Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 10:42

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 9:15 
Könyvmoly

Eszembe nem jutott csóróságra gondolni, mert "csak" csokit ettetek. :)
Örülök, hogy jól érezted magadat! :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 7:11 
Betűmániákus

Szép jó reggelt! :)
Gondoltam, beugrok, mielőtt még ténylegesen elkezdődne a napom... :o
Kyky: tök jó volt a tegnap estém is, bár a szombatom határozottan vitte a pálmát... :D Megint dumáltunk egy jót, szóval... meg ettünk csokiiit. Persze nem kell csóróságra gondolni vagy ilyesmi, azért volt különleges, mert : együtt ettük meg. Köbö 2 éve nem volt ilyen alkalom... :?
Maya: Úúúúgy örülök! >:D< De ha esik a hó, inkább majd sétáljatok, jó??? :-S

És amúgy mindenkinek szép napot! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 6:46 
Könyvmoly

Jó reggelt mindenkinek! :)

Nara, neked jobbulást kívánok, nehogy megbetegedj ennél is jobban! :)

Shanon, neked milyen volt tegnap a kpban? (mi is így hívjuk nálunk a központot... :-P)

Maya, te pedig... >:D< Hihetetlenül aranyos vagy, ahogyan itt áradoztál, és hihetetlenül várom már a szerdát, hogy el is meséld, mi történt tulajdonképpen. :) Irigyellek egybéként ezért az egészért, de büszke is vagyok rád, amiért Ákosnak nemet mondtál. :)
Ja, és szerintem... ha ennyire jól érzitek együtt magatokat, kétlem, hogy ne lenne komolyabb kapcsolat köztetek. Bár... lehet, hogy nem kéne elronrtani egy ilyen szép barátságot, mint ami van a szerelem zavaros dolgaival? :-S Mindenesetre majd úgyis alakul valahogy, és az nagyon okos dolog, h te nem rágod magad ezen. :)
Szurkolok! :)

Ja, és ma, Maycsim, felteszem az új fejezetet éééés írok neked válasz e-mailt. :)

Csók mindenkinek! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 21:20 
Írópalánta

Csajok, ez életem legcsodálatosabb hétvégéje volt! Végigtekertem, szervezősködtem mindkét napot (110km), méghozzá egy olyan sráccal, aki, azt hiszem, az elveszett másik felem. :) Hogy lesz-e vmi köztünk v sem, nem tudom, de perpill nem is érdekel. Csak élvezem, hogy vele lehetek, hogy este egyedül velem eljön még 35km-t tekerni, csak mert én szeretnék (meg ő is, naná!), hogy az utcánk előtt megállva még 2 órát dumálunk úgy, hogy már egy óra elteltével azt mondjuk a telefonba, hogy "Igen, már indulok."
És akitől öt perce kaptam egy sms-t, egyetlen szóval:
"KÖSZÖNÖM..."
Így, csupa nagy betűvel. Hát most mit mondjak? Azt hiszem, a világ legboldogabb embere vagyok. Életemben nem találkoztam még senkivel, akivel ennyi közös dolgom lenne. Pont azt érzi a biciklizéssel, amit én, pont az hajtja belül, ami engem. És még annyi annyi közös érzés, most már közös élmény is!

És jövő hét vasárnap megint megyek Vele tekerni. És aztán megint és megint és megint...
Egyszerűen efölött nem lehet elsiklani. Túlságosan összepasszolunk. :)

Két embert pedig az élményei kötnek össze. Nekünk pedig már most rengeteg van, pedig még csak(?) 230km közös út van mögöttünk. :) Na meg már egy nap teljesítménytúraszervezés, plusz ráadás négy óra trécselés az urcánkban. Legalább. :)

Na, remélem, senkit nem untattam, de vmennyit muszáj voltam megosztani veletek abból a rengeteg csodás élményből, amit Tőle kaptam. :)

Világátérő ölelés és szeretet:
Maya

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 18:29 
Írópalánta

shanon widow írta:
Nara írta:
Sziasztok!

Látom, Shanon nem csak nekem volt király szombatom! :D:D:D Én annak örültem nagyon, h még nem divat az emberekbe GPSt ültetni :-P Ugyanis akkor tegnap nagy gázban lettem volna. Mindenesetre a tilosban a legjobb mászkálni...
Én röviden kint rohangásztam este 10ig 50 kmre attól a helytől, ahol lennem kellett volna, megismertem egy csomó tök jó fej emberkét (de sajnos csak a barmok laknak közel hozzám) és konfliktusba keveredtem néhány hülye ellenőrrel :D:D

De mindenesetre nagyon király volt!

Puszi: Nara

Juuuj! Egy ellenőrrel?? :D
Én mostantól még jobban imádom a szüreti napokat... :roll: 8->
Bááár, ami igaz, az igaz: egy rakás olyan emberke is volt, akik ismerik anyámékat... de azok közelébe nem igazán mentem, nehogy... tudjátok: jelentenek az ősöknek...

Jah, ellenőrrel... és történetesen máv ellenőrrel. Mert nem volt diákom és nekiállt velem szarakodni. Elég közel voltam a lebukáshoz, mert ha anyámnak kell értem jönnie... akkor ugyan az lett volna, mintha téged jelentenek ;)

Szóval akkor abban egyetértünk, h jó ki szombatunk volt emberek?

nekem egy baj van csak, h még bkvn vszínűleg bekaptam vmi vírust és neki nem tett jót az éjszakázás meg a rohangászás (vagy inkább nekem nem tett jót) mindenesetre elég sz*rul vok fizikailag...

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 15:36 
Betűmániákus

kykyke írta:
elmentettem, de nem mentette el... xD most megint elmentettem, remélem, most már el is menti :D

hova indulsz? magyart? ó, én meg Hp kvízt játszok... xD száánalom

Na, most jó. Most már látlak is. :D
Igen, magyar. Fölvilágosodás....*fintorog* Holnap felelünk, és nem tudom, hogy kit szólít, úgyhogy próbálom ezt a rakás marhaságot fölfogni... De rémunalmas... (:|
Óóóó, hát hova mennék?? Természetesen a kápébe...(központba) Találkozunk Sárival meg Noémivel... meg ott lesz Rami is. :lol: Róluk meséltem délelőtt. :P Majd dumálunk meg hasonlók.
HP kvíz?? Régen én is sokat játszottam, de egy idő után már ismételgette a kérdéseket, és meguntam... :roll:
Holnap pedig nem tudom, hogy leszek-e. Délelőtt megyek Noémihez prezentációt készíteni... Aztán tanulok, majd suli, és este kilenc felé jövök. Szóval cink lesz. Kedden stréberkedek, mert egy napra rakták a patológiát meg a mikrobioszt... ~x( Szóval egyre kevesebb időm lesz... :( De igyekszem mindenre idő szorítani. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 15:29 
Könyvmoly

elmentettem, de nem mentette el... xD most megint elmentettem, remélem, most már el is menti :D

hova indulsz? magyart? ó, én meg Hp kvízt játszok... xD száánalom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 15:25 
Betűmániákus

kykyke írta:
nem mentem le... tudtommal... :-O

Akkor még mindig rejtve vagy. Elmentetted az új beállítást, vagy csak kipipáztad?? :)
Amúgy hamarosan indulok, csak még tanulom a magyart...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 15:24 
Könyvmoly

nem mentem le... tudtommal... :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 14:58 
Betűmániákus

kykyke írta:
No, így jobb? :-P

Határozottan igen. :-P

De most vagy lementél... :-S ...vagy... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 14:56 
Könyvmoly

No, így jobb? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 14:47 
Betűmániákus

kykyke írta:
Köszönöm, Shanon! :)

Elhiszed nekem, hogyha azt mondom, hogy én nem tudom elrejteni a láthatóságomat? :D :-O

Pedig azt a Profilodban tudod beállítani... Kipipázod, hogy nem rejtett :lol: Ennyi. Sose tudom, hogy fönt vagy-e....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 14:46 
Könyvmoly

Köszönöm, Shanon! :)

Elhiszed nekem, hogyha azt mondom, hogy én nem tudom elrejteni a láthatóságomat? :D :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 14:18 
Betűmániákus

Szia Kykym! >:D<
Gratulálooook!
Igen, visszatértem... 8) Ideje volt már...
Igen, tegnap hihetetlenül érzetem magam! :lol: Óóó, akkor a te estéd is jól telt... Nálunk is a 12-13 évesek voltak beállva... :shock: Szörnyűűű. Én sosem rúgtam be annyira, hogy ne tudjak hazamenni, vagy hogy taccsoljak... Meg szerencsére bírom a piát. Csak a szemem áll rosszul, ha többet iszok, de tartom a határokat. :roll:
Kyky, te meg ne rejtsd el a láthatóságodat, vilu?? ;;) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 14:12 
Könyvmoly

Lááányok! TOLLFORGATÓ LETTEM! :D:D:D:D

:')

Köszönöm a gratulációkat! =D> :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 14:11 
Könyvmoly

Sziasztok! :D

Jaj, Shaonom, nagyon-nagyon örülök neked! Véééégre! :D Tudtam én, hogy nem maradhat sokáig ez az állapot, ez nem hozzád való! :D
Nagyon örülök neked, és annak, hogy végre megtaláltak a favágók! :-P

Most, pár perce küldtem el a válaszomat Xwomen által küldött tesztre. Hát, nem lettek túl hosszúak a kritikáim, és nem tudom, melyik volt a becsapós sztori, vagy ilyesmi, szóval nagyon kíváncsi leszek a válaszukra... :-SS
Belinkeltem életem legohsszabb kritikáit (bár, szinte az összes hosszú, és nem csak három szó... :-P)... xD Szegények, élmény lesz nekik olvasniuk... :-S
Jaj, de izgulok!

Szóval, akkor jó tegnapotok volt! Annak örülök, mert lényegében nekem is. Elmentem két volt (egy ált. és egy gimis) osztálytárssal bulizni Morissons 2-be, és képzeljétek el a metróaluljáróban betalált két csuttrészeg fiatal lány. Kiderültek, hogy 14, illetve 15 évesek. De nagyon durvák voltak. Mint két miss picsa. Idősebbeknek néztek ki nélunk is, a 19-20 éves fejünkkel. Aztán leszálltunk a nyugatinál, és az egyik csak elhányta magát... na, mondom, f@sza! xD Guszti volt... :-S

Aztán beártünk a buliba, és ott meg végigénekeltük az estét. A karaoke résznél voltunk, szóval tök zsilett volt. :D De hamar el kellett jönnünk, mert 1. fárad voltam, 2. Kittinek (ált. osztálytársamnak) hamarabb haza kellett érnie, mint 4 óra, szóval olyan kettő után kicsive elhúztuk a csíkot Nórit (gimis exoszt.társamat) meg ott hagytuk, mert ő meg még nem akart jönni... :-S Remélem, jól van! Nem írt, mikor hazaért, pedig direkt kértem... :-S

Na, mindegy. Ma meg kritikákat gyártottam, ugye az EKLE-teszthez, és egy darazsat üldözök kb. egy órája... itt szemtelenkedik nekem... :@

Nos. Most ennyi lenne. :) Nem zaklatok senkit. :-P

Pusszancs mindenkinek! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 10:28 
Betűmániákus

Nara írta:
Sziasztok!

Látom, Shanon nem csak nekem volt király szombatom! :D:D:D Én annak örültem nagyon, h még nem divat az emberekbe GPSt ültetni :-P Ugyanis akkor tegnap nagy gázban lettem volna. Mindenesetre a tilosban a legjobb mászkálni...
Én röviden kint rohangásztam este 10ig 50 kmre attól a helytől, ahol lennem kellett volna, megismertem egy csomó tök jó fej emberkét (de sajnos csak a barmok laknak közel hozzám) és konfliktusba keveredtem néhány hülye ellenőrrel :D:D

Juuuj! Egy ellenőrrel?? :D
Én mostantól még jobban imádom a szüreti napokat... :roll: 8->
Bááár, ami igaz, az igaz: egy rakás olyan emberke is volt, akik ismerik anyámékat... de azok közelébe nem igazán mentem, nehogy... tudjátok: jelentenek az ősöknek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 10:22 
Írópalánta

Sziasztok!

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 10:08 
Írópalánta

Luna Aurora írta:
Maya Silver írta:
Egyébként kisördög ide vagy oda, azért igazad van Nara a jöttmentekkel :twisted:

nem, nincsen

akárhonnan is nézzük, ez egy nyílt fórum, ahol a spec topicok ellenére nem léteznek illetéktelenek és jöttmentek :roll: arra van a köremail és az msn

ezt kérlek tartsátok szem előtt

Bocsi, de asszem félreértettük egymást. Nem ellenségeskedni akartam, csak mondtam h tök jó h végre nem téveszt meg másokat a topic neve. Szóval nem a látogatók zavartak :roll:

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 27 (vasárnap), 9:21 
Betűmániákus

kykyke írta:
Írtam a főhadiszállásra... remélem, nem lesznek dühösek vagy ilyesmi... :)

Rendben, akkor viszlát, Shanon!

Örülök ám! :-* :-*
Akkor bele is kezdenék a mesélésbe... Már ha valaki egyáltalán kiváncsi rá... :roll: Mert a tegnapi délutánom aztán eseménydús volt... :lol: Először is, már nem tom, hogy mikor indultam el, de elhúztam Sárihoz, ahol ott volt a másik legjobb bnőm, Noémi is. Jól kitraccsoltuk magunkat, majd elmentünk a buszállomásra, mert jött Noémi egyik osztálytársa, egyben bnője, Ramóna... Aztán mentünk nézelődtünk, találkoztunk egy rakás bnővel, régi haverral... És jött Robi - Sári barátja, aki kitalálta, hogy menjünk frizbizni meg bumerángozni a ki a majorba... ami tőlünk nincs messze, de központtól igen, mert ugye ott volt a mulatság... De semmi gond, kimásztunk a világvégére frizbizni... 8-| Annyit értem el, hogy kilyukadt a kedvenc hopizoknim... meg annyit szaladgáltam a h*lye frizbi után, hogy csak na... Valamint közben beszélgettem egy pasassal, akit most láttam életemben másodszor, de már most annyi a közös téma, hogy szerintem még ma is folytatjuk a csevejt... :lol:
Aztán rájöttünk, hogy hány óra, és olyan iramban kezdtünk el szaladni vissza központba, hogy csak na, mert Edda koncert volt, és jött az a barátnőnk, akihez mentünk volna a nyáron... Néhány perc késéssel azért ott voltunk, körbe vezettük őket, beszélgettünk, aztán ők behúztak a koncertne, mi meg go-go inni... Szuper volt, és totál fölvidultam. Elillant a depim, valahova nagyon messzire - gondolom helyet cserél a jókedvemmel, és bekerült a süllyesztőbe. :roll: :D
Tehát, bejelentem: Shanon hivatalosan is visszatért... már akit érdekel. :wink:
És talán az a fő oka, hogy eddig nem láttam a fától az erdőt... most pedig kivágták előlem a fát... Egész pontsan valamikor tegnap frizbizés közben. Azóta áldom a Nagyérdeműt, hogy csinált egy Ádámot, majd aztán minket... :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 13:43 
Könyvmoly

Írtam a főhadiszállásra... remélem, nem lesznek dühösek vagy ilyesmi... :)

Rendben, akkor viszlát, Shanon!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 13:41 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jaj, de aranyos vagy, Sancikám! :) Most tudod, hogy megnyugtattál? *huhh* Akkor megpróbálkozom vele... veszteni valóm nincsen... :)
Köszönöm széééépen! (L)

Fölösleges volt aggódnod... :) >:D<

Na, léptem!
Holnap írok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 13:37 
Könyvmoly

Jaj, de aranyos vagy, Sancikám! :) Most tudod, hogy megnyugtattál? *huhh* Akkor megpróbálkozom vele... veszteni valóm nincsen... :)
Köszönöm széééépen! (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 13:20 
Betűmániákus

kykyke írta:
Shanon! Én, Shanonom! :) Segíts nekem, kérlek! Már olyan régóta szemezgetek az EKLE-dologgal, de eddig nem mertem lépni az ügy érdekében. Szeretném megkérdezni tőled, hogy szerinted van-e nekem esélyem, hogy bekerüljek a tagok közé, vagy ne is álmodjak róla? Mert az igazat megvallva én nagyon szeretnék bekerülni, de azért nagyon félek is... :'( :( És mivel te tag vagy, talán tudnál nekem segíteni. Segítesz? :)

De jóóó >:D< >:D<
Természetesen lehet jelentkezni bárkinek. Most szerintem éppen jól jönne valaki, mert ebben a hónapban... hááát, részemről egy árva EKLE-kritika se távozott.... :? Nincs inspiráció... tudod: sz*r hangulat... :roll:
Annyiból áll az egész mizéria, hogy szépen írsz egy hsz-t a főhadiszállásra, hogy küldjenek törit, amit próba-kritizálhatsz. :wink: Ha elolvassák, megbeszélik és értesítenek a tagságról. :wink:
Szerintem nyugodtan próbálkozz meg vele, én jó ötletnek tartom. :) Plusz, ha még figyelembe veszem a méteres kritikáidat, akkor nyert ügyed van. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 13:11 
Könyvmoly

Shanon! Én, Shanonom! :) Segíts nekem, kérlek! Már olyan régóta szemezgetek az EKLE-dologgal, de eddig nem mertem lépni az ügy érdekében. Szeretném megkérdezni tőled, hogy szerinted van-e nekem esélyem, hogy bekerüljek a tagok közé, vagy ne is álmodjak róla? Mert az igazat megvallva én nagyon szeretnék bekerülni, de azért nagyon félek is... :'( :( És mivel te tag vagy, talán tudnál nekem segíteni. Segítesz? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 13:00 
Könyvmoly

Ó, jaj! Tényleg... meg volt a 300. hszem! :D :D Jaj, de jó... lassan mostmár léphetnék az új szintre... xD :-P

Nem baj, hogy nem vidítasz fel senkit, én sem szoktam... :D Nem is azért írogatunk, hanem mert szeressük egymást! :) Szóval, ne légy letargikus! :)

Végül, Maya megérkezett nekem... :-O Zsííír, már olvastam is! :D Válaszolok is rá! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 11:54 
Betűmániákus

Jóóó, akkor nem rontom... de nem is vidítok föl senkit, szóval mindegy... :roll:
Én most ettem, aztán meg irkálok egy kevéske leckét, majd húzok... :lol:
Kyky, én is a felettébb megtisztelő "zöldségpucolói" posztot töltöm be, szóval nem vagy egyedül... ;)
Kyky! Különben gratulálok a 300. hszedhez <:-P >:D<
Maya, nekem se akarja küldözgetni a leveleimet... mármint ugye a rendszer. Félúton elveszik valahol az éterben... ;;) És nem az első alkalom volt... Az a legszuperebb az egészben, hogy majdnem mindig csatolok is valamit az aktuális mélhez.... Borzasztó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 11:48 
Könyvmoly

Köszönjük szépen a gratulációt, Darkesz, és nem, nem kevés! :)

Shanon! Nem rontod a levegőt! NE beszélj marhaságokat, mert lesz ne mulass! :D :-P
Oké, Maycsikám, szurkolok neked! :) A Leveledet nem kaptam meg... :-O Sajnos... előbb (kb. egy perce) néztem a postafiókomat, és semmi... :-S Szóval, lehet, hogy a technika megint kifogott rajtunk... :-S Sebaj! Majd elküldöd máskor. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 11:00 
Szárnybontogató

Gratulálok! Tudom, hogy ez kevés, de gratulálok a topikhoz! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 10:56 
Írópalánta

Bocsánat, visszavonom. :)

Engem nem zavarnak különösebben (és nem is fogadtam őket ellenségesen szerintem), de azért mégiscsak jobb így, hogy legalább van sejtésük róla, hogy merrefelé járnak. És így legalább nem lepődnek meg, hogy mi már ismerjük egymást. :)

KyKym, az ölelést még elfogadom, de utána már el is tűnök. Szurkolj, hogy jó napom legyen! :x

Későbbi szerkesztés! : KyKy, küldtem válaszbaglyot, remélem, megérkezett... Mostanában ugynis ellenem van a technika, valamiféle önykényes szelektálás alapján a levleimnek kb egyharmadát küldi csak el. X-(

:-*

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Maya Silver 2009 szeptember 26 (szombat), 11:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 10:44 
Betűmániákus

Napsugaras jóregg...délelőtött :)
Most értem haza :roll:

Ésss... elnézést... :oops: :oops: "Kissé" elragadtattuk magunkat. :oops: :oops:

Ma kevesebbet leszek, meg úgy a következő hónapban is... :| Legalább majd nem rontom a hangulatot... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 10:43 
Könyvmoly

Verőfényes szépjóreggelt! :D

Olyan boldog vagy, lányok, hogy... 8-> Szívem szerint mindenkit keblemre ölelnék, és jelen esetben - mivelhogy az ő kritiája okozta ezt a vidám reggelt/délelőttöt -, Maya lenne az első helyen. :D

Ó, Luna, természetesen tiszteletben tartjuk, hogy ez a topik sem csak a miénk, és én személy szerint nem is hisztikéztem, ha valaki írt. :D Az a kemény 1-2 ember... xD

Jaj, lányok! Olyan szép rendet csináltam, hogy csillog-villog az egész szobám, mint a tücsök valaga! :D Büszke vagyok magamra. Eközben teljes hangerőn hallgattam a Rómeó és Júliát, és természetesen halálra énekelte magam... xD

Na, hát, nem zaklatok senkit, szerintem megyek dvdzni, vagy valamit csinálni. :D Most jött be anya, szóval, hát lőttek a szabadprogramnak... :-S Mehetek neki segíteni... -.- Ami abból áll, hogy minden zöldséget velem pucoltat meg, engem küld, hogy "hozzál ezt, hozzál azt". Ne, ez az igazi főzés, mi? :-S :evil:

Mindegy is! :)

Jók legyetek!

K

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 10:18 
Billentyűzetgyilkos

Maya Silver írta:
Egyébként kisördög ide vagy oda, azért igazad van Nara a jöttmentekkel :twisted:

nem, nincsen

akárhonnan is nézzük, ez egy nyílt fórum, ahol a spec topicok ellenére nem léteznek illetéktelenek és jöttmentek :roll: arra van a köremail és az msn

ezt kérlek tartsátok szem előtt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 20:08 
Betűmániákus

Szia Maya! :D
Öhm... hát igen... Végül is maga a topic neve volt mérvadó, nem a tartalma. De most van ez, és örülünk... :x <:-P *éljen Luciatus*
Viszont Ailának lesz mit visszaolvasni, ha képben akar maradni... @-) Vagy majd írunk neki egy gyors-friss összefoglalót... :lol:
De én is lépek, mert már nem sokat látok... (:|

Holnap még leszek valamennyit, jövő héttől meg délutános leszek, tehát még jobban csökken az ittlétem... :-S

Szép álmokat! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 20:04 
Írópalánta

*nagyollóval a kezében jön szalagotvágni*

Nnna, csajok, én ezennel elnyiszáltam a magam szalagrészét. :D

Már csak Aila hiánycikk. :)

Ó, KyKy, a legszívesebb szívesen, és nyugi, egész hétvégéd van válaszolni. :x :)

Luciatus, köszönjük szépen!

Shanon, Nara, ti aztán nem tétlenkedtetek! :-O :-D Naggyon helyes, szépen birtokba vettük a hajót. :D

Mindenkinek jóóó és vidám hétvégét!!! :D Ollé-ollé-ollé! :D
Én kb alig leszek itthon, amikor meg igen, akkor várhatólag hullafáradtan, és hétfői leckét csinálok, úgyhogy ne nagyon számítsatok rám.
De majd utána. :)

Na pusszka!
:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 20:00 
Betűmániákus

Naaa, jóóó, akkor én is lelövöm a poént: az én családomban is van két informatikus/programozó... :-) meg jómagam is tanultam néhány évig infót, dehát... engem a már lentebb említettek érdekelnek, a többivel pedig nem törődök igazából...
Valamint látom, hogy Maya fent van... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:58 
Könyvmoly

Sziasztok! :D :)

Nara, téged ennyire zavartak a látogatók? :) Engem nem, és ha kicsit csacsogibbak lettek volna, akkor még jó is lett volna a dolog, de hát... :)

Shanon, köszönöm szépen, hogy elküldöd, annyira aranyos és segítőkész vagy, te lány! :)

Maya már halad! Hagyott nálam lenyomatot, hogy olvasta a fejimet, és már a saját kritexeire is visszaválaszolt, talán holnap már idáig is eljut. Ailanáról semmit sem tudok, eltűnt... gondolom, megint belemerült a valóvilágba... Pedig mi is valóságósak vagyunk... :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:57 
Írópalánta

Hát ja, ez logikusan hangzik... Mármint a névváltoztatás

A gépekről csak annyit, h én nem tudom magam ilyen könnyen kimenteni ezalól, két informatikus szülővel :D

Am nem hiszem h még ma meg fognak jelenni... Bocsi a sok baromságért, amit itt összehordok, csak már kissé fáradt vok (:| Lehet h elteszem magam holnapra...

Pussza és jó éccakát! :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:49 
Betűmániákus

Nara írta:
:D Bocsesz, előbújt belőlem a kisördög :twisted: :D Basszus a gépem órája teljesen hülye... Vagy lehet h 12 órásra állítódott át? Nem tom, de amióta elromlott és aám megcsinálta, állandóan hülyeségket ír ki :roll:

Nem tom. Nem értek annyira a gépekhez... Legyenek rajta alapvető programok meg net, és akkor tovább nem érdekel... :roll: :D
Hááát, igen... vannak előnyei a névre szóló topicoknak is, dehát Istenem! Ha van téma, akkor be lehet pofizni... :lol:
Luciatus különben azért nem az Ismerkedőt dumáltatta és neveztette át az adminokkal, mert az ismerkedő ismizésre való, és aki akarja, az nyugodtan kézbe veheti a szolgáltatásait...pontosabban igénybe veheti... :roll: Így kaptunk egy kevésbé használtabb topicot :)

Amúgy meg tűkön ülve várjuk a többi tagot! ;;)
Jelentkezzetek! /:)
Aztán sokat kell majd visszaolvasni! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:44 
Írópalánta

:D Bocsesz, előbújt belőlem a kisördög :twisted: :D Basszus a gépem órája teljesen hülye... Vagy lehet h 12 órásra állítódott át? Nem tom, de amióta elromlott és aám megcsinálta, állandóan hülyeségket ír ki :roll:

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:23 
Betűmániákus

Minden jött-ment?? :|N :-$ Ejnye-bejnye...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:16 
Írópalánta

Szia Kyky!

Ja, tök jó, így legalább nem fog betévedni minde jöttment... Nem mintha nem fogadnék én mindenkit barátságosan, csak hát tudjátok... :-Ą A kis álszent :oops:

Én is jó filmezést kívánok :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 19:04 
Betűmániákus

Szia Kyky! >:D<
Megpróbálom, hátha elmegy, de nem jósolok neki elolvasható jövőt... :?
Hát, igen. Khm. Hátha valamit segít majd... :-S
És jó filmezést!

:x :x

Ohh, és mellesleg: "A Világ két úrnőjének topicja" volt az előző neve

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:58 
Könyvmoly

Ó, sziasztok KASMÍROK! :D

Hát kaptunk topikot? :'''''''''')

De örülök a kykyke! :D

Shanon, ugyan késve, de itt vagyok, és vághatjuk a szalag egy kis részét... ha megjönnek a többiek, már a többit is! :D

Annyira jó, hogy van külön topikunk, nem? :D Én örülök... :D

Köszönjük széééépen Luciatus, meg annak az adminnak is, aki elintézte ezt nekünk! :D Mi volt ennek a topiknak a neve, míg át nem lett nevezve? :) Furdal a kíváncsiság... :oops:

Amúgy Shanon, Nara, mindkettőtöknek kellemes hétvégét kívánok, én nekem szerintem egy elég lightos, laza htvm lesz, sok-sok dvdvel. Ma megnéztem megint A hazafit (tudom, hogy most ment a tv-ben előző htvn, de mivel én wellnesseztem, nem láttam... :-P), holnap jön a Rettenthetetlen (csak, hogy maradjunk Melnél... :-P), aztán meg a Csodacsibe (jaj, hogy mennyire imádom!), és végül vagy a Holiday, vagy Az operaház fantomja. :D De lehet, hogy a Mindenütt nő lesz... hmm... micsoda dilemmák! :D

Maya, a véleményedet kööööszönöm, te... megsírattam, ilyen jól még sosem esett semmi, érted? Hihetetlenül köszönöm, de ma már olyan fáradt vagyok, hogy csak holnap tudok érdemben ehhez fogható választ írni... (L) Annyira szeretlek, hogy csak na! köszönöm, hogy ilyen széppé varázsoltad az estémet pár csodás és hízelgő szóval! (L)

Na, csajok! Én most távozom a fedélzetről. :)

Pusszancs

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:51 
Írópalánta

Bár lehet h inkább most kihagyom ezt az élményt... :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:50 
Írópalánta

Ja, hát ha szüret lesz, az más! :D Hát akkor hajrá... Egy kis alkohol után tutira szebbnek fogod látni a dolgokat ;) A többi ok is elég meggyőző :D

Bocsi, nekem mennem kell, mert rángatnak el családi TV-zésre :roll: Pfff...

Akkor jó szórakozást a szüreten :D

Pusszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:46 
Betűmániákus

Óóóó, hát akkor tessék noszogatni a drága bnőt :D
Esetemben pedig, egy ok, hétvége, kettő, hogy Szüreti napok lesznek/vannak a hétvégén, ami már egy eléggé régóta tartó hagyomány nálunk a falunkban :roll: , valamint most kivételesen okom is van arra, hogy magamra terítsem egy kis időre a delíriumos lepelt, ami már egy ideje porosodik a szekrényemben... :roll: Meg jövő héttől délutános leszek, és nem kell annyira korán kelnem... :wink: :wink:
Öhm... nagyjából ennyi.
De a jó kedvem valahol a föld alatt tartózkodik egy ideje...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:39 
Írópalánta

shanon widow írta:
Kösz a javaslatokat, Drága vagy... de perpill egyik kedvencem se frissült... Inspirációm meg nincs ahhoz, hogy új töribe kezdjek, vagy ahhoz, hogy egyáltalán bármit is olvassak... :-< Félek, hogy csak leszúrnám az illetőt a kötözködős kritikámmal... :D Most inkább hanyagolnám az ilyesmit :roll:
Ohh, hát akkor jó. Örülök, hogy jó kedved van :) Remélem, hogy nem rontottam le a hangulatot... :oops:
És igen. Hétvége. Ez némileg engem is vigasztal. :lol: Shanon kicsit illuminált állapotban fog lenni, de nembaj... :g

:D Milyen nagylelkű vagy... Én ilyenkor inkább megpróbálom lefogni magam, és nem írni kritiket :)

Dehogy rontottad! :D Ezaz optimizmus! Hétévge, meg minden... :lol:
Tényleg? ;;) Akkor biztosan fel fogsz vidulni nem? :-P

Én még nem tudom, mennyire leszek hülye a hétvégén. Ez attól függ, bnőmnek éppen mennyi kedve lesz tilosban járni... Nekem mindenesetre most nagyon van kedvem hozzá ;;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:14 
Betűmániákus

Kösz a javaslatokat, Drága vagy... de perpill egyik kedvencem se frissült... Inspirációm meg nincs ahhoz, hogy új töribe kezdjek, vagy ahhoz, hogy egyáltalán bármit is olvassak... :-< Félek, hogy csak leszúrnám az illetőt a kötözködős kritikámmal... :D Most inkább hanyagolnám az ilyesmit :roll:
Ohh, hát akkor jó. Örülök, hogy jó kedved van :) Remélem, hogy nem rontottam le a hangulatot... :oops:
És igen. Hétvége. Ez némileg engem is vigasztal. :lol: Shanon kicsit illuminált állapotban fog lenni, de nembaj... :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 17:50 
Írópalánta

Ja! Akkor jobb kedvet kívánok neked. Én most sikeresen kijutottam a mélypontról...

Nem tudom, de ma, amikor hazaértem, tök jó kedvem volt. Talán azért, mert most a tankönyvek miatt az egész németcsoport tök hálás volt nekem, és ez azért jó érzés :D (Mert én vettem meg majdnem az egész csoport könyvét, mert egyben olcsóbb volt, nekem meg csak előtte be kellett szednem a pénzt...)

Vagy azért, mert rájöttem,h bekövetkezett az, amit úgy éreztem, már nem lehetséges: kezdem megszeretni a törit...

Vagy a tesiórai métázás tette, vagy h hétvége lesz, nem tom, mindenesetre jó kis napom volt :D

Te pedig sztem olvasgass vmi vidámat, hátha eltereli a problémáidróla figyelmet ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra