Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 23:09

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1175, 1176, 1177, 1178, 1179, 1180, 1181 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 10:45 
Könyvmoly

Ugyehogyugye, Darkesz?! :) Nincsen gond ám. És nem vagy fiatal, csak hozzánk képest. De pl. az osztálytáraidhoz képest nem vagy az. :) És hát azért, mert mi idősebbek vagyunk, még nem kell magad szégyellni. :) Barátságosak vagyunk ám! :D :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 23:34 
Szárnybontogató

kykyke, igazad van, én kérdeztem a kort, de én mmár szégyellem, mert kicsi vagyok... mondjuk annál ördögibb :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 20:07 
Írópalánta

Aki kíváncsi a további elmés értekezésünkre, annak irány a KASMÍR - fedélzet!!! :D :D

Ez a topic pedig ezennel ünnepélyesen visszaszáll az ismerkedni vágyókra, mi többet nem rontjuk itt a levegőt a baráti csacsogásunkkal. :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:46 
Könyvmoly

Ó, Shanon, akkor nem tudom, mi legyen, mert nem nyitja meg... :(( Úgy csináltam már először is, ahogyan kérted, de valami gubanc van... még egyszer megpróbálod nekem elküldeni? Hátha... :)

Na, most megyek a topikunkba, mert láttam ám, hogy van olyan... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 14:03 
Betűmániákus

Hali!
Kyky, nekem általában ilyen formában küldik a fejiket, amiket bétázásra szánnak, és nincs semmi gond :) Annyit kell tenned, hogy rákattolsz, megtekintés, fájl megnyitása/lemezre mentés, és elvileg kijön valami, vagy a dokumentum, vagy egy rakás választási lehetőség, hogyan nyissa meg :-S Igazából máshogy küldeni se tudom... :roll:

Mindenkinek szép napot illetve hétvégét! Az enyémet ismét sikeresen elrontották... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 6:56 
Könyvmoly

Darkesz írta:
Köszi :D Csak nem tudom, mit kérdezzek. Mondjuk, az átlagos alapismeret (név, kor...), de ha ezt sértésnek veszitek, akkor nem is tudom... :roll:

Konkrétan, Darkesz, te kérdezted először, hogy "kor". :) Na, de sebaj! :)

Egyébként a neved miatt megértelek... én sem rajongok a Krisztináért, de hát ezt kaptam, nem tehetek róla. Kevés ember van, aki tökéletesen és maradéktalanul megbarátkozott a kereszt-, de akár a vezetéknevével. :)

Na, de mindegy is! :D

Amúgy szép és jó reggelt kívánok mindenkinek! :)

Ma megyek TMF (több munkafolyamatot ellátó ügyviteli alkalmazott) oktatásra, és vizsgáznom kell belőle... fasza... xD Pedig azt hittem, hogy egy ilyen helyen már nem kell vizsgázni, de tévedtem... xD Szóval, fél 9-től 10:30-ig nem nagyon vagyok elérhető, bár gondolom, ti sem, szóóóval... :D

Olííívia, neked köszönöm szépen a kis apróságokat, de az a bibi, hogy a fájlt én nem tudom megnyitni... nem engedi... esetleg wordben, vagy txt. fájlban nem tudok elküldeni? Még majd otthon is megpróbálkozom, de nem tudom, mi lesz... :-S :(( Pedig annyira kíváncsi lennék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 6:55 
Könyvmoly

Darkesz írta:
Köszi :D Csak nem tudom, mit kérdezzek. Mondjuk, az átlagos alapismeret (név, kor...), de ha ezt sértésnek veszitek, akkor nem is tudom... :roll:

Konkrétan, Darkesz, te kérdezted először, hogy "kor". :) Na, de sebaj! :)

Egyébként a neved miatt megértelek... én sem rajongok a Krisztináért, de hát ezt kaptam, nem tehetek róla. Kevés ember van, aki tökéletesen és maradéktalanul megbarátkozott a kereszt-, de akár a vezetéknevével. :)

Na, de mindegy is! :D

Amúgy szép és jó reggelt kívánok mindenkinek! :)

Ma megyek TMF (több munkafolyamatot ellátó ügyviteli alkalmazott) oktatásra, és vizsgáznom kell belőle... fasza... xD Pedig azt hittem, hogy egy ilyen helyen már nem kell vizsgázni, de tévedtem... xD Szóval, fél 9-től 10:30-ig nem nagyon vagyok elérhető, bár gondolom, ti sem, szóóóval... :D

Olííívia, neked köszönöm szépen a kis apróságokat, de az a bibi, hogy a fájlt én nem tudom megnyitni... nem engedi... esetleg wordben, vagy txt. fájlban nem tudok elküldeni? Még majd otthon is megpróbálkozom, de nem tudom, mi lesz... :-S :(( Pedig annyira kíváncsi lennék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 18:56 
Betűmániákus

Pedig az ismerkedésbe általában a kor kérdése is bele tartozik... :roll:

*visszavonul tanulni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 18:47 
Szárnybontogató

kykyke írta:

Darkesz... te miért lettél egy kicsit mérges? :-O Írtam valami sértőt? Nem állt szándékomban...
Zsuzsiban mi szégyellni való van? Egy, nem te tehetsz róla, kettő a Zsuzsanna szép név. :) Bent a főnöknőm is az: Dzsúdzsi :)
!

Ő hát azért, mert a koromról kérdezel. Nem annyira szeretem. A Zsuzsanna szép név? Igazad van, de nekem annyira mégsem tetszik. De most hogy belegondolok inkább Zsuzsi, mint Anna. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 18:41 
Betűmániákus

Szia Nara! >:D<
Kitartást a sulihoz ;) Gondolj arra, hogy holnap péntek, és hogyha megtanulod amit kell, akkor neked csak jobb lesz... vagy... nem tom. Legalább tök okos leszel majd!
Amúgy leckéből nekem is bőven kijutott, de én itt dekkolok... :? Valahogy nincs inspirációm semmire. De nem baj. 7vége=szüreti napok= Shanon piál egyet és kicsit felejt majd...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 18:30 
Írópalánta

Szijasztok! *bedől a szobába*

Teljesen kivagyok! (:| @-) Egyszerűen túlterhel a suli... Egy csomó kötlező olv van, a némettanárom feladott vagy 500 igét, amiből idézem: "Csak 10 új szó van!" Közben még pont az ő szar tanítási módszerei miatt hétfőn+szerdán este 3/4 8-ig nyelviskolában vok, így kb. fél 9-re érek haza a belvárosból, mellette még edzés, meg mét ott van minden másik tantárgy, szóval...
(:| Borzasztóan kivagyok...

De azért próbálok optimista lenni, tekintve h hnap már péntek és (ha addig megúszom minden komolyabb betegség nélkül - ami azért igazán nehéz rendszeres tömegközlekedéssel + egy elég nagy sulival -) hétvégén megyek a bnőmhöz, szóval akkor már vszínűleg minden happy lesz...

Ja és mellette még nagyon szívesen írnám a kis démonaim élet(inkább halál)útját, ha a suli nem szívná le az agyamat... De azért még próbálkozom :D

Magamban állítottam is ki egy listát, csak a sorrendben nem vok biztos:
1. Írni :D
2. Bepasizni :-P
3. Tanulni (:| különben nem leszek sehova engedve... (legalábbis ahogy a szüleimet ismerem)

Aztán kíváncsi leszek,e bből mi sikerül...

A szoba névváltoztatása tök jó, és egy nagy: SZIA-PUSZI kombinációt küldök az új fórumozóknak :-*

Nara

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 18:07 
Betűmániákus

kykyke írta:
rendicsek! :) már alig várom! :)

Ment két bizé :-) :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 17:47 
Könyvmoly

rendicsek! :) már alig várom! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 17:10 
Betűmániákus

kykyke írta:
de ez csak ideiglenes állapot, ugye? :(( mármint az árnyékshanon

és igen, nagyon szeretnék, mert én nagyon kíváncsi vagyok az írásodra. :) hiszem, hogy jó ötlet!

Én... nem tudom. Mármint... Az optimizmusomat nagyon lehúzta a gravitáció... :?
Majd ránézek az elfogadhatóbbakra. Megsúgnám, hogy többnyire verselek... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 16:57 
Könyvmoly

de ez csak ideiglenes állapot, ugye? :(( mármint az árnyékshanon

és igen, nagyon szeretnék, mert én nagyon kíváncsi vagyok az írásodra. :) hiszem, hogy jó ötlet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 16:35 
Betűmániákus

Szia! :)

Öhmmm.... igen irkálok - már ha nevezhetem annak... :roll: Éééés... nem tom, mennyire lenne jó ötlet... de ha nagyon akarod, akkor majd küldök 1et. De nem számíts semmi extrára. Köszönöm.
Amúgy igen. Az igazi Shanon valahol elveszett, és már csak az árnyéka maradt meg neki...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 16:17 
Könyvmoly

Ó, Luciatus, köszönöm a felvilágosítást! :) Értek most már mindent! :D

Darkesz... te miért lettél egy kicsit mérges? :-O Írtam valami sértőt? Nem állt szándékomban...
Zsuzsiban mi szégyellni való van? Egy, nem te tehetsz róla, kettő a Zsuzsanna szép név. :) Bent a főnöknőm is az: Dzsúdzsi :)

Shaaanon! Annyira rossz látni/olvasni, hogy ilyen elkeseredett vagy. Te az örök vidám Shanonunk, most ilyen letargkius és mélabús lett... :(( Szeretnék valahogy segíteni, de látom, nem nagyon lehet...

Visszautasították? De hát miért? Pedig nagyon kíváncsi lennék pár művedre... nem publikálsz, az oké (bár nem értem, miért nem), de esetleg egy kis ízelítőt nem küldesz nekem privátba? :oops: Ne merj nemet mondani! :-P

Na, nem zagyválok már többet, mert lassan mennem kell üvegeket vinni a szelekíthulladékgyűjtőbe... na, izgalmas progi, mi? :D

Üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 15:23 
Betűmániákus

Szia Kykym! :) >:D< :-* Bocs, de tényleg nem vagyok mostanában a toppon... és ez nagyon enyhe kifejezése volt annak, ami valójában van, meg amit valójában érzek... :-< De hagyjuk.
És hogy miért nem írok?? Hohohóóó! Állj! Én szóval sem mondta sose, hogy nem írok... Én csak nem publikálok, mert nem látom értelmét. :roll: Most meg aztán pláne... Félek, hogy nem sokan értenének meg. Próbáltam már föltölteni, de visszaküldték... nem volt valami jó, és ebben teljesen igaza volt az illető adminnak. :) Én nem is töltök föl több saját irományt. :D DE, egy ukrán barinőmmel közösködünk nyár óta titokban HP témában, de ezt senki se látja, és érzékeli... :twisted: De most elakadtunk, mert nincs időnk, amit egymásra és a történetre szánhatnánk... :( De csak akkor töltjük föl, ha jó lesz, és kész lesz. Addig nem... és ez lehet akár évek kérdése... jelen helyzetben meg... hadd ne mondjak semmit. Kedvrontónak tök jó vagyok perpill.

Luciatusnak pedig millió hála a közreműködésért! >:D<

Most lépek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 14:48 
Szárnybontogató

kykyke írta:
Darkesz, szerintem a többiek nevében is nyilatkozhatok, hogy nem haragszunk meg a kérdésért, szóval, hogy válaszoljak, én Kriszti vagyok, egy 19 éves álmodozó leányzó, aki, miközben minden nap halálra melózza :-P a munkahelyén magát, grafológiát is tanul, hogy később vagy grafológus (mily meglepő), vagy írásszakértő legyen. :)
Más valamit szeretnél tudni? :)

Ha nem, akkor most én jövök! :) Mennyi idős vagy? Mi a valódi neved? Hogy találtál rá a Merengőre? Vannak történeteid?
Amúgy, ha kicsit jobban meg szeretnél minket ismerni - mivelhogy ez egy Ismerkedő topik, bár remélhetőleg nem sokáig -, akkor olvasgass tőlünk pár írást. :) Shanonon kívül mindenkitől találsz valamit...

Tényleg Shanon! Te miért nem írsz? :-O Szerintem biztos sokan olvasnának, mert te is sokaknak kritizálsz... :)

Lily, hát khm... köszöntünk téged! :D És, ha már ily hamar távoztál is, akkor neked is szervusz... xD :D

11 éves vagyok, de most egy kicsit mérges lettem. :evil: A valódi nevem Zsuzsi, bár egy kicsit szégyellem, és inkább az annát használom... nincsenek történeteim, mert nagyon szarul írok, de azért írtam egy s mást, és hát nem sikeredtek annyira fényesre. A merengőre csak úgy rátaláltam, elkezdtem olvasgatni, és gondoltam, én is regisztrálok. Ésa hát így lettem Darkesz. A történeteiteket meg feltétlenül elolvasom. :lol: :wink: :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Darkesz 2009 szeptember 24 (csütörtök), 19:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 14:45 
Fanfic-faló

kykyke írta:
Ó, köszönöm szépen, Luciatus, tényleg jó? :D Örülök neki, hogy tetszik neked is! :D

Egyébként miért a baj a névváltoztatás terén? :( Na, nem baj, azért én szurkolok... így visszaolvasva, három év alatt nem olyan sok fórumozó járt erre, szóval azért reménykedem! Hiszen, úgyis az hal meg utoljára. :D

aham, nekem nagyon bejön :D

hát egyrészt más, mint a pOffosoknak, mert ők nem admint vagy moderátort kértek meg, hanem Reeet, a topic nyitóját, aki ugye át tudta nevezni - így igazából mindenki meglepődött rajta, hogy hova tűnt a régi Offoljatok szét, és mi ez az új :) ti meg rendes, "hivatalos" úton rendeznétek (amiért hálás vagyok :D), és így kell a rábólintás :) de valamit biztos intézünk/intéznek, csak ugye az adminok sincsenek fent túl gyakran, ezért várni kell :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 14:43 
Könyvmoly

Ó, köszönöm szépen, Luciatus, tényleg jó? :D Örülök neki, hogy tetszik neked is! :D

Egyébként miért a baj a névváltoztatás terén? :( Na, nem baj, azért én szurkolok... így visszaolvasva, három év alatt nem olyan sok fórumozó járt erre, szóval azért reménykedem! Hiszen, úgyis az hal meg utoljára. :D

Shanon! :( Szegénykém... amúgy, tök sok mindent kérdeztem ám tőled... :roll: Mindegy, amikor használható leszel, legyél szíves válaszolni, okéééé? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 14:12 
Betűmániákus

Sziasztok...

Látom, zajlott az élet, de én még mindig használhatatlan állapotban vagyok... :roll: Nem is rontom a hangulatot.

Csók a családnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 14:00 
Fanfic-faló

Aryanna írta:
*bepof*
a névváltoztatással kapcsolatban
biztosan sikerülni fog :) nekünk is összejött, mi Reee-t kérdeztük meg, nagyon kedvesen segített nekünk a dologban, úgyhogy, én csak szurkolni tudok nektek :)
*kipof*

Aryanna, az azért nem ugyanolyan :)

az adminok még nem döntöttek névváltoztatás téren, itt kicsit bonyolultabb a helyzet, majd eldől :)

(és kyky, nagyon király az avatarod :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 12:14 
Könyvmoly

Ó, jaj! De jó lesz! :D :)

Köszönjük az infót, és egyáltalán nem pofáztál bele! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 12:12 
Sztorihajhász

*bepof*
a névváltoztatással kapcsolatban
biztosan sikerülni fog :) nekünk is összejött, mi Reee-t kérdeztük meg, nagyon kedvesen segített nekünk a dologban, úgyhogy, én csak szurkolni tudok nektek :)
*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 11:20 
Könyvmoly

Darkesz, szerintem a többiek nevében is nyilatkozhatok, hogy nem haragszunk meg a kérdésért, szóval, hogy válaszoljak, én Kriszti vagyok, egy 19 éves álmodozó leányzó, aki, miközben minden nap halálra melózza :-P a munkahelyén magát, grafológiát is tanul, hogy később vagy grafológus (mily meglepő), vagy írásszakértő legyen. :)
Más valamit szeretnél tudni? :)

Ha nem, akkor most én jövök! :) Mennyi idős vagy? Mi a valódi neved? Hogy találtál rá a Merengőre? Vannak történeteid?
Amúgy, ha kicsit jobban meg szeretnél minket ismerni - mivelhogy ez egy Ismerkedő topik, bár remélhetőleg nem sokáig -, akkor olvasgass tőlünk pár írást. :) Shanonon kívül mindenkitől találsz valamit...

Tényleg Shanon! Te miért nem írsz? :-O Szerintem biztos sokan olvasnának, mert te is sokaknak kritizálsz... :)

Lily, hát khm... köszöntünk téged! :D És, ha már ily hamar távoztál is, akkor neked is szervusz... xD :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 10:03 
Fanfic-faló

Akkor én is bemutatkozom ebben a szobácskában.
Őrült slash őrült, 19 éves főiskolás leendő kommunikátor vagyok.
Ennyi elég lesz, szóval szervusztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 9:36 
Szárnybontogató

kykyke írta:
Üdv Darkesz! Köszöntünk a köreinkben, bár, hogy képben legyél, elég sokat kell visszaolvasni. Részben azért foglaltuk el ezt a topikot, hogy ne a ficblogban offoljunk állandóan... és, ahogy már Maya említette, részben már ismerjünk egymást... :) Szóval, hát, ha ismerkedni jöttél, tessék, tedd fel ismerkedő kérdéseidet, és mi válaszolunk! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 7:12 
Könyvmoly

Sziasztok! :) Vagy kevésbé sz@r reggelt mindenkinek! :-S

Gyerekek, ilyen rosszul sem indult még reggelem, mint ez...
A mosott sz@r szindrómával kezdtem, utána folytatódott, hogy a lépcsőn eltanyáltam, bevertem a könyököm, tenyerem lenyúztam, az orrom is bevertem (mindezt egy tömeg ember előtt), bár nem látszik, aztán bejöttem, átvittem Krisztinek pár papírt, ő meg barbár módon elküldött, és sírva fakadt, bejött Zsuzsi (az egyk főnököm), se szia, se 'reggelt, hanem közölte, hogy mára feladta az életét, átjöttem, megnéztem, hogy működik-e a RZs (robotzsaru), és természetesen még mindig nem, szóval emiatt is bosszankodtam egy sort, majd, hogy teljesen legyen az összkép, otthon hagytam az ebédemet, szóval délután öt óráig egyetlen árva szedviccsel kell beérnem.

Már így reggel is a kistököm ki van mindennel, szóval Shanon, ma hattól tökéletesen átérzem a helyzeted... :-S :((

Haza akarok menni... :(

Luciatus? Szinte a fejemet tettem volna rá... :) Remélem, sikerül neki elintéznie, hiszen nem mi vagyunk az elsők, akik nevet akarnak változtatni, ugyebár... :)

Na, csajok, most megyek, keresek egy kötelet, vagy egy éles kést, de jelenleg a ciánnak örülnék a legjobban... :-S :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 19:40 
Betűmániákus

Szia Maya! :)

Hát már csak Aila hiányzik, hogy megtudja a lehetséges jó hírt, de ide nem kukkantott be, csak a ficblogjába... :) Sebaj.
Amúgy a hangulatom még mindig eléggé... hmmm. =(( Holnap meg megintcsak hosszú napom lesz. Ez van.

Mellesleg, ma nagyon megijedtem. :| A sulinkban ma volt A focimeccs. Ezt minden évben megrendezik az osztályok között... De nem is ez a lényeg. Elmaradt a tesióránk, mert a tanárnő volt a bíró, és csodák csodájára kik fociztak éppen akkor?? Naná, hogy Deszkásék... :roll: És, hogy miért ijedtem meg?? Mert szerencsétlen pasas akkorát esett, hogy az hittem, ott marad... Kapus volt, és hogy nehogy bemenjen az az átkozott labda, képes volt majdnem kitörni a nyakát... ~x( És még nem hiszik el nekem, hogy mekkora egy barbár játék az egész!! Komolyan... és mindez egy labda miatt... Szép zöld lehet a válla meg a lába... Nem fújom föl, tényleg mindenki megijedt... de elmondása szerint kutya baja, meg se érzete... A férfiúi büszkeség belőle se maradt ki... $blah Amúgy ők nyertek... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 18:54 
Írópalánta

Ollé-ollé, micsoda remek hírek! :D
Én csak itt ámulok, meg bámulok...

A névválasztással tökéletesen egyetértek, és örök hála Luciatusnak, ha el tudja intézni. Persze, ha nem sikerül neki, de megpróbálja, már az is... _U_

KyKym, a Te hszeidre már nagyrészt válaszoltam, gondolom, már olvastad is. :) (Bocs, h kicsit sok volt az áradozás... :oops: ;;) Nem bírtam ki. )

Egyébként pedig éljen a pozitív világszemlélet, éljen Shanon négyese meg miegyéb. :) De legfőképp: Éljen a KASMÍR és a látogatói! :-D (Ebben pedig Te is benne vagy, Nara drága.:) )

Csók, puszi meg minden más:
Maya MATRÓÓÓZ :D

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 18:33 
Betűmániákus

kykyke írta:
Úhúú, de jó! Új nevünk lesz... *tapsikol*

És kit kértél meg, ha szabad tudni? :D Tök kíváncsi vagyok, hogy ki fog neünk segíteni.

Luciatust illeti az érdem _U_ De még átdumálja az adminokkal, és aztán viríthatunk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 18:17 
Könyvmoly

Úhúú, de jó! Új nevünk lesz... *tapsikol*

És kit kértél meg, ha szabad tudni? :D Tök kíváncsi vagyok, hogy ki fog neünk segíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 17:56 
Betűmániákus

Köszönöm, örülök, hogy vagytok nekem >:D< Bár ez jelen pillanatban közel, sem távol... megnyugtat ugyan, de élőben jobb lenne :roll: Lelkileg 0, erre még rásegít az is, hogy úgy érzem magam, mint akitt megrágtak és kiköptek... :| :-S
És igen. A 4es valami csodálatos :) De jelen pillanatban annak se nagyon tudok örülni... vagyis, nem úgy, ahogy kellene. :roll:

A név ügyében pedig intézkedtem már, szóval ha minden jól műkszik, akkor hamarosan nem az Ismerkedő fog kivillan, hanem a KASMÍR - fedélzet... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 16:06 
Könyvmoly

Ááá, tévedés ne essék, engem nem zavarnak a vendédek, csak az, hogy ismerkedni szeretnének - LOGIKUSAN -, hiszen ez a topik neve... :) Ezért lenne jó ez a név módosítás, hogyha betévedne is ide valaki, akkor tudja, hogy ez bíz nem egészen az, aminek látszik... Érted-e már így, Nara? :D

Amúgy meg nem mi csináltuk a szobát. :-P De psszt, ne mondd el senkinek! ;)

Shanon, te pedig ne beszélj butaságokat... mi szeretünk... és hidd el, akármennyire is rossz most, lesz jobb is... ne tudd meg, hogy én hétvégén milyen letargiában voltam (annak ellenére, hogy wellnesseztem...), és látod, most itt vagyok és virulok... vagy legalábbis próbálnék, ha nem hajnali fél ötkor kéne kelni... xD
Ne búslakodj, csak velünk foglalkozz! A négyes az jó nem? :-O

Na, pusszancs mindenkinek :x

Akkor eddig két szavazat a KASMÍR-fedélzetnek. :) :-P Többiek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 15:45 
Írópalánta

Sziasztok!

:D nocsak, már zavarnak mindenkit a hívatlan látogatók? :D Na most sietek, még némettanfolyamra, csak annyit írok, h felőlem arra nevezitek, amire akarjátok, ti csináltátok a szobát :D:D

Csak ne zárjatok ki a névváltoztatás miatt :S

Egyébként meg tök buli a KASMÍROS cucc, mert akkor én teljesen függetlenül és illegálisan lehenék itt :D Na, min1 ez csak az én agymenésem

Na puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 15:12 
Betűmániákus

kykyke írta:
Úristen! :-O
Mitől vagy ennyire elkenődve? Nem baj, ha hosszú! Jaj, ne legyél! :( Akkor olvasgass egy kis Senkinek sem kellesz!-t és rájössz, hogy neked még aranyéleted van. :)

Hát, ha át lehet neveztetni, akkor én totálisan benne vagyok, és KASMÍR fedélzet - re vagy, valami kasmíros cuccra szavazok. De hát, még van két tagunk, akiknek várjuk a reakciójukat erre, hogy egyáltalán akarnak-e változtatni.
Ki a megfelelő ember? :-P
Amúgy neked milye név tetszene, Shanon?

Ömmm.... Rádöbbentem, mekkora egy fatális... vagyok, meg még pár hasonló nyalánkságra. Nagyjából ennyi. És még mindig élek. :roll: Hogy is mondják?? A hülyéknek a legjobb?? talán... Na, kár, hogy nem egy kavicsnak születtem... már ha lehet kavicsnak születni...
Aztááán mikrobioszból feleltem, és 4est kaptam. :-)
És ha hiszed, ha nem, én is a KASMÍR-fedélzet-re gondoltam :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 14:58 
Könyvmoly

Úristen! :-O
Mitől vagy ennyire elkenődve? Nem baj, ha hosszú! Jaj, ne legyél! :( Akkor olvasgass egy kis Senkinek sem kellesz!-t és rájössz, hogy neked még aranyéleted van. :)

Hát, ha át lehet neveztetni, akkor én totálisan benne vagyok, és KASMÍR fedélzet - re vagy, valami kasmíros cuccra szavazok. De hát, még van két tagunk, akiknek várjuk a reakciójukat erre, hogy egyáltalán akarnak-e változtatni.
Ki a megfelelő ember? :-P
Amúgy neked milye név tetszene, Shanon?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 14:33 
Betűmániákus

Szia Kyky! :-*

Hosszúúúú lenne leirni, mennyire el vagyok kenődve... A két óra alvás meg... az a legkevesebb jelen pillanatban :| De még tanulnom kell, meg megyek matekra... szóval most aludni se birok, majd este... (:| Különben, volt már olyan, hogy nem aludtam, másnap ugyanígy mentem suliba.

Igen, át lehet neveztetni, csak a megfelelő embernek szólni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 14:29 
Könyvmoly

Sancííí! :x >:D< Milyen kérdés az, hogy kit izgat? ENGEM! MINKET! :D

Ne is beszélj butaságokat! :)

Kettő órát aludtál csak? Az nagyon kevés, én tuti nem bírnám ki... még az 5-6 órával is bajban vagyok - bár túlélem -, de a kettő...?!!

Egyszer aludtam annyit, vagyis msáfél órát, de utána olyan voltam, mint a mosott sz@r... :-S Aztán egyszer a köcsög Barna kedvéért aludtam ilyen keveset... de ő meg nem becsülte meg... na, akkor rosszul is lettem... :-S

Shanon! Tessék kipihenni magadat!

Amúgy meg át lehet neveztetni a topikot? Óha! :D Az tök jó lenne... mondjuk KASMÍR, és akiket ők beengednek. :-P Na, csak vicceltem a második felével, de a KASMÍR tényleg tök jó lenne... 8->

Na, hát... ez csak egyéni vélemény... többiek?

Pusszancs! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 14:09 
Betűmániákus

Hali és hó! :)
Visszatértem... :roll:

A kedvem változatlan... na jóóó, talány annyival rosszabb, hogy tegnap egész nap suliban voltam, valamikor este negyed 10 környékén támolyogtam haza, aztán meg aludtam 2 egész órát...

ehhh, de kit izgat?

:(

Mellesleg, átneveztessük a topicot??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 13:53 
Könyvmoly

Háhá! Maycsi! :D Ez most privátba, csak neked szól, mert csak tenálad akutális a téma. :D

Képzeld, olyan gyors voltam, annyi ihletem volt, hogy sikerült megírnom a következő fejezetet is. Ugyan nem lett hosszú, de már folytattam is, és már a következőnek az első fele is készen van. :D
Na, szóval, gondoltam közlöm, mivel nekem nincsen ficblogom, mert oda nem járna senki, így itt közölöm veled a rettentő jó hírt. :-P

Puszillak! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 7:28 
Könyvmoly

Üdv Darkesz! Köszöntünk a köreinkben, bár, hogy képben legyél, elég sokat kell visszaolvasni. Részben azért foglaltuk el ezt a topikot, hogy ne a ficblogban offoljunk állandóan... és, ahogy már Maya említette, részben már ismerjünk egymást... :) Szóval, hát, ha ismerkedni jöttél, tessék, tedd fel ismerkedő kérdéseidet, és mi válaszolunk! :D

Maycsi, az üzid biztosan megjött, de már csak ma tudtam (kb. egy perce) elolvasni, ugyanis kettőtől tájékoztatón voltunk, és nem voltam gép közelben. Képzeljétek, a Barna osztálya, a Határrendészeti Osztály, ezentúl az Idegenrendészeti Osztályba fog tartozni (ahol én is vagyok), mint alosztály. Szóval... szar lesz, még többet fogom látni... :-<

Na, mindegy, de ezt muszáj volt közölnöm veletek. :)

Maya, ez csak neked szól, mert más nem olvassa, de ma tovább fogom írni a Vörös bársonyt... xD :-P Mekkora örömhír, mi? :D Szeretném már holnap befejezni, de hát sajna, lehet, hogy péntek lesz belőle, ugyanis holnap titkárnői iratkezelési oktatáson kell részt vennem 9-től, aztán meg jön egy lány (RRI ribije), és próbál nekem segíteni a selejtezésben... élmény lesz... aztán nem tudom, mikor végzünk, és így lehet, hogy majd csak pénteken tudom befejezni, de az is lehet, hogy csak htéfőn. Tudni illik otthon a kutya sem dolgozik! :-P

Ja, és tegnap elolvastam LanaSwantól a folytatást, és anyám... én totálisan szerelmes leszek Mattbe is. Már így is olyan Árisz és Jacob keveréket gonodlok oda, ez tiszta dili... nagyon tetszik a történet, és szerintem érdemes volt megírni... így tényleg sok minden kitisztul nekem. Mondjuk azért Em és Matt is képes nonszensz dolgokat feltételezni, de hát a szerelem megbolondít mindenkit...
Maya, szerinted Happy End lesz a vége, Matt és Emily együtt lesznek? Annyira fúrja az oldalam. Tudod, sokkal jobb volt úgy olvasni, hogy az egész meg volt, és rajtam függött, hogy mikor, mennyit olvasok... :-S Ezért favorizálom a könyveket... xD
Lana amúgy milyen rendszerességgel frissít? :-O

Na, nem fárasztalak, majd még e-mailben is kifejtem a dolgokat! :D

Puszilok mindenkit, további szép napot! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 20:12 
Írópalánta

Idézet:
Ó, szerintem Maya új története rengeteg olvasót kap majd

Ámen, KyKy. :)

A hszed többi részére már válaszoltam expresszbagollyal, remélem, még időben odaért. :)

Idézet:
Maya, rám tuti számíthatsz az út storydnál

Köszi, Nara, igazán drága vagy. :-*

Ajjaj, kezd nagyon bűntudatom lenni, hogy mindenki ennyit tanul, meg ilyen sok órája van. :shock: Én meg itt lébecolok... :oops: Pénteken ráadásul egy szem órám sincs. Mondjuk mindennek ára van, következő félévben annál több órám lesz. Vmikor be kell hozni a lemaradást. :/

Shanon, várunk vissza! És kitartás, ne keseregj!

Üdv, Darkesz!
Azt hiszem, a cím kissé megtévesztett, ez ugyanis valóban az "Ismerkedő" nevezetű topik, de mi itten nagyrészt már ismerjük egymást. :) Persze ez nem jelenti azt, hogy nem látunk szívesen, csak lehet, hogy egy kicsit elveszve fogod érezni magad. :)

(És most reklám következik :D)
Az ismeretségünk alapköve, hogy olvassuk és szeretjük egymás irományait. Ha többet akarsz tudni rólunk, ajánlom, hogy nézz be hozzánk a Merin. ;)
(Reklámot "hallottak")

Csóközön mindenkinek! :-*
Mayaaa :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 16:06 
Szárnybontogató

Sziasztok :D Ismerkedni jöttem, de ez szerintem magától értetődik. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 7:41 
Könyvmoly

Na, szép reggelt! :D

Örömmel konstatáltam, hogy tegnap elég termékeny estétek volt. :D Helyes, ezt minden nap így kéne! Már csak Ailana rendszeres hozzászólása hiányzik, és teljes az összkép. :-P

Ó, szerintem Maya új története rengeteg olvasót kap majd, hiszen a My Flowers is nagyon belendült, szóval, szerintem, aki egyszer megkapta a hírnevet, az nehezen veszíti el. :)

Apropó, Maya! :) Egész napos suli? Én nem megyek egész nap suliba... 5-től vagyok ott egészen este 8-ig (elvileg negyed 9-ig... :oops:) Szóval, ha még délelőtt, vagy kora délután, sőt ha egészen fél négyig elküldöd a választ, akkor el is tudom olvasni. De ha még korán, akkor vissza is tudok írni. :)

Jaaaj, nem bírom ki! :D Annyit akartam írni az e-mailben (amit megemlítettem a ficblogodban is), hogy elolvastam tegnap délután a Senkinek sem kellesz!-t, és totálisan kikészültem... én nem erre a végre számítottam, sőt!
Ajj, Maya! Én nem akarom elhinni (és, mivelhogy tegnap már elkezdtem olvasni a második részét, így állítom nem is alaptalanul), hogy Matt nem szerette Emilyt. Köszönöm neked, Maycsim, hogy elolvastattad velem, mert egyszerűen imádom... (L) Olyan szinten van, mint a My Flowers, vagy a Kamaszkorom utolsó nyara. :)

Na, de nem zagyválok most többet, mert melóm van, szóval pusszantok mindenkit! :) :x

KyKy - aki esetleg nem tudná... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 20:25 
Betűmániákus

Szia Nara! :)
Óóó, hát igazából most van a hangulat ingadozós korszakom... és percek alatt eltűnt bennem a jóérzés, mert... Egyik pillanatban olvastam a My flowers-et, a másikban kritizáltam, aztán olyan jó volt... aztán meg eltűnt, mint ahogy az lenni szokott, mert eszembe jutott valami... :-S De lényegtelen. Majd túlteszem magam magamon... :roll: Szoktam ilyesmit csinálni...
Arab szakkör?? :) Sosem hallottam róla...*próbál értelmesen nézni, de nagyon nem megy*

Áhh :roll: *retardált szurcsók szintje, ahogy több helyen is olvasta*

Na, akkor, még egyszer:holnap nem leszek elérhető!!
Szerdáig kidepizem magam, hogy ne rontsam el a hangulatot... :roll:

Jóccakát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 20:14 
Írópalánta

Sziasztok!

:D:D:D amint ide bepötyögtem az újabb hülyeségeimet, megyek és elolvasom a kritkáidat Kyky!

Maya, rám tuti számíthatsz az út storydnál ;)

Ne légy depis Shanon! :( Vzesd le a feszültséget, öntsd ki a szíved nekünk! Akar beszélni róla? *pszichológus hangnem*

Nah, abbahagytam :D:D:D Csak megpróbáltalak kicsit jobb kedvre deríteni, na mind1.

Én jelenleg egész jól elvok. Főleg idegennyelvekkel. Hétfőn + szerdán (mint ma is) fél 9kor fogok hazaesni német tanfolyamról, ja és mellette elkezdtem arab szakkörre járni :D:D:D

Mielőtt megkérditek csak azért arab, mert az ofőm azt tudjja, meg mert ilyen szakkör volt. Egyébként álmomban se juttott volna eszembe...

Na, pusszancs :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 19:36 
Betűmániákus

Szép estét! :-*
Szia Maya! >:D< Nyugii, nem szedjük le a fejed... :D
És igen, olvastam a fejit, kritizáltam is és... hűűű, elég összevissza lett, de azért... megvolt a szándék... xDDD'... Óóó, és már van három biztos olvasód a kövi töridre. Asszem Kykyék nevében is dumálhatok erről...

Amúúúgy... kivagyok. @-) Ez nem egy meglepő fordulat, de... :roll: Most valahogy... Rámtört a depi. Meg még olvasnom is kell ezt+azt. :? De (:| vagyok... De most ittam kólát, meg 3az1bent, szóval még köbö nem tom meddig elhúzom a lefekvést, de pfff.... :-<

És rájöttem arra, hogy mekkora egy... $fal vagyok.... Ááááá!!! $ear Dehát mind1. Megszokhattam volna... :roll:

Na, léptem.

Újfent :-* és >:D< mindenkinek.

Holnapután jövök megint rontani a levegőt.... másra már úgyse nagyon lehet használni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 21 (hétfő), 19:06 
Írópalánta

Áááá, nyugodtan szedjétek le a fejem, megérdemelném. Eltűntem az éterben, tudoom. :oops:
Ezer bocsánat mindenkitől, tőled, KyKy a leginkább!!! Hogy én haragszom-e? :-O Inkább te haragudhatnál rám... :-(
:x Nekem is hiányzol :x

Két dologgal tudom menteni magam.
Az első az, hogy agyilag sehol sem voltam (illetve valahol igen, de az nagyon messze volt a földtől), a második, hogy belekezdtem tegnap az új művembe. :-D Már egész fél fejezet megvan. 8)

És mindjárt felrakom az Epilógust. :)

A levél meg... Jajj, hová bújjak szégyenemben? :oops: :oops:
Deee, holnap legkésőbb ott fog csücsölni a bagoly a levelesládádban. Jó lesz az egész napos suli után olvasni. Ugye, ugye? *megbocsátásért esedezik*

Ailana, már nagyon várom azokat a fejezeteket! És úgy nézem, tegnap a múzsák nagyon aktívak voltak. :-D

Shanon, kitartás! A december már csak hónapokra van! :? :)

Nara, részemről felérsz hozzánk. :) A KASMÍR jelentését pedig Aila vmikor visszább részletesen kifejtette, olvass vissza, és fény derül a naaagy titokra. xD

Na, puszka mindenkinek!
:-*

Egy kóborló méhecskelélek:
Maya

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1175, 1176, 1177, 1178, 1179, 1180, 1181 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra