Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 10:39

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 16:36 
Betűmániákus

Rocky írta:
Szia!

Köszönöm, hogy ilyen készséges voltál, és válaszoltál minden egyes kérdésemre. Remélem nem voltam túl idegörlő...
Elmondhatom, hogy most már teljesen világos minden, és még jobban tetszik a ti kis világotok! :)

Hmm... Hát azt hiszem az M betű Mayát jelöli, nemde? :) Amúgy tényleg nagyon ötletes!

Az imádat nagyon is látszik, és a hangulatingadozásban a barátok mindig segítenek (ááá, nem saját tapasztalatból beszélek, dehogyis... :) , úgyhogy szerencséd/szerencsétek van egymással!

Még egyszer köszönöm, hogy szakítottál rám időt, és válaszoltál! * hálás mosolyt küld feléd* :)

De de de. Pontosan Mayát jelöli, csak szerkesztettem, meg minden ökörség, és rossz helyre írtam, de már javítottam. :#-) :)
És máskor is nagyon szívesen válaszolok a fölmerülő kérdésekre. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 16:16 
Tollforgató

Szia!

Köszönöm, hogy ilyen készséges voltál, és válaszoltál minden egyes kérdésemre. Remélem nem voltam túl idegörlő...
Elmondhatom, hogy most már teljesen világos minden, és még jobban tetszik a ti kis világotok! :)

Hmm... Hát azt hiszem az M betű Mayát jelöli, nemde? :) Amúgy tényleg nagyon ötletes!

Az imádat nagyon is látszik, és a hangulatingadozásban a barátok mindig segítenek (ááá, nem saját tapasztalatból beszélek, dehogyis... :) , úgyhogy szerencséd/szerencsétek van egymással!

Még egyszer köszönöm, hogy szakítottál rám időt, és válaszoltál! * hálás mosolyt küld feléd* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 12:11 
Betűmániákus

Rocky írta:
Sziasztok!

Jöttem egy kicsit zavarkolódni, remélem nem bánjátok... :oops:
A Kasmír - fedélzetet először Maya kritikáinál ,,láttam", (bár akkor még nem tudtam mire vélni), de most Kykynek hála itt vagyok, és már a topicba írhatok, amihez természetesen gratulálok!

Először is lenne pár kérdésem: Hogy jött létre? Kinek az ötlete volt? Na és a nevet hogy találtátok ki?

Másrészről pedig visszaolvastam egy-két hozzászólásotokat, és bevallom őszintén kicsit irigykedem is, mert szerintem nagyon jó kis társaság vagytok, tényleg nagyon szimpatikus mindenki itt. :) Már előtte is ismertétek egymást, vagy Merengőről jött az ismertség?

Na jó, befejezem ám... ( kicsit túl sokat fecsegek ). Előre is köszönöm, ha valaki lesz olyan aranyos, és megválaszolja a kérdéseimet. :)

Puszi: Rocky :)

Sziaaa! :)
Jelenleg csak én tudok szolgálatodra lenni, mert a Drága Tagok még hétvégén se nagyon járnak erre, pedig igazán jó lenne... ;;) De mindegy... :roll:

Öhm...
Először is kösz a dicséretet!*dagad a mája... meg a májuk* :D :D És kösz a gratut is!
Hogy hogy is jöttünk létre vagy össze???
Hááát, egyszer volt, hol, nem volt... Na jó. Igazából elkezdtük olvasni egymás műveit, aztán elkezdtünk Fórumozni. Ezután nyitottak ficblogot, de csúúúúnyán teleoffoltuk a magánéletünk darabkáival, és ránk lett szólva... Ott meg is álltunk és privát üzikkel kezdtük bombázni egymást, de hamar rájöttünk, hogy nem valami jövedelmező, mert azt nem látja az összes "tag". Aztán intézkedtem, és elkaptuk az "Ismerkedő"t, de oda túl sok emberke járt, így nem igazán tudtunk érvényesülni... végül hála Luciatusnak, kaptuk ezt a gyöngyszemet, és itt tudunk dumálni meg minden. :) :)

És hogy honnan a nevünk??
Asszem Ailanatól indult az egész. Ő találta ki, hogy legyünk KASMÍRok... Mert minden tag - najó, majdnem minden tag - nevének kezdőbetűje szerepel benne. Mármint a nicknevünké.
K - Kykyke
A - Ailana
S - Shanon
M- Maya
Í - halványlila gőzöm sincs...
R - ???
És ugye időközben jött Nara is :lol:

Asszem ennyi.
De most sincs sehol senki. Kyky nagyszülő-látogat..., Ailaáék néha kuksiznak be, mert időhiányuk van, én meg nem inkább nem floolok. Úgyhogy szegény topic csak lélegeztetőgépen üzemel...*mesimizza és paskolja a KASMÍR-fedélzet falait* :-<

Asszem röviden és tömören ennyi.
Jajj, meg még annyit, hogy imádjuk egymást... asszem :D De én hajamos vagyok az agyukra menni az örökös hangulat ingadozásaimmal... :)) Szegények...
És igen, ha nem lenne a Meri, akkor asszem bajban lennénk....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 október 04 (vasárnap), 16:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 11:52 
Tollforgató

Sziasztok!

