsincs semmi komoly baj.

Nos ha jól jön a pozítiv energia akkor küldök neked még jó sokat. :)

Továbbra is nagyon várom bármelyik történet folytatását.
Puszi,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 11 (péntek), 16:17 
Írópalánta

Nos, ahogy azt néhány hete előre jeleztem, ezúttal egy Drarry fordítással jelentkezem. A történet nagyon hosszú, és legalább olyan érdekes. Remélem, ti is így gondoljátok majd.

Az első fejezet elbírálás alatt, ha felengedik, akkor Hűség címmel az első fejezetet megtaláljátok majd a Nagyterem/Slash kategóriájában. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 10 (csütörtök), 15:41 
Írópalánta

meichan írta:
Persze,hogy nem hiába dolgozol.Én azóta imádom a történeteidet amióta sikerült rávenni,hogy publikáld az első saját írásodat.Azóta már több ezerszerszer olvastam el az utolsó pillanatot az egymásfelét a két fordításod és közösen írtakat :) A megtalált válaszokat pedig nagyon várom mindig és azt is olvastam már előről nagyon sokszor :x

Most pedig küldök sok sok pozitív energiát mert elkezdődött ismét egy kemény hét.

Puszika,mei.

Több ezerszer? Ó, te jó ég. Igazán mindig nagyon örülök, amikor azt hallom, hogy újra, és újra elolvasod/elolvassátok, amiket írok. Nagyon szeretem csinálni, és megnyugtató, hogy érdemes is. Sajnos az elmúlt napok hoztak némi riadalmat - ezúttal egészségügyi vonalon-, hála egy félrediagnosztizálásnak, így azt hiszem, néhány évet öregedtem ezen a héten. :-S De hála Merlinnek semmi komoly bajom nincs, így kicsit leereszthetek. Mindemmellett belekezdtem egy igen ígéretesnek látszó könyvsorozatba (nem HP), ami most teljesen elvarázsolt. Jó néha kicsit mást is olvasni.

A sok pozitív energia nagyon jól jön, köszönöm szépen. Igyekszem majd valamivel haladni.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 07 (hétfő), 12:56 
Fanficbúvár

Persze,hogy nem hiába dolgozol.Én azóta imádom a történeteidet amióta sikerült rávenni,hogy publikáld az első saját írásodat.Azóta már több ezerszerszer olvastam el az utolsó pillanatot az egymásfelét a két fordításod és közösen írtakat :) A megtalált válaszokat pedig nagyon várom mindig és azt is olvastam már előről nagyon sokszor :x

Most pedig küldök sok sok pozitív energiát mert elkezdődött ismét egy kemény hét.

Puszika,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 05 (szombat), 13:33 
Írópalánta

Örültem igazán, hogy tetszett az új fejezet. Jó hallani, hogy nem hiába dolgozom.

Ne aggódjatok. A baj nem halálosan (szó szerint) komoly, de attól még nem kevésbé érint mélyen. Sőt. Az aggodalmatok és az érdeklődésetek igazán nagyon kedves, köszönöm lányok.

Hétvége...ó, igen. :-D Végre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 04 (péntek), 14:43 
Zöldfülű

Látom van olvasnivaló. Ha majd lesz nyugodt időm (értsd nem a munkahelyen ülök) el is fogom olvasni mindenképpen, és hagyok kritikát. :)

Ránk hoztad a frászt, igen. Légyszi ne ijesztgess. Az én öreg szívem már nem bírja az ilyeneket. :-)

Éééés! Ma már péntek, és pihenhetsz. :)

Pusz
Gernon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 21:03 
Fanficbúvár

Szia szívem!

Láttam és nagyon örülök neki.Hagytam is kritikát.
Anyumra is mondták már,hogy olyan aki a jég hátán is megél és bizton állíthatom,hogy ha ezt mondták rád is akkor az úgy is van.Tanusítani tudom,hogy anyu is ilyen.

Ne aggódj,szerintem azért lesz ez jobb is.Csak az első idő lehet ennyire rossz.Néhány hét és belejössz.Elsőbe menni mindig rossz.Új emberek közt kicsit kiszakítva a megszokott közegből bizony fárasztó de hamar túl juttok rajt.Legalábbis halovány emlékeim szerint az első osztány még nem annyira rossz.Bár az már nagyon régen volt.

Igazad van a remény hal meg utoljára.

Bizony rám hoztad a frász egy picit.Azt hittem valami nagyon komoly baj történt.És a nagyon komoly alatt szószerint a halálosan komoly bajt értem.Tudom,hogy néha túlzásba esem de ilyen vagyok.Túl érzékeny :oops:

Kitartás már csak egy nap és itt a várva várt szombat.

Puszi,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 03 (csütörtök), 17:34 
Írópalánta

Ahogy ígértem, fent van a Megtalált válaszok következő fejezete. Jó szórakozást hozzá, és igazán örülnék a véleményeteknek.

Rátok hoztam a frászt? Nem akartam. A helyzet most sem jobb, mint a múltkor volt, csak elterelem a figyelmem. Valaki - egy nagyon okos ember- egyszer azt mondta nekem, hogy az a típus vagyok, aki a jég hátán is megél. Reméljük igaza volt. *vállat von*

Igen, elsős a nagyobbik, és őszintén mondom, még csak három napja jár, de úgy várom a szombatot, mint nem sok mindent mostanában. Marhára elfáradtunk, ő is, én is. Nem lesz jobb? Pedig én reménykedtem. Elvégre a remény hal meg utoljára.... bár nálam sok tekintetben már annak is reszeltek. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 02 (szerda), 20:40 
Fanficbúvár

Szia édes!

Örülök,hogy a fordítási és írás terveid nem adod fel és nagyon várjuk őket.De bevallom egy picit rámhoztad a frászt.Az pedig természetes,hogy aggódunk érted hiszen szeretünk :)

Oh tehát most elsős a kis manó?Hát az az egy biztos,hogy nem könnyű a tanév kezdés szerintem minden anyuka így van vele.Ilyenkor örülök neki,hogy nekem nincs ilyen gondom.De hidd el majd bele jössz ebbe is.

Kitartás szívem.

Puszi,mei.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 321 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra