Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 18:47

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 14 (szerda), 18:31 
Ó-nagy-admin "on stage"

Öhm, mivel az előző friss óta már bőven eltelt egy hét, gondolom, illik szólnom, hogy hol tartok - hátha valaki benéz ide, hogy meddig szerencsétlenkedek még...

Szóval... kissé szerteszét vagyok szórva. Mármint, Kit következő fejezetét elkezdtem, de olyan hiperszupernek tartom, hogy úgyis újraírom, :roll: plusz szenvedek egy másik írással is, amiből 90%, hogy nem lesz semmi, de ettől függetlenül rém kitartó vagyok.
Mindegy, próbálom tartani magam hozzá, hogy a Kit egy héten belül érkezzen, szóval ha fene fenét eszik is, legkésőbb hétvégén összehozom. :oops: Addig is örök hála a türelmetekért - már akinek még van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 08 (csütörtök), 21:07 
Szárnybontogató

Hát őőőő, izé... az úgy volt, hogy tulajdonképpen nem az én hibám, és különben is... :-Ą

Viccet félretéve, tanulnom kell, ezért is vagyok elmaradva a Kit-tel meg Athanor regényével is. A magam dolgairól ne is beszéljünk. Az a fránya Epilógus már jó sokat késik. Közben egyéb ötleteken kattog az agyam, csak akkora falat mind, hogy nem merek csak úgy beleugrani (történelmileg korrektnek kell lennem, ez pedig némi utánanézést követel tőlem). Na de ez nem az én panaszfalam :D Csak azt akartam, hogy tudd, nem felejtettelek el;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 08 (csütörtök), 19:53 
Ó-nagy-admin "on stage"

Késa írta:
Nekünk úgy sem hisz $blah :D

*szerényen meghúzza magát, mert amúgy jól el van maradva az olvasással*

Te ismersz engem... :D :D :D
Nemgond amúgy. És az írással?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 08 (csütörtök), 19:51 
Ó-nagy-admin "on stage"

Ha sokáig mondogatod, egyszer tényleg rád szállok, és azon kapod magad, hogy a postafiókod a kritikáért való könyörgéseimmel van tele. :P
Viszont ha ideírom, hogy "Lau', légyszi-légyszi, ne feledkezz meg az elemzésről, és ezt vedd zargatásnak", az most érvényes? :)

Sajnos egyébként ilyen ismerősöm nincs. :? (Mármint olyan ismerős ismerősének az ismerőse típusú van pár, de ezeket értelemszerűen nem veszem túl komolyan...) Ha összeszedem magam és belecsapok, az valószínűleg amolyan félvak uccu-neki dolog lesz, bár tény, hogy vesztenivalóm nincs, legfeljebb az egóm zsugorodik normális méretűre. :) :roll:
De... a biztatást köszönöm. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 08 (csütörtök), 19:41 
Szárnybontogató

Nekünk úgy sem hisz $blah :D

*szerényen meghúzza magát, mert amúgy jól el van maradva az olvasással*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 08 (csütörtök), 15:13 
Írópalánta

*óriási egóval bépofátlankodik*

Most határozottan "énszakvéleményvagyok"-fílingem van, és szerintem marhára kiadóba vele. :D
De lehet, hogyha esetleg van valaki ismerősöd, aki már ténylegesen publikált, akár újságíróként, akár íróként, és meg tudod kérni egy olvasásra, akkor az sokat segít.

Továbbá, most jut eszembe, hogy én meg adós vagyok egy részletes elemzéssel... :oops: Na, ugye mondom, hogy zargass?! És ha én ezt mondom, hát ezt is értem alatta. :D

*óriási egóval kipofátlankodik*

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 07 (szerda), 21:17 
Szárnybontogató

Nem veszítesz vele semmit, ha kapsz egy szakvéleményt :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 07 (szerda), 16:11 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nevotil, semmi vész, csak én döbbentem meg, mert általában nagyon igyekszem odafigyelni, hogy két teljesen más történetben se használjam fel ugyanazt a nevet. :)

Hát, előzmény gyanúsabb, ha nekiállok. :D Csak arra nincs ötletem, hogy hogy oldjam úgy meg, hogy aki újonnan kezd bele, ne veszítse el a fonalat, aki viszont olvasta a Virtuális valóságot is, ne szunyáljon be az unalomtól a szájbarágás miatt. :roll: Viszont most nagyon tele vagyok ötletekkel, millió jegyzetem van, és isten tudja, hogy a Kit után melyikbe fogok bele. *szeretne megtanulni osztódni* :oops:

Folytatásra még tippem sincs, mikor jön. :( Most el vagyok havazva, mert faktokon és sima órákon is mindenből írunk, szóval írni nem nagyon van időm, legfeljebb jegyzetelni vagy rajzolni. :roll:

Késa, köszönöm, :) csak igazából most még tényleg nem tudom... ha újraolvasom (+ javítom) és azt mondom rá, hogy "kezdetnek azért jó", akkor megpróbálom... de ha azt, hogy "úristen, borítót, erre?!", akkor inkább nem rohamozom meg a kiadókat. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 20:13 
Szárnybontogató

Ha nem is akarod kiadni, érdemes járni vele néhány kört, hogy mégis mit szólnak hozzá a kiadók;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 06 (kedd), 18:23 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
De gáz, én kevertem XD Jade... Cade... looool sorry :D

Nagyon szívesen mindkettőt :)

Amúgy engem érdekelne az előzménye is! :D Amelyikhez kedved van :D

Kitből mikor is lesz következő rész?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 05 (hétfő), 16:58 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nevotil írta:
És eljutottam a Kit-ig :D Reppent pár kritika is :D És várom a folytatást ;) Karmával mi a helyzet? Kacsingat könyvesbolt vagy folytatás felé?

Én meg azóta se szálltam le a földre, hogy elolvastam a kritikáidat :D - köszönöm szépen! Az ajánlóba ajánlgatást is. :) Valamikor tavasszal volt kint a Karma, szóval nem olyan rég, de annyira jól esik... :oops:

Apropó, Karma. Bevallom, az eredetibe augusztus vége óta bele se szagoltam (törlődtek az adataim, és csak egy olyan dokumentumot tudtam visszaszerezni, amiben semmi javítás nem volt, ami kicsit visszavette a kedvemet), de ha befejezem a Kitet, biztos, hogy több időt áldozok a "tökéletesítgetésére". Arról nem vagyok meggyőződve, hogy kiadóba kéne vinni, de végül úgyis érezni fogom, hogy elég jó-e.
Folytatásra lenne ötletem, és ami poén, hogy előzményre is... Tudom, hogy a folytatásra nagyobb érdeklődés lenne, de bevallom, engem az előzmény jobban érdekel. Igazából csak idő kérdése, és valamelyikbe komolyabban belefogok, de feltölteni csak akkor fogom, ha már tényleg biztos vagyok a dolgomban. :)

Köszi az érdeklődést! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 20:44 
Szárnybontogató

Tartózkodási hely: A laptopomhoz hozzáragadva, honlapot szerkesztve vagy programozva.
És eljutottam a Kit-ig :D Reppent pár kritika is :D És várom a folytatást ;) Karmával mi a helyzet? Kacsingat könyvesbolt vagy folytatás felé?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 04 (vasárnap), 16:50 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nos, ígéretemhez híven frissítettem, szóval Kit 7. fejezete délelőtt óta fent van, mert szorgalmas voltam... (Vagy csak addig sem kellett angolt szótáraznom. ^^)
Mindenesetre jó szórakozást hozzá. :)

Fejezet végén van pár megjegyzés, ezek röviden itt is, miszerint...
... frissítés csúszik (vázlatírás, témazárók, más írások, miegyéb nyavalya :roll: ), de reményeim szerint két hét múlva jóval összeszedettebben jelentkezem az új fejezettel.
... spoilert, légyszi, kritikák helyett valahova errefelé írjatok inkább, fehérítve, apró betűvel vagy a fantáziátokra bízom, esetleg privátban - csak a lényeg: ne kritikába. Köszi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 október 03 (szombat), 12:22 
Ó-nagy-admin "on stage"

... Gyors helyzetjelentés:
A Ki(t) tudja?! 7. fejezete elvileg kész van. Mivel épp nincs állandó bétám, ezért csak annyit tudok mondani, hogy egy-két napon belül felkerül... valahol vasárnap és kedd között. :oops: :roll:
Türelmeteket addig is köszönöm. ^^"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 26 (szombat), 10:39 
Ó-nagy-admin "on stage"

Nevotil, én nagyon örülnék neki - szóval talán, egyszer, csak-csak... :)

Laurenar, köszönöm szépen, vettem. ^^ És pöcköt javítok, amint leülök írni, :D reményeim szerint ma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 20:13 
Írópalánta

Nagyöröm és kritika mellékelve. :)

Útáljuk Együtt az Egyetemi Szervezést Klub - gyere, csatlakozz te is!

"Ne a tükröt hibáztasd, a te pofád ferde!" (Gogol)

Ars longa, vita brevis.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 18:51 
Szárnybontogató

Nekem igazán nagy örömre, kár, hogy nincs időm olvasni, pedig már kiszúrtam, hogy van ez a viszonylag új írásod... Hát evvan, egyszer csak eljutok odáig is, ugye? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 24 (csütörtök), 18:14 
Ó-nagy-admin "on stage"

Tehát:
Ki(t) tudja?! hatodik fejezete már fent is van - remélem, mindenki nagy örömére. :P Következő fejezetbe még nem kezdtem bele, de legyen egy nyugis hétvégém, és akkor ígérem, jó kislány leszek, és folytatom. O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Asha agyszüleményei - avagy "Holafolytatás"-iroda
HozzászólásElküldve: 2009 szeptember 20 (vasárnap), 9:54 
Ó-nagy-admin "on stage"

... Szép jó napot mindenkinek, aki erre téved. *félszeg mosoly* Mindenekelőtt kéretik a hajigálás céljából hozott paradicsomokkal a kosarak felé célozni, *jobbra mutat* lesz belőlük finom lecsó, a köveket pedig a műanyag zsákok felé érdemes dobni, *balra* a nagyobbakból szép sziklakertet lehet kialakítani. (Építő jellegű kritika... kac-kac... :roll: )

Lényeg a lényeg, amiért ez a ficblog létrejött, az az, hogy immár szeptember van, és én jó szokásomhoz híven megint minden létező feladattal el vagyok maradva... az írásaimmal is. :oops: :roll: (Mert hát ember tervez, Windows meg meghal, de ez már régi dolog.) A folytatások - a tervek ellenére - így úgy néz ki, rendszertelenek lesznek-maradnak.
Bármi kérés, kérdés, óhaj-sóhaj, szidalom és nyünyő velük kapcsolatban itt intézendő, és én is itt fogok jelezni, ha frissítés várható (vagy nem várható).

Szócséplés vége. Még csak lezárásképp egy helyzetjelentés:
Ki(t) tudja?! 6. fejezete félkész állapotban van, és ha mára nem is jön meg, pár napon belül már fent lesz, ha minden jól megy. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 469 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Időzóna: UTC + 1 óra