Jöttem egy kicsit zavarkolódni, remélem nem bánjátok... :oops:
A Kasmír - fedélzetet először Maya kritikáinál ,,láttam", (bár akkor még nem tudtam mire vélni), de most Kykynek hála itt vagyok, és már a topicba írhatok, amihez természetesen gratulálok!

Először is lenne pár kérdésem: Hogy jött létre? Kinek az ötlete volt? Na és a nevet hogy találtátok ki?

Másrészről pedig visszaolvastam egy-két hozzászólásotokat, és bevallom őszintén kicsit irigykedem is, mert szerintem nagyon jó kis társaság vagytok, tényleg nagyon szimpatikus mindenki itt. :) Már előtte is ismertétek egymást, vagy Merengőről jött az ismertség?

Na jó, befejezem ám... ( kicsit túl sokat fecsegek ). Előre is köszönöm, ha valaki lesz olyan aranyos, és megválaszolja a kérdéseimet. :)

Puszi: Rocky :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 20:40 
Betűmániákus

Sziasztoook!
Öhm... én is nagyon szeretem a pillangókat... a kedvenceim... vagyis csak a kék. Lásd az avimat :x Engem itthon erről ismernek fel. Így asszociálnak rám. Ha a barátaim meglátnak egyet, akkor én jutok eszükbe...
Hááát, hogy mikor vagyok??? Reggel illetve este. Délután suliban vagyok, infóm meg nincs. :roll:
Hűűűhhha... ma annyi minden történt velem, hogy le se tudom írni... :lol: Aki kiváncsi annak megpróbálhatom összeszedni a gondolataimat :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 17:53 
Írópalánta

Sziasztok!

A nagyszülős témához annyit fűznék hozzá, hogy nálam nagyon vegyes a helyzet. Ugyanis apai ágon nagyszüleim tényleg tündériek, aranyosak (bár mondjuk inkább meghagyom őket abban a tudatban, h még mindig olyan jó kislány vok mint 5 évvel ezelőtt), bár néha kicsit engem is zavar ez a folyotonos követelődzés, h meséljek. Mondjuk ezért tényleg nem szólhatom le őket, mert végülis elég ritkán látnak, de általában ők is tudnak néha mesélni érdekesebb történeteket. Anyai ágon viszont valami katasztrófa. Ott már sajnos csak a nagymamám él, és nem akarok nagyon gonosznak tűnni, de az egy elviselhetetlen egy nő. Csak magával foglalkozik, de komolyan, és tudom, h nem kéne így beszélnem a nagyanyámról, de neki, amikor megszülettem pl fontosabb volt h egy szemölcs szerű szart leszedessen az arcáról, mint h eljöjjön és megnézzen.
Plusz mindig ő adja nekem a lehasznált cuccait, és azt hiszi hordani fogom őket. Ezen kívül, ha találkozunk, be nem áll a szája, de csak magáról beszél és mindig van nála vmi kacat, amit éppen ránksóz. Szóval képzelketitek a családi összejöveteleket. :roll:

Bár mostanság szomszédügyileg sem állunk túl fényesen... Ugyanis a szomszéd pasinak van két kutyája, akik angyon aranyosak lennének, az egyikel még haverkodtam is, mielőtt befogadta volna (nekem nem engedték a szüleim, nehogy egy szőrösszívű dögnek tartsatok, amiért nem én fogadtam be). Viszont amióta nála vannak, egyszerűen megkergültek. Lehet h pszichopata a csávó :-S Mindenesetre alig lehet aludni az ugatásuktól, és tök agresszívek lettek. Ja, és nincsenek előítéleteim, de szerintem buzi... khm... homoszexuális. Mivel még az anyján kívül csak pasikat láttunk nála :-P

Na, csak ennyit az én uncsi storyaimból :D

Puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 17:01 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:-)

Nem, KyKym, nem a szemedre vetettem, félre ne értsd, egyszerűen csak nálunk is hasonló a helyzet, úgyhogy megértelek. Viszont olyan rosszul szoktam érezni magam, ha unott képpel megyek - hát igen, a lelkiismeret. Szép ha van, de sokszor csak púp a hátamon... :?
Engem mindig az utazás demoralizál leginkább, ettől egyszerűen kifekszem. Ha nem lenne könyv meg zene, bele is halnék. Kismillió busz, vonat, átszállás... aztán mikor hazafelé jövünk esténénk és közledünk a jó öreg kerületünkhöz, már süt az emberek arcáról az értelem... Gondolom, senkinek sem kell bemutatni, hogy az esti/éjszakai metró és villamosközönségre gondolok. Azt pedig már nem is mondom, hogy az egész hétvégémnek annyi... :-(
Szóval értem én, még a nagymamás beszélgetéseket is, nálunk is hasonló, csak hát attól mégis a nagyszüleim.

Uhh, a szomszédság, a kedvenceim! :? Csupa egyéniség! XD Az egyik trombitálni tanul, a másik képtelen megnevelni a gyerekeit, a harmadiknak ronda malac-kutyája volt (azok már elköltöztek :-D), aztán van még a környék krémje, akik a legkülönfélébb időpontokban jelennek meg részegen kúrjászni és énekelni, zenélni, stb. Élmény, komolyan mondom. Főleg, mikor tételt tanulnék... :?

Köszi szépen, Aryanna, én is már perverzen szeretem a szép pillangókat (szinte az egyetlen rovar, amit hajlandó vagyok elviselni).
Már mondani akartam, hogy a te Dracod pedig... :oops: :-D Nem hiába szerettem régen annyira a D/Hr sztorikat! :-)

Shanon, már kérdezni akartam, te hol netezel? Csak mert láttam, hogy a nap legkülönfélébb időpntjaiban érkeznek a hsz-aid. Szünetekben? És órák előtt??

Honi a aloha mindenkinek!

:-* >:D<

Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 12:40 
Sztorihajhász

kykyke írta:
Aryana! :) Ha gondolod, nekem van otthon egy pár pillangós avatarom. :) Szépek azok is. :) Naaa, érdekel? :-P

ilyen ajánlatra nem lehet nemet mondani :D
természetesen érdekel :D
e-mail-on el tudod küldeni, vagy ha van msned, akkor azon?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 11:36 
Könyvmoly

Aryana! :) Ha gondolod, nekem van otthon egy pár pillangós avatarom. :) Szépek azok is. :) Naaa, érdekel? :-P

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 11:15 
Sztorihajhász

*bepof*

Ailana nagyon szépséges az avád :)
*pillangófangöl*
Shanon a tied is tetszik
pillangók forewör :x

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 9:32 
Könyvmoly

:D Akkor nem csak én vagyok megáldva a rendes, kedves, szerethető szomszédokkal... xD :D Helyes! :D

A nagyszülős sztori engem érdekel, Shanon, engem nem untatsz. Nálunk mondjuk ilyen kivételezés nincsen, bár nem is lehetne. unokatesómék nagy ívben pottyantanak rájuk. Ott laknak velük szemben, mégis akkor jönnek át, ha mi itt vagyunk, és közösen ebédelünk. Szánalom... bezzeg az elfogadták, hogy fejenként 150 rugós ágyat kapjanak... :roll:
Mindegy...

Ú, gyerekek! Olyan ihletet kaptam! :D Képzeljétek! Olvastam angol neveket, és abban találtam olyan jókat, hogy huhh! Meg én is keratívoskodtam, összeszedtem a regényalapanyagokat, és most írom az első fejezetemet, de csak jönnek és jönnek a mondatok! :D Boldogságos vagyok, szóval megyek is vissza írni! :D (A munka helyett... :-P)

Pusszantok mindenkit! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 9:11 
Betűmániákus

Szép napot! :)
Most értem haza, mert elmentünk kiváltani a hónapos jegyemet októberre. Tanulnom kivételesen nem kell, csak olvasni egy pettyet... De hamarosan mennem is kell... :?
Kyky, én se nagyon szeretek ilyen nagyszülős rutinlátogatásokra menni... :-S Jó, igaz, hogy itt laknak a közvetlen közelükben meg minden... de nem sok időm van átmenni...általában vasárnaponként rendezek ilyesmit, de persze nem mindegyiken. Tudjátok, eléggé nehéz lenne elmagyaráznom, hogy milyen is a helyzet. Valójában egyik oldalról se felelünk meg: apu anyja az unokatesóimat isteníti, mert tovább viszik a nevet, holott még az elemit se fejezték be... Anyám anyja szintén a másik unokatesóimat szereti jobban, de azok meg le se... Én meg inkább mellőzöm a kioktatásokat a kontyról, szoknyáról, legényekről és férjhez menésről... :roll: Igen, régimódiak, de ez nem hatalmazza föl őket arra, hogy minden lehetséges módon tőrrel dobáljanak... Na, jó. Nem untatok senkit...

Inkább
Annyira be vagyok pörögve, hogy az már nem normális... na jó, igazából sosem voltak rendesen otthon nálam, dehát... Legszívesebben ordítoznék...
Oh, szomszédság! Most jöttek nálunk is újak... ideköltöztek...és legalább 8 hiperaktív hangos gyerek itt "játszik" az utcában...de én orgiának nevezném... /:) És eléggé hátráltatnak a tanulásban...még a gondolataimat se hallom, de már a többi szomszéd intézkedett, szóval némileg lenyugodtak a kedélyek...Meg vagyunk áldva... 8-|

Na, pusssiii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 6:58 
Könyvmoly

Jó reggelt! :)

Aila, miért baj, hogy én nem szeretek lejárni a nagyszüleimhez? :shock: Mármint... neked miért baj? :D Nem konkrétan az utazással van a bajom, azt szeretem. Olvasok, zenét hallgatok, stb. Nem az a problémám, hanem, hogy egész hétvégén nem tudok semmit sem csinálni. Egyébként meg nem írtam le a mamiékat, mert szeretem, imádom őket, de azt ők is nagyon jól tudják, hogy nem varáhatnák el egy (lassan) húsz éves lánytól, hogy három napot be legyen zárva egy házba. Ja, és mama megkért engem, hogy ne olvassak, hanem vele beszélgessek a hétvégén... ami abból áll, hogy én mesélek, ő meg nem reagál rá semmit. Vagy azt hajtogatja, hogy "legyetek jó testvérek!".
Mindegy... a lényeg, hogy nem leírtam őket!
De erről úgy emlékszem, meséltem neked már az e-kisregényünk egyikében is... tényleg! Ne is számítsak már a válaszodra? Konkrétan én tegnap olvastam el a levelemet, amit küldtem neked anno, és elég sok minden már elavult... :-S Mindegy...

Mennyországod visszatér? Az mit takar?

Nekem most perpill nincsen panaszáradatom, hacsak nem annyi, hogy mindjárt elalszok, olyan fáradt vagyok.
Tegnap kikészítettek a szomszédok. Átmentek egymáshoz, és természetesen, pont az ikerházunk másik felébe, ahol az udvar a mi ablakunk alatt van. Háromnegyed 11-től legalább hajnali kettőig az ő boszorkányos nevetésüket, vihogásukat, meg kiabálásukat hallgattam. Azt hittem, hogy átmegyek, és leszúrom őket egyesével. :@
Tapintatlan tuskók! Nem elég, hogy kora reggel, hétvégén kiengedik az ivadékaikat játsszani, ami náluk a sikítozásból, meg nyavajgásból áll, de mikor egyszer sátoroztunk a kert végében, beszóltak másnap apuéknak, hogy "hangoskodtunk". :@ Hülye, képmutató picsa! Most fogadtam meg, hogy jövő nyáron, olyan bulit rendezek, hogy egész hétvégén nem fognak aludni, az hót ziher! :@

No, szóval nálam ennyi. :D

Megyek dolgozni! :) Pusszancs mindenkinek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 19:47 
Betűmániákus

Sziasztooook!
Emberek... kipurcantam... I-) Ne haragudjatok, de semmi értelmes se jut eszembe...kiszívták a tartalékaimat is... :lol:
Szóval szép álmokat nektek. Holnap azért még jövök... :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 19:32 
Írópalánta

Sziastok!

Ja, ha az a baj, akkorp csatlakozom a panaszkodáshoz :) Majd, ha lesz időm :'(

Na puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 19:13 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok!:-)

Shanon, akkor én is jól félreérttetem a pasis (illetve nempasis) helyzetet... :oops: :wink:
Velem semmi extra nincs egyébként, válaszolva KyKy kérdésére.:-) Most is épp (milyen meglepő) a Forog a tánc (L) megy a fülemben - pontosabban a fülhallgatóban. Mindjárt megyek körmöt festeni.
Hírek azok nem igazán vannak. Holnap péntek és tánciii!:-D
Holnap után pedig a mennyországom tér vissza, bár sajnos csak limitáltan. De azért nagyon várom!!:-D

Jaj, KyKy, azért ne írd le ennyire a nagyszülőket.:-P Vagy legalább mond azt, hogy nem hozzájuk nem akarsz menni, csak utazni nem akarsz és távol lenni az otthoni dolgoktól. :wink:

Pussz mindenkinek!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 11:04 
Könyvmoly

jaj, de édes vagy! tényleg elolvastad a tesztemet? :) Pedig azt hittem, senki sem fogja olvasni... :D xD
Igen, tudtam, hogy az a jelentése, hogy hajnal, de azért köszönöm, aranyos vagy, hogy megírtad! :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 9:40 
Betűmániákus

Sziaa!
Ééértem. De majd jöttök :-* :)
Igen, sajnos nincs msn-em... De értesítelek, ha lesz. :lol: Amúgy szerkesztettem az előző hsz-emet. :roll:
Az egyik tatám még mielőtt megszülettem meghalt, a másik az '94 májusában, de nem volt rám kiváncsi, mert nem fiú lettem... /:) A mamámék meg... egyik mellettünk lakik, a másik meg a másik utcában... :lol:

Na, további szép napot mindenkinek*balra el* <):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 9:05 
Könyvmoly

Sziaa Shanci! :) (Így, egy h-val megtoldva már nem lehet fiúi becenévre reflektálni! :-P)

Igen, sajnos muszáj mennem... tudod, ők az anyukám szülei (mert apum anyuja meghalt, mikor én kicsi voltam, az apuja meg nem vállalta fel apát, mert gonosz bácsi! Egyébként, én László helyett Steingart Krisztina lettem volna. :-P), és Győr mellett egy faluban, Koroncón élnek. Aztán havonta egyszer szoktunk lejárni, de van (ritka alkalmak egyike), mikor megfűzhetem őket, hadd maradjak itthon. :) De ezt múlt hónapban eljátszottam, és ezért, meg mert anyu tesójának (az én keresztapámnak) a halála most lesz egy éves, kötelező mennem... :-S
Hááát... szomorú dolgok ezek.

Kicsi korunkban mi minden nyarat ott töltöttünk, és jó volt, mert unokatesómékkal eljátszogattunk, de azóta már felnőttünk, és a bungerek építése annyira nem kötne le... xD Ugyan a lány uncsitesómmal egy idős vagyok, és eljárhatnék vele bulizni (bár ő már felköltözött ide Pestre, szóval, lehet most nem is lesz otthon), de ahhoz sincsen mindig hangulatom... :-S Pluszban minig ott van életem nagy szerelme is, akárhányszor megyek velük partizni... :@

Mindegy, nem fárasztok senkit! :) Shanon! Neked nincsen amúgy msn-ed? Bár gondolom, nincsen... :( Pedig olyan jó lenne ott is dumálni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 6:55 
Betűmániákus

Szia Kyky! >:D<
Elutazooool?? És egész 7végén ott leszel?? :( Na, akkor megint pangani fog a topic... De kellenek ezek a látogatások. Én mikor kisebb voltam, imádtam a nagyimnál, mert ott mindent szabadott... mármint értitek. Nem voltak olyan éles határok húzva... Persze mindkét mamim közel lakik hozzánk, dehát... A tatáimat meg nem ismertem, mert idő előtt meghaltak... :-(
Amúgy ma is tanulás van betervezve, minő meglepetés! De gondoltam, kicsit relaxálok előtte.
A tegnapi napom különben egész tűrhetőre sikeredett :roll: Na, majd még fölnézek!
Addig is: :-* mindenkinek.

Szerk: Kyky! Olvastam azt a tesztet, amit kitöltöttél, és láttam, hogy ha kislányod lenne, Zora lenne. Kis apróság: a Zora szerb szó, jelentése hajnal. Csak gondoltam leírom :roll: De lehet, hogy tudod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 01 (csütörtök), 6:48 
Könyvmoly

Sziiiasztok! :)

Mi újság mindenkivel? :) Ú, Nara, te valamit erősen félreértelmeztél, mert épp az a bajunk, hogy nincs pasink. :) :((

Képzeljétek... holnap megyek le mamámékhoz, és nagyon rossz lesz, ugyanis nincsen internet... :(( Kb. kettőig még net közelben leszek, de aztán kicsi az esélye, hogy utána is. Szóval... majd hétfőn beszélhetek veletek újra... :(( Na, de ne szaladjunk ennyire előre! :) Még csak csütörtök van, szóval élvezzük, amíg csak lehet! :D

Kb. két percen belül aléltan zuhanok a klaviatúrára, de sebaj! :D Az álmosság nem győzedelmeskedhet! :D

Pusszantok mindenkit! (K) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 20:00 
Betűmániákus

Halika!
Nem Nara! Épp ez a tripp, hogy csak Maya pasizott be... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 19:53 
Írópalánta

Sziasztok!

Úgy látom, tényleg mindenki be van pasizva :) Nekem viszont, az összes helyes pasi, akiket egy éjszaka alatt megismertem ottmaradt Fehérváron :S

Na én meg meek olvasgatni :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 10:04 
Betűmániákus

kykyke írta:
Ó, akkor örülök, Shanon! :)

Huhh *letörlia veítékcseppett homlokáról* tudod, megnyugodtam, hogy nem én értettem félre a dolgot Ádám-ügyileg. Azt hittem Ailana hsz-e után, hogy valamit félreéretlmeztem. :-S :-O

Sziaaa!
Sajnos eléggé félreérthetőre sikerült a kijelentésem... :-S Elnézést. :) Beszélgettünk. Sokat. De előtte tudjátok milyen árnyék hangulatban voltam... és egy kalap alá vettem az össz létező pasit. Aztán folytattunk egy eszmecserét a taggal...és. Nagyon édes, de nem nekem való. Inkább haver - a barát túúúl személyes... :lol: De azóta nem beszéltünk. Egyrészt suli, másrészt mert ő pedig melózik... De egy jó barátság kezdete. Olyan tesó hangulatban érzem magam mellette... :) A kérdés csak az, hogy ő is így gondolja-e. Ezt pedig őszintén remélem... :-S
De hagyjuk most ezt. Megyek tanulni, mert áhhhh ~x(

Este jövök! :-* Szép napot nektek!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 9:55 
Könyvmoly

Ó, akkor örülök, Shanon! :)

Huhh *letörlia veítékcseppett homlokáról* tudod, megnyugodtam, hogy nem én értettem félre a dolgot Ádám-ügyileg. Azt hittem Ailana hsz-e után, hogy valamit félreéretlmeztem. :-S :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 9:07 
Sztorihajhász

Nara írta:

Aryanna, de állat az avatarod!!! @-) ;;) :D *hanyatesik*

Háát Dracocica midnenhogy jól néz ki :x
köszi^^
elvonul egy sarokba és átvált fangirl üzemmódba
*DRACOO :x *

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aryanna 2009 október 01 (csütörtök), 9:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 8:12 
Betűmániákus

Jóóó reggelt! :D
Szia Ailana! :-* Jujjj, nagyon hiányoztál ám... >:D< De vééégre. Öhm... tény, hogy beszélgettünk, de részemről haveri alap. :) Perpill magamra sincs elég időm, nehogy másra... Szóval én is a pasi nélküli kategóriába sorolom magam. :roll:
És nem, nem haragszok a Sanciért. :lol: Ja, és a "hopizokni" az a haullahoppzokni, nekem legalábbis... :oops:

Amúgy megint megyek tanulni... ma is esedékesek a felelések + egy matekellenőrző... :o
Na, legyetek jók, még fölkukkantok. 8)

Pontosítanék: holnap lesz matek, változott az órarend... :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2009 szeptember 30 (szerda), 9:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 30 (szerda), 7:22 
Könyvmoly

Sziaaasztok!

Ó, a régen látott Ailanánk! :D Köszönöm szépen a gratuációt, nagyon aranyos vagy! :) Ma láttam az új fejidet, de még nem kapsz tőlem EKLE-t, majd csak a végén, hiszen arra úgyis egy összegző, nagyobb kritikát szántam, szóval minél előbb frissítesz, annál előbb jön az a kritex! :-P

Sanci nem az új beceneve, és csak én hívom így néha... :-P Remélem, nem haragudott meg érte. Mi is egy Sándor nevezetű srácot hívunk így rendszeresen barátnőmmel, de ettől még a Shanonra is ráillik. :-P De, ha nagy baj, Shanon, nem hívlak így többet!

Amúgy meg örülök, hogy bejött a rád gondolok cucc, mer hat órakor éppen eszembe ötlött, hogy lehet, hogy te is szenvedsz, szóval én se hisztikézzek.

Aila, lehet, hogy mi rossz kerületbe, sőt, rossz országba születtünk... :-S Ez a mi formánk! Sebaj, majd nekünk is jön a "fehér herceg szőke lovon"... :-P

Nara! Meg van bocsátva! :-P Nem a gratuláció-hiány miatt hisztiztem, nem vagyok én ennyire ego, csak amiatt, hogy mindenkihez intéztél pár szót, hozzám meg semmit... szelektálsz engem, pedig én mindig olvasom a fejezetedet. Az újat is fogom... :D

G Lamaro, lassan húsz éve nyomod? Óóó! Akkor nincs is rajtad súlyfelesleg... kis mázlista! :)

No, akkor... Maycsikám... ma lesz ám pletyi! :-P :) Szeriszeri... :-P

Szóóval, akkor csók a csajoknak! :)
Szép napot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 22:00 
Fanficbúvár

Sziasztok!:-D

Nem, nem, nem csalás, nem ámítás, nem vagyok szellem, tényleg én vagyok :-D :wink:
Keresgéltem, osztottam, szoroztam, sokat dolgoztam és most itt vagyok! :-D
Tényleg jó sok lemaradásom volt, volt mit visszaolvasni... :oops:
Először is gratulálok az egész KASHMIR-nak a külön topicért! :lol: Kinek az érdeme? Kinek lehet hálálkodni?

KyKy, neked is nagy nagyon congratulation az ELKE tagsághoz! Akkor véleményezheted is az Álmodj velem! új fejezetét, mint új tag! Kíváncsian várom! :-)

Shanon: Hallom, jól teltek a napjaid! Mi az a hopizokni?? :oops: :-D Ádám?! Csak nem? Eltűnök néhány napra és mindenki bepasizik? Hová lesz ez a világ?! :wink: Büszke vagyok rád! :-) Gratula neked a visszatéréshez a boldogságba!
Sanci? Ez lett az új becenév? Bocsi, csak egyik barátnőm egy Sándort hív így...XD

Maya: Már te is? Mi van a levegőben? És itt nálunk mért nincs? KyKy, rossz helyen lakunk vagy mi van? :cry:
Egyébként szaktársad az egyetemen vagy honnan ismered?

Honi a aloha matróztársak!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 20:06 
Betűmániákus

Sziasztooook! :D
Azt hiszem, máskor is alkalmazom majd ez a "gondoljatok rám" verziót, mert bevált. :lol: Egyik gyökér tanár se feleltetett engem... :P De majd holnap... :roll:
Tehát nem volt rossz napom... de azért izgalmas volt, kérleltük ám az emberkéket, meg föntieket, hogy csak most ne! s lám! bevált. Persze készültem meg minden, de azért... Tudjátok hogy van ez...
Én most laktam jól, fürdöttem, tiszta patyolat vagyok és mindjárt megyek és fehérre sikálom a mosolyom.
Az evésről pedig. nekem meg nincs időm. Míg suliban vagyok nincs esély, esetleg nagyszünetben, de az a mosdóba járkálós mizériával egyenlő. Délelőtt pedig mindig elmarad. Este pedig bezabálok anyu miatt.... De mikor olyan finomakat csinál, hogy vétek lenne nem enni belőle... :-S
Na, jóóó (:|

Még egyszer köszönöm, hogy gondoltatok rám! >:D<

Szép álmokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 18:03 
Ó-nagy-admin "backstage"

Nara írta:
Hehe, szabadalmaztatni kéne ezt az új fogyókúra módszert... Legyünk lusták enni :))

A szabadalom már foglalt! :P Már vagy húsz éve alkalmazom... :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 16:16 
Írópalánta

Jajj bocsika Kyky! :-S :oops:

Csak neked most nem tudtam mit írni :(

Akkor ööööööö... Jajj, tényleg, neked meg gratu az EKLE-lúdsághoz :D:D:D Most már te is gyarapítod majd értelmes kritikákkal a Merengő elég szűkös kritikafelhozatalát :D Én mostanában csak értelmetlenekkel szoktam :P

Tényleg gratu és bocsííííí, h nem írtam először neked :)

Puszi mindenkinek! :-*

(Am most töltöttem fel egy új fejit, remélem az adminok hamar leellenőrzik. Már akit érdekel...)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 13:23 
Könyvmoly

Nara, veled nem beszélgetek, mert te sem kommunikálsz velem! :-P :((

Shanon, teljes mértékig gondolok rád, veled vagyok lélekben. Ma nekem is elég húzós napom van. És még milyen hosszú lesz! Mennem kell suliba... *vág egy keserves fintort* De sebaj! :D Lehet, lelépek a feléről, mert annyira nagyon fáj a torkom... és a fejem is hasogat ám... :-S

Na, mindegy, senkit nem fárasztok... egye a fene :-P

Csók a családnak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 10:48 
Írópalánta

Szijasztok!

Hú, graulálok Maya! :D Örülök, h ilyen szépen alakulnak veled a dolgok. Ja és szurkolok, h így is maradjanak ;)

Hehe, szabadalmaztatni kéne ezt az új fogyókúra módszert... Legyünk lusták enni :))

Én most akkor gondolok rád Shanon jó? Nekem pill sajna túl sok időm is van ilyesmire (:| Hajrá a felelléssel. :)

Aryanna, de állat az avatarod!!! @-) ;;) :D *hanyatesik*

Na, puszi mindenkinek! Tök jó, h ilyen jó hétvégéje volt mindannyiunknak :)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 10:24 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jó, rendben! :) Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)

Nincs mit. >:D<
Viszont hamarosan, olyaaaan...hány óra van?? 11:23?? Akkor olyan 21-2 perc múlva megyek buszra, onnan meg értelemszerűen a suliba, ahol szinte minden órán felelni fogunk, úgyhogy tessék rám gondolni... már ha lesz időtök ilyesmire, de próbálkozni azért lehet... :D :-S
Minden jót és szép napot, este pedig jövök! :lol: :roll:

:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 10:16 
Könyvmoly

Jó, rendben! :) Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 9:14 
Betűmániákus

kykyke írta:
Engem sem érdekel, ha nagyon rá akarjuk fogni, lehet az libus is! :D Már ki is írtam, hogy az vagyok... :D :oops: Jaaaj, de örülök...
És, Shanon! Avassál be a dolgokba... honnan szerválhatok olyan történetet, amiket EKLE-zni lehet? A Glideroy sarokban az tudom... meg, hogy amihez akarok, ahhoz is írhatok... van más lehetőség? :D

Sziaaa!
Öhm... nincs semmiféle konkrét működési elvünk sztem... :roll: Én péel nem szoktam a Gilderoyba menni, azt megteszi más... Én mondjuk leginkább PD-ben és HPés romantikában járkálok, néha NT is... bár ez elég ritka... verset asszem egyszer kritizáltam... Szóval stílusfüggő. Tehát, hogy mit szeretsz, mihez van kedved... Ennyi.Semmi ördöngösség vagy logika nincs az egészben. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 9:04 
Könyvmoly

Engem sem érdekel, ha nagyon rá akarjuk fogni, lehet az libus is! :D Már ki is írtam, hogy az vagyok... :D :oops: Jaaaj, de örülök...
És, Shanon! Avassál be a dolgokba... honnan szerválhatok olyan történetet, amiket EKLE-zni lehet? A Glideroy sarokban az tudom... meg, hogy amihez akarok, ahhoz is írhatok... van más lehetőség? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 7:27 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jaaaj, köszönöm szépen, Shanon! Tudod milyen boldoggá tették a reggelemet? :D :''')

Nagyon-nagyon örülök neki, hogy sikerült... pedig úgy féltem ám... :D :-S

Ma még a suli is sokkal tűrhetőbb lesz, mint máskor... (L) <3 Mindenkit!

Bezony. Már lúd vagy. %:> *nem érdekli, hogy ez az emocion inkább kakasra hasonlít...*
Na, további terveim a mai napra: kémia tanulás, valamint prezentáció készítése az autizmusról :-B *be akar lépni a TDK-ba* :roll:

Szóval elleszek ma is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 7:23 
Könyvmoly

Jaaaj, köszönöm szépen, Shanon! Tudod milyen boldoggá tették a reggelemet? :D :''')

Nagyon-nagyon örülök neki, hogy sikerült... pedig úgy féltem ám... :D :-S

Ma még a suli is sokkal tűrhetőbb lesz, mint máskor... (L) <3 Mindenkit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 19:43 
Betűmániákus

Szép estét! :D
Gondoltam fölsunnyogok, hogy megnézzem a mai termést meg hasonlóóók.Amúgy én se ettem egész nap. Délelőtt elfelejtettem, szó szerint :oops: délután meg lusta voltam kimászni a suliból, és éhen maradtam... Ez van. Most meg fáradt vagyok... :roll:

És Kykym! Itt is GRATULÁLOK. EKLE-tag lettél :x $star Ollé!

Maya: Örülök, hogy minden ilyen szuper. :D Maradjon is így.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 17:03 
Könyvmoly

Ó, jaj! Remélem, tetszeni fog ez a rész is... :D Bella alias Miss Túlreagálok mindent. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 16:17 
Írópalánta

Igen, itt vagyok, és igen, megkaptam. :x

De most nem tudok válaszolni, mert annyi mondanivalóm van, nem bírnám levélben megírni. :) Azt meg nem bírom ki, hogy ha írok, akkor a lényegről ne írjak. ;)

Szóóval, hát kénytelenek leszünk még kibírni pár napig. :( :)

Viszoont, addig még majd repül neked egy kritika! Jaj, nem is tudod, mennyire örülök az új résznek... 8->

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 13:47 
Könyvmoly

Aryana :

:)) lehet már, én sem... xD

egy fürt szőlőt? jaj, ne vidd túlzába, még a végén elhízol! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 13:35 
Sztorihajhász

kykyke írta:
Ó, Aryana! :D A lustaság, ha fájna, mi már üvöltenénk! :D
Amúgy én most kajoltam egy nagyot... :-P

mostanra nekem is sikerült táplálkozni... megettem egy fürt szőlőt xD
:D :D

és ha a lustaság fájna én már nem élnék x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 13:14 
Könyvmoly

Ó, Aryana! :D A lustaság, ha fájna, mi már üvöltenénk! :D
Amúgy én most kajoltam egy nagyot... :-P

Maycsikám! Hát itt vagy! :D
Olvastad a levelemet? :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 12:56 
Írópalánta

KyKy, köszönöm! Drága vagy, mint mindig. :)

Shanon, ígérem, télen sétálni fogunk. :) Még jövő héten megyünk egyet biztosan bringázni, és azonkívül még lesz egy szezonzáró tekerés, aztán tavaszig csak séta és falmászás. :) És Ő is jön oda (túrázni és mászni is). Megígérte, és tudom, hogy be is fogja tartani a szavát. :)

Na, puszi Nektek!
:-*

Maya

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 12:01 
Sztorihajhász

kykyke írta:
Ééééhes vagyok... :-S :((

*bepof*

énis XD de le kéne menni kajáért a tőlünk 40 méterre lévő boltba, de lustább vagyok, mit amennyire éhes, úgyhogy fogyókúrás fogás x"D

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 11:59 
Könyvmoly

Ja, értem én, az elővigyázatosság fontos! ;)

Ééééhes vagyok... :-S :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 28 (hétfő), 9:18 
Betűmániákus

kykyke írta:
Eszembe nem jutott csóróságra gondolni, mert "csak" csokit ettetek. :)
Örülök, hogy jól érezted magadat! :)

Jójójó. :D :D Csak elővigyázatos akartam lenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra