Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 18:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 41  Következő

Kit nevez meg a Greengrass család, aki minden veszély generálója és bajuk okozója?
A szavazás 2011 szeptember 14 (szerda), 16:31-kor befejeződött.
1) Gellert Grindelwald 43%  43%  [ 6 ]
2) Albus Dumbledore 14%  14%  [ 2 ]
3) Tom Denem 43%  43%  [ 6 ]
4) Bellatrix Lestrange 0%  0%  [ 0 ]
Szavazatok száma : 14
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 18:31 
Írópalánta

mellons írta:

Krisz, az ajándék csodás lett, hasonlóan türelmetlenül vártam, mint ő engem. >:D< És Drarry volt, és annyira örültem neki! :D :-* És az sms-t, és köszöntést, és mindent. Köszönöm.

Igazán nagyon szívesen. Izgultam ám, de mérhetetlenül jó érzés, hogy sikerült örömet szereznem és tetszett neked. Könnyedet és vidámat akartam, ami illik egy ilyen naphoz.
>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 18:19 
Billentyűzetgyilkos

*hatalmas, meghatódott vigyor*
Igyekszem mindent egy levegővel, aztán nehogy megfulladjak:

Krisz, az ajándék csodás lett, hasonlóan türelmetlenül vártam, mint ő engem. >:D< És Drarry volt, és annyira örültem neki! :D :-* És az sms-t, és köszöntést, és mindent. Köszönöm.

Lily, borzasztó szép lett ez a kép. Annyi jó a hangulata, a hatása, az apró szöveg, ami körbefut. ÉS ez is drarrys... haj, haj, vajon miből gondoljátok, hogy ez mindig nyerő? :D Köszönöm szépen, a hajnali köszöntéssel együtt. Te voltál sms-ben is a legeslegelső. :D :-*

Drach, nagyon jó volt beszélgetni, komolyan mondom, néha már sírtam a nevetéstől. A buszmegálló üvegére festett sávon át megkísérelt ugrás volt a kedvencem. Szeretek veled sztorizni. És azt a rengeteg ölelést is köszönöm, meg a sok-sok köszöntést, ma már talán harmadjára is. :D >:D<

SSFL, nagyon kedves volt, hogy készültél, szeretem azt a képet, amit küldtél, és nagyon szép, amit ráírtál. Remélem, jól telt a napod.

Mei, Gernon, és mindenki, aki LJ-n, e-mailen keresztül köszöntött, sok-sok mosolyt és vigyort csaltatok az arcomra azzal, hogy eszetekbe jutottam. Ez egy remek, remek nap volt. És ez egy még remekebb közösség.
Imádom a merit is! >:D< *teljesen elszállt hangulat* Itt ismerkedtem meg a legjobb barátaimmal. Kell ennél több?

Hát nem sikerült egy levegővel. Liheg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 5:29 
Írópalánta

ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG, KICSI!!!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

(az ajándékod már nagyon türelmetlen :g :D :-*)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 23:25 
Betűmániákus

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 21:24 
Fanficbúvár

Olvastam és véleményeztem.Hm kétszer mert az eslőből valamit kihagytam :) Hiába ez már a korral jár :-P
Bizony én imádom és szeretek rajta agyalni is.Most is ezt teszem ;) Élvezem,hogy mindig van min elgondolkodni és emiatt aztán tényleg egy kicsit csapongok a gondolatok között,de úgy látom téged ez nem zavar és ennek pedig nagyon örülök :D Már nagyon várom a szerdát,hogy olvassam a folytatást is.Köszönet a csodás munkáért :) Élvezet olvasni :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 20:40 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: Budapest, lélekben az alagsorban Perselusnál és Dracónál
mellons írta:

Hazatérés 3. fejezetének első részlete.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59713

Csak ennyire szaladtam fel, mindenkinek jó olvasást hozzá!

Olvasás, véleményezés megtörtént. :) Elgondolkodtató rész volt, és köszi, hogy nem hagytál függővéget. :D Ettől függetlenül persze iszonyúan várom a következő részt szerdán. :) Jönnöm kell majd feltöltekezni, borzasztó hét vár rám... :-(

Örülök, ha nem lesz csatajelenet a Csapdából-ban, elég, ha megtudjuk az elbeszélésből. :) Bizony, a Belegabalyodva...volt az első Drarrym, ami megfertőzött. 8-> :x Imádtam! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 17:41 
Billentyűzetgyilkos

Hazatérés 3. fejezetének első részlete.

Csak ennyire szaladtam fel, mindenkinek jó olvasást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 11:44 
Fanficbúvár

mellons írta:
Aztán délután remélhetőleg már sikerül feltennem, és talán azt is szeretni fogjátok majd.

Egészen biztosan azt is nagyon fogjuk szeretni.Én biztosan :) És már nagyon várom :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 9:58 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Persze, nem olyan egyszerű lezárni egy történetet, de biztos vagyok benne, hogy a vége is méltó lesz az eddigiekhez. :) És természetesen türelemmel várakozok. ;) A Drarry-k világába általad csöppentem bele először, pedig előtte nem tudtam volna elképzelni Dracót Harryvel. (A sok Snarry hatása ugyebár) :D

Hát én is remélem, hogy sikerül szépen befejeznem. Egyelőre vívódom... többféleképpen nekiláttam már a következő fejezetnek, és még nem döntöttem, melyik lenne a legjobb. Inkább elbeszélés jellegűre szeretném venni... mert nem igazán akarok csatajelenetet, ez a történet nem arról szólt. De Draco és Harry szempontja meglesz. :)
Én hitettem el veled, hogy ez a két pasi igenis jó lehet együtt? Nahát! :D *büszke magára* Én akkor a te fordítottad vagyok, mivel nekem a Drarryk voltak az elsők, és Harryt Perselusszal tudtam kevésbé elképzelni. De mint láthattad, azóta én is megtértem. :-D

Idézet:
Hazatérést olvastam, véleményeztem, és rosszul emlékeztem a születésnapodra :oops:, de sebaj, inkább előbb köszöntselek fel, mint egyszer sem. :) Várom a holnapot! ;)

Semmi baj, a család is tegnap ünnepelte. Rég főztem már annyit anyuval, mint előző nap reggel.
Hazatérésnél válaszoltam, köszönöm szépen, és igyekszem átnézegetni a mai adagot. Még nem tudom, hol legyen az első részlet vége.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 19:15 
Szárnybontogató

Idézet:

Én sem felejtettem el, de azt hiszem, megint elővett az a kórság, mint általában, ha be kell fejeznem egy történetet. Kicsit... nehezebben megy. Nagyon hangulatban vagyok, visszaolvasok részeket, aztán leragadok. De igyekszem majd, mindenképpen szeretném ugyanolyan minőségben lezárni. Nagyon kedvelem azt a drarryt.
És jó látni, hogy te is várod. :)

Persze, nem olyan egyszerű lezárni egy történetet, de biztos vagyok benne, hogy a vége is méltó lesz az eddigiekhez. :) És természetesen türelemmel várakozok. ;) A Drarry-k világába általad csöppentem bele először, pedig előtte nem tudtam volna elképzelni Dracót Harryvel. (A sok Snarry hatása ugyebár) :D

Hazatérést olvastam, véleményeztem, és rosszul emlékeztem a születésnapodra :oops:, de sebaj, inkább előbb köszöntselek fel, mint egyszer sem. :) Várom a holnapot! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 18:42 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
és hagytam neked egy szép hosszú kritikát ismét egy reményeim szerint értelmes formában,bár elég rendesen kételkedek benne,hogy valóban érthető is lett :#-) Azért köszönöm szépen én élveztem nagyon :)

Érthető, persze, válaszoltam is. Köszönöm. :) Jó látni, hogy elgondolkodtat, és megmozgat a történet benned egy s mást.
Persze, néha csaponganak a gondolataid, de ez pont azt mutatja, mennyire szeretnél mindenre kitérni, és ez remek. Örülök, hogy mindig szép hosszan írsz.

Ma vendégség volt nálunk, holnap átnézem a következő részletet. Az ugye a kérdéses 32 oldalas fejezet, tehát mindenképpen darabokra szedem. Aztán délután remélhetőleg már sikerül feltennem, és talán azt is szeretni fogjátok majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:52 
Fanficbúvár

Én nem unatkoztam :) és hagytam neked egy szép hosszú kritikát ismét egy reményeim szerint értelmes formában,bár elég rendesen kételkedek benne,hogy valóban érthető is lett :#-) Azért köszönöm szépen én élveztem nagyon :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:16 
Billentyűzetgyilkos

Mára viszont addig is, Hazatérés 2. fejezet második részlete.

Azt hiszem, van benne mindenféle, remélhetőleg nem fogtok unatkozni.

Jó olvasást az érdeklődőknek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:14 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Oooh, Csapdából 8-> Bizony, régen volt már belőle friss, de persze nem dorgálásképp említettem. ;) Csak hogy tudd, az sincsen ám elfelejtve. :)

Én sem felejtettem el, de azt hiszem, megint elővett az a kórság, mint általában, ha be kell fejeznem egy történetet. Kicsit... nehezebben megy. Nagyon hangulatban vagyok, visszaolvasok részeket, aztán leragadok. De igyekszem majd, mindenképpen szeretném ugyanolyan minőségben lezárni. Nagyon kedvelem azt a drarryt.
És jó látni, hogy te is várod. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 21:07 
Szárnybontogató

Idézet:

Hát, a magyarázatokat nem kapjátok meg annyira egyszerűen. Sokáig rejtély marad a két főszereplő, és az olvasók számára is, hogy tulajdonképpen Harry miért kezdett bele ebbe a kapcsolatba, főként ilyen hirtelen. Már persze a mágián kívül. Perselus egyszerűbb, megkönnyebbülést, lelki enyhülést szeretett volna, és ugye, Harry a legkevésbé sem nézett ki rosszul...
Mindenesetre, örülök, hogy végül eljutottál a fejezethez. :)

Én pedig ma azért elővettem a Csapdábólt is. Nem szeretném, ha a fordítás mellett minden egyéb teljesen elsikkadna.

Persze, gondoltam, hogy a magyarázatok majd később jönnek. :)
Oooh, Csapdából 8-> Bizony, régen volt már belőle friss, de persze nem dorgálásképp említettem. ;) Csak hogy tudd, az sincsen ám elfelejtve. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 15:51 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Én is szerettem, mit szerettem, imádtam! :D A kritikáknál már jeleztem, tegnap átok ült rajtam, elment az áram a házban, és csak valamikor nagyon későn jött vissza...Pedig már annyira vártam a frisst...Na, de ma pótoltam. :D Nagyon várom a pénteket, kíváncsi vagyok a magyarázatokra, és a további meglepetésekre. ;)

Hát, a magyarázatokat nem kapjátok meg annyira egyszerűen. Sokáig rejtély marad a két főszereplő, és az olvasók számára is, hogy tulajdonképpen Harry miért kezdett bele ebbe a kapcsolatba, főként ilyen hirtelen. Már persze a mágián kívül. Perselus egyszerűbb, megkönnyebbülést, lelki enyhülést szeretett volna, és ugye, Harry a legkevésbé sem nézett ki rosszul...
Mindenesetre, örülök, hogy végül eljutottál a fejezethez. :)

Én pedig ma azért elővettem a Csapdábólt is. Nem szeretném, ha a fordítás mellett minden egyéb teljesen elsikkadna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 15:47 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
És már nem azért de magadat meglepted már azzal, hogy fordítasz... nekünk tökéletesen megfelel a hétvége ahhoz, hogy minket lepj meg, ahogy szoktad. ;;) (Nagyon szépen nézek, ugye? ;;) ;;) ;;) ) :D

Hát magamat tényleg jól megleptem vele, ezt eltaláltad. Akkor legyen a hétvége. Az akkor következő fejezet úgyis három részletbe lesz szedve, mert irtó hosszú.
Idézet:
Befejezted a kínzást...? Köszi. XD

Nem, nem. *fejet ráz* Ezt az élvezetet soha, senki nem fogja elvenni tőlem. Mardekáros énem mindig életre kél, és fantasztikusakat alkot, amitől nő a vigyor az arcomon. Ti pedig menjetek át hugrabugosba, és legyetek türelmesek.
Szóval, azt mondtam már, hogy Harry igazán ügyes a szájával?... :lol: :-Ą :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 18:08 
Szárnybontogató

Idézet:
Bár elbizonytalanodtam, lehet, hogy ezzel nem mindenki volt így, mert nagyon kevés visszajelzés érkezett. Pedig direkt leírtam a fejezet végén, hogy ne ijedjenek meg, nem ilyen hirtelen az egész történet, bőven lesz magyarázat, beszélgetés, kis vívódás.
Na mindegy.
Azért jó látni, hogy te szeretted. :)

Én is szerettem, mit szerettem, imádtam! :D A kritikáknál már jeleztem, tegnap átok ült rajtam, elment az áram a házban, és csak valamikor nagyon későn jött vissza...Pedig már annyira vártam a frisst...Na, de ma pótoltam. :D Nagyon várom a pénteket, kíváncsi vagyok a magyarázatokra, és a további meglepetésekre. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 16:08 
Betűmániákus

mellons írta:
Igen, péntek, eddigi terveim szerint. Aztán meg vasárnap, vagy hétfő, úgyis akkor lesz a szülinapom... Nem tom', kiderül majd.

Höhö. Három év gyakorlata után nagyon is tudom, hogy mikor vénülsz annyivá, mint én :))
És már nem azért de magadat meglepted már azzal, hogy fordítasz... nekünk tökéletesen megfelel a hétvége ahhoz, hogy minket lepj meg, ahogy szoktad. ;;) (Nagyon szépen nézek, ugye? ;;) ;;) ;;) ) :D

mellons írta:
A dupla élvezet jelen esetben pont takarja majd a valóságot. :D Harryék számára is az élvezetek fokozását jelenti a folytatás...
Hát, hajrá... meglátod, mennyire van önuralmad. :-D Ez a Perselus mérce. Hm... szabadalmaztatni fogom.

Befejezted a kínzást...? Köszi. XD Még írnom kell egy halom jegyzőkönyvet, meg ilyen apró-cseplő dolgok. Tudod, mennyire visszafogom magam? Bár nagyban segít az, hogy pl csütörtökön és pénteken is suli van... ha itt lennék tétlenül a gép előtt... hajjaj :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 12:46 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Mikor is jön a következő friss, ha ketté van vágva a fejezet...? Mi van ma... hm, szerda. Akkor péntek...? :D

Igen, péntek, eddigi terveim szerint. Aztán meg vasárnap, vagy hétfő, úgyis akkor lesz a szülinapom... Nem tom', kiderül majd.

Idézet:
Azon spekulálok, hogy akkor már csak akkor nyúlok hozzá, ha lesz másik fele - dupla élvezet. =))

A dupla élvezet jelen esetben pont takarja majd a valóságot. :D Harryék számára is az élvezetek fokozását jelenti a folytatás...
Hát, hajrá... meglátod, mennyire van önuralmad. :-D Ez a Perselus mérce. Hm... szabadalmaztatni fogom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 12:41 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Olvastam,Imádtam és hagytam véleményt!!!
Remélem éreni fogod az én kis zagyvaságomat :) Most pedig rettentően várom a pénteket :D

Megnézem majd, köszönöm, örülök, hogy tetszett. Bár elbizonytalanodtam, lehet, hogy ezzel nem mindenki volt így, mert nagyon kevés visszajelzés érkezett. Pedig direkt leírtam a fejezet végén, hogy ne ijedjenek meg, nem ilyen hirtelen az egész történet, bőven lesz magyarázat, beszélgetés, kis vívódás.
Na mindegy.
Azért jó látni, hogy te szeretted. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 11:20 
Betűmániákus

Mikor is jön a következő friss, ha ketté van vágva a fejezet...? Mi van ma... hm, szerda. Akkor péntek...? :D

Azon spekulálok, hogy akkor már csak akkor nyúlok hozzá, ha lesz másik fele - dupla élvezet. =)) Tegnap miután hazaértem a vasútállomásról csöppet bealudtam, aztán teljesen kiment a fejemből, hogy úúriiisten, friss. :((

Lehet, nem bírom ki addig. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 19:50 
Fanficbúvár

Olvastam,Imádtam és hagytam véleményt!!!
Remélem éreni fogod az én kis zagyvaságomat :) Most pedig rettentően várom a pénteket :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 17:47 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Én nem kérdezek semmit, csak nagy várakozó kiskutya szemmekkel nézek rád. Tudod az milyen... :lol:

Oh, az bizony nagyon aranyos, főleg, mikor fejeket is vágsz hozzá, és én biztos, hogy elnevetem magam. :lol:

És akkor ígéretemhez híven, Hazatérés 2. fejezetének első részlete (igen, hosszú, máris kénytelen voltam félbevenni).

Kellemes szórakozást hozzá! :) Azt hiszem, lesz is mihez. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 15:43 
Írópalánta

Én nem kérdezek semmit, csak nagy várakozó kiskutya szemmekkel nézek rád. Tudod az milyen... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 9:28 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Lehet, le kéne szokni a topic olvasgatásáról, amíg nem frissítesz... mert ezek a vigyorok... meg ahogy itt forszírozod egyesek idegeit... :))

*a totális ártatlanság álarca, és hatalmas szemek* Én kérlek ugyan, nem tehetek semmiről. Ezt hívják marketingnek. :-D
Ma pedig felvesszük a történet fonalát. Akkor pedig jönnek majd az újabb kérdések...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 9:08 
Betűmániákus

mellons írta:
Inkább maradjak is csöndben, igaz? :-D

Lehet, le kéne szokni a topic olvasgatásáról, amíg nem frissítesz... mert ezek a vigyorok... meg ahogy itt forszírozod egyesek idegeit... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 8:01 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Teljesen mértékkel izgulunk ám ;) Tövig rágjuk a körmeinket :-P De már nem sokáig,mert holnap már tudni fogjuk,hogy mi történt bár kétlem,hogy rögtön meg is értjük a miértet :) De annál izgalmasabb. :)

Nem, nem, a miértet még Harryék maguk sem fogják sokáig érteni. Egyszerűen csak valami hajtja őket. (Ráadásul félbe kell majd vennem a fejezetet, mert hosszú.) De azt látni fogjátok, hogy mi történik, az biztos. :D
Örülök, hogy ennyire várjátok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 22:08 
Fanficbúvár

Teljesen mértékkel izgulunk ám ;) Tövig rágjuk a körmeinket :-P De már nem sokáig,mert holnap már tudni fogjuk,hogy mi történt bár kétlem,hogy rögtön meg is értjük a miértet :) De annál izgalmasabb. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 20:06 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Nem baj, ha tévedek, annál nagyobb lesz a meglepetés. ;) Izgulok! :D Holnap este 6 körül érek haza, addigra várható, hogy már fent lesz? :)

Szerintem igen, nagyjából olyan tájt szoktam feltenni az új fejezeteket. Hat-hét óra között, attól függően, mikor jutok úgy a gép elé, hogy gyorsan át is nézzem még a szöveget.
És a frissítés előtt mindig moderálok is. Igyekszem majd. :)

És izgulni nem rossz. Mértékkel. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 18:34 
Szárnybontogató

Nem baj, ha tévedek, annál nagyobb lesz a meglepetés. ;) Izgulok! :D Holnap este 6 körül érek haza, addigra várható, hogy már fent lesz? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 13:14 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Ha mégis jönnek az idegenek, expedíciót indítunk a megmentésedre! :))

Köszönöm, máris nagyobb biztonságban érzem magam.
:D
A frissért mindent szlogen jól jöhet az írók számára, ha veszélyes helyzetbe keverednének. Ki tudja, mi mindent tesznek meg érte az olvasók.

Ha még mindig ott tartasz gondolatban Perselus és Harry esetében, mint amit korábban is írtál, akkor nem jó felé indulsz. De ne vedd a szívedre, szerintem előre nem is lehet kitalálni. Majd utólag mutatja be az író, miért is, és máris történik köztük. Az viszont már biztos nyilvánvaló, hogy Dumbledore keze is benne van. Holnap pedig, már úgy is kiderül majd. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 17:51 
Szárnybontogató

Idézet:

Ezer bocsánat. :D *igen, a vigyor jól mutatja, mennyire is sajnálja valójában*
Nem árulok el semmit előre, de ha megsúgom, hogy 18-as lesz a fejezet, akkor azzal mégis mondok valamit, nem? :-D
Igen, a kedd jónak tűnik, szerintem jöhet akkor a következő. *bólogat* (legalább is, eddig. Ki tudja, lehet, hogy időközben elrabolnak az ufók)

Nos, ezek után azt hiszem jó helyen kapisgáltam Harryék kapcsolatát illetően. :D Persze még tévedhetek. :) Reméljük, hogy sem ufók (esetleg más lények), sem pedig a technika ördöge nem fog közbeszólni, és kedden tudsz frissíteni! $pray Ha mégis jönnnek az idegenek, expedíciót indítunk a megmentésedre! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 14:57 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Van egy-két elképzelésem, de az is lehet, hogy teljes mértékben tévedek. :D

Nos, majd kiderül. Egyébként szépen összeszedted az elejtett megjegyzéseket. :D
Igazából, először nekem is hirtelen volt a dolog, de aztán szépen megérti az ember, mi miért, és miért éppen most történt így Harry és Perselus közt.

Szóval elcsábultál... Köszönöm a véleményt, megnézem majd. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 14:51 
Írópalánta

Szia! :D

Én meg csak nekiültem ma az első két fejinek (írtam is "véleményt"), és már nagyon, de nagyon várom! :D Ahogyan írtad, hogy meglepő rész lesz, meg hogy mibe torkollik a dolog, rögtön AZ ugrott be - no comment -, és ahogyan azt is írtad, hogy a rész 18-as... *vigyorog*

Van egy-két elképzelésem, de az is lehet, hogy teljes mértékben tévedek. :D

Várom a keddet, bár valszeg azt se fogom tudni, milyen nap van akkor... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 14:42 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Ajjjj, most tényleg sikerült felcsigáznod. :)) Mikor is frissítesz legközelebb (számol), kedden? :D

Ezer bocsánat. :D *igen, a vigyor jól mutatja, mennyire is sajnálja valójában*
Nem árulok el semmit előre, de ha megsúgom, hogy 18-as lesz a fejezet, akkor azzal mégis mondok valamit, nem? :-D
Igen, a kedd jónak tűnik, szerintem jöhet akkor a következő. *bólogat* (legalább is, eddig. Ki tudja, lehet, hogy időközben elrabolnak az ufók)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 9:50 
Szárnybontogató

Idézet:
Örülök, hogy téged is megfogott a történet. Őszintén szólva, én a Perselusos találkozáson lepődtem meg a legjobban anno, pontosabban leginkább azon, hogy máris mibe torkollik. Persze utána majd magyarázatot kap a dolog.
Na, ezzel még kíváncsibb lettél? :-P Inkább maradjak is csöndben, igaz? :-D

Hűha! :shock: Igen, még kíváncsibb lettem :D Hm, most az a gyanúm támadt, hogy lehetséges volt már valami Harry és Piton között, mielőtt eljött volna a Roxfortból? :-? Ajjjj, most tényleg sikerült felcsigáznod. :)) Mikor is frissítesz legközelebb (számol), kedden? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 9:27 
Billentyűzetgyilkos

Erynnis írta:
Szóval nem kiabálod, csak suttogod, hogy köbö háromnaponta lesz a terveid szerint a friss? Akkor jó lesz nekünk. :D De... tudom, hogy ez nem biztos. :D Csak lehetséges. :D

Egyelőre biztos tartom én, mert előre dolgoztam, aztán meg... ösztönzésnek sem rossz, ha a három napos szünetekben csinálom is tovább, hogy tartsam a tempót. Most úgy néz ki, hogy nem lesz vele gond, mert 65 oldalnál járok jelenleg, ami már fordítva van. Szerencsém, hogy nincsenek benne túl hosszú leírások, és sok a párbeszéd. Így könnyebb.
Az Egymás cipőjében járva utolsó fejezete azért is riaszt kissé, mert tömény szöveg, jó sok oldalon át. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 9:22 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Csatlakoznék Mei véleményéhez, én is már most nagyon szeretem ezt a történetet! :)
Remélem, hogy sikerül majd a terveidet valóra váltanod, már ami a három naponkénti frissítést illeti. :) És most izgatottan várom Perselusnál a látogatást! :-SS :D

Oh, most még biztosan sikerül tartanom, mert előrehaladtam a fordítással, mielőtt elkezdtem volna feltenni az elejét. Csak tényleg, a harmadik fejezet pl. nagyon hosszú, ezért több időt igényel. De már a végén járok. A negyedik és ötödik fejezet pedig azt hiszem, már nem annyira vészes. És lesz még egy epilógusa.
Tehát alapjában végül is, hét fejezetre van bontva, de mivel minimum kettő túl hosszú, darabolni fogom. Így talán tízig megyünk majd el. Tehát, még nyolc alkalommal találhattok újat. Na jó, nem bonyolítom tovább ezt a mérhetetlenül fontos levezetést. :D

Örülök, hogy téged is megfogott a történet. Őszintén szólva, én a Perselusos találkozáson lepődtem meg a legjobban anno, pontosabban leginkább azon, hogy máris mibe torkollik. Persze utána majd magyarázatot kap a dolog.
Na, ezzel még kíváncsibb lettél? :-P Inkább maradjak is csöndben, igaz? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 9:20 
Írópalánta

Szia! :D

Hát... el fogom biztosan én is kezdeni, meg folytatom már majd az Egymás cipőjébent is...

Szóval nem kiabálod, csak suttogod, hogy köbö háromnaponta lesz a terveid szerint a friss? Akkor jó lesz nekünk. :D De... tudom, hogy ez nem biztos. :D Csak lehetséges. :D

Majd akkor egyszer meglátogatlak a véleményeimmel. :D

szióka! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 9:17 
Billentyűzetgyilkos

meichan írta:
Köszönöm szépen :-* Olvastam és hagytam is véleményt neked :)

Már most imádom ezt a történetet.Puszika a fordításért és mert én is részese lehetek ennek és olvashatom :-*

Én is köszönöm, mindig jó érzés, ha a kiválasztott, fordításra kerülő történet nektek is ugyanúgy tetszik. Már nem sajnálja annyira az ember a belefektetett munkát. :-P

Most kaptam épp Herikától egy kis segítséget hozzá, amivel még pontosabb és érthetőbb lett a magyar szöveg is. Szóval remélem, tényleg sikerül mindenkit belevonnom a hangulatába. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 8:53 
Szárnybontogató

meichan írta:
Jobb később mint soha :-D

Már most imádom ezt a történetet.Puszika a fordításért és mert én is részese lehetek ennek és olvashatom :-*

Csatlakoznék Mei véleményéhez, én is már most nagyon szeretem ezt a történetet! :)
Remélem, hogy sikerül majd a terveidet valóra váltanod, már ami a három naponkénti frissítést illeti. :) És most izgatottan várom Perselusnál a látogatást! :-SS :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 19:30 
Fanficbúvár

Jobb később mint soha :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 18:01 
Billentyűzetgyilkos

Kicsit késtem a tervezetthez képest, de ideértem.

Hazatérés első fejezete:

Jó olvasást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 11:45 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Neeem szeretem, ha így vigyorogsz... XD

Pedig nem is csináltam semmit. *ártatlanul néz* Nos, Harry igencsak ráébred, hogy tíz év alatt sok minden történhet odahaza. :D

Igen, majd szépen átnézegetem az első fejezetet, és megkapjátok. Egy kicsit mindig izgulok, már csak azért is, hogy érthető legyen a magyarba átvitt szöveg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 10:25 
Betűmániákus

mellons írta:
Az első fejezetben máris belecsapunk majd a dolgokba. *bólogat* Két, azonnali sokkolódás is várható. :-D

Neeem szeretem, ha így vigyorogsz... XD

(De este úgyis megtudom, nem? Addig csak kibírom. :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 9:48 
Billentyűzetgyilkos

SSFL írta:
Nem baj, ha sokszor meglepődünk majd, és nézünk nagyokat. :D

Hát én így tettem, már rögtön az első fejezetben kétszer is, Harryvel egyetemben. :-D Aztán majd kiderül, ti hogy reagáltok.

Idézet:
Magyarul azért mégiscsak jobb, főleg, ha a fordítás szép, gördülékeny, mint a tiéd. :)

Ezt a megjegyzést köszönöm szépen, mindig megnyugodok tőle. :)

Idézet:
Remélem sikerül a hétvégén frissítened! :)

Igen, ma délután, úgy hat óra körül lesz belőle új - pontosabban az első - fejezet. Ha minden a terveim szerint alakul, nagyjából három naponta sikerül majd frissítenem. De nem kiabálok el semmit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 19:07 
Szárnybontogató

Idézet:
Én is remélem, hogy nektek is tetszeni fog végig. Én párszor meglepődtem, mikor először olvastam. :) Arra már most ráteszem a kisujjam körmét, hogy ti is néztek majd egy nagyot olykor-olykor. :lol:
Örülök, hogy Snarry pártiként nem maradtál le. Itt is köszönöm a visszajelzést. :)

Nem baj, ha sokszor meglepődünk majd, és nézünk nagyokat. :D Ezzel a kijelentéseddel sikerült most alaposan felcsigáznod. ;) De mivel az angoltudásom csak nagyon alapszintű, így nem leselkedek előre. :) Magyarul azért mégiscsak jobb, főleg, ha a fordítás szép, gördülékeny, mint a tiéd. :) Remélem sikerül a hétvégén frissítened! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 13:35 
Billentyűzetgyilkos

Germa írta:
Mit látok?! ;;) Több mindent is.... :g

Én azt látom, hogy jobb hangulatod van, aminek nagyon örülök. >:D< És ezen felül, természetesen még egy egész seregnyi dolgot. Ha behunyom a szemem, például ki tudod találni, hogy kit? Pontosabban kiket. Együtt, és hogy mit csinálnak? :))

Idézet:
Nos, a legfontosabb az, hogy örülök, hogy elkezdted felrakni. Írtam természetesen véleményt oda is, ahova kell, de itt is jelzem, hogy nagyra értékelem a munkádat és azt, hogy annak ellenére, hogy az életem kissé megnehezedett most, lefordítod a történetet.
Igazán remek barát vagy, köszönöm szépen!
>:D< :-*

Csinálgatom, szívem, és egyszer csak eljutok a végére. :) Engem is meglepett egyébként, hogy egész jól haladok vele. *lekopogja* Na persze, a szexjelenetnél már csak gyorsan halad az ember... :-)P
Ha pedig megakadnék egy kicsit, tudom, hogy számíthatok a segítségedre, ezért aztán, egy szavam sem lehet pánikolni.
Láttam a kritikát, és válaszoltam, köszönöm.
:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 13:28 
Billentyűzetgyilkos

Lilyanjudyth írta:
Én is olvastam... *kihúzza magát* ... de nem írtam kritikát *összehúzza magát*.

Az órarend ritkítás után végre lesz időm minden olvasnivalót bepótolni, és biztos ha szép hosszú fejezetek jönnek belőle - ahogy írtad - csak meg fog eredni a nyelvem. :D

Az első fejezetben máris belecsapunk majd a dolgokba. *bólogat* Két, azonnali sokkolódás is várható. :-D Legalább is, én pislogtam párat, ahogy szegény Harry is. Bizony, tíz év, azért mégiscsak tíz év, az élet nem áll meg.
Ha elolvasod, és ihleted támad a visszajelzésre, természetesen örülni fogok neki.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2027 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra