Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 16 (csütörtök), 0:39

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 16 (péntek), 18:16 
Fanfic-faló

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hudakk03 2013 december 04 (szerda), 20:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 20:47 
Billentyűzetgyilkos

nekünk is van AXN-ünk, de mikor milyen kedve van, nem feltétlenül azt látom, ami port.hu-n írva vagyon... XDDDD

de én is ilyen 10-11 körül szoktam összefutni vele <333 annyira jóó : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 20:44 
Fanfic-faló

Tania írta:
Ananke írta:
Hazudj, ha tudsz vagy Gyilkos elmék rajongók nem császkálnak erre? jelenleg ez a két sorozat, amit imádok. :) valaki?

én, én, én Gyilkos elmék *.*
: DDDD épp nem olyan régen fangörlködtem itt Shemar Moore képeit nézegetve XD csak az a baj, hogy lusta vagyok letölteni a részeket, viszont tévében össze-vissza adják, csak akkor látom, ha elkapom egy-egy este : D

igen, eddig én is így voltam, de végre van AXNünk, és most a 3. évadot adják 10-11 körül este, minden hétköznap ^^ nagyon jóók imádom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 19:51 
Billentyűzetgyilkos

Ananke írta:
Hazudj, ha tudsz vagy Gyilkos elmék rajongók nem császkálnak erre? jelenleg ez a két sorozat, amit imádok. :) valaki?

én, én, én Gyilkos elmék *.*
: DDDD épp nem olyan régen fangörlködtem itt Shemar Moore képeit nézegetve XD csak az a baj, hogy lusta vagyok letölteni a részeket, viszont tévében össze-vissza adják, csak akkor látom, ha elkapom egy-egy este : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 12 (hétfő), 19:14 
Könyvmoly

hallott valaki valamit arról, hogy befejezik a Csillagkapu sorozatot? vagyis hogy megcsinálják az utolsó évadját.
Nekem is csak úgy mondták, de remélem igaz, mert nagyon szerettem Jacket és Samet :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 19:34 
Sztorihajhász

Wooow, nagyon jó volt a VD 5. része. :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 11 (vasárnap), 0:05 
Fanfic-faló

thesensitivest írta:
Ananke írta:

:D
Lie to Me-t imádom és itt a második évad. Mármint nem Magyarországon, de elindult kint, és lehet töltögetni :D
Tim Roth egy isten és nagyon királyul van megcsinálva az egész sorozat és nagyon nagyon szeretem. Azok a politikai meg egyéb bevágások meg egyszerűen fenomenálisak

A Criminal Mindsot nem szeretem. Krimirajongó és sorozatbuzi vagyok, de valahogy a CM sose jött be igazán, nem is nézem nagyon.

Na, végre valaki :) a Lie to me szerintem is zseniális, nagyon jól összerakott sorozat, de nekem nem áll messze a CMtől, profilalkotás és pszichológia, csak kicsit másképp.

Viszont örülök, mert szintén krimirajongó és sorozatbuzi vagyok :D bár én nagyooon sok mindent szeretek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 18:58 
Szárnybontogató

Ananke írta:

:D
Lie to Me-t imádom és itt a második évad. Mármint nem Magyarországon, de elindult kint, és lehet töltögetni :D
Tim Roth egy isten és nagyon királyul van megcsinálva az egész sorozat és nagyon nagyon szeretem. Azok a politikai meg egyéb bevágások meg egyszerűen fenomenálisak

A Criminal Mindsot nem szeretem. Krimirajongó és sorozatbuzi vagyok, de valahogy a CM sose jött be igazán, nem is nézem nagyon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 18:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

Cara írta:
vampire diaries 5. rész spoiler:

és vajon mire lehet jó az a nyakék és a zsebóra? hmmm érdekes : DDD várom a következő részt ^^ és a hollót miért ölte meg vajon Damon? :O

Spoiler ez is:

Vickitől én is a falra másztam, de azért meglepődtem, hogy most tényleg meghalt, végül is annyiszor megúszta már.
Szerintem a holló amolyan gyorssegély lehetett. Napok óta nem jutott vérhez, plusz a napfürdő se tehetett jót neki, hiába működött a azonnali gyógyulás. Caroline viszont meglógott, Zach véréből meg nem ihatott, maradt a madárka. *szegény* A nyakék meg *teória következik* mintha a napfényt gyűjtené magába. Mert ugye Caroline otthagyta a fogason, és látszott, hogy rátűz a nap, aztán mikor C. elaludt a medál magától kezdett fényleni, kicsit mintha a nap sütne. Szóval akár ez is lehet valami vámpír elleni fegyver.
Én is alig várom a következő rész. A képek alapján visszaemlékezős lesz, egy kis 1860-as évek meg Katherine. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 10 (szombat), 11:36 
Könyvmoly

ééén mindigis imádtam csákkot xDDD nétet meg pláne :x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 23:56 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 21:44 
Sztorihajhász

Cara írta:
jaja tökjó rész volt ^^...

Jajj, itt szakadok. :D :D Ezek hatalmas részek lesznek. :D :D

Am megnéztem a Gossip girl 4. részét, és ez nagyon jó volt. :D:

Chuck minden résszel egyre édesebb lesz, egyszerűen imádom! :D Jenny meg milyen szép már. :D Tökre bírom őt is meg Ericet is. :) kiváncsi vagyok, hogy Eric mit fog szólni ahhoz, hogy mégis csak királynősködni fog. :D
Lily most hülye volt. El kéne fogadnia, hogy Serena már felnőtt, és itt az ideje, hogy döntéseket hozzon, még ha azok rosszul is sülnek el. Viszont Rufus aranyos, őt szeretem. :)
Am Scott és georgina mit szervezkednek már?
Hát és komolyan ez a Hilary Duff is... valószínűleg túl nagy fantázia kellett volna ahhoz, hogy ne sztárt alakítson a sorozatban. xd

Natet is nagyon bírtam, amikor ott vigyorgott az étteremben, olyan kis cukiii. :D meg bírtam, amikor arról az Arhtur királyos vámpíros filmről beszélt. :D Azt én is akarom!!! :D
Arra is kíváncsi vagyok, hogy Blairre mit fog kihozni ebből a mostani ötletéből, de vissza térve Chuckra... hát komolyan mondom! :D
Képzelte volna valaki az első évad közepénél, hogy a 3. évad elején már ennyire jó fej lesz? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 19:26 
Könyvmoly

jaja tökjó rész volt ^^
spoiler:
nekem is tetszett a paris hiltonos beszólás, nameg az is, ahogy Sam megölte xDDD de az a fej szeminek, mikor Dean mondta a House of Wax-es mondatát xDD azt le kéne fényképezni =))
tényleg nagyon spoiler a következő részekből:
a kisfiús az ugye arról fog szólni, hogy van egy kissrác, aki félig démon talán vagy félig angyal nemtom, erre nem nagyon figyeltem, de félig valami xD szal bármit kíván az teljesül, és Cas azt mondja, hogy veszélyes lehet a jövőjük szempontjából, ezért meg kell ölni. nemtom megöli-e végül vagy sem, ez a jövő zenéje... naés az a rész, mikor Dean elad 25 évet az életéből xDD (de vajon ki lehet az, akinek eladja az életét? :O ) "dude...relax, it's me" :D meg Sammy mutatja neki a táblát az "ez még csak a 2. emelet, és te már fáradt vagy?" fejjel xD és igen, a bizonyos Horatiós fej Sammynek :) "Well I say...jackpot" :D

vampire diaries 5. rész spoiler:

hűűű hát igen....Damon csúnyaroccgonoszfiú, de még mindig láv, és Elena meg (végre) rájött, hogy hoppá, mégsem olyan ártatlan ez a sztefáán gyerek :D őszintén szólva, elmondhatatlan, mennyire örültem, mikor Vickit megölte Damon...irritált a csaj, nem kicsit -.-" Zach-et sajnáltam, érte kár volt, de előre lehetett látni, hogy meg fog halni, Damon nem igazán volt oda érte...Jeremyt nyilván sajnálni fogom Vicki miatt, de legalább nem fog drogozni, legalábbis remélem. bírom a srácot, sztem cuki :D és vajon mire lehet jó az a nyakék és a zsebóra? hmmm érdekes : DDD várom a következő részt ^^ és a hollót miért ölte meg vajon Damon? :O és vissza fogja valahogy szerezni a gyűrűjét? egyenlőre megválaszolatlan kérdések. egyenlőre :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 19:12 
Sztorihajhász

Fúú, megnéztem a supernatural 5. részét. :D
Spolier:
Hát nagyon jó volt. :) Kissé vissza óta a régi vadászgatós korszakokat. :D Paris Hilton se volt semmi. :D Anyám! Azon nagyon röhögtem, amikor Dean mondta, hogy én nem vagyok Paris Hilton rajongó... nem vagyok se öribari, és még a Viasztesteket se láttam. :D
Cas viszont hiányzott. ^^

De a következő részek tartalmából nagyon jó volt. :D A legvégén az a Miami helyszínelős beütés. Úristen én látni akarom azt a részt!!!:D kíváncsi vagyok, hogy az, hogy volt. :D Sam tisztára ugyanúgy nézett ki, meg viselkedett, mint az a H kezdőbetűs főszereplő pasas. :D :D
Meg Dean öregen. :shock: :shock: :shock: Hát durva. :D
És van az a kisfiú... hát rá is kíváncsi vagyok. Cas ott felemelte a tőrt, de szerintem bármennyire is veszélyes vagy lesz nem fogja tudni csak úgy leszúrni.

Nyahh... komolyan még egy hét van a következő részig?? :( :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 15:32 
Szárnybontogató

És Roswellt nézők-szeretők esetleg? :)

Meg valamelyik este elcsíptem egy részletet valami vámpíros-vérfarkasos sorozatból asszem az AXN-en, nem tudja valaki véletlenül, hogy mi volt az? XD

Forget the prince with the white horse. I want a vampire with a silver Volvo!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 09 (péntek), 7:43 
Fanficbúvár

a Holdfényt nézi valaki a Viasat3-on? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 16:41 
Fanfic-faló

oomááájgááád... született feleségek 0602 következik

szóval Julie mégsem halt meg - viszont terhes! éljen! babákat a lilaakác közbe! és öcsém, Katherine meg Mike... hát fujj XD és mikor ébred fel Julie? hát prsze, hogy akkor, mikor Karl megcsókolja Breet... egy kicsit szerintem ez már túlzás - de azért jövőhéten sem hagyom ki :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 22:37 
Sztorihajhász

Vááá, megnéztem a VD4. részét.
Spoiler:

Oh annyám, imádom. :D
Damon annyira imádnivaló, és amikor ott viccelődtek Stefannal, az is rohadt jó volt. :) Meg bírtam a twilight-Anne Rice utalásokat. :D

Én is sajnálom Stefanékat a templomos dolog miatt. :( Meg szegény Carolnie. Nem kedvelem, de azért megsajnáltam.
És mire jó azaz óra? Állítólag minden elsőszülött fiú örökölte a családban. De miért? Mire jó az? Elűzni a vámpírokat? És azok meg honnan tudtak erről? Kik ők, ilyen vámpírvadász csoport vagy mi?? :shock: :shock: :shock: :shock:

Stefan jól kitervelte Damon elfogását, erre nem számítottam. kíváncsi vagyok, hogy akkor most mi lesz vele. :D

Hűha... ez a sorozat egyre jobban belopja magát a szívembe. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 10:14 
Könyvmoly

SPN 504

hát jah...Cast imádom, Deant imádom, Sammyt imádom, jövőbeli Deant már annyira nem szerettem :? megváltozott volna eléggé Sam nélkül... de a hippi Cas xDD meg az orgia xDD hááát nagyon nagy volt :D
és jah, egyetértek, Sammy fehérben *drooool*
és a következő rész...hát azon nagyon fogok nevetni xDD

Vampire Diaries 104

na hát azon is eléggé nyáladzottam néhány résznél..Damon még mindig lááááv ^^ és a legvége, mikor mondják, hogy na ismét visszatértek :O az olyan WTF feeling volt x'D meg hogy Katherine a templomban halt meg ugye, és mindketten hiába próbálták megmenteni...szegények :( láv dem C:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 19:54 
Sztorihajhász

Megnéztem a supernatual 4. részét. Istenem :x:x Erre megérte várni.
Spoiler:

Cas az elején nagyon vicces volt, hogy képes volt ott állni egész este. :D Samet sajnáltam, amiért Dean nem akarta, hogy együtt legyenek. :(

Ez a jövő dolog meg nagyon király volt. :D A hippi füves Cas... áhááhh állati volt. :D
És Sam abban a fehér ruciban! Anyám! :D

Áhhhj nem bírok még egy hetet várni a következő részig!!!!!!!!!!!
Most akarom!!! :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 14:27 
Fanfic-faló

Luciatus írta:

egyébként a szinkron szerintem is borzalmas, belenéztem még tavasszal a magyar adásba, és aucs. hát fájt :) nagyon megszoktam már az angolt, és felirattal tökéletesen érthető, úgyhogy mindenkinek csak javasolni tudom :)

Pontosan. Én nagyon szeretem Krespo Rodrigot, de nem való a hangja Galehez. Damu Roland se...Galehez Gale hangja illik és punktum!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 13:32 
Könyvmoly

GG spoiler

elvileg Jennyék a következő résztől sokat fognak szerepelni, eddig azért nem mutatták őket sokszor, mert még csak most kezdődik a tanév a Constance-ben és a St. Judesban :) és a köv. részben asszem már Lily is visszatér ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 02 (péntek), 12:58 
Sztorihajhász

Nyaa, megnéztem a Gossip girl 3. részét!!!

Spolier:

Hű nagyon jó volt, de annyira kár, hogy Scott nem mondta el az igazat Rufusnak! Kíváncsi vagyok, hogy Georgina miben sántikál már megint.
Cartert én tökre megkedveltem, és a CuckBlair párost sem szerettem még soha annyira, mint ebben az évadban. :)

Azt egyébként sajnálom, hogy Eric és Jenny ilyen keveset szerepelnek a az évadban, mert én nagyon kedvelem őket. Na, és Lily hol van már? :?

Szóval kíváncsian várom, a folytatását. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 18:26 
Fanfic-faló

Zsuzsee írta:
Ami most volt vmikor TV2-n rész abban volt asszem hogy Susan szakított vele, gondolom így akkor már a későbbiekben sem szerepel. Én egyfelől sajnálom, mert jó volt nézni őt, másfelől kifejezetten örülök mert borzalmas volt egy NŐT látni az ágyában feküdni :D Hogy a szinkronról ne is beszéljek.

de, szerepel majd még az évad végén pár részben :)

egyébként a szinkron szerintem is borzalmas, belenéztem még tavasszal a magyar adásba, és aucs. hát fájt :) nagyon megszoktam már az angolt, és felirattal tökéletesen érthető, úgyhogy mindenkinek csak javasolni tudom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 18:23 
Könyvmoly

Luciatus írta:
Lily Potteri írta:
Elvben kiírták jah... de nem volt hozzá való a szerep, persze jó volt látni benne, de hát Jaxon egy júzer:D

júzer? :) nem tudom, én bírtam, csak sajna a motorbalesete miatt keveset szerepelhetett... de nekem kifejezetten üdítő volt nem a QaFban látni

Ami most volt vmikor TV2-n rész abban volt asszem hogy Susan szakított vele, gondolom így akkor már a későbbiekben sem szerepel. Én egyfelől sajnálom, mert jó volt nézni őt, másfelől kifejezetten örülök mert borzalmas volt egy NŐT látni az ágyában feküdni :D Hogy a szinkronról ne is beszéljek.

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 17:51 
Fanfic-faló

Lily Potteri írta:
Elvben kiírták jah... de nem volt hozzá való a szerep, persze jó volt látni benne, de hát Jaxon egy júzer:D

júzer? :) nem tudom, én bírtam, csak sajna a motorbalesete miatt keveset szerepelhetett... de nekem kifejezetten üdítő volt nem a QaFban látni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 17:49 
Fanfic-faló

Luciatus írta:
valaki Született Feleségek 6. évad? most volt vasárnap az abc-n

azért hátha valaki látta :D szóval... 1. Hol a mókusban van Gale Harold? Kiírták jacksont? dehát neki volt szerepe, nem? vagy elvitték aztán szevasz, vissza se jön többet? ez nem ér. 2. megint egy új család? ez a nő játszott a Joyban is - kíváncsi leszek, mit találnak ki neki... 3. most komolyan ez lett a vége? kicsit irreális már... ez durva. hmmm... lehet, nem kéne erőltetni. de azért a Lynette szál tetszik

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 29 (kedd), 17:44 
Fanfic-faló

valaki Született Feleségek 6. évad? most volt vasárnap az abc-n

azért hátha valaki látta :D szóval... 1. Hol a mókusban van Gale Harold? Kiírták jacksont? dehát neki volt szerepe, nem? vagy elvitték aztán szevasz, vissza se jön többet? ez nem ér. 2. megint egy új család? ez a nő játszott a Joyban is - kíváncsi leszek, mit találnak ki neki... 3. most komolyan ez lett a vége? kicsit irreális már... ez durva. hmmm... lehet, nem kéne erőltetni. de azért a Lynette szál tetszik

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 20:45 
Könyvmoly

én imádom Damont :) megszelídíteném ::: xDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 19:45 
Sztorihajhász

Na megnéztem én is a VD 3. részét.
Spoiler:

Hűha, azt hiszem kezdem egyre jobban megkedvelni Damont. Szerintem Stefannnak nincs igaza és van benne emberi. Épp ezért ölte meg azt az edzőt. mert felidegesítette, hogy Stefannak igaza volt a "még most is szereted" előadásában.
A kis bunyó a vége felé nagyon tetszett. :) És asszem most már Vicki rájött, hogy inkább érdemes Jeremyvel lenni, mint a másik sráccal.
Amikor Damon letámadta Elenát, hát az nem volt semmi. xd
Alig várom a következő részét.
Egyébként azt szeretem a sorozatban, hogy Stefant különcnek nézik, "magányos farkasnak", és nem istenítik annyira. :)
Viszont kicsit fura, hogy már a 3. részben járnak Elenával. Én ezt húztam volna még.

Sajna legközelebb már csak csütörtökön lesz olyan sorozat, amit ki tudok tárgyalni. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 20:58 
Sztorihajhász

Én is szeretném ha happy end lenne a vége. Régebben gondolkodtam azon, hogy hogy is lehetne befejezni: vagy meghalnak, vagy folytatják a vadászatot. Sajna sehogy sem jön ki a happy end. Hiszen szörnyek mindig lesznek, nem?
Még ha a tól is élik, és az összes démont levadásszák maradnak a szellemek, vérfarkasok, vámpírok és hagy ne soroljam. :D

Azért sajnálom szegényeket. mert ők tényleg szeretnének átlagos életet élni. :(

Spoiler:

Ez az!!! Meg fog benne jelenni Isten? Naaaazéééér' :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 20:32 
Könyvmoly

spoiler szintén :D

jaja sztem sem halt meg Isten :) ezt már csak azért is sejteni lehet, mert kripke bácsi elárulkodta, hogy bizony fog szerepelni az évadban egy hús-vér isten : DDD már alig várom, hogy legyenek róla promoképek, hogy ki fogja alakítani ^^
Jared amúgy szeretné, ha Sam meghalna. én nem örülnék neki, de amúgy meg nem tudnám elképzelni, hogy vége legyen a démonvadászatnak, ők nem halnak meg, és tovább élnek békességben, a tipikus amerikai álom szerint: fehér kerítéses ház, szép feleség, egy kutya, 2 gyerek. szal mindkettejüknek vagy meg kéne halnia, vagy tovább kéne folytatódnia a démonvadászatnak. utóbbit viszont nem tudom hogy lehetne megoldani, ha esetleg megölik Lucifert. ha ő meghal, akkor vajon mi lesz a démonokkal? :O egy idő után úgyis mindet levadásszák. na mindegy, majd kiderül minden idővel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 20:25 
Sztorihajhász

Cara írta:
SPN 503...

Én is megnéztem a 3. részt. :)
Spoiler:
A Cas/Deanes részek tényleg nagyon jók voltak. Szegény Cas a borbélyházban. :D Meg az se volt semmi, amikor FBI-osoknak adták ki magukat. :))

Én annyira nem lepődtem meg a Sam/Luciferes dolgon, éppen hogy azon lepődtem meg inkább, hogy az első részben Luc nem Samet választotta.
Tényleg egyre izgalmasabb.
Hát ha lesz 6. évad biztos kitalálnak megint valami újat. :)
Szerintem még ebben az évadban elfoglalják Samet és Deant, és utána bizony megfognak küzdeni. Tuti hogy így lesz. Már évadokkal ezelőtt sejteni lehetett, hogy ez be fog következni. bár lehet tévedek. remélem. :( Utálom, hogy ennyire megtört a kapcsolatuk.

Egyébként szerintem Isten nem halt meg. Mármint Istent egyáltalán meg lehet ölni? Tegyük fel, hogy igen. De ki ölte meg? Ki volt olyan erős?
Szóval szerintem másról van itt szó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:58 
Sztorihajhász

Hát ja, valami borzasztó volt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 18:03 
Könyvmoly

én is kedveltem Rubyt, mikor még Katie Cassidy játszotta, és jah, nálam is nagy szó, mert eddig egyik csajt se szerettem, egyedül Sarah-t, aki Sammyvel jött volna össze a képes gyilkolós részben :D Jesst is szerettem volna sztem, ha többet megtudtam volna róla, de senki mást xD igen, tény, hogy Sam hülye volt, de meg lehet érteni...ő azt hitte, hogy jót cselekszik, közben meg nem xD mondjuk az is egy dolog, hogy én az életben nem ittam volna démonvért a helyében, még akkor sem, ha kiderül, hogy igen, van bennem valamennyi, mert megfertőzött a Yellow-Eyed :roll: de ez volt a sorsa, mit tehetünk? :)
Casnek nagyon örültem, mert nagyonnagyon szeretem ^^ az a jellemfejlődés, ami végbemegy a 4. és 5. évad között benne...le a kalappal Misha előtt :)
visszatérve Rubyhoz -> Genevieve-et egyenesen gyűlölöm -.-" az a hangsúly, ahogy beszél, meg ahogy kiejti azt, hogy Sam, hát a falat kaparnám tőle, fuj. [-( >:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 17:27 
Sztorihajhász

Én meg végeztem a 4. évaddal és hüppp.....

Tisztára nagyot csalódtam Samben, amiért olyan hülye volt. És Rubyban is. én amikor még szőke volt tökre kedveltem, ami nálam nagy csoda, mert ebben a sorozatban nem szeretem a nőneműeket. xd
És szegény Cas, de hál istennek( szó szerint??) nem halt meg. :D

Most már Luciferre nagyon kíváncsi vagyok, gondolom hamarosan találkoznak vele, most, hogy megszerezte a porhüvelyét.
Szóval akkor: Az 5. évad 2. és harmadik részeit már töltöm lefele. :D

Amúgy ez a Képregény, fanfic szál nagyon ott van. :D
Komolyan egy álmom vált valóra azzal, hogy egy kedvenc valamimbe bele csöppentették ezt. :D

A VD-t én csak holnap nézem meg. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 25 (péntek), 15:37 
Könyvmoly

SPN 503

Spoiler!

ígyóóóó, jó rész volt :D Nevettem is, meg is lepődtem, szal nagyon jól összehozták :D
A nevetős rész egyértelmű: mikor Dean elviszi Cast a bordélyházba, és ott Cas úgy ül a székén, mint akit akasztani visznek, és most tudta meg a hírt, hogy előtte be kell vonulnia kis időre a börtönbe - heteró létére -, méghozzá olyan cellatársak mellé, akikről köztudott, hogy erőszaktevésért kerültek sittre, és még csak nem is tagadják, hogy nem vetik meg a férfiakat sem. Szal azt az arckifejezést tanítani kéne xD hát még mikor utána Jensen nevet 8-> imádom ^^
és a megdöbbenős (extrafigyelmeztetés a spoiler(ek)re):
Ugye az előző részekben kiderült, hogy Dean Michael arkangyal porhüvelye. Meglepő volt már ez is, mert milyen durva már, na de tudtuk mi a 4. évadban is, hogy neki kell majd legyőznie Lucifert, és végülis logikus, hogy aki először győzte le, az győzze le megint. Na és most jön az igazi spoiler, amin úgy meglepődtem, hogy csak na, és percekig néztem magam elé, hogy aztakurva. Szal ja, azt is tudtuk, hogy Szeminek kellett kiszabadítania a mi Luciferünket, de én abban a hitben voltam, hogy neki ennyi szerepe volt az egészben. Hát nagyon csúnyán benéztem. Mikor megjelent mellette az ágyban Jess, már sejteni lehetett - ugye Nick példájából okulva -, hogy az bizony ott nem Szemi szőke szerelme (milyen szépet alliteráltam :D), hanem drága bukott angyalkánk. És bizony hogy ő volt. Érdekes hírekkel is szolgált a szentem, mégpedig azzal állt elő Szeminek, hogy ez a vessel - Nick -, csak egy B terv volt számára, ugyanis a igazi vesselje a mi tall-dark-handsome cowboyunk O__O "You're my vessel. My true vessel." Na ez volt az a pillanat, mikor az állam úgy leesett, hogy alattam 4 emelettel, a pincében landolt. Azt is elárulta a kedves ex-angyal, hogy ugyan sajnálja, hogy így alakult, de nem tud vele mit kezdeni, Samnek muszáj lesz belemennie. Erre ugye jött a válasz, hogy "előbb leszek öngyilkos, mint hogy belemenjek ebbe az egészbe", de Lucifer sem hülye, megmondta köntörfalazás nélkül, hogy akkor meg feltámasztja, és kezdhetik elölről a játszmát. Ördögi kör. Szó szerint x'D hát nem tudom hogyan fog folytatódni, de bonyolódnak az események, és nagyon tetszik :D Még mindig csak egy bajom van az egésszel, hogy ha terveznek is 6. évadot, abban már ugyan mi lesz? Már a 4. évad is lezáró évadnak tűnt, ez meg már pláne ezzel a Dean-Michael <-> Sam-Lucifer ellentéttel. Mindenesetre már alig várom a következő részeket, hát még azt, hogy mi lesz ennek a vége.

megnézem mindjárt a vampire diaries 3. részét is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 20:33 
Sztorihajhász

Odaáthoz vissza térve:

Megjegyeztem Cas nevét! De csak ennyit, és eldöntöttem, hogy mostantól így fogom hívni, és ki nem mondom többé az egészet. :D
Egyébként nem értem, hogyhogy nem tudom megjegyezni, de ma is amikor Lorával dumáltunk a filmről kb. 10 másodpercig kellett agyalnom a nevén. :D
Szóval marad a Cas. Olllé! :D

Amúgy gondolom ez most mindenkit nagyon érdekelt, de muszáj volt megosztanom eme fontost tényt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 20:02 
Könyvmoly

spoiler szintén :D

szal jah, én blairt eddig is szerettem ^^ chuckkal tényleg aranyosak voltak :) és jahm....serenát én sem értem, teljesen felforgat mindent, pedig őt szerettem :roll: Dan meg...ő az akit egyáltalán nem értek x'D oké, jó dolog ez a second chance, de akkor Blairnek miért nem adta meg? meg sztem rá lehet jönni, hogy G mit is akar x') Vanessát eddig se szerettem, ez a helyzet még mindig stagnál xDDD
és igen, Scott kérdéses esete :D én személy szerint egyre jobban megkedvelem, és már nagyon érdekel, hogyan fogja beadni Rufusnak, hogy "hé, szia, én vagyok a fiad, akiről azt hitted, hogy meghalt" xD lesz itt még bonyodalom :D pláne, ha netalántán Lonely boy és S megint összejönnének, és akkor derülne ki, hogy ott van Scott is a képben, és jönne megint az 'I share a sibling with my boyfriend' (aki a mostohatestvérem is egyben) helyzet :D meg mikor jön már vissza a képbe Lily, meg Jenny is, mint the new queen bee? ^^

holnap már nézhetjük az odaátot *___*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 19:32 
Sztorihajhász

Nah megnéztem a GG 2. részét.
Spoiler:

Szegény Blair! Eddig nem ő volt a kedvenc szereplőm, de most tökre megszerettem. A végén tök édesek voltak Chuckkal. :x Serenát most nem szeretem, mert szemét volt Chuckkal, ráadásul nem neki volt igaza. és ez a Dan ogy képes össze jönni Georginával, amikor ő tudja legjobban, hogy milyen manipulatív az a csaj?
Danék titkos tesójára (asszem Scott???) most már nagyon kíváncsi vagyok. :D és kezdem megkedvelni, ráadásul arra is rájöttem, hogy helyes.^^

Hát ennyi lenne kéremszépen, megyek odaátot nézni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 21:53 
Könyvmoly

már biztos van, nemtudom, én felirat nélkül nézem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 20:08 
Sztorihajhász

Jajj igen de hülye vagyok át is javítom. :D nemtom én így jegyeztem meg. :D Hogy miért?? :D

Szerk: Valamire emlékeztet ez a név, talán azért. :)) *röhög magán*
Szerk.2: Nyaff, a GG 2. részének van magyar felirata már?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 19:44 
Könyvmoly

GG megnézve, odaát szintén, már alig várom a pénteket : DDD

és Castiel, nem Castello :D és imádom ^^ pláne az ötödik évadban :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 23 (szerda), 12:39 
Sztorihajhász

Hol tartasz az Odaátba? :D

Nekem most jött le, ami eddig még nem volt, szal ma fogom kezdeni a s04e06-tól. :D Dehát egyre jobban imádom. :)

GG-vel ugyanaz a helyzet, mint nálad, K. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 22 (kedd), 21:35 
Sztorihajhász

Hű, gyerekek ez az Odaát egyre durvább!

Imádom, hogy belerakták Lilithet meg az angyalokat. Kíváncsi vagyok hogy mennyiben fog hasonlítani az "igazi" történetre. Bár abban nem volt Lucifer(legalább én nem tudok róla), és Lilith se kislány volt, csak kisgyerekeket evett. (Aki tudja, hogy mi lesz nee mondjon semmit. :D)

Jajj, és Castielt de bírom. :D Kicsit sajátos angyal, de nekem tökre bejön, azzal az állandóan szomorú kiskutya szemeivel. :D Róla se mondjatok semmit, még ha a 4. évad végén kiderül, hogy ő maga Lucifer, akkor se. :D

Gossip girl 2. rész meg már letöltve. :D
Nem kell félni majd jövök arról is értekezni. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kathy 2009 szeptember 23 (szerda), 20:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 15:00 
Sztorihajhász

Cara írta:
nekem Damon a kedvencem :D gonossssz B-)

igen, igen, nekem is! :D 8) meg szerintem még Jeremy is tök jó lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 13:46 
Könyvmoly

nekem Damon a kedvencem :D gonossssz B-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 20:49 
Sztorihajhász

Jajj, én is láttam a második részt. :D Imádom Damont és Stefant. Mindkettőjük stílusa különböző, de szerintem ugyanolyan lehengerlő. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 19 (szombat), 16:23 
Sztorihajhász

Kathy írta:
Szerk.:Látta valaki a vampire diaries első részét? Most volt a premier asszem 10.- én, és én tegnap megnéztem a pilotot, és komolyan beleszerettem a filmbe. :D
Nem olyan durva mint a True blood, de azért vannak benne keményebb részek is. :D
Viszont ez a TB-vel ellentétben tinikről szól, szal ha már vámpírok, akkor olyasmi, mint a twilight, csak durvább, és hihetőbb. :D
Ja, és sorozat, ami azt jelenti,hogy mééég jóó sokáig élvezhetjük. :x

én láttam, meg a másodikat is, és imádom. :D röviden ennyi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 18 (péntek), 20:30 
Sztorihajhász

Aryanna írta:

valami linket egy előzeteséről tudsz nekem adni??
kiváncsi vagyok mi lehet ez ha most a TB-t nélkülözni kell...

Az előzetes vége a legjobb, mert ott van akció. :D

http://www.youtube.com/watch?v=tCGBdpCvbzk

Szerk.: Cara:
Dant én is bírom. :D remélem össze jönnek Serenával, mert sztem jók voltak együtt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